World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kössz az infót! megprobálkozok mégegyszer,de már sokadszor szedem le 😊
A szöveg alapján nagyon úgy fest, hogy a leszedett patch fájl nem teljes, tekintve a mérete kisebb, mint amekorrának lennie kéne. Próbáld meg újra, vagy ha ez nem segít, más forrásról lekapni.
@109277
A talent pontok az adott skill-ág különbözõ képességeit, illetve az egész mûködését, hatékonyságát növelik meg, illetve néhány új varázslat is tanulható. Példának okáért a mágus háromféle alapvetõ mágiaággal operál, úgy mint tûz, fagy, és arcane. Talenteknél szintén ez a három talentfa található meg, értelemszerûen az adott mágiaágakhoz kapcsolódnak, pl tûznél esélyt ad arra, hogy kritikus sebzés esetén a varázslat manaköltségének bizonyos hányadát visszakapot, stb. Érdemes átnézni õket, nagyon fontos a késõbbi fejlõdés során.
@109277
A talent pontok az adott skill-ág különbözõ képességeit, illetve az egész mûködését, hatékonyságát növelik meg, illetve néhány új varázslat is tanulható. Példának okáért a mágus háromféle alapvetõ mágiaággal operál, úgy mint tûz, fagy, és arcane. Talenteknél szintén ez a három talentfa található meg, értelemszerûen az adott mágiaágakhoz kapcsolódnak, pl tûznél esélyt ad arra, hogy kritikus sebzés esetén a varázslat manaköltségének bizonyos hányadát visszakapot, stb. Érdemes átnézni õket, nagyon fontos a késõbbi fejlõdés során.
Sziasztok! olyan bajom van h leszedtem egy patch-et és amikor telepiteni szeretném akkor azt irja h The patch "tos.html" could not be applied. (Invalid source file size: expected 33399, actual 25774.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate:😛TCApply)
Mi lehet a probléma? elöre is kösz
Mi lehet a probléma? elöre is kösz
Köszönöm a segítségedet.
Tiger! Tudomásom szerint ha megveszed a skilleket (trainernél) akkor ha raksz a talenteknél erõsebb lessz vagyis fejleszted....
Köszöntök mindenkit 3 napja játszom a játékal,és lenne egy kérdésem,ha valaki tudna segíteni az jó lenne.Van egy lvl 19-es varim ,a trainer-nél tudok neki venni képeségeket,de a skill fán ugyan ezekre a képeségekre tudom rakni a talent pontokat.És nem értem hogy ez a két dolog hogyan hat egymásra.
"háljon sexuálisan azval a nõvel aki legelõször emlõt nyujtott a szájához"
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
anti hero
közben rájöttem, hogy a tranzakció még nem zajlott le, majd csak a trial lejártával kezdõdik (14-én), szal azért van ott a "pending" státusz, csak azt nem értem, hogy akkor miért elõlegezi meg nekem a full státuszt... lehet hogy majd 14-én megakad a tranzakció az OTP VISA Electron kártyám miatt és akkor lezárja az accountot...kiderül majd...
Valaki tudna adni egy bankkártyaszámot???
hat igen a spitmacro ugyanolyan hungaricum mint a paprika vagy a szurkremarha... 😄
jomagyar player anelkul level2 ig sem jutna el 😄
jomagyar player anelkul level2 ig sem jutna el 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A conviction battlegroupon is a horda nyer az esetek 90%-ban de hogy megen idézzem Beast örökzöldjét azért vannak mindig minden bg-n többen mert kevesebben vannak<#vigyor2>#vigyor2>, a premaderól meg annyit hogy a blizzard ugy fél éve rebesgeti hogy bévezeti a pug vs pug premade vs premade bg-ket de annyiban is maradt ez.Egyetlen egyszer élveztem a premade elõnyét mikor is a szokásos 6 alli vs 10 hordás szivatásnál a 9 fõs premade 0:2 nél átment másik bg-re vagy raidbe hivták õket mindenesetre eltünt, és maradt a legjobban csirkézõ kis nyavajás.Legalább õ is megtapasznyalhatta hogy milyen érzés esélytelenül éledni a temetõbe és ha tanulékony akkor a következõ alkalommal majd nem csirkézik túlerõ esetén.
Más.Tegnap délután futottunk egy light karahzan runt az aranig és a curator megint a lock, mage , hunter tokent dobta tizenvalahanyadszorra is.Pontosan csak ezt az egy tokent dobta mindig ez valami bug vagy mi fene?
Több ötlet si született a megoldásra pl hogy eztán üzérkedünk a curatoros killnél jópénzért behivunk idegen lockmagehuntereket és meggazdaxunk egy idõ után.A másik hogy írunk a blizzar droprendszerének a kiagyalójának egy baráti levelet miszerint háljon sexuálisan azval a nõvel aki legelõször emlõt nyujtott a szájához.A harmadik pedig hogy drukkolunk hogy minél elébb megjelenjen a warhammer..
Más.Tegnap délután futottunk egy light karahzan runt az aranig és a curator megint a lock, mage , hunter tokent dobta tizenvalahanyadszorra is.Pontosan csak ezt az egy tokent dobta mindig ez valami bug vagy mi fene?
Több ötlet si született a megoldásra pl hogy eztán üzérkedünk a curatoros killnél jópénzért behivunk idegen lockmagehuntereket és meggazdaxunk egy idõ után.A másik hogy írunk a blizzar droprendszerének a kiagyalójának egy baráti levelet miszerint háljon sexuálisan azval a nõvel aki legelõször emlõt nyujtott a szájához.A harmadik pedig hogy drukkolunk hogy minél elébb megjelenjen a warhammer..
Erre csak annyit tudok mondani hogy NEMAKAROK ALLIANC LENNIA CYCLON BATTLEGROUPBAN MERT OTTISMINDIG A K*rva HORDANYER :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((.
Köszönöm.
Amúgy pre-made ftw-.-
Köszönöm.
Amúgy pre-made ftw-.-
nemtom.
mi a szám címe ami a fight alatt megy?
Mármint bnkkártyaszám
Na valaki seitenek keresni egy kódot ami müködik?
És lenne egy kérdésem .Ha beirom a Rendes kódm magától veszi le a pénzt??? Mert nem mindig szeretném befizetni.?
Huh! Valaki adna egy kamu kódot ami müködik talán??? nem tudom hogy keressek rá :S PLS help
igen, rendben van. majd a köv hónap elején vonja le a pénzt
Nem tudom, de erre vonatkozólag sem volt semmi kérdés. Képzeld van aki meg 20-29es BGzõ altokat csinál, szintén értelmetlenség, de lehetséges, és ha vki megkérdezi, hogy lehet e ilyesmit akkor az a válasz, hogy igen, nem az, hogy az ég kék.
Hali!
Eddig trial accountal játszottam, de megtetszett a játék és gondoltam upgeradelem fullra. Az account managament résznél ott is volt hogy buy key online. Nekem VISA Electron kártyám van (nem dombornyomott), megadtam az adatokat és elfogadta a kártyát. A státuszom is megváltozott trialról fullra és minden funkció elérhetõ mostantól. A fizetési státusznál pending van (vagyis függõben) és a pénzt sem vonták még le a kártyámról. Most akkor ez rendben van így? Mert egyébként úgy tudtam, hogy VISA Electronnal nem lehet WoW-ot fizetni...
Eddig trial accountal játszottam, de megtetszett a játék és gondoltam upgeradelem fullra. Az account managament résznél ott is volt hogy buy key online. Nekem VISA Electron kártyám van (nem dombornyomott), megadtam az adatokat és elfogadta a kártyát. A státuszom is megváltozott trialról fullra és minden funkció elérhetõ mostantól. A fizetési státusznál pending van (vagyis függõben) és a pénzt sem vonták még le a kártyámról. Most akkor ez rendben van így? Mert egyébként úgy tudtam, hogy VISA Electronnal nem lehet WoW-ot fizetni...
neten keeress valami kamu számot, az 1 hónapig jó lesz, elég utána átírni
és muszáj megadni az elején a bankszámlaszámot?? Nem lehet lejátszani az 1 hónapot és utána megadni?
Végülis játszhat kiegészitó nélkül kínai farmerosdit azshara-t oda-vissza lefarmolva 60-as szinten...Csak éppen mi az értelme?
A halál csupán a kezdet...
hát a játékhoz jár, szal ha úgy visszeük igen
És az elsö hónap ingyenes?
igen
Segitsetek!
Ha beirok vmit a bankkártya szám helyére vmi oat ami nem létezik vagy vmi h lejátszhassam az 1 hónapot akkor ha lejátszottam átlehet irni a bankkártyaszámot valami létezõre valahogy?
Ha beirok vmit a bankkártya szám helyére vmi oat ami nem létezik vagy vmi h lejátszhassam az 1 hónapot akkor ha lejátszottam átlehet irni a bankkártyaszámot valami létezõre valahogy?
Hy all ! Megvan a wow de ugye kell a bankáártyaszám(vagy mi) nem??
Ha átszeretném irni a bankkátya számot az lehetséges???? ha igen akkor hogy?
Ha átszeretném irni a bankkátya számot az lehetséges???? ha igen akkor hogy?
Ahhoz h játszni tudjak egy BC-re alkalmas szeveren a BC-t is fel kell tenni?Bocs a hülye kérdésért.Kösz!
baszdmeg meg LOLtenyleg 😄DDDDD ;o scary shit
anti hero
Scrolling Combat Text
Most már az alap wow-ban is van ilyesmi, az interface menüpont alatt
Most már az alap wow-ban is van ilyesmi, az interface menüpont alatt
ebben a videóban mi az interface addon neve? ya meg melyik az az addon ami középre írja ki a sebzést, meg hogy +1630 heal from mittoménki?
köszi a helpetez az a videó
köszi a helpetez az a videó
ragna: World server down.
szerintem fulljóaz amikor már kivan a faszod mindennel.
öö nektek is baszaxik wow? mert pl most a ragnára belépek megjelenik character list rányomok hogy enter world betölt fullra a csík és annyi.
öö nektek is baszaxik wow? mert pl most a ragnára belépek megjelenik character list rányomok hogy enter world betölt fullra a csík és annyi.
én csak segitettem belinkelni isi képjét 😊
semmi közöm a képhez és mindent tagadok <#hehe>#hehe>
semmi közöm a képhez és mindent tagadok <#hehe>#hehe>
köpés makró!😄DD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
28fps :o
anti hero
A 10k honorra gondolsz? Nem nagy dolog az, régen a honor változtatás elõtt (amikor még volt decay) aki a rank 14-re ment az simán csinált 100-150 ezret is vagy többet.
A halál csupán a kezdet...