166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#120713 Miért, mégis mit kéne csinálnia? A warrior az egyetlen class, amit egy frostmage úgy-ahogy lazán vehet (mert az első rosszul ping-időzített blinknél ugrik 50% HP). -
#120712 Valakai tudna segiteni, hogyha van 2x 1handom és mind2-őt megencahntolom crusaderrel, és ha mind2 beproccol akkor 2x Holy Strengh-et kapok?
Vagy max csak 1x Holy strengh-t lehet rajtad? -
#120711 sajnos nem tulzok..
go ragnaros lehet nézni patchworkot ahogy öli icelancel az embereket -
#120710 mielött irod az okoságod "biztos láma warrior" frost mage megy idéz elementalt és spammeli az icelancet.. meg a frostnovát jah meg blinkel. -
#120709 na azért ne túlozzunk -
#120708 leszarom ,hogy global cd ha icelanceal spammel meglehet ölni egy warriort pl.. -
#120707 az a nyilvánvaló hogy a magenek semmivel nincs több problémája mint bármely más classnak -
#120706 Miért van az, hogy mindenki "sír", ha néhány nyilvánvaló dolgot megemlít? -
#120705 és sírni -
#120704 Konkrétan egyik változtatásnak sem lenne elhanyagolhatónál nagyobb hatása PvE-re.
"Az meg tényleg nc,hogy ennyi bajod van a mageval." Mennyi? Pushback rest adjanak, kész. A többi gondot nagyrészt megoldották. Nekem különösen nincs gondom a classal, mert már rég nem arénázok, BG-n meg nagyjából mindnekit megölök, néha gyűlik meg a bajom egy-egy jobb lock-al esetleg rugóval (a két counterclass). Csak én elméleti ember vagyok, s szeretek analizálni. -
#120703 GCD, na :) -
#120702 Ehhez is annyira érthetsz, mint a honor farmoláshoz, igaz?;)
Azért elárulom, GDC. -
#120701 Arra írtam, hogy ha esetleg a mage megtehetné, hogy két pettel a képében kiáll frostboltot spamolni, akkor is bevágná valamelyik melee, viszont, ha az ellenséges csapat egyébként nem figyel rá (elég valószínűtlen), akkor egy árva, a meccs elején ráküldött hunter/lock pet ne tegye lehetetlenné a nuke-ot. -
#120700 1 sec cast timet icelancera csokolom. -
#120699 Na de nem azért, ki gondol a pve részre? A skill változások arra is kihatnak ám, nem lehet csak úgy szórakozni ilyen dolgokkal. Az meg tényleg nc,hogy ennyi bajod van a mageval. A mage igenis durva, nem mondom,hogy imba, mer minden kaszt verhető, főleg a counter classával, de ettől még nem lesz gyenge a mage,hogy megtud halni. MacLeod sem azért volt halhatatlan mert nem lehetett megölni, ha levágták a fejét meghalt, de sose kérte,hogy buffolják még ezt is. Szóval nem azért kell valamit buffolni mert még mindig meg tud halni, hanem azért mert,hogy használhatatlanabb mint a többi class. Raidbe kell mage? Kell! Partyba kell mage? Kell! Jó dps a mage? Marha jó! Pvpben megállja a helyét? Meg! Sztem most a kasztok a rogue kivételével nagyjából rendben vannak, egyedül a rogue szokott néha vicces dolgokat összebaromkodni. Persze ha skilles a játékos és nem csak a macroja akkor valszeg ez is megoldható. -
#120698 hmmmm........ -
#120697 Ha egyhelyben áll? Bármelyik. -
#120696 szegény magek:d
sajnálom őket
(gief heal zomg) -
#120695 frostmaget milyen melee szedi pillanatok alatt darabra? -
#120694 nem kell mert van sámánom-.- -
#120693 rerollolsz megint...? -.- -
#120692 nincs elég instant sebző spelled? akkor majd leölnek a 6 sec-enként arcane shotoló, futkozó hunterek. núb :s -
ShaiHulud #120691 linkeltek mar ide is:) es ez egyelore csak ures igergetes, amibol mar kaptunk eleget eddig is:) -
#120690 hopp -
Chris #120689 Sajnos a sok interrupt miatt előállt az a helyzet, hogy instant skillek = pvp, cast timeos skillek = pve. Ezért jó healer a druida meg a priest és szar a shaman. Warlockként ha arénában el tudok kasztolni egy immolatet vagy neadjisten egy shadowboltot akkor máris furán érzem magam, ott vmit rosszul csinál az ellen. Pushback resist szerintem vajmi keveset dobna a dolgon, ugyanúgy a csúcs cc marad a mage így is, ami az aréna alfája és omegája. -
ShaiHulud #120688 purged lol:P -
#120687 És ezt te komolyan gondoltad? -
#120686 Nekünk is változtatták a 4-es bónuszt, -2 sec Blink CD-ról -0.15 sec Poly casttime-ra, ami pala aurával már 1.35 sec és 85%, hogy nem szakad. Blizz-féle virágnyelv. Az ele shaman DPS funkciót tölt be, aszerint kap bónuszt, mi meg... -
#120685 remélem ezt nem gondoltad komolyan ember!!
mondd neked valamit az a szó, hogy ice barrier? -
ShaiHulud #120684 ele shamannak sincs:P arenagear 4es bonuszra bigyesztettek ra amit most nerfelnek s majd 50% ra. -
#120683 Nem én akarok, mert maximum 2.4-ben nézek vissza egy kis BG-re, hanem alap kéne, hogy legyen. Mindenkinek van 70% pushback res talentje, csak a frostmageknek nincs. Ezért utolsó a class, a többi fogyatékossága másodlagos. Egyáltalán nem lenne OP, továbbra sem lehetne kiállni középre és spamolni, mert az első kóbor melee darabokra szed, viszont nem lenne többé nevetségesen OP bármilyen pet, ha magere küldik. Ezt javítaná, mert javítani kell, pont.
2v2 sírás meg nem érdekel, broken, de amúgy mindkét mained magasan dominálja a bracketet. -
ShaiHulud #120682 hat de ez bullshit :D warriorkent alap nem fogja latni milyen a lock, mivel eleg jo antiwarlock kepessegekkel rendelkezik:) de pl ha belogolna a mage-re:) -
WiLDoR #120681 erre gondoltam.
neked meg mi a bajod a female orc-kal? nőgyűlőlő vagy rasszista vagy? vagy mindkettő? -.-
még mindig 100x jobban néz ki, mint egy orrát a földön húzó karakter vagy egy szörös tehén...s a racial-ja se rossz extraként...sajna bloodelf warrior-t nem lehetett csinálni, igy maradt ez az alternativa -.-
köv. project egy human/ne warri lesz asszem (draenei-t majd elrakom valami istenhátamögötti serverre), vagy egy be/ne/human deathknight...
asszem. vagymittudomén... -
#120679 Arra gondolt hogy miota orc female! warrior, azota nem lett erosebb a lock, szerinte :D ... de lehet enis rosszra gondoltam :D -
ShaiHulud #120678 megbukott? nem egyszer sirtal mar warlockkent is. -
Chris #120677 Én kérek elnézést, elfelejtettem, hogy óriási az a játékosközönség aki még nem is tanulhatta a római történelmet. :D
De azért akkor is, ezek a mai kölykök... -
Chris #120676 De legalább ne reklámoznád, hogy csak melegedni jártál be a történelemórákra...
Vagy legalább megnézted volna a tévében a Szpartakuszt meg vmi Cézárról szóló filmet. -
WiLDoR #120675 akkor a warlock miért nem lett az?
hm?
megbukott az elméleted, you fail, sry x) -
#120674 meg csak most esett le hogy Crassus honnan nyulta a nevet? -.- -
YakHead #120673 "...A pártus nehézlovasság volt a vörös posztó a rómaiak szemében, ugyanis egyszer sem tudták legyőzni őket. A legnagyobb csapást Kr. e. 53-ban Carrhae mellett mérték Crassus légióira"
Először azt hittem rosszul olvastam, de nem Valami AV meccs lehetett