World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A conviction battlegroupon is a horda nyer az esetek 90%-ban de hogy megen idézzem Beast örökzöldjét azért vannak mindig minden bg-n többen mert kevesebben vannak<#vigyor2>, a premaderól meg annyit hogy a blizzard ugy fél éve rebesgeti hogy bévezeti a pug vs pug premade vs premade bg-ket de annyiban is maradt ez.Egyetlen egyszer élveztem a premade elõnyét mikor is a szokásos 6 alli vs 10 hordás szivatásnál a 9 fõs premade 0:2 nél átment másik bg-re vagy raidbe hivták õket mindenesetre eltünt, és maradt a legjobban csirkézõ kis nyavajás.Legalább õ is megtapasznyalhatta hogy milyen érzés esélytelenül éledni a temetõbe és ha tanulékony akkor a következõ alkalommal majd nem csirkézik túlerõ esetén.

Más.Tegnap délután futottunk egy light karahzan runt az aranig és a curator megint a lock, mage , hunter tokent dobta tizenvalahanyadszorra is.Pontosan csak ezt az egy tokent dobta mindig ez valami bug vagy mi fene?
Több ötlet si született a megoldásra pl hogy eztán üzérkedünk a curatoros killnél jópénzért behivunk idegen lockmagehuntereket és meggazdaxunk egy idõ után.A másik hogy írunk a blizzar droprendszerének a kiagyalójának egy baráti levelet miszerint háljon sexuálisan azval a nõvel aki legelõször emlõt nyujtott a szájához.A harmadik pedig hogy drukkolunk hogy minél elébb megjelenjen a warhammer..

Csirke4
Erre csak annyit tudok mondani hogy NEMAKAROK ALLIANC LENNIA CYCLON BATTLEGROUPBAN MERT OTTISMINDIG A K*rva HORDANYER :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((.
Köszönöm.
Amúgy pre-made ftw-.-
nemtom.

mi a szám címe ami a fight alatt megy?

Mármint bnkkártyaszám
Na valaki seitenek keresni egy kódot ami müködik?
És lenne egy kérdésem .Ha beirom a Rendes kódm magától veszi le a pénzt??? Mert nem mindig szeretném befizetni.?
Huh! Valaki adna egy kamu kódot ami müködik talán??? nem tudom hogy keressek rá :S PLS help
igen, rendben van. majd a köv hónap elején vonja le a pénzt

Botond
Nem tudom, de erre vonatkozólag sem volt semmi kérdés. Képzeld van aki meg 20-29es BGzõ altokat csinál, szintén értelmetlenség, de lehetséges, és ha vki megkérdezi, hogy lehet e ilyesmit akkor az a válasz, hogy igen, nem az, hogy az ég kék.
Looserke
Hali!

Eddig trial accountal játszottam, de megtetszett a játék és gondoltam upgeradelem fullra. Az account managament résznél ott is volt hogy buy key online. Nekem VISA Electron kártyám van (nem dombornyomott), megadtam az adatokat és elfogadta a kártyát. A státuszom is megváltozott trialról fullra és minden funkció elérhetõ mostantól. A fizetési státusznál pending van (vagyis függõben) és a pénzt sem vonták még le a kártyámról. Most akkor ez rendben van így? Mert egyébként úgy tudtam, hogy VISA Electronnal nem lehet WoW-ot fizetni...

neten keeress valami kamu számot, az 1 hónapig jó lesz, elég utána átírni

és muszáj megadni az elején a bankszámlaszámot?? Nem lehet lejátszani az 1 hónapot és utána megadni?
Fenrir
Végülis játszhat kiegészitó nélkül kínai farmerosdit azshara-t oda-vissza lefarmolva 60-as szinten...Csak éppen mi az értelme?

A halál csupán a kezdet...

hát a játékhoz jár, szal ha úgy visszeük igen

És az elsö hónap ingyenes?
igen

Segitsetek!
Ha beirok vmit a bankkártya szám helyére vmi oat ami nem létezik vagy vmi h lejátszhassam az 1 hónapot akkor ha lejátszottam átlehet irni a bankkártyaszámot valami létezõre valahogy?
Botond
És kék az ég. De ezeknek végülis mi köze a kérdéséhez?
Botond
Nem,csak értelemszerûen a BCs zónákba nem tudsz átmenni.
Hy all ! Megvan a wow de ugye kell a bankáártyaszám(vagy mi) nem??
Ha átszeretném irni a bankkátya számot az lehetséges???? ha igen akkor hogy?
Fenrir
Nincs hivatalos preBC szerver.

Soultrain
Ahhoz h játszni tudjak egy BC-re alkalmas szeveren a BC-t is fel kell tenni?Bocs a hülye kérdésért.Kösz!

baszdmeg meg LOLtenyleg 😄DDDDD ;o scary shit

anti hero

Scrolling Combat Text

Most már az alap wow-ban is van ilyesmi, az interface menüpont alatt

ebben a videóban mi az interface addon neve? ya meg melyik az az addon ami középre írja ki a sebzést, meg hogy +1630 heal from mittoménki?

köszi a helpetez az a videó

ragna: World server down.

pluhi
Rampage battlegroup elszállt megint. Csak a szokásos...
szerintem fulljóaz amikor már kivan a faszod mindennel.

öö nektek is baszaxik wow? mert pl most a ragnára belépek megjelenik character list rányomok hogy enter world betölt fullra a csík és annyi.

shaime01
"képjét" lol.. ezt nem láttátok..

szóval képét 😊

tigeroo
szerintem azt az olcsó spidersilk boot-ot reklámozza😊
shaime01
én csak segitettem belinkelni isi képjét 😊

semmi közöm a képhez és mindent tagadok <#hehe>

Count Adyn
köpés makró!😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

28fps :o

anti hero

Fenrir
A 10k honorra gondolsz? Nem nagy dolog az, régen a honor változtatás elõtt (amikor még volt decay) aki a rank 14-re ment az simán csinált 100-150 ezret is vagy többet.

Narxis
Kösz!<#vigyor2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

te mágus. 😄
azóta megvettem az ujövet megeztazt 😄

tigeroo
esc>>interface options >> advanced options >> actionbars
Botond
wow.exe?
Narxis
Melyik addon az amivel 2 sorba meg oldalra is rakhatsz cuccokat?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01

capaszabi
ne engem szidj hanem a blizzt amiért a sámli rezzel tesco-s HP/Manán éledsz <#nemtudom>

capaszabi
nem tudok, mert rezzkor ha belecsobban a vizbe, akkor hiába rakod rá, leesik egybõl, viszont aki megérdemelte, kapott NS-HW-t 😄

http://www.kepfeltolto.hu/?img=20xe

ezt akartam mutatni. kérhgy nemvolt egy egésznapom farmolni. bocsi a balfaszkodásért nem sûrûn töltök fel képet.

na picsábamár 😄 bocs

[/img]

nem lenni jó cd-rom/dvd-rom, cserélni kifele, tölteni lefele, játszani kressel bai

Ömm a kép nem lett jó de lényeg hogy valami baja van a terrarin.MPQ-val PLS <#help><#help>