World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Lány rózsaszín hajjal.
Nexxuss
legyél gnome warrior. a kedvence mindenkinek. Támogatni fognak játék közben! még a hordások is!!!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

tigeroo
dobókockával döntsd el
Count Adyn
Deja vu?<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Soultrain
Na eljuttotam a karaktercsináláshoz😊De nemtom eldönteni h mi legyek😊Sztetek pap vagy warlock?

Fenrir
WSG, AB, AV exalted.

A halál csupán a kezdet...

tigeroo
conqueror címet hogy lehet megszerezni?
PiszkosFred
Remelem sok kolykot meghuztak iden a "sulinetes tartomanybol", es a szulok eltiltjak oket a nettol...

...vagy agyonverik oket. Vermerseklettol fuggoen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
addig örüljetek amig nem köszönt be a nyáriszünet, akkor aztán pistikék végeláthatatlan sora fogja itt kérdezgetni, hogy hogy lehet ezt a jatekot ugy jatszni hogy ne kelljen erte fizetni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
hamarosan szabadul:d
attól félek még nagyobb ász lesz, õ már a bant is megjárta szóval jól kiokatat minket!
szappanért azért biztos õ hajolt😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hiányzik is, olyan üres így a fórum 😊
Count Adyn
De ahogy nézem barátunk épp pihenõn van😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Hát a mukigeci Crash barátunktól ered, nem emlékszel?😄

capaszabi
amugy, mint az nem meglepõ, rágugliztam ls lám mit ad ki, honnan származik?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002414298&no=106287

capaszabi
aki ilyeneket kérdez, az a mukigeci 😄

capaszabi
4. igy igaz. 8 class van, meg vannak a Feral Druidák... 😄

icespeakyy
WoW accountom eladó ha valakit érdekel,vagy valaki valakiét😊 PÜ jöhet mondok mindent 😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

látszik, hogy meló van, nincs idõm flamelni :x

De nagy itt is a pangás , ó a régi szép idõk .<#eljen>

thx

nem is kapcsolt le, hanem elötte kiirta h nics hely csináltam és folytattam és utána jött a hiba<#heureka><#kerdes>

Get a life!

Sziasztok!

Multhéten lejött egy pecs ujrainditottama wow-ot ahoygan azt kell (restart) és elkeszte szednia z uj javitást aztán hirtelen lekapcsolt a gépem ....Ujra elkeztem letölteni és mikor telepitené fel, ezt a hibaüzenetet kapom egy piros kis ablakba!! :
BLIZZARD UPDATER
The Update could not be applied.
The file "D:\World of Warcraft\Data\enGB\patch-enGB-2.MPQ" is ready only and cannot be updated. (ConflictManager:😄eleteFile)
ennyit ir ki az ablakba nos már csináltam 2x-3x repairt is de semmi.Nemtudom mihez kedjek kérlek titeket h segitsetek elöre is köszönöm!!

Get a life!

Guest
min 10 meccs /hét/(karakter) igen , pontok szempontjából gázosabb a helyzet , mivel kaptunk egy szép kis nerfet igy gyk. amit irtál 2v2 1500-as ratingre saccper kb. 400 pont , de lehet , hogy sokat is mondok akkor 😊

Narxis
LOL de eldurvult a topic. <#ejnye1><#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ja megvan a 3. kérdés.
10 meccs elég hetente a ponthoz ugye? s tökmindegy, hogy win vagy loss...

sry, tudom, nem chat -.-

faxom, nekem melóhelyen miértnincs nyáriszünet? <#rinya><#lama>

na de én is had kérdezzek már okosságokat, valami aréna guru meséljen:
1. 1500 rating körüli, 2v2 arena-ra kb. heti mennyi pont jár?
2. igaz, hogy következõ zsezonra át lehet venni 5000 arena pontot? (effektive akkor költeni most nem érdemes, majd megvesszük a jobbat köv. szezon elején, ha ez igaz)
3. elfelejtettem közbe, hogy mi is akart eredetileg lenni a 3. kérdésem egy kósza telefonhívás miatt, de valaki elmondhatná, hogy a mukigeci szó honnan is ered pontosan...tényfeltáró analíziseket, esszéket szivesen látunk a témában <#vigyor>

"1. kell-e farmolni a késöbbiekben bármilyen célból?
2. létezik-e a fent leírt idegesítõ dologhoz hasonló a wowban?
3. partiban kié a dropp? (az arany oszlik, de pl a quest-itemek)
4. lehet-e kasztot váltani ill. létezik-e dual-kaszt?
5. lehet-e paypalról fizetni?"

1. ugyanmár, olyan, hogy farmolás nem létezik a wow-ban, asse' tudjuk mijaz' <#hehe>
2. miaz a ks-elõ, koránkelõ izé? ez nekem kínai volt. szal' részemrõl passz, elöször gankerre tippeltem (abból van shock), de a válaszok alapján ez valami koránkelõ lootk*rva lehet.
3. minden az enyém <#hehe>
4. 4/1. hogy lehet-e? hajaj, tudnék róla mesélni <#idiota>, 4/2. nincs
5. szerintem nem (acc. management-ben, setup subcription-nél ha van paypal, akkor lehet, ha nincs, akkor nem lehet)

Count Adyn
+ nyáriszünet😄D

#109290 😄
hmmm ...Mostanság egyre kevesebbszer látom a nubokat azzzal floodolgatni , pedig bs-en vagyok ,spammerek is megfogyatkoztak hála a peccsnek.

Na látod , itt sok segitõkész ember van 😄 , válassz !<#crazya>

Hi!
1.A késöbbiekben , igen kell , nem azt mondom , hogy kötelezõ , de célszerû , attól függõen , hogy mit is akarsz elérni
2.igen
3.Igen , a pénz oszlik , a többi attól függ , hogy a party leader ,hogy állitja a loot-ot , pl grp lootnál ,azon belül is sima mobnál random szerüen lootol vki , de pl egy boss-nál : need/greed/pass lehetõségek is vannak . Fontos , hogy ez csak erre a group lootra igaz , a többinél elértérõ .A quest itemek mindenki ki tudja szedni !
4.Nem , nem létezik 😊 hálistennek (viszont minden classnak van talentrendszere ami 3 ágból áll és más-más játékot adnak/"követelnek")
5.Nem.

u.i.:WoW-Hungary-n olvasgass !!! http://www.worldofwarcraft.hu/

Szeva!
Röviden
1.kell
2.ninják mindenhol vannak de ha egyedûl farmolsz akármit az csak a tiéd
3.a loot beállitható free-re (mindenki tud lootolni) groupra ( folymatosan osztja el a dropot egy ide egy oda egy amoda de értékesebb tárgyaknál mindenkinek felkinálódik és három opció közül választhatsz passz need greed majda needelõket autorolloltatja értelemszerüen a legnagyobbat rollolo viszi a lootot) ill master loot raidos instancekben a leder adjaa dropot a legnagyobbat rollozósnak
4.Nem lehet ha egyszer már undEEd rogue lettél akkor az is maradsz max a tallentpontjaiddal a rogue három tallantágazata közt tudsz választani ( ez igaz mindegyik classra) Nem tudom mia aza dual class ugyhogy arról nem nyilatkozom
5.Bármiylen dombornyomott kártáyról fizethetsz szinte

nincsmit
shaime01
1. igen.. 😄 (de nem sro szinten ha nem akarsz simán nem farmolsz)
2. pass
3. kijön egy kis ablak a dropal (ha group loot) van beállitva lehet választani ,hogy need vagy greed.
4. dual-kasztrol nem tudok. 8 class létezik : shaman,warrior,priest,mage,paladin,rogue,hunter,warlock ezeken belül lv10en kapsz egy talent pontot amivel lehet specializálodni pl. priest ha holyra talentelsz akkor inkább a healezésre koncentrálsz ha shadowra akkor dps
5. gondolom lehet, de itt elfogadja a bankkártyát is 😊

igen; nemnagyon, a drop a tied a te támadtad meg elõször a mobot; az arany oszlik, többfajta loot rendszer van a q itemek mindenkinek jönnek, illetve a lootbeállítástól függ; nem; nemhiszem

Ha kellene még , akkor én is tudok küldeni , van azért pár darab 😊.

malefic
Hi!
Silkroad-ról váltanék valami komolyabb játékra. Meguntam a folyamtos farmolást és a sok
ks-elõ nukert, mert minden droppot elvisznek.
Elkezdtem a 10napos free accountot és egyelõre tetszik, de megelõzve
a fölösleges pénzkidobást kérdezném:
1. kell-e farmolni a késöbbiekben bármilyen célból?
2. létezik-e a fent leírt idegesítõ dologhoz hasonló a wowban?
3. partiban kié a dropp? (az arany oszlik, de pl a quest-itemek)
4. lehet-e kasztot váltani ill. létezik-e dual-kaszt?
5. lehet-e paypalról fizetni?
köszi

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Küldök egy key-t privátban pl<#vigyor2>
Üdv, kivételesen én is kérnék egy kis segitséget. Haverom kipróbálná a játékot de már elõttem a 10 napos próba kártyám valamire, hol tudok újat szerezni? Mintha derengene valami arról hogy lehet 10 napos vendégg accot szerezni ingyenesen, tud errõl valaki bõvebbet?
Thx
sziasztok. két órája játszom a játékkal, 20 orksámán vok'.
aztnemtom, hogy:
- majaza sámán?
- mijaza ork? eszik vagy isszák?
- õrök megtámadnak? és ha nem? ha nem akkor ja?
- a wow-ot hogy kell elinditani? format c:?
- aggyatok már kamu kártyaszámot! merhanemirgumburgum lesz, s szólók apunak is!
- tört verzióval lht játszani rendes szerókon? me' haver mondta, hogy ja, csak haxóni kell hozzá a vasat ^^
- miért nem adott még mindig senki kamu számot?
- msn-re ki vesz fel? na lécci, vegyetek fel.
- mijaza mukigeci?

miarák van itt õszintén? kijött a nyári szünet, vagy mi? O.O
ennyi semmitmondó post-ot már régen olvastam itt, mint most...

nekem se volt soha

Van olyan oldal ahol az összes eddigi PATCH-fentvan az enUS-TBC-hez,mert a google-be nemtaláltam semmi konkrétat :s 😞
akkor én vagyok az egyik kivétel? ^^
csak mert nekem nincs ilyen makróm -.-

senki le nem szarja
cry more noob<#idiota>

anti hero

már elnézést kérek, de a tököm belevágom a leárazott wowba, meg a sok olvasni nemtudó, viszont fórumra bõszen irogató kölykökbe <#banplz><#lama>
Bocsi elõre is. ( armory ba keress rá ha érdekel )
Deserter 70priest Frostwhisper (2 fajta ruházat DPS / Heal )
Boboka Rogue- Frostwhisper
Xelanie Shaman Frostwisper
stb stb
4500g kp val + millió mati
Eladó acc ( keress ha kell + info ért : [email protected] )
picit

Hopp "értem" "összefügést" így jobb.

Köszönöm a segitseget így már érem az öszefügést.