World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy, mint az nem meglepõ, rágugliztam ls lám mit ad ki, honnan származik?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002414298&no=106287
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002414298&no=106287
WoW accountom eladó ha valakit érdekel,vagy valaki valakiét😊 PÜ jöhet mondok mindent 😊
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
látszik, hogy meló van, nincs idõm flamelni :x
De nagy itt is a pangás , ó a régi szép idõk .<#eljen>#eljen>
thx
nem is kapcsolt le, hanem elötte kiirta h nics hely csináltam és folytattam és utána jött a hiba<#heureka>#heureka><#kerdes>#kerdes>
Get a life!
Sziasztok!
Multhéten lejött egy pecs ujrainditottama wow-ot ahoygan azt kell (restart) és elkeszte szednia z uj javitást aztán hirtelen lekapcsolt a gépem ....Ujra elkeztem letölteni és mikor telepitené fel, ezt a hibaüzenetet kapom egy piros kis ablakba!! :
BLIZZARD UPDATER
The Update could not be applied.
The file "D:\World of Warcraft\Data\enGB\patch-enGB-2.MPQ" is ready only and cannot be updated. (ConflictManager:😄eleteFile)
ennyit ir ki az ablakba nos már csináltam 2x-3x repairt is de semmi.Nemtudom mihez kedjek kérlek titeket h segitsetek elöre is köszönöm!!
Multhéten lejött egy pecs ujrainditottama wow-ot ahoygan azt kell (restart) és elkeszte szednia z uj javitást aztán hirtelen lekapcsolt a gépem ....Ujra elkeztem letölteni és mikor telepitené fel, ezt a hibaüzenetet kapom egy piros kis ablakba!! :
BLIZZARD UPDATER
The Update could not be applied.
The file "D:\World of Warcraft\Data\enGB\patch-enGB-2.MPQ" is ready only and cannot be updated. (ConflictManager:😄eleteFile)
ennyit ir ki az ablakba nos már csináltam 2x-3x repairt is de semmi.Nemtudom mihez kedjek kérlek titeket h segitsetek elöre is köszönöm!!
Get a life!
min 10 meccs /hét/(karakter) igen , pontok szempontjából gázosabb a helyzet , mivel kaptunk egy szép kis nerfet igy gyk. amit irtál 2v2 1500-as ratingre saccper kb. 400 pont , de lehet , hogy sokat is mondok akkor 😊
LOL de eldurvult a topic. <#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ja megvan a 3. kérdés.
10 meccs elég hetente a ponthoz ugye? s tökmindegy, hogy win vagy loss...
sry, tudom, nem chat -.-
10 meccs elég hetente a ponthoz ugye? s tökmindegy, hogy win vagy loss...
sry, tudom, nem chat -.-
faxom, nekem melóhelyen miértnincs nyáriszünet? <#rinya>#rinya><#lama>#lama>
na de én is had kérdezzek már okosságokat, valami aréna guru meséljen:
1. 1500 rating körüli, 2v2 arena-ra kb. heti mennyi pont jár?
2. igaz, hogy következõ zsezonra át lehet venni 5000 arena pontot? (effektive akkor költeni most nem érdemes, majd megvesszük a jobbat köv. szezon elején, ha ez igaz)
3. elfelejtettem közbe, hogy mi is akart eredetileg lenni a 3. kérdésem egy kósza telefonhívás miatt, de valaki elmondhatná, hogy a mukigeci szó honnan is ered pontosan...tényfeltáró analíziseket, esszéket szivesen látunk a témában <#vigyor>#vigyor>
na de én is had kérdezzek már okosságokat, valami aréna guru meséljen:
1. 1500 rating körüli, 2v2 arena-ra kb. heti mennyi pont jár?
2. igaz, hogy következõ zsezonra át lehet venni 5000 arena pontot? (effektive akkor költeni most nem érdemes, majd megvesszük a jobbat köv. szezon elején, ha ez igaz)
3. elfelejtettem közbe, hogy mi is akart eredetileg lenni a 3. kérdésem egy kósza telefonhívás miatt, de valaki elmondhatná, hogy a mukigeci szó honnan is ered pontosan...tényfeltáró analíziseket, esszéket szivesen látunk a témában <#vigyor>#vigyor>
"1. kell-e farmolni a késöbbiekben bármilyen célból?
2. létezik-e a fent leírt idegesítõ dologhoz hasonló a wowban?
3. partiban kié a dropp? (az arany oszlik, de pl a quest-itemek)
4. lehet-e kasztot váltani ill. létezik-e dual-kaszt?
5. lehet-e paypalról fizetni?"
1. ugyanmár, olyan, hogy farmolás nem létezik a wow-ban, asse' tudjuk mijaz' <#hehe>#hehe>
2. miaz a ks-elõ, koránkelõ izé? ez nekem kínai volt. szal' részemrõl passz, elöször gankerre tippeltem (abból van shock), de a válaszok alapján ez valami koránkelõ lootk*rva lehet.
3. minden az enyém <#hehe>#hehe>
4. 4/1. hogy lehet-e? hajaj, tudnék róla mesélni <#idiota>#idiota>, 4/2. nincs
5. szerintem nem (acc. management-ben, setup subcription-nél ha van paypal, akkor lehet, ha nincs, akkor nem lehet)
5. lehet-e paypalról fizetni?"
1. ugyanmár, olyan, hogy farmolás nem létezik a wow-ban, asse' tudjuk mijaz' <#hehe>#hehe>
2. miaz a ks-elõ, koránkelõ izé? ez nekem kínai volt. szal' részemrõl passz, elöször gankerre tippeltem (abból van shock), de a válaszok alapján ez valami koránkelõ lootk*rva lehet.
3. minden az enyém <#hehe>#hehe>
4. 4/1. hogy lehet-e? hajaj, tudnék róla mesélni <#idiota>#idiota>, 4/2. nincs
5. szerintem nem (acc. management-ben, setup subcription-nél ha van paypal, akkor lehet, ha nincs, akkor nem lehet)
+ nyáriszünet😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#109290 😄
hmmm ...Mostanság egyre kevesebbszer látom a nubokat azzzal floodolgatni , pedig bs-en vagyok ,spammerek is megfogyatkoztak hála a peccsnek.
Na látod , itt sok segitõkész ember van 😄 , válassz !<#crazya>#crazya>
Hi!
1.A késöbbiekben , igen kell , nem azt mondom , hogy kötelezõ , de célszerû , attól függõen , hogy mit is akarsz elérni
2.igen
3.Igen , a pénz oszlik , a többi attól függ , hogy a party leader ,hogy állitja a loot-ot , pl grp lootnál ,azon belül is sima mobnál random szerüen lootol vki , de pl egy boss-nál : need/greed/pass lehetõségek is vannak . Fontos , hogy ez csak erre a group lootra igaz , a többinél elértérõ .A quest itemek mindenki ki tudja szedni !
4.Nem , nem létezik 😊 hálistennek (viszont minden classnak van talentrendszere ami 3 ágból áll és más-más játékot adnak/"követelnek")
5.Nem.
u.i.:WoW-Hungary-n olvasgass !!! http://www.worldofwarcraft.hu/
1.A késöbbiekben , igen kell , nem azt mondom , hogy kötelezõ , de célszerû , attól függõen , hogy mit is akarsz elérni
2.igen
3.Igen , a pénz oszlik , a többi attól függ , hogy a party leader ,hogy állitja a loot-ot , pl grp lootnál ,azon belül is sima mobnál random szerüen lootol vki , de pl egy boss-nál : need/greed/pass lehetõségek is vannak . Fontos , hogy ez csak erre a group lootra igaz , a többinél elértérõ .A quest itemek mindenki ki tudja szedni !
4.Nem , nem létezik 😊 hálistennek (viszont minden classnak van talentrendszere ami 3 ágból áll és más-más játékot adnak/"követelnek")
5.Nem.
u.i.:WoW-Hungary-n olvasgass !!! http://www.worldofwarcraft.hu/
Szeva!
Röviden
1.kell
2.ninják mindenhol vannak de ha egyedûl farmolsz akármit az csak a tiéd
3.a loot beállitható free-re (mindenki tud lootolni) groupra ( folymatosan osztja el a dropot egy ide egy oda egy amoda de értékesebb tárgyaknál mindenkinek felkinálódik és három opció közül választhatsz passz need greed majda needelõket autorolloltatja értelemszerüen a legnagyobbat rollolo viszi a lootot) ill master loot raidos instancekben a leder adjaa dropot a legnagyobbat rollozósnak
4.Nem lehet ha egyszer már undEEd rogue lettél akkor az is maradsz max a tallentpontjaiddal a rogue három tallantágazata közt tudsz választani ( ez igaz mindegyik classra) Nem tudom mia aza dual class ugyhogy arról nem nyilatkozom
5.Bármiylen dombornyomott kártáyról fizethetsz szinte
nincsmit
Röviden
1.kell
2.ninják mindenhol vannak de ha egyedûl farmolsz akármit az csak a tiéd
3.a loot beállitható free-re (mindenki tud lootolni) groupra ( folymatosan osztja el a dropot egy ide egy oda egy amoda de értékesebb tárgyaknál mindenkinek felkinálódik és három opció közül választhatsz passz need greed majda needelõket autorolloltatja értelemszerüen a legnagyobbat rollolo viszi a lootot) ill master loot raidos instancekben a leder adjaa dropot a legnagyobbat rollozósnak
4.Nem lehet ha egyszer már undEEd rogue lettél akkor az is maradsz max a tallentpontjaiddal a rogue három tallantágazata közt tudsz választani ( ez igaz mindegyik classra) Nem tudom mia aza dual class ugyhogy arról nem nyilatkozom
5.Bármiylen dombornyomott kártáyról fizethetsz szinte
nincsmit
1. igen.. 😄 (de nem sro szinten ha nem akarsz simán nem farmolsz)
2. pass
3. kijön egy kis ablak a dropal (ha group loot) van beállitva lehet választani ,hogy need vagy greed.
4. dual-kasztrol nem tudok. 8 class létezik : shaman,warrior,priest,mage,paladin,rogue,hunter,warlock ezeken belül lv10en kapsz egy talent pontot amivel lehet specializálodni pl. priest ha holyra talentelsz akkor inkább a healezésre koncentrálsz ha shadowra akkor dps
5. gondolom lehet, de itt elfogadja a bankkártyát is 😊
2. pass
3. kijön egy kis ablak a dropal (ha group loot) van beállitva lehet választani ,hogy need vagy greed.
4. dual-kasztrol nem tudok. 8 class létezik : shaman,warrior,priest,mage,paladin,rogue,hunter,warlock ezeken belül lv10en kapsz egy talent pontot amivel lehet specializálodni pl. priest ha holyra talentelsz akkor inkább a healezésre koncentrálsz ha shadowra akkor dps
5. gondolom lehet, de itt elfogadja a bankkártyát is 😊
igen; nemnagyon, a drop a tied a te támadtad meg elõször a mobot; az arany oszlik, többfajta loot rendszer van a q itemek mindenkinek jönnek, illetve a lootbeállítástól függ; nem; nemhiszem
Ha kellene még , akkor én is tudok küldeni , van azért pár darab 😊.
Hi!
Silkroad-ról váltanék valami komolyabb játékra. Meguntam a folyamtos farmolást és a sok
ks-elõ nukert, mert minden droppot elvisznek.
Elkezdtem a 10napos free accountot és egyelõre tetszik, de megelõzve
a fölösleges pénzkidobást kérdezném:
1. kell-e farmolni a késöbbiekben bármilyen célból?
5. lehet-e paypalról fizetni?
köszi
Silkroad-ról váltanék valami komolyabb játékra. Meguntam a folyamtos farmolást és a sok
ks-elõ nukert, mert minden droppot elvisznek.
Elkezdtem a 10napos free accountot és egyelõre tetszik, de megelõzve
a fölösleges pénzkidobást kérdezném:
1. kell-e farmolni a késöbbiekben bármilyen célból?
5. lehet-e paypalról fizetni?
köszi
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Küldök egy key-t privátban pl<#vigyor2>#vigyor2>
Üdv, kivételesen én is kérnék egy kis segitséget. Haverom kipróbálná a játékot de már elõttem a 10 napos próba kártyám valamire, hol tudok újat szerezni? Mintha derengene valami arról hogy lehet 10 napos vendégg accot szerezni ingyenesen, tud errõl valaki bõvebbet?
Thx
Thx
sziasztok. két órája játszom a játékkal, 20 orksámán vok'.
aztnemtom, hogy:
- majaza sámán?
- mijaza ork? eszik vagy isszák?
- õrök megtámadnak? és ha nem? ha nem akkor ja?
- a wow-ot hogy kell elinditani? format c:?
- aggyatok már kamu kártyaszámot! merhanemirgumburgum lesz, s szólók apunak is!
- tört verzióval lht játszani rendes szerókon? me' haver mondta, hogy ja, csak haxóni kell hozzá a vasat ^^
- miért nem adott még mindig senki kamu számot?
- msn-re ki vesz fel? na lécci, vegyetek fel.
- mijaza mukigeci?
miarák van itt õszintén? kijött a nyári szünet, vagy mi? O.O
ennyi semmitmondó post-ot már régen olvastam itt, mint most...
aztnemtom, hogy:
- majaza sámán?
- mijaza ork? eszik vagy isszák?
- õrök megtámadnak? és ha nem? ha nem akkor ja?
- a wow-ot hogy kell elinditani? format c:?
- aggyatok már kamu kártyaszámot! merhanemirgumburgum lesz, s szólók apunak is!
- tört verzióval lht játszani rendes szerókon? me' haver mondta, hogy ja, csak haxóni kell hozzá a vasat ^^
- miért nem adott még mindig senki kamu számot?
- msn-re ki vesz fel? na lécci, vegyetek fel.
- mijaza mukigeci?
miarák van itt õszintén? kijött a nyári szünet, vagy mi? O.O
ennyi semmitmondó post-ot már régen olvastam itt, mint most...
nekem se volt soha
Van olyan oldal ahol az összes eddigi PATCH-fentvan az enUS-TBC-hez,mert a google-be nemtaláltam semmi konkrétat :s 😞
akkor én vagyok az egyik kivétel? ^^
csak mert nekem nincs ilyen makróm -.-
csak mert nekem nincs ilyen makróm -.-
senki le nem szarja
cry more noob<#idiota>#idiota>
cry more noob<#idiota>#idiota>
anti hero
már elnézést kérek, de a tököm belevágom a leárazott wowba, meg a sok olvasni nemtudó, viszont fórumra bõszen irogató kölykökbe <#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Bocsi elõre is. ( armory ba keress rá ha érdekel )
Deserter 70priest Frostwhisper (2 fajta ruházat DPS / Heal )
Boboka Rogue- Frostwhisper
Xelanie Shaman Frostwisper
stb stb
4500g kp val + millió mati
Eladó acc ( keress ha kell + info ért : [email protected] )
Deserter 70priest Frostwhisper (2 fajta ruházat DPS / Heal )
Boboka Rogue- Frostwhisper
Xelanie Shaman Frostwisper
stb stb
4500g kp val + millió mati
Eladó acc ( keress ha kell + info ért : [email protected] )
picit
Hopp "értem" "összefügést" így jobb.
Köszönöm a segitseget így már érem az öszefügést.
kössz az infót! megprobálkozok mégegyszer,de már sokadszor szedem le 😊
A szöveg alapján nagyon úgy fest, hogy a leszedett patch fájl nem teljes, tekintve a mérete kisebb, mint amekorrának lennie kéne. Próbáld meg újra, vagy ha ez nem segít, más forrásról lekapni.
@109277
A talent pontok az adott skill-ág különbözõ képességeit, illetve az egész mûködését, hatékonyságát növelik meg, illetve néhány új varázslat is tanulható. Példának okáért a mágus háromféle alapvetõ mágiaággal operál, úgy mint tûz, fagy, és arcane. Talenteknél szintén ez a három talentfa található meg, értelemszerûen az adott mágiaágakhoz kapcsolódnak, pl tûznél esélyt ad arra, hogy kritikus sebzés esetén a varázslat manaköltségének bizonyos hányadát visszakapot, stb. Érdemes átnézni õket, nagyon fontos a késõbbi fejlõdés során.
@109277
A talent pontok az adott skill-ág különbözõ képességeit, illetve az egész mûködését, hatékonyságát növelik meg, illetve néhány új varázslat is tanulható. Példának okáért a mágus háromféle alapvetõ mágiaággal operál, úgy mint tûz, fagy, és arcane. Talenteknél szintén ez a három talentfa található meg, értelemszerûen az adott mágiaágakhoz kapcsolódnak, pl tûznél esélyt ad arra, hogy kritikus sebzés esetén a varázslat manaköltségének bizonyos hányadát visszakapot, stb. Érdemes átnézni õket, nagyon fontos a késõbbi fejlõdés során.
Sziasztok! olyan bajom van h leszedtem egy patch-et és amikor telepiteni szeretném akkor azt irja h The patch "tos.html" could not be applied. (Invalid source file size: expected 33399, actual 25774.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate:😛TCApply)
Mi lehet a probléma? elöre is kösz
Mi lehet a probléma? elöre is kösz
Köszönöm a segítségedet.
Tiger! Tudomásom szerint ha megveszed a skilleket (trainernél) akkor ha raksz a talenteknél erõsebb lessz vagyis fejleszted....
Köszöntök mindenkit 3 napja játszom a játékal,és lenne egy kérdésem,ha valaki tudna segíteni az jó lenne.Van egy lvl 19-es varim ,a trainer-nél tudok neki venni képeségeket,de a skill fán ugyan ezekre a képeségekre tudom rakni a talent pontokat.És nem értem hogy ez a két dolog hogyan hat egymásra.
"háljon sexuálisan azval a nõvel aki legelõször emlõt nyujtott a szájához"
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
anti hero
közben rájöttem, hogy a tranzakció még nem zajlott le, majd csak a trial lejártával kezdõdik (14-én), szal azért van ott a "pending" státusz, csak azt nem értem, hogy akkor miért elõlegezi meg nekem a full státuszt... lehet hogy majd 14-én megakad a tranzakció az OTP VISA Electron kártyám miatt és akkor lezárja az accountot...kiderül majd...
Valaki tudna adni egy bankkártyaszámot???