World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Hibas az adathordozo, ahonnan rakod felfele. Csereld ki. Vagy toltsd le a klienst a netrol, es azt rakd fel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Helló mindenki!Fel akarom rakni a wowot de telepítés közben mindig ez jön ki:[/url][/img]
vagy ez<#idiota>

www.curse-gaming.com és ott TrinityBars AddOn
a readme-jében le van írva hogy kell beállítani

interface options hasznos

Slipknot
udv
Meik addonnal tudok tobb speel sort csinalni? most feldobtam az x-pearl untiframet de ebbe nem nagyon talalom ha megis van akkor jobban korbe nezek vagy ha valaki tud egy egyszerubbet az belinkelhetne megkoszonnem, meg par ilyenhasznos addont kosziiii

Kriger
Á egy újabb versenyzõ. Kár volt leárazni a játékot.

Ez a srác nagyon pro, már kétszerv végignyomta a gammát, nekem is õ segített, ha elakadtam: [email protected] Vedd föl emesenre és lõn világosság!

hol lehet használni a moondustot
jolvan csak huzlak 😄

anti hero

De én nem élesztem fel a forró viz fölött lebegve a többieket hogy egybõl újra meghalljanak 😊 de azért próbálok l2p
rad is tud olyan buffot rakni szal l2p 😉

anti hero

a wow.hu-n meg a wow-loot.com-on vannak 'alap' talent kiosztasok
Majd megtudod ha 500-hp val éledve belecsobbansz a forró vizbe 😊)
nerf waterwalk pls
Narxis
Mért ne fogadjunk el élesztést capaszabi-tól?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi a segitséget Leli 😊 Lurker down, kb 3-4 próbából.
Ja és még egy fontos infó, senki ne fogadjon el élesztést capaszabi-tól SSC-ben!
Igen igazad van elõször játszani kell.Csak most néztem a talent calculatort és ha az egyik mágja osztájt maxra fejlesztem még akkor is marad 20-25 talent pont.(de azért biztos van jól bevált konstrukció)vagy tévedek és minden attól függ milyen a játék stílusom,majd meglátjuk még egyszer köszi a segítséget.

Köszönöm a választ nem tudtam hogy a skill pontokat újra lehet osztani.

PiszkosFred
Nem kell ujrakezdened, ellentetben a diabloval, itt a pontok barmikor ujraoszthatoak, nemi penzmagert cserebe. Ezert aztan jatssz eloszor, ismerkedj a kaszttal, izleld meg a harcmodort, a stilust, a nyero "taktikat" egy-egy szituacioban, aztan majd raersz eldonteni 30-40 szint korul, hogy mit is akarsz. Akkor majd retalent, es kesz is.

Addig erdemes esetleg bongeszni az armoryt, de mivel most kezded, nem fogsz sokat kihamozni belole. Tapasztalatot szerezz eloszor, aztan majd minden ertelmet nyer.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hello mindenkinek egyik haveromal holnap próbáljuk ki a wowot.Blood Elfekel akarunk kezdeni õ warlockal én mage-et akarok kipróbálni,a kérdésem az lenne hogy a mage-nek melyik skill fáját érdemes fejleszteni (Arcane,Fire,Frost)egy kezdõnek vagy mindegy mind harom ugyan olyan jo.Leginkább támadó varikra akkarok gyúrni.Ha láma lenne a kérdésem bocs de nem akkarom 3nap múlva újra kezdeni,ha valaki játszot ilyen karival legyen szives segíteni pls,elõre is köszönöm.

tigeroo
odamész a õrbácsihoz, ráhörögsz,kijelölöd a profession trainer részt, majd a tailoring-t és bejelöli a térképen
Count Adyn
Az új generációs...😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szombattól az Arator szerveren Valószínû Cucli néven leszek ha valaki tudna segiteni mi hogy akkor pls PM ME mSN [email protected]
és ehez kell a teleportkõ? azt hol lehet venni?
a ruhakészítõs képpesség(az a ház ahol tanulni lehet), azon van az a jel h 1 tû meg 1 gombolyag v cérna(nememléxem)??
tigeroo
ilyen nicknévvel csak azt kezdhetsz :-D!
Soultrain
sztem warlock lesz

Soultrain
jó az ami van 17colos tft

s0n1c
azt döntsd el, hogy mit szeretnél kapni a játéktól szórakozás címszó alatt, és szûkítsd a kört különbözõ szempontok szerint
egy új monitorral

Soultrain
na télleg ti mivel kezdenétek?

Soultrain
hehe

tigeroo
én sohasem indítanék embert😛
elég elviselnem magamat mint ember a való életben😄
inkább azonosulok egy patás bikalénnyel vagy egy rothadó mágussal😊
Oldern the 1st
Hááát, az a +reputáció ami jön, az baszott hasznos Outlanden 😄

Soultrain
azt mondják h a human az nagyon nokedli😊

tigeroo
nyomj fel lvl 10-re egy warlockot, és lvl 10-re egy papot és majd eldöntöd

(bár priestnél lvl 10 után jönnek a jobb dolgok)
Oldern the 1st
Jó, komolyra fordítva a szót, ha support dps akkarsz lenni (sebzel és a csapattagoknak visszatöltöd a hp-t, manát), akkor shadow priest, ha meg kõkemény gyilkológép akarsz lenni, pettel, akkor lock (utóbbi talán jóval szélesebb palettájával bír a sebzõ spelleknek).

Ha meg healelni is akarsz néhanapján, (és nem magadat! 😄), akkor persze priest 😊

Oldern the 1st
Igen 😊

Soultrain
Helló!
Sztetek melyik kaszt a jobb a human warlock vagy a night elf pap?
Kösz!

lehet venni párszáz forintért

nyilvan nem komolyan gondoltam, de az hogy a realitas talajan akartal maradni az akkor is vicces volt 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Igen . 😄 A Fantasy mindig is nyitott marad , "szinte" korlátlan teret tud magának képezni ...normális körülmények közt persze 😄D és ezért is szeretjük .

tigeroo
wow igen?😄 juliusban akarom beújítani a BC-t, akkor várok egy árzuhira😊
s0n1c
engemdtem = engedtem

wtb edit
Lynx_TWL
2 perc

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

s0n1c
Imo azért valamilyen szinten nem rossz megmaradni a realitás talaján, bár ez eléggé szubjektív, hogy kinek mit jelent valójában a fantasy (tudom, van rá off meghatározás, de azt most hagyjuk...), a fantasy számomra leginkább a mágiát (és minden ezzel kapcsolatos dolgot) jelenti, nem azt, hogy ész nélkül(!) meghazudtoljuk a fizika törvényeit és itt különösen az ész nélkült hangsúlyoznám ki 😊 lsd: én pl. nem engemdtem volna gnome-nak a warrior classt, az más kérdés, hogy warcraft világába bele illik e, nekem akkor is idétlen, bár ahol full plateben ugrálnak a playak 3 méteres pallossal, ott már szinte minden "megengedhetõ" 😊
egy fantasy vilagban keresni a realitast is erdekes ^^

s0n1c
végülis tauren az tipikusan az az escape artist alkat 😊)
escape artist johetne taureneknek nyomi warstomp helyett 😞

The Garrett
akkor mar csak azt kell elerni hogy minden nyomi natures graspre tolja el a trinketet 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Guest
"PvP Trinkets: Insignia of the Alliance, Insignia of the Horde, Medallion of the Alliance, and Medallion of the Horde have all been redesigned. The trinkets for all classes now have the same effect: Dispels all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character."

Sztem az utóbbi kategóriába beleesik a Cyclone is igen erõsen. 😉
The Garrett
be lehet állni oszlop moge hogy ne lokje el, vagy kell egy offtank arra az idore amig visszaer.

de a legegyszerubb ha végig a vízben van a tank. az a +500dmg szinte semmi.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.