166748
  • shaime01
    ehh ez még semmi de még film is készül róla

Crassus the movie
  • Chris
    Nem csak így volt, még most is így van. :D
  • s0n1c
    ki volt az a balga, aki lemerte írni a nevét
  • YakHead
    Megtaláltam Crassus nevét a történelemkönyvekben...beszarok
  • shala
    thx pajtik : >
  • ShaiHulud
    nekem meg remlik egy wildor nevu mage aki itt sirt mindig hogy de gyenge a mage, erdekes hogy neked mindig az a gyenge amivel eppen jatszol:D es amit abbahagytal az uberbuffedimbakiralysag lett.
  • ShaiHulud
    gyere rollolj shamant :D

http://www.sk-gaming.com/arena/player/all/all/all/all
  • Guest
    Ezzel a questtel:
    Strained Supplies

Illetve utána az ismételhető verziójával:
    More Venom Sacs
  • Tusy
    lassan
  • Tafaya
    reroll :)
  • shala
    Hogy a fenébe tudok scryersröl aldorra váltani ? :>
  • Chris
    Fejezd be a papod és csinálunk alt arénát is mage/hunter/priest kombóval. :D
  • WiLDoR
    van 70-es mage-em, minek húzzak fel még 1-et?
    rugó még nincs...de az asszem nem is lesz. elég messze áll tőlem az a fajta "játékstílus"...
  • VeNoN
    Megtalaltam
    Hol lehet letölteni mert itt nem találtam (az előzőt elirtam)xD
  • shaime01
    márha értelmes buff lesz :p
  • shaime01
    sszeretlek xD

végre visszatérhetek imádot shamanomhoz és nem csak szerencsén fog mulni ha nyerek pvpben :)
  • VeNoN
    Megtalaltam
    Hol lehet letölteni mert itt nem taláőltam
  • Tafaya
    http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

ott keresd meg ezt, ezzel kezdd el:

2.x → 2.3.0 Complete Patch (~690-870 Mb)
  • BEAST #120654
    Ok is a World of Theorycrafttal jatszanak
  • Tafaya
    Reroll mage Neptulonon, end of story :) Vagy tudok egy eladó 70-est, ha kell, van mellé egy 70-es rugó is :)
  • VeNoN
    Hello all!
    Én fölraktam a WoW-ot és a Wow BC-t és nem enged be a serverre mert kell hozzá patch és ha letöltök egyet azt meg nem engedi feltelepíteni:S
    Már rengeteg patchel próbálkoztam
    Ezt írja ki " This update requires "WoW.exe" version 2.3.0.7561. You have an older version, 2.0.0.6080."
    Szerintetek mit csináljak?
  • Tafaya
    Nesze b+ :)
  • Lynx_TWL
    hú a sok whiner kurva...
    soha nem lesz balance, lehetetlen megcsinálni törődjetek bele.
  • WiLDoR
    l2read :D
  • WiLDoR
    és akkor még nem számoltad be a mage + WE-je sebzése mellé a másik dps class sebzését se: hunter + pet, vagy rosszabb esetben stunlock rugó, aki egyhelybe tartja a célpontot, hogy a mage igenis el tudja nyomni a kis imba shatterphewphew frostbolt-ját, akár többször is...
    mert ugyebár a mage-nek sem egyedül kell megváltania a világot...

healerrel sincs sok gond, mert ha netán ki is jön poly-ból, akkor jöhet az imba macro:
    /focus
    /cast Counterspell

aztán szevasz heal, 8 sec alatt meg 1 dps-t ketten úgy kiszednek, mint a villám (de ha netán mégse, akkor a poly még mindig ott figyel újra), onnantól meg kb. el is dőlt a meccs...
  • Count Adyn
    Húdesok betű:D Tömören
    L2P
  • WiLDoR
    "Továbbra is semmi jele frost pushback resnek."

te most komolyan pushback effektet akarsz még egy olyan class-nak, aminek qrvajó burst dmg-e van, meg 3 tonnányi cc-je? (lassítás, többszörös root, ice barrier (no rage), legdurvább cc (poly) és 8 sec counterspell (+4 sec totális némítás talentezve).
    emellé még komolyan pushback effektet is szeretnél? ne vicceljünk már pl...talán nem véletlen ám az se, hogy az egyik bestof csapat a frostmage-rugó-healer felállás...lehet filózni, hogy navajonmiértis?

az imba warlock-okról meg annyit, hogy ami ellen fixen nyerünk, azok azok a csapatok, amik úgy kezdődnek, hogy lock, és a többi...az a hűdeimba lock olyan gyorsan megy le 50% hp alá még soullinkelve is, hogy öröm nézni a warrimmal...de ugyanakkor meg egy mage ellen nem tudok mit csinálni, mert vagy birkában nézelődök, vagy root-ban ácsorgok, vagy ha nem én, akkor meg a pala healerünk van ebben a szituban (azt leszámítva, hogy ő csak birkában nézelődik, én meg továbbra is root-ban ácsorgok hosszú-hosszú mp-eken át), és végignézzük, ahogy meghal kryn pet-je kevesebb mint 3 sec alatt utána meg követi a lock is, kb. ugyanilyen gyorsasággal...

szal' nem kell szegény mage-eket siratni, igenis gecidurva class grp pvp-ben...már ha tudsz vele játszani...
  • Magh
    Ha már belejöttem, elmondom, mi a bajom. Mi a Mage koncepció? Nincs healünk, heal reduction-ünk, drainünk, messze a legtörékenyebb a class. Eredetileg ezt ellensúlyozta a damage és a CC. Utóbbi még úgy-ahogy megvan, de kiemelném, hogy míg release óta minden class tengernyi új CC-t és anti-CC-t kapott, mi csak egy instant döglő petet, ami egy extra novát ad. A mage class változott messze a legkevesebbet a kiegben, érdemileg a TBC előtt hónapokkal implementált új talentek óta SEMMIT (spellsteal vicc, az icelance a totemölésen és instant töltelékspellen kívül semmi újszerű mechanikát nem hozott), minden más class radikális újításokon ment keresztül. De még így is elég jó a CC. Az arénák felépítése viszont tönkretette a sebzésünket. Egy 2.5 seces (rommá szakítható, eleve keveset sebző) main nuke elől bárki becammog egy oszlop mögé, az instantjaink pedig gyengék. Már többször megemlítettem, hogy a kiegben aktív, dinamikus új talentek és spellek kellenek, amilyeneket az összes többi class már a TBC-ben megkapott.

"Az meg nem érv, hogy "top100-ban 5%-van, ezért szar a mage"

1-3%, és már hogy ne lenne érv? Tökéletesen reprezentatív. A skillcapped csapatok szerinted azért nem használnak mageket, mert class rasszisták? Valószínű, hogy az a néhány is csak azért maradhatott, mert IRL ismerősök, barátok.

"Senkinek nincs annyi védekező, menekülő lehetősége"

Gondolom az IB-ra célzol (a blinket én csak manaburnnek hívom). Valóban, van két blockunk. Csak hasonlítsuk össze egy Pain Suppressionnel, Evasiönnel, CloS-al, bugos Cheath Death-el, bubival. A pala healel bubiban, vagy épp agyonvág egy klottyost, a rúgó csap tovább, a pap burn-öl, healel, DoT-ol, én meg ülök a jégkockámban. Egy újabb remek példa, mennyire elmaradott a class.
  • Davidus
    elementált meg huter petet(főleg ha skorpió) meg kell ölni
  • Chris
    De a lance + coc + fireblast már tud kellemetlen sebzést okozni instantban ugye amellett, hogy alapvetően a mage leginkább a durva cc szerepét tölti be. És akkor a we-t mégcsak nem is kalkuláltuk bele... Senkinek nincs annyi védekező, menekülő lehetősége párhuzamosan és ez teszi igazán erőssé. Nem értem azokat a mageket akik a frostbolt szpemmel akarnak arénát nyerni, ez már lvl60-on a bg-kben sem erről szólt.
    Persze ezért mondtam, hogy ha a mage párosul egy hunterrel is, akinek igazán erős burst dps-e van, mellette visszafogottabb cc-vel, akkor kb. megállíthatatlanok.
    Az meg nem érv, hogy "top100-ban 5%-van, ezért szar a mage".
  • Chris
    Erre a setupra várok építő jellegű ötleteket.
  • Guest
    Nem szedi le automatikusan, a változatás csak a *talentes* Sprintet érinti:

"Improved Sprint: This ability will now always remove Entangling Roots."

Eddig sima dispelnek számított, ergo vonatkozott rá a druidák dispel resist talentje, tehát 30%-a volt arra, hogy nem szedi ki a gyökérből, ezentúl ki fogja.

A rugók többség amúgy is Subos, tehát nincs Imp. Sprintje, szóval olyan sokat nem fognak ebből észrevenni a druidák.
  • Magh
    Na akkor reagálok. Többen említették a mage burst képességét, amivel több probléma is adódik. Egy 2.5 seces boltot egyrészt a pushback res hiánya, másrészt a nova elleni millió counter (reflect, DT, imp. sprint, CloS, shock, groundong totem, silence, selfdevour, spellock, shapeshift, hogy csak párat említsek) miatt szinte lehetetlen ellőni. A critről is hallani érdekeseket (4k...), resil capbe 2600 körüli. Egy ~1700-as noncrit bolt meg a 2.5 seces casttime-al egyszerűen nevetséges damage. Reálisan nézve csak lance lőhető a novába, ami 1500-at critel, így kérdéses, hogy egyáltalán megéri e ennyiért instant törni egy 8 másodperces rootot. A WE a lerakása után pár másodperccel valószínűleg halott, második freeze-re nem sok esély van. Ha egy mage képes 2 shatter kombót eltolni, ott már rég nyert a meccs.
    Vessük már össze egy hunterrel, aki folyamatosan mozoghat (= LoS abuse), miközben a classok javára többet sebez, mint egy teljesen mozdulatlan, aktív WE-os (egyik sem lehetséges már 3v3-ban sem) mage. Néha megáll, és elereszt egy Aimed-et, amit szintén nem lehet megszakítani, háromszor szívósabb, drainel (a mai aréna alapja), van egy nem abuse-olható, passzív petje, csak kicsit gyengébb CC-je. Nem véletlenül van egyre több hunter.
  • Tafaya
    Nem hát, de ha találkozik is, akkor a többiek köréjük gyűlnek és végignézik ahogy harcolnak.
  • Dr DeViLKiNG
    mert 3v3/5v5ben egyáltalán nem találkozhat rugo/warrival(hozzátenném a huntert is). ok.
  • shaime01
    én sem értem a multilate rugo buff minek kellet ha warlockal játszik az ember nagyon kijön ,hogy semmit nem tud csinálni rugo ellen azonkivül ,hogy l2p.
    priestemet is tegnap elkapta egy rugo secpec leverte rolam a shieldet onnantol maradt a dot+8sec cds mindblast igaz még csak lv30as.. de akkoris :) jutt eszembe mind control ftw

magenek meg nyasgem -> kb igy néz ki egy fight befagyaszt megidézi a water elementálját rányom egy jó kis frostbolt+icelance critet + még a water elemental is sebez egy 700at.. (nerf) aztán icelancet spammel és rohangál elöttem mint egy hülyegyerek és röhög a képembe ,hogy simán icelance nyomkodásal megbir verni szinte bármelyik classt.
    szóval buff shamanz.
  • Tafaya
    "mulitate-es rugó igy is szétkapja a rákba a lock-om, de még a warrioromnak is okoz komoly gondokat"

khmm
  • Magh
    RMP-ben erős a mage, amin rengeteget gyengített a rugó HARP és a mostani pap PI nerf.
  • Chris
    Nem a pluszmínusz x dps-el van a probléma, hanem azzal, hogy arénában a frost magenek van a legtöbb cc, vmint menekülő, védekező skillje. Emellé még párosul a magas burst dmg is, ráadásként, ha nem kevés manából is, de tud dispellezni úgy, hogy ezzel még buffolja is magát. Az sajnos nem kifogás, hogy csak a frost alkalmas pvp-re, mert warrinál, locknál, stb. ugyanez a helyzet, hogy vagy x spec vagy, vagy mehetsz inkább bg-zni. CC-n áll vagy bukik minden, jelenleg pl. nem tudok sajnos olyan taktikát kitalálni a warrior/pala/lock csapatunknak, amivel nagy magabiztossággal tudnánk verni pl. egy mage/hunter/randomhealer setupot.
  • Magh
    A magas szinten gyakori 5v5 lock focus kiegyensúlyozása már komoly feladat. Mivel alap classproblémákat sem igen tudnak rendbetenni, szerintem ne ábrándozz. Szerintem kezdenek áttérni a 3v3 balance-ra, mivel ebben a bracketben van a legtöbb pénz.