World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
The Garrett
fájdítsd még a szivemet... :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
igen foleg amikor a millenium 1shotolja a 7k hp-s 0 resiliences pve geares embereket 😊

barmilyen pve geart osszeszedhetsz az teljesen alkalmatlan arenara jelenleg.

HunnernesKonge
Egyértelmû. Most megszabott gearrel 5-0 ra kiszoptak 😊 Saját gearben lehet hogy nyertek volna :S
nem ertem miert lenne tulzas ?

a gearjukkel megolik a hozzajuk hasonlo pvp newbiekat (ezt most minden negativ ertelemtol mentesen ertesd - nem lenezesbol mondom - de sztem ezt erted te baromi jo csapatnak) de pl hasonlo vagy ugyanolyan korulmenyek kozott nulla eselyuk van egy olyan csapattal szemben akik ezt csinaltak ki tudja miota.
nem lepodtem meg rajta tbh

anti hero

Azert ez kicsit tulzas, mert baromi jo csapata van a Nihilumnak, de a Millenium mas kategoria, eletukben nem csinaltak mast csak pvpztek. Nihilum meg 2 hete arenazik nem 4-5 honapja.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

TDC Geronimo
<#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
ja tudom, jót nevettem is rajta tegnap

haverod 😄

anti hero

<#mf1><#idiota>

anti hero

johat 5:0-ra feltoroltek veluk a padlot 😄DDD

dehat ez van ha vki a "tank tankol healer healeli a dps meg lelovi" -hez van szokva ;D

anti hero

TDC Geronimo
Ismerlek?

s0n1c
és még annyira nem is nyomik <#idiota>

off

prodigy odabaszott tegnap, iszonyat bulit csináltak 😊

on
Count Adyn
A tizenéveseknek kell egy "hõskép", akikre felnézhetnek, nincs ezzel semmi baj😊 Csodálom az elszántságukat, kemény munkát végeznek. Aki meg már ért el first killeket nem bálványozza õket, hanem csak elismeri a teljesitményüket😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hagyd rá 😊 , Geronimo , mindenkit fikáz xd.

Botond
Interface options. -.-

És az aláírás nagyon találó a konkrét esetben. :-D
Üdv!

Nincs valami add hogy az összes varázslatot egyszerre meg tudja jeleníteni, és ne keljen a "polcok között váltogatni?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

TDC Geronimo
Nem mondtam, hogy baj, csak nem vágom mi ez a Nihilum majmolás mindenhol -.-

Barney Tech
Csak ugy érdekességképpen beirtam.
Talán baj ez is?

Botond
RTL klubbon most lett vége egy filmnek amiben a faszi kézikönyvbõl vezette a boeinget, ti meg a wowot se tudjátok kiszótárazni. <#idiota>
The Garrett
milyen furi. Ki hitte volna hogy 2 kezuk, lábuk, meg 1 fejük van. :o

TDC Geronimo
és?

Barney Tech
Nihilum , balról jobbra: Ghorok, Awake, Kungen, Nme (alias Clinkz) és Rulah.
Forrás:http://www.blackravens.net/

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: a játékban lévõ hangfájlok ugye mpq formátumban vannak, amiket mpq editorral meg is tudok nyitni. Ez mind jó, de pl. jópár boss hangját még nem találtam meg benne. Illetve a TBC elõttieket megtaláltam, de az újak közül sajnos nagyon sok nincs benne az expansion-speech mpq fájlban. Ezek esetleg máshol vannak tárolva? Köszi elõre is.
Ez valahogy elkerülte a figyelmem. Köszi szépen! 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Botond
www.thottbot.com

Pickpocketelni kell, írja a journal is.
Van Teldrassilban az a küldetés, h "Destiny calls". Ennek van valami trükkje?? Mert én már vagy 20szor megöltem akit kell, de egyszerse adta azt az itemet, amit vissza kell vinnem a küldi adónak...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Botond
Ott a linkelt oldalon végig kattintgatod a cuccokat és mindhez kiírja, hogy melyik mob dobja.
mostmár értem. és ezt a szettet v mit honnan lehet beszerezni?
Botond
5db abból a szetbõl+talentezésbõl is +10 energy, az a 120 energy, nincs már ilyen, mert ez 60as cucc volt.
Lazarus
5 darabot kell felvenni a szetbõl, ebbõl kapsz +10et. Az egyik talentfa (volt) utolsó talentje pedig ad szintén 10et.. asszem Valor a neve
nem értem, talán mert nem tudok angolul nagyon... meg kell szerezi ezt a chestet, és akkor lessz 120 energí-m v hogy van ez?
Mighty
Nem érdemes, KELL. Ez a baj 😞

Kiváncsi leszek, mennyire buffolják majd a mana gem-et.

AH-ban lehet vadászni Staff of Divine Infusion után vagy Karából, ha szerencséd van és már nem kell papnak, Nightstaff of the Everliving is jó lehet evocation idejére +22 spirit enchanttal.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lazarus
sziasztok!

hol a legolcsóbb a gc? külföld is jó ha szállítanak free...

erdemes fegyot csereberelni ? az olyan +70-80spirit is lehet

anti hero

johat tudom hogy nem vagyok olyan mint mas hetkoznapi emberek, nekem ilyenfajta faszsagaim vannak 😄

ignoreolni allykat szoktam ha sokat visonganak, azt nembirom 😄D

anti hero

TDC Geronimo
Nemhogy az imba spapomat támogatnád <#idiota>

már nem <#circling>

Mighty
Az esetek nagy részében az utolsó tick nem ad manát, mert a normál tick time-hoz igazodik. Ha akkor indítod el, mikor egyébként kaptál manát spiritbõl, akkor "elvész" ~1.5 mp-nyi evocation. Spirit alapján kapod vissza a manát, de a jelenlegi mage felszerelések eléggé nélkülözik ezt a stat-ot. Ha jól tudom az 5 mp-es szabály vonatkozik rá, így ha azt megvárod, 13 mp-ig nincs DPS. Ha nem várod meg az 5 mp-es szabály letelltét, akkor meg jóval kevesebb mana jön vissza.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hi!
vki elmagyarázná, hogy hogyan kell talentezni 1 rugó karaktert, hogy 120 energyje legyen? csakmert ez nincs leírva sehova sem.
PiszkosFred
Nem csak te...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Na ez már hihetõ sztori. :-D
ja es a legjobb mindenki a kib... VOLT fesztivalon van en meg itt "=+/!"=%"Ö%='!=(+=%)=)(=")(%="(+)=( <#idiota>

anti hero

Botond
Ignore barátod azt ennyi, nehogy már ilyen lémer szarságon akadj fent :-D

Engem sok minden zavar wowban,de hát amin tud változtatni az ember azon próbál amin nem azt megszokja és akinek van egy kis sütnivalója az tudja a 2 közötti különbséget. De ez hogy vér pityuka szeret yellelni (amit én spec havonta vagy 2 havonta 1x látok...) és ez zavar legjobban, na ez kész. :-DDDDD
faradt vagyok mar mint a picsa , mindenki elment joszerivel haza csak a legkisebbek nyomjak az ipart ; (
t.t

anti hero

nekem ez a 2 dolog bantja a szemem wowban kurvara ;
BGkbe a randomnoob#3424 "we loose etc" -mi a fasz az a loose ??? BÕ ??

random szovegkornyezet .. rouge - a masik kedvencem - múlán rúzs ?

anti hero

Botond
Ha dolgoznál nem postolnál. -.-
2 dolog;

1 - soha nem tennek ekezetes betut wow (meg semmilyen ) karinevbe bar wowba ezt lehet mas mmo rpgbe nem, sztem szar es alt szarul is nez ki.

2- csiribee d2-s sorcim neve volt azaz nekem ez egy (tm) kar hogy magenek sokkal jobb nev lenne, majd ha elkoltozom atnezevem ki is talaltam mar egy kurvajo nevet (egy valodi nevet erted nem ilyen lollockhun es tsai nevet (bar asse lenne kutya) ;o)

3: ) - meg ~fel ora es megyek haza es vegre pihenhetek, metr lehet hogy a sok munkanelkuli meg kisiskolas jatszik de en egy stresszes munkat nyomok es jol esett kicsit irogatni ide 😄
htx

anti hero

Botond
Amúgy én sem értem most mi a bánat vagy Bazsival ezzel a looser/loser témakörben. Van aki még magyarul sem tud/akar itt helyesen írni, miért pont az angol spelling lenne tüchtig?

Szóval Bazsi avass be, mi a felsõbbrendû célt szolgáló koncepció ebben a céltalan postolásban, amit mi egyszerû halandók a korlátolt felfogásunkkal nem láthatunk át?