166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121724 a prok 60on már 70eseket vertek. (malav te csak buffbot voltál sry) -
Ghoosty #121723 Azért annyira nem vészes a helyzet. Néha megölnek, de ritkán gankelnek igazán. Velem eddig 1x fordult csak elő. Akkor se tudott sokáig, mert el lehet futni. Igaz közben is megölt még 2x de ez kb 10 percet vett el a játékomból. Elmentem másik terepre aztán ott folytattam kicsit, majd visszatértem, mikor elmúlt a balhé.
Inkább izgalmasabb, hogy bármikor jöhet egy erősebb valaki. Olyankor mindig elbújtam egy fa mögé, vagy valami hasonló. -
#121722 *ne -
#121721 nem akartam irni ,hogy akadj ki. ^^ -
WiLDoR #121720 én tényleg valami tippet vártam, hogy hogy csinálta, de helyette csak 10 percnyi f*sz pofázás volt hülyeségekről... -
#121719 athene ? szerintem elég jó abban amit csinál alternativ modon de küzd a kormány ellen ha jól tudom :)
Nekem péládul bejön amit csinál -
#121718 annyi a különbség, hogy az ellenséges frakciótól bűrmikor megtámadhatnak, nem szükséges az, hogy beleegyezz egy duelbe, és meg is tudnak ölni. izgalmasabbá teszi a játékot, hogy nem csak a mobokra hanem a többi playerre is oda kell figyelni - ugyanakkor marha idegesítő tud lenni, amikor mondjuk hillsbrad foothillsben vagy STVben gankelnek folyamatosan... -
#121717 Ez azt jelenti, hogy a sok unatkozó balfasz órákat tölthet azzal, hogy a hetvenes karaktereikkel megölik a te 20-30 körüli karakteredet, csak hogy élvezkedjenek.
Kerüld, ha ez a stílus nem jön be :) -
Vincentcloud #121716 Mellesleg mi a különbség a normal és a pvp realmek között?
Azt tudom hogy a pvp player versus player-t jelent de ez a valóságban hogyan realizálódik? Én a bloodhoof-on vagyok ami normal, de lejjebb azt írták hogy a bloodscalpon van sok magyar, ami pvp-s, és lehet hogy átmennék, úgyhogy megköszönném ha válaszolnátok. -
Chris #121715 Na az ilyen vagánykodó fátyolosszemű, üvegesbőrű pécéboy anyukakedvenceit csapnám úgy tarkón, hogy a szemfogai helyet cserélnének a space-szel. -
Vincentcloud #121714 Hali!
Én tegnap este 11-kor kezdtem bele, de éjfélkor már hárman rohangáltunk, és ma estére már megbeszéltük hogy találkozunk. Lehet hogy alacsony szinten kezdetben uncsi a játék, de nem minden embernek ugyanaz jön be. Szerintem elég jó kis game ez. -
Chris #121713 Nagy ez a screenshot Hedivel, őt is milyen rég láttam. :) -
#121712 mert elvből hordás karakter kell :) -
WiLDoR #121711 kösz -
#121710 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=67629 -
WiLDoR #121709 gimme link, vazze' -
WiLDoR #121708 1-60: átlag 4-5 days played. tehát kb. 4-5x24 órányi játék
61-70: átlag 2-3 days played
ez kb. akkor igaz, ha ismered frankón a quest-eket.
viszont első karakterrel nem ajánlom, hogy végigrohanj a játékon.
azt irtad uncsi a dolog, mert ölöd a disznókat, stb.
hát ja, elég sok ilyen küldi lesz, erre készülj fel, de később már imádni fogod őket, mert a gyors szintezés kulcsát ezek a küldik fogják majd jelenteni. (van viszont egy nagy halom másfajta küldetés is, kisérgetős, kiszabadítós, világmegváltós, stb. ha tudsz angolul mindenképp olvasd el a story-t, amiről szólnak, érdemes.)
első karakterrel viszont járj be mindent, fedezd fel a világot, a lehetőségeket, a szakmákat, tanuld meg használni a különleges képességeit a karakterednek, ismerkedj meg a talent-ekkel (lvl 10-től elérhetőek).
ebben a játékban baromi sok mindent lehet csinálni (pláne 70-en), s közel sem annyi ez a game, hogy mész, aztán fél percig autohit-tel ütöd a disznókat. (amúgy a class trainer-hez járkálsz? minden páros szinten vannak új "varázslatok", amikkel szinesedik a karaktered - ergo egyre több gombot kell nyomigálni, hogy effektiv legyél, s ezekkel meg a talent-ekkel egyre inkább szinesedik a karakter, s egyre több lehetőséged is lesz majd megoldani a problémákat - mert abból aztán lesz, ezt biztosra veheted)
amúgy miért pont ork?
tudom, mindenkinek a saját izlése szerint, de durotar hát hogy is mondjam...nem kicsit kietlen és sívár mondjuk egy elwyn forest-hez (human kezdő), vagy teldrassil őserdejéhez (night elf kezdő) képest...
attól meg megint nem kell félni, hogy alacsony szinten, 70 alatt nem fogsz találkozni senkivel sem, mert rengeteg olyan server van, ahol nyüzsögnek az alacsony szintű karakterek (többségük ugyan alt karakter, de akkor is). szóval igenis van lehetőség alacsony szinten is kapcsolatba kerülni más játékosokkal.
főleg STV-ben (stranglethorn vale, egy jó kis maugli-style dzsungel) lesz erre rengeteg példa :DDDDD -
Ghoosty #121707 Nekem mint újoncnak, kb 1,5 hónapja kezdtem. Kb 3 nap játékidővel sikerült elérnem az 50. szintet. Úgy tippelem, hogy 6 napi játékidő lehet húzás nélkül a 70. szint. -
#121706 Én anno egy haverom accán próbáltam ki hogy mi is a téma, magamtól nem is akartam WoW ozni de rábeszéltek,nem akartam mert tudtam hogy rászokok:D
Előtte L2 ztem sokat, itt valami lvl 12 ig ültem a farkasokat, aztán rendeltem megfele a játékot:D
2005.04.21 12 óra 30 perc:)
-
mue #121705 Akkor gondolom egy kezdö játékosnak kb 100-150 óra.
Egyébként kinek a legmagasabb a szintje és mennyi? Van ebböl maximum vagy mehet a végtelenségig? -
#121704 1 nap 19 óra legalábbis AThenenek :D
jutt eszembe kijött athene videoja arról , ogy ,hogy csinálta meg az 1 napos lv1-70ig hehe :) -
mue #121703 Köszömöm mindenkinek az épitö jellegü választ!
Hozzávetölegesen hány ora játékkal lehet eljutni erre a 70-es szintre? 20 ora vagy 2000? -
#121702 később izgibb lesz mert már lesz tigris meg fókabőr is -
#121701 aki jewelcrafting után érdeklödik #.#
jelenleg a mostani szintemen ez a 2 gyürü a huzo erő http://www.wowhead.com/?item=29158 és http://www.wowhead.com/?item=20964 bár az utobbinél inkább csak az *of the monkey bár tegnap 4 craftbol 2 monkey 1 stamina és 1 bear lett :)
-
#121700 "csak futkoztak még 20-an körülötted, és elcsapkodták a disznókat, meg leszedték előled a kaktusztól az almát..."
ezek hiányában beszélek ingerszegény környezetről. -
#121699 tetris-t, vagy super mariot? piros szöveg a fejlécben? gyengeelméjű-e vagy? -
#121698 Akik több mint 3 éve kezdték, azok is megölték a disznókat. Ott sem lehetett semmire jutni kitartás és türelem nélkül. Akkor is mondhatta volna, hogy "ennyi? disznóből? haggyámán!". Semmivel nem volt több content alacsony szinten 3 éve sem, csak futkoztak még 20-an körülötted, és elcsapkodták a disznókat, meg leszedték előled a kaktusztól az almát... -
ronaimate #121697 Hogy lehet a haverok ellen játszani?
-
#121696 van player generated content: amint kiersz az elso contested zonaba, be leszel gankelve XD -
#121695 na igen, ha nincs új szerver, akkor meg azt tanácsolom, hogy várja meg az új kieget, aki mostanában (idén) akar nekikezdeni. -
#121694 azért ehhez hozzá kell tenni, hogy aki lemarad kimarad. nem hinném, hogy akár feleennyire megfogott volna minket a játék, ha nem azzal a több ezer emberrel együtt fejlődünk a maximális szint felé, akik velünk együtt már a kezdeti napokban ütötték a disznókat a bőrért.
aki most érkezik, az egy ingerszegény környezetet lát, ahol nincsen player-generated content (igen, hogy XY balfék, ZW meg jófej az is player-generated content).
nem tudom indítanak-e mostanában új szervereket, de azt tudom tanácsolni, hogy egy ilyenre várjanak az új játékosok. nem lesz ugyanaz (hiszen a többi szerverről altokat húzni jönnek az emberek, és végigrohannak a 70 szinten), de mégis sokkal többet megmutat abból, hogy miért jó a játék. -
#121693 Uj realmek inditasaval, transfer stoppal fel evig. De mar igy is van annyi realm, hogy a blizz a kiegig tuti nem indit ujat... -
#121692 pontosítanék
a játékosok 99,8% 70es
a játkéksok 0,1% 10-69
a játékosok 0,1 twinkek(19,29,39?) -
#121691 Játsz inkább babaházast, ha ennyi türelem szorult beléd. Az emberek 99,9%-a 70-es szintű, így egyedül poroszkálhatsz alacsony szinten. Ez egy elég nagy hibája a játéknak (de nem tudom hogyan lehetne kivédeni). A játékélmény lényege a (játékkal eltöltött idő közben megismert) társakkal vállvetve harcolni gonosz szörnyek és/vagy ellenséges játékosok ellen. Ha nincs hozzá türelmed, hogy felfedezd hogyan működik az egész, és kitapasztald, hogy jobbklikk taktikán kívül mit lehet még csinálni, vagy kivárd, amíg a karaktered fejlődik annyit, hogy mást is tudj kezdeni vele ezen kívül, akkor sims-ezz, az a neked való! -
eXequtoR #121690 A valódi játék lvl 70 után kezdődik. Addig megismered a kararaktered képességeit + magát a világot. Ismerkedsz a kisebb instákkal, csapatjátékkal ( már amennyire puggal lehet ) , majd ha alap gearrel és repukkal megvagy lehet belekóstolni a raidekbe. Nem értem mi bajod a disznóbőrrel... itt legalább vannak questek, nekiálsz egy remek ingyenes mmonak abba reggeltől estig ölheted a disznokat és később se lesz más. Én is lvl 10 en fakadnék ki.. -
#121689 -Ha van trial accountod, akkor azt egy CD-kulccsal upgrade-elheted teljes jogú accountra. (Plusz gondolom GC vagy bankkártyaszám.)
-Európai verziónak a www.wow-europe.com ha itt regisztráltad a trialt, akkor folytathatod is. Ha az amerikain regisztráltál, akkor amerikai wow-val lehetne upgrade-elni, de ott nem nagyon találkoznál magyarokkal. Regisztrálni csak azon az oldalon fogsz tudni, amit a játék dobozán írnak (ha itt vetted, akkor wow-europe.com).
-A havidíj 12.99 euro (természetesen Európában).
-Arathor pve realmen sok magyar van. RP szerverekről nem tudok, meg ott kötelező az angol. -
#121688 látszik nincs nagy szerepjátékos múltad. ha nem jön be a stílus akkor divatból miért kell "kipróbálni" majd fikázni?
nem erőszak a disznótor, lehet menni nidforszpidezni vagy kodnégyezni -
#121687 mue az biztos hogy teljesen más lesz nagyobb szinten és itt nem feltétlenül a 60+-ra gondolok. Kitanulhatsz valami foglalkozást és annak a fejlesztgetése rengeteg időbe fog kerülni. A mobok ölésénél akkor lesz érdekes a taktika ha már van pár "varázslatod" és azok előnyeit időzítésének kényes részleteit esetleg egymást erősítő tulajdonságait is megismered. A küldetések is változatosabbak lesznek majd nagyobb szinten. Szerintem adj neki még esélyt és legalább a trial acc időt játszd le. -
mue #121686 Emberek!
Rászántam magam, hogy kiprobáljam a rengetegszer emlegetett és istenitett wow-ot.
Elmult két napban pár orát probáltam vele játszani, de eddig holtunalom. Lehet hogy csak én nem tudom mit kell csinálni, de eddig nem volt másrol szo mint hogy menjek el és gyüjtsek össze 10 disznobört, meg skorpiobört, meg mittoménmilyenbört, ami annyibol áll, hogy megállok elötte, megnyomom a jobb gombot és várok fél percet, mert hatással a kimenetre nem tudok lenni ügyességgel vagy taktikával.
Na most ennyi a nagy WOW? Orkkal játszok, eljutottam egy második településre meg ilyen kis szigetekre, de vhogy abszolut nem jön át az hogy mi ebben a nagy feeling. Pedig szeretem a járkálos, küldetéses játékokat, pl witcherröl le se birtam jönni, de ezt nem értem.
Ha vki röviden elmondaná, hogy mi ebben a nagyszám, annak megköszönném. Ez késöbb sokkal izgibb lesz miután már 100 féle bört megszereztem, vagy ha ha az elsö 4-5 ora után sem érdekel, akkor nem is érdemes bele idöt vesztegetnem? -
#121685 Sziasztok a sok trial után talán most jött el az ideje hogy normálisan elkezdjek wowozni, evvel kapcsolatban kérdezem hogy muszály nekem megvenni boltban a dobozos verziót és/vagy gamecardot vagy van mód azonnal bankkártyával upolni a trial accountot megkerülve az authentication key-t vagy első alkalommal mindenképpen kell vennem egyet? Valamint érdekelne még hogy a bankkártyás fizetés esetén mennyi is a havidíja a játéknak? A worldofwarcraft.com vagy a wow-europe.com oldal között van-e különbség vagy mindegy melyiken regelek ha nem a trialt akarom folytatni hanem új accot készítek? És a legfontosabb: nem PVP szerverek közül tudomásotok szerint melyiken van a legtöbb magyar ember hogy ha elakadok akkor a kevés angol tudásom mellett is tudjak segítséget/magyarázatot kérni?