166745
  • Mighty
    Igen.
  • Paddy
    Sziasztok!Augusztusban járt le a wowon a gamecard adta játéklehetőségem-jajj de jól leírtam:DD-most viszont újra visszatérek a wowra.Azt tudom, hogy az accountom megmarad, de megmaradnak vele arégi karijaim is?Válaszotokat köszönöm, jó játékot mindenkinek!
  • Chris
    Mondjuk elérhető mindhárom battleground, aréna, működik az ah, nem bughegy a játék, nem "öten farmoljátok Ilit", minden olyan nehéz amilyennek lennie kell, rollback nem értelmezhető és kéthavonta kapsz egy dc-t, stb.
  • picket
    Az emberek fele nem hajlandó elmenni a receptért az utolsó senkiházi npc-hez, mert az a világ másik felén lakik (kinézni a kismillió keresőből hogy egyáltalán hol van az a világ másik fele meg már tényleg luxus lenne). Aki meg elmegy, annak meg kell fizetni a drága idejét, amit teleportal / griffel / utazással töltött, és közben a barátok köztet nézte (vagy sg fórum wow topikját ), ezért kerül annyiba, amikor beteszi ah-ba. Csináld te is, és akkor +1 ##### a sokszáz közé. Én nyugodtan élek craftolás-mentesen, szóval egyáltalán nem zavarna az sem, ha a 10s-es receptet 200g-ért adnád.
  • WiLDoR
    jövő héten mikor érkezel?
    arra akkor szabaddá teszem magam én is...
  • WiLDoR
    mert van olyan (mint pl. én is), aki lusta elmenni az npc-ig, viszont az X-edik altjának meg gyorsan kéne a cucc, igy a sok bandukolás helyett megveszi AH-ban, lustaság fél egészség alapon...másnak ez meg jó biznisz :)

pl. ha éppen egy altot csinálok én is, akkor az összes first aid könyvet ah-ban megveszem. hogy miért? mert sokkal kényelmesebb, gyorsabb, mint elmászni a világ végéről arathi-ig. (expert cookbook-ról nem is beszélve, mert azért elmenni megint egy jó 3/4 órás művelet, ha a hs éppen cd-n van, szal kész horror - ah-ból meg 2 mp alatt beszerezhető)
    az a pár gold, amibe meg ez kerül ah-ban, az meg pillanatok alatt visszajön más forrásokból...
  • Mighty
    Mert a pénzmániások szerint, aki valamit nála olcsóbban ad el az egy hülye, megvetendő, stb.

Ne halgass rájuk.
  • shaime01
    mielött irnád nem az én regem #.# nézd meg az ip-t
  • acsarkodo
    Full láma vagyok, nem rég vettem meg a játékot(kb 1hónapja), és ez előtt csak free MMOkal volt dolgom, de amit már elsőre se(igazából még most se) értettem az pont az, amit a receptek kapcsán írtál. Bementem az AHba és leesett az állam egy két recept árán, majd beírtam XY oldal keresőjébe az adott receptet és láttam, hogy ezt potom összegért odaadja az utolsó senkiházi NPC is. Szóval most se értem, hogy egy 30-40c –ért megvehető receptet mi a túróért árulnak 10-15g –ért, és miért az a retardált pistike, aki mondjuk beéri 150%os nyereséggel is?
  • DJ RX7
    bloodscalp szerver 80%-a magyar jatekos. valamint az eredeti nem bugos mint egyes tort szerverek.
  • Lynx_TWL
  • agost
    Még egy különbség van az eredeti és a tört között: ha eredetin játszol és kiejted a szádon azt, hogy "szeró" megkeresnek a Blizzard (te pénzedből fizetett) ukrán verőlegényei és belenyomják a fejedet a monitorba.
  • shala
    Levagyok járva, jővőhéten megyek, a klán disbandolva lett, no more raid, csak arena: >
  • tigeroo
    igaz,de vannak pozitív bugok is, pl. lehet írni a másik frakciónak:Dvagy a GM-ek mindig csinálnak valamilyen eventet...

(ejj amikor a tört szerveren az egyik klántárs hunterünknek a spellbookjába került cd nélküli cone of cold...úgy hívtuk hogy kemotox spellupos gearben 1 shotolta a ZG mobokat)
  • Lazarus
    rollback még nem volt az offical szerverek történelmében ha jól tudom. dc előfordulhat havonta 1x, ha valamit nagyon benéznek sűrűbben is. a latency szerver függő, de összességében sokkal jobb mint törteken. Ráadásul az adatáramlás szép smoothos, nem mátrix dejavus ami a törtekre jellemző
  • tigeroo
    sehogy, a gép olyan túlerőben van hogy zsigerből töröljük a karaktereinket és IRL birkózunk 1v1-ben
  • geristar
    Tehát akkor előfordulhat mind2 szerveren dc és rollback is?
    ez elég kiábrándító. lotro-ban ez nem nagyon fordul elő
  • Shortstop
    ezt ki vállalja be? :D
  • Lazarus
    másik topik
  • Lazarus
    hát azért retail pettyet bugtalanabb :) csak egy példa
    bg queue npc sem ölhető meg, stormstrike nem üt 2t kétkezes fegyverrel, egy sámán nem tudja fel earthshieldezni az egész raidet, a mobot lehet ütni hogyha előtted van és még sorolhatnám
  • ronaimate
    Hello!
    Azt akarom mondani h. senki nincs ellenem csak a computer.
    És hogy lehet a haverom ellen játszani?
  • tigeroo
    ha megveszed a játékot, kapsz egy cd-kulcsod, ami feljogosít hogy felhasználót (accountot) készíts.
    kapsz a cd kulcshoz ingyen 30napot, de ajánlom hogy vegyél mellé GameCardot is (90napos)...
    Nemnagy összeg így együtt, az alap wowot+bct azthiszem 8ezer forintért láttam a mediamarktban
    ezis csak egy játék.
    mivel már nem először fogsz wowozni, sokmindent nem kell magyarázni neked.
    idővel belejösz majd mindenbe, sokmindent nem ronthatsz el
    technikailag...tört szerver és retail ugyan olyan (instabil)
    mint már mondtam, vannak komolyabb instázások/raidelések és kőkemény arena meccsek és honor grindelés (=battlegroundozás)
  • geristar
    És a többi kérdésre tudsz vmit mondani?
  • tigeroo
    ugyan olyan mint a tört, csak mindenki komolyabban veszi az egészet

(énis törtről jöttem, énis egy rollback után határoztam el magamat a retail melett)

mostmeg...2hónapja tiszta vagyok :P
  • geristar
    Na sziasztok!!

Én a Tauri wow szerveren játszottam eddig, de a mai rollback után elgondolkoztam megérné-e befektetni és indítani egy account-ot egy igazi szerveren. Nagyjából tisztában vagyok az mmo-kal mivel a mai napig él a lotro-s accountom (egy lvl50-es guardiannal). Azt kérdezném tőletek, hogy mi a különbség az igazi és a tört szeró között (dc, és rollback-en kívül).
    Ha megveszem a játékot jár-e hozzá első ingyenes hónap, az alaphoz vagy a BC-hez. Melyik a legjobb szeró? Hol van a legtöbb magyar? Melyik a legjobb klán ami már kis karikat is befogad. Sok magyarral lehet-e találkozni? Kb. hány magyar klán van? Mennyire nehéz fejlődni? (azt hallottam nagyon). Indításnak palát gondoltam. Egyenlőre ennyi lenne, várom a válaszokat.
  • kisfigi
    thx, először azt hittem h ez az egész accot cancelleli ("why are u quit wow?"), de most látom h csak a fizetést!:)
    #121657 thx a választ:D, de a gc drágább :P
  • Oldern the 1st
    Cancel subscription opció.
  • maniac001
    csak úgy tutod megoldani hogy "kiveszed" a kártyádat amikor már nem akarod hogy levonja. ha benne marad a kártyás fizetés levonja a következőt. fizess GC-vel és ha nem akarsz játszani vagy szüneteltetnéd, nem veszel GC-t.
  • kisfigi
    Hy all.
    elkezdtem bankkártyával fizetni, és hogy lehet azt megcsinálni hogy amikor ez lejár ne vonja le a kártyáról automatikusan a következő pénzt?:P Ilyen 1x fizetés kártyával
    thx
  • Oldern the 1st
    Mi is pont leszarjuk őket.
  • maniac001
    Szerintem túl kicsi betűkkel van kiírva. vagy csak sok a retard aki vagy olvasni nem tud vagy leszarja?
  • maniac001
    A tört verzióról ne itt keress infót!
    Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
  • LeWyTy
    Kössz
    Má csak az a lol hogy együtt volt a sima meg a kieg
  • tigeroo
    töröld le az amcsi wowod és warezold le az európait
  • LeWyTy
    Bocsimá!
    De ijenkó mivan?
  • WiLDoR
    hát mostanában én is igy vagyok vele.
  • picket
    ahhoz játszani kéne
  • picket
    noob
  • MarkBlade
    UD mage, Törpe pap és Nelf druid-ról van szó.
  • MarkBlade
    Sziasztok! Eladó wow acc 3db 70-es karival. 20.000 ft az ára. Ha érdekel privi.