World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerintetek? Fõleg mage-ek hozzászólásait várom 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
asszem a 7végi program ezzel meg is lett. buli és egyebek kivételével mass honorgrind lesz -.-
s hosszú í-t is lehet irni a wow-ban (alt+j), lásd devilking lock-ját, akit henníe-nek hívnak.
de szvsz ez már csak értelmetlen kötözködés, mindenki úgy irja a dolgokat, ahogy akarja, meg ebbõl is látszik már, hogy qrvára nincs már semmi sem itt, amirõl lehetne beszélni, csak ilyen baromságokon vitázunk, tök feleslegesen -.-
mint ahogy az sem érdekel már senkit sem itt (lásd bpanther utolsó post-ját), hogy melyik guild éppen melyik ai script-et verte le...
na ennyi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
omfg...
omfg...
szal valszeg a szlengismeretem is kicsit nagyobb mint a tied, de ne cifzazzuk.
tehat a noob a newb bol jon, arul el akkor a looser a lewzerbol??
lewzer vagy, valoban <#idiota>#idiota> leulhetsz, egyes. (zarojelben jegyzem meg nem magyarok szoktak volt irni hanem a low iq emberkek eu-bol -ez szemelyes megfigyeles ;o)
loose es rouge = korcsok, ellkettõszpikinglis, legalabb alapszinten
ps_ akinek nem inge..
ps2_ egyszer kuldted es kiutottel vkit -.-
anti hero
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
omfg...
d a p ee bb
omfg...
sok nub zz >.>
anti hero
ha lejárt a cd a HS-eden, akkor bökjél rá, s visszarak a kocsmába, ahová bindelve vagy.
ha meghaltál esés közben, akkor meg kirak a temetõbe, ilyenkor spirit healerrel kell ébredni...
amúgy létezik egy hevenyészett változat, bár szótárnak nem nevezném, de egyszerûbb dolgokat el lehet vele mondani:
horde - alliance beta szotar
Pl.: allisként, ha azt akarod mondani a hordának, hogy YOU LOOSE, pl. AB-n, WSG-n, stb, akkor ezt kell begépelni:
D A P EE A BB
(YOU) (LOOSE)
forrás
míg, ha hordásként ki akarod röhögni az alli-kat bg-n, pl a MUHAHA szóval, ahhoz ezt kell beirni: 27 11 11
forrás
de a legelterjedtebb, amit mindenki megért, a:
K E K (LOL) <#vigyor1>#vigyor1>
Át akartam hajózni Hordás területre, felmentem a hajóra. Még mielõtt elindult volna a hajó el kezdett tölteni a gép. Térkép szerint hordás terület töltõdött be, de nem kikötõ, hanem valahol a szárazföld belsejében. Egy darabig még a hajón álltam úgy, hogy a körülöttem lévõ vidék szétesett kép volt. Aztán hopp. egyszer csak eltûnt a hajó is meg a karakterem is. A kép maradt.
És itt vége a dalnak. Haladni nem tudok, teleportálni nem tudok (az írja ki, hogy mozgás közben nem lehet) és újraindítás után is ez a kép fogad.
Valaki segítsen ha tud, mert behalok ha buktam a karaktert.
köszi.
lehet a közös nagycsopi miatt van
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vannak még hülye emberek , dehát ez van 😛
Több off nem lesz .<#idiota>#idiota>
omfg...
anti hero
Az egész alá meg kisbetüvel oda felirja , h "sikeres tranzakció."
Aztán leoltottam kicsit , erre h õ fotosoppal oat csinál , h beszarok rajta meg minden ...mondom neki , "öcskös , akkor se attam volna meg az accot addig mig nemjön az sms , h a pénz a kártyán van " . Na off vége ...nem kell lehújjozni meg ilyenek .
És játékba az accot nem hirdettem , hameg meg is tettem volna hülye nem vagyok ,h angolul , na mind1...vmeik köcsög gm -lehetett az de már rendezve lett és visszaadják azt a majd 2 napot.