World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Mér mivan az evo val?😮😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mighty
Akkor beszéljünk arról, hogy BLUE szerint az evocation WAI.

Szerintetek? Fõleg mage-ek hozzászólásait várom 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ja amúgy AV hétvége van, aki még nem tudja...
asszem a 7végi program ezzel meg is lett. buli és egyebek kivételével mass honorgrind lesz -.-

<#mf2> te is backup6od <#mf2>

PiszkosFred
*tahoo

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Garf
😄DD

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Botond
Mondatokat nagy betûvel kezdjük, te tahó! -.-
ilyen alapon én nem értem, hogy valaki a miért csiribee nick-et ad a karakterének, mikor nyelvtanilag a csiribí a helyes.
s hosszú í-t is lehet irni a wow-ban (alt+j), lásd devilking lock-ját, akit henníe-nek hívnak.

de szvsz ez már csak értelmetlen kötözködés, mindenki úgy irja a dolgokat, ahogy akarja, meg ebbõl is látszik már, hogy qrvára nincs már semmi sem itt, amirõl lehetne beszélni, csak ilyen baromságokon vitázunk, tök feleslegesen -.-
mint ahogy az sem érdekel már senkit sem itt (lásd bpanther utolsó post-ját), hogy melyik guild éppen melyik ai script-et verte le...
na ennyi.

PiszkosFred
...es nem is ra gondoltam...

MrStokes
Hat nem tudom, Bhalage mar nincs abban a kisiskolas korban... <#idiota>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
wtb iskolakezdes

jetcoke
egyébbként semmi rossz indulat nem volt bennem, és bocs h nem tudom, hogy KI VAGY, ó te minden mmorpg-k istene... csoda, hogy lealacsonyodsz hozzám és válaszolsz😮 vagy annnyit oltottak, hogy most már neked kell másokat oltani, vagy pedig télleg isten vagy :p a döntésed a szerénységeden alapul majd Mr... na kockulást :d

omfg...

jetcoke
és a lewzer nem hülyeség ! :d ezt használni fogom :p

omfg...

The Garrett
Mottó: "Az én apukám úgyis erõsebb!"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jetcoke
ne cifrázzuk, másik játékban is használják, looser, LOSER, szerintem ugynaugy mondod, csak az elöbbi slangben :p OO = U... de ha így begerjedsz erre, akkor nagy kocka vagy^^

omfg...

ez nem szleng hanem elkorcsosulas, amugy kosz aranyos vagy, hogy kioktatsz, de nekem nem ez az elso mmo rpgm ahol szlenget vagy angol szoveget latok ;o
szal valszeg a szlengismeretem is kicsit nagyobb mint a tied, de ne cifzazzuk.

tehat a noob a newb bol jon, arul el akkor a looser a lewzerbol??
lewzer vagy, valoban <#idiota> leulhetsz, egyes. (zarojelben jegyzem meg nem magyarok szoktak volt irni hanem a low iq emberkek eu-bol -ez szemelyes megfigyeles ;o)

loose es rouge = korcsok, ellkettõszpikinglis, legalabb alapszinten

ps_ akinek nem inge..

ps2_ egyszer kuldted es kiutottel vkit -.-

anti hero

icespeakyy
ha valakit érdekel wow account itt megtalálja😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

jetcoke
lol, én 1x küldtem az tuti 😛

omfg...

jetcoke
csak slang... OO = U, ebben az esetben... a noob is newb, newbie-ból jön... ilyen a kewl, cool ból.. meg kell szokni 😛

omfg...

ja ezt én néztem be, igy helyes:
d a p ee bb

jetcoke
egyszer haverommal kitaláltuk, hogy majd mi csinálunk szótárat a wowhoz, és gyors csináltam egy trial accountot, átrohantam humanba és elfutottam duskwood szélére, addig õ is oda ért, reflexbõl 1shot... ress után sacperkb pontosan semmire nem jöttünk rá, jól megkevertek mindet a blizzardnál😄 27 11 11 sztem jó 😄

omfg...

ezt a LOOSE szoveget soha nem ertettem, es minden retardalt ezt irja wowban. ez mi a faszt akar jelenteni? lose ? vagy mit ?

sok nub zz >.>

anti hero

van 1 funkció a micromenüben (?), itt tudsz irni a GM-eknek, meg van ott valamelyik menüben egy olyan lehetõség is, hogy AUTO-UNSTUCK.
ha lejárt a cd a HS-eden, akkor bökjél rá, s visszarak a kocsmába, ahová bindelve vagy.

ha meghaltál esés közben, akkor meg kirak a temetõbe, ilyenkor spirit healerrel kell ébredni...

nem tudjuk mit jelent.
amúgy létezik egy hevenyészett változat, bár szótárnak nem nevezném, de egyszerûbb dolgokat el lehet vele mondani:
horde - alliance beta szotar

Pl.: allisként, ha azt akarod mondani a hordának, hogy YOU LOOSE, pl. AB-n, WSG-n, stb, akkor ezt kell begépelni:

D A P EE A BB
(YOU) (LOOSE)

forrás

míg, ha hordásként ki akarod röhögni az alli-kat bg-n, pl a MUHAHA szóval, ahhoz ezt kell beirni: 27 11 11
forrás

de a legelterjedtebb, amit mindenki megért, a:
K E K (LOL) <#vigyor1>

Botond
Írjál ticketet, nekem is beleragadt egyszer a semmi közepébe a kari, és csak a GM tudta kivenni. Persze a 4. ticketnél, amikor írtal, hogy tök jó, hogy ingame levélben válaszolgatnak, de baromira nem tudom elolvasni, szal ha végre valahára volnának visszatenni a HSelõs helyemre az klassz lenne. Röpke egy hét volt az egész. :-D
pera
Help!
Át akartam hajózni Hordás területre, felmentem a hajóra. Még mielõtt elindult volna a hajó el kezdett tölteni a gép. Térkép szerint hordás terület töltõdött be, de nem kikötõ, hanem valahol a szárazföld belsejében. Egy darabig még a hajón álltam úgy, hogy a körülöttem lévõ vidék szétesett kép volt. Aztán hopp. egyszer csak eltûnt a hajó is meg a karakterem is. A kép maradt.
És itt vége a dalnak. Haladni nem tudok, teleportálni nem tudok (az írja ki, hogy mozgás közben nem lehet) és újraindítás után is ez a kép fogad.

Valaki segítsen ha tud, mert behalok ha buktam a karaktert.

köszi.

Barney Tech
Egyébként nem létezik valamilyen , horda->ally ,(vagy forditva) szöveg konvertáló?

Barney Tech
Ezek mit jelentenek pontosan?

^^

hát legalábbis imád "megsúgni" dolgokat, ugyanúgy mint kress
lehet a közös nagycsopi miatt van

TDC Geronimo
tied

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

na most erre mit mondjak ?😄DD talán azt ,h piszkos vagy xd .

Lynx_TWL
haverreg

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Meglehet altreg <#idiota>

PiszkosFred
Nincs neked egy crash nevu rokonod?

ezt muszály megosztanom veletek : Crazy Japanese
http://youtube.com/watch?v=hq2R2DkCJoE

<#banplz>áá dehogyis , rohadjak meg még a végén felcsapok hamisság ellenõrzõnek v mi a francnak <#nezze><#hehe>😄DD

TDC Geronimo
Ez mehet akár bünti topicba is <#idiota>

tigeroo
fú, majdnem bedõltél neki <#idiota>. aztakurva mi profi munka!
Botond
"sikeres trazakciót" mindenkinek \o/
Na szal az elözõ képhez képest ennyit módositott rajta , az üres cellába pedig név szerepelt , azt kiszedtem.
Vannak még hülye emberek , dehát ez van 😛

Több off nem lesz .<#idiota>

jetcoke
és ez is igaz!😄 végül én is megtartottam, most se játszok, 2 hónapja! és nyáron nem is fogok 😄 de egyszer még tuti benézek!

omfg...

jetcoke
hahahaha 😄 hasonló volt itt is csak én nem votlam banolva 😄D

omfg...

photoshopos kep erdekelne. tedd fel valahova.
Syron
FloAspectBar, FloTotemBar,TrackerDial, azért ezek is hasznosak egy huntinak ^^

farkaddal jáccá' mostmá' :ADS:AS

accountot eladni hulyeseg (foleg ilyen nub osszegekert), soha nem lehet tudni mikor szottyan kedved egy kis jatekra..

anti hero

háááát ez haláli , bexarok a röhögéstöl és a sok köcsög embertöl , szal folyt köv . : gyerek irja , h mégsem sikerult a tranzakcio mert kell név is , najo adok egy számlanevet (sokat amugyse érne vele)...erre irja , h pill..de mondom neki ,h csináljon képet , arrol mikor az adatokat beirta mármint a számot és arról is mikor kiirta , h sikeres tranzakció blablabla . Már ott megbukott embe fas*kalap elmélete , hogy a lentebbi képen a rendelkezésre álló egyenleg csak 20e ft ...és ugye nem sikerült a tranzakció ,de addig a pénzt nem vonja , majd csak joval késöbb , tehát ha még igaz is lett volna h nem sikerult a tranzak. akkor se vont le abbol a 20k bol semmit igy nem tud nkem fizetni 30k-t mivel annyiért lett beszélve. És amin szarrá röhögtem magam , az az , h küldi a képet mikor kapott számla nevet ... (azt a képet már csak kérésre teszem fel inkább😄D ) de lényeg , a gyerek a Számla elnevezéséhez cellába paintel beleirta az általam megadott nevet , a számlaszámhoz szintén az enyém és végül a 20e-et lis lefestette fehérrel és ráirta h 30.000 huf (de még kicsivel , bexarok 😛 )
Az egész alá meg kisbetüvel oda felirja , h "sikeres tranzakció."
Aztán leoltottam kicsit , erre h õ fotosoppal oat csinál , h beszarok rajta meg minden ...mondom neki , "öcskös , akkor se attam volna meg az accot addig mig nemjön az sms , h a pénz a kártyán van " . Na off vége ...nem kell lehújjozni meg ilyenek .
És játékba az accot nem hirdettem , hameg meg is tettem volna hülye nem vagyok ,h angolul , na mind1...vmeik köcsög gm -lehetett az de már rendezve lett és visszaadják azt a majd 2 napot.

merthogy ?^^ nem játékba hirdettem azt megsúgom.

Botond
Na csak kiderül, hogy nem véletlenül lettél bannolva.