World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
A gondom a következõ.Új alkatrészek (proci,alaplap) miatt újra kell raknom a játékot az alapwow gond nélkül fel is megy de a bc 57% nál megáll egy bizonyos unicows.dll-nél.Gondoltam esetleg a lemez sérült ezért beszereztem egy 2-es ill egy 3-as bc cd-t de az eredmény a másik példánynál is ugyanaz, és foggalmam sincs mitõl lehet.Próbáltam másik dvd meghajtóból is de az eredmény ugyanaz mitöbb nekem anno is voltak problémáim a bc telepítéssel cd cserénél valamiért megakadt a telepitõ de ezt tudtam kezelni ugy hogy 2 dvd ill egy cd meghajtó volt a gépemben.Jelenleg csak egy dvd és egy cd meghajtó van a masinában de mindkettõvel ugyanaz az 57% telepitésnél szakad meg a folyamat.

Van e esetleg valami olyna trükk vagy program amivel feltudom másolni a bc lemezeit a winchesterre és onnan telepíthetem?Amennyiben lenne akkor kérnék egy pontos leírást hogy mit hogyan csináljak mert ilyet még nem csináltam és foggalmam sincs hogy kell.

Köszi elõre is a segítséget.
tigeroo
The Garrett
nálam az azonos gear azt jelenti hogy
pvp gear vs pvp gear
pve gear vs pve gear,
pve epic vs pve epic
stb stb stb

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

burki6
Hi all! azt szeretném kérdezni, h ha nincs meg a BC, de az AH-n megveszem a master cookbook-ot, akkor lehetek master cook?

nem is 😄 de tenyleg

anti hero

hát erre azért ne vegyél mérget...
meg aztán azonos gear, hát nemtom, epix epix között is ég és föld a különbség.
ahogy észtevettem perpillanat lehet neked akármilyen fasza craftolt, meg instagear-ed, arena-ban pl. pikk-pakk megdöglesz, ha nem vagy tele tonnányi resiliance-el...

mi a probléma?
piacgazdaság van... ha egy többmilliós piac gazdája azt mondja hogy nem kell csonti, akkor nem lesz csonti

senkinek se fáj ha nincs csonti a játékban szerintem, nem érdemes ezen bosszankodni
a bombázás meg elég kérdéses hogy a végén ki bombázna kicsodát...

hát én félek. de anyira nem izgat destros vagyok.
a csapat golyofogonak használ szal kb mind1 mit lövök. 😄
0/40/21 ált manátszivok meg cczem. ahogy megy a ratingunk felfele anyival hoszabbak a meccsek és anál nagyobb a manaprobléma föleg pvpsetben. (hál isten locknak ilyne baja nincs)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jah, használok cot-ot, mint ahogy cos-t, cow-ot is pl. huntipet-eken attól függõen milyen spec.
bár mióta cot-ot is nerfelték, pfff...próbáltam azt is, de a dot-ok nem igazán sebeztek annyit, hogy 50% hp alá tudjam vinni.
amúgy s.pain spammal próbálkoztam én is (mondom legalább 1-2 percig tornáztam rajta, ha nem tovább), bár valami röhejesen keveset sebzett bele. ha jól tudom sámliknak van fire res totemjük is, nemtom rakott-e le, vagy számított-e, de ott ácsorgott a kis draenei qrva a világító totemerdõ közepén 😊)
a végén már komolyan aszittem tökönszúrom magam...elementál sámli, meg enchanc-os nem gond, de eeeez...ez egy horror volt.

na mindegy, gearelõdni kell még, nincs mese -.-

The Garrett
hat azonos gear mellett ( legyen az quest zöldek vagy karazanos epiceket vagy az altalad emlitett sett) a lock mindent ver bárhogy bármilyen felállásban félkézzel féllábbal monitor nelkul. (najo az egyetlen kivétel a rogue ha tud stunlockolni)

Count Adyn
Szóval egy burkolt l2p😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
miert lenne jobb ha porigbombaznad? :S

ezek hülyék.
szegény kínaiaknak meg õszinte részvétem, elég gányúl fog kinézni úgy pl. kara bejárata, hogy tele lesz sírkövekkel...

nekem ugy tunik hogy barmilyen healre kepes cast ellen a curse of tongues a pure win (nem tudom mennyire hasznalod) mert nemnagyon tudjak kihealelni magukat. paladin 1szer tuti lebubizza tehat probald kiteolni ne maradj meleerangeben, bubit tuleled utan tied a palya -> free honorz.

amugy ilyen kemper shamant nem lattam meg, searing pain spammal felduhitettem volna vagy megkuldom egy kis rain of fire-rel, akkor tuti odebbmegy 😄
nekem igazabol egyedul a rugok okoznak igen nagy gondot (<#idiota>), najo meg neha epixwarik bar ez lutri, mas nem is nagyon. asszem

anti hero

hát ja, én is leszûrtem a tanulságot, de nekem ott az lett volna av-ben a feladatom, hogy védjem fw gy-t. amit persze meg is próbáltam, aztán az eredmény meg ott van alább.
olvasgatom a blizz fórumokat is, s komolyan mondom, nem értem, mit vinnyognak annyit, hogy igy táp a lock, meg úgy táp.
hát én valahogy ezt még nem vettem észre.
bár lehet, hogy full t2 gladiator set-ben, 400+ resiliance-cel, meg 13k hp-val az, de úgy ki nem imba, most õszintén?

most még arra leszek majd kiváncsi, hogy a dot+resiliance kombóval mit fog majd kezdeni a blizzard, mert itt most ez a nagy kérdés, a legtöbb rinya emiatt van...

Gamestar hír:
"Hu Jintao, Kína mélyen tisztelt és nagyrabecsült miniszterelnöke azonnali hatállyal kötelezte a Blizzardot képviselõ helyi céget, hogy vegyék ki a skeletonokat a World of Warcraft címû játékból. A fejlesztõknek végül hússal és izommal is rendelkezõ lényekkel kellett helyettesíteniük a Warcraft világának hangulatához szorosan hozzá tartozó csontikat, a halottak után maradó csontvázat pedig egy csinos kis sírkõ helyettesíti."

Nem kellett volna már ezt a tetves országot rég porig bombázni?
ja meg mégvalami proként kell használni a petet. 😛
makro nem tom hogy lehetséges e hogy a pet löje a totemeket de legendák vannak hogy igen. ma aréna elött megnnézem.
amugy 3v3ban is egyre többet tapasztalom hogy a legjobb dolog elszivni a manját enemyinek. persze ök is a mienket de hát mig a locknak nö a manája addig nincs baj =)

egyetlen esélyed kicsalni a totem körzetéböl és fearközben mana drain. persze pár dot legyen rajta. (immo ne mert tapasztalatom szerint az könyeben töri a feart.

holy pala meg hasonlo kb amugy meg ilyenekbe alabbol nem kötnék bele =) fear futás offcombat mount 😄

Lazarus
Pulse daggerrel elmetszed a torkát
Lynx_TWL
öld meg vagy
curse of exhaustion, fuss el

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nah, ma reggel a ragna-n lévõ 26-os warrioromnak vettem 2 db axe of the legion-t (lvl63-as cuccok) 60+70g-ért, szal' nem tervezek elõre, áááááá, s még igy is marad nála 192g 😊))

a másik viszont: pro pvp warlock-ok mondják meg nekem plz, hogy resto sámánt affliction (43/7/11) lock-ként hogyan lehetséges leverni, úgy, hogy éppen egy imp van elöl pet-ként?
csak azért kérdezem, mert tegnap összefutottam 1el av-n, lerakta maga köré a totem-jeit, aztán a következõk voltak. fear-elni nem tudtam, mert ott volt a tremor, azt le kellett ugye verni, vagy immun. ez ugye idõ.
grounding miatt minden 10-15 sec-ben 2-3 dot ment a lecsóba, újabb totem leverés, ami szintén idõ
fear-elni próbáltam, de amint feldotoltam, fear kapásból megszakadt, majd 1 lesser healing wave-vel simán-lazán max-ra tolta a hp-ját.
a végén ott tartottunk, hogy õ állt a totemjei között (sõt késõbb már le is ült) 100% hp-val, 80% manával (én meg 70% hp, 0 mana), néha csak úgy fun-ból el-elnyomott egy ES-t, hogy megszakítsa vmelyik spellemet, de láthatóan qrvára unta magát, hogy fél percig nem tudtam vele mit csinálni...aztán megjött az erõsítés és szétkapták a seggem...
amúgy holy pala detto ugyanez...
fear + drain mana esetlegesen mûködhet, de abba meg beleõszûl az ember, mire leszív 8-9k manát, arról nem is beszélve, hogy asszem resto sámlinak van manatöltõs totemje is + earthshield, stb...

azt bánom, hogy nem vettem fel fraps-sal, szivesen lejátszanám mindenkinek, aki amiatt rinyál folyamatosan, hogy mert ilyen-meg-olyan táp a warlock...

a l2p és hasonló faxságok nem érdekelnek, de tényleg kiváncsi lennék rá, hogy mit lehet 1v1-ben csinálni egy ilyen kaszttal...

ez nem újdonság, már két évvel ezelõtt a Molten Core -os idõkben is pont ugyanígy mûködött, sõt, talán még durvább volt a helyzet, mert sokkal lassabban lehetett összeszedni a resistes cuccokat... a buffok igazából sosem stackeltek, a potik meg mindigis csak bizonyos sebzésmennyiséget fogtak meg, arra jó, hogy nincs közös cd-n a healing potival, de egyébként ugyanannyit ér

amit linkeltél, az tankoknak való... de a tankoknak mindigis sokkal több idõt/energiát/pénzt kell fordítani felszerelésre mint bárki másnak... a többieknek pont elég az AH-ban néhány goldért vehetõ akármi of frost protection (fire, nature, etc) nevû zöld cucc...

Csirke4
Ez azért van hogy a sok resistancét amit meg kelle szerezni mostmár nem lehet 22 ezer potiból meg buffból összeszedni hanem rá legyenek kényszerítve a játékosok arra, hogy ilyen craftolt szarokat vegyenek?
a druida buff nem stackel a hunter aurával (meg a pala aurával, pap shadow buffal, etc etc), hanem simán a legnagyobb marad fent. így maradtál 70-el

icespeakyy
megköszönném ha elirányítanád hozzám a kiscsávót,legalább téged nem zaklat tovább így mindkettõnk jól járhat😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Csirke4
Látod én ezt könnyen megoldtam.
nem jáccok a Bloodscalpon. 😄
tigeroo
hmm ezt nemértem

taurennek van ugye 10 nature resistje, alapból.
terokkarban csináltunk valami sand wormos questet, oda meg kell a nature poison ellen a resist, szal a druida rámbökött egy gift of the wild-et (20 resist) és felraktam egy rank2-es aspect of the wildet (60nature resist)

összesen ez 90 nature resist, de mégis 70-nek vette a játék..miért?😛 (szal a karakter fülön 70volt irva)
Haha, nekem tegnap 60k-t ajánlott vmi hülye az accomért, mikor mondtam hogy nem eladó, akkor megkérdezte hogy hány éves vagyok, és hogy ennyi idõsen miért játszok még, adjam inkabb el neki, én meg költsem a pénzt jobb dolgokra, mert szerinte biztos szükségem van rá. Aztan benyögte hogy mennie kell aludni, majd holnap még megkeres.
Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy egy 12 éves, gazdag apuci kicsi fia, mi alapján néz engem román menekültnek, hogy el kelljen adnom neki az accom, hogy ne haljak éhen. 😄

De ha akarod lepasszolom neked, shamant akart venni. 😊
Ennél tuti többet fizet.
Csirke4
Nem. 😛
icespeakyy
jogos😊 de...mind1 hogy hirdetem-e...még 12.000ért se kell szinte senkinek se ...pedig...14.000ugyebár újonnan...hát mind1 ez van

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

HunnernesKonge
Mentél már át piroson? Naugye
icespeakyy
nem akarom hogy 2karakter kihasználatlanul porosodjon a szerveren..inkább valaki játszon vele 😊 meg a cash is jól jönne

Csirke4
dehát ezt nemszabad :o
icespeakyy
ha valakit érdekel wow... tudok ajánlani egyet 12.000 ért

Csirke4
stunlock ftw.
Csirke4
Miaza skill?😮
The Garrett
ezt eddigis tudtuk, a "vita" abbol volt, hogy vlaki azt irta hogy azert kaptak ki mert ebben a gearben voltak, Pve gearjukbe meg elvertek volna mindenkit.

mar nem azert, de a gearrel kapcsolatban amit hasznaltak millenium vs nihilum kozt :

"Both teams will use pre-made characters equiped with player choosen gear limited to Season 1 PvP gear and Kael’thas PvE gear to ensure fair conditions during the match."

source

szal tok mindegy mit mutat az armory😛

Valaki aki jártas ebben és tudna segiteni megköszönném, Olyat szeretnék csinálni hogy az alap blizzardos castbart le lehet e tiltani/eltüntetni és helyére vmi normálisabbat betenni mert nekem nem jön be , valamivel nagyobbat és olyat ami kiirja secben is cast idöt ha estleg vki tud ilyet link plz, elöre is köszi
Sugam
kösziiiiiiiiiiiiiiiiii!!!😄DD

ZsuzS
köszi szépen <#vigyor2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

The Garrett
google a barátod
"funny batman animation" ra egybol beadta :o

Lazarus
A Humoros és aranyos képek, videók topikban kérd inkább... amúgy tényleg üt 😄
Sugam
😄D, sracok bocsi. eléggé off lesz és érthetetlen.
1haverom betolta msnrol egy ilyen batman cuccost.
ide is volt linkelve régen ahogy batman ott razza a fejet vagy magat a kepen megy alatt egy ilyen idiota zene. KÉREM PLÍÍÍZ 😄 hátha valakinek megvan, felrakná nekem?😄 lét szukseglet lenne a tovabb elesemhez.
[ van egy sejtesem hogy megfogok dogleni :Ð ]
kööösziiiiii 😊 nagyon téháix.

The Garrett
pve dmg gearen sincs resilience 😛

TVelvet
ne hiddmár hogy kungen tank gearbe megy 😊
nezd meg pl Kungen gearjet, teljesen alkalmatlan arenazasra, csak ugy nyeli a criteket, es a tobbiek pve gearje sem tul hasznos arenara

season1 gear jobb mint az oveke, megis a battlegroupjukban masodikok jelenleg, ezek alapjan nem teljesen ugyetlenek szerintem

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

tehat megis kell skill a wowhoz? omg?!

pls no ego

megvettem a bct. rámentem a WoW-europe.com-ra és ott az acc management. beírtam minden adatomat, és mikor a loginra kattintok akkor 503-as hibával jelez.(Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.)
egész nap nem tuttam rámenni. (nemtom h nektek mi a véleményetek, de ha már ilyen marhasokat fizetek a WoWért, akkor talán ennek kéne mûxenie....)

ez normális? mikor lehet bejelentkezni, vagy hogy lehet ezt a hibát megoldani?