166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121764 az sem számitana ha be lennének kapcsolva törtön vagy annyi hpd és manád van meg olyan regen ,hogy megsem érzenéd ha megütne egy boss ^^ -
#121763 Törtön ki vannak kapcsolva a boss spellek meg minden nem csinálnak semmit csak ütnek különben esélyükse lenne leverni mert alapból nincsenek tankok,healerek meg semmi csapatjáték. -
Warden #121762 Valószínű azért mert Vashj nem dob legendaryt és nem lehet vele sw/ud cityben arcoskodni vagy ép irtani az ellenkező farkció tagjait.Vashjnál az addkezelés és a "labdázás" is gondot okozhatna habár lehet hogy az sincs.Gonolom Kael-t sem ölik halomra az összetettsége miatt (szerintem a legjobb fight a kiegészitőben).Arra azért kiváncsi lennék hogy hogy a női nemiszervbe mennek be "ili"-hez ugy hogy a tanácsot nem verik le mivel az is egy jópofa fight. -
Foglaltnick #121761 néha elmélázom azon hogy a tört szerókon miért mindig csóri ilit ölik, miért nem mondjuk vashjt ^^ ott aztán lehetne nukolni csóri vashjba az egycsilliárdos kriteket, de a pilon lekapcsolás továbbra is fejfájást okozna... bár... lehet hogy tört szerón nincs is P2 lol -
Skill #121760 wts gold isk :) -
#121759 istenem, tört 'szeróval' így elbaszni ezt a játékot, őrület. -
Warden #121758 A kép amit linkeltél tört szerveren készült ugyhogy a kutyát nem érdekli hogy mennyit lő egy lock tört szerveren fullra kirakva mindhárom tallentfa és még marad is neki pontja.
Viszont bagra nem telik ugylátszik "törtszeró"-n meg addonokra sem és egy "ili" fightra elég 8-10 ember akit veszettűl kattintgatnak a blizzard ui adta ikonokon.Biztos hangulatos.... pláne ugy hogy a vengeance is fent van illidanon kár hogy minden boss immunis rá. -
#121757 auth szerverek kaput? -
#121756 Én tudom hogyan lehetne elkerülni a törtszerós kérdéseket, a sárga mehet gombra kattintva ugorjon fel egy ablak ami megkérdezi hogy buzi-e vagy -
Foglaltnick #121755 nem az a baj hogy nem olvassák
nem is az a baj hogy nem értik
az a baj hogy leszarják
postolni ingyenes, és hátha alapon mégiscsak jobb postolni mint nem-postolni
az még a normálisabbja aki azt írja hogy bocsi olvastam, de nem e lehetne e mégis
-
#121754 sw ben. -
#121753 Warlock 27k Crit.Illidanba.Hihető? -
#121752 Sw-n kivül hol lehet még honort beváltani?????hallotam oylat h shatratba...de ott hol? -
#121751 .morph ID -
#121750 javaslom a topik alcimet javitsuk ki arra hogy
"Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog TUDNI segíteni!"
lehet sok embernek emiatt nem egyértelmű...
[VAGY CSAK NEM SZERETNÉ ELHINNI HOGY ENNYIRE IQ-0 EMBEREK IS LETEZNEK :P] -
#121749 Ittvan de máskor ne írj ide a tört szerveres gondjaiddal: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! -
#121748 amit így hirtelen tanácsolni tudnék: pont, vessző, mondatvégi írásjel... így nem is érteni, mit szeretnél! kinézet parancs? az mit csinál a guilddel, a tabardot változtatod v mi? -
#121747 "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" -
#121746 Vki segítsen már GM vagyok megvan majdnem az összes parancs csak a kinézet
parancsot nem tom vki irja meg nekem -
#121745 ne irigykedj. lottoz -
#121744 :DDD -
Chris #121743 Aha szóval agyatlan kamaszok, akik a nagy jólétük közepette nem tudják mit kezdjenek magukkal és inkább ostobaságokkal hívják fel magukra a figyelmet. Értem én. -
Chris #121742 Azóta rocksztár lett. :D
Épp néhány napja jött szóba Hedi, mert a titkárnőnk az iwiw segítségével sikeresen kiderítette, hogy a lánya középiskolai osztálytársa volt, és kérdezte, hogy én honnan ismerem. Nem volt erőm elmagyarázni, hogy honnan... :D -
Ghoosty #121741 Múltkor úgy jártam, hogy épp mobon voltam, már majdnem végeztem vele, de az életem a felén volt. Erre egy kis köcsög kb 4 szintel kisebb rugó megtámadott. Gyorsan Poti be, mobnak csak egy lövés hiányzott, befejeztem. Már majdnem megöltem, mikor egy halálfejes másik rugó megjelent és 1 ütéssel meghaltam.
Sajnos ilyen is van. De általában nyertesen jövök ki az ilyen összecsapásokból. Mindig betartom a +-2 szintet PVP-ben. Szerintem ennek van szépsége, nem csak a mobok agyatlan irtásának. -
#121740 csodás -
#121739 5 belga, 25-ik éveiben járó fiatalról van szó, akik movieLOL néven videókat készítenek, és a Net Neutrality mozgalomért “harcolnak” olyan eszközökkel amit az internet ad nekik. Több projectjük is van, ezek egyike csak az Athene és a WrathOfThe1337King. Valójában egyetlen céljuk az, hogy felhívják magukra a figyelmet és közben az internet szabadságát hirdessék.
A Net Neutralityről és önmagukról szóló videó itt található, ezt Tania Derveaux (Tia_P) videói között találtam, aki az Athene projectben a best paladin barátnője. Valójában politikai aktivisták mind, és Belgiumban megalapították a NEE nevű poén pártot, indultak a 2007-es választásokon is. Erről infó itt. A “NEE” jelentése hollandul “nem”-et jelent, és a filozófia mögötte az, hogy a választók szavazhassanak “nem”-el a választásokon, üres helyeket kreálva ezzel a parlamentben. Tania eltökéltségét semmi sem mutatja jobban, hogy úgy parodizálta ki a belga politikusokat amikor azok 400.000 új munkahelyet ígértek a népnek, hogy 40.000 embernek ajánlotta fel orális szolgáltatásait.
mondtam van benne politika :) -
#121738 Ez jó kérdés, igazából ő csak random került oda, és elbeszélgettünk L2 es emlékekről:D -
#121737 hehe Hedrox, meg l2bol emlekszem ra, mi van vele azota? :D -
#121736 Igaz. -
#121735 vagyis ma alakult meg:D -
#121734 mikor ez a videó készült még nem volt(most sincs-.-) a másik meg hogy
mi köze van ennek a videónak a kormányhoz?:D -
#121733 :DD -
Chris #121732 Miiiivan? -
#121731 autohittel persze hogy lassú és unalmas -
#121730 Ígen, baromi nagy móka volt a 46-os hunteremmel szénné alázni, majd gankelni azt az 52-es huntert, aki lesből támadott meg. Megtanítottam neki a leckét.
Ettől függetlenül ez eltörpül attól, amikor a halálfejes barmok gankeltek. Azzal nem tudsz mit tenni. Embere válogatja, hogy a mérleg két oldalán lévő dolgok (ha nagy leszel, te is gankelhetsz, nagyobbakat talán megölhetsz vs gankelnek orrba-szájba) mennyit érnek :) -
WiLDoR #121729 /agree -
WiLDoR #121728 a legjobb az a pvp serverben, mikor jön a 6-8 szinttel nagyobb nagy arccal, hogy na ő most majd hogy belegyalúlja a szar kis zöldet a fölbe, aztán 10 másodperc múlva meg már csak néz ki a hullájából, azon filózva, hogy történhetett meg az, hogy mr. zöldike meg merte őt, a nagy pirosat támadni, s ráadásúl még bele is gyalázta a porba... -
#121727 Nem követed a híreket? -
#121726 és akkor az autókat is joystickkal vezetik, vagy mi? -
#121725 belgiumban nincs is kormány:D