166745
  • Foglaltnick
    le lehet szedni hozzá az adatbázist, amiben benne van már eleve a lelőhelyek térképe. Nem tudom pontosan a címet, de ez a wowhead adatbázisa, és a gathereraddon.com -on fent van a link hozzá.
  • Shortstop
    nemtudtok valami jol mukodo addont ami mutatja a minimapen nyilakkal hogy az adott részen hol találhatóak kövek amiket lehet bányászni, ill. a herbalistnak virágok? A gatherert leszedtem de abban ugy lattam hogy előbb nekem kell megtalálnom a dolgokat amiket ő elment. Én valami olyan dologra gondoltam ami bescanneli az adott szintet és megmutatja mi merre van.
    Örülnék ha tudnátok segiteni mert unalmas igy a mining felvitele 300fölé :(
  • bazsi123
    http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=3190841580&sid=1
  • bazsi123
    még mindig gebasz van. néhány wow-europe.com-os fórumlakónál is ugyanez a gond. a "main" realm-re nem lehet belépni, de minden más online-ra igen... nemtom... a hivatalos support sem megy, hiába másolom be a security kép karaktereit, sose tetszik nekik...
  • Csirke4
    És az kit érdekel?:D
  • Foglaltnick
    nekem ok... nem tudom mi lehet a gond
  • bazsi123
    hi

arathorra logolnék, de nem sikerül. másik realm megy, a wow-europe szerint nem off arathor. mi lehet a gond?
  • shaime01
    ennél nincs is jobb egy ilyen partynál, csak 3man voltunk a groupban de nem birtam.. :p

• shaime01
    hehe mi ki nem alakul ha athene beir valamit trade chatre.. ^^

• tigeroo
    ha van bankkártyád akkor tudod mozgatni a karaktereidet a realmok között
    (pénzért)
  • kas123
    Ha csinálok egy karaktert az xy szerveren, később át tudom vinni 1 másik szerverre? Vagy ott is újra végig kell csinálnom lvl 1-től?
  • shala
    az igazán prok nem olvasnak semmit sem, csak a szivük után mennek mint én :D
  • Davidus
    tört szerón van
  • tigeroo
    netes játékhoz minek magyarítás?
    úgyis többségben angolul irnának rád az emberek (vagy magyarul vagy svédül)
  • PJack
    van magyarítás a játékhoz?
    nincs mi? :(
    persze hogy nincs, mert akkor találtam volna... vagy csk énvagyok ilyen hülye? :D
  • Tatyla
    ha befizetsz megyek
  • Ragnar360
    OMGG ez naggyon durva :DDD az a fej , az a nézés ...az a szemkontaktus OMG mutáns :D de ez te voltál kiskorodba mi ?
  • Ioles
    OK, köszi
  • Magh
    Blizz WWI-re megy ki valaki?
  • sector512
    Nem vagytok sajnos egyedül a lag problémával, már nekem is kezd tele lenni atököm... Tegnap HC SP-ben mindenkit kivágott a szerver, mikor visszamentünk mindenki az insta elején kelt, és respawnolt az összes trash mob :S
  • Skill
    nekem is van ilyen gondom. föleg éjjel jön elö. :(
  • Foglaltnick
    annyi account ahányszor kifizetted
    egy doboz , egy account, egy havidíj
    két doboz, két account, két havidíj
  • bodesz
    wow.hetek óta gondolkozok h mi miatt laggolhat a wowom.mindent de télleg mindent megtettem.újra is raktam meg minden(lementettem azért wtf mappát nehogy beállítások elállítódjanak stb).töredezettségmentesítettem spyírtás vírus meg minden egyéb...config.ftw DELETE
    oldotta meg a hibát.így utólag a fejemhez kapok hogy váááááááá tudhattam volna...
  • BEAST #121781
    az csak lynx rugoja -.-
  • Ioles
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy ha megveszem a játékot akkor azt feltudom tenni 2 külön gépre és létretudok hozni 2 külön accountot?-vagy van vmi kód a dobozban ami csakis 1-et engedlyez?
  • Csirke4
    Megjött a maci SW-be. :D

• janyikzs
    kösz mindenkinek
  • Foglaltnick
    shift+click
  • PiszkosFred
    1. wowwiki-n megnezed, vagy a hivatalos oldalra elsetalsz, es ott tekinted meg a dungeon/pvp/tier seteket.
    2. shift+klikk a te baratod :)
  • Foglaltnick
    ili tier6-ot dob
    bár azon se csodálkoznék ha hogger is azt dobna
  • janyikzs
    Ja és még egy:
    Ha egy adott tárgyból több van nálam, akkor át tudok adni valakinek abból egy adott darabszámot, mert nekem valahogy csak mindig az összeset sikerül?
  • PiszkosFred
    tavaszi szunet van, mit vartal? :)
  • janyikzs
    hali minenkinek!

Csak 1 kérdés: Honnan tudom egy adott ruháról, hogy tier-es-e, illetve hogy menni tier-es?
  • [HUN]Crassus
    Csak én látom úgy,hogy a "tortszerós" tinipöcsök kezdik ellepni a totyikot?
  • shaime01
    még amikor régesrégen shamanomat szinteztem lv54 vs lv70 boomkin ironforge elött :D igaz amikor nekimentem csak 63%-on volt de.. lv70 és ironforge elött elég megalázó volt neki föleg ,hogy a spriest majdnem 1sholtolt akkor még 6mpes volt az sw:d :p

• Tafaya
    De legalább mindenki köszön
  • picket
    Ennyire vágytok a tört szerverre, vagy miért emlegetitek már egy hete folyamatosan?
  • Wixi
    mi a fasz van a ragnarossal?? ugy lagogl mint az állat. tegnap is egész este ezvolt. törtszerver feeling
  • WiLDoR
    a 16-szorosan felstackelt sunder armor se kutya azért :DDDD
  • WiLDoR
    én sose felejtem el, mikor - még BC kijövetele elött - a kis 43-as ork huntámmal mentem STV-ben a zanzil naga-khoz küldizni, látom hős loladin éppen készül agyoncsapni egy 40valahányas ud warlock-ot, mondom, na beszállok én is a mókába, segitek a lock-nak.
    loladin lecsapja a lock-ot, én meg lövöm, lövöm, nagy nehezen lelövöldözöm 50% hp-ig, loladin forog, keresi ki lövi, mondom: "baze, de lassan fogy ennek a hp-ja".
    megnézem jobban a szerkóját az arcnak, bladefist hand vagy mit lóbál (az a kék 54-56-os ubrs-es kétkezes fegyver), valor vállas, valor kesztyű van rajta, mondom, o.O, ez 60-as.
    nyúlcipő fel, loladin kiszúr, elkezd üldözni...
    booty bay-ig üldözött a nyomoronc, ott adta csak fel, de nem birt utolérni, vagy concussive-ot kapott, vagy ice trap-et, vagy scatter-t, ha netán túl közel ért...elképzeltem mit anyázhatott a gép elött ülve, hogy szarrá szopatja egy nyamvadék kis szürke karakter :D

ilyenkor örülök neki mindig, hogy pvp serveren vagyok, s nem pve-n...