World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barney nyugodtan rakd az alap wow után a kieget legalább nem kell patchelned 2.1-ig (addig tartalmazza a kieg az összes patchot.)
Exiledd a paladinok közül a retri ággal a legkönyebb farmolni holyval pl 2x ha nem 3x annyi idõ egy mob.Egy 70-es sima mob kb 20 másodperc, ami a gond az a manna hiány ezért farmolásnál javallott a mobokra seal of wisdom felrakása és magadon sem árt ha might helyett wisdom van ugy lehet haladni 8-10 mobig mikor is ionnod kell.A hiányzó might buffot pedíg farmolásnál kajával lehet helyettesíteni én az agilitis ételet (warp burger) használom.
Gyuri egy kis személyes tapasztalat naxxról.Alapból rewered reputáció kell az argent dawnhoz meg egy két tárgy és úgy kapod a kulcsot.Mivel szeptember óta játszom csak, nekem is kimaradt naxx (meg még sokminden) ezért én is szívesen körülnéztem ott.Hetvenen 10-en fektettük meg onyxiát 18-an végigtoltuk mc-t és nagy mellénynel nekiálltunk 27-en naxxnak.Amit Foglaltanick már ecsetelt egy 27-fõs szinte pugot a patchwerk megevett nemegészen egy perc alatt pl belém akkor kritrekordot ütött (azóta voltam már gruulnál és õ most a csúcstartó<#vigyor2>#vigyor2>).Summa summárum naxx még mindíg negyvenes raid amire készülni kell mitöbb nem árt egy olyan raidleader sem aki járt már ott és lekommandírozza az egészet.Hosszútávon persze én is készülök rá hogy legalább egyszer végig megyek nem is a lootért mert a t3 kicsit elavult már pláne ugy hogy kezd gyûlni a t4-es felszerelés hanem a hangulatért.Egyetlen lootot azért megtartanék naxxból természetesen de azt szerintem mindenki, egy 2H kardot bizonyos ashbringert<#vigyor2>#vigyor2>
ha már van über cuccod, akkor nem olyan vészes, de az ember általában az über cuccáért szokott farmolni, és nem fordítva...
Ilyenkor vagy felhúzol egy altot (huntert, druidát, lockot), vagy elkéred valamelyik cimbora kariját, és farmolgatsz vele amikor nincs bent a játékban.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Vip
neki is annyi van pl, bár ez nem a stamina gear (abba van 51 stamis trinket meg 48 stamis offhand is. ( és mellé közel 1k spelldmg) ja és 450 resilience 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
kértem egy taktikát, ötletet, de a sértegetéseidre, meg a gúnyolódásodra nem vagyok kiváncsi. ha csak ennyire vagy képes, s nem tudsz konstruktívan hozzászólni valamihez, akkor inkább maradj csöndben.
köszi.
az meg megint nem tartozott a kérdéshez, hogy ki mennyi ideje játszik x karakterrel...
mégis mit csináltál? betoltad ellene a recklessnest, death wisht, berserker raget, berserk stance-ben, esetleg még wsg +dmg buff is rajtad volt? mert nem hinném, hogy 18k hp mellett akármelyik lock is 2k spelldmg-gel rohangálna, mert ekkora alap dot tick-hez kb. ennyi spelldmg kell.
mellesleg kérnék már egy armory profile-t ehhez a csókához, mert még full t2 gladiator-ban, stamina cuccokkal socketelve sem hiszem, hogy ki lehetne hozni 14-15k hp-nál többet imppel együtt.
szóval komolyan érdekelne, hogy ezt a 18k hp-t hogy hozta össze, hacsak nem volt szénné buffolva, meg potizva ^^
de mondom még1x, nem flame, komolyan érdekelne, hogy lehet összehozni selfbuffed 18k hp-t...
"thx ez könyü lesz"
😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Vki infót aki palával játszik plz
.kill all
loot
T3
örül
pl:
warri t3 shoulder
v.
warri rare shoulder
sok szerencsét
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Namarmost vagy szerzel 40 db 60-as karit es vegigveritek /muhaha/ NAxxot vagy szerzel olyan 15-25 70-es karit es szinten vegigveritek,hogy neked meglegyen a kivant t3-as seted😛 Sok sikert a csapattalalashoz....
(ha tévedek valami , akkor javítsatok ki)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
4 éve wowozok és minden kaszttal pro vagyok
๏̯͡๏﴿
Kezdek lassan rájönni hogy hogyan is mûxik.
Addig amíg te csak balancba vagy addig semmit nem tudsz a druidáról.
Én kipróbáltam a rugót assában/combatban/subban és most jelenleg a combat+fist weaponben vagyok, eddig ez jön be a legjöbban mert 1500-as sinister strike crit meg sima fehér 1000+ os crit cloth emberkékre egész jól veszi a HP-jukat. De szerintem még mindig nem tökéletes. :o
Én másfél évig csak a balance druiddal játszottam - persze, jó néhány altot elvittem 40-es környékére, és mivel rengeteget olvastam a többi class dolgairól+sokat partyztam, ismerem a képességeiket, de ettõl függetlenül azt hiszem, hogy a saját mainem képességeit elég jól használom.
Nem mindegy, hogy altozgatsz, vagy a fõ karid egy lock, és 1-2 éve szívvel-lélekkel csak vele foglalkozol, talenteken, alternatív geareken munkálkodsz, stb.
Az ilyen "alt+1" lockokat persze, hogy megverik.
A minap láttam egy !!18000+par száz Ép-s lokkot olyan 300-350-es resilencel....amit az muvelt az elkepeszto volt! csinalt egy 20-25 perces WSG alatt 560k dmg-t es nem mellesleg olyan 250k healt tolt magaba O_o egyszeruen nem tudta megolni senki sem...eleg balance-os volt😛
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
V9ykn8_TZL0
valaki mondjon nekem pls egy jó pve realmot ahol sokan vannak és akadnak magyarok is, mert ezzel a bs-el kezd a tököm telelenni, mert sok a gyökér...(akinek nem inge...)
( en legalabbis igy csinaltam 😊 )