World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
tegnap esett egy The night blade lehet anyázni 😊
sold for 1200g

jazzy
De ha belegondolsz nem nagyon lehet máshogy megoldani a dolgot, ha egyenlõ létszámot akarsz.
Csak nem dobálhatsz ki randomra embereket onnan ahol többen vannak.. bár tény, hogy elég nehéz lesz megvalósítani, hogy használható legyen.
én valami olyasmit olvastam errõl, hogy az az oldal, amelyik gyengébb, ott npc-k fogják kibõvíteni a csapatot.
érdekes megoldás lesz ha igaz, nekem mondjuk abszolút nem szimpatikus az ötlet...

na már csak te hiányoztál ide <#rolleyes>

thx
jazzy
This week EXTENDED, azaz hosszitott karbantartas 3-ig. Egyebkent 11-ig szokott tartani es igen minden szerdan.
akkor felrakom mégegyszer mert még mindig nem tudom. Minden héten szerdán karbantartást végeznek a játékon 3-ig , és addig nem lehet felmenni egy szerverre sem ?
baszhatod a cloak of shadowodat ha kapsz egy 3 seces hálot esetleg egy gránátot. sajnálom hogy arénában ezeket a dolgokat nem lehet használni. mind1 legyen a rugoknak is sikerélménye.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
Sracok Twisting Nether-en horda oldalon nemtud valaki megdobni 100G-vel😛 Góratrix a karinév...Artahor-on visszaadom esetleg😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
<#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
warhammert el fogják cseszni hiába na pvp, ha csak két oldal van .... az egyik úgyis nagyobb létszámnak fog örvendeni aztán paff balansz:c

ne így legyen

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Warhammer online az olvasottak alapján nem lesz konkurencia, mert ott csak pvp(realm vs realm)lesz. WOWban meg inkább pve rész az erõsebb.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

[HUN]Crassus
COS tenyleg kegyetlen durva,de egy magas ressilences,magas HP-s caster kibirja bojtolni a COS-t is....

[HUN]Crassus
thx!
na nemcsoda,hogy leporgott 10k hp-m pikk pakk.
4 debuff felrak es drain life😛 seeemmi cicó

Lynx_TWL
kõ papír olló elv nem rossz egyébként... az a szar amikor mindenki mind a három egyszerre😄

Lynx_TWL
lineage 2 is király egyébként, ha van partyd, és nincs életed😄

Lynx_TWL
"mert nincs szukseg a hires nevezetes wow communityre warban"
malacot meg bisztet ilyen nyíltan sértegetni:d

pvp aff buildal: 953dmg mellett
corr: 429
siphon: 183
UA: 422
coa: 199 kezdõ, 347 utolsó
drain life: 282 0 debuff mellett, 353 full debuff mellett (423 heal)

Csirke4
Régebben mikor még csak kicsike kis 60-as voltam a warlockok közelébe se jutottam ma meg ha nem full tier4-es minimum és nem farmolják gruult akkor egy warlocknak esélye sincs a rogue ellen mert a cloak of shadowsal igazán egyik casternek sincs esélye a rogue ellen. :S
Ez már inkább kõ papír ollóba megy át. :o
Csirke4
Kevésbé ismert WWII Online -t is az teszi tönkre, hogy raknak bele minden fincsi új dolgot és ezt mind "Balancolják" mert az egyik oldalt erõsítik a másik oldal ezáltal gyengül ezért azt is erõsíteni kell de akor meg megint csak sír a másik és így tovább...
Csirke4
Érdekes ez a farm dolog...
Ki mondta hogy nem lesz benne farmolás?
NAgrand elementál plate nemtommi az milyen hely? VÉletlenük sem a 20 órás farmokra találták ki... Netherstorm délkeleti csücske kilin nemtommiafranc (pedig 2 napot farmoltam ott több mint 40 primal manát...) ott még repair is van...
en komolyabban a SWG-t es a DAoC-t neztem meg mostanaban, nos SWG-t teljesen tonkretette az uj jatekrendszere (bar a regi is szar volt), pedig eleg jo kis game lehetett volna (fel vilag azert SW fan - en is), igy doglik meg, a DAoC meg eloregedett, es mivel soha nem reklamoztak sehol, igy elneptelenedett, de jatekelmenyre meg mindig fenntartom, hogy jobb mint a wow. mondjuk eroteljesen egy group-alapu jatekra epul, ez tetszik

war -ra nagyon kivancsi leszek

anti hero

le kell szarni hogy konkurencia a wownak vagy nem, le kell szarni hogy wow killer vagy nem. en mindennap imadkozom a joistenhez hogy ne legyen, de ha jo jatek lesz tuti azzal fogok jatszani. ennyi.

ja es egyaltalan nem art ha kicsit 'retegjatek' mert nincs szukseg a hires nevezetes wow communityre warban

anti hero

http://www.spelldamage.com/Warlock/ , pötyögd be az adatokat😛

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

egy két hét*

Nekem legélvezetesebb pvp élményem az volt még, amikor a szerverek indulása után egy két hónappal Taren Mill és Southshore közt gyaptuk egymást az allyval. Kaptunk honor pontot , de egy ideig nem volt rang, majd rangot is kaptunk és beindultak a bg-k, nem tudom, talán outdoorba kellett volna hagyni az egészet.
Bár a hw/gmket tényleg mindenki csodálta, bár egy idõ után mindenki felfogta hogy ez nem skill hanem kockaság kérdése, de akkor is...szerintem szánalmas volt hogy a BC elött egy-két farmmal mindenknek meglehetett a cucc, az ilyen dolgok számomra nagyon demoralizálóak voltak a játékkal kapcsolatba

[HUN]Crassus
ja és Affli vagy Affli hybrid csacsogja el😊

[HUN]Crassus
LF a Warlock aki nem lottón nyerte,nem a 88. altja,nem a haverja karija,nem már 1 hete játszik lokkal stb.stb. és mondja meg sacc/kb mennyit tikkelnek a dotjai 950-es spell dmg esetén...

[HUN]Crassus
akkor jó nagy barom vagy😛

[HUN]Crassus
Nézegesd azt a VIP gyereket...942 spell dmg 448-as resilence 14k hp selfbuffed.....

Véleményem szerint a BC megjelenése adott még egy löketet a játéknak majd hetvenen valóban a farmerizálódás az ami haza is vágja.Ráadásul pve szerveren csak a bg nyujthatna valamiféle más játékélményt de az meg nagyon battlegroup függõ.
Egyetértek azval is hogy jelenleg nincs jobb MMO igaz én csak a lineaget és a vanguardot próbáltam de valóban élvezetesebb a wow.
Viszont bízom benne hogy jövõre kijön Warhammer és csak ha negyedannyira jó lessz amennyit hallottam róla akkor az bizony nagyon de nagyon komoly konkurenciát fog okozni a wow-nak.
Count Adyn
A WoW olyan, mint a demokrácia.
Szar, de még senki nem tudott jobbat kitalálni.
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MrStokes
Teljesen egyetertek veled, Silithus megjelenese ota, egy nagy farmfesztival az egesz igy vagy ugy es ahogy jonnek ki az uj tartalmak, ez a teny csak ujbol es ujbol bizonyossagot nyer.

De hat ez van, meg igy is messze ez a legjobb MMO a piacon jelenleg. Probaltam masikokat (Vanguard, LOTRO), de igazabol egyik sem tudott annyit adni, mint a WoW.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Csatlakoznek az elottem szolohoz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

lvl70 hunter xavius serveren eladó akit érdekel priv rám imho

MrStokes
Hmm szivesen megneznem Armory-n a cuccait, miegymas. 😄

tenyleg picket mesterrel mi tortent ? olyan reg lattam
;o

anti hero

Lazarus
Nekem is fagy mostanában... kék képernyõ aztán reboot. pedig XPs autoreboot kivan kapcsolva
[HUN]Crassus
LOOOOL ez volt az!!!! ez a VIP gyerek BS-rõl😄!!!

TDC Geronimo
Levertem, mint a taknyot

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hehe Nightchild meg Adial ;d

anti hero

én is emlékszem még rá, amikor a frissen bevezetett honor rendszer és hwl/gm cuccok után (akkor még a tuf-ról is sokan csak ábrándoztak), egyszercsak orgri közepén megjelent egy Nightchild nevû ud mage hwl bottal a hátán, s ott toporgott a bloodscalp server horda oldalának a 90%-a csávó körül, s mindenki mondogatta, omg, de imba, giev, stb. 😊

bár akkoriban az tényleg qrvadurva cucc volt...
(én akkoriban épp a rugómmal farmoltam a barman shankert 😄)

btw szerintem mind a mai napig a legszebb kard a játékban a grand marshal greatsword.

igen igen es abszolut egyetertek, es kerdem hol ennek a vege? (mert egyszer elfogynak az egyre nagyobb hosok istenek is 😄 (persze nem mert lehet ujakat kitalalni de erted mit mondok)

szal ez az amit modtam hogy jobb lenne egy open-end de nem itt closed end van mindig es blizznek mindig hozza kell adni vmit hgoy "elnyujtsa egy kicsit a hatralevo idoig" mielott mindenkinek game over es megunjak..

anti hero

s0n1c
Imo alapvetõ hiba azért a playerekben is van, hogy minél nagyobb tápok akarnak lenni, a fejlesztõktõl meg még nagyobb probléma, hogy ezt lehetõvé is teszik, nekem pl. sokkal élvezhetõbb volt anno westfallon pusztítani a Defias Brotherhoodot 😊, most meg már Arhcimondet öl a nép (aki ugye Sargeras jobb keze 😊, ez olyan mintha, swgben Vadert meg lehetett volna ölni 😊), swgben is egy nagy mérföldkõ volt a pöcegödör felé a játszható jedi karakter implementálása, de már a rancor tame is mosolyra fakasztólag hatott 😊 Szal ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy nem értem miért kell félisteni státuszba emelni a játékosokat, hogy egy jót játszanak, kikapcsolódjanak...
a fájld marshalok is csak ugy hullottak lovastul mindenestul mindenfele rugoktol
😄DD

anti hero

TUF mekkora durva volt mikor anno jottek a tufos warik es az milyen felelmetes imba zomgrunforyourlivesAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA feeling volt
😄

anti hero

sztem ez a fajta karifejlodes, hogy csak a cuccaid fejlodnek egy nagy kalap ****.
levelcap emeles, cucc statok emelese ennyit tudnak hozzaadni es semmi tobbet. persze mezesmadzag effekt igazad van es be is valik javareszt.

+legalabb a regebbi cuccokrol feloldhatnak lassan a bind on pickup statust
+ pl aki most kezdi a jatekot ugyse fog latni mar egy csomo mindent mert elavultak a regi instak, senkit nem erdekel stb.

ezek mind szomoru dolgok vhol

anti hero

s0n1c
vagyis az epix tenger bekerülésétõl halad rossz irányba a game, btw szerintem is 😛
s0n1c
100%osan a farmot szerintem nem lehet kikerülni, warban ugyan nagyon bizonygatják, de hát... majd hiszem, ha látom. De ha élvezhetõ lenne a pvp rendszer, az honorfarm se tûnne farmnak. Amíg viszont wow-lore alapját képezõ horda-szövetség ellentét dacára a bgn ellentétes frakciójú játékosok elfutnak egymást mellett, mert nincs "haszna" az ellenség kiiktatásának, addig ez a pvp rendszer úgy szar ahogy van.
szerintem meg mc és av-tõl kezdett borúlni a dolog.
amig még mindenki ubrs szintû gear-ben rohangált, addig nagyjából volt balance, aztán a tuf, lobomotizer, mc lootok és társaik ezt szépen fel is borogatták...