World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
thx!
na nemcsoda,hogy leporgott 10k hp-m pikk pakk.
4 debuff felrak es drain life😛 seeemmi cicó

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
kõ papír olló elv nem rossz egyébként... az a szar amikor mindenki mind a három egyszerre😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
lineage 2 is király egyébként, ha van partyd, és nincs életed😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
"mert nincs szukseg a hires nevezetes wow communityre warban"
malacot meg bisztet ilyen nyíltan sértegetni:d

๏̯͡๏﴿

pvp aff buildal: 953dmg mellett
corr: 429
siphon: 183
UA: 422
coa: 199 kezdõ, 347 utolsó
drain life: 282 0 debuff mellett, 353 full debuff mellett (423 heal)

Csirke4
Régebben mikor még csak kicsike kis 60-as voltam a warlockok közelébe se jutottam ma meg ha nem full tier4-es minimum és nem farmolják gruult akkor egy warlocknak esélye sincs a rogue ellen mert a cloak of shadowsal igazán egyik casternek sincs esélye a rogue ellen. :S
Ez már inkább kõ papír ollóba megy át. :o
Csirke4
Kevésbé ismert WWII Online -t is az teszi tönkre, hogy raknak bele minden fincsi új dolgot és ezt mind "Balancolják" mert az egyik oldalt erõsítik a másik oldal ezáltal gyengül ezért azt is erõsíteni kell de akor meg megint csak sír a másik és így tovább...
Csirke4
Érdekes ez a farm dolog...
Ki mondta hogy nem lesz benne farmolás?
NAgrand elementál plate nemtommi az milyen hely? VÉletlenük sem a 20 órás farmokra találták ki... Netherstorm délkeleti csücske kilin nemtommiafranc (pedig 2 napot farmoltam ott több mint 40 primal manát...) ott még repair is van...
en komolyabban a SWG-t es a DAoC-t neztem meg mostanaban, nos SWG-t teljesen tonkretette az uj jatekrendszere (bar a regi is szar volt), pedig eleg jo kis game lehetett volna (fel vilag azert SW fan - en is), igy doglik meg, a DAoC meg eloregedett, es mivel soha nem reklamoztak sehol, igy elneptelenedett, de jatekelmenyre meg mindig fenntartom, hogy jobb mint a wow. mondjuk eroteljesen egy group-alapu jatekra epul, ez tetszik

war -ra nagyon kivancsi leszek

anti hero

le kell szarni hogy konkurencia a wownak vagy nem, le kell szarni hogy wow killer vagy nem. en mindennap imadkozom a joistenhez hogy ne legyen, de ha jo jatek lesz tuti azzal fogok jatszani. ennyi.

ja es egyaltalan nem art ha kicsit 'retegjatek' mert nincs szukseg a hires nevezetes wow communityre warban

anti hero

http://www.spelldamage.com/Warlock/ , pötyögd be az adatokat😛

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

egy két hét*

Nekem legélvezetesebb pvp élményem az volt még, amikor a szerverek indulása után egy két hónappal Taren Mill és Southshore közt gyaptuk egymást az allyval. Kaptunk honor pontot , de egy ideig nem volt rang, majd rangot is kaptunk és beindultak a bg-k, nem tudom, talán outdoorba kellett volna hagyni az egészet.
Bár a hw/gmket tényleg mindenki csodálta, bár egy idõ után mindenki felfogta hogy ez nem skill hanem kockaság kérdése, de akkor is...szerintem szánalmas volt hogy a BC elött egy-két farmmal mindenknek meglehetett a cucc, az ilyen dolgok számomra nagyon demoralizálóak voltak a játékkal kapcsolatba

[HUN]Crassus
ja és Affli vagy Affli hybrid csacsogja el😊

[HUN]Crassus
LF a Warlock aki nem lottón nyerte,nem a 88. altja,nem a haverja karija,nem már 1 hete játszik lokkal stb.stb. és mondja meg sacc/kb mennyit tikkelnek a dotjai 950-es spell dmg esetén...

[HUN]Crassus
akkor jó nagy barom vagy😛

[HUN]Crassus
Nézegesd azt a VIP gyereket...942 spell dmg 448-as resilence 14k hp selfbuffed.....

Véleményem szerint a BC megjelenése adott még egy löketet a játéknak majd hetvenen valóban a farmerizálódás az ami haza is vágja.Ráadásul pve szerveren csak a bg nyujthatna valamiféle más játékélményt de az meg nagyon battlegroup függõ.
Egyetértek azval is hogy jelenleg nincs jobb MMO igaz én csak a lineaget és a vanguardot próbáltam de valóban élvezetesebb a wow.
Viszont bízom benne hogy jövõre kijön Warhammer és csak ha negyedannyira jó lessz amennyit hallottam róla akkor az bizony nagyon de nagyon komoly konkurenciát fog okozni a wow-nak.
Count Adyn
A WoW olyan, mint a demokrácia.
Szar, de még senki nem tudott jobbat kitalálni.
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MrStokes
Teljesen egyetertek veled, Silithus megjelenese ota, egy nagy farmfesztival az egesz igy vagy ugy es ahogy jonnek ki az uj tartalmak, ez a teny csak ujbol es ujbol bizonyossagot nyer.

De hat ez van, meg igy is messze ez a legjobb MMO a piacon jelenleg. Probaltam masikokat (Vanguard, LOTRO), de igazabol egyik sem tudott annyit adni, mint a WoW.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Csatlakoznek az elottem szolohoz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

lvl70 hunter xavius serveren eladó akit érdekel priv rám imho

MrStokes
Hmm szivesen megneznem Armory-n a cuccait, miegymas. 😄

tenyleg picket mesterrel mi tortent ? olyan reg lattam
;o

anti hero

Lazarus
Nekem is fagy mostanában... kék képernyõ aztán reboot. pedig XPs autoreboot kivan kapcsolva
[HUN]Crassus
LOOOOL ez volt az!!!! ez a VIP gyerek BS-rõl😄!!!

TDC Geronimo
Levertem, mint a taknyot

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hehe Nightchild meg Adial ;d

anti hero

én is emlékszem még rá, amikor a frissen bevezetett honor rendszer és hwl/gm cuccok után (akkor még a tuf-ról is sokan csak ábrándoztak), egyszercsak orgri közepén megjelent egy Nightchild nevû ud mage hwl bottal a hátán, s ott toporgott a bloodscalp server horda oldalának a 90%-a csávó körül, s mindenki mondogatta, omg, de imba, giev, stb. 😊

bár akkoriban az tényleg qrvadurva cucc volt...
(én akkoriban épp a rugómmal farmoltam a barman shankert 😄)

btw szerintem mind a mai napig a legszebb kard a játékban a grand marshal greatsword.

igen igen es abszolut egyetertek, es kerdem hol ennek a vege? (mert egyszer elfogynak az egyre nagyobb hosok istenek is 😄 (persze nem mert lehet ujakat kitalalni de erted mit mondok)

szal ez az amit modtam hogy jobb lenne egy open-end de nem itt closed end van mindig es blizznek mindig hozza kell adni vmit hgoy "elnyujtsa egy kicsit a hatralevo idoig" mielott mindenkinek game over es megunjak..

anti hero

s0n1c
Imo alapvetõ hiba azért a playerekben is van, hogy minél nagyobb tápok akarnak lenni, a fejlesztõktõl meg még nagyobb probléma, hogy ezt lehetõvé is teszik, nekem pl. sokkal élvezhetõbb volt anno westfallon pusztítani a Defias Brotherhoodot 😊, most meg már Arhcimondet öl a nép (aki ugye Sargeras jobb keze 😊, ez olyan mintha, swgben Vadert meg lehetett volna ölni 😊), swgben is egy nagy mérföldkõ volt a pöcegödör felé a játszható jedi karakter implementálása, de már a rancor tame is mosolyra fakasztólag hatott 😊 Szal ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy nem értem miért kell félisteni státuszba emelni a játékosokat, hogy egy jót játszanak, kikapcsolódjanak...
a fájld marshalok is csak ugy hullottak lovastul mindenestul mindenfele rugoktol
😄DD

anti hero

TUF mekkora durva volt mikor anno jottek a tufos warik es az milyen felelmetes imba zomgrunforyourlivesAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA feeling volt
😄

anti hero

sztem ez a fajta karifejlodes, hogy csak a cuccaid fejlodnek egy nagy kalap ****.
levelcap emeles, cucc statok emelese ennyit tudnak hozzaadni es semmi tobbet. persze mezesmadzag effekt igazad van es be is valik javareszt.

+legalabb a regebbi cuccokrol feloldhatnak lassan a bind on pickup statust
+ pl aki most kezdi a jatekot ugyse fog latni mar egy csomo mindent mert elavultak a regi instak, senkit nem erdekel stb.

ezek mind szomoru dolgok vhol

anti hero

s0n1c
vagyis az epix tenger bekerülésétõl halad rossz irányba a game, btw szerintem is 😛
s0n1c
100%osan a farmot szerintem nem lehet kikerülni, warban ugyan nagyon bizonygatják, de hát... majd hiszem, ha látom. De ha élvezhetõ lenne a pvp rendszer, az honorfarm se tûnne farmnak. Amíg viszont wow-lore alapját képezõ horda-szövetség ellentét dacára a bgn ellentétes frakciójú játékosok elfutnak egymást mellett, mert nincs "haszna" az ellenség kiiktatásának, addig ez a pvp rendszer úgy szar ahogy van.
szerintem meg mc és av-tõl kezdett borúlni a dolog.
amig még mindenki ubrs szintû gear-ben rohangált, addig nagyjából volt balance, aztán a tuf, lobomotizer, mc lootok és társaik ezt szépen fel is borogatták...

ez a játék mindig is a farmolásról szólt, s mindig is arról fog szólni.
a kérdés innentõl már csak az, hogy megtalálod-e a farmolásnak azt a módját, ami szórakoztat. nekem ez a pvp. igaz, hogy ez is voltaképp csak honorgrind, de legalább szórakoztató (legalábbis szórakoztatóbb, mint 30. alkalommal is bewipe-olni ugyanazon a boss-on, vagy 40milliomodik alkalommal is leölni ugyanazt a mobot)
aztán mikor összeakadok ezzel-azzal és idejövök tanácsért, akkor jól elkezd oltogatni mindenki, hogy l2p, meg get better gear és hasonló faxságok, mikor csak tippekre és tanácsokra voltam kiváncsi, s másra nem...dehát valahol ez is szórakoztató...

"ismerek olyan lockot aki eljutott 1800 ratingig egyedul 2v1 arenaba 😛"

én meg ismerek mage-et, aki szintén eljutott idáig - full pve gear-ben
imba? hmm...döntse el mindenki saját maga...

És van olyan MMO amiben nem kell farmolni(vagyis sehol se kell, de ha pvp vagy pvebe akarsz valamit akkor kell)
Vagy lehet pont ezzel tudják ottartani a játékosokat. Szépen elhuzzák a mézesmadzagot ha eleget pvpzel , már nem fognak olyan gyorsan megölni(de mondjuk ugyan ugy megölnek)és mire meglesznek a hõn áhított cuccaid addigra jön a következõ szezon amibe ugyan ezt kell csinálnod.😊
Pve-be meg kinézed milyen cuccok kellenének és probálsz mindig ottlenni, hogy elég pontod legyen ha kiesik(persze van olyan hogy 20-30 bosskill kell hozzá)+ mire össze tudod gyüjteni(ha sikerül)a cuccaid jön az uj insta és kezdõdik elörõl. pld én nehezen hiszem el, hogy azok a guildek akik már kitakaritották az összes raid instát nem ugy mennek le gruulra(ha lemennek), hogy örömködnek közben. Inkább a könyökükön jön ki, de talán Magtheridonnal is ez van. Olyen ez mint régen MC volt.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én a farmolás miatt hagytam abba(vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy farmolásnak éreztem az end gamét). Már a vége fele se a 70 es karimmal játszottam hanem inkább vmi kis karit húztam, szerintem az alap sokkal hangulatosabb mint a BC. Én a BC t tartom a Blizz által elõször komolyan elcseszett dolognak, az se tetszik benne,hogy minden olyan struktúrált, semmi spontán meglepetés nem ért benne. De persze ez egyéni véleményem, ettõl simán elfogadom, hogy valkinek nagyon is bejön

s0n1c
pedig megmondták itt a nagy hc arcok, hogy nincs is benne farm, ha van is (ami nincs), az se tart 5 percnél tovább 😊
Count Adyn
😄D hát ja onnantól kezdve lett szar a játék kb

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez csak most tûnt fel? Szerintem AQ kapunyitás volt a legjobb dolog amit eddig kitalált.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

nekem nem tûnt még fel
😄

anti hero

Másnak is feltünk már, hogy amikor kiadták a játékot mindenki azt hírdette, hogy ez az a játék ami nem a farmolásról szól. Szerintem meg ahogy telik az idõ egyre inkább csak a farmolni kell benne.

Az a baj, hogy amíg ide írkálsz warlock forumokon már rég megtaláltad volna a választ. Ráadásul ott olyanoktól kapod a választ akik értenek is hozzá. Mondjuk amiket te itt írtál lehet nem vennének komolyan, hogy a omg a lock milyen gyenge,stb. Menj sok bg-be és amikor majd látsz aréna cuccban rohangáló lockot kövesd le. Vagy ha veled szembe jössz és üti 5 ember miközben azt mondogatják" ez nem igaz, nem akar meghalni!" stb, akkor majd megérted miért mondják sokan rá, hogy milyen imba...
Vagy megkérdezel 100 embert aki már találkozott warlock-kal valamelyik aréna,bg-ben és feltszed nekik a kérdést: gyenge,közepes,erõs és az erõsre kijön 95% akkor megérted.
Az elöbb láttam AVbe ahogy belindát leszólózta 1 warlock. Lehet ez csak nekem volt uj😊)
Az is lehet, ha sokat megyek még AVbe a honorpontért olyat is fogok látni, hogy vandart leszólózza 1 lock.😊

Fenrir
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

A halál csupán a kezdet...

jól érzed teso

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Garf
nembáncsadapát *argh😄*

http://www.flickr.com/photos/bubue/