166745
  • Chris
    Több mint egy éve megy a kiegészítő, de még mindig egy karimnak sincs epix röpmountja. Nem visz rá a lélek, kb. olyan érzés, mintha monopoly pénzt gyűjtenék a matracom alatt. Semmi haszna és élvezeti értéke. :D
  • SuLtAN17
    HEllosztok! Nekem is laggol a wowom már régóta szóval mijjaz a config. akármi?:) Mert nem találom sehol... Melyik mappában van és miért jó nekem ha kitörlöm?:) Ha noob kérdések akkor elnézést érte.
  • Csirke4
    "Én nem tudok belenyugodni, hogy valaki hülye bunkó." Fura ezt olyan embertől látni aki mindig átmegy személyeskedésbe.
  • BEAST #121855
    meg csak le sem kopod a hullajat?
  • picket
    de te futottál a temetőből te núb, neki meg volt kb 4 orgazmusa mert megölt
  • picket
    Ha kilépsz az utcára, megvan az esélye, hogy elüt egy autó. Ha tényleg elüt, akkor te teljesen nyugodtan konstatálod, hogy ez történt, a te hibád, mert kiléptél lakásod négy falának biztonságából. Szerintem meg ha az autós volt hülye, akkor akár vállaltad a kockázatot, akár nem, ő a hibás.
    Vagyis megvan az esélye, hogy pvp szerveren gangelnek, de attól még a 10-20-30 szinttel magasabb gyökér a hülye, nem te, aki pvp szervert választottál. Én nem tudok belenyugodni, hogy valaki hülye bunkó. Még belőle is többet nézek ki, és várom, hogy mikor esik le neki, hogy a másik ember is játszani szeretne (ez elég kevésszer következik be sajnos). Ha meg nem érti, akkor megvárom amíg őt aprítja valaki (ha van erre esély), és röhögve táncolok a hullája fölött. Ettől majd elég frusztrált lesz ahhoz, hogy újra keressen magának egy helyet, ahol low lvl karaktereket lehet írtani...
  • shaime01
    normal serverre meg sose mennék, nincs az a pénz...

biztos?:)
  • WiLDoR
    úgy nézem az eszmefuttatásomból nem derült ki, hogy tudtam, hogy nincs esélyem, de ha ilyen ellenféllel találkozom, aki sokszoran túlgear-elt és X szinttel nagyobb, akkor ha 20%-ig leviszem a hp-ját vagy az alá, akkor az nekem siker, neki meg kudarc, mivel azonos feltételek mellett kb. zero esélye lenne.
    normal serverre meg sose mennék, nincs az a pénz...
  • Narxis
    Nem értem az ilyen eszmefuttatásokat. Ha valaki pvp servert választ akkor nem csak azt vállalja fel, hogy lvl70-en elmegy bgzni vagy gankeli az azonos vagy kisebb szintű játékost hanem azt is, hogy belebotlik néha ilyen faszlámákba. Ez kb. olyan mint amikor valaki vesz egy autót, de benzint meg adót nem akar fizetni utána. Mindennek van jó és rossz oldala.
    Engem is idegesített amikor lockkal questeltem uldaman előtt, jön egy hunter és egy lövéssel kinyírt. Kedvencem amikor felmásznak Gadgetzanba a két épület között lévő vezetékre vagy mire és onnan lövöldöznek. Vagy 70-es rugó backstab-el aztán vanish. Semmi értelme az őröknek. Na de ez van, ha gankelnek akkor lerakom a WoW-ot tálcára és pasziánszozok vagy netezek egy 10-15percet, ez mindig segít. :D
  • WiLDoR
    mintavillám
    de amúgy vmi elkerülte a figyelmed: "imperial plate szintű cummaimba"

amúgy van még bőven project, tegnap eszembe jutott, hogy ha már van a warrinak meg a lock-nak is epix flying-ja, akkor miért pont a hunta maradna már ki?
    asszem összevakarom neki is az 5k goldot, most már úgyis easymode lesz...
  • Chris
    4 szint 2 nap alatt úgy, hogy "nem is játszol"? Milyen lehet ha "játszol"? :D
  • WiLDoR
    ez mind szép és jó és kb. igaz is.
    mondjuk aki ilyet átél az baromi peches lehet, lekopogom de ilyen velem még nem történt.
    bár so-so tegnap találkoztam ezzel a pure pro face-el, aki egy quest (mert csakazértis azt mondtam, hogy megcsinálom) csinálása közben 3-4x megölt.
    s bár 5 szinttel nagyobb volt nálam, de nem egy alkalommal küldtem 20% hp alá a csókát a ratyi 54-56-os pre-tbc, imperial plate szintű cummaimba, mert mint a talentezése is mutatja igazi faszláma és csak gear-je meg a szintkülönbsége miatt nagy az arca.
    de hát az ilyeneknek meg ezt el kell, hogy nézzük, mert tudvalevő, hogy agyilag zokni mindegyik, s az átlagolt iq-juk még egymással összeszorozva sem éri el az 1-et sem.
    s ha még ez a kis öröm se maradna meg nekik, akkor mire verné ki otthon?
    még a végén öngyi lenne, s akkor meg megint csak azt olvashatnánk, hogy "újra ölt a játék". ez meg ugye nem hiányzik...
    igy hát hagyni kell az ilyen gyermeteg lelkületű szellemileg sérült embertársainkat, hogy kiélhessék magukat.
    ez még mindig jobb, ha itt éli ki beteg hajlamait, mintha kimenne az utcára és kirakatok vagy újságosbódék ablakait tördelné be, vagy nála 5-10 évvel fiatalabbaktól venné el a mobiltelót vagy késelné meg őket az uzsipénzükért...
  • The Garrett
    memóriaprobléma. gugli barát
  • fbd195
    Hali... mi lehet a baj, mert ha belépek a WoW-ba és már mozdulni szeretnék a karimmal akkor ezt irja ki és kidob

This application has encountered a critical error:

ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
    Program: E:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe
    Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0B874447
  • MarkBlade
    Meg STV és HillsBF. Na ott ami volt az nem volt semmi. 2 bázis között 40-50 ember össze vissza rohangál.. Leszálsz a griff-ről és már halsz.. Izgi volt az élet :D
  • Garf
    ashenvale raidek <3<3<3 :D hiányoznak azok az idők.
  • MarkBlade
    A legjobb azok az idők voltak amikor már bevezették a honort de nem voltak BG-k. Na akkor elgondolkoztam hogy dobom a wow-ot. Ami akkor ment.. 5-10 fős csoportok őltek mindenkit.Q-zni lehetettlen volt..
  • shaime01
    jutt eszembe anno mikor még első karimat szinteztem és átmentek stonetalonba hevesen dobogott a szivem minden mob után leültem kajálni a bokor mögött is allyt vártam :) aztán találkoztam egy paladinal azt hiszem már nem vagyok benne biztos akit sikerült megölnöm azaz érzés az első.. kimondhatatlan volt igaz utána kaptam egy 60as hunter szépen lelött 1lövésel de én akkor eldöntötem ,hogy csak pvp szerver ^^
  • shaime01
    nekem pont az a változattoság tetszik pvp szerverben ,hogyha szembejön velem egy ellenséges frakcio játékosa legyen low vagy magasabb szintü elvileg háboruban állunk ^^ sosem birnám ki ha jönne pl az ally és /wave elmennénk egymás mellet bah :p

1bként én ugy halottam ,hogy pve szerveren nagyobb gankek szoktak lenni ha bekapcsolja az ember a pvp-t.. mert ott simán eldöntheted letudom gyözni? le akkor lecsapom nem tudom legyözni? akkor meg sem probálom.. ^^
  • YakHead
    Na jó, bocsi, de úgy látszik a linkelgetés még nem nagyon megy.
    kép 1
    kép 2
    Kép 3
    kép 4
  • YakHead
    Ez egy nagyon szép és olvasmányos leírás a PVP szerverről és az ott fellelhető emberi tulajdonságokról. Szóval részemről ez egy /agree.
    Másrészről én csak azt tudom mondani, hogy pacifista vagyok...egészen addig, amíg mobozás közben, fél HP-n fél manán hátba nem támadnak lehetőleg ketten ugye.
    Tegnap haverral kveszteltünk STV-ben és két hunter nekünk esik...megöltük őket. Csodálkoztunk is, hogy a fenébe sikerült (ő warrior én shaman). Aztán másodszor megint ránk izgultak. Mentségükre legyen mondva megvárták amíg végeztünk a mobokkal és csak aztán estek nekünk (persze azt azért már nem várták meg, amíg felisszuk/esszük magunkat) megint elhasaltak igaz én is. Harmadszor megintcsak elvertük őket, aztán otthagytak a fenébe minket. Ja, a két hunter lvl. 42, 44 volt mi is hasonló szinten voltunk , szóval még azt sem lehet mondani, hogy túlságosan alacsonyszintűek voltak.
    Aztán fogalmazódott meg bennünk a kérdés, hogy a fészkes fenébe maradtunk két és félszer (mert én elhasaltam másodszorra) talpon. Két hunter Freeze és frost trap (márha használták volna) ving clip és hasonló lassító dolgok. Elvileg még megközelíteni sem tudtuk volna őket. A haver meg én sem vagyunk prok PVP-ben szóval csodálkoztunk kicsit. Hogy ebből mi a tanulság? Semmi az égvilágon hacsak az nem, hogy egyszer sem mi kezdtük a csesztetést, de van egy olyan érzésem, hogy a horda csatornán tuti ment a szöveg, hogy "két buzi ally-s itt genkel minket".
    Amint végeztünk a kveszttel el is hordtuk az irhánkat onnan megelőzve a corps run-t.
    ja és egy kis finomság így a végére (remélem működni fog):
    http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_01_1600.jpg
    http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_02_1600.jpg
    http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_03_1600.jpg
    http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_04_1600.jpg
    Ha mégsem működne, akkor itt van a másik link, ahonnan elérhető:
    http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=5512
  • picket
    Pvp szerverre meg a rinyára egy régi kis történettel reagálnék, és azt is megelőlegezem magamnak, hogy megegeditek, hogy ami szerintem tanúlság belőle, azt utána egy kis összefoglalóban felsoroljam:

Az ember (vagy inkább elf) türelmetlen amikor eléri azt a szintet, és a küldetések sorozatában azokat a részeket, amikor Ashenvale-be küldik az npc-k. Részben minél előbb szinteket szeretne lépni, részben hajtja a kíváncsiság, hogy milyen területek vannak még a játékban, amit csak néhány napja kezdett, de már több érdekes helyet talált, mint bármelyik másik játékban amivel eddig játszott, részben meg érdekli, hogy a war3-ból ismert mágikus erdőt hogyan valósították meg, és mik lakják amikor nem egy hadsereg irányításával kell foglalkozni, hanem "közelről" (részletesebbben) láthatja hatalmas fáit és a fenséges vadakat melyek lakják.
    Eltelve kíváncsisággal és kalandvággyal átlép tehát Darkshore biztonságából (az unalmas murloc-os kvesztektől menekülve) Ashenvale misztikus és veszélyes erdejébe, és ahogy az úton lépkedve a pvp flag dobpergése elhal fülében reccs, putty, suhh, majd a feltűnő ud rugó még egy /lol /spit makrót is eltol. Aztán meglepetten futás vissza a testhez a k###a messze lévő temetőtől. Aztán megint reccs, suhh, putty (figyeljetek a változatosságra!), és már jöhet is a makró a jókívánságokkal. Harmadszorra már nem is nyomja el a makrót: megunja, visszamegy lesbe állni az út elejére, hátha jön arra más is, aki 10 szinttel alatta van. Ekkor már kezd megfakulni Ashenvale varázsa, de azért él az embertársainkba vetett hit (naív kezdő játékosként), hogy ez csak egy bunkó a sok rendes játékos között, akik akkor pvp-znek, amikor azt a másik is akarja (esetleg erőforrásokért küzdenek meg), és ugyanúgy nem hátráltatják az ellenséges frakció szintező karaktereit, mint ahogyan azt naív kezdő főhősünk sem tenné.
    4-5 halál árán el lehet érni Astranaart (ez a játék kezdete után 2 héttel nem nagy teljesítmény főhősünktől, annál nagyobb viszont a genkerektől, akik már most halálra unják magukat a szintezésben). Oda érvén az a gyönyörű kép fogadja a játékost, hogy a falu lakóinak feje fölött csak úgy hemzsegnek a sárga kérdőjelek, és néhány fehér kédőjel ígér sok cuccot és xp-t a jövőben. Futás a legközelebbi questgiverhez! Reccs, putty, suhh... ezt már ismerjük, de legalább a szexi őrők rávetik magukat, és remélhetőleg kitapossák a belét. A rugó - főhősünk meglepetésére - elmegy fürdeni (?), az őrök meg a partról nézik (víziszony? nehéz a páncél?). Egy kis körbe-kémlelés után az is kiderül, hogy ez valószínűleg egy hordás strand, és teljesen véletlenül van egy elf falu mellett. Miután 20 perc alatt sikerül 2 küldetést felvenni a játékosban kezdenek az utolsó reményfoszlányok is kifakulni a tér-idő kontinuumból, és elkeseredésében a következőket gépeli be a chatbe:
    /1 plz help, 3 rogues camping Astranaar
    Akkor persze még más idők jártak, néhányan meg tudták szakítani az őrült xp hajhászást, és újabb 20 perc múlva már nem pancsoltak hordások a tóban (talán elment a nap, vagy már nem volt olyan vicces a dolog).

Amit tanúlságnak akkor egyből, vagy a játékkal töltött idők során a többi tapasztalat fényében leszűrtem az esetből:
    -A játékosok rinyálásának 80-90%-ban van oka. A maradék csak fel akarja hívni magára a figyelmet, vagy unatkozik.
    -Dögöljön meg az egész családja, az összes háziállata, meg még a szomszéd Mari néni is az összes hordásnak. Mármint akkor, ott, az ember ilyen lelkiállapotban van, és ez (mindenkinek különböző mértékben) kihat a jövőbeni magatartására is. Annak fogja visszaadni, aki nem tehet róla, de éppen ő van útban. Vagy van, aki belenyugszik, hogy embertársaink egy szignifikáns része idióta, és megfogadja, hogy hasonló esetekben segít a bajba jutottakon. Vagy nem hatja meg a dolog, és játszik tovább úgy, ahogyan ő szeretne. A három említett reakciót eddigi tapasztalataim alapján csökkenő sorrendbe raktam, tehát legvalószínűbb, hogy a genkelés újabb genkelést (viszont-genkelést ha úgy tetszik) szül.
    -Akinek túl sok ideje van, az szívesen rabolja mások idejét.
    -Erősnek lenni jó, másoknak ezt megmutatni még jobb. Ez egy ősi öszön, ami úgy tűnik az emberi evolúció során egyes embertársainkban megmaradt, és nem diadalmaskodik felette a józan ész.
    -Társaink 5-10%-a miatt utál minket a másik frakció, és viszont. Mehet a tizenéktévesezés, és a hasonlók, 2-3 hülye miatt. A maradék 90-95% lassan szintén átál a "sötét oldalra" (lásd 2. tanúlság).
    +1 A sírás mennyiségét nem biztos, hogy a frakciók közti rinyálási hajlam beli különbségben kell keresni, mert a sírás számossága megfigyelésem szerint egyenesen arányos a negatív behatások mennyiségével. (vagyis akit genkelnek, az lehet, hogy sír, de akit nem, az valószínűleg csendben marad)
  • Lynx_TWL
    hát én ehhez csak ennyit tennék hozzá:

_:DDD
  • Rage47
    hülye kérdés volt :Dsry
  • Rage47
    1 játékkal lehet több accot csinálni?
  • Dr DeViLKiNG
    ne zavarjon hogy ez már s1 óta megy. nem újdonság
  • [HUN]Crassus
    nem lehet csak úgy megvenni játszani is kell,mert ha megnézed 20-0-juk van abban a szar gearben....a 2. postom mutatja,hogyan csinálják....
  • [HUN]Crassus
    "WIN TRADERS" ez az új menő cheat arénában/végy 2 csapatot menjetek fel TS/Ventri-re jelentkezzetek be egyszerre-majd ha ugyanazt az aréna mepet dobja fel menjetek be és a megbeszélt csapat nyerjen!/.....beszarás:(((
  • shaime01
    tuti vették:p
  • [HUN]Crassus
    ennyit az arénáról.........:

http://www.arenajunkies.com/team/2v2/EU/Crushridge/Saranno_Famosi/
  • Chris
    Köszönjük, hogy egyből példát is szolgáltattál a #121817-re.
  • bodesz
    hát én bs en vagyok alliba.ott azért 2szer több a horda mint az alli...szal sokkal több esély arra h 2-3 hordás fog 1 allist leölni
  • shaime01
    az ,hogy átlagban hány ember öli le a másikat ugyanaz mindenkinél ha allys vagy mindig 3 hordás fog leölni ha hordás vagy mindi 3 allys fog leölni igy ha nincs egy serveren mind2 frakciobol karid igazából nem érzi át az ember mert csak az érem egyik felét látja ^^

viszont ami vicces, hogy mostani stromscales battlegroupomban eddig minden BG-t megnyertünk.. vicces lv35n 60 wsg és 90 ab markal rohangálni :D remélem 70en is ilyen lesz bár kérdezgettem pár embert meg elnézetem a chatet nagyon sok premade indul föleg 300resil alapkövetlményel szóval majdkiderül ^^

alig várom ,hogy lv60 legyek és kiváltsam a field marshal lv60s epic setet mert rohadtul jól néz ki :)
  • bodesz
    hmm...nemértem most csináltam meg és megint laggol a wowom raidon.aztán szünetbe mondom kiszedem megint config filet.kiszedtem és megint 30fps semmi lag...
  • bodesz
    én a erősem alli párti vagyok többnyire aztért mert haverok itt ott allit indítottak ezért mindig átmentem alliba...
    én azt vettem észre h az alli sokat sír a gankelés maitt.többnyire azért mert nem 1 hanem 2-3 hordás öli le...pvp szeró ez van.nem mondom h én nemvoltam ilyenek miatt ideges...

fejlődést illetően pár allis kari után én semmi nehézséget nem éreztem
    talán annyit h ashenvale ba átkell menni bár ezis csak akkor kell ha az ember nem instázik sztem.ja meg az én idegeimnek a westfallos murlockok sokak vhogy...
  • shaime01
    nem értem igaz előfordul ,hogy sirnak chaten bár én inkább a 2 frakcio között látok különbségeket inkább mint pvp és pve realm között mig aki hordát választja annak beleágyazodik az az érzés, hogy "elpuszitithatlan" vagyok pl igy nem kér segitséget ha gankelik kivéve blood elfek azok mindig nyafognak :p

mind2 frakcioban van karim söt ragnán mind2 oldalon ^^ de én ugy vettem észre ally oldalon többet sirnak gank miatt hogy miért nem tudom :/
    még annyi ,hogy horda oldal 1-30 pofon egyszerü questelni ally oldalon 1-30ig kinszenvedés utána viszont nagyon egyszerü mivel szinte csak eastern k.-n vagy igy mind2 fővárost fél perc alatt eléred. NERFF :)
  • shaime01
    vicces elöször azt hittem káprázik a szemem de végül rájöttem ,hogy picit unfair a hordával szemben ,hogy egyik allys küldi fegyveren már lv22n vigan rohangálhatsz moongose enchantel egyik fegyon :)

hehe
  • panther112
    Ja és mégvalami, a pvp realm-ek tele vannak olyan barmokkal, akik elhiszik, hogy az ő frakciójuk különb a másiknál. Ezek az emberek nagyon idegesítőek tudnak lenni.
  • panther112
    Szinte semmi különbség 70-esként. Lvlup pvp-n jobb, izgalmasabb. A nagyon hülye játékosok pedig pvp realm-eken mindenhol telesírják az aktuális allchat-et, hogy gank-elik őket... A lvlup alatti összetűzésekből pedig semmilyen következtetést ne vonj le. Minden class 4-6 szintenként változó erősségű. És azok az emberek, akik adnak a felszerelésükre megölik a náluk akár 7-8 szinttel magasabbat is. Sajnos megjelentek az S1 ganker karakterek is, ezekkel már elég sok gond lehet. Normálisabb játékos az ilyen, magának rendkívül kreatív szórakozást választó ellenfelet is max 4-5 halálból lerázza.

Én játszottam mindkét típuson, sajnos pvp-re ragadtam, pve realm-eknek - személyes tapasztalatok alapján - jobb az emberanyaga.
  • Shortstop
    köszi a korrekt választ!