World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na nemcsoda,hogy leporgott 10k hp-m pikk pakk.
4 debuff felrak es drain life😛 seeemmi cicó
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
malacot meg bisztet ilyen nyíltan sértegetni:d
๏̯͡๏﴿
corr: 429
siphon: 183
UA: 422
coa: 199 kezdõ, 347 utolsó
drain life: 282 0 debuff mellett, 353 full debuff mellett (423 heal)
Ez már inkább kõ papír ollóba megy át. :o
Ki mondta hogy nem lesz benne farmolás?
NAgrand elementál plate nemtommi az milyen hely? VÉletlenük sem a 20 órás farmokra találták ki... Netherstorm délkeleti csücske kilin nemtommiafranc (pedig 2 napot farmoltam ott több mint 40 primal manát...) ott még repair is van...
war -ra nagyon kivancsi leszek
anti hero
ja es egyaltalan nem art ha kicsit 'retegjatek' mert nincs szukseg a hires nevezetes wow communityre warban
anti hero
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Bár a hw/gmket tényleg mindenki csodálta, bár egy idõ után mindenki felfogta hogy ez nem skill hanem kockaság kérdése, de akkor is...szerintem szánalmas volt hogy a BC elött egy-két farmmal mindenknek meglehetett a cucc, az ilyen dolgok számomra nagyon demoralizálóak voltak a játékkal kapcsolatba
Egyetértek azval is hogy jelenleg nincs jobb MMO igaz én csak a lineaget és a vanguardot próbáltam de valóban élvezetesebb a wow.
Viszont bízom benne hogy jövõre kijön Warhammer és csak ha negyedannyira jó lessz amennyit hallottam róla akkor az bizony nagyon de nagyon komoly konkurenciát fog okozni a wow-nak.
Szar, de még senki nem tudott jobbat kitalálni.
<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De hat ez van, meg igy is messze ez a legjobb MMO a piacon jelenleg. Probaltam masikokat (Vanguard, LOTRO), de igazabol egyik sem tudott annyit adni, mint a WoW.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
;o
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
bár akkoriban az tényleg qrvadurva cucc volt...
(én akkoriban épp a rugómmal farmoltam a barman shankert 😄)
btw szerintem mind a mai napig a legszebb kard a játékban a grand marshal greatsword.
szal ez az amit modtam hogy jobb lenne egy open-end de nem itt closed end van mindig es blizznek mindig hozza kell adni vmit hgoy "elnyujtsa egy kicsit a hatralevo idoig" mielott mindenkinek game over es megunjak..
anti hero
😄DD
anti hero
😄
anti hero
levelcap emeles, cucc statok emelese ennyit tudnak hozzaadni es semmi tobbet. persze mezesmadzag effekt igazad van es be is valik javareszt.
+legalabb a regebbi cuccokrol feloldhatnak lassan a bind on pickup statust
+ pl aki most kezdi a jatekot ugyse fog latni mar egy csomo mindent mert elavultak a regi instak, senkit nem erdekel stb.
ezek mind szomoru dolgok vhol
anti hero
amig még mindenki ubrs szintû gear-ben rohangált, addig nagyjából volt balance, aztán a tuf, lobomotizer, mc lootok és társaik ezt szépen fel is borogatták...
a kérdés innentõl már csak az, hogy megtalálod-e a farmolásnak azt a módját, ami szórakoztat. nekem ez a pvp. igaz, hogy ez is voltaképp csak honorgrind, de legalább szórakoztató (legalábbis szórakoztatóbb, mint 30. alkalommal is bewipe-olni ugyanazon a boss-on, vagy 40milliomodik alkalommal is leölni ugyanazt a mobot)
aztán mikor összeakadok ezzel-azzal és idejövök tanácsért, akkor jól elkezd oltogatni mindenki, hogy l2p, meg get better gear és hasonló faxságok, mikor csak tippekre és tanácsokra voltam kiváncsi, s másra nem...dehát valahol ez is szórakoztató...
én meg ismerek mage-et, aki szintén eljutott idáig - full pve gear-ben
imba? hmm...döntse el mindenki saját maga...
Vagy lehet pont ezzel tudják ottartani a játékosokat. Szépen elhuzzák a mézesmadzagot ha eleget pvpzel , már nem fognak olyan gyorsan megölni(de mondjuk ugyan ugy megölnek)és mire meglesznek a hõn áhított cuccaid addigra jön a következõ szezon amibe ugyan ezt kell csinálnod.😊
Pve-be meg kinézed milyen cuccok kellenének és probálsz mindig ottlenni, hogy elég pontod legyen ha kiesik(persze van olyan hogy 20-30 bosskill kell hozzá)+ mire össze tudod gyüjteni(ha sikerül)a cuccaid jön az uj insta és kezdõdik elörõl. pld én nehezen hiszem el, hogy azok a guildek akik már kitakaritották az összes raid instát nem ugy mennek le gruulra(ha lemennek), hogy örömködnek közben. Inkább a könyökükön jön ki, de talán Magtheridonnal is ez van. Olyen ez mint régen MC volt.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
😄
anti hero
Vagy megkérdezel 100 embert aki már találkozott warlock-kal valamelyik aréna,bg-ben és feltszed nekik a kérdést: gyenge,közepes,erõs és az erõsre kijön 95% akkor megérted.
Az elöbb láttam AVbe ahogy belindát leszólózta 1 warlock. Lehet ez csak nekem volt uj😊)
Az is lehet, ha sokat megyek még AVbe a honorpontért olyat is fogok látni, hogy vandart leszólózza 1 lock.😊
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A halál csupán a kezdet...
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb