World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sold for 1200g
Csak nem dobálhatsz ki randomra embereket onnan ahol többen vannak.. bár tény, hogy elég nehéz lesz megvalósítani, hogy használható legyen.
érdekes megoldás lesz ha igaz, nekem mondjuk abszolút nem szimpatikus az ötlet...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ne így legyen
๏̯͡๏﴿
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
na nemcsoda,hogy leporgott 10k hp-m pikk pakk.
4 debuff felrak es drain life😛 seeemmi cicó
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
malacot meg bisztet ilyen nyíltan sértegetni:d
๏̯͡๏﴿
corr: 429
siphon: 183
UA: 422
coa: 199 kezdõ, 347 utolsó
drain life: 282 0 debuff mellett, 353 full debuff mellett (423 heal)
Ez már inkább kõ papír ollóba megy át. :o
Ki mondta hogy nem lesz benne farmolás?
NAgrand elementál plate nemtommi az milyen hely? VÉletlenük sem a 20 órás farmokra találták ki... Netherstorm délkeleti csücske kilin nemtommiafranc (pedig 2 napot farmoltam ott több mint 40 primal manát...) ott még repair is van...
war -ra nagyon kivancsi leszek
anti hero
ja es egyaltalan nem art ha kicsit 'retegjatek' mert nincs szukseg a hires nevezetes wow communityre warban
anti hero
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Bár a hw/gmket tényleg mindenki csodálta, bár egy idõ után mindenki felfogta hogy ez nem skill hanem kockaság kérdése, de akkor is...szerintem szánalmas volt hogy a BC elött egy-két farmmal mindenknek meglehetett a cucc, az ilyen dolgok számomra nagyon demoralizálóak voltak a játékkal kapcsolatba
Egyetértek azval is hogy jelenleg nincs jobb MMO igaz én csak a lineaget és a vanguardot próbáltam de valóban élvezetesebb a wow.
Viszont bízom benne hogy jövõre kijön Warhammer és csak ha negyedannyira jó lessz amennyit hallottam róla akkor az bizony nagyon de nagyon komoly konkurenciát fog okozni a wow-nak.
Szar, de még senki nem tudott jobbat kitalálni.
<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De hat ez van, meg igy is messze ez a legjobb MMO a piacon jelenleg. Probaltam masikokat (Vanguard, LOTRO), de igazabol egyik sem tudott annyit adni, mint a WoW.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
;o
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
bár akkoriban az tényleg qrvadurva cucc volt...
(én akkoriban épp a rugómmal farmoltam a barman shankert 😄)
btw szerintem mind a mai napig a legszebb kard a játékban a grand marshal greatsword.
szal ez az amit modtam hogy jobb lenne egy open-end de nem itt closed end van mindig es blizznek mindig hozza kell adni vmit hgoy "elnyujtsa egy kicsit a hatralevo idoig" mielott mindenkinek game over es megunjak..
anti hero
😄DD
anti hero
😄
anti hero
levelcap emeles, cucc statok emelese ennyit tudnak hozzaadni es semmi tobbet. persze mezesmadzag effekt igazad van es be is valik javareszt.
+legalabb a regebbi cuccokrol feloldhatnak lassan a bind on pickup statust
+ pl aki most kezdi a jatekot ugyse fog latni mar egy csomo mindent mert elavultak a regi instak, senkit nem erdekel stb.
ezek mind szomoru dolgok vhol
anti hero
amig még mindenki ubrs szintû gear-ben rohangált, addig nagyjából volt balance, aztán a tuf, lobomotizer, mc lootok és társaik ezt szépen fel is borogatták...