166745
  • flinta
    van szerver ami beenged, van ami verzió hibát ír.
    command prompt vagy run: ipconfig /flushdns
    utána van egy próba, aztán megint dns törlés, megint egy próba.
    néhány try után sikerülhet. mondjuk sok értelme nincs mert minden offline :D

• capaszabi
    se
  • isi
    továbbra is fenn áll a version mistmatch vagymiaz. szal lesz ebből délután 3 is mire jólesz
  • Narxis
    Mindjárt indítják a wowt!!!!444

Neeeee, 13-ig meghosszabbították a karbantartást.......tttt
  • isi
    yaya. pedig ma kellene a t6 fejes :S
  • Dr DeViLKiNG
    Nagyon egyszerű erre a magyarázat. Tegnap pont ilyen áldozat lettem én is stvben, amikor jött egy 70es epic rugo és 'lealázott'. Megnéztem armoryt, 1300-as 2v2, 1400-as 3v3. Rögtön megértettem miért is jött ide. A nagyok ellen nem megy nekik ~~
  • Narxis
    :D:D
  • capaszabi
    irjad a blogot apukám!
  • Warden
    Ma kb semmi sem fog működni ugyhogy lehet tervezni estére serezést vagy akármibármit.Amennyiben mégis működne a játék valamiféle szinten akkor az addonokkal lesz gond valamint az insta szerverek fognak kicsit összeomlani.Az összes olyan guild ami ezidáig nem járt hyjalban bt-ben ma be fog nézni egy-két wipe-ra nem beszélve quel danasról.
  • flinta
    jah, közben már nézem, h tele van fosva vele az eu support fórum
  • The Garrett
    jah amugy

URISTEN PECCSNAP VAN

NEMTUDOK BELÉPNI MI LEHET A PROBLÉMA NEM LÁTOK SZERVEREKET, NEM JOL IRJA A GAME VERZIOT NEM LÁTOM A KARAKTEREM, NEMTUDOM ELOLVASNI A BEJELENTKEZO KEPERNYON A BREAKING NEWZ-t MERT NYOMOREK VAGYOK, URISTEN MI TÖRTENIK?????????+3

[de sajnos 5 poston belul valaki ezeket ugyis megkérdezi csak komolyan :P ]
  • The Garrett
    de legalabb akkor ird mar le hogy mit ír ki :D

edit:

jah nekedis az unable to validate game verzio, onnan kuld most a supportra épp..
    De legalább megnyugodhatsz, nincs semmi gond a jatekoddal csak peccsnap van #121895
  • BlackWolf
    nalam is ez van
  • Warden
    Gatgetzanban közös questek vannak ill 40-46 ig kb ott tartja mindenki a hs-ét, valamint később az un'gorós questeknél is ott lakik mindenki.Aki hajlamos az idiótizmusra az előszeretettel öli ott a nála 10-12 lvl el alacsonyabbakat.Mivel ott találkozik a két oldal valahol még el is nézhető.Ami viszont a primitívség csúcspontja az az ha hetvenen azzal szórakozik hogy elmegy westfall/crossroads ba és ott irt ki mindenkit, beleértve a quest adó vagy quest tárgy npc-ket( pve szerveren zömében csak azokat tudják).Anno mikor a rugómat szinteztem westfallban a defias futárt vagy 10x ölte meg egy troll mage mikor ép nem sentinel hill-t irtotta ki.Viszont érdekes hogy az összes horda bázison hatvanötös npc-k is vannak ally oldalon meg 30-35 ös guardok low lvl-en.
  • flinta
    7 körül patch-eltem, be lehetett jelentkezni, nyilván offline volt minden szerver.
    most meg azt írja login után: unable to validate game version
    wtf?
  • s0n1c
    szerintem az a nagyobb baj, hogy ezt a játék lehetővé teszi, egyébként meg valszeg azért, mert ominózus véristván egy beteg fasz, akit vernek az osztálytársai és/vagy szülei meg leszarnak
  • kiserik
    Ilyen már előfordult a palámmal. Én stunnoltam, mage birkázott, server lag összehozta, hogy sikerült mind a kettő. 6 secig néztük egymást ő kómásan, én meg bégetve :)
  • Lacika 79
    Én csak egy dolgot nem értek. Mit élvez azon a nyomorék véristván 70-es hunter, hogy Gatgetzanban leöli a kicsiket, közben leköpi, és kiröhögi őket? Aztán amikor "beleállok" a kis 53-as karimmal, akkor 5 perc tanakodás után sem tudja, mit kéne tennie. Amint átlogolok mainre (ami holy priest), akkor meg HS-elve elmenekül....
  • picket
    A hibaüzenet ismeretének hiányában megpróbálok jóslási tehetségemre támaszkodni: azt írja, hogy "unable to connect"?

Mert ez esetben türelmedet kérem, ugyanis a szerverek állnak. Ilyenkor szerda délelőttönként Juliette néni - az afrikai származású francia takarítónéni - nekimegy a blizzard szerverszobájának, és hatalmas, koszos lét eresztő felmosójával a reckszekrényeket is kicsavarva helyükről (120 kilós a lelkem, aminek takarítás közben fütyörészve nekicsapja hatalmas seggét, annak annyi) kitakarítja a helyiséget, miközben azon morfondírozik, hogy erre hetente csak egyszer van lehetősége. Tehát amit mondani akartam, jól jegyezzétek meg gyerekek: ha szerda délelőtt, akkor Juliette néni!
  • Chris
    Arénákban, bg-kben, instanceokban baromi nagy előnye van...
    Egyébként meg a fontos embereket megvárják. :D
  • Krafthun
    azt még hozzá is tehetjük h még mindig ott figyel a charge bug
  • Krafthun
    csodás nemtom hova töltötte fel a képet, no mindegy a lényeg h a woweu.com/support-ra küld további infoért, de ott semmi sem derül ki számomra, mert biztos h nem bannolás miatt.
  • Krafthun
    jó reggelt,
    aki találkozott hasonlo problémával, vagy csak szimplan tudná a lehetséges választ pls irjon, reggel a wowheaden egy trójait szedtem össze, megtaláltam letöröltem,és azota ezt teszi ki: vajon megoldás e a reisntall?
  • shaime01
    huhu kiváncsi leszek milyen lesz liven is nyomni spriestet az uj spirit buffal legutoljára lv4x-en voltam azt hiszem ptren priestemel mostmár jelentösen több spiritem van mmm :)
  • WiLDoR
    30 yard-ról 20 lett a cyclone range-e.
    ennyi lett a bazi nagy nerf.
    szal sokat nem oszt, nem szoroz, mivel 1,4 sec casttime-ja van pvp gear-rel, igy ha netán elnyomsz egy ms-t, ww-t, vagy akármit, utána nincs az az isten, hogy megszakitsd pummel-lel a global cd miatt.
    igaz most már intercept range-be került igy a cast, de a rövid casttime és a lag miatt igy is az lesz, hogy az intercept végén ott csücsülsz majd a ciklonban.
    vagy ami még jobb, hogy ha interceptelsz a mage-re, aki megkapja a stun effektetet te meg ott rohangálsz elötte birkában x)
  • WiLDoR
    az utolsó mondatoddal nem értek egyet, mert ha egyszer majd kipróbálod, hogy milyen a 280%-os repcsimount a 60%-os csigalassúhz képest (aminél még a 100%-os földi mount is sokkal gyorsabb), akkor kapásból rájössz, hogy ég és föld a különbség, s megéri belefektetni a kp-t...
  • The Garrett
    talan ha a legfrissebb notest nezned pl blackravensen :)

amit te nezel az elso sorjaban oda van irva hogy:

"
    World of Warcraft Testrealm Patch Notes 2.4.0
    Last Updated: 07 March 2008
    "
  • Orgi
    8/5/48
  • rhazid
    azt a cyclone nerfet honnan szedték mert ittén marhára nem találom :o
  • Csirke4
    "Honor will now be instantly calculated, and available for player use."
    Yayness!
  • Narxis
    Engem is, Laggscalp.
  • pries
    Hal meg egy csomó szeró..most dobott le BS-ről és nem lehet visszamenni
  • vki
    Találkozott már valaki olyannal, hogy karakter kreálás után Error retrieving character list?

Most csináltam egy Dwarf Pala-t, és nem megy. Két perce meg még WoW-oztam :S.
  • kas123
    Tudtok ajánlani egy jó talent kiosztást (lvl 70) (Tank) Warriornak?
  • Rage47
    worldofwarcraft.com-on van letölthető 10 day trial. most raktam fel. azonban 300 körül van a latency...:S attól lehet, hogy US szerón játszok, vagy attól hogy a kolis net szar(40 megabit amúgy)?
  • BEAST #121870
    vannak corpsekemper autok is :C
  • Count Adyn
    Ha elüt az autó, visszafutsz a temetőből és közbe passziánszozol
  • BEAST #121868
    - Turn Undead(Rank 3):This spell has been reworked and has been renamed to “Turn Evil”. It will now work on Demons in addition to Undead. Turn Evil is subject to diminishing returns, and lasts 10 seconds in PvP

paladin > lock
  • Narxis
    O-M-G 2.4 patch notes
  • picket
    Nem a pénznek van élvezet értéke, hanem annak, amit kapsz érte. Igaz, hogy epic mount kb 5 percig érdekes, utána csak eszköz, de miért is ne farmolnál napokat 5 percért??!!