World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(am azért nem nála kérdezek rá, mert tudom hogy õ mit mond róla, mások véleménye is érdekelt)
A legujabb - kb fel eves - serverek egy battlegroupban vannak, a vindicationban, na attol a BGGtol joparan sikitofraszt kaptak, erdemes ezzel is kalkulalni...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne egy kérdésem. Van egy 61shaman , és egy 70mage em szóval nem vagyok kezdõ a wow ban, most szeretnék nyitni egy új karit vmerre ahol sok az új játékos és nem a 70esek húzzák a kicsiket, nem tudja vki hogy melyik szerver lenne a megfelelõbb? elõre is köszi
ui.: az Anachronos szerverrõl mit lehet tudni? mert egy ismim ott game el és érdeklõdöm😊
En sajnos most pont ebben a cipoben jarok. Elnem a DD warriorok elmeletben szep eletet, csak instak eseten kutyaszamba nem vesznek sehol. Elegge elbaszott egy helyzet. Ezert jo a kimondottan DD kasztoknak, nekik nincs ilyen dolguk. Az mar mas kerdes, ezekkel jelenleg Dunat lehet rekeszteni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hotfixes typically affect only the server side. Graphics are on the client, so I doubt such a bug can be hotfixed."
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=299006327&sid=1
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
anti hero
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
anti hero
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
amig össze nem fut egy twink rugóval vagy twink warriorral...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van nekem is egy kis 42-es rugóm jó vele játszani nem olyan gördülékeny vele haladni mint teszem azt a hunteremmel volt de kimondottan élvezetes vele játszani a paladinomnál meg gyorsabban halad jóval igaz, a paladin volt az elsõ karakterem és máig is az a main.
39-ig viszont fentartom hogy a hunter a legerõsebb class bg-ken.Fontolgatom is hogy felhúzok ismét egy huntert 29-39 lvl re és csak bg-zni fog onnantól az a karakter.A conviction battlegroupban amugy is erõs horda oldali fölény van legalább low lvl-en legyen sikerélményem<#vigyor2>#vigyor2>
na ezt azért gondold át még 1x -.-
én járkálok egy rugaccsal arénázni, hát banyek, amit az mûvel, azt tanítani kéne, 3v3-ben kihullik mellõle a lock (én), meg a sámán, másik csapatban életben marad a rugó meg a pala és egymaga lerendezi mindkettõt. hmm...
ja a lock kedvenc classa a blizzardnak ez kiderült abból is, hogy hamarosan a dotok sebzését csökkenteni fogja a resiliance is. mintha nem lenne elég a shadowres cucc, shadowres aura, shadowres buff, arról nem is beszélve, hogy dispelezni is lehet a dotokat csak erre még úgy néz ki, sokan nem jöttek rá...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ha nem lvl 70, akkor tökmindegy
1v1 pvp-rõl tök felesleges beszélni, mivel a wow nem arra van készítve.
inkább azon érdemes elgondolkodnod, hogy ha majd 70-es lesz a karaktered mit szeretnél csinálni.
amibõl perpillanat nagy hiány van, az a tank.
tehát ebbõl következõleg, ha olyan karaktert szeretnél, amivel lehet járni sokat instába, megfelelõ speccel, könnyû vele guildet találni (megfelelõ speccel) és mindemellé megfelelõ supporttal igazi darálógép is lesz arenában és bg-ben (megfelelõ speccel), akkor csak 1 kaszt jöhet számításba ez pedig a: warrior.
szóval én ezt ajánlom.
ha pedig azt szereetnéd tudni, hogy melyik fajnak van a legjobb racial-ja pvp-re warriorként, akkor a válasz: ork, horda oldal (stun resist, free ap trinket racial > all), alli oldalra meg a bestof a gnóm (escape artist) vagy a human (perception, extra repu - ez outland-en qrvajó dolog).
Biztos hogy megvannak gyengéi ill a wow battleground rendszere nem 1:1 alapú de azért azt nem kellene határozottan kijelenteni hogy nem a blizzard kedvenc classa.
A paladin vs rogue harc sem annyira egyértelmû míg a paladinnak van mannája ill megszakitja a rugó támadásást.Ezt ugye lehet ugy is hogy stun-olod és akkor levered a fél életét meg ugy is hogy bubi fel a rugóra egy repetance hogy ne vanisholjon és ne kötözze magát.
A te problémádra visszatérve pedíg a gyakorlás a megoldás, gyakorlás alatt nem a duelezést értem mert az arra jó hogy raid elött elüsd az idõt míg odaér mindenki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik kaszt sem lehet erõsebb mindegyik ellen...