World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Unfortunately patch 2.1.3 introduces a bug making Orc shoulder items smaller than they should be. This is slated to be corrected in an upcoming patch.
Hotfixes typically affect only the server side. Graphics are on the client, so I doubt such a bug can be hotfixed."
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=299006327&sid=1
Hotfixes typically affect only the server side. Graphics are on the client, so I doubt such a bug can be hotfixed."
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=299006327&sid=1
eheh...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
erre várhatsz, én nem az a fajta vagyok aki ilyeneket irogat
boomheadshot skill kell hozza!
anti hero
azért ereszkedj le és próbáld meg, szégyellem, hogy csak us béta óta tolom, de azért hátha megértem 😉
~2200 rating alatt nem is. felette már igencsak (mind 2v2, 3v3). 5v5ben meg eddigsem a dotok voltak a 'halálos' spellek
hiába magyaráznám. kellõ tapasztalat(meg gear) nélkül úgyse fog menni semmivel neked
300 resilience felett nem 10Kt hanem 9Kt sebez a lock, ha teljesen feldotol. Szerintem mindenki rerollolni fog valami másra. Borzasztó kemény nerf imo.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
malacos twinkhunterrel (enyime ork) barmit - megegyszer BARMIT - meg lehet olni, sokat, sokszor, nem kell personal healer sem, csak egy kis gyakorlat es jo gear (+mondjuk engineer)
anti hero
Pummel utan csak 6 secig lehet drain tankolni, biztos tul lehet elni azonos gearben.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
hátöö...ja, hunta 39-en biztos jó bg-ben (én nem voltam vele anno).
amig össze nem fut egy twink rugóval vagy twink warriorral...
amig össze nem fut egy twink rugóval vagy twink warriorral...
Lehet, hogy par euban elo kinainak a shoulder merete sem tetszett...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nincs ellentét és nem arénáról volt szó hanem sima bg-rõl bármelyikrõl.A hunter dominanciájának elvesztésérõl írtam ugy lvl 39 után mivel a srác emlitette hogy huntere és paladinja volt és most egy rugóba kezdett bele.
Van nekem is egy kis 42-es rugóm jó vele játszani nem olyan gördülékeny vele haladni mint teszem azt a hunteremmel volt de kimondottan élvezetes vele játszani a paladinomnál meg gyorsabban halad jóval igaz, a paladin volt az elsõ karakterem és máig is az a main.
39-ig viszont fentartom hogy a hunter a legerõsebb class bg-ken.Fontolgatom is hogy felhúzok ismét egy huntert 29-39 lvl re és csak bg-zni fog onnantól az a karakter.A conviction battlegroupban amugy is erõs horda oldali fölény van legalább low lvl-en legyen sikerélményem<#vigyor2>#vigyor2>
Van nekem is egy kis 42-es rugóm jó vele játszani nem olyan gördülékeny vele haladni mint teszem azt a hunteremmel volt de kimondottan élvezetes vele játszani a paladinomnál meg gyorsabban halad jóval igaz, a paladin volt az elsõ karakterem és máig is az a main.
39-ig viszont fentartom hogy a hunter a legerõsebb class bg-ken.Fontolgatom is hogy felhúzok ismét egy huntert 29-39 lvl re és csak bg-zni fog onnantól az a karakter.A conviction battlegroupban amugy is erõs horda oldali fölény van legalább low lvl-en legyen sikerélményem<#vigyor2>#vigyor2>
"Késõbb sajna pláne lvl hetvenen már nem mûködik ez onnantól már a lockok,spriestek ill a mage-k veszik át a dominanciát a battlegroundokon ill a rugók mivel casterek ellen nekik van nagyobb esélyük."
na ezt azért gondold át még 1x -.-
én járkálok egy rugaccsal arénázni, hát banyek, amit az mûvel, azt tanítani kéne, 3v3-ben kihullik mellõle a lock (én), meg a sámán, másik csapatban életben marad a rugó meg a pala és egymaga lerendezi mindkettõt. hmm...
ja a lock kedvenc classa a blizzardnak ez kiderült abból is, hogy hamarosan a dotok sebzését csökkenteni fogja a resiliance is. mintha nem lenne elég a shadowres cucc, shadowres aura, shadowres buff, arról nem is beszélve, hogy dispelezni is lehet a dotokat csak erre még úgy néz ki, sokan nem jöttek rá...
na ezt azért gondold át még 1x -.-
én járkálok egy rugaccsal arénázni, hát banyek, amit az mûvel, azt tanítani kéne, 3v3-ben kihullik mellõle a lock (én), meg a sámán, másik csapatban életben marad a rugó meg a pala és egymaga lerendezi mindkettõt. hmm...
ja a lock kedvenc classa a blizzardnak ez kiderült abból is, hogy hamarosan a dotok sebzését csökkenteni fogja a resiliance is. mintha nem lenne elég a shadowres cucc, shadowres aura, shadowres buff, arról nem is beszélve, hogy dispelezni is lehet a dotokat csak erre még úgy néz ki, sokan nem jöttek rá...
Bugos lett a mage blast waveje is pl meg ki tudja még micsoda -.-
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bzmeg, lololololol, ez de szarúl néz igy ki 😄DDDD
mer nem tudja mire való (az intercept és) a pummel 😄
az elsõ kérdés, hogy milyen szintrõl beszélünk?
ha nem lvl 70, akkor tökmindegy
1v1 pvp-rõl tök felesleges beszélni, mivel a wow nem arra van készítve.
inkább azon érdemes elgondolkodnod, hogy ha majd 70-es lesz a karaktered mit szeretnél csinálni.
amibõl perpillanat nagy hiány van, az a tank.
tehát ebbõl következõleg, ha olyan karaktert szeretnél, amivel lehet járni sokat instába, megfelelõ speccel, könnyû vele guildet találni (megfelelõ speccel) és mindemellé megfelelõ supporttal igazi darálógép is lesz arenában és bg-ben (megfelelõ speccel), akkor csak 1 kaszt jöhet számításba ez pedig a: warrior.
szóval én ezt ajánlom.
ha pedig azt szereetnéd tudni, hogy melyik fajnak van a legjobb racial-ja pvp-re warriorként, akkor a válasz: ork, horda oldal (stun resist, free ap trinket racial > all), alli oldalra meg a bestof a gnóm (escape artist) vagy a human (perception, extra repu - ez outland-en qrvajó dolog).
ha nem lvl 70, akkor tökmindegy
1v1 pvp-rõl tök felesleges beszélni, mivel a wow nem arra van készítve.
inkább azon érdemes elgondolkodnod, hogy ha majd 70-es lesz a karaktered mit szeretnél csinálni.
amibõl perpillanat nagy hiány van, az a tank.
tehát ebbõl következõleg, ha olyan karaktert szeretnél, amivel lehet járni sokat instába, megfelelõ speccel, könnyû vele guildet találni (megfelelõ speccel) és mindemellé megfelelõ supporttal igazi darálógép is lesz arenában és bg-ben (megfelelõ speccel), akkor csak 1 kaszt jöhet számításba ez pedig a: warrior.
szóval én ezt ajánlom.
ha pedig azt szereetnéd tudni, hogy melyik fajnak van a legjobb racial-ja pvp-re warriorként, akkor a válasz: ork, horda oldal (stun resist, free ap trinket racial > all), alli oldalra meg a bestof a gnóm (escape artist) vagy a human (perception, extra repu - ez outland-en qrvajó dolog).
Összes vállas az Orkokon összement kicsit lett nagyon érdekesen néz ki
Pedíglen ha jól belegondolsz valóban a lock a legerõsebb class.Természetesen ki lehet fektetni pl egy paladin is le tudja ölni minden óra ötpercenként<#vigyor2>#vigyor2>A lockal a legnagyobb gond hogy a harc efektíve nem ér véget a lock halálával a dotok miatt és rendszerint jófideszesként visz még magával egy embert ha nem kettõt.
Biztos hogy megvannak gyengéi ill a wow battleground rendszere nem 1:1 alapú de azért azt nem kellene határozottan kijelenteni hogy nem a blizzard kedvenc classa.
Biztos hogy megvannak gyengéi ill a wow battleground rendszere nem 1:1 alapú de azért azt nem kellene határozottan kijelenteni hogy nem a blizzard kedvenc classa.
sztem csak bug mert az összes vállas tök kicsit atm orcon nem hinném hogy ezt direkt igy akarta blizz mert nagyon szarul néz ki jopár vállas igy orcon
A rugó igazándiból 60 lvl hatvan felett lessz igazi gyilkológép, odáig sem rosz mitöbb kimondottan élvezetes vele szintezni.(pláne hogy ha van egy huntered és palád)Viszont 39 ig a bg-k domináns szereplõi a hunterek pláne a BM tallentesek, mivel a pet önmagában eltud bánni szinte mindenkivel zöld meg questes cuccokban.Késõbb sajna pláne lvl hetvenen már nem mûködik ez onnantól már a lockok,spriestek ill a mage-k veszik át a dominanciát a battlegroundokon ill a rugók mivel casterek ellen nekik van nagyobb esélyük.
A paladin vs rogue harc sem annyira egyértelmû míg a paladinnak van mannája ill megszakitja a rugó támadásást.Ezt ugye lehet ugy is hogy stun-olod és akkor levered a fél életét meg ugy is hogy bubi fel a rugóra egy repetance hogy ne vanisholjon és ne kötözze magát.
A te problémádra visszatérve pedíg a gyakorlás a megoldás, gyakorlás alatt nem a duelezést értem mert az arra jó hogy raid elött elüsd az idõt míg odaér mindenki.
A paladin vs rogue harc sem annyira egyértelmû míg a paladinnak van mannája ill megszakitja a rugó támadásást.Ezt ugye lehet ugy is hogy stun-olod és akkor levered a fél életét meg ugy is hogy bubi fel a rugóra egy repetance hogy ne vanisholjon és ne kötözze magát.
A te problémádra visszatérve pedíg a gyakorlás a megoldás, gyakorlás alatt nem a duelezést értem mert az arra jó hogy raid elött elüsd az idõt míg odaér mindenki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, csak a warlock. De csak azoknak akik nem tudják hogy mit kell ellene csinálni. Magyarul a 'korlátolt' embereknek. (de jaj most majd jön a flame hogy milyen hüjje vagyok, nem is így van, hüjje vagyok etcetc)
Most nem azért, de ha hagyod magad draintankolni warriorként, akkor meg is érdemled, csak azt nem értem, hogy utána miért sírsz...
Wildort kérdezd
Egyik kaszt sem lehet erõsebb mindegyik ellen...
Egyik kaszt sem lehet erõsebb mindegyik ellen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak a warlock
Síri csönd és hullaszag<#confused>#confused>
Hy srácok, eddig már kipróbáltam 2 kasztot, ( Pala, Hunter) és ugy tapasztaltam hogy rugók ellen nemigazán volt esélyem, azonos szinten és cuccokkal kb persze, ezért a 3. karim rugó lett, na itt jön a kérdés, bár vaszleg én vagyok a béna, érzéseim szerint nem tudok olyan hatékony lenni mint egykori bántalmazóim:S merre tudnék használható tippeket-taktikákat olvasni? lehetõleg magyarul? köszi
tegnap esett egy The night blade lehet anyázni 😊
sold for 1200g
sold for 1200g
De ha belegondolsz nem nagyon lehet máshogy megoldani a dolgot, ha egyenlõ létszámot akarsz.
Csak nem dobálhatsz ki randomra embereket onnan ahol többen vannak.. bár tény, hogy elég nehéz lesz megvalósítani, hogy használható legyen.
Csak nem dobálhatsz ki randomra embereket onnan ahol többen vannak.. bár tény, hogy elég nehéz lesz megvalósítani, hogy használható legyen.
én valami olyasmit olvastam errõl, hogy az az oldal, amelyik gyengébb, ott npc-k fogják kibõvíteni a csapatot.
érdekes megoldás lesz ha igaz, nekem mondjuk abszolút nem szimpatikus az ötlet...
érdekes megoldás lesz ha igaz, nekem mondjuk abszolút nem szimpatikus az ötlet...
na már csak te hiányoztál ide <#rolleyes>#rolleyes>
thx
This week EXTENDED, azaz hosszitott karbantartas 3-ig. Egyebkent 11-ig szokott tartani es igen minden szerdan.
akkor felrakom mégegyszer mert még mindig nem tudom. Minden héten szerdán karbantartást végeznek a játékon 3-ig , és addig nem lehet felmenni egy szerverre sem ?
baszhatod a cloak of shadowodat ha kapsz egy 3 seces hálot esetleg egy gránátot. sajnálom hogy arénában ezeket a dolgokat nem lehet használni. mind1 legyen a rugoknak is sikerélménye.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Sracok Twisting Nether-en horda oldalon nemtud valaki megdobni 100G-vel😛 Góratrix a karinév...Artahor-on visszaadom esetleg😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
<#szomoru1>#szomoru1>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
warhammert el fogják cseszni hiába na pvp, ha csak két oldal van .... az egyik úgyis nagyobb létszámnak fog örvendeni aztán paff balansz:c
ne így legyen
ne így legyen
๏̯͡๏﴿
Warhammer online az olvasottak alapján nem lesz konkurencia, mert ott csak pvp(realm vs realm)lesz. WOWban meg inkább pve rész az erõsebb.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)