166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121945 Gyerekek, én értettem valamit félre? Nem lehet már S2-t kapni honoré'? Mert én bizony a vendoroknál még mindig S1-et látok. -
#121944 Mivel játszani nem lehet a lagg vagy World server down miatt megkerestem az egybegyúrt patch telepítőjét ha kell valakinek: 2.4.0 enGB patch
BC-ről felpatcheli legfrissebbre, nem kell egyenként szarakodni. -
#121943 pl: "Gyáva" premade egyik tagja bemegy BG-re. Ha az ellenfélnél premade-et lát, mert nincs realm kijelzés, szól a többieknek, hogy leaveljék a queue-t és jelentsenek egy másik BG-re. -
#121942 és az mér jó? -
#121941 Nem a world wide arena miatt van? -
#121940 Ha minden igaz, eltörlik a BG-ken a realm kijelzést vagy csak bug. -
#121939 nem, 4 runbol csak 1 esett eddig, azóta meg nem megy a szerver :D
de esett 20 slotos táska is pl a fonixpet helyett. -
Foglaltnick #121938 a főnix pet nálunk is kiesett, nem lehet hogy fix drop? -
#121937 én is néztem h mi a büdös fene az naon bénán néz ki :| -
#121936 2.3 nem volt ennyire szörnyü ^^ viszont én leginkább a eu2a-bg-enre vagyok kiváncsi ptren nem volt ilyen mielött lelötték szóval gondolom valami elbaszodott -
#121935 Egy-két óra (vagy nap) és normalizálódik a helyzet. Ahogy eddig minden komolyabb patch után ez volt, van, lesz. -
#121934 Nálatok is ilyen lett?
azonkivül ha már meghosszabitott patchelés volt legalább ne legyen 10-15mpes delay BGn... ^^ fantasztikus ab most annyiból áll stormscalen ,hogy mész elfutsz a zászlóig elkezded tekerni 10-15en ütnek de a lagg miatt nem számitja a wow igy simán fel lehet tekerni miközben rajtad van a fele a másik csapatnak ^^ -
#121933 btw neked minden szar kiesik 1.re
én meg hilerként le se jutok megint tetves instába -
#121932 Tom h nem az most hallottam csak még nem honoros az S2:( -
#121931 s1 vállast nem fog becserélni s2 re a gm :D
szep is lenne ez nem tört szerver.
// btw server 1st phoenix pet! :D // -
#121930 Hat, elkezdodott mar egyaltalan az arena 4. szezon? Mert elvileg onnantol lehet majd venni s2-t honorert, addig nem nagyon. Vagy arena pontbol lehet meg venni s1-t? (nem arenazom, igy gozom sincs hogy mukodik per pill a rendszer, de az tuti, hogy honorert s2-t majd csak kesobb lesz)
Viszont volt mar ra pelda, hogy primal mooncloth ovet gyartottak veletlenul a robe helyett (pocsekolva igy a naftat), es a gm elvette az ovet, majd visszaadta az alapanyagot, cirka egy oran belul a ticketet kovetoen.
Igy, az esely megvan ra, a kerdes az, hogy technikailag kivitelezheto e jelenleg :) -
#121929 Hétfőn megvettem az S1 shouldert szerintetek van rá esély h gm becserélje nekem S2-re?Mert azt hallottam ugyanannyiba kerül. -
Lacika 79 #121928 A poén az egészben, hogy 300-akat tudott lőni a kis warrioromba, amikor eltalált :D
(azt csak félve jegyzem meg, hogy magyar volt a gyerek, valami vérengző ...akármi guildből :P) -
Lacika 79 #121927 Nem az zavar, hogy megöl :D
Hanem hogy köpköd, és röhög közben. Az viszont tényleg siralmas, hogy egy healer elől elmenekül a bősz hunter :P -
#121926 APA KEZDÖDIK
Arathor, Ragnaros Up :D -
#121925 köszönöm a mélyen értékelhető válaszod :D
-
#121924 mármint NEM csalódtál bennem?
griff IFböl, 3as fázistól meg portál sattarattából
-
#121923 nos igen 3 éve szarnak bele.....:P:(
ami még "FUN" mozgo targetre repetencelni....minel gyorsabb celpontra rakod annal messzebb "csuszik" toled stunban:P loller -
#121922 nah jo latom nehez beloletek egy ertelmes valaszt kicsikarni , csalodtam benned azie :D
-
#121921 varázsmágiával, hogyan máshogy? -
#121920 " A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! " -
#121919 tört szerón? -
#121918 ize amugy valaki tudja , hogy hogylehet majd sunwell szigetere eljutni? :) -
#121917 :o -
isi #121916 na engem már beenged -
#121915 nem, aki lusta visszaolvasni, az csak telepítgessen szépen újra mindent :D:DD: -
#121914 ez mindig müködik akármilyen login baszakodás szokott lenni. :D -
#121913 Nem gyorsabb, csak elmegy vele annyi idő, hogy addigra még a csigazabálók is felrakják a szerverre a peccset. -
flinta #121912 alattad írtam pont mi a megoldás de gyorsabb újratelepíteni az egészet a sok szakértő tanácsára -
DjScott #121911 lapozgattam visza csak lehet csak akkor nem láttam köszi és boccs -
#121910 :DDDDDD
Visszaolvasni luxus?
Igen amúgy delete wow és reinstall megoldja a problémát.*
*-Van más megoldás is: vársz.
-
isi #121909 a serverekre még nincsenek feltvée a patchek szal türelem mindenkinek akinek ezt írja.. -
#121908 telepitsd ujra a wow -t, de rendesen uninstallal töröld le a vezérlőpultból. Figyelj rá hogy ne maradjon meg semmi addon, vagy user beállítás. aztán tedd fel újra és a downloaderrel szedd le a peccset, ne máshonnan!
ha mar visszaolvasni se tudsz ~10-t. -
Warden #121907 Annyi lesz mától(holnaptól) a különbség hogy eztán három defender tokent dob minden... -
DjScott #121906 unable to validate game versio
na ezzel most mevan? delete wow vagy ha lesznek szerverek menni fog?