World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy csak akkor tanuld ki a bow-t ha troll/ork vagy night elf warrior vagy.
De arra is megkérhetsz valaki mást a játékban (lol) hogy puska használatát tanitsa meg neked (azt taurenként és gnóm/törpként logikus, mivel az õ fõvárosukban tanitják)
Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD
az érdekelne hogy ha warrior karaktert csinálok akkor az mikor fog tudni íjat használni?
elõre is köszi
reinstall után pedig net-re csatlakozás elött rakj fel egy naprakész vírusirtót, tûzfalat, meg azonnal töltögesd le a windows update-eket.
ja és amig ezt nem csináltad meg, inkább ne lépj be a wow-ba, mert lehet, hogy búcsút inthetsz az account-odnak...
van pl ez a cucc :Wonderheal XT40 Nekem 371 a skillem mégsem tanitja meg a leirt master engineer. vajon miért?
thx
http://www.akciofigura.hu
Egyéb ötlet esetleg? tényleg fontos lenne
A kérdésem az lenne hogy van e megoldás, vagy csak a formattálás maradt?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne 1 problémám van 1 night elf priestem és varázsolgatok meg minden de 1x csak kkiirja mikor varázsolnék pirossal középre h can't do that while you' re silenced.. ez miért van vki help kösz
Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD
nemkell elmentenie a te általad leölt ellenfeleket mert már elötted rengetegen leölték ezt feltöltötték 1 adatbázisba meg a dropookat is meg minden mást is.sztem questelni is nagyon hasznos.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
██
Valamelyik Blizz fejesnek a lanya/fia nagy hisztit csaphatott emiatt, hogy ezt megleptek...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de lehet azota mar valtozott, nem tudom en eltransfereltem a karimat ebbol a grpbol.
(am azért nem nála kérdezek rá, mert tudom hogy õ mit mond róla, mások véleménye is érdekelt)
A legujabb - kb fel eves - serverek egy battlegroupban vannak, a vindicationban, na attol a BGGtol joparan sikitofraszt kaptak, erdemes ezzel is kalkulalni...
Lenne egy kérdésem. Van egy 61shaman , és egy 70mage em szóval nem vagyok kezdõ a wow ban, most szeretnék nyitni egy új karit vmerre ahol sok az új játékos és nem a 70esek húzzák a kicsiket, nem tudja vki hogy melyik szerver lenne a megfelelõbb? elõre is köszi
ui.: az Anachronos szerverrõl mit lehet tudni? mert egy ismim ott game el és érdeklõdöm😊
En sajnos most pont ebben a cipoben jarok. Elnem a DD warriorok elmeletben szep eletet, csak instak eseten kutyaszamba nem vesznek sehol. Elegge elbaszott egy helyzet. Ezert jo a kimondottan DD kasztoknak, nekik nincs ilyen dolguk. Az mar mas kerdes, ezekkel jelenleg Dunat lehet rekeszteni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"