World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Aa lvl 10es korlátban nemvagyok biztos. de csináld a kezdõ küldetéseket, tízes szint körül elérsz a fõvárosokba, és hamár ottvagy megtanulod.

amugy csak akkor tanuld ki a bow-t ha troll/ork vagy night elf warrior vagy.
De arra is megkérhetsz valaki mást a játékban (lol) hogy puska használatát tanitsa meg neked (azt taurenként és gnóm/törpként logikus, mivel az õ fõvárosukban tanitják)

Shortstop
csak olyan volt mint 110733-as..

akkor ez most level10-hez van kötve?

The Garrett
o.m.f.g 😄DDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
Ez fájt...

A halál csupán a kezdet...

tigeroo
aú.

lvl 10-tõl orgrimmarban és (gondolom) darnassusban a weapon masterek tícselik
Shortstop
én ugyan nem. valaki más a játékban esetleg

Fenrir
Amikor megtanítod neki a fegyver használatát.

A halál csupán a kezdet...

MooD
okés köszi a segitséget csak hát amikor bekapom ezt a silenced-et akkor azt nagyon sokáig tart.. am nem nagyon találom ezt a negativ képesség ablakot

Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD

Shortstop
hello

az érdekelne hogy ha warrior karaktert csinálok akkor az mikor fog tudni íjat használni?

elõre is köszi

gyalúld le a windows-ot és a teljes rendszerparticíód és telepíts újra mindent. ez a legbiztosabb megoldás, ha kiirthatatlan vírust szedtél be.
reinstall után pedig net-re csatlakozás elött rakj fel egy naprakész vírusirtót, tûzfalat, meg azonnal töltögesd le a windows update-eket.
ja és amig ezt nem csináltad meg, inkább ne lépj be a wow-ba, mert lehet, hogy búcsút inthetsz az account-odnak...

cikasz
Sziasztok. Egy high lvl engineer tanácsa kellene. 350-375-ös.
van pl ez a cucc :Wonderheal XT40 Nekem 371 a skillem mégsem tanitja meg a leirt master engineer. vajon miért?
thx

http://www.akciofigura.hu

mért szarakodsz annyit? format c:

s0n1c
nem irtotta ki:S de am ez egy virus (trojan-downloader.win32.agent)és a spybot csak lyen registry dolgoakt írt ki, nem virusokat..nem?
Egyéb ötlet esetleg? tényleg fontos lenne
köszi szpen, mindjárt le is töltöm
Oldern the 1st
Spybot - Search and Destroy. Azt keresd meg, és futtasd, elvileg segíteni fog. Freeware a progi.

tudna valaki segíteni? Mikor bekapcsolo ma WoW ot akkor kiirja, hogy egy trojan-downloader.win32 nevû virus va na gépemen, és mondja egy goblin hang h "warning, warning, intruder alert". Miután azt irja ki az üzenet, hogy célszerû nem beirni a jelszavam és felhasználó nevemet, mert ellophatják, avgyis ez a virus kimásolhatja vagy ilyesmi, nem irtam be. De nem tudok vele mit kezdeni..mar lefutattam a nod32, kaspersky, avg legujabb verzióit(persze külön mindet, hogy ne zavarják egymást) de egyik sem alálta meg/irtotta ki. Szedtem le olyan virusirtót, ami külön erre specializálódott...de semm ieredmény, még mindig kiirja az üzit =(
A kérdésem az lenne hogy van e megoldás, vagy csak a formattálás maradt?
Oldern the 1st
Blackravensen láttam, de annyira jó, hogy be kell ide is linkelnem 😄

Oldern the 1st
Néhány ellenfél "silence" képességgel bír - amíg Silence hatása alatt álsz (jobb felsõ sarokban a második sorban a negatív képességeknél látni fogod, hogy milyen negatív hatások vannak rajtad), addig nem használhatsz semmilyen varázslatot. A Silence idõtartama változó, de az ilyen outdoor szörnyek ritkán lõnek rád olyat, ami 6-8 másodpercnél tovább hatna.

PiszkosFred
Mert az ilyen (hiba)uzenetek mindig pirossal, es kozepen irodnak ki.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MooD
hello all!
Lenne 1 problémám van 1 night elf priestem és varázsolgatok meg minden de 1x csak kkiirja mikor varázsolnék pirossal középre h can't do that while you' re silenced.. ez miért van vki help kösz

Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD

bodesz
mobmap
nemkell elmentenie a te általad leölt ellenfeleket mert már elötted rengetegen leölték ezt feltöltötték 1 adatbázisba meg a dropookat is meg minden mást is.sztem questelni is nagyon hasznos.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

TDC Geronimo
?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jaja köszi

mit sírsz nem is wowozol nuub?

Pyotr

██

Botond
enchanter love! na végre!
TDC Geronimo
<#idiota>

emlékszem, hogy van valahol a neten egy doksi, hogyan húzzúnk fel melókat a leggyorsabban. mindezt azért kérdezem mert túlköltekezni nem akarok, de ma fel akarok húzni 2t. ha valaki linkelné..

honnan lehet olyan addOne-t szerezni, ami elmenti a térképen hogy hol és mit nyírtam ki?
PiszkosFred
"Adjusted Yowler’s level down to 20 (from 25)."

Valamelyik Blizz fejesnek a lanya/fia nagy hisztit csaphatott emiatt, hogy ezt megleptek...

TDC Geronimo
Blessing durationt sikerült 2 és fél év után 10 illetve 30 percre növelni, nemsemmi! Azt meg, hogy nincs patch palanerf nélkül már megszokhattuk ;>

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szerintem valamelyik PvE realmre! 😛

és személy szerint szeritned(vagy bérki más szerint aki ovlassa) hova nyissak karit, ha PVE beállítottságú vagyok, és sokat szeretnék instázni 70 alatt is?
Azert, mert az osszes realmen 80% horda(annak 75%-a bloodelf) 20% ally(annak 50%-a draenei) az arany thanks bloodelf. (akkor nyilt az osszes realm, abban a grpban, amikor kijott a BC.)

de lehet azota mar valtozott, nem tudom en eltransfereltem a karimat ebbol a grpbol.

Azért kaptak sikitófrászt mert olyan förtelmesen bénák? ebbõl elõnyt is lehet kovácsolni , nem? 😊 vagy inkább idegesítõ lenne?:S
köszi!
(am azért nem nála kérdezek rá, mert tudom hogy õ mit mond róla, mások véleménye is érdekelt)
PiszkosFred
Akkor talan kerdezz ra az "ismidnel", o elsokezbol tudja majd mondani, milyen a server. A tobbi server populaciojat meg nezd me a warcraftrealms.com-n, ott lathato mennyire oreg es mennyire nepes egy-egy server.

A legujabb - kb fel eves - serverek egy battlegroupban vannak, a vindicationban, na attol a BGGtol joparan sikitofraszt kaptak, erdemes ezzel is kalkulalni...

Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy 61shaman , és egy 70mage em szóval nem vagyok kezdõ a wow ban, most szeretnék nyitni egy új karit vmerre ahol sok az új játékos és nem a 70esek húzzák a kicsiket, nem tudja vki hogy melyik szerver lenne a megfelelõbb? elõre is köszi
ui.: az Anachronos szerverrõl mit lehet tudni? mert egy ismim ott game el és érdeklõdöm😊
így van.

Botond
Nyugalom Gyuszika,majd megjavul.
nem hülye , csak beképzelt 😄DD

MrStokes
Jah, csak kar, hogy adott speccel nem lehet mindkettot muvelni, mert vagy tank vagy, kellesz minden instaba, meg raidre, ekkor defen van a legtobb pontod, vagy pedig a masik ket talent agon es PvP-re vagy kihegyezve. Ebben az esetben a kutya nem fog hivni instakba kb. Sot megkockaztatom, ha nincsen eleg jo gear-ed, ill. ha nem kelloen barati es tolerans a klanod, akkor meg azon belul sem.

En sajnos most pont ebben a cipoben jarok. Elnem a DD warriorok elmeletben szep eletet, csak instak eseten kutyaszamba nem vesznek sehol. Elegge elbaszott egy helyzet. Ezert jo a kimondottan DD kasztoknak, nekik nincs ilyen dolguk. Az mar mas kerdes, ezekkel jelenleg Dunat lehet rekeszteni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Teged meg anyad sem szeret! 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Barney Tech
Sõt , biztos.

Count Adyn
Ez van, én már kiszálltam a mókuskerékbõl, nemigazán vágom már mi hogy merre, ha új peccs van azt szépen letöltögetem és kb ennyi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mostanába csak offolgatsz de jókat röhögök rajta<#puszis>

Count Adyn
El nem tudom képzelni ezt hogy hozták össze, hacsak nem egy sunyi programozó ki akart tolni valakivel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"