World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
guildet kereshetsz bármikor
๏̯͡๏﴿
kezdjem újra hunterrel? miért, a druid gázos?
ja, és még egy kérdés: mikor érdemes guildet keresnem, 10 szint körül még korai, ugye? a Kul Tiras szerveren vagyok egyébként.
Istenem, nem hiszitek, de azalatt a három hét alatt nem telt el perc, hogy ne lettem volna kiváncsi arra mi folyik idefenn<#integet2>#integet2>
De most visszatérve nem kellett csalódnom<#nevetes1>#nevetes1>
Mellesleg télleg rohatt meleg van. Legutóbb Tanaris-ban éreztem ilyen hõséget még annó<#idiota>#idiota>
A kezdõknek meg azt ajánlom, amit nekem is ajánlottak még 2005-ben az elsõ belogolás alkalmával mikor a hun csatin feltettem pár kérdést. Az egyikre az volt a válasz, hogy "Alt+F4"<#nyes>#nyes>. Bejött<#nyes>#nyes>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
u.i.:Wildornak kurvára igaza van Shortshop-al kapcsolatban.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
3-4 értelmetlen halál után a legtöbbjük aztán megemberelte magát, mikor elmeséltem, hogy ez igy nem müxik, vagy csinálja rendesen, vagy disband grp.
de itt sokat nem fogsz elérni, ha lefaszfejezel olyanokat, akik 2-3 éve fórumtagok itt, max. leírod magad vele.
btw wow.allakhazam.com, thottbot.com, worldofwarcraft.hu a barátaid, olvasgasd inkább õket. nem árt legalább minimálisan tájékozódni egy játék alapjairól, mielött belevágsz...
amúgy mi meg már bazira unjuk az ilyen, omg, most kezdtem a játékot, hol lehet megtalálni ezt, azt, amazt, miért van kevés pénzem, miért nincs pénzem, ez miért zöld, az miért kék, stb.
ezeknek kb. 1 mp alatt utána lehetne olvasni...
ja igen, és qrva meleg is van, szal' ne fárasszuk inkább egymást...
na menjél vissza nyilazni a warrioroddal. ha eléred vele netán a 70-et valaha is, úgy, hogy csak nyilaztál vele, ird ki wow-europ.com fórumra, vezess naplót róla, s te leszel a wow community új hõse 😊)
most kezdtem a játékot, nagyon tetszik, DE elakadtam egy kicsit az egyik bevezetõ questben: tauren druidként van egy beavatási háromlépéses sorozat (trial of strength, vision és egy amit még nem tudok). itt a vision-questnél megidéztem egy farkas vízióját, amit követni kéne. igen ám, de útközben le kellett állnom harcolni, most meg nincs sehol a vízió... ilyenkor mi van, buktam a küldetést?
csumi
Ha vki vevo ra msn: [email protected] vagy ugyanide mail
csak éppen ez nem chat, tehát utánaolvasás >>>> fórum.
én is voltam núb...
de hamar elmúlt, mert proaktívan utánanéztem a dolgoknak.
tudunk olvasni, csorog a falból a szélessáv, ott vannak az informatív oldalak, pölö wow-europe.com, allakhazam, wowace, thottbot, ilyenek.
senki nem halt még bele, hogy utánaolvasott valaminek...
ávazz
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
A válasz: nem
Most ennek a kérdésnek mi értelme van? A harcosnál a távolsági fegyver nem azért van, hogy azzal sebezzen (skillek hiányában nem is tud vele) hanem, hogy tankolásnál behúzza a mobot/bosst. Ha nem tetszik a harcos akkor indíts vadászt, azzal lövöldözhetsz kedvedre.
A halál csupán a kezdet...
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
egyik a majom labdarúgással jön a másik meg beszó 😄
Ha unlearn-ölöm a talent-eket akkor azokat újra eloszthatom?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
küldetéseket csinálom de szerintem kicsit sokat akara a játék tõlem mivel van olyan hogy elküld x helyre ahol olyan ellenségekkel találkozok amik egyedül is megölnek, nemhogy hárman..aztán akkor jöhet az odaút szellemként, aztán minden kezdõdik elölrõl... :S
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)