166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121986 ez kemény -
#121985 9. vesztes AB-m.......AV-n 3 x kaptunk már ki úgy,hogy még1 tornyot sem romboltunk le.....ki tesztelte az AV-t horda részről?? -
#121984 Értem, köszönöm:). Mostmár jócskán gondolkozok azon, hogy megvegyem, de anyámék nem engednék sztem:(. Mert hogy gyűjtsed a pénzed. De mire? Új géptre? Azt még jócskán gyűjthetném, úgyanis most harmincezer-kettőszáz-húsz forintom van:P. Egy jó gép az meg már ott van százhatvanezer forint:P. Bár mondjuk ha most megveszem a játékot, akkor az ugye 12000 forint környékén van, de legközelebb már csak a 9000 forintos 60 napos feltöltőkártyát kell megvennem:P. Meg ha most megvezsem, 60 napig, azért még gyűlik a pénzem:P. Na de hadjuk az offot, majd írok ha megveszem, és remélem, engem is majd szívesen fogattok a WOW-ozok táborában. Amúgy itt milyen gyorsan lehet fejlődni? Grafika az milyen? Csúnya? Bár mondjuk nem a grafika számít nekem:P. -
#121983 Az idő 99%-ában be tudsz jutni, és nincs gagyizás, mint a Silkroad-nál, hogy "server connection reset", és indíthatod újra a játékot, meg ilyen baromságok.
Ettől nem kell tartani, a Blizzardnál profik dolgoznak : ) (Leszámítva a franciákat :D)
-
#121982 ez egy érdekes cikk:komába esett a 15 éves WOW játékos
Ennyire függőséget okozna?:O -
#121981 na nekünk ugyanez volt HC ban... Szerver kifagy az első boss után, kidob az insta az elejébe, ajtó meg nem nyílt ki. :S -
#121980 Köszi a válaszokat, és bocs hogy ilyen láma vagyok:S. Amúgy itt bármikor belehet jutni a szerverekre játszani? Nem olyan mint az silkroadnál? És a gamecardos kódot, a blizard oldalán kell beírni, vagy a játék fogja kérni(gondolom a játék, meg a guild warsnal is a játékban kérte)? -
#121979 ja megnéztem, pet csak normálban esik
mi meg jol beszoptuk tegnap. brotiéknak lehalt szerver 1. boss után HCban, raid után le akartuk tolni, erre kapu zárva 1. boss mögött... gg
szerencsére vettem ki szabit CS-P-H-re, gondolomazért nem megy se BS se Alakir ahol karijaim vannak -
#121978 uj honor rendszer tényleg üt ^^ nem kell Av-t nyomni gondolom mindenkinek megvan már abból 100 av mark meg 3 oldal postaládában ^^ instant ~30k honor ftw -
#121977 hat de ez alap. En azokon csodalkozok akik nem nyernek. :D -
#121976 retri pala + warri = pwn :D -
#121974 valahogy én sem sírtam amikor nem fértem be a raidbe este :D:D
kiszedtem inkább 14k honort :D
új honor rendszer rokz.
Eddig csak premade-el lehetett alliban 1 nap 10k fölötti honort kiszedni (szerintem,nem leechelve ofc), vagy Av hetvegen.mostmár bármikor. :P -
#121973 aqrvaéletbe:S -
#121972 normalban esett. :D ez a fonix pet, nem a feher páva mount. :D -
#121971 hahaha
http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Stormscale&ts=2&t=Run+away&select=Run+away -
Dr DeViLKiNG #121970 5ös insta elég jó lett szerintem. Gyors is, érdekes is meg sajnos kibaszott könnyű ~~
Tegnap amikor először bementünk így első boss annyiból állt pl, hogy mondja tank hogy "nézd már mi ez a mob" és így behúzta a 2 másik packal együtt, mégsem okozott gondot. Aztán megnéztük heroicot is. Minden ugyanaz, semmi extra nehézség...
Mindez kara/za geares tankal, hasonló pala healerrel, 2 pvp geares dpsel, meg velem t6ban.
Gondolom friss 70eseknek nehezebb lesz, de akkoris.
(General chat persze vicces volt a sok sírástól :D)
25-ös instáról meg annyit hogy amikor mentünk test serveren akkor döntöttem el végleg hogy wotlk-ig többet nem megyek raidelni, mert rakás fos az egész insta (sok trash, nem éppen nehéz bossok, szar loot...) -
cs151 #121969 Sziasztok....
Infó kellene az armorsmith-röl.
A következő gondom van.Végigvittem az egész küldetés sorozatot.Legyártottam az ornate cuccokat és elvittem IF-be az "armoroshoz"akinél felvettem a küldit.Kérdezi akarok-e armorsmith lenni,és ehhez levesz 50g-vel.Szép sárga betükkel kiirja hogy armorsmith lettem,majd NEM TÖRTÉNIK SEMMI :( A nála tanulható cuccokhoz ugyanugy kiirja hohy kell az armorsmith. Nem értem......(kovácsszakértelem 263)
Elöre is köszi.
Jó játékot mindenkinek és rengeteg xp-t. -
#121968 1 nap alatt 4 HC run? o.O -
#121967 ha leírom hogy I-G-E-N akkor megint viszsakérdezel? mert már 5 postban leírták ezt neked. -
#121966 Na szóval magyarán ennyi: játék megvesz + gamecard. Játékfeltelepít gamecard kód beír. 60 nap letelik, újra megvenni a gamecardot, megint beírni a kódot, és megint 60 napig játszhatok. Majd ha az a 60 nap is letelt, megint venni gamecardot, megint kód beír, és így havonta?:O. Ennyi lenne? -
#121965 Igen. Azzal aktiválod a 30 nap játékidődet. -
#121964 namost várjá: ha beírtam a gamecardon szereplő kódot, akkor az olyan, mintha kifizettem volna a havidíjat? -
#121963 Jelzi, nem tudsz majd belépni. Utána akkor veszel megint játékidőt amikor akarod. -
#121962 :O. Aszittem pöcsölni kell az ilyen bankszámlás francokkal, de nem:O. De ha letelik a 60 nap, azt jelzi valahol a játék? És hogy ha letelik 0 60 nap, akkor azonnal kell új feltöltő kártyát venni,vagy várhatok addig amíg lesz 9000 forintom megin?XD Bocs hogy ilyen láma vagyok. -
Warden #121961 Azért annál hosszab ideig fog tartani kell 1-2-3 hét szerintem mig visszaáll a mókuskerék rendes irányba.Végül is technikailag működött minden, a szerverek működtek az addonok frissültek és bírták.
Megveszed a játékot plusz egy gamecardot.Felteszed a játékot aktiválod a gamecardot és a 30 nap mellé kapsz még 30 napot ami a játékkal jár.Mikor lejár a 60 nap veszel egy új gamecardot és feltöltöd ismét vagy (ezt tudom javallani mert olcsóbb és kényelmesebb) dombornyomott kártyáról fizeted a havidíjat.Kezdheted egyből bankkártyás aktiválással is akkor is megkapod a 30 nap freegamet. -
#121960 úgy mint ahogy anyukádék megveszik neked a feltöltőkártyát a telefonodhoz. Ez is olyan csak itt netre kell beírni a számot, és játszol vele utána 60 napig. aztán vesznek neked egy újat. -
#121959 Heloka. Megszeretném kérdezni, hogy a havidíj befizetése az hogy megy? Megveszem a játékot, vezsek hozzá 60 napos feltöltőkártyát, és naponta fizetek? Vagy ha nem, akkor mit jelent az hogy 60 napos? És hogyha letelik az egy hónap, akkor hogy fizetem ki a havidíjat? Bakszámlára? Vagy hogy? -
#121958 Ezt most ugy irod, mintha tegnap kezdted volna az "ipart", es nem lett volna mar reszed megannyi ilyen premier utani "eventben" :) Minden csoda harom napig tart, aztan majd visszazokken minden a regi kerekvagasba. -
Warden #121957 Az egész blackout csoporton valamiért iszonyat lagos az összes bg gondolom azt javítják vagy legalábbis próbálják.
Nemigazán tetszik az új 25 fős raid insta az ötfősbe még nem voltam de gondolom az is hasonló.Közel két óra trashelés után már wipeolhattunk is onyxia kék változatán, majd repopolt az insta.Gondolom majd ahogy jobban ki lesz ismerve ez lecsökken felére de iszonyat vontatott, a scout az jópofa de a kiba.. robotok kicsit túl lettek spilázva szerintem.
A szigeten meg megmozdulni sem lehet szinte annyian vannak.Az az egy pozitívuma van számomra hogy ogrila meg skettis szinte üres.Tegnap mikor először átmentem raid elött a fly pointnál az fps-em leesett ugy 24-re tiszta portálnyitás szindróma csak azóta 2 giga rammal több van a gépemben meg egy jóval combosabb videókártya és processzor de igy is. -
#121956 15 percenként szerverrrestart van:S -
#121955 badgés? -
#121954 Délután 1 órakor belogoltam hogy megnézzem badgés itemeket, 300 kari állt kb a badgés npc régi helyén és say-ben üvöltöttek meg spamoltak, anyáztak, gg blizz stb, közben csak fel kellett volna nézni és észreveszik...szánalom -
#121953 a legszebb az volt amikor sunwell generalon kérdezgették az emberek az 5 fős normál insta első bossának a taktikáját... :D ....
...aztan a sok szaki meg beírta nekik hogy: - Lol te noob, hat 3 honapig utánnaolvashattál volna neten amig mentek a tesztszerverek, :DDD... -
WiLDoR #121952 2.4 kezdés =/= s4 kezdéssel.
szerintem ez baromi egyszerű dolog, nemtom' ezen mit nem lehet érteni
(elmondták már kb. 100 helyen is ezt az egyszerű kis tényt) -
WiLDoR #121951 jah, mondjuk tényleg az a legdurvább, hogy látni olyan arcokat, akik full s1-ben vannak, rugó!!!, shadowstep, bugos half-immortal cheat death build-del és 1200-1300 körüli 2v2, meg 3v3 rating-jeik vannak.
azért ez elég vicces.
vagy inkább szánnivaló?
hirtelen nem is tudom. de tény, hogy tényleg ezek azok az emberek(?), akik az esetek 99%-ában csak a náluk 30-40 szinttel alacsonyabbnak mernek nekimenni... -
#121950 eleve nem értem, hogy miért kell, hogy lásd az ellenfelet... mind1, csak hangosan gondolkodtam -
1Darton1 #121949 pedig szo se volt rola -
#121948 ciki -
#121947 Pedig erre vártam most :( -
#121946 Te, később jön s4 és akkor lehet honorért s2-őt venni.