World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
tehaverod

๏̯͡๏﴿

Én csak poénból mondtam (félig). Ez nem úgy megy ahogy most gondolod. Ahogy mész majd csapatban, látsz más karaktereket és elkezd érdekelni az õ tevékenységük. Aztán kipróbálsz több különbözõ karaktert, és majd meglátod melyik az amivel legjobban szeretsz játszani. Én közel 3 éve tolom, elég sok karit kipróbáltam. Pl. nemrég adtam el egy full epix (ez nagyon jó ruházatú és felszerelésû karit jelent) lvl70-es locktot mert meguntam 4 hónap alatt. maradok a hunteremnél, pedig a közvélemény szerint most a lock a legerõsebb (beast mastery-s hunterként a lockoknak nem sok esélye volt eddig). Szóval ajánlom, hogy vigyél egy karit, csatlakozz más karakterekhet, azán ha azok (is) tetszenek, próbáld ki õket. A végére kialakul mi a neked való. nem kell sietni, van idõd. És ne feledd, hogy nem lvl10-en dõl el, mi egy karakter szerepe, erõssége vagy gyengéje. Szóval hajrá 😊
BEAST
nub.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Lynx_TWL
nemtom

๏̯͡๏﴿

Lacee
hmm, ahogy elnézem a fórumot, van speciálisan magyar szerver is? (arathor, nordrassil)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Friczy

keep walking... www.artum-inferniti.net

Lacee
és magyar guildet hol érdemes keresnem? a wow-hungary oldalt néztem, de ott elég, khm, vázlatos az adatbázis. van jobb?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

s0n1c
btw druid most az egyik legkeresettebb class pvp/pve területen egyaránt (nem úgy mint régen...)
Lynx_TWL
azzal játssz ami neked tetszik, ne figyelj másokra.
guildet kereshetsz bármikor

๏̯͡๏﴿

Lacee
tudom h noob vagyok, de miva? 😊
kezdjem újra hunterrel? miért, a druid gázos?

ja, és még egy kérdés: mikor érdemes guildet keresnem, 10 szint körül még korai, ugye? a Kul Tiras szerveren vagyok egyébként.

Istenem 3 hétig melóznom kellet keményen. Erre felnézek ide és azt látom, hogy sok sok új regisztrálttal bõvült kicsiny táborunk. De a nagy öregek azért még be-be röffentenek valami igazán mulaccságos dolgot. Wildor a nemtudomhanyadik karakterét húzza fel s vele együtt jópár játékostársa agyát is persze<#idiota>. Crassus pénzt kér az új projektjéhez és néha néha még a jó öreg Devilking-tõl is olvashatok pár szavas hozzászólást aki viszont már 3. éve a warlock-ját menedzseli.
Istenem, nem hiszitek, de azalatt a három hét alatt nem telt el perc, hogy ne lettem volna kiváncsi arra mi folyik idefenn<#integet2>
De most visszatérve nem kellett csalódnom<#nevetes1>
Mellesleg télleg rohatt meleg van. Legutóbb Tanaris-ban éreztem ilyen hõséget még annó<#idiota>
A kezdõknek meg azt ajánlom, amit nekem is ajánlottak még 2005-ben az elsõ belogolás alkalmával mikor a hun csatin feltettem pár kérdést. Az egyikre az volt a válasz, hogy "Alt+F4"<#nyes>. Bejött<#nyes>

The Garrett
van olyan aki unarmeddel tolta 70ig, meg ruha nelkul, meg melee only hunter, meg ilyenek 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

capaszabi
ez a nyilazva fejlõdés nem is faszság... palával fegyó nélkül fejlõdni? o.O?

ha valakit érdekel egy 70es roge, bs-en alli oldalon(night elf) irjon privit. 1.5k gold van nála, epic mountok. karás/heroic dropokban. adddis is üdv,

u.i.:Wildornak kurvára igaza van Shortshop-al kapcsolatban.

ha oda mész ahova a kutya vitt volna (thotbotrol megnézed) akkor nem kell eldobni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ha jót akarsz játszani, reroll hunter de máris 😊
Lacee
köszi, idõközben rájöttem. jó ez a játék, picit addiktív 😊

Lynx_TWL
galbatorix:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
Emberek Twisting Netheren GÓRATRIX nevû alt-alt lokkomat pár goldal protezsálja akinek van felesleges pls pls😛 Arathoron igény szerint szívesen visszafizetem!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
abandon q + vedd fel megint.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ja mégvalami. játékba beépített tooltip-eket is érdemes elolvasni, meg a loading screen-en lévõket is, sok hasznos info van bennük...

amikor én a papommal játszottam anno, s ilyen fantsztikus tankokkal hozott össze a sors, hagytam õket megdögleni párszor.
3-4 értelmetlen halál után a legtöbbjük aztán megemberelte magát, mikor elmeséltem, hogy ez igy nem müxik, vagy csinálja rendesen, vagy disband grp.

köszi a megtisztelõ címet.
de itt sokat nem fogsz elérni, ha lefaszfejezel olyanokat, akik 2-3 éve fórumtagok itt, max. leírod magad vele.
btw wow.allakhazam.com, thottbot.com, worldofwarcraft.hu a barátaid, olvasgasd inkább õket. nem árt legalább minimálisan tájékozódni egy játék alapjairól, mielött belevágsz...
amúgy mi meg már bazira unjuk az ilyen, omg, most kezdtem a játékot, hol lehet megtalálni ezt, azt, amazt, miért van kevés pénzem, miért nincs pénzem, ez miért zöld, az miért kék, stb.
ezeknek kb. 1 mp alatt utána lehetne olvasni...
ja igen, és qrva meleg is van, szal' ne fárasszuk inkább egymást...

na menjél vissza nyilazni a warrioroddal. ha eléred vele netán a 70-et valaha is, úgy, hogy csak nyilaztál vele, ird ki wow-europ.com fórumra, vezess naplót róla, s te leszel a wow community új hõse 😊)

Syron
ejj, hogy tudnak egyesek allis karival fejlõdni, elõbb átlogoltam kis szarzsák 46os törpe papomhoz, hááát, egy marát szerettem volna party összejött, de sok noob felbaszott, warr def stancbe de dualwield-el akart tankolni, de se taunt se sunder armor, na mondom oké, összes aggro rajtam volt, mikor meg hunter akart tankolni petjével, csodálkozott hogy nem jön össze neki...

Lacee
sziasztok!

most kezdtem a játékot, nagyon tetszik, DE elakadtam egy kicsit az egyik bevezetõ questben: tauren druidként van egy beavatási háromlépéses sorozat (trial of strength, vision és egy amit még nem tudok). itt a vision-questnél megidéztem egy farkas vízióját, amit követni kéne. igen ám, de útközben le kellett állnom harcolni, most meg nincs sehol a vízió... ilyenkor mi van, buktam a küldetést?

Shortstop
és tényleg gyorsabban jött itt a válasz, de nemtudom miért olyan kurva nagy fáradság ide beírni. hurrogni mindenki tud de segíteni érdemben csak kevesen. ez különbözteti meg a faszfejt a normális embertõl.

csumi

Shortstop
nyugodjál meg. 😊 LOL

Ha vkit erdekel kockulasban megunt magemet eladnam Ragnaros szerveren, transferelheto is akar. Full epic /kara, ssc, magdi lootokkal/ kb 3,5k golddal. Rare mountokkal winterspring frostsaber, netherdrake. Bankban halom eladhato cuccal.
Ha vki vevo ra msn: [email protected] vagy ugyanide mail

ja de sokan ezzel úgy vannak, hogy ha itt megkérdezik, biztos, elöbb választ napnak rá, mintha utánaolvasnának.
csak éppen ez nem chat, tehát utánaolvasás >>>> fórum.

Bordapapa
de tényleg...
én is voltam núb...
de hamar elmúlt, mert proaktívan utánanéztem a dolgoknak.
tudunk olvasni, csorog a falból a szélessáv, ott vannak az informatív oldalak, pölö wow-europe.com, allakhazam, wowace, thottbot, ilyenek.
senki nem halt még bele, hogy utánaolvasott valaminek...

ávazz

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Bordapapa
hosszú már ez a nyáriszünet...

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Executioner THX
Nem, csak árnyaltan szerettük volna a tudtodra hozni, hogy ha mondjuk elkezdesz bézbólozni nem feltétlenül az MLB fórumán kellene megkérdezni, hogy mik is a szabályok, hanem önszorgalomból elõre is okosodhatsz a megfelelõ szakirodalmakból.

Shortstop
látom itt mindenki kurvára agyoniskolázott 😊

Lazarus
A kérdés világos és érthetõ, Christõl egy hasonlóan értelmes kérdést olvashatunk, Fenrir pedig közölte a kérdésedbõl adódó konzekvenciát.

A válasz: nem
Fenrir
"ja mégvalami. lesz majd olyan hogy a harcos magától (mármint nem tõled 😄) fog nyilazni mint a vadászok? -ezé' nincs kedvem új karaktert csinálni"

Most ennek a kérdésnek mi értelme van? A harcosnál a távolsági fegyver nem azért van, hogy azzal sebezzen (skillek hiányában nem is tud vele) hanem, hogy tankolásnál behúzza a mobot/bosst. Ha nem tetszik a harcos akkor indíts vadászt, azzal lövöldözhetsz kedvedre.

A halál csupán a kezdet...

ZsuzS
...vagy mi <#hehe>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Shortstop
szerintem nem igazán jutott el az AGYATOKIG hogy mit szerettem volna kérdezni 😊

egyik a majom labdarúgással jön a másik meg beszó 😄

Fenrir
Kezdem azt érezni, hogy ez a játék nem való neked 😊

A halál csupán a kezdet...

Már nem azért, de te ha beállsz focizni akkor kérdezed meg, hogy kézben lehet-e vezetni a labdát?

s0n1c
igen
Üdv!

Ha unlearn-ölöm a talent-eket akkor azokat újra eloszthatom?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Shortstop
ja mégvalami. lesz majd olyan hogy a harcos magától (mármint nem tõled 😄) fog nyilazni mint a vadászok? -ezé' nincs kedvem új karaktert csinálni

Shortstop
Korialstrasz vagy mi a neve.

Count Adyn
Melyik szerveren tolod?😄 Ha Bloodscalp mondj egy karakternevet és megdoblak 10 g vel, ne 10s en parázzál már😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shortstop
köszönöm. a karakter az nigh elf warrior. A darnassusi fegyvermester is megvan, csak 10ezüstért csinálná meg... -nálam meg csövesség van.

küldetéseket csinálom de szerintem kicsit sokat akara a játék tõlem mivel van olyan hogy elküld x helyre ahol olyan ellenségekkel találkozok amik egyedül is megölnek, nemhogy hárman..aztán akkor jöhet az odaút szellemként, aztán minden kezdõdik elölrõl... :S

LSC
esc --> key bindings es arra gomra raksz olyan betut amit akarsz

Sziasztok valaki nemtudja hogyan lehet egy Spellt máshova átrakni hogy például ne csak a számokkal lhessen elérni õket meg egérrel hanem például a Q-betûvel is tudjak benyomni egy spellt. Ha valaki tudja pls közölje hogyan lehetne ezt megoldani...
ThisZip
Hy all! Nekem az a kis gondom adódott, hogy a chat ablakban nem látok semmit se. Ha beírom, hogy /help, akkor kidobja a parancsokat, meg akkor is látom a kiírást, ha /(vmilyen channel) dolgot írok... Más ember dumáját nem látom. Advanced optionsban a chat résznél nem találtam semmi ehhez hasonlót, meg még ha jobbklikkelek a General fülre akkor sem :S. Logout után se javul a helyzet. Ötlet?

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)