World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Üdv: egy jóakaró
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Persze tovabbra is lehet hajtani repuert, mert mindenfele extra dologert aki akar(!), es ulhet a wow elott egesz nap, csak mar ezek az emberek vannak kisebbsegben, koszonhetoen a blizzard "egyszerusito" felfogasanak a tobbseg mar nem nagyon van rakenyszeritve.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Szeritnem amugy már rég nem az az idõrabló játék ez, mint ami volt 1 éve mondjuk. Régen azért kellett betegsokat kockulni hogy meglegyen a grand marshal, vagy bekerülhess valami raiding guildbe hogy ertelmes cuccot szerezz magadnak.
Mára a raidek is leegyszerûsödtek, nem kell potikat farmolni, ( vagyis kell de heti 1 ora ráfordítással kb egész hétre megvan a potid) nem kell attunementekkel szarakodni (mostmár -.-), és a PVP sem egy idegõrlõ dolog: bemész arenaba kb 80-90 meccsel felhuzod a raingedet egy elfogadható szintre és elõbb utóbb összejön a geared.
Ezen felül meg egyszerüen nincs mit csinalni a jatekban, tehat aki ennek ellenére még mindig napi 18 orakat tolja az beteg szerintem :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Dehogynem. Rendkívül szórakoztató 😊)
2. omg wtf ffs szerintem már átlag szavak 😮
3. szerintem a legtöbben sose beszélnek a wowrol azoknak akik nem ismerik.. :o
1bként nem nem lesz jó 😄
Elõször is amíg a haverok Barátok köztet néznek meg drogot árulnak, te angolt tanulsz, és fejleszted az emberekkel a kommunikációt. Fejlõdik a kézügyesség (barátnõ nem lesz, tehát ez az ability jól jön majd). Elfelejted az agyonhasznált mozaikszavakat mint az OTP, RTL, WC, helyettük az igen kifejezõ WTF, OMFG és FFS kerül használatba. Mindenképpen irodai munkád lesz késõbb, hiszen bajnok leszel a "széken 18 óráig egy helyben ülni evés, ivás és WC nélkül" képességben.
Jókat nevethetsz a barátaid arckifejezésén, amikor pl. a "leszólóztam ZF-et, és még a trashek is olyan imba lootot dobtak hogy AH-ba raktam mindet" mondatot elregélve rádöbbennek hogy te sokkal okosabb lehetsz, mert fogalmuk sincs mirõl beszélsz. A villamoson a "Lerooooy Jenkins" mondatot hallva már nem ülsz döbbenten és értetlenül.
Ez így jó lesz? 😊)
de a szerver használatáért nem kell fizetni vagy valami?
Több olyan site van, ahol megnézheted a szerver összetettségét és populációit. Az itt fórumozók több, eltérõ szerveren vannak.
Ha ezt szeretnéd, meg kell venned az eredeti gémet, és a wow-eu oldalán létrehozol egy accountot. Ezután választhatsz frakciót, fajt, kasztot miután kiválasztottad, milyen tipusú és melyik szerveren szeretnél játszani. A Bloodscalpon és a Ragnaroson sok a magyar, ezek PvP szerverek. Ha PvE szervert szeretnél ahol sok a magyar, akkor válaszd az Arathor-t vagy a Nordrassil-t.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
NEM AKAROK WAREZOLNI
azt szertném kérdezni hogy ti meik szerveren toljátok a gamet??
jah és még azt is , hogy ha én az eredeti WOW szerveren szeretnék jáccani ahoz mit kell tennem ??<#help>#help><#help>#help><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
http://www.youtube.com/watch?v=jrn25zcL8X8
Kérek egy olyan pólót amin TE vagy...kérlek 😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mellesleg az én apukám tuti erõsebb
naná
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szóval tisztában vagyok vele hogy nem a legimbább kaszt, de nekem bejön. Ha mindenki arra gyúrna hogy dmg list elsõ legyen, akkor elég gyér lenne a kasztok változatossága.
Amúgy egy duelben benne lennék, bár az nem az igazi. Gyere és támadj outdoor pvp-ben. Utána(d) majd feleszem magam a dotjaidból 😊)