166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#122026 Igen menj dilidokihoz. Sokkal jobb ha hülyének néznek mintha wowos kockának. Nem mész el és kész. Ha kell rádküldöm a titkos bébiszittert. -
#122025 Nekem akkor is KELL méghozzá már holnap(már abba is beleőrül, hogy megszerezze.) Menjek dilidokihoz? -
#122024 -
#122023 nem is addiktiv, enis csomoszor abbahagytam, meg sok ismerosom is rengetegszer abbahagyta már... -
#122022 Megkérdezel valakit? Neeeeeeem...
Whisperelik neked a fontosabb híreket. Meg terjednek a trade chatben. :) -
#122021 kurva addikt.
a szerepjátékok amúgy is eléggé lekötik az embereket ("-csak még egy szintet lépek!") főleg a wow, mert itt a többiekkel nagyon szépen kommunikálhatsz játék közben például csetelhetsz, "szerepjáchatól" (ami nem annyira rossz dolog!) csak...megfeledkezhetsz mindenről, de tényleg
hidd el, ha elkezdesz wowozni akkor a tv sem fog hiányozni. max valakit megkérdezel mi volt a hírekben :-D -
#122020 Hát az gáz:S
Eléggé rá lehet kattanni, simán ráférne egy 16+os címke:) -
#122019 Nem tudod abbahagyni.
+ Ha a bloddscalpra mész az pvp szerver tehát mindig meg fognak ölni a nagyobb játékosok amitől kurva ideges leszel miáltal szívedet megterheled. -
#122018 Ez az hogy nem tudok focizni, se futni, se biciklizni, se úszni, se semmi. Mert szívbeteg vagyok. Fallottetralogia. írd be gugliba. Nekem a gép az életem. Amúgy ha meglenne a WOW, akkor se azt nyomnám egész nap, hanem tévét is néznékXD. Vany annyira függőséget okoz, hogy nem tudod abbahagyni?:O -
#122017 jujjdejo -
Ragnar360 #122016 lol, nem hiába az a neved ,h mama2 ,mi ?:DDD na gyerunk vald be :) -
#122015 Úgyis van, menj ki focizni, jobban jársz^^ -
#122014 Nagyon is igaza van. Ne vedd meg. Csak megront megkárosít mint a tobbi drog. -
#122013 De jó ezt a topikot olvasgatni. De anyám azt mondta:Nem foglalkozuni ilyenekkel(értsd:nem vehetem meg.)Nem igazság talan??:S -
Ragnar360 #122012 kié lett ?^^ shotot rakjatok fel a honlapra :PPP -
Ragnar360 #122011 Ha ott lettem volna, tuti halálraröhögtem volna magam és akkor nemtudnék ide irni :D hehe ....ezért is hiányzik a WoW.
Jóhogy beirtad, thx...jöhet máskor is ilyesmi :P -
#122010 Pörögj OGba ott nincs akkora tömeg -.- -
OculusDei #122009 ha jól tudom az amikor akármit craftoltatni/enchantoltatni akarsz, átdobod a cuccokat a tré meg lelép vele. na ő a scammer. ha jól tudom. de én csak egy noob vagyok -
#122008 Account lopás akar lenni csak fingom sincs, hogy nagy hirtelen miből szopták ki. :D -
#122007 scam -
Ghoosty #122006 Én a Twisted Nether-en vagyok és itt is találkoztam viszonylag sok magyarral. Volt egy olyan eset is, hogy már az insta közepén járunk amikor valaki megszólalat magyarul. Erre minenki csodálkozva válaszolt, hogy akkor mi a rákért beszélünk már egy fél órája angolul. :) Teljesen véletlenül összejött egy 5 fős magyar csapat. -
#122005 Miaza scam?:P -
Ghoosty #122004 Ha szeretsz szólózni akkor hunterral. Most próbálkoztam healerrel solozni, biztos sokat számít, hogy tapasztalatlan vagyok még vele, de sokkalta nehezebb volt.
A csapatban szeretnél menni akkor szerintem mindegy. Csak akkor csapatot kell találni. -
#122003 worldofwarcraft.com -on van jobb oldalt ha jól emlékszem, hogy 10 day trial -
#122002 És azt hol lehet leszedni? Vagy azt is meg kell venni?:S -
#122001 attól még hogy nem kompabilitis egy addon még nem fogja az emberek accountjáról infot kérdezni :)
-
nem tudja valaki mit kell beirni prot pallynak (proshock nem müködik googlen nem találtam illtve nem tudom mit kell beirni) ami összeadja holy shieldel ,hogy mennyi avoidance kell? volt róla valami irás ,hogyha elnyomjuk a holy shield meg ezt beirjuk akkor kiirja ,hogy mennyi az avoidance -
#122000 Volt ctra, deadly boss mod, omen, valamilyen térkép koordináta meg SWStats. Más szerintem nem volt. Ezek a Patch inkompatibilitása miatt csinálhattak hülyeségeket? -
#121999 ugyan eddig törtön játszottam, de azért megkérdem, hogy melyik karival lehet aránylag jól haladni?:) sámán például? -
#121998 Másold be ide az addonok neveit. Jobbat nem tudok, mondjuk tenni ellene úgyse tudunk, ha már vizsgálgatnak. -
#121997 Jaja még vizsgálat alatt van. Ma kaptam 00:24-kor a levelet.
De valyon melyik addon okozhatta?
Meg ha addon okozta akkor valszeg nem én vagyok az egyetlen. -
#121996 Jól hallottad. Bloodscalpon játszik a magyar WoW társadalom krémje. :D -
#121995 melyik szerón szoktatok játszani? vagy mindenki máshol itt az sg-n? úgy hallottam a Bloodscalp meg a Ragnaros amin sok magyar játszik... :) -
#121994 Még vizsgálat alatt van az accod. Nem egy addon? -
#121993 de van a 10 napos proba verzio -
#121992 Fiúk: Mirelőtt megvenném, nincs kipróbálható verzió, amin letesztelhetem hogy tetszik-e? -
#121991 na de ami kesik nem mulik, az elso kor hc bol kiesett a feher csirke mount is. :D -
#121990 LoL.
Loggolnék be erre kapok egy ilyet, hogy account suspended and no longer available for use.
Kaptam mailt is miszerint.
Type of Violation: Scamming - Account Scam, attempting to obtain the access details of other players, such as account name, account password, secret question and answer, or others.
Consequences for Account: Account Suspended pending investigation
Hát ez miafasz. Mi az amit ezek scam-nek nézhettek? -
#121989 REROLL ALLI NUB, ha av-t akarsz nyerni :D -
#121988 :D:D:D -
#121987 10e ft wow meg tbc együtt ha jól tudom. havi 3200ft meg szerintem az átlag zsebpénz amit kapsz a szüleidtől (már aki kap) vagy 1 nap munka tulélhető.
-
crasus AVn nagyon panaszkodik a horda nemtudom igy ally oldalon tul sokat nem veszek észre belöle :) szeretem viszont ,hogy ally oldalon gyorsabban behiv ^^
és még 40perc mire lesznek serverek ^^