166745
  • Ghoosty
    Annó én is ezek között vaciláltam. Csak horda oldalon. :) Aztán hunter lettem. Nem bántam meg. Szóval 1 szavazat a hunterra.
    Előnye: könnyű vele szólózni, Csapatban meg jó DPS. Sose vagy egyedül, mert mindig van egy Pet-ed. :)
    Hátránya: PvP-ben nagyon meg kell tanulni távol tartani az ellenfelet.
  • WiLDoR
    :D
  • tigeroo
    rózsaszín szakállas gnóm harcilock
  • benkoszabi
    üdv. ma szeretném elkezdeni a játékot, és nem nagyon tudom miylen kasztot válaszzak. ezek a lehetőségek:
    HUMAN-Paladin/Mage
    ELF-Hunter

valaki segitsen!
  • Syron
    ezzel tényleg én is egyet értek
  • WiLDoR
    hát ha szivbeteg vagy, akkor pláne ne indulj neki.
    van pár dolog, ami igencsak tudja pumpálni a vért az agyba a wow-ban (értsd: agybajt lehet tőle kapni), ilyenek mint amikor a f*szláma pvp-s unalmába a téged ölöget, amikor szinteznél és 40 szinttel kisebb vagy mint ő (mert ugye a saját kategóriájában nem képes semmire), vagy egy-két jópofa meccs hunter-druida ellen arena-ban, vagy a sokadik wipe valamilyed raidinstában, vagy hogy mindig elbukjuk a battlegroundot a sok agyatlan hülyegyerek miatt és még sorolhatnám...

szóval, ha ilyen problémád van, inkább tényleg ne wow-ozz...több lesz a kára, mint a haszna...
  • shaime01
    inkább csak nem tudsz engem másolni
  • picket
    Azóta sem loggoltam be lockal. Túl tápos
  • Ghoosty
    Létezik tört szerver is, de előtte olvasd el itt a piros betüs szöveget!
  • mama2
    micsinájjak anyámma? cc-zem? az meg mi?
  • shaime01
    cc-zd anyád aztán mehet a pyroblast
  • mama2
    Na ilyen válaszra voltam kíváncsi, köszi Isten vagy:). Meg kell hogy szeretzzem, deanyámék nem engedik
  • Ghoosty
    Milyen blog? Valami WoW-os?
  • s0n1c
    hajjaj, valakinek meg már akkora arca lett, hogy a loginképernyőn se fér be
  • capaszabi
    irjad a blogot, nub
  • picket
    Meg hogy van emberi lény, akinél az aranyhalam szövegértése jobb. Fogjatok le! Vagy én kötöm fel magam, vagy ő haljon meg! Ketten nem férünk meg ezen a bolygón

ui. Tudom, hogy most bíztatni fogtok, meg kötéllel kínáltok :p
  • Lynx_TWL
    sok újat tanul az ember 1 hónap= 60 nap:D
  • Foglaltnick
    - ingyenes 30 nem 60
    - megvesz. feltelepít. elindít. accountot készít. kódot beír a dobozból. belép. pecset letölt. játszik. örül.
    - hidd el hogy tudni fogják hogy mennyit fizettél a játékért. okosak.
  • mama2
    Aha, értem HTX. Szóval, most csak elég a játékot megvennem, meg egy accot csinálnom, jól értem? És ha letelik a ingyenes 60 nap, akkkor kell gamecardot vennem. Na de blizard honnan tudja, hogy én most megvettem a játékot, és játszhatok ingyen egy hónapig? Onnan hogy accot csinálok? Vagy a telepítésnél kódot fog kérni onnan?
  • capaszabi
    az ilyen ne jöjjön inkább wowozni, van elég belöle....
  • BEAST #122046
    Ennyire buta meg te sem lehetsz, az egy link ... kattints ra.
  • shaime01
    én csak azt akartam mondani ,hogy kattints rá a "..."-ra és megvilágosodsz ^^
  • mama2
    Ja, hogy te evvel a ...-al, azt azt akartad mondani, hogy a üzenetembe, benne van a válasz is? Szóval hogy megválaszoltam saját magamnak a kérdéseket?
  • shaime01
    nincs mit. majd ha rájössz ,hogy én tulajdonképpen segitettem akkor tudod hol találsz ^^
  • mama2
    ne ...-ozzál, hanem válaszoljál kérlek szépen légyszives, köszi.
  • shaime01
    ...
  • mama2
    Olvastam, hogy Zoleenak válaszoltatok. És lenne pár kérdésem: Na de most miaz hogy: 1:egy hónap ingyen game jár megvételkor? Szóval ha elsőre akarja megvenni az ember a gamot, akkor csak elég a játékot megvenni, és ha letelik a ingyen 1 hónap(60 nap gondolom), akkor kell gamecardot venni, és beírni a gc-n található számot a játékba? 2:És ha megveszem, akkor kell csinálni accuntot(vagy mit) a worldofwarcraft.com-on, vagy a játékba kell majd accot csinálni?
  • Ghoosty
    Ha lejár az idő természetesen kell GC vagy Bankkártya.
    Fontos, hogy amiket az előző kommentben írtam, mind EU-s oldalon csinálj.(Legalábbis, ha Magyarországon szerzed be a wow-ot)
  • Ghoosty
    Ha elöször indítasz egy trial accot majd azt upgrade-eled fel normál accra, akkor nem kell se GC, se Bankkártya, se semmi. Ráadásul nyersz vele ingyé 15 napot. Én is igy kezdtem :)
  • YakHead
    Bakker, először azt olvastam, hogy "Menjek illidanhoz" Csak második olvasatra láttam, hogy az az Illidan az Dilidoki
    Mondjuk ha az előbbi "Úr"-at megkérnéd, hogy beszélgessen el a szülőkkel, akkor biztos, hogy az event végén megengednék, hogy rázizzenj a játékra
  • HunnernesKonge
    Mivel a 30nap játékidő csak akkor lesz aktív ha beír egy bankkártyaszámot vagy megad egy GC kódot okoska
  • sector512
    Nem értem minek kéne fake bankártyaszám mikor kap egy kódot :)
  • HunnernesKonge
    Alapjátékhoz jár 1 hónap ingyen de hogy azt használhasd kell egy bankkártyaszám(lehet fake is) vagy egy Game Card kód.
    TBC-hez nem jár ingyenhónap.
  • Rage47
    1 hónap ingyen game jár a megvételkor
    utána pedig vagy bankkártya kell vagy gc ahhoz, hogy acc-ot kreálhass
  • ZolEE F1
    császtok, egy kérdésem lenne, ha megveszem a wowot+tbc-t akkor azzal jár x nap free play, vagy be kell tervezzem 1 gc megvételét is a game-el együt?

(remélem senkinek nem okoztam fizikai fájdalmat a kérdésemmel )
  • Narxis
    Nebassz már fel, most küldtem át 600g-t egyik altomnak. :D De eddig is küldözgettem kisebb összegeket ide-oda.
  • Foglaltnick
    wowace updater szerintem, a wowace.com -on nézd meg
  • Csirke4
    Kariról karira küldhetsz simán. Amúgy viszont azt sem.
  • [VS]Thomas
    Csirke nem küldtél át pénzt ez egyik karidtől a másiknek, mert én ezt tettem és jeleneleg closed az accountom. Igaz nem 100g volt amit átküldtem
  • rhazid
    tudna vki adni egy linket ahhoz az addonhoz ami megnézi h a legújabb addon van-e abból és letölti az újat meg minden? tom h volt de nem naon találtam az a baj szal lécci help