World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve 3 újabb kérdés:
1. Ha kipróbálom magam US Trialban, akkor az EU-s játékkal tudom-e folytatni? Ehhez kapcsolódóan (mert a nem-re tippelnék) még meg se néztem, hogy EU-s 10 napos Trial létezik-e.
2. Egy account-tal több szerverre is tudok különbözõ karikkal csatlakozni?
3. Egy eredeti játék birtokában lehetséges újabb accountot létrehozni, vagy a feleségemnek is meg kell lennie az eredeti játéknak, hogy egyszerre játszhassunk?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ezt nem tartom olyan rossznak, mintha a Cartoon Network elé leül és pl. megnézi a "Kaszás Halál" rajzfilmsorozat aktuális részét (és tényleg van ilyen nevû/vagy volt legalább is).
Emellett mozog sokat (tesi tagozat is jót tesz vele), kirándulunk sokfelé, de ehhez hozzátartozik, hogy a feleségemmel együtt se töltünk egy nap 6-7 óránál többet (ami legtöbbször is csak 3-4). Olyan mintha 1-1 filmet megnéznénk naponta.
az elsõ kitételt leszámítva egyetértek, de nehogy már 20 éves kor elõtt ne lehessen érett az ember... egyénfüggõ szvsz.
nekem pl nagyon sokat lendített pl a nyelvtanulásban, zenei vagy olvasási szokásaimon az internet és a különféle (igaz, offline) játékok. nyilván nem egész nap a gép elõtt kell kockulni, de azért.. 😊
ON
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
jobb ha korán megtanulja hogy miújság!
csak arra kell figyelni hogy mellette tanuljon meg sportoljon is!
V9ykn8_TZL0
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
De a 10 napos trial lassan véget ér, és ideje lenne megvenni a játékot, kérdésem: Hol tudnám a legelõnyösebben (és persze egyszerûen) megvásárolni/megrendelni?
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
Ez egy bemutató video arról a "bandáról" akik elvileg benne lesznek a WoWban, Darkmoon-ban fognak koncertezni... Blizzard csinalta a videot! 😄 Szerintem nagyon atom 😊
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
valaki segitene?
elöre is köszi
http://www.flickr.com/photos/bubue/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Irl male karit indítottam,de a csajoknak jobb a dudája és most rerollolnék,de nem akarom elveszíteni az xpm,lehet átalakítani a karim nõnek vhogy?-.-
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Triathlon for life
ha huntert indítottam de másik kaszt szeretnék játszani (warlukot) akkor átválthatom a karimat? már lvl 14es és nem akarok újat kezdeni, baromi nehezek a küldetések 😞
๏̯͡๏﴿
Nem értem...
LINK -Kép
<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
70es nagymuterod, meg 50es alkesz modellek:d
๏̯͡๏﴿
Hat nekem eszembe se jutott hogy olyan is van 😄