World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a 10 napos trial lassan véget ér, és ideje lenne megvenni a játékot, kérdésem: Hol tudnám a legelõnyösebben (és persze egyszerûen) megvásárolni/megrendelni?
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
Ez egy bemutató video arról a "bandáról" akik elvileg benne lesznek a WoWban, Darkmoon-ban fognak koncertezni... Blizzard csinalta a videot! 😄 Szerintem nagyon atom 😊
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
valaki segitene?
elöre is köszi
http://www.flickr.com/photos/bubue/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Irl male karit indítottam,de a csajoknak jobb a dudája és most rerollolnék,de nem akarom elveszíteni az xpm,lehet átalakítani a karim nõnek vhogy?-.-
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Triathlon for life
ha huntert indítottam de másik kaszt szeretnék játszani (warlukot) akkor átválthatom a karimat? már lvl 14es és nem akarok újat kezdeni, baromi nehezek a küldetések 😞
๏̯͡๏﴿
Nem értem...
LINK -Kép
<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
70es nagymuterod, meg 50es alkesz modellek:d
๏̯͡๏﴿
Hat nekem eszembe se jutott hogy olyan is van 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
tudom hogy ottvoltál a melegfelvonuláson, de azért ennyire kihatott volna ? o_O
(ha ferfi a parod akkor elnezest) 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
persze ez csak egy javaslat. amugy ja jól gondolod. 2 accot kéne venned fizetned ha együt akartok játszani.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
2. Nekem most 9045 Ft-ot vontak 3 honapra, elvileg minel hosszabb idore fizetsz annal olcsobb, de ez az adott idopontban (levonaskor) az EUR arfolyam fuggvenye is.
3. Egyszerre, csak 2 elofizetessel tudtok jatszani.
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
2. 12.99 EUR One-Month Subscription, 35.97 EUR Three-Month Subscription, 65.94 EUR Six-Month Subscription
3. Egy accountról felváltva, kettõrõl egyszerre is tudtok játszani.
Át lehet vinni karaktert másik accountra, de pénzbe kerül és 20as szint alatt nem érdemes. (20 euro)
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Próbálom óvatosan, egyszerrenem túl sokat
(Persze már egy csomó fórumot, oldalt, stb. nézegettem, de valahogy sok infot nem találok meg könnyen, ráadásul az angol se perfekt)
1. Most Trialban nyomom a sima WoW-ot, de láttam, hogy ha megveszem a játékot, akkor serialt és egyebeket beírva megmaradhat a karim és nyomhatom tovább. A kérdésem az, hogy így trialban, ha a megrendelt játékom nem érkezik meg idõben akkor megmarad-e az emberkém, vagy nem-e tudom egy másik trialba átvinni/tenni valahogy a meglévõ karimat.
2. A bankártyás fizetés mennyi lehet kb., mivel úgy olvastam valahol, hogy ha több hónapra fizetek elõ akkor olcsóbb? (K&H banknál vagyok Visa kártyám van és otthoni internet bankra is elõ vagyok fizetve /pl. utalás, számlabefizetés, lekötés, stb./ ha számítanak ezek)
3. És most legyen ez az utolsó: Ha a párommal együtt akarunk játszani (mindketten trialban próbálgatjuk most együtt, külön trial regisztrációval), akkor ha megjön eredetibe a játék és fel is töltöm a hozzá kapott 30 napos játéklehetõséget, akkor egyszerre nem tudunk játszani ugye? Tehát külön karikat létrehozhatunk mint egyébként, de hol az egyikünk, hol a másikunk játszik a saját karijával, jól gondolom? (Két gép van otthon routerrel leosztva hálóban, 4 mb-es nettel) Mert azért két accountot fizetni nem szeretnénk, viszont így egymással se játszhatunk.