World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

games4ever
Ezzel én is egyetértek, de szerintem felnõtt emberek és csak eltudják dönteni hogy mi a jó a gyereknek, vagy nem?😄 Mindenesetre ez a: "bár 1-1 mai mese/rajzfilm/anima helyett több értelmét látom", indokként nem a legjobb, de Ti tudjátok, majd eldöntitek ezt is😉

Ha jót akarsz neki nem engeded a játék közelébe, az egy dolog, hogy ti rákattantatok.

games4ever
Akkor elmész, megveszed, acc-nál megadod a cd-kulcsot, meg a bankszámlaszámot és hogy mennyi idõre akarsz elõfizetni(félévre a legtöbb, de úgyis jön ki a legolcsóbbra, majd eldöntöd😉 ), aztán majd vonogatják le automatikusan a pénzt a számládról a kiválasztott idõközönként😊

janyikzs
kártyás fizetés lenne a célom

games4ever
576 vagy Békéscsabán van Media Markt is, múltkor volt még náluk akciósan 9990-ért WoW+BC, nem tudom hogy tart-e még az az akció, de amúgyis 5990 a WoW, ha nincs már akció, szóval nem vészes, csak ha nem kártyával fizetsz majd elõ, akkor el ne felejts venni egy GameCardot is😉

janyikzs
Persze hogy nõ, speciel a feleségem, de még ketten valahogy osztozkodnánk az elérésen, de van egy 7 éves kislányunk, akit sajnos már úgy néz ki, hogy szintén elkapott a játék szelleme. Persze túl sokat nem engedünk neki ebbõl, bár 1-1 mai mese/rajzfilm/anima helyett több értelmét látom.

De a 10 napos trial lassan véget ér, és ideje lenne megvenni a játékot, kérdésem: Hol tudnám a legelõnyösebben (és persze egyszerûen) megvásárolni/megrendelni?

capaszabi
Hát persze, nagrandban van egy plasztikai sebész ismerõsöm, elég drágán dolgozik és mivel tiltott az ilyen, elég rejtett helyen kell csinálnia. Jó pénzért elmondom hogy pontosan hol van. 😄

games4ever
Kipróbálnám a horda oldalt egy tau sámánnal. Kérdésem, hogy kell-e DD sámán még raidekre, mert healer semmiképp nem lennék.
Manapság egy ilyen mûtét egy hétvége alatt megvan, ne keseredj el.

Bordapapa
az ultimate akkor is ez marad...
😄
tudom, hogy régi, de azért szeressem...
Basshunter - DotA

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Hehe nagyon jo kis video

Ez egy bemutató video arról a "bandáról" akik elvileg benne lesznek a WoWban, Darkmoon-ban fognak koncertezni... Blizzard csinalta a videot! 😄 Szerintem nagyon atom 😊

Lazarus
sony vegas
Lynx_TWL
adobe premier pro

๏̯͡๏﴿

ez miért illik jobban ide?<#wilting>

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

nemide kapcsolodik tudom, de azért van itt olyan, aki ért hozzá...gondoltam mégis inkább ide mint hardware forumba...szal olyan programra lenne szükségem amivel meglehet vágni egy videt...zenét alá rakni...szöveget levenni.....stb...
valaki segitene?
elöre is köszi

The Garrett
az osszes warlock meg váltana rogue ra 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Syron
lol, ennyire megárt a meleg? 😛

Garf
ismerek egy jo pszichologust, ha az nemsegit, akkor orvost. szolj bátran! rajtam is segitett! :p

http://www.flickr.com/photos/bubue/

PiszkosFred
BRD, borton szektor, probalj meg bekerulni a sok szoros, reszeges kiehezett torpe koze, es megoldjak a problemadat...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Sziasztok!
Irl male karit indítottam,de a csajoknak jobb a dudája és most rerollolnék,de nem akarom elveszíteni az xpm,lehet átalakítani a karim nõnek vhogy?-.-
lockal imba qelni, nekem ez tetszett eddig a legjoban😊

Mighty
Ha ezt meglehetne csinálni, mindenki warlockkal rohangálna 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
2.1.0 ota az mar repuhoz kotott. Friendlykent csak loladinra tudsz valtani, worlukhoz mar revered kell minimum...

Elmész a karakterválto trainerhez és kész.

Triathlon for life

Lynx_TWL
sziasztok!
ha huntert indítottam de másik kaszt szeretnék játszani (warlukot) akkor átválthatom a karimat? már lvl 14es és nem akarok újat kezdeni, baromi nehezek a küldetések 😞

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Most azt nem értem, hogy mit tölthet ha minden megvan, a patcheket nem itt szokta leszedni, az más hogy néz ki, és valószíûleg a fájljaiból sem töröltem ki egyet sem...
Nem értem...

Sziasztok, szerintetek miért csinálja ezt? Már rég nem voltam gépközelben, és egyszer csak kiírta, hogy repairer kell neki, rá okéztam és aztán mielõtt végzett volna elkezdte ezt? Már régót jön de mégis mi ez szerntetek?
LINK -Kép

Hali, akit érdekelne 70es ud warri (jól felszerelt), és 70es ud mage a twistingen netheren írjon priviben pls..,jam és 3-5k gold manival, BC-s exalted frakciókkal (mind)...

burki6
vki pls help!!Eltûnt a WoW bejelentkezõ képernyõje, ahova a jelszavat meg account nevet kell beírni! A hátteret a dark portallal látom, de semi mást! erre tud valaki megoldást?

.

ez nagyon jó <#eljen><#eljen><#eljen>

<#hehe><#vigyor><#hehe><#vigyor><#hehe>

Lynx_TWL
rajzórán akt rajzolás sem úgy nézett ám ki sajna, hogy a 20 éves lányok jöttek modellt állni:<
70es nagymuterod, meg 50es alkesz modellek:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
hat a mai világban sose lehessen tudni. Pl valamelyik nap is nagy boldogan meseltem 1 nõismerosnek hogy 2 honap aktfotozas gyakorlatom is lesz jövöre, és hogy az milyenjolesz... Erre visszakérdezett hogy mivan ha férfi modell lesz.

Hat nekem eszembe se jutott hogy olyan is van 😄

hvg? nanee😄

Nézd, az a dolog nem megy kuriózumszámba mindenkinél ahogy nálad. Mindennapos dolog, lehet mellette mást is csinálni. 😄

Neme: fiú

tudom hogy ottvoltál a melegfelvonuláson, de azért ennyire kihatott volna ? o_O

The Garrett
enis olyan csajt akarok aki wowozik 😄

(ha ferfi a parod akkor elnezest) 😄

janyikzs
köszönöm a gyors válaszokat

ha van párod csináljatok mást. 😊
persze ez csak egy javaslat. amugy ja jól gondolod. 2 accot kéne venned fizetned ha együt akartok játszani.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

1. A trialt akarmikor updatelheted (szerintem par honapig biztosan)
2. Nekem most 9045 Ft-ot vontak 3 honapra, elvileg minel hosszabb idore fizetsz annal olcsobb, de ez az adott idopontban (levonaskor) az EUR arfolyam fuggvenye is.
3. Egyszerre, csak 2 elofizetessel tudtok jatszani.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Lazarus
1. Fél évig megmarad
2. 12.99 EUR One-Month Subscription, 35.97 EUR Three-Month Subscription, 65.94 EUR Six-Month Subscription
3. Egy accountról felváltva, kettõrõl egyszerre is tudtok játszani.

Át lehet vinni karaktert másik accountra, de pénzbe kerül és 20as szint alatt nem érdemes. (20 euro)
CoD23
hm akkor osks

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Ez nem csak figyelemelterelo szoveg, valoban igy van. Pa-pa.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

MaDFoX
Hehe! Kevés volt a nyíl...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

CoD23
jóóó tom akkor vip ben válaszoltok?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

janyikzs
Sziasztok sok kérdésem lenne!

Próbálom óvatosan, egyszerrenem túl sokat
(Persze már egy csomó fórumot, oldalt, stb. nézegettem, de valahogy sok infot nem találok meg könnyen, ráadásul az angol se perfekt)

1. Most Trialban nyomom a sima WoW-ot, de láttam, hogy ha megveszem a játékot, akkor serialt és egyebeket beírva megmaradhat a karim és nyomhatom tovább. A kérdésem az, hogy így trialban, ha a megrendelt játékom nem érkezik meg idõben akkor megmarad-e az emberkém, vagy nem-e tudom egy másik trialba átvinni/tenni valahogy a meglévõ karimat.
2. A bankártyás fizetés mennyi lehet kb., mivel úgy olvastam valahol, hogy ha több hónapra fizetek elõ akkor olcsóbb? (K&H banknál vagyok Visa kártyám van és otthoni internet bankra is elõ vagyok fizetve /pl. utalás, számlabefizetés, lekötés, stb./ ha számítanak ezek)
3. És most legyen ez az utolsó: Ha a párommal együtt akarunk játszani (mindketten trialban próbálgatjuk most együtt, külön trial regisztrációval), akkor ha megjön eredetibe a játék és fel is töltöm a hozzá kapott 30 napos játéklehetõséget, akkor egyszerre nem tudunk játszani ugye? Tehát külön karikat létrehozhatunk mint egyébként, de hol az egyikünk, hol a másikunk játszik a saját karijával, jól gondolom? (Két gép van otthon routerrel leosztva hálóban, 4 mb-es nettel) Mert azért két accountot fizetni nem szeretnénk, viszont így egymással se játszhatunk.

Lazarus
PiszkosFred
#logoalattipirosbetusresz