166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Ghoosty #122066 Annó én is ezek között vaciláltam. Csak horda oldalon. :) Aztán hunter lettem. Nem bántam meg. Szóval 1 szavazat a hunterra.
Előnye: könnyű vele szólózni, Csapatban meg jó DPS. Sose vagy egyedül, mert mindig van egy Pet-ed. :)
Hátránya: PvP-ben nagyon meg kell tanulni távol tartani az ellenfelet. -
WiLDoR #122065 :D -
#122064 rózsaszín szakállas gnóm harcilock -
benkoszabi #122063 üdv. ma szeretném elkezdeni a játékot, és nem nagyon tudom miylen kasztot válaszzak. ezek a lehetőségek:
HUMAN-Paladin/Mage
ELF-Hunter
valaki segitsen! -
#122062 ezzel tényleg én is egyet értek -
WiLDoR #122061 hát ha szivbeteg vagy, akkor pláne ne indulj neki.
van pár dolog, ami igencsak tudja pumpálni a vért az agyba a wow-ban (értsd: agybajt lehet tőle kapni), ilyenek mint amikor a f*szláma pvp-s unalmába a téged ölöget, amikor szinteznél és 40 szinttel kisebb vagy mint ő (mert ugye a saját kategóriájában nem képes semmire), vagy egy-két jópofa meccs hunter-druida ellen arena-ban, vagy a sokadik wipe valamilyed raidinstában, vagy hogy mindig elbukjuk a battlegroundot a sok agyatlan hülyegyerek miatt és még sorolhatnám...
szóval, ha ilyen problémád van, inkább tényleg ne wow-ozz...több lesz a kára, mint a haszna... -
#122060 inkább csak nem tudsz engem másolni -
#122059 Azóta sem loggoltam be lockal. Túl tápos -
Ghoosty #122058 Létezik tört szerver is, de előtte olvasd el itt a piros betüs szöveget! -
#122057 micsinájjak anyámma? cc-zem? az meg mi? -
#122056 cc-zd anyád aztán mehet a pyroblast -
#122055 Na ilyen válaszra voltam kíváncsi, köszi Isten vagy:). Meg kell hogy szeretzzem, deanyámék nem engedik -
Ghoosty #122054 Milyen blog? Valami WoW-os? -
#122053 hajjaj, valakinek meg már akkora arca lett, hogy a loginképernyőn se fér be -
#122052 irjad a blogot, nub -
#122051 Meg hogy van emberi lény, akinél az aranyhalam szövegértése jobb. Fogjatok le! Vagy én kötöm fel magam, vagy ő haljon meg! Ketten nem férünk meg ezen a bolygón
ui. Tudom, hogy most bíztatni fogtok, meg kötéllel kínáltok :p -
#122050 sok újat tanul az ember 1 hónap= 60 nap:D -
Foglaltnick #122049 - ingyenes 30 nem 60
- megvesz. feltelepít. elindít. accountot készít. kódot beír a dobozból. belép. pecset letölt. játszik. örül.
- hidd el hogy tudni fogják hogy mennyit fizettél a játékért. okosak. -
#122048 Aha, értem HTX. Szóval, most csak elég a játékot megvennem, meg egy accot csinálnom, jól értem? És ha letelik a ingyenes 60 nap, akkkor kell gamecardot vennem. Na de blizard honnan tudja, hogy én most megvettem a játékot, és játszhatok ingyen egy hónapig? Onnan hogy accot csinálok? Vagy a telepítésnél kódot fog kérni onnan? -
#122047 az ilyen ne jöjjön inkább wowozni, van elég belöle.... -
#122046 Ennyire buta meg te sem lehetsz, az egy link ... kattints ra. -
#122045 én csak azt akartam mondani ,hogy kattints rá a "..."-ra és megvilágosodsz ^^ -
#122044 Ja, hogy te evvel a ...-al, azt azt akartad mondani, hogy a üzenetembe, benne van a válasz is? Szóval hogy megválaszoltam saját magamnak a kérdéseket? -
#122043 nincs mit. majd ha rájössz ,hogy én tulajdonképpen segitettem akkor tudod hol találsz ^^ -
#122042 ne ...-ozzál, hanem válaszoljál kérlek szépen légyszives, köszi. -
#122041 ... -
#122040 Olvastam, hogy Zoleenak válaszoltatok. És lenne pár kérdésem: Na de most miaz hogy: 1:egy hónap ingyen game jár megvételkor? Szóval ha elsőre akarja megvenni az ember a gamot, akkor csak elég a játékot megvenni, és ha letelik a ingyen 1 hónap(60 nap gondolom), akkor kell gamecardot venni, és beírni a gc-n található számot a játékba? 2:És ha megveszem, akkor kell csinálni accuntot(vagy mit) a worldofwarcraft.com-on, vagy a játékba kell majd accot csinálni? -
Ghoosty #122039 Ha lejár az idő természetesen kell GC vagy Bankkártya.
Fontos, hogy amiket az előző kommentben írtam, mind EU-s oldalon csinálj.(Legalábbis, ha Magyarországon szerzed be a wow-ot) -
Ghoosty #122038 Ha elöször indítasz egy trial accot majd azt upgrade-eled fel normál accra, akkor nem kell se GC, se Bankkártya, se semmi. Ráadásul nyersz vele ingyé 15 napot. Én is igy kezdtem :) -
YakHead #122037 Bakker, először azt olvastam, hogy "Menjek illidanhoz" Csak második olvasatra láttam, hogy az az Illidan az Dilidoki
Mondjuk ha az előbbi "Úr"-at megkérnéd, hogy beszélgessen el a szülőkkel, akkor biztos, hogy az event végén megengednék, hogy rázizzenj a játékra -
#122036 Mivel a 30nap játékidő csak akkor lesz aktív ha beír egy bankkártyaszámot vagy megad egy GC kódot okoska -
#122035 Nem értem minek kéne fake bankártyaszám mikor kap egy kódot :) -
#122034 Alapjátékhoz jár 1 hónap ingyen de hogy azt használhasd kell egy bankkártyaszám(lehet fake is) vagy egy Game Card kód.
TBC-hez nem jár ingyenhónap. -
#122033 1 hónap ingyen game jár a megvételkor
utána pedig vagy bankkártya kell vagy gc ahhoz, hogy acc-ot kreálhass -
#122032 császtok, egy kérdésem lenne, ha megveszem a wowot+tbc-t akkor azzal jár x nap free play, vagy be kell tervezzem 1 gc megvételét is a game-el együt?
(remélem senkinek nem okoztam fizikai fájdalmat a kérdésemmel ) -
#122031 Nebassz már fel, most küldtem át 600g-t egyik altomnak. :D De eddig is küldözgettem kisebb összegeket ide-oda. -
Foglaltnick #122030 wowace updater szerintem, a wowace.com -on nézd meg -
#122029 Kariról karira küldhetsz simán. Amúgy viszont azt sem. -
[VS]Thomas #122028 Csirke nem küldtél át pénzt ez egyik karidtől a másiknek, mert én ezt tettem és jeleneleg closed az accountom. Igaz nem 100g volt amit átküldtem -
#122027 tudna vki adni egy linket ahhoz az addonhoz ami megnézi h a legújabb addon van-e abból és letölti az újat meg minden? tom h volt de nem naon találtam az a baj szal lécci help