World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Trainertõl?
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hallottam,hogy a varázslóknak van egy olyan talentja az arcan ágon amitõl láthatatlan tud lenni egy ideig,melyik az tudnátok benne segíteni?Meg még annyit szeretnék kérdezni,hogy a Gladiátor revardokat hol lehet be váltani... köszi
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
mert nem teljesen világos hogy mire vonatkozik, mikor az be kell jelölnöm hogy mennyi idõre fizetek elõ... btw egy hónapra akarok
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A kieg nem érinti a normál dolgokat csak újításokat tartalmaz.
1. Melyik szervere(ke)n toljam? (Tudom ez nagyon tág, de lövésem sincs)
2. A BC kieg. az eddigi pályákat is befolyásolja, gondolok itt plusz küldetésekre, plusz tárgyakra, NPC-kre és egyebekre az eddig is elérhetõ helyeken, vagy az újdonságok csak az új világot érintik.
(Mivel eddig a trialban úgy toltam, hogy egy részt messzebbre csak akkor hagytam el, vagy hagytam ott teljesen, ha ott már a küldetéseket letudtam, vagy legalább is a számomra fontosabbakat, illetve azokon a területeken már fejlõdési lehetõség nem nagyon akadt, így ha a kieg. oda is dobna új dolgokat, akkor vissza kell mennem, ha csak más okom nincs erre.)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kérdés:
csináltam egy verziót a trialhoz de az amcsi volt és tudom azzal a névvel és jelszóval folytatni majd eusban?
Összességében véve igaz az, hogy nagyjából semmit nem kell venned, mindent megtalálsz ami kell a játékhoz.
nem célom, hogy pénzkereséssel töltsem el az idõmet, csak már most is van pár cucc, amit elég nehezen tudok megvenni, illetve próbaképpen szeretnék, mert fogalmam sincs mire jók. Valami rúna teleport, Ankh (vagy mi) sehol sem találom mire jók, viszont mostani pénzemhez drágák, hogy csak úgy próbálkozzak.
Még csak 15-ös szinten vagyok, de szeretnék sokmindent megismerni, de nem találok sehol egy magyar nyelvû oldalt/leírást, ami sokat segítene. Vannak, de általában nagyon alap dolgokat írnak csak. Pl. egyik boltban (Stormwind) egy csávó valami makkhoz hasonló dolgokat árul, olcsótól az eszméletlen drágáig, és sajnálom a pénzem elkölteni ha nem tudom, hogy értelmeset veszek.
Viszont továbbra is azt mondom, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni az elsõ pár hónapban.
- egy accounton tudsz csinálni több karaktert is, ha neked tetszik akár több szerverre is. A karakterek normál esetben nem mozoghatnak, tehát ha megcsináltad egy szerveren, az akkor többnyire ott is marad (lehet pénzért mozgatni, bizonyos feltételekkel, de nem éri meg)
- egy eredeti játék / egy bc / egy account / egy havidíj / egy játékos egyszerre. Ha duplázni szeretnél, az két eredeti játék, két bc, két havidíj
- az alapjáték maga az account
- bányász trainer stormwindben, a törpe negyedben
- aranygyûjtéssel nem érdemes foglalkoznod, a játék úgy van belõve, hogy pont annyi pénzed lesz amennyire alapesetben szükséged van. Pénzt keresni egyébként jól lehet gyüjtõgetõs szakmákkal: bányászattal már az elején is, virágszedéssel, nyúzással inkább késõbb.
Az állat nevelgetés fogalmam sincs mi lehet, talán arra utal, hogy a hunter classnak lehet olyan állata, ami vele együtt harcol. Azok az emberek akik abból élnek, hogy a játékban összeszedett goldot valódi pénzre váltják, általában hunterrel játszanak. Pontosabban nem õk, mivel egy automatikus program vezérli a karaktert.
1. embert választottam, és Northshire-ben kezdtem, de már szinte minden foglalkozáshoz megtaláltam a tanárt, de a bányászathoz nem. Általában Goldshire környékén megtanulhatok szinte mindent, de a bányász tréneremet nem találom.
2. Mindenhol azt lehet hallani, hogy farmolással (fõleg a kínaiak) lehet jól aranyat gyûjteni, valami állat nevelgetést olvastam valahol. Erre mikor és hol van lehetõségem? (gondolom nem mindegy milyen szintû vagyok)
Illetve 3 újabb kérdés:
1. Ha kipróbálom magam US Trialban, akkor az EU-s játékkal tudom-e folytatni? Ehhez kapcsolódóan (mert a nem-re tippelnék) még meg se néztem, hogy EU-s 10 napos Trial létezik-e.
2. Egy account-tal több szerverre is tudok különbözõ karikkal csatlakozni?
3. Egy eredeti játék birtokában lehetséges újabb accountot létrehozni, vagy a feleségemnek is meg kell lennie az eredeti játéknak, hogy egyszerre játszhassunk?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ezt nem tartom olyan rossznak, mintha a Cartoon Network elé leül és pl. megnézi a "Kaszás Halál" rajzfilmsorozat aktuális részét (és tényleg van ilyen nevû/vagy volt legalább is).
Emellett mozog sokat (tesi tagozat is jót tesz vele), kirándulunk sokfelé, de ehhez hozzátartozik, hogy a feleségemmel együtt se töltünk egy nap 6-7 óránál többet (ami legtöbbször is csak 3-4). Olyan mintha 1-1 filmet megnéznénk naponta.
az elsõ kitételt leszámítva egyetértek, de nehogy már 20 éves kor elõtt ne lehessen érett az ember... egyénfüggõ szvsz.
nekem pl nagyon sokat lendített pl a nyelvtanulásban, zenei vagy olvasási szokásaimon az internet és a különféle (igaz, offline) játékok. nyilván nem egész nap a gép elõtt kell kockulni, de azért.. 😊
ON
jobb ha korán megtanulja hogy miújság!
csak arra kell figyelni hogy mellette tanuljon meg sportoljon is!
V9ykn8_TZL0
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...