World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
játszanak még "õs wowosok", ha igen merre?

BEAST
ez jo xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
aham😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zeki
Köszi...
Trainertõl?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Count Adyn
Invisiblity, Lvl 68 on megtanulhatja minden mage talenttõl függetlenül.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zeki
Sziasztok
Hallottam,hogy a varázslóknak van egy olyan talentja az arcan ágon amitõl láthatatlan tud lenni egy ideig,melyik az tudnátok benne segíteni?Meg még annyit szeretnék kérdezni,hogy a Gladiátor revardokat hol lehet be váltani... köszi

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Count Adyn
Ez tetszett😊

MrStokes
mast nem dobott ki BS? Nem enged vissza a szemetledaja. Remelem minimum rajukgyuladt a szerverpark a csigazabalokra.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Shortstop
boccs. asszem megvan

Shortstop
regisztráció során a card number után az expiration részhez mit írjak?
mert nem teljesen világos hogy mire vonatkozik, mikor az be kell jelölnöm hogy mennyi idõre fizetek elõ... btw egy hónapra akarok

Shortstop
akkor mik azok amik normálisak és vannak rajta magyarok is bõven?

Lazarus
Állítólag sok rajta a paraszt
Shortstop
miért nem vagy oda érte mi a baj vele?

Lazarus
BC csak akkor nyújt igazán új dolgokat ha elérted a 60as szintet, ez elsõ karinál kb 2 hónap kockaságtól függõen. Nem származik semmi hátrányod abból hogyha késõbb veszed meg, a lowlvl helyekre nem ad több küldetést.
Lacee
bár még én is csak a 10 napos trialt nyomom, de az Arathor vagy Nordrassil szervereken nagyon sok a magyar, PvP-bõl pedig a Bloodscalp.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jazzy
Bloodscalp full magyar, én személyszerint nem vagyok oda érte én al'akiros vagyok ott is vannak magyarok elég sokan, arathor, stb..

A kieg nem érinti a normál dolgokat csak újításokat tartalmaz.
jazzy
www.wowhead.com
some1plz

janyikzs
Még kérdés még csak van bennem, de kiadom magamból:

1. Melyik szervere(ke)n toljam? (Tudom ez nagyon tág, de lövésem sincs)

2. A BC kieg. az eddigi pályákat is befolyásolja, gondolok itt plusz küldetésekre, plusz tárgyakra, NPC-kre és egyebekre az eddig is elérhetõ helyeken, vagy az újdonságok csak az új világot érintik.
(Mivel eddig a trialban úgy toltam, hogy egy részt messzebbre csak akkor hagytam el, vagy hagytam ott teljesen, ha ott már a küldetéseket letudtam, vagy legalább is a számomra fontosabbakat, illetve azokon a területeken már fejlõdési lehetõség nem nagyon akadt, így ha a kieg. oda is dobna új dolgokat, akkor vissza kell mennem, ha csak más okom nincs erre.)

Lacee
de van IRL boltjuk is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

games4ever
Szállítási díj: 990 Ft😊 szóval 10 Ft-al olcsóbb csak, mintha az ottani MM-ba venné😄

Shortstop
köszi

The Garrett
nem

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Shortstop
megvettem az alapjátékot, és most olvasom itt hogy a trialos us-t nem lehet eu-ra majd vinni. hát ez szomorú nagyon..

kérdés:
csináltam egy verziót a trialhoz de az amcsi volt és tudom azzal a névvel és jelszóval folytatni majd eusban?

Lacee
csak egy ezressel olcsóbb (15e), de az már kb 10 nap játék 😊

CD galaxis

darkmoon fairebe azokat az epix Questitemeket amelyek Questet adnak hol lehet kifarmolni vagy kapni?

tigeroo
..egy élõholt, ki sohasem felejt😄
a darkmoon faire aranyos dolog, olyasmi mint egy vándorcirkusz... mondjuk sok érdekesség nincs benne, jövendõmondás, meg erõs emberes játék, meg nem is tudom még micsodák 😊

tigeroo
hanyagolják az armoryt mostanában? nem akarják a béta alcímet elhagyni?:s (meg rendesen megcsinálni)
games4ever
Ettõl olcsóbban, akkor nem kapsz sehol, csak ha valaki eladja az acc-ját kezdvezményes áron.😊 Elég sokan szokták árulni egyébként mostanába. Viszont BC még most teljesen felesleges szerintem, azt ráérsz késõbb is megvenni, szóval nem olyan vészes az a 6k, és lehet hogy olcsóbb is lesz a BC, mire majd meg akarod venni😊 Ha viszont most kell, akkor vagy megveszed 16k-ért vagy keresel eladó acc-ot, hátha valaki jó árért adja.😊

janyikzs
Ezért jó a 10 napos trial, hogy ne jusson el ilyen helyekre

shaime01
a 7 éves kislányodnak majd mutasd meg Darkmoon faire-t az biztos tetszeni fog neki 😊)

ahol makkot, ankhot, satöbbit árulnak, ott ne vegyél semmit, az egy reagens bolt, bizonyos varázslatokhoz bizonyos kasztoknak kellenek. a többiek nem tudják használni - például a teleport rúnát se.
Összességében véve igaz az, hogy nagyjából semmit nem kell venned, mindent megtalálsz ami kell a játékhoz.

janyikzs
köszi a gyors válaszokat

nem célom, hogy pénzkereséssel töltsem el az idõmet, csak már most is van pár cucc, amit elég nehezen tudok megvenni, illetve próbaképpen szeretnék, mert fogalmam sincs mire jók. Valami rúna teleport, Ankh (vagy mi) sehol sem találom mire jók, viszont mostani pénzemhez drágák, hogy csak úgy próbálkozzak.

Még csak 15-ös szinten vagyok, de szeretnék sokmindent megismerni, de nem találok sehol egy magyar nyelvû oldalt/leírást, ami sokat segítene. Vannak, de általában nagyon alap dolgokat írnak csak. Pl. egyik boltban (Stormwind) egy csávó valami makkhoz hasonló dolgokat árul, olcsótól az eszméletlen drágáig, és sajnálom a pénzem elkölteni ha nem tudom, hogy értelmeset veszek.

annyit hozzátennék még, hogy ha mindenképp bizniszelni akar az ember, akkor a megszerzett dolgoknak az értékével tisztába kell jönni elõször. Vannak olyan dolgok, amiket jóval drágábban el lehet adni a többi játékosnak, mint amennyiért a játékban található NPC-k megveszik. A többi játékosnak az aukciós házakban tudsz felajánlani dolgokat, ez a legközelebb Stormwindben van.
Viszont továbbra is azt mondom, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni az elsõ pár hónapban.

- nem, eu/us nem keverhetõ
- egy accounton tudsz csinálni több karaktert is, ha neked tetszik akár több szerverre is. A karakterek normál esetben nem mozoghatnak, tehát ha megcsináltad egy szerveren, az akkor többnyire ott is marad (lehet pénzért mozgatni, bizonyos feltételekkel, de nem éri meg)
- egy eredeti játék / egy bc / egy account / egy havidíj / egy játékos egyszerre. Ha duplázni szeretnél, az két eredeti játék, két bc, két havidíj
- az alapjáték maga az account
- bányász trainer stormwindben, a törpe negyedben
- aranygyûjtéssel nem érdemes foglalkoznod, a játék úgy van belõve, hogy pont annyi pénzed lesz amennyire alapesetben szükséged van. Pénzt keresni egyébként jól lehet gyüjtõgetõs szakmákkal: bányászattal már az elején is, virágszedéssel, nyúzással inkább késõbb.

Az állat nevelgetés fogalmam sincs mi lehet, talán arra utal, hogy a hunter classnak lehet olyan állata, ami vele együtt harcol. Azok az emberek akik abból élnek, hogy a játékban összeszedett goldot valódi pénzre váltják, általában hunterrel játszanak. Pontosabban nem õk, mivel egy automatikus program vezérli a karaktert.

janyikzs
Egy kis játék után újabb 2 kérdés, de most már a játékkal kapcsolatos:

1. embert választottam, és Northshire-ben kezdtem, de már szinte minden foglalkozáshoz megtaláltam a tanárt, de a bányászathoz nem. Általában Goldshire környékén megtanulhatok szinte mindent, de a bányász tréneremet nem találom.

2. Mindenhol azt lehet hallani, hogy farmolással (fõleg a kínaiak) lehet jól aranyat gyûjteni, valami állat nevelgetést olvastam valahol. Erre mikor és hol van lehetõségem? (gondolom nem mindegy milyen szintû vagyok)

janyikzs
A 3. kérdésemet pontosítva: egy eredeti játék lenne, de kettõnknek két account-tot fizetnénk havonta.

janyikzs
Most jöttem a Media Markt-ból, sajnos jún. 29-ig volt egyben a kettõ akciójuk, most 5.990.- az alap és a BC +9.990.- Ft, valaki esetleg nem tud máshol egybe csomagoltan 16 ezernél olcsóbban (persze ez is az 20 Ft-tal <#idiota> )

Illetve 3 újabb kérdés:

1. Ha kipróbálom magam US Trialban, akkor az EU-s játékkal tudom-e folytatni? Ehhez kapcsolódóan (mert a nem-re tippelnék) még meg se néztem, hogy EU-s 10 napos Trial létezik-e.

2. Egy account-tal több szerverre is tudok különbözõ karikkal csatlakozni?

3. Egy eredeti játék birtokában lehetséges újabb accountot létrehozni, vagy a feleségemnek is meg kell lennie az eredeti játéknak, hogy egyszerre játszhassunk?

The Garrett
internet explorer helyett firefoxot ismerje, mer az jó 😄

The Garrett
Enis epp ezen gondolkodtam, hogy a szivem fog megszakadni pár év mulva amikor ülhetek otthon a 2 gyerekkel meg vihetem õket a játszótérre, amig a következõ generáció jobbnál jobb játékokkal fog játszani majd 😄

janyikzs
Látom megoszlik a vélemény a 7 éves kislányommal kapcsolatban. Természetesen mi sem tartjuk jónak, de ha naponta fél vagy max. 1 órát leül elé, és akkor is csak úszkál, tárgyakat gyûjt, horgászik, nézelõdik, max. az állatokat "cserkészi be" (ám hozzáteszem nagyon kedveli az állatokat, otthon is van egy csomó mindenünk de ez már nagyon off itt).
Ezt nem tartom olyan rossznak, mintha a Cartoon Network elé leül és pl. megnézi a "Kaszás Halál" rajzfilmsorozat aktuális részét (és tényleg van ilyen nevû/vagy volt legalább is).

Emellett mozog sokat (tesi tagozat is jót tesz vele), kirándulunk sokfelé, de ehhez hozzátartozik, hogy a feleségemmel együtt se töltünk egy nap 6-7 óránál többet (ami legtöbbször is csak 3-4). Olyan mintha 1-1 filmet megnéznénk naponta.

Mr_no_NaMe
Látom faszán kijavították az ork vállasokat <#eljen>
Lacee
OFF

az elsõ kitételt leszámítva egyetértek, de nehogy már 20 éves kor elõtt ne lehessen érett az ember... egyénfüggõ szvsz.
nekem pl nagyon sokat lendített pl a nyelvtanulásban, zenei vagy olvasási szokásaimon az internet és a különféle (igaz, offline) játékok. nyilván nem egész nap a gép elõtt kell kockulni, de azért.. 😊

ON

20 éves korig maximum csak az internet explorert ismerje, addig szocializálódjon, rengeteget olvasson, sportoljon, aztán ha a megfelelõ érettség megvan, akkor majd magától is tudja helyén kezelni a dolgokat.

Count Adyn
Meg a 12 es szám se véletlen van rajta, a Blizzard igyis ügyes volt, hogy besuvasztotta ebbe a kategóriába😄

jazzy
Mert a tinédzser már sokkal inkább felelõsségteljes mint egy 7 éves gyerek. Ilyenkor alapoz.. jobb ha emberi kapcsolatokat alakít ki mint ha mmozik..
Davidus
felesleges ezen rágódni😛 mire a 7 éves gyerek felnõ kb mindenki ilyen játékokat fog nyomni fotorealiosztikus közeli grafikával a retinájára vetítve😛 annak meg úgyse tud majd ellenállni senki😄
jobb ha korán megtanulja hogy miújság!
csak arra kell figyelni hogy mellette tanuljon meg sportoljon is!

V9ykn8_TZL0

Sokan mondják ezt de nem értem miért, miért jobb ha egy tinédzser wowozik mint pl egy fiatalab gyerek?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

s0n1c
én se nagyon engedném a gyerekem 16-18 éves kora elõtt mmorpgzni