World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(magen kivul, aminek 26ezer escape skillje van, raadasul a legjobb pvpskilljeit nem kell castolni)
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy amit te is emlitettél charge, siman tennek arra is 3 sec castot.
Igy lenne igazan élvezetes a pvp. 😛
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondjuk ha emlékeztek még bg-k behozatalára, ott is volt elég sok gyerekbetegség amihez 1 év kellett mire kijavították a nagyobb hibákat.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ilyen alapon, akkor nincs normális pve tartalom sem a wow-ban.
innentõl akkor már csak az a kérdés, hogy akkor mi marad? ^^
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
amúgy 5v5-be kéne még 1 healer xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A loot %os addon 1 nagy szar azt ki is kapcsolom. A buff idõk kiírása meg kell, mert sztem kurva hasznos, de sztem ezt most viccbõl kérdezted.
Toolbarokból meg kell a 3 mert nincs hová tegyem a szarjaimat...
Aamúgy ha tudnátok egy kézenfekvõ addont ajánlami ami a toolbarozást segíteni azt viszont megköszönnném 😊
illetve nem is mik, hanem hogy kerülnek oda? 😊
aki meg nem igy csinál, az csak max. magát szopatja vele...
persze lehet magunkat vigasztalni különbözõ ideológiákkal, csak kérdés, hogy megéri-e.
(a rating-et meg armory-ban meg lehet nézni <#kacsint>#kacsint>)
melyik szerveren érdemes játszani, ha szeretnék normális magyarokkal találkozni?
csak epp erthetetlen hogy mikor nem mindegy neki hogy meddig el 6 sec vagy 7) akkor miert nem veszi meg a leheto legdecentebb cuccot es miert akar sporolni. nemis azert hogy skill hijan majd a legujabb gearrel nyomja be a nubokat ááá nem : DD bar en mashogy gondolkozom, es mas az elkepzelesem a arena pvprol, ugyhogy np.
na amugy nem csalodas a jatek, csak par aspektusa. malavval eleg jol elvagyunk, funolni nagyon jo.
es a fix group az isten. nem mai bolcselet de meg ma is megallja a helyet ;d
anti hero
ratinged?
- amugy csak ki kellett engedi a pressuret es pont talaltam erre egy megfelelo embert -.-
anti hero
Ha beéred kevesebbel akkor GuildWars, Lineage, Everquest, Lotr, vanguard.
Aki scifire vágyik az meg dögöljön meg 😞
szal' szerintem is elég egysíkú egy idõ után a game 70-en, de ha valaki tud olyan mmo, wow jellegû game-t mondani, ami grafikában legalább ilyen szintû (na mondjuk ezt nem nehéz überelni, de nekem pl. kifejezetten bejön a wow kicsit toon jellegû grafikája), lehet benne ennyi mindent csinálni, van normális pve, pvp tartalom, akkor bizisten kipróbálom azt is...
az olyanokra viszont, hogy omg, majd a warhammer, meg az age of conan na majd az aztán megmutatja, na arra nem vagyok kiváncsi.
a jelen érdekel, nem pedig a qrva távoli jövõ (btw egyáltalán semmi garancia sincs rá, hogy akkorát fog ütni az a game)
szal' várom a tippeket...
(ha visa electronod van, azzal lehet gond, sokszor problémázik miatta az acc. manager)
aktiválás során meg kell adnom a kártyaszámomat. na ez msot melyik? az ami rajta van a bankkártyámon vagy az a szám amit levélben küldtek ki nekem?
elõre is köszönöm
Annak idején amikor abbahagytam daoct én is beraktároztam 50 platinát(utolsó 2 hétben reinf MPket craftoltam orrba szájba és x%-os haszonkulccsal árultam, és vitték, mint a cukrot) meg ilyen-olyan szirszarokat, hogy ha egyszer mégis újrakezdem, akkor legyen mire támaszkodni. Persze ez esetben hiábavaló volt az elõrelátás, mert azóta már megszûnt a szerver is, de hát néha a kellõ körültekintés sem vezet sehova. Lehet Wildor is potyára spórolná a pontot, de ettõl még tervezhet spórolni, nem? Meg különben is ki nem sz@rja le? Most tényleg képes vagy erre idõt pazarolni, hogy beszólj neki, csak mert szerinted wow úgy szar ahogy van?
engem viszont érdekel, mivel a csapatom számára baromira nem mindegy, hogy 6 mp-ig élek-e arena-ban, miközben csépelnek, vagy 60-ig...
az pedig, hogy meddig húzom ki, elég nagy részben függ attól, hogy milyen gear-ben rohangálok arena-ban...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Sigh geez etc..
anti hero
(csak, hogy tudjam, mikor érdemes elkezdeni majd a pont spórolást xD)
gyere lájnédzsezni xD