World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Es melyik az a class amelyikkel olyan hudesokat kell castolni? 😄
(magen kivul, aminek 26ezer escape skillje van, raadasul a legjobb pvpskilljeit nem kell castolni)

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

PiszkosFred
Hja, tisztara mint a zongora billentyui. Azt is tudja nyomogatni minden balfasz...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mondasz vmit, milyen szép is lenne ha mondjuk a rogue-nak, nem elég hogy backstabhez az ellenfél mögé kell menni, még 3 mp-ig castolnia is kéne.
Vagy amit te is emlitettél charge, siman tennek arra is 3 sec castot.
Igy lenne igazan élvezetes a pvp. 😛
s0n1c
engem a sok instant skill idegesít 😊 charge, mk, ww boom headshot..., dotok stb. ezeket minden balfasz tudja nyomogatni...
TDC Geronimo
<#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
l2p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pve tartalom van benne a többi mmo-hoz képest, vagy az elõdökhöz képest. Viszont pvpben csak az igéretek voltak. Aminek az oka szerintem a gfx motor amire a wow épûl. 100 játákos+ npc-ket már nem bírja el, eventeken+AVben meg is látszik. Ezért marad a külön istanceokra épûlõ bgk,aréna mint pvp tartalom.
Mondjuk ha emlékeztek még bg-k behozatalára, ott is volt elég sok gyerekbetegség amihez 1 év kellett mire kijavították a nagyobb hibákat.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Lynx_TWL
nubok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
5v5 az ratyiak :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

és ez pve-re nem igaz?
ilyen alapon, akkor nincs normális pve tartalom sem a wow-ban.
innentõl akkor már csak az a kérdés, hogy akkor mi marad? ^^

Szerintem wowban nincs normális pvp tartalom, de ezt lehet csak én látom így. Arénába meg csapatösszeállításon is sok múlik, hogy meddig tudsz eljutni a ratingbe.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

hátõõõ...szeretnék eljutni egy olyan szintre 3v3-ban, hogy heti minimum 700, de inkább 800 pont.
amúgy 5v5-be kéne még 1 healer xD

ez meg az enyém. hát már nyomokban se hasonlít az eredetire...

BEAST
mennyire gondolod komolyan az arenazast? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr_no_NaMe
Interfaceben be tudod állítani a buffidõt 😊
Lacee
igazad van, láma módon nem tudtam hogy az action bar az toolbar 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Avenger
Ez amúgy az én aktuális interface-m 😊 bár nyárra pihentetem kicsit a wowt.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Toolbarokat interface options-ben tudod bekapcsolni. én úgy emlékszem hogy a buff idõket is belehet ott. Amúgy bartender3-t használok toolbarnak, elég jó szerintem.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Lacee
nincs velük bajom, pont azért kérdeztem mert szeretnék én is ilyeneket (elsõsorban a toolbarok, de a spell hátralevõ ideje sem rossz, nem kell rávinni az egeret)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mr_no_NaMe
Titan Panel. Elég ronda de legalább mutatja azt amit kell :S
Mr_no_NaMe
Probléma van velük? 😊
A loot %os addon 1 nagy szar azt ki is kapcsolom. A buff idõk kiírása meg kell, mert sztem kurva hasznos, de sztem ezt most viccbõl kérdezted.
Toolbarokból meg kell a 3 mert nincs hová tegyem a szarjaimat...
Aamúgy ha tudnátok egy kézenfekvõ addont ajánlami ami a toolbarozást segíteni azt viszont megköszönnném 😊
Lacee
oké, de...

illetve nem is mik, hanem hogy kerülnek oda? 😊

semmilyet se használ. ez az alap ui, kivéve a unitframe-et, ami ha jól látom, akkor x-perl

Lacee
milyen addonokat használsz?

az, hogy neked más a véleményed az arena-ról az egyéni szocprobléma, ettõl még nem kell zsigerbõl befikázni. s baromira nem a skillrõl szól a dolog, ugyanis aki csak 1 nagyon picit is komolyan gondolja, az ezt csinálja, hogy spórol, s amint teheti, beújít a jobbra.
aki meg nem igy csinál, az csak max. magát szopatja vele...
persze lehet magunkat vigasztalni különbözõ ideológiákkal, csak kérdés, hogy megéri-e.
(a rating-et meg armory-ban meg lehet nézni <#kacsint>)

még mindíg ez lesz a lekjopp: Spellborn

tökmind1, mert season3-ban tuti nem lesznek új cuccok (legalábbis ezt emlegették, hogy nem minden seasonban lesznek új setek) :p

Shortstop
még egy kérdés!

melyik szerveren érdemes játszani, ha szeretnék normális magyarokkal találkozni?

sporoljon ki nem szarja le : )

csak epp erthetetlen hogy mikor nem mindegy neki hogy meddig el 6 sec vagy 7) akkor miert nem veszi meg a leheto legdecentebb cuccot es miert akar sporolni. nemis azert hogy skill hijan majd a legujabb gearrel nyomja be a nubokat ááá nem : DD bar en mashogy gondolkozom, es mas az elkepzelesem a arena pvprol, ugyhogy np.

na amugy nem csalodas a jatek, csak par aspektusa. malavval eleg jol elvagyunk, funolni nagyon jo.
es a fix group az isten. nem mai bolcselet de meg ma is megallja a helyet ;d

anti hero

miota lettel ilyen nagy arena isten, miota felguardos warlockozol? (remelem nem)
ratinged?

- amugy csak ki kellett engedi a pressuret es pont talaltam erre egy megfelelo embert -.-

anti hero

Lazarus
kb 2 havonta lecsekkolom az mmorpg.com listáját, de nincs alternatíva (legalábbis az én elvárásaimnak megfelelõ)

Ha beéred kevesebbel akkor GuildWars, Lineage, Everquest, Lotr, vanguard.

Aki scifire vágyik az meg dögöljön meg 😞
Mr_no_NaMe
Nézzétek csak mien szemét hullott az elõbb 1 borgõzõs freebootertõl:

szemétre való igaz?😄
nem neked szól, hanem úgy általánosságban mindenkihez.

szal' szerintem is elég egysíkú egy idõ után a game 70-en, de ha valaki tud olyan mmo, wow jellegû game-t mondani, ami grafikában legalább ilyen szintû (na mondjuk ezt nem nehéz überelni, de nekem pl. kifejezetten bejön a wow kicsit toon jellegû grafikája), lehet benne ennyi mindent csinálni, van normális pve, pvp tartalom, akkor bizisten kipróbálom azt is...

az olyanokra viszont, hogy omg, majd a warhammer, meg az age of conan na majd az aztán megmutatja, na arra nem vagyok kiváncsi.
a jelen érdekel, nem pedig a qrva távoli jövõ (btw egyáltalán semmi garancia sincs rá, hogy akkorát fog ütni az a game)

szal' várom a tippeket...

Shortstop
köszi.
ja visa electronom van

mehet egybe
(ha visa electronod van, azzal lehet gond, sokszor problémázik miatta az acc. manager)

Shortstop
köszönöm. szóköz vagy kõtõjel vagy mehet egybe?

ami rá van nyomva magára a bankkártyára, az kell neked

Shortstop
SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES!

aktiválás során meg kell adnom a kártyaszámomat. na ez msot melyik? az ami rajta van a bankkártyámon vagy az a szám amit levélben küldtek ki nekem?

elõre is köszönöm

Botond
Nincs igazad. Miért ne spórolhatna? Azért, mert számodra csalódás a játék, azért még más eltöltheti vele a szabadidéjét, sõt akár még tervezheti azt is, hogy hosszútávon ez így lesz.

Annak idején amikor abbahagytam daoct én is beraktároztam 50 platinát(utolsó 2 hétben reinf MPket craftoltam orrba szájba és x%-os haszonkulccsal árultam, és vitték, mint a cukrot) meg ilyen-olyan szirszarokat, hogy ha egyszer mégis újrakezdem, akkor legyen mire támaszkodni. Persze ez esetben hiábavaló volt az elõrelátás, mert azóta már megszûnt a szerver is, de hát néha a kellõ körültekintés sem vezet sehova. Lehet Wildor is potyára spórolná a pontot, de ettõl még tervezhet spórolni, nem? Meg különben is ki nem sz@rja le? Most tényleg képes vagy erre idõt pazarolni, hogy beszólj neki, csak mert szerinted wow úgy szar ahogy van?
elhiszem, hogy téged ez 1 fikarcnyit sem érdekel, mivel amennyit arena-zol az 0.
engem viszont érdekel, mivel a csapatom számára baromira nem mindegy, hogy 6 mp-ig élek-e arena-ban, miközben csépelnek, vagy 60-ig...
az pedig, hogy meddig húzom ki, elég nagy részben függ attól, hogy milyen gear-ben rohangálok arena-ban...

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Köszi, jó az oldal de nem találtam rajta mob info-t. :S Tud vki jó mob info-t 2.1.3-ra?
sztem kezdj mar el most sporolni, de ne a kovetkezore hanem a kovetkezotol szamitott harmadikra legalabb... ott lesznek ám a jo cuccok!

Sigh geez etc..

anti hero

tudja valaki, hogy mikor kezdõdik a következõ arena szezon?
(csak, hogy tudjam, mikor érdemes elkezdeni majd a pont spórolást xD)

www.curse-gaming.com

Tudnátok adni linket ahol le tudok tölteni mob info-t és olyan addons ami felfedezetnek jelzi a világot(a régimnek cartographer volt a neve) 2.1.3-ra?
BEAST
/reklámhelye
gyere lájnédzsezni xD

fogjuk rá...

Sugam
szegények😊,4ik dájmenzioba.xd

Botond
Nem játszanak. Profi szinten dolgoznak. Ez több, mint játék. -.-