World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondd b*zmeg, TE NEM TUDSZ OLVASNI????

mekkora betûkkel írják ki, hogy felfogjátok végre ennek a 2 nyomorék mondatnak a jelentését?:

A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

vagy a mondatértelmezéssel van gond, s nem bírod felfogni, hogy mit jelentenek?
én ezt komolyan nem értem, ennyi hülye ember nem lehet ebben az országban!

Mighty
Nem lenne szerintem nagy idõveszteség leverni azokat a kikerülhetõ õröket. A gond inkább ott van, hogy a horda nem védekezik, csak elvétve 1-2. Legalábbis az utóbbi napok/hetek tapasztalata alapján.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

inkább nem kezdem el magyarázni. kezdj el pvp-zni egy kicsit, s rájössz magadtól is...

kisfigi
Nektek megy a wow? Nálam megáll authenticating-nál :/ Vagy csak a bs szar megint?

Destiny. The design is clearly ancient.

tigeroo
technikai problem? talán megkellene venni....szégyeldd magad
Sziasztok! Lehet hogy itt ilyet nem szabad nemtudom. de megpróbálom hátha segit vki.. szoval arrol lenne szo hogy megvan a wow meg a bc is. de a bc-t nemtom felrakni technikai okok miatt. szoval maradok a sima wownál most egy szerveren nyomtam eddig a sima wowot egy magyar törtön de az felmondta a szolgálatot igy szeretném máshol ujra kezdeni. de keresgéltem neten és már szinte lehetetlenség találni nem bc-s szerót. ha vki tud nem bc-s magyar tört szerót kérem irjon PÜ-t vagy vmit. PlS HELP. elõre is kösz. Belliar.
Yosimicu
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez rohatt NAGY

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

tigeroo
nemigaz hogy a 70es AV-t szinte mindig az alli nyeri.
lazán kikerülik az összes mobot a horda bázison..
Tatyla
off

Shakira

on

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ez hogy jon ide :o

anti hero

ütésenként amit kap a sámán gyogyul 800 hpt. szal ha ütöd gyogyul ooo jee.
persze nem minden ütésnél de ettöl még gyogyul.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

azert erdekelne hogy demo lockkal miert nem tudsz megolni egy resto shamant :o

anti hero

dispell

vagy vidd magaddal azt az azie nevû nubsámánt, majd az rommá healel 😄
mocsok resto sámánokat úgyis egy kínszenvedés kinyirni...demo lock-kal kb. a lehetetlen kategória, ha nincs elõl a felhunter...

bloodlust-ot meg egyenesen betiltanám arénában, geciimba egy dolog ^^

nem értelek. mi bajod a wlockokkal és a papokkal?
van healer a seggedben, nem? 😄

1. Arena Live Frames - grafikus felület, nem foglal túl sok helyet, mozgatható (/alf lock, /alf unlock parancsaok), távoli (arena másik pontján lévõ) ellenfelet is jól beazonosít

2. AF_ArenaPoints - honor tab-ot upgradeli, 10 meccs után kiirja a korrekt heti arena pontot, amit kapni fogsz. honorpontokat is jól számolja, jó dolog.

2.2. illetve használhatod még EZT a linket is arena pont számolásra, szintén nagyon hasznos

Macét ma is fogok látni mert kiváltom az arénásat, de attól még viszem az SSC-s macét ha kiesik mint a szél. És rohadjon meg ha mégeccer strandpapucsot dob az a brazil menekült heringfószer.
capaszabi
macét majd csak azután fogsz, miután kiesett a trinketem 😄 remélem 😄

MrStokes
Vajh mikorra varhato a kov. patch?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Szoval ez a bartender? Azok a kis csikok a gombok tetejen a CD-t jelzik?
Eleg aranyos.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Sziasztok.

2 arenas addonra lenne szuksegem es ehhez kernem a javaslatotokat.

Az egyik egy, az arenaban a targetolast, ellenfelek kasztjainak felismereset segito addon lenne, lehetoleg vmi jofajta, ami minnel messzebrol belistazza az elenfeleket. A masik egy olyan, ami adott rating-hez jaro arena pontmennyiseget tudja kikalkulalni.

Arena master-t es annak egy Proximo-fele atiratat probaltam eddig. Az elsot nem tudtam erdemben hasznalni, mert valahogy nem sikerult odebb cibalnom, grafikus beallitasi felulete nem volt, a parancsai kozott sem talaltam ilyenre utalot.

Proximo egesz jo, de messzebb levo ellenfeleket mar nem listaz be, csak ha kozelebb megyek. Lehet, hogy az osszes arenas addon ilyen, de ha esetleg van tudomasotok jobbrol, akkor erdekelne.
Elore is kosz.

Én pecs után azt fogom tenni, hogy fogok egy kétkezes macét és minden nyominger dotolós menekülõs papot és lockot agyba fõbe verek... remélem beválik.
asszem kapunyitás utánra fog vonatkozni

capaszabi
amugy érdekes kérdés, hogy kapunyitás után nem öltözhatsz e át vagy már prep fázisban sem? ugyanis én azt csinálom hogy behiv->átöltözök pve gearbe->elfogad->trinketek->2600 healup->earthshield->pvp gear felvessz 😄

a vegen meg eljon a holy nukerek napja
;o)

anti hero

ez majd megváltozik köv. patch-tól. dot nerffel együtt jön a "többet nem öltözöl át arena-ban" esemény is...

én sokszor már úgy nyitok, hogy curse of shadow, s csak aztán állok neki fear-elni, mert nem egyszer volt már nálunk is olyan, hogy bejött a 3-as team, palát gondoltam, hogy na majd jól elfear-elem, erre 1. fear resist, 2. fear resist, 3. fear resist, 4. fear immun.
nem mondom, hogy nem lettem ideges 😊)

Mostanában 2vs2ben elszaporodtak, az ilyen megnézzük kik ellen vagyunk és beöltözünk resistbe. Kicsit idegesítõ, hogy 10bõl 8 spell resist és közben táncolnak elötted...<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

lesz

azbiztos😊

TDC Geronimo
Mert megérdemlitek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem.Holnap de lesz karbantartás a wow-on? Nem vagyok otthon és nem tudom megnézni.

Választ elõre is köszi.
Mr_no_NaMe
Tehát 5kér megkapom. Köszi 😊
"engem a sok instant skill idegesít 😊 charge,"....ezt ugye csak viccnek szántad? 😮

janyikzs
melyik Trial verziót próbálhatom ki úgy, hogy késõbb a boltban vásárolt WoW-val folytani tudjam. Elõször alapból az US jött le, de azt tisztáztuk, hogy nem jó.
Késõbb lekaptam a GB verziót (európát választottam, de kellett még több neki: pl. német, angol, spanyol, francia, stb.) itt kiválasztottam az angolt. De most azt hallom, hogy azt csak GB verzióval folytathatom.

hát, hmm...érdekes

hehe most találtam 😊 nem is emléxem, én csináltam régebben, WoWos Dance Movie 😄

janyikzs
Ha jól olvasom (szerény az angolom) a wow-europe oldalon azt írják, hogy megvan a 9 millió elõfizetõ!!!

my hunter ... /cry😄

Ha nem gc aron akarod eladni az accod, akkor ne magyaroknak hirdesd szerintem. 😊

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Eladó egy 70es Night Elf rogue Bloodscalp szerveren.Epic cucokban(karazhan, grull,magtheridon)1500goldal.flying mountal...bankban kegyetlen sokmindennel. 5hónap played time-al. ezenkivül három hatvanas neptulon szerveren(orc rogue,undead lock, troll hunter...)a három 60as tier2ben van.összesen 1000goldal. érdeklödni priviben.

viccnek szantam kb, de ugy erzem hogy 10magebol 8ezt csinalja:op

btw ma csak kesobb jovok. talan 9utan/korul.

anti hero

TDC Geronimo
Csak a nubok csinálják ezt!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pom pyro crit, fb crit, /lol vagy megse ?? omg nemhalt meg -> frost nova + vad arcane explosion spam + fb crit megint izles szerint

ennyit az instakrol
😄D

anti hero

instantzzz!$!$!

Count Adyn
Engem is tanitsatok hogy kell castolás nélkül megölni valakit mage-el plsxxxx??!?!!?!!!444

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Miúgy számoltuk hogy kb szeptember vége október eleje lesz az új szezon kezdete. Érdemes tartogatni ja 😊 Plána ha megnézed a hatalmas különbséget t1-2 aréna gear közt (tudom hogy van de pve cuccnál a t1 is sokkal sokkal jobb)

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

[HUN]Crassus
Figy a te esetedben nyugodtan mondhatjuk,hogy NUB-vagy/kezdõ vagy/😛😊 Hidd el majd belejössz és megtanulod használni a kasztodat normálisan a többiek ellen....gyakorolgass!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

OFF:ELADO WOW+BC(upgradelt)8-ert.priv ha erdekel.
(42es elf/hunter bronzbear pve)

Jimi Hendrix

s0n1c
szó kiforgatás rulz
s0n1c
egyiksem, mert nincs idõ nagyon castolni, mielõtt még átvágjátok a torkomat egy szóval nem mondtam, hogy a mage kivétel...