World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nekem össze tudna állítani valaki 1 talent táblázatot mage-nek??
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(Tudom,tudom, tört szerverrõl ne itt :s)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
affli ág:
- nincs impr. corruption - hiba
- 5 pont suppression-re tök felesleges, még szintezéshez is
- impr. drain soul - szerintem marhaság, onnantól meg pláne, ha van dark pact-od, szintezéshez is felesleges
- shadow embrace-re 3 pont felesleges, 1 is bõven elég
- empowered corruption-nek mi értelme improved corruption nélkül?
demo ág:
- demonic embrace alap
- impr. imp hülyeség, hacsak nem feltett szándékod, hogy azzal rohangálsz állandóan. bár szerintem akkor is hülyeség, raid-re jó, azon kívûl másra csak pontpazarlás
- impr. health funnel - marhaság, farmoláshoz még soso, bár a sima is bõven elég hozzá
- impr. succu-ra 1 pont minek? megéri? nem.
- demonic aegis-t nem kimaxolni elég nagy hiba
- unholy power-re 1 pont megint minek? vagy maxold ki, vagy hagyd a francba. mondjuk az úgyis csak full demo lock-oknak éri meg.
ebben a formában sokkal használhatóbb
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- mortal shots-ra 1 pont minek? megéri? nem.
- nincs go for the throat - hiba
- efficiency vs impr. hunters mark - utóbbi sokkal jobb, fõleg mióta buffolták a hunters mark-ot (ráadásúl extra attackpower a pet-ednek is)
- endurance traing helyett i. aspect of the hawk sokkal jobb
- egyik elõzõ postra is válaszolva impr. revive pet azért jó, mert pvp-hez egyrészt alap, másrészt meg nem mindegy, hogy 10 sec alatt éleszted vagy 4 alatt, ha netán elpatkol szegény. 2 pontot simán megér szvsz.
- bestial swiftness alap, 1 pontot simán megér, anélkül még a lock-ommal is lefutom a pet-ed
- catlike reflexes szerintem 3 pontot nem ér meg, lehet azt jobb helyre is pakolni, pl. ferocious inspiration (egy kis extra dmg neked, a petednek és a partydnak, hmm?)
- serpent swiftness-t nagyon ajánlott kimaxolni...
de nekem külön szerencse, hogy sok ilyen hunta futkos mint te 😊)
esküszöm már hiányoztál 😊)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
amit még lehet variálni vele, hogy spirit bond, animal handler, savage strikes között variálgatod a 2 pontot (farmoláshoz spirit bond-on hagyni a legtutibb szerintem)
destro-n egy darab pont se volt (még épp stv-ben néztem anno, lvl42-es ud warlock destro speccen, meg én - szintén 42-esként - mentünk egymás mellett az stv-s nagák (42-44-es mobok) ellen, én végig full hp-full mana-val mentem, pihenés nélkül, neki meg 2-3 mobonként le kellett ülnie enni-inni, mert úgy megcsapkodták a mobok, s semmivel se ölte õket gyorsabban, mint én)
szintezésre affli a tuti, pláne onnantól, hogy megvan az instant howl of terror. feldotolsz (siphon, coa, corr) 3-4 mobot egyszerre, elfeareled õket, ami hp-t dotolás alatt lecsapkodtak azt meg drain life-olva az egyiket simán visszaszeded.
40-45k xp/óra simán lazán megvan igy. egyetlen gáz van vele, hogy csak tágas tereken érvényesûl jól, ahol tudnak a mobok összevissza futkosni, anélkül, hogy 20 másikat berántanának.
stamina és spelldmg gear kell hozzá (nekem dreamweave set-em volt, meg ami spelldmg-es cuccot be birtam hozzá gyûjteni az mind).
s imp helyett succu-val mentem 70-ig, azért mert:
1. egész kellemes extra dps, ha szükség van rá
2. +1 cc, ha netán egyik elfearelt mob beránt még 1-et
3. rugók ellen tud okozni kellemetlen meglepetéseket - nekik (bár akkor még a régi pvp trinket volt, nem az új)
Sry az offért csak lenne egy olyan gondom hogy sehol sem találok teljes verzios FRAPS-et hogy tudjak egykét dolgot rögziteni wowbol és hát hogyha vkinek estetleg lenne vagy tudna adni linket ahonnan letudnám szedni megköszönném..
ALien
You\'ll Never Walk Alone
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
You\'ll Never Walk Alone
Destiny. The design is clearly ancient.
de nem kell lemenni a térkérõl meg ienek ugye? csak mert a kiírás lememgy a térképrõl 😊
b:A tört verzióról ne itt keress infót!Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
15-20 perc 1 átlagos meccs, na most ha védekezik horda akkor kb 40-60perc a +40-50 pontért.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
az lenne a furcsa, ha nem igy lenne 😊