World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh jee most kezdtem a játékot és a free month alatt felvittem 36ra az jo? A /playedem 1hét

k O T T A
problem solved

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
ha vissza szeretném kapni a kitörölt 70es karimat kinek és hol írjak?
elõre is köszi

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

the prestige

i <3 u Lynx

eladom mégvagy 2x 3x -or az accot , a mai világba igy kell 😄DD

TDC Geronimo
lécci lécci

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szóljak vmit az érdekeden?😄

TDC Geronimo
Én én én <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BR <3

BR-be paladin recruit van, nem érdekel a dolog?
frostshock-on is kinn volt a hír...

jazzy
Nekem is lockom van és Bartender 3-am tehát tuti nem az csinálja, de ahogy látom már megtaláltad a megoldást.
mazo

neszójjábe!

azaz inkább mégis, úgyis kezdett már hiányozni 😄

hmm...asszem már semmi.
ha minden igaz megtaláltam a probléma forrását.
nem az action bar csinálja, hanem az OmniCC addon, ami a cooldown-okért felelõs.
mégpedig emiatt:

"/omnicc pulse: Toggles icons of objects pulsing after becoming ready to be used"

délután letesztelem -.-

hehe, elsõ comment az addonnál:

"malkovich
4 days, 18 hours ago
anytime i get counterspelled my UI often locks up for several seconds. after much troubleshooting, i discovered that this mod is the culprit"

problem solved.

picket
Nem lehet kikapcsolni, ez egy lock fícsör :7

&#3237;_&#3237;

na most nekem kéne 1 kis help:

BARTENDER 3-mal van problémám, mégpedig a következõ.

van az addonban egy flash effekt, ami akkor jelentkezik, mikor lejár a cd-je egy adott képességnek. ilyenkor 1 pillanatra szép nagyban kirajzolja a gomb fölé ezt egy effekt kiséretében.
namost ez szép is, jó is, meg mondhatjuk úgy, hogy "hasznos" is.

viszont, van egy olyan gondom, hogy ha kapok egy silencet, pummelt, kicket, stb, tehát lesilencelik az egész shadow ágamat, akkor nekem az egész actionbaromon elkezd visszapörögni a számláló, s mikor nullára ér, akkor beáll nálam a képernyõ 2-3 sec-re, amire kirajzolja a progi újra az egész actionbar a szép kis flash effekt kiséretében.

namost arena-ban ez nekem elég gáz, mivel ezalatt a kb. 3 mp alatt nem látok szart se, nem tudok csinálni semmit sem, s elég gyakran ki is nyúvasztanak ezidõ alatt.

rohadt idegesítõ, nem tudja valaki, hogy mivel lehet ezt kikapcsolni???
(akár programkód szinten is érdekel)

ITT a link az addonhoz.

Hol lehet felvenni a nether drakes questet?

Akasztott embernek lába se éri a földet

Csirke4
Rugó combat és kész!
Természetesen ezért mentem végig subtletyben. -.- xDDD
lehet úgy is, csak elég mazochista dolog szerintem 😊

nekem olyat is javasoltak, h 60ig holy és utána áttalentolni shadowra!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Csirke4
armory.wow-europe.com
Csirke4
Igen.
elbasztam a warriorom talentozását,valaki tud nekem mutatni egyet?????????????????
hálás lennék érte nagyon

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

Lynx_TWL
rohatkurva.d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Eladó egy Bc-s account, van rajta egy 70es mage.
Akit érdkelne az keressen meg esténként msn-en..
[email protected]

bocsi, az elõbb rossz volt az email cím:S
Eladó egy Bc-s account, van rajta egy 70es mage.
Akit érdkelne az keressen meg esténként msn-en..
[email protected]
Davidus
mekkora majomgeci vagy

V9ykn8_TZL0

Koszonom mindenkinek a segieseget.

na ez meg viszont nem szép dolog.
ha eladtad az accod, akkor utána ne akarj vele belogolni semmi szín alatt, mert qrvára nem a tiéd már, ergo egyfajta lopást/csalást csinálsz ezzel...
ha nagyon wow-ozni akarsz, vegyél új wow-ot, aztán hajrá...

edit:mikor nincs fennt épp nyilvan 😊)

elöbbi meg fel is mentem online <#idiota>csak kidob mert jaccik a kocsogje

Köszi Wikdor a buildet, használhatónak tûnik így elsõ ránézésre ragtime ki is próbálom gyakorlatban is enyhe változtatással<#vigyor2>.

Ragnar mikor eladtd az accod tudtad hogy inenntõl nem a tied a karakter, szerintem feleslegesen fájdítod a szíved hogy megnézegeted hogy mit csinál vele az új tulajdonos.Ez olyan mint a szomszéd aki családi okok miatt kénytelen volt megválni a kutyájától de azért hetente 3x elmegy hozzá annyi a különbség hogy itt a kutyának is rossz és a mai napig nem érti hogy mitörténik miért nem mehet haza.Az accountod nemérez ilyesmit itt csak te jársz rosszúl hogy megnézegeted idõnként...

Hova jutott a világ mr Picket törtszerverezik?! a helyes kis mellénykéjében.
pap : egyértelmûen shadow. és most már 70-en is csak shadow az ajánlott...

vicc, hogy ezért a két mondatért fél évvel ezelött még elküldtek a halálba, mondván, hogy a shadowpriest az suxx és használhatatlan szemét, nodps, stb, stb, stb...

hmm..jah, nem rossz, bár nálam demonic embrace pl alap, anélkül kettõt se lépek semerre se, meg a srác egy affli-demo specet linkelt, azt alakítottam át.
affli-destro-ról nem volt szó 😊

btw egész jó kis pve geared van, nekem még van pár cuccos, amit nem ártana lecserélni végre epix-re...

na én ezért is nem adom el az accom...

Na ezért nem adnám el semmi pénzért az én accomat bakker<#wilting>
bele is õrülnék, ha látnám, hogy kúrja el valaki a karaktereimet még akkor is, ha nincs úgy túlöltöztetve epic-ekkel.

tigeroo
tedd túl magad rajta 😄

amugy igy figyelgeted a tagot armory-n keresztül vagy beszélni szoktál vele?😄
drama!

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

hianyzik a wow<#wilting> azz uj tulaj tiszta faszlama , mar most elbaszta a karit 😄 pl a smv q -kbol szerezhetõ -hunternak való- imba kis sapit ,ráadásul 3db +12 stamos gemmelve , lecseréli erre : http://armory.wow-europe.com/item-info.xml?i=29332 vagy a valanoos longbowot lecseréli a csicska lvl68 as -bm 2.boss- bowra -.-
AZ MINEK JÁTSZIK
mind1

Rougenak!? 😮 Vélemény!?? És szintezéshez mit javasoltok??

És Pap? Holy vagy Shadow?? 😊

Szerintem combat roguenak a két kard a jó!! Én is azzal megyek!

Botond
Szintezni kard a menõ. ^.^ Csak a gankerek, mint én skilleznek tõrrel. :-D
Tatyla
combat-dagger+sword vagy két dagger

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szijasztok megjött a bank kártyám MAstercard Medium vayg milyen és nem engedi feltölteni a wow-ot vele pedig van rajta elég sok pénz és nem jó nekei se a sok számos 16jegyû , se a4jegyú most mit csináljak ?:S ezeket irja ki rá : Invalid credit card number és Verify number is invalid ...Nem tudom mit cisnáljak most és miért nem birom feltölteni vele az accomat. Elöre is kösz a válaszokat bye és ty

Get a life!

Hello mindenkinek.Van egy lvl 11 Night elf Rouge om ,es en is szintezeshez kernek tanacsot,hogy melyik skill fat erdemes erre a celra fejleszteni?

Eladó egy 70es Night Elf rogue Bloodscalp szerveren.Epic cucokban(karazhan, grull,magtheridon)1500goldal.flying mountal...bankban kegyetlen sokmindennel. 5hónap played time-al. ezenkivül három hatvanas neptulon szerveren(orc rogue,undead lock, troll hunter...)a három 60as tier2ben van.összesen 1000goldal. érdeklödni priviben.

Count Adyn
Én valami iesmivel szinteztem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Mire? Szintezésre?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MrStokes
Kosz Wildor, nem csalodtam benned 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"