World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
elõre is köszi
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
frostshock-on is kinn volt a hír...
azaz inkább mégis, úgyis kezdett már hiányozni 😄
ha minden igaz megtaláltam a probléma forrását.
nem az action bar csinálja, hanem az OmniCC addon, ami a cooldown-okért felelõs.
mégpedig emiatt:
"/omnicc pulse: Toggles icons of objects pulsing after becoming ready to be used"
délután letesztelem -.-
hehe, elsõ comment az addonnál:
"malkovich
4 days, 18 hours ago
anytime i get counterspelled my UI often locks up for several seconds. after much troubleshooting, i discovered that this mod is the culprit"
problem solved.
BARTENDER 3-mal van problémám, mégpedig a következõ.
van az addonban egy flash effekt, ami akkor jelentkezik, mikor lejár a cd-je egy adott képességnek. ilyenkor 1 pillanatra szép nagyban kirajzolja a gomb fölé ezt egy effekt kiséretében.
namost ez szép is, jó is, meg mondhatjuk úgy, hogy "hasznos" is.
viszont, van egy olyan gondom, hogy ha kapok egy silencet, pummelt, kicket, stb, tehát lesilencelik az egész shadow ágamat, akkor nekem az egész actionbaromon elkezd visszapörögni a számláló, s mikor nullára ér, akkor beáll nálam a képernyõ 2-3 sec-re, amire kirajzolja a progi újra az egész actionbar a szép kis flash effekt kiséretében.
namost arena-ban ez nekem elég gáz, mivel ezalatt a kb. 3 mp alatt nem látok szart se, nem tudok csinálni semmit sem, s elég gyakran ki is nyúvasztanak ezidõ alatt.
rohadt idegesítõ, nem tudja valaki, hogy mivel lehet ezt kikapcsolni???
(akár programkód szinten is érdekel)
ITT a link az addonhoz.
Akasztott embernek lába se éri a földet
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
hálás lennék érte nagyon
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Akit érdkelne az keressen meg esténként msn-en..
[email protected]
bocsi, az elõbb rossz volt az email cím:S
Akit érdkelne az keressen meg esténként msn-en..
[email protected]
ha eladtad az accod, akkor utána ne akarj vele belogolni semmi szín alatt, mert qrvára nem a tiéd már, ergo egyfajta lopást/csalást csinálsz ezzel...
ha nagyon wow-ozni akarsz, vegyél új wow-ot, aztán hajrá...
Ragnar mikor eladtd az accod tudtad hogy inenntõl nem a tied a karakter, szerintem feleslegesen fájdítod a szíved hogy megnézegeted hogy mit csinál vele az új tulajdonos.Ez olyan mint a szomszéd aki családi okok miatt kénytelen volt megválni a kutyájától de azért hetente 3x elmegy hozzá annyi a különbség hogy itt a kutyának is rossz és a mai napig nem érti hogy mitörténik miért nem mehet haza.Az accountod nemérez ilyesmit itt csak te jársz rosszúl hogy megnézegeted idõnként...
Hova jutott a világ mr Picket törtszerverezik?! a helyes kis mellénykéjében.
vicc, hogy ezért a két mondatért fél évvel ezelött még elküldtek a halálba, mondván, hogy a shadowpriest az suxx és használhatatlan szemét, nodps, stb, stb, stb...
affli-destro-ról nem volt szó 😊
btw egész jó kis pve geared van, nekem még van pár cuccos, amit nem ártana lecserélni végre epix-re...
bele is õrülnék, ha látnám, hogy kúrja el valaki a karaktereimet még akkor is, ha nincs úgy túlöltöztetve epic-ekkel.
amugy igy figyelgeted a tagot armory-n keresztül vagy beszélni szoktál vele?😄
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
AZ MINEK JÁTSZIK
mind1
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Get a life!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"