166745
  • s0n1c
    hirtelen eszembe jutott Meleg Al a spból
  • tigeroo
    if you're 666, then i'm 555
    (a maggotok értik)
  • Gb666
    Okés. Amúgy cukik a macikák a nicked helyén.
  • Ghoosty
    Ha eredetin akarsz játszani, akkor az magától elintéz minden patchet, ha meg törtön, akkor tanulj meg olvasni.
  • picket
    Ebben a formában a hello kitty klub fórumában próbálkozz
  • Gb666
    HEló belló! SZija-mija. Cső. Csácsumicsá! Mizujság?! Na lécc ha valaki tud segítsen:
    NEkem megvan az ALAP Wow + 1.4 PAtch, ÉS a Burning Crusade 2.3.0 + 2.3.0-2.3.3 As patch + Classic Client 2.3.0 + Theatre of dreams addons. Na már most. Milyen sorrendben kell ezeket feltelepíteni?? És kell-e még valami ahhoz, hogy játszhashak?? Pl. valami más patch a Tíz-millió-egyszázezer közül?? Ja és meik szerveren érdemes játszni? PLEASE Segítség! Thank u NAgyon!
  • WiLDoR
    te meg ne az s1-ből indulj ki.
    az 1 viccgear az s3-hoz képest, ég és föld a különbség a kettő között -.-
  • WiLDoR
    nem, csak lock-ok ellen játszom arena-ban...s addig gázos csak a wlock, mint ellenfél, amig a pet-je él.
    ha az kifingott, akkor a lock-nak is kampó, nincs az az isten, hogy életben tudja tartani a healere, ha közben cc-zik is orrba-szájba...

• Count Adyn
    Ez ááá:DD
  • picket
    És ezzel miért csak a kasztok 75%-át lehet verni???!!1 QQ
  • capaszabi
    mint a lockok 90%áé....
  • janita
    Szia
    Egyszerü:nem fizetsz elö a köv. honapra
    1 évig nem törlik az accountot
  • Demeter
    Srácok mi a módja és menete annak ha szüneteltetni akarnám a wow-ot és ezt max meddíg lehet??

Thx!
  • k O T T A
    már megint a resto druidok...:D
  • s0n1c
    lol
  • Lazarus
    Wildor is jól nyomja, csak az accountja a blizzard winyóján pont badsectoros részre került, ezért minden karija gyenge.
  • kikko
    Köszi
  • Rage47
    12.99 EUR One-Month Subscription
    35.97 EUR Three-Month Subscription
    65.94 EUR Six-Month Subscription
  • kikko
    Hali mennyi dollár vagy euró most a játék havidíja?
  • [negativ] Cirek
    pick me!!
  • shaime01
    nemtudom mi a rossz a te warlockodal én s1 geares ember ellen szintén s1-ben, áltában csak warrior és rugo meg feral drood ellen szoktam kikapni meg néha enh shaman ellen ha jól használja a totemeket. warrior is verhető csak ha nincs hely kiteolni akkor gáz van. de az én drain lifeom ha jól emlékszem 3xx körül tölt siphon meg 100 és 200 között valahol fogalmam sincs de elég gyorsan tölti vissz aa hpm ha nincs rajtam healing debuff. és az én warlock tudomásom kimerül kb annyiban ,hogy "fear dot dot dot fear" :p
  • BEAST #122337
    megint a lockoddal jatszol? D:
  • WiLDoR
    "többet healel vissza mint amennyit sebzel.."

ez hülyeség.
    mivel healelne többet?
    deathcoil az nulla, healthstone szintén. a hp mennyiségek már úgy elszaladtak ezekhez képest, hogy szinte meg se érzed, ha heal-el. mortal strike effekt ofcoz felezi ezt is.
    mint ahogy a siphon-t is, drain life-ba meg ha beleszakítasz lock-olod a teljes shadow talent fát is.
    mellesleg ha a pet halott úgy röpdösnek a 2k crit-ek bele a cloth ruhába 400 resi ide vagy oda, hogy azt öröm nézni...
  • Friczy
    Ééééééés Tagfelvéteeeeeel!
    Artum Inferniti @ Arathor
  • picket
    buff lokkz!!1 QQ
  • shaime01
    *mondjuk az hozzátartozik ,hogy lehet akármennyire imba egy warlock szerintem a legunalmasabb classok egyike.
  • shaime01
    nyugodj meg én is utálom az sl sl specet.. inkább a destro szeretem vagy affli sl sl spec a legunalmasabb talent kiosztás az egész játékban..

arénában meg nem tudom mennyire tud elvérezni nem igazán jártam még 2k rating felett arenázni sem arénázok .. ^^ viszont 400resillence felett már tud elég vicces dolgokat csinálni.. többet healel vissza mint amennyit sebzel.. ^^
  • WiLDoR
    sl-sl spec egy vicc.
    1v1-ben lehet, hogy erős, de arena-ban már igencsak el tud vérezni.
    escape ability nulla, dot sebzést röhögve kiheal-elik + dispelezik, és ami erőssé teszi, pont az a gyengéje is.
    ha megölöd a 2 petet, halott a lock is.

(btw én speciel rühellem a jelenlegi pvp szituációt a warlock-ommal, már csak azért is, mert az sl-sl speccet alapjáraton is utálom, de mégis rá vagyok kényszerítve, mert minden más lehetőség egyenlő egy kész öngyilkossággal)
  • Count Adyn
    Ebben van valami mondjuk, szerencsére nekem annyira bejött a mage hogy az első 8 hónapba egy altot se inditottam:D Aztán felhuztam egy BE maget 70 re BC után mikor játszogattam kicsit megint. És ha elkezdenék komolyan játszani, tuti maget indíanék most is:D
  • shaime01
    azért amikor valaki elkezdi a wowot az első 1 hét általában azzal megy el ,hogy felhuzza a kariját lv xy-ig aztán törli mert ki akarja probálni a többit is legalábbis én az első 1 hónapot igy szorakoztam el:)
  • Count Adyn
    Nemtudom, én nem az alapján döntöttem sose hogy mi a táp, meg meik kell hanem ami tetszik, bejön a stílusa, etc:)
  • shaime01
    a warlockot nem a fear miatt utálják az emberek hanem az slsl spec miatt. és csak azért van belöle rohadt sok mert sokan rerollnak rá de amikor szembejön egy mezei rugo mozdulni nemtudnak. ^^

szerintem (én mindig ezt ajánlom) néz meg 1-1 movie-t a jobbak közül warcraftmovies.com-n és utána dönts.
  • WiLDoR
    "Warrior, warlock és mage érdekel leginkább, a 3 közül valamelyiket indítanám"

ami kell: TANK és HEALER (dps-sel dunát lehet rekeszteni annyi van, ez a kettő az állandó hiánycikk)

tehát jók a következők:
    - warrior (protection spec - tank)
    - druid (feral - tank, restoration - healer)
    - paladin (protection vagymi - tank, holy - healer)
    - shaman (restoration - healer)
    - priest (holy vagy disc - healer)

illetve lehet még a mage is, mert azt elég sok helyre keresik a birka miatt.
    rugó, hunter felejtős, annyi van belőlük, mint a tenger.
    warlock cc-je meg elég kevés helyre jó (seduce egy rakás sz*r, banish nagyon limitált, fear meg a világ legfosabb cc-je, bár akinek feltett szándéka, hogy behúzza vele a komplett instát, annak hajrá), igy inkább mage, mint wlock, ha már dps.
    de inkább a fenti 5-ből válassz egyet.
  • k O T T A
    nevet asszem nem lehet
    ahogy néztem egy transfernek számít ha másik accra és másik szerverre rakod
  • picket
    Minden személyes adatnak meg kell egyeznie, de nem olyan bonyolult bemenni az account managementbe, és átírni -.-'
  • picket
    Ha nem visa vagy mastercard, akkor nem fogsz tudni vele fizetni. A rejected egyébként logikusan azt jelentené, hogy a bank nem fogadta el a levonás kérelmét. Hívd fel őket (a bankot), és kérdezz rá.
  • rhazid
    szerintem is menne, ismerösöm faterja simán átvitte a sját kariját a saját accjár csak sztem ha még egy másik szerverre is akarod rakni akkor azér kétszer kell fizetni nem?
  • k O T T A
    paid character transfernél bátyám accjáról a sajátomra tudok probléma nélkül transferelni?(vezetéknév értelemszerűen megegyezik,cím ugyanaz,és 1 év van köztünk)
    +másik serverre(pvp-ről pvp-re)
    ahogy néztem elvileg menne simán probléma nélkül csak biztosra szeretnék menni
  • Rage47
    nem csak dombornyomottal megy
    nálam sima visa-s kártyát is elfogadta
  • Shortstop
    virtuális kártyával is működik, amit a bank bocsájt ki