World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2100+os csapat nem fog bevenni senkit se szerintem. Ilyen szinten már nem 4 embers csapatok jönnek szembe és ha kikapsz 1 alacsonyabb ratinges csapattól akkor -25-30 pont. Utána megvered õket az eredeti 5 emberrel akkor meg kapsz értük 2 pontot. Szóval nem nagyon éri meg.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

lóóóóóól elsõ vicces dolog amit tõled olvasok ;d

anti hero

ja ezt én is olvastam official fórumokon, hogy az új 51 pontos demo talent a summon picket lesz.
speckó képességei pedig ezek lesznek:
- scandal: botránycsapás, a pet elkezd éktelen hangon rikácsolni, és minden közelben lévõ mob ráaggrozik, hasonló a felgár anguish képességéhez, csak ez jobb lesz. 5 sec cd
- exegesis: képesség, hogy mindent megmagyarázzon, ezáltal a mobok és a playerek ledobják a warlock targetet és pet felé fordulnak. gyakorlatilag egyenlõ lesz a warrior taunt-tal, csak ez 15 sec-ig fog tartani és nem lehet untargetelni a pet-et. aoe effekt, 2 min cd lesz rajta.
- wall of text crit: 60 sec cd, csak a scandal cd-jének lejárta után aktiválódhat, hatásaként minden 8 yard-on belûli ellenséges célpont ~10k sebzést szenved el

szal' ez durva lesz, szinte már látom is a töménytelen nerf lolokz topikot <#vigyor1><#beka3><#idiota>

quartz

picket az csak a kiegben jön, lvl70 feletti content

picket
Persze, a voidwalkernek meg olyan vicces kis aranyszínû csillagocskája van, meg körbepörgõrúgása. Szóval az a legtáposabb, én azt ajánlom. Szarvam meg csak akkor van, ha megcsaltál te ribanc :y

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Amúgy milyen castbart használsz?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
billentyûzet elõtt ül és hülyeségeket ír. szarva is van

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket az hogy néz ki?
Friczy
imp, voidwalker, succubus, felhunter, felguard, picket

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
idegesítõ manó, lufi, szarvas néni, szarvas kutya, szarvas baltás gyilkos, bármi egyéb aminek szarva van, gm, lich king, bill gates, justin timberlake (cry me a rivert énekelve)

azt hiszem ennyi

(amúgy: imp, void walker, felhound, succubus, felguard - vagy kreatív vagy, és a wow.allakhazam.com-on a spells / by class / warlock résznél rákeresel a summon szóra...)

&#3237;_&#3237;

csá!

Valaki letudná írni azoknak a lényeknek a nevét amiket a warlock meg tud idézni?
valamelyikkel lehet, valamelyikkel nem. bankfüggõ. kérdezd meg a bankban, hogy tudsz-e interneten fizetni vele

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy VISA Electron kártyával lehet e fizetni a játékot!

Elõre is köszi a választ!
Errõl nincs teljesen hivatalos infó, de szerintem legkorábban karácsonykor. De valószínûbb a 2008 eleje. Vagy tavasz. Vagy...
Anakin13
Sziasztok! Esetleg vki utána olvasott, de én nem.
Szóval mikor fog napvilágot látni a kieg és mennyiért?

blizzard made fake.

picket
Ezt most úgy mondod, mintha nem lennének vicces fiúk a blizzesek.

&#3237;_&#3237;

Mr_no_NaMe
Hát figy...blizzesek nem hülyék, ha akarják és nem lusták biztos vagyok benne, hogy kiötlenek egy olyan rendszert amin bevezethetõ a Lich Kingé válás. Teszamazt akár közellenség is lehetne...mindenki vadászhatja ezért bújkálnia kell stb. Ennek azért nagyon ottlenne a feelingje...csak okosan kell megoldani.
Unknow
Napi aktivitással, rendszeresen két éve? Maybe have no life? 😄 Sztem meg elvetendõ az ötlet. Még ha ilyen is valaki, attól még egyik napról a másikra, abbahagyhatja a gamet. Na és ugye azt hiszem ez több negatívummal jár mint pozitívummal. Hát nem lenne lol,hogy both side téged támad akármerre is mész? 😄

Egyébként ez a frost mournes dolog nem teljesen korrekt. Ugye a kardot a Lich king kovácsolta, but nem attól leszel Lich king,hogy használod a kardot,hanem mikor felveszed a sisakját. Arthas se volt Lich King csak a karddal 😛 Szal sztem az item leírás arra vonatkozik,hogy "A jövõ Lich kingje lehet" és nem pedig az lesz.
Mr_no_NaMe
És aki (player) megöli a karaktert úgy, hogy nála van a kard akkor kilootolható és vége a királyságnak 😊
Mr_no_NaMe
A gm-ek kezébe tényleg jól áll a kard...most komolyan, eddig hány sárga cuccot találtatok amit meg lehet fogni? Sima gm cucc. Ugyan ilyen sárga fegyvert láttam linkelve wowon belül. Kills all enemy in 30y stb.
Mellesleg kurvajó ötlet lenne ez a lich kinges dolog. Lich king lehet: ork, nightelf, ember, bloodelf, undead (elõnyben höhö^^) és esetleg troll. Min 2 éve kell, hogy játszon és rendszeres napi aktivitással.
Jó ötlet ez, csak olyan határokat kell szabni, hogy ne legyen belõle nevetséges gnomos figura mint amit az elõbb említett valaki.
persze, hihetõ. a blizzcon-on maga a blizzard csak úgy, hülyeségbõl mutogat ilyeneket -.-

Barney Tech
fake

ok thx meglesem 😊
jazzy
lentebb, ott van mind. bottomleft, bottomright, etc
azt vágom de az csak a sima action bar on mûxik a többi 5 bar hol van ? 😮 😄
esc után key bindings menü a barátod

Hello all ! Valaki meg tudja nekem mondani hogyan lehet az olyan barokhoz
hotkey-t rendelni amit az interface optionsban raksz ki ? Vagy milyen addon kell hozzá és az addonnal hogyan lehet ? 😄
k O T T A
én is csak cleanse blessing of freedom divine shield futás közben magamba shockoltam flash heal kezdõdik elõrõl..😄 jaja poén volt csak tudtam h no chance na az viszont nem volt poén😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

/sigh <#sniffles>
fárasztó vagy...

bowden
Tudja valaki, hogy az addonnál ki lehet e kapcsolni azt a hangot amit akkor hallat amikor ready lesz egy spell?ennél

ja ez ismerõs.
tegnap én is ugyanigy voltam egy resto sámánnal, aki jött, hogy beninjázza fw gy-t (én általában védek av-n, ott is fw-t leginkább).
mikor elkezdtünk harcolni, a hordások épp iw bunkernél próbáltak átjutni, mire sikerült nagy nehezen kinyúvasztanom, átkergettük egymást fél av-n, õ is elnyomott potit, minden szart.
dot-jaimat simán kiheal-elte, az earthshield meg többet gyógyított bele, mint amennyit a felguard ütött rá. végén már azzal szórakoztam, hogy fear-ben tartva megpróbáltam kinullázni a manáját (ami persze leginkább nem jött össze, mert vagy a tremor szedte ki, vagy a grounding nyelte be, vagy csak simán "csakúgy" megszakadt 1-2 sec után).
szal úgy 15 perc kergetõzés után sikerült kinyirnom végre. persze én is ott áltam akkor már kb. 50% hp-n, nulla manával.
erre benyomta az ankh-ot, s kezdõdött a móka elõrõl...újabb 5 perc kiteolgatás után aztán nemtom' másodjára mi lett volna a vége, mert közben av végetért -.-

de aszittem beleõszülök 😊
viszont azt mondom, valahol élvezetesebb volt igy, mint az, mikor jön 15 allis, aztán élek 2sec-ig se...

tigeroo
akkor nemcsak 1 frostmourne lesz?
meg szerintem a frostmourne csak valami summonálható cucc lesz (vagy az aktuális lich kingséghez kell majd)
k O T T A
tegnap av-n egy rohadt gnóm lock 3percen keresztül ölt.. nem hittem el h a kis buzi nem hagy békén, sztem vagy 40k-t belémtolt rendesen azt hittem megõrülök sehol egy hordás ez a kis gnóm meg szopat ott engem de a végén ott álltam h 10k mana nuku minden cd-n röhögtem egy jót rajta nah midnegy mindjárt jön h nerf holy pala..😄 de inkább holy nurses vagyunk sajnos
már a 6seces cs-el se lesz jobb a helyzet
reroll dk? amit olvastam abból úgy tûnik elég cool lesz, csak mindeki azzal fog mászkálni

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Dacid
ezen mit nem értesz?
nyomj egy repairt. az sok pöcsölõs problémát megold azt írja 😄
jah meg lehet, hogy enGB kéne és nem enUS. temondcsak eredeti szerveren akarsz játszani? vetted a játékot? Mert ha jól tudom Mo.-n csak az európai verziót árulják. de a wow mesterek oktassanak ki nyugodtan 😊

Botond
EU patchel próbálkozz ne amcsival.
i wanna be lich king

kár ,h elvetették :S

watto
Hali!
pachelem a játékot...
De a "WoW-2.1.0.6692-to-2.1.0.6729-enUS-patch.exe" pach-nál ez
a hiba üzemet jön elõ:

"The file "c:\Zozó\World of Warcraft\wow-partial-1.MPQ" appears to be corrupt. You may need to download this file again.
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors."

Lécci segítsen valaki hogy mit kell csinálni!
Már rámentem a repair gombra is de semmi 😞

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Bordapapa
még jó...
elképzeltem a Leszóplakállva nevû, rózsaszín testszõrzetû gnóm harcost, mint Lich King-et...
hehehe
<#banplz>

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Davidus
a statokat szerintem komolyan gondolják^^ egy darabig azt is komolyan gondolták hogy aki megszerzi az lesz a lich king de aztán elvetették az ötletet😄

V9ykn8_TZL0

Bordapapa
OMG nerf plz
vagy
giev plz

bakker, ezt azért csak nem gondolják komolyan...

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Davidus

V9ykn8_TZL0

egy nubnak tökmindegy milyen ruhában van, igy is-úgy is el lesz verve, ha nem ért a karakteréhez.

Davidus
mekkora zseni vagyok. lehet írok a blizzarnak hogy vegyenek fel

V9ykn8_TZL0

Davidus
több értelme lenne a kék pvp setnek mert a nubok nem tudnának gladiatorba öltözni

V9ykn8_TZL0

Davidus
ezt elöbb kellett volna bevezetni. sõt én az összes gladiátor cuccra kivetném😛

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Ezek még csak ilyen pletykaszinten.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx