World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
speckó képességei pedig ezek lesznek:
- scandal: botránycsapás, a pet elkezd éktelen hangon rikácsolni, és minden közelben lévõ mob ráaggrozik, hasonló a felgár anguish képességéhez, csak ez jobb lesz. 5 sec cd
- exegesis: képesség, hogy mindent megmagyarázzon, ezáltal a mobok és a playerek ledobják a warlock targetet és pet felé fordulnak. gyakorlatilag egyenlõ lesz a warrior taunt-tal, csak ez 15 sec-ig fog tartani és nem lehet untargetelni a pet-et. aoe effekt, 2 min cd lesz rajta.
- wall of text crit: 60 sec cd, csak a scandal cd-jének lejárta után aktiválódhat, hatásaként minden 8 yard-on belûli ellenséges célpont ~10k sebzést szenved el
szal' ez durva lesz, szinte már látom is a töménytelen nerf lolokz topikot <#vigyor1>#vigyor1><#beka3>#beka3><#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
keep walking... www.artum-inferniti.net
azt hiszem ennyi
(amúgy: imp, void walker, felhound, succubus, felguard - vagy kreatív vagy, és a wow.allakhazam.com-on a spells / by class / warlock résznél rákeresel a summon szóra...)
ಥ_ಥ
Valaki letudná írni azoknak a lényeknek a nevét amiket a warlock meg tud idézni?
Azt szeretném kérdezni hogy VISA Electron kártyával lehet e fizetni a játékot!
Elõre is köszi a választ!
Szóval mikor fog napvilágot látni a kieg és mennyiért?
Egyébként ez a frost mournes dolog nem teljesen korrekt. Ugye a kardot a Lich king kovácsolta, but nem attól leszel Lich king,hogy használod a kardot,hanem mikor felveszed a sisakját. Arthas se volt Lich King csak a karddal 😛 Szal sztem az item leírás arra vonatkozik,hogy "A jövõ Lich kingje lehet" és nem pedig az lesz.
Mellesleg kurvajó ötlet lenne ez a lich kinges dolog. Lich king lehet: ork, nightelf, ember, bloodelf, undead (elõnyben höhö^^) és esetleg troll. Min 2 éve kell, hogy játszon és rendszeres napi aktivitással.
Jó ötlet ez, csak olyan határokat kell szabni, hogy ne legyen belõle nevetséges gnomos figura mint amit az elõbb említett valaki.
hotkey-t rendelni amit az interface optionsban raksz ki ? Vagy milyen addon kell hozzá és az addonnal hogyan lehet ? 😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
fárasztó vagy...
tegnap én is ugyanigy voltam egy resto sámánnal, aki jött, hogy beninjázza fw gy-t (én általában védek av-n, ott is fw-t leginkább).
mikor elkezdtünk harcolni, a hordások épp iw bunkernél próbáltak átjutni, mire sikerült nagy nehezen kinyúvasztanom, átkergettük egymást fél av-n, õ is elnyomott potit, minden szart.
dot-jaimat simán kiheal-elte, az earthshield meg többet gyógyított bele, mint amennyit a felguard ütött rá. végén már azzal szórakoztam, hogy fear-ben tartva megpróbáltam kinullázni a manáját (ami persze leginkább nem jött össze, mert vagy a tremor szedte ki, vagy a grounding nyelte be, vagy csak simán "csakúgy" megszakadt 1-2 sec után).
szal úgy 15 perc kergetõzés után sikerült kinyirnom végre. persze én is ott áltam akkor már kb. 50% hp-n, nulla manával.
erre benyomta az ankh-ot, s kezdõdött a móka elõrõl...újabb 5 perc kiteolgatás után aztán nemtom' másodjára mi lett volna a vége, mert közben av végetért -.-
de aszittem beleõszülök 😊
viszont azt mondom, valahol élvezetesebb volt igy, mint az, mikor jön 15 allis, aztán élek 2sec-ig se...
meg szerintem a frostmourne csak valami summonálható cucc lesz (vagy az aktuális lich kingséghez kell majd)
már a 6seces cs-el se lesz jobb a helyzet
reroll dk? amit olvastam abból úgy tûnik elég cool lesz, csak mindeki azzal fog mászkálni
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
nyomj egy repairt. az sok pöcsölõs problémát megold azt írja 😄
jah meg lehet, hogy enGB kéne és nem enUS. temondcsak eredeti szerveren akarsz játszani? vetted a játékot? Mert ha jól tudom Mo.-n csak az európai verziót árulják. de a wow mesterek oktassanak ki nyugodtan 😊
pachelem a játékot...
De a "WoW-2.1.0.6692-to-2.1.0.6729-enUS-patch.exe" pach-nál ez
a hiba üzemet jön elõ:
"The file "c:\Zozó\World of Warcraft\wow-partial-1.MPQ" appears to be corrupt. You may need to download this file again.
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors."
Lécci segítsen valaki hogy mit kell csinálni!
Már rámentem a repair gombra is de semmi 😞
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
elképzeltem a Leszóplakállva nevû, rózsaszín testszõrzetû gnóm harcost, mint Lich King-et...
hehehe
<#banplz>#banplz>
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
V9ykn8_TZL0
vagy
giev plz
bakker, ezt azért csak nem gondolják komolyan...
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx