166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#122650 shala, linksz, beast na meg ugye malav miatt szétment
csak gratulálni lehet nekik /bravo
l2p -
aphex #122649 Razi, mi lett a guilddel?
lootwh0re -
#122648 jo hat, te is nub vagy, ennyi -.- -
Lacika 79 #122647 Ha valaki még nem látta volna, guildes videó :D -
#122646 teszteltem 2-3 hétig, már nem várom... -
WiLDoR #122645 +2 -.-
én is várom már... -
#122644 metyünk -
#122643 gyertek diablozni:D -
#122642 itt vagyok -.- -
#122641 Nem muszály napi 4 órát kockulni, lehet mondjuk hetente kétszer is raidelni ha valakinek kevesebb az ideje. -
#122640 te is...láma2, shala hol van? ő volt az utolsó mohikán a guildbe -.- -
#122639 najo te világ nc-je hova tüntél?!?! -
yal #122638 cyclone bg/stormscale -
Bhalage #122637 !!
+1 -
#122636 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, ti milyen szervert ajánlotok annak, aki inkább pvp orientált, melyik szerintetek a "legjobb" szerver, ahol nagyjából van elég magyar is?
Én egyelőre a Stormscalet, Deathwinget, Twisting Nethert néztem ki, szerintetek a 3 közül melyik jobb?
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
Tiger1111 #122635 Hello mindenkinek. 70es ally oldalon lévő epic lockomat cserélném hordás mage ,paladin ,priest vagy hunter kasztokra.A csere már 58-as karakternél is érdekel .Ha valaki cserélne priviben írjon -
#122634 nah meg egy aoc lama :D:D -
#122633 én meg ha kérdezik letagadom, hogy játszottam:d -
#122632 3 év után frozen az accom nub -.- már egy hete!
aoc jöhetne már:=( -
#122631 húgeci -
#122630 l2p -
#122629 PVE akkor jo wowba ha kockulsz minden este 4 orát raidbe, amugy egy nagy 0
olyan hogy PVP meg nem létezik
Magyarokat meg BS-en, Arathor meg Ragnaroson keress, mondjuk jobban teszed ha egy "külföldi" szerveren játszol. -
Speedy86 #122628 Picit furcsa lesz hogy nem lesz full t6-om 1 hónap alatt:D
amugy mennyi idő alatt lehet elérni a 70-et 5-6 órás játékkal?
Sok magyar van? -
Speedy86 #122627 magyarul PVE-be csak arénák meg duel van? -
#122626 pve olyan mint a kulcsra zárható buzifürdő. akkor nyitnak rád amikor te akarod, de cserébe nembiztos hogy leejtik neked a szappant:D
pvp meg egy non-stop orgia (vagy assrape, ki hogy éli meg) -
Speedy86 #122625 Köszönöm mindenkinek a segítséget. Már alig várom, hogy kezdjek:D
Még annyit szretnék kérni, hogy a PVE-röl mondjatok valamit. sajna azt se tudom mit jelent és miröl szol -
DnAJr #122624 figyelj énis voltam törtön ahol pl a hunti volt olyan ... hogy nem lehetett gyözni de eredetin minden kaszt és faj "elvileg" (szntem nem igy van má idegesít) ugyanolyan esélyekkel játszik tehát ne zavartasd magad kezdj egy olyan karit ami tetszik és toljad hidd el az eredeti mindig jobb ;):) -
aradi13 #122623 Az a baj h azt a képernyőt ki sem dobja hanem ahogy kiírja a hibát visszalép a bejelentkező menübe:S -
Foglaltnick #122622 suggest realm, vagy change realm gomb, attól függ melyik képernyőn vagy -
Foglaltnick #122621 a hivatalos szervereken többen vannak mint a törtszervereken, ez alapvetően befolyásolja a PVE-PVP kérdést. Egyrészt sokkal több ember próbál téged megölni miközben kvesztelni szeretnél, viszont te is többet ölheted a kicsiket amíg kvesztelni próbálnak (a world pvp ennyiben kb ki is merül), de nagyobb a PVE tartalom is, mivel könnyebb olyan partyt/guildet találni akikkel el lehet menni instázni/raidelni. -
aradi13 #122620 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.Déletlőtt szerettem volna játszani vele mert cask 10 napos próbe verzióm van, és amikor be akartam lépni akkor tele volt a szerver. Választottam 1 másik szerver "Arena Tournament 1" a szerver neve. Namost ahogy be akarok lépni ki is írja a Succes feliratot és utána kiírja hogy: "Disconnected from server". Kéredésem az lenne h. hogyan tudnék választani másik szervert úgy h. erre a szerverre nem enged fel. Előre is köszi. -
Speedy86 #122619 Lenne még 1 kérdésem. Amelyik tört serveren vagyok nagyon nagyon szar a warrior. esélye nincs megverni senkit. ez a valóságba hogy van?
egy jó kis furrys warrior áll hozzám legközelebb de inkább ne?:d -
Speedy86 #122617 oké bocsánat:)
azthiszem 3-as rate-n voltam pvp-n. Bocsi nem is tudom milyen a másik. az milyen? Mi értelme van annak ami nem PVP?:) -
#122610 Mindegyik eredetihez jár az 1 hónap, szerintem. Nekem is ez a változat van meg, igaz még nem raktam fel, nem regeltem, de tuti jár hozzá 1 hónap :) -
#122609 Eladva! -
Foglaltnick #122608 a lassúság attól függ hogy milyen beállítások mellett játszottál... a szeró szót ne használd kérlek ha lehet, a népek nagy részét zavarja ^^
ha PVP szerveren szeretnél játszani akkor Bloodscalp vagy Ragnaros, ha PVE-n, akkor Arathor
jár egy hónap a battlechesthez is, igen -
#122607 törtszeró a valagad -
Speedy86 #122606 :D
hát ja nagyon rá lehet kattanni. Törtszeró után kicsit lassu lesz gondolom:D -
#122605 mindened megmarad, sőt nyersz 11 boldog hónapot az élettől :D -
Speedy86 #122604 bocsi buta kérdés lesz de pl ha nem fizetem be mert nincs zs csak 11 hónap kimaradással pl akkor megmarad mindenem ugye?