World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
valaki megtudja mondani hogy anyagi szempontbol melyik a legjovedelmezobb mesterseg vagy mestersegpar?

Lynx_TWL
mangle-mangle-fero bite = i win

๏̯͡๏﴿

k O T T A
na akkor én arra lennék kiváncsi h feral drooddal hogyan tudok leverni egy huntert😊
csak hobbi szinten ismerem a karit csak farmolok vele mert azt a holy nurse-emmel kicsit nehéz lenne
szóval feral drood vs hunter kiváncsian várom😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Mighty
Ez biztos az a hely, ahol ezt meg kell kerdezni?

Most szerinted majd valaki felsorolja az osszes cuccot?

Legy kreativ, hasznald az agyad. Vagy legalabb a google-t. Ha az nehez, keress wow oldalakon (www.wowhead.com pl).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

üdv, skacok vki megtudná mondani hogy armorsmithel milyen itemeket lehet csinálni? a weaponsmitheseket(sword, mace, axe) ismerem meg láttam is õket de azt hogy armorsmithel miket lehet csinálni nem tudja valaki?
köszi

olyan speccel játsz, amit kedvelsz...

TDC Geronimo
szisziribi 😞(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Hm...akkor most megérné át talentelni felguardra afflis lockról? Mert ezzel elég jól farmolok, pvpbe is so - so elvok. Felguard esetleg mindkettõre jobb? 😊
ilyet nem mondott senki, max. te olvastad ki belõle.
darien kért pár tanácsot, adtam neki pár tippet, ennyi.

s szerintem semmi baj sincs a felguard-os lock-kal, én pl. kedvelem ezt a spec-t.
pedig elötte én is azt gondoltam, hogy gázos, de kellemesen csalódtam benne.

Mighty
lvl69-en eléggé kevés resiliance jön össze...

hm... fd a felguard miatt (okos lock figyel erre is, és már küldi is vissza rám) és a castolást már ezzel nem szakítom meg. Elég pörgõs szokott lenni wsg, szal nagy eséllyel a trinketem is CD-n van. Bízhatok még a bw-ben és intimidationban.
Tényleg theorycraft, mert az a lock tényleg tudott játszani. Persze bénáztam (ice trap), de volt, hogy ketten lógtunk rajta. Na, az már valóban a noobság netovábbja volt 😊

Tegnapi noobság: AV, valami idióta módon lettek kihúzgálva a hordás boss mellõl az npc-k. Volt vagy 3 is egyszerre kint. Nagy nehezen lementek. Öljük a bosst (az is összevissza, mert mindenki túlaggrozta a tankot), nagy nehezen eljut 5%-ra. Erre bejön egy spap, egy resto sámi és egy druida, hordások. Mivel az npc-k lassan hullottak, respawn is volt. Seperc alatt elbuktuk azt a kört. Elõtte zsinórban 10 gyõzelem.

hat teged olvasgatva az az erzesem tamad, hogy szegeny felguardos lockok... sigh
-leggyengebb class, freehonorz kategoria es wildor raadasul pont azt jatszik, ez csakis vmi gonosz, veletlen egybeeses lehet. ;(
lehet kiprobalom >.>

anti hero

ja igen, feign death hatására a felguard visszamegy a lock-hoz, nem támad újra, amig parancsot nem adnak neki rá.
ez is jó dolog, hogy levakard magadról a pet-jét.
továbbá, ha azt látod, hogy csúnyát akar castolni rád - pl. shadowbolt, soulfire, stb - szintén nyomd be a cast felénél az fd-t, s akkor megszakad neki.
intimdiation-nel szakíthatod 2. alkalommal is.
ezzel is nyersz idõt.
pet rágja folyamatosan.

és a wing clip + frost trap a legfontosabb (szerencsére a hunterek nagy része túl láma ezeket rendesen használni, azt hiszik, hogy ha benyomják a bw-t, akkor azonnal godmode nekik, csakhogy wing clip és trap nélkül simán-lazán tudsz a nyomukban loholni, aztán akkor cseszhetik).
ja és stamina, minél több stamina + resiliance (bár ez igaz mindegyik class-ra).

semmi értelme megölni a petet, mert 0,5sec alatt idéz másikat helyette.
bw specces vagy.
wing clip a lock-ra és a felguard-ra, utána fuss el tõle. ha felguard intercept-et kapsz, akkor várd meg, amig letelik, a ha fear-t kapsz, akkor trinkettel gyere ki, deathcoil szintén.
ha wing clip-elted a lock-ot a felguard-ot, utána bw-t nyomd be és szedd szét 41 yard-ról. locktól való eltávolodás után rakj le egy frost trap-et tõle kb. 4-5 yard-ra. bm specces hunta ellen range-ben akar majd maradni, de wing clip-elve nem fog tudni, igy valószinûleg trinkettel leszedi magáról.
utána viszont beszivja a frost trap-et, ahogy kell, s onnantól kb. nyertél is jó eséllyel.

/theorycraft off

😞

Mighty
Sokat még nem próbáltam 1v1-et lock ellen, de az megszivatott. Ráadásul, most, hogy mondod nekem nem esett le, mi a tökért jött ki mindig a felguard az icetrapbõl 😊

No, de mi van akkor, ha megölöm a petjét? Idéz még egyet gyorsban, nem?

picket
Nem.

ಥ_ಥ

Sziasztok!
A Burning Crusade-hez is jár 1 ingyen hónap?

ja és de, a bm az ideális spec a lock ellen, mm hunterként sokkal nagyon szivás lehet, mert cc-zni tudna, icetrap-bõl meg trinket change óta a lock is ki tud jönni...
(s ez még mindig 1v1-re vonatkozik ofcoz, grp pvp-ben tök más a szitu)

wing clip, frost trap (v. snake trap) a te barátod is, használni is kéne õket néha (ami mondjuk elég vicces, mert a hunterek 90% túl lusta(?) fel-lerakni is õket)
amelyik bm hunta nem bir megölni 1v1-ben, azonos szinten, közel azonos gear-ben egy lock-ot, annak el kéne gondolkoznia, hogy mit is csinál rosszúl...

ps.: icetrap-elni tök felesleges a felgárt, mivel ha ölöd a lock-ot, akkor sebzõdik a felgár és ha sebzõdik, akkor kijön az icetrap-bõl. frost trap viszont igencsak hazavágja...

El kell döntened hogy pvp vagy pve szerveren szeretnél-e játszani. Pvp szerverek közül a ragnaros és a bloodscalp ahol sok a magyar, pve közül a nordrassil és az arathor. Legalább is én így tudom.
hello all
én még csak most akarom elkezdeni a WoW-ot és azt kérdezném hogy melyi8k server-en van több magyar vagy melyik szerintetek a legjobb server?
elõre is kösszi a választ
Lazarus
"We're sorry but there has been an error with your request.

If you are attempting to purchase World or Warcraft online, please be advised that the online upgrade feature is unavailable while some improvements are being made to the system. However, accounts can still easily be upgraded to retail accounts by purchasing a boxed copy of World of Warcraft- available at retailers everywhere.

If you have already purchased a retail copy of World of Warcraft, you can enter your retail authentication key at the bottom of the Account Management home page."

Érdemes várni, vagy inkább tegyem azt amit javasol?
aztán lehetne még rizsázni róla, de nincs kedvem hozzá.
ha ki akarod próbálni, akkor: 7-43-11

attól függ, hogy mit szeretnél.
ha bg-zel aktívan, s ratyi gear-ed van, akkor jó dolog a felgár. korrekt dmg, soullink, 3 sec stun, etc. szal' segít, hogy túlélj.
ha olyan csapatban arena-zol, ahol nincs healer (2v2, 3v3), a nuke-olásra mentek rá, akkor szintén nem rossz a fentiek miatt.
ha látják, hogy más pettel rohangálsz (általában ez felhunter szokott lenni) az elsõ gondolat az lesz, hogy affli vagy destro spec vagy, gear-ed mintájából nagyjából kikövetkeztetik a hp-d, specced, s ha azt látják, hogy ratyi a gear, akkor 2-3 sec alatt ki leszel nukeolva).
ha felgáros vagy, akkor általában nem te leszel a fõ célpont, mert a soullink miatt tudják, hogy nem fogsz könnyen kinyúvadni.
én is felguarddal tolom 3v3-ban, szerintem nem rossz.
de megvannak a hátrányai is, az instant fear-t pl. nagyon tudom néha hiányolni. de összességében véve nem rossz. arra jó, hogy segít begyûjteni a késõbbi specedhez a cuccokat.

Mr_no_NaMe
Mikor kapok több honort AV-ben? Lvl51-esen vagy lvl60ason?
Ha nagyon hülye kérdés lenne akkor csak azért, mert lvl 51esen ugye csak nyagyobbak vannak, és azokért ugye elvileg több honort kéne kapjak, viszont 60-on a legnagyobbak között vagyok de csak kicsik jönénnekm tehát kevés honor (elvileg?wtf?)
Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

Mondjuk nem estett szó arról, hogy 2vs2,3vs3,5vs5-re gondolunk. Én végig 5vs5re gondoltam, de amit te mondasz az igaz. Köszi a tippet.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mighty
Gyakorlatilag képtelen voltam megölni 1v1-ben...

petje stunnal kezd. A csapdából 2 sec alatt kijön és ütöget folyamatosan. A lock szórja a dotokat, fearel (ebbõl mondjuk kétszer ki tudok jönni: trinket (5min CD) és beastial wrath (2min CD) vagy esetleg meg tudom szakítani egyszer intimidationnal (2min CD). Egyszerûen nem tudok annyi sebzest beletolni, hogy elfogyjon a hp-ja. Gondolom még soul linkes is.

Jó, tudom, nem az ideális spec a BM egy ilyen lock ellen (ha nem jött volna le, hogy hunterként ökörködöm mostanában BG-ken).

Ja, és jobban jársz, ha DeVilkinget kérdezed 😊

wtb acc , bs alli oldal ,wari,rúzs,pala,druid jöhet szóba
privibe!

Lacee
kifejteneéd? 😊
Wildor, te mint worluk-tulaj, mit gondolsz?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

offtopic, de nagy poén 😊
vágd ki, ragaszd össze, njoy 😊)

forrás

Mighty
Én az a fajta játékos vagyok, akinek nem kell rögtön minden. Szép nyugisan játszok és idõvel minden megvan. Azon nem fogok görcsölni, hogy nincs meg 1 hét alatt az összes ütõs enchant, gem, stb.

jaja. új kiegnek jobb ha mindenki úgy indul neki, hogy 99999 honor, 5000 arena pont (asszem ezek a cap-ek, de javítsatok ki, ha tévedek), meg kb. 15-20k gold bezsákolva, aztán akkor sok probléma nem lehet 😊

a különbség kettõnk között ott van, hogy "bg szünetben megcsinálok 1-1 napi küldit".
én nem tudok, mert mire elmásznék a griffeshez, már be is hívott újra a bg, amelyikre jelentettem 😊
szal nekem bejövetel gyakorlatilag semmi, csak kiadás. és egy 40spelldmg enchant, vagy 150 hp, +20 gloves spelldmg igencsak apasztja a pénztárcát.

de már nem kell sok honor, hamarosan végzek azzal, amit beterveztem magamnak, és utána jöhet az összes többi dolog, ami megmaradt.
repuk, insta, pénzgyûjtés, etc.

mennyit költöttél el bcben úgy kezdésnek? (6k mount, craft gear, enchantok. legalább 10-15k gold) új kiegben ugyanez lesz kb, tehát van mire gyûjteni

capaszabi
ez tök érdekes, én raidelek és pvpzek, bg szünetben megcsinálok 1-1 napi küldit és nem fogy hanem jön a pénz. 60g repair/raidnap, 20g repair/nap pvp-re

kazzakon ez megy. 2v2 feltolni 2k fölé 1 nap alatt (és igen nem nehéz), utána eladni (1k+ gold felett elmegy simán).
Legkönnyebben szerzett pénz az egész játékban :p

Mighty
lvl69-en kifejezetten utálom a felguardos lockokat BG-n 😊

Mighty
Igen, te volnál az, aki örülne 2k goldnak, csak nem tudsz ellenszolgáltatni 😊

Aki meg tudna ellenszolgáltatni, annak nem kell annyira ez a pénzmag. Szerintem.

Lacee
locknak mennyire jó befektetés a Felguard? 41 pont kell demonologyban, az szerintem sok picit. megéri?
most, lvl23-on biztos hogy affli specre hajtok, de lehet hogy késõbb majd reroll demora, ha egyáltalán van értelme.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

az még mindig jó biznisz, csak:
1. nincs kedvem/idõm vele pöcsölni már
2. másik serveren van az a kari, nem ott, ahol a lock-om, szóval még csak cash-t átutalni se tudok neki 😊

PiszkosFred
Pedig nem is olyan regen meg te ecsetelted, hogy lowlvl szinten milyen konnyen osszeszedsz x goldot ;] Befellegzett a kufar eletmodnak ujabban?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Biztos lesz ilyen, de ez nem ilyen egyértelmû, hogy 2100+os csapatok majd pénzért bevesznek embereket. Legtöbben akik már itt tartanak arénába azért játszanak, hogy a legelsõk közé kerüljenek és nem azért hogy bukjanak 200 pontot amít elég nehéz begyüjteni, de mint mondtad a pvpsek nem nagyon farmolnak😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

jó, most csak mondtam egy összeget.
a lényeg az, hogy szvsz nincs a játékban olyan dolog, amit kellõ mennyiségû pénzzel ne lehetne megvenni (no nem mintha ez az életben másképp lenne).

amúgy meg itt egy topix a témával kapcsolatban, elvileg ezalapján, már ha lehet bizni a benne leirt "infókban", akkor az s3 cuccokhoz ugyanúgy kelleni fognak a pontok, csak amig nincs meg a szükséges rating-ed (fegyverek esetén min. 1900-as), addig nem tudod majd kiváltani õket
link

s hogy mire kellhet 2k gold fejenként? hát mikor eldöntöttem, hogy behúzom honor reward-ból a veteran silk cuccokat, még volt 1400g-m. mire meglettek maradt 260g. a többi elment repair-re (volt közbe raidinsta, kara is, meg ha pvp-ben csépelnek akkor is van dura loss, 1-1 repair meg 15-25g között mozog) és a honorból vásárolt cuccok enchant-olására, gem-ekre.
hamarosan lesz megint pár pvp cucc az affliction spec-hez, de hogy mibõl fogom õket enchantoltatni azt még nemtom...enyhén szólva is pénzhiánnyal küzdök, speciel jól jönne, ha vki hozzámvágna 2k goldot, csak úgy 😄

Mighty
Vajon mire kellhet egy 2100+ ratinges csapatnak fejenként 2000g? Következõ 100 éves repair billre elég is lenne...

TDC Geronimo
thx

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
mire kéne annyi pénz?

๏̯͡๏﴿

és ha random millionaire user aszonja, hogy fejenként 2000g?
itt már lehet, hogy elgondolkoznának rajta, nemde?
van rá 1 fogadásom, hogy nem 1 ilyen eset lesz...az aktív pvp-sek nem arról híresek, hogy dúskálnának a gold tengerben...

Mr_no_NaMe
azé ez jólenne ha igaz lenne...szegény gyenge lockot végre kicsit meghúzzák 😄DSA
(eleve nem kellett volna nerfelni a guardot csak a sok kis fasz ugye inkább nerfet akar mintsem játszani megtanulni)