World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak hobbi szinten ismerem a karit csak farmolok vele mert azt a holy nurse-emmel kicsit nehéz lenne
szóval feral drood vs hunter kiváncsian várom😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Most szerinted majd valaki felsorolja az osszes cuccot?
Legy kreativ, hasznald az agyad. Vagy legalabb a google-t. Ha az nehez, keress wow oldalakon (www.wowhead.com pl).
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
köszi
darien kért pár tanácsot, adtam neki pár tippet, ennyi.
s szerintem semmi baj sincs a felguard-os lock-kal, én pl. kedvelem ezt a spec-t.
pedig elötte én is azt gondoltam, hogy gázos, de kellemesen csalódtam benne.
hm... fd a felguard miatt (okos lock figyel erre is, és már küldi is vissza rám) és a castolást már ezzel nem szakítom meg. Elég pörgõs szokott lenni wsg, szal nagy eséllyel a trinketem is CD-n van. Bízhatok még a bw-ben és intimidationban.
Tényleg theorycraft, mert az a lock tényleg tudott játszani. Persze bénáztam (ice trap), de volt, hogy ketten lógtunk rajta. Na, az már valóban a noobság netovábbja volt 😊
Tegnapi noobság: AV, valami idióta módon lettek kihúzgálva a hordás boss mellõl az npc-k. Volt vagy 3 is egyszerre kint. Nagy nehezen lementek. Öljük a bosst (az is összevissza, mert mindenki túlaggrozta a tankot), nagy nehezen eljut 5%-ra. Erre bejön egy spap, egy resto sámi és egy druida, hordások. Mivel az npc-k lassan hullottak, respawn is volt. Seperc alatt elbuktuk azt a kört. Elõtte zsinórban 10 gyõzelem.
-leggyengebb class, freehonorz kategoria es wildor raadasul pont azt jatszik, ez csakis vmi gonosz, veletlen egybeeses lehet. ;(
lehet kiprobalom >.>
anti hero
ez is jó dolog, hogy levakard magadról a pet-jét.
továbbá, ha azt látod, hogy csúnyát akar castolni rád - pl. shadowbolt, soulfire, stb - szintén nyomd be a cast felénél az fd-t, s akkor megszakad neki.
intimdiation-nel szakíthatod 2. alkalommal is.
ezzel is nyersz idõt.
pet rágja folyamatosan.
és a wing clip + frost trap a legfontosabb (szerencsére a hunterek nagy része túl láma ezeket rendesen használni, azt hiszik, hogy ha benyomják a bw-t, akkor azonnal godmode nekik, csakhogy wing clip és trap nélkül simán-lazán tudsz a nyomukban loholni, aztán akkor cseszhetik).
ja és stamina, minél több stamina + resiliance (bár ez igaz mindegyik class-ra).
bw specces vagy.
wing clip a lock-ra és a felguard-ra, utána fuss el tõle. ha felguard intercept-et kapsz, akkor várd meg, amig letelik, a ha fear-t kapsz, akkor trinkettel gyere ki, deathcoil szintén.
ha wing clip-elted a lock-ot a felguard-ot, utána bw-t nyomd be és szedd szét 41 yard-ról. locktól való eltávolodás után rakj le egy frost trap-et tõle kb. 4-5 yard-ra. bm specces hunta ellen range-ben akar majd maradni, de wing clip-elve nem fog tudni, igy valószinûleg trinkettel leszedi magáról.
utána viszont beszivja a frost trap-et, ahogy kell, s onnantól kb. nyertél is jó eséllyel.
/theorycraft off
No, de mi van akkor, ha megölöm a petjét? Idéz még egyet gyorsban, nem?
A Burning Crusade-hez is jár 1 ingyen hónap?
(s ez még mindig 1v1-re vonatkozik ofcoz, grp pvp-ben tök más a szitu)
amelyik bm hunta nem bir megölni 1v1-ben, azonos szinten, közel azonos gear-ben egy lock-ot, annak el kéne gondolkoznia, hogy mit is csinál rosszúl...
ps.: icetrap-elni tök felesleges a felgárt, mivel ha ölöd a lock-ot, akkor sebzõdik a felgár és ha sebzõdik, akkor kijön az icetrap-bõl. frost trap viszont igencsak hazavágja...
én még csak most akarom elkezdeni a WoW-ot és azt kérdezném hogy melyi8k server-en van több magyar vagy melyik szerintetek a legjobb server?
elõre is kösszi a választ
If you are attempting to purchase World or Warcraft online, please be advised that the online upgrade feature is unavailable while some improvements are being made to the system. However, accounts can still easily be upgraded to retail accounts by purchasing a boxed copy of World of Warcraft- available at retailers everywhere.
If you have already purchased a retail copy of World of Warcraft, you can enter your retail authentication key at the bottom of the Account Management home page."
Érdemes várni, vagy inkább tegyem azt amit javasol?
ha ki akarod próbálni, akkor: 7-43-11
ha bg-zel aktívan, s ratyi gear-ed van, akkor jó dolog a felgár. korrekt dmg, soullink, 3 sec stun, etc. szal' segít, hogy túlélj.
ha olyan csapatban arena-zol, ahol nincs healer (2v2, 3v3), a nuke-olásra mentek rá, akkor szintén nem rossz a fentiek miatt.
ha látják, hogy más pettel rohangálsz (általában ez felhunter szokott lenni) az elsõ gondolat az lesz, hogy affli vagy destro spec vagy, gear-ed mintájából nagyjából kikövetkeztetik a hp-d, specced, s ha azt látják, hogy ratyi a gear, akkor 2-3 sec alatt ki leszel nukeolva).
ha felgáros vagy, akkor általában nem te leszel a fõ célpont, mert a soullink miatt tudják, hogy nem fogsz könnyen kinyúvadni.
én is felguarddal tolom 3v3-ban, szerintem nem rossz.
de megvannak a hátrányai is, az instant fear-t pl. nagyon tudom néha hiányolni. de összességében véve nem rossz. arra jó, hogy segít begyûjteni a késõbbi specedhez a cuccokat.
Ha nagyon hülye kérdés lenne akkor csak azért, mert lvl 51esen ugye csak nyagyobbak vannak, és azokért ugye elvileg több honort kéne kapjak, viszont 60-on a legnagyobbak között vagyok de csak kicsik jönénnekm tehát kevés honor (elvileg?wtf?)
V9ykn8_TZL0
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
petje stunnal kezd. A csapdából 2 sec alatt kijön és ütöget folyamatosan. A lock szórja a dotokat, fearel (ebbõl mondjuk kétszer ki tudok jönni: trinket (5min CD) és beastial wrath (2min CD) vagy esetleg meg tudom szakítani egyszer intimidationnal (2min CD). Egyszerûen nem tudok annyi sebzest beletolni, hogy elfogyjon a hp-ja. Gondolom még soul linkes is.
Jó, tudom, nem az ideális spec a BM egy ilyen lock ellen (ha nem jött volna le, hogy hunterként ökörködöm mostanában BG-ken).
Ja, és jobban jársz, ha DeVilkinget kérdezed 😊
privibe!
Wildor, te mint worluk-tulaj, mit gondolsz?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én nem tudok, mert mire elmásznék a griffeshez, már be is hívott újra a bg, amelyikre jelentettem 😊
szal nekem bejövetel gyakorlatilag semmi, csak kiadás. és egy 40spelldmg enchant, vagy 150 hp, +20 gloves spelldmg igencsak apasztja a pénztárcát.
de már nem kell sok honor, hamarosan végzek azzal, amit beterveztem magamnak, és utána jöhet az összes többi dolog, ami megmaradt.
repuk, insta, pénzgyûjtés, etc.
Legkönnyebben szerzett pénz az egész játékban :p
Aki meg tudna ellenszolgáltatni, annak nem kell annyira ez a pénzmag. Szerintem.
most, lvl23-on biztos hogy affli specre hajtok, de lehet hogy késõbb majd reroll demora, ha egyáltalán van értelme.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1. nincs kedvem/idõm vele pöcsölni már
2. másik serveren van az a kari, nem ott, ahol a lock-om, szóval még csak cash-t átutalni se tudok neki 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
a lényeg az, hogy szvsz nincs a játékban olyan dolog, amit kellõ mennyiségû pénzzel ne lehetne megvenni (no nem mintha ez az életben másképp lenne).
amúgy meg itt egy topix a témával kapcsolatban, elvileg ezalapján, már ha lehet bizni a benne leirt "infókban", akkor az s3 cuccokhoz ugyanúgy kelleni fognak a pontok, csak amig nincs meg a szükséges rating-ed (fegyverek esetén min. 1900-as), addig nem tudod majd kiváltani õket
link
s hogy mire kellhet 2k gold fejenként? hát mikor eldöntöttem, hogy behúzom honor reward-ból a veteran silk cuccokat, még volt 1400g-m. mire meglettek maradt 260g. a többi elment repair-re (volt közbe raidinsta, kara is, meg ha pvp-ben csépelnek akkor is van dura loss, 1-1 repair meg 15-25g között mozog) és a honorból vásárolt cuccok enchant-olására, gem-ekre.
hamarosan lesz megint pár pvp cucc az affliction spec-hez, de hogy mibõl fogom õket enchantoltatni azt még nemtom...enyhén szólva is pénzhiánnyal küzdök, speciel jól jönne, ha vki hozzámvágna 2k goldot, csak úgy 😄
itt már lehet, hogy elgondolkoznának rajta, nemde?
van rá 1 fogadásom, hogy nem 1 ilyen eset lesz...az aktív pvp-sek nem arról híresek, hogy dúskálnának a gold tengerben...