166745
  • [HUN]Crassus
    Ó ez kedves volt tőled:P:)
  • [HUN]Crassus
    éjszakás vagyok a héten.....még duplafeketét is szoktam nyomni ilyenkor:D
  • bodesz
    valami normális indokot ne csak a noob a warrik jobbak dumát pls.
  • Tatyla
    gz,nekem is nagyon tetszett elég ötletes volt végig mondjuk benned meg Sadrekban nem csalódtam.
    na meg Lapah mikrofonos magánszáma...
  • Tatyla
    1.warrior
    2.csak
  • bodesz
    Felszeretnék vetni 1 témát.
    Prot warrio vs Feral druid tankolás
    melyik tud jobban aggrot tartani és miért?
  • shaime01
    thx ^^

Eddig még resto druidal nem healeltem raid környezetben csak shamanal kiváncsi vagyok mennyire tudom kezelni a hotolos rendszert :)
  • capaszabi
    spellsurge csak olyannak éri meg aki végig supportol egy manás grp-ot, druidát healre viszik, nem supportra. :D
  • capaszabi
    hd, a manaregened ugyis iszonyat patch ota spiritböl, +inner
  • Gumbo
    jajjdeutálatosvagy
  • Lynx_TWL
    én inkább inkább inkábbot raknék inkább
  • Warden
    A hunter nem fogja lefegyasztani.Kapásból snakevel nyit az lassítja és mérgezi.Egy jól tallentelt petnek 13 k arrmorja van azt ütheti kedvére.
    A saját huntardomnak 12k hp-a van azt egy prot warrior nem tudja leverni.A /castpirosmacskavégedvanmehaLoL ugyan nagy kárt nem fog tenni a warriban de arra minenkép jó hogy elszakadj tőle onnan meg oda kite-olod ahová akarod.

Armsos-fury-s warriorok sem okoznak nagy megerőltetést úgyhogy szerintem tehorycraft ide-oda esélytelen egy prot warri.Ami egy bm huntard számára kellemetlen egy 3-400 resi feletti rogue vagy retri pala minden más free hk.A rugó még csak kivitelezhető kill ha minden cd szabad a retri pala az ami mindenre tud válaszolni.Ott max akkor van esély ha lenullázod a mannáját.
  • shaime01
    hai!

resto droodnak weaponra +81 healing vagy inkább Spellsurge inkább? +81healingel megvan a 1800+ healing up viszont spellsurge elég szépen tölti a manát
  • MarkBlade
    Lehet éjszakázott... farm rulez :D
  • Lazarus
    esetleg még egy disarm piroska elején, hogy ne wingclipezzen
  • shaime01
    szóval tul sok esélye nincs..
  • shaime01
    amig prot warrior ellen harcol elnyomja párszor min 2x a überimbavagyok/spit/lol piros gombot mivel olyan rohadt hosszu cd van rajta.. prot warriort meg ütni kell egy ideig
  • WiLDoR
    "protos warriorral hogyan tudok elverni egy bm-es huntert duelban?"

ez gearfüggő ugyan, de szerintem verhető nem veszett fejsze.
    igaz szerintem is kb. azonos gear esetében a hunta felé billenne el a mérleg (prot cuccokon ugyebár resi az nulla, szal' vmi mixelt cumó kell a warrira).
    viszont prot warrinál olyan 60%+ avoidance mellett lehet megoldható lenne (még nem próbáltam, szal' ez csak theorycraft)
    ami a bm hunterben a gáz a nagypirospet effekt (BW). ha ezt benyomja, akkor szigorúan def stance, pajzs + 1kezes elől, s blockolni mindent, amit csak birsz -> amennyire csak lehet csökkenteni kell a bekapott sebzést ezidő alatt.
    petet amennyire csak lehet magadon kell tartanod. tehát ha látod, hogy csapdát tesz/tett le, vagy az várható, akkor taunt, mocking blow, channeling shout a pet-re -> ha berak csapdába, akkor a pet kiüt belőle, hunter nem tud igy inni, bandage-olni (ezellen egy rend-et is érdemes rajta tartani)
    megfelelő prot talentezés nem árt hozzá, azaz ilyenek, mint concussive blow, improved revenge, tehát minél több stun effekt (amit ofcoz nem a BW alatt nyomsz el rá).
    5 sundert bele kell tolni - kevesebb armor, több sebzés
    demo shout és thunderclap legyen mindig rajta (főleg, ha improved tc) - kevesebb ap, lassabb attackspeed
    hamstring mindig legyen fenn rajta
    inti shout-ot, intercept-et pedig nagyon megfontoltan kell használni, azaz nem bele-interceptelni csapdába, meg ilyesmik...
    ha jól tudom, akkor ice trap ellen hatékony a spell reflect is.

shield slam-mel és revenge-gel kell aprogatni, ezek elég korrektűl sebeznek a többihez képest (pláne elöbbi, ami ha jól emléxem shield block rating alapján skálázza a sebzést - tehát érdemes belőle minél többet begyűjteni)
    na igy talán lehet vmit kezdeni ellene...

• t0ma
    de tejeskavet meg csak a gyerekek isznak.

bar lehet ez a titok nyitja :)
  • t0ma
    IMO osszekavezott =/= osszetejeskavezott
  • shaime01
    tejeskávéról még nem hallotál?:o
  • t0ma
    te kavet iszol vacsihoz?
  • WiLDoR
    tényleg nagyon jó lett az a movie, könnyesre röhögtem magam rajta én is
    nagy gratula érte
  • Count Adyn
    reroll pve ja bocs:DD
  • Warden
    Nem.Mire odaértem a guildtársam (a rugó) már megölt igy csak udvariasan köszöntem a huntardommal és mivel a cica sem volt pont éhes nem etettelek meg vele
  • flinta
    rugó ellen mókás, hogy nem tudja átütni a shield block-ot de amúgy valóban :)
  • Narxis
  • [HUN]Crassus
    vacsora közbeni farmolásos pvp-m eredménye egy halál egy összekávézott billentyűzet és egy törött bögre:S:)
    te voltál a rugó?
  • Warden
    Úgy kb hogy megkéred a huntert hogy tegye el a petjét ne tegyen trap-ot és ne lövöldözzön rád.A prot warrior nem pvp re lett kitalálva esélytelen az összes class ellen cserébe viszont bármikor talál partyt instance-be.

Más.Crassus van olyan zóna a játékban shattrath kivételével ahol nem pvp on-al rohangálsz?Miért jó az hogy rohangálhatsz vissza nagrand legtávolabbi helyére is a temetőből
  • DjScott
    Our account management pages are currently unavailable.
    Please check back later.
    Thank you for your understanding.
    faszom kivan reggel óta ez van kiírva. persze us meg megy
  • shaime01
    officalon nincs ilyen.
  • shaime01
    persze törtön.
  • Tiger1111
    Hello mindenki.Lehet hogy hülye kérdés lesz ,de azt mondták hogy ha az egyik frakcióban van magasbb szintű karim azt a blizzard pénzért átt rakja az ellenkező frakcióba .Persze úgy hogy megváltoztatja a fajt,ez igaz hallotatok ilyenről?
  • shaime01
    Mostmár tudom ,hogy mit éreztem.
  • the elder
    sziasztok
    protos warriorral hogyan tudok elverni egy bm-es huntert duelban?
  • shala
    linksz és én eldöntöttük, hogy megyünk le nyáron Dav-hez ( ő még nem tud róla )
  • TDC Geronimo
    Téged ez már ne érdekeljen!
  • Lynx_TWL
    drágák a hímringyók mi?
  • Lacika 79
    Tudod mi a fura? A kész anyagon én is szarrá röhögtem magam, barátnőm majdnem orvost akart hívni :D
    Szólólemez? Ismerek pár menő együttest, akik legalább olyan szarul énekelnek mint én, de nagy közönség előtt nem merem ezt felvállalni, csak így poénból, meg esténként ventrin :D
  • TDC Geronimo
    huhu ne is mond. Az ország 1 évi költségvetése nem lesz elég a nyári programjaim fedezésére :(