166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#122770 Ó ez kedves volt tőled:P:) -
#122769 éjszakás vagyok a héten.....még duplafeketét is szoktam nyomni ilyenkor:D -
#122768 valami normális indokot ne csak a noob a warrik jobbak dumát pls. -
#122767 gz,nekem is nagyon tetszett elég ötletes volt végig mondjuk benned meg Sadrekban nem csalódtam.
na meg Lapah mikrofonos magánszáma... -
#122766 1.warrior
2.csak -
#122765 Felszeretnék vetni 1 témát.
Prot warrio vs Feral druid tankolás
melyik tud jobban aggrot tartani és miért? -
#122764 thx ^^
Eddig még resto druidal nem healeltem raid környezetben csak shamanal kiváncsi vagyok mennyire tudom kezelni a hotolos rendszert :) -
#122763 spellsurge csak olyannak éri meg aki végig supportol egy manás grp-ot, druidát healre viszik, nem supportra. :D -
#122762 hd, a manaregened ugyis iszonyat patch ota spiritböl, +inner -
Gumbo #122761 jajjdeutálatosvagy -
#122760 én inkább inkább inkábbot raknék inkább -
Warden #122759 A hunter nem fogja lefegyasztani.Kapásból snakevel nyit az lassítja és mérgezi.Egy jól tallentelt petnek 13 k arrmorja van azt ütheti kedvére.
A saját huntardomnak 12k hp-a van azt egy prot warrior nem tudja leverni.A /castpirosmacskavégedvanmehaLoL ugyan nagy kárt nem fog tenni a warriban de arra minenkép jó hogy elszakadj tőle onnan meg oda kite-olod ahová akarod.
Armsos-fury-s warriorok sem okoznak nagy megerőltetést úgyhogy szerintem tehorycraft ide-oda esélytelen egy prot warri.Ami egy bm huntard számára kellemetlen egy 3-400 resi feletti rogue vagy retri pala minden más free hk.A rugó még csak kivitelezhető kill ha minden cd szabad a retri pala az ami mindenre tud válaszolni.Ott max akkor van esély ha lenullázod a mannáját. -
#122758 hai!
resto droodnak weaponra +81 healing vagy inkább Spellsurge inkább? +81healingel megvan a 1800+ healing up viszont spellsurge elég szépen tölti a manát -
#122757 Lehet éjszakázott... farm rulez :D -
#122756 esetleg még egy disarm piroska elején, hogy ne wingclipezzen -
#122755 szóval tul sok esélye nincs.. -
#122754 amig prot warrior ellen harcol elnyomja párszor min 2x a überimbavagyok/spit/lol piros gombot mivel olyan rohadt hosszu cd van rajta.. prot warriort meg ütni kell egy ideig -
WiLDoR #122753 "protos warriorral hogyan tudok elverni egy bm-es huntert duelban?"
ez gearfüggő ugyan, de szerintem verhető nem veszett fejsze.
igaz szerintem is kb. azonos gear esetében a hunta felé billenne el a mérleg (prot cuccokon ugyebár resi az nulla, szal' vmi mixelt cumó kell a warrira).
viszont prot warrinál olyan 60%+ avoidance mellett lehet megoldható lenne (még nem próbáltam, szal' ez csak theorycraft)
ami a bm hunterben a gáz a nagypirospet effekt (BW). ha ezt benyomja, akkor szigorúan def stance, pajzs + 1kezes elől, s blockolni mindent, amit csak birsz -> amennyire csak lehet csökkenteni kell a bekapott sebzést ezidő alatt.
petet amennyire csak lehet magadon kell tartanod. tehát ha látod, hogy csapdát tesz/tett le, vagy az várható, akkor taunt, mocking blow, channeling shout a pet-re -> ha berak csapdába, akkor a pet kiüt belőle, hunter nem tud igy inni, bandage-olni (ezellen egy rend-et is érdemes rajta tartani)
megfelelő prot talentezés nem árt hozzá, azaz ilyenek, mint concussive blow, improved revenge, tehát minél több stun effekt (amit ofcoz nem a BW alatt nyomsz el rá).
5 sundert bele kell tolni - kevesebb armor, több sebzés
demo shout és thunderclap legyen mindig rajta (főleg, ha improved tc) - kevesebb ap, lassabb attackspeed
hamstring mindig legyen fenn rajta
inti shout-ot, intercept-et pedig nagyon megfontoltan kell használni, azaz nem bele-interceptelni csapdába, meg ilyesmik...
ha jól tudom, akkor ice trap ellen hatékony a spell reflect is.
shield slam-mel és revenge-gel kell aprogatni, ezek elég korrektűl sebeznek a többihez képest (pláne elöbbi, ami ha jól emléxem shield block rating alapján skálázza a sebzést - tehát érdemes belőle minél többet begyűjteni)
na igy talán lehet vmit kezdeni ellene...
-
t0ma #122752 de tejeskavet meg csak a gyerekek isznak.
bar lehet ez a titok nyitja :) -
t0ma #122751 IMO osszekavezott =/= osszetejeskavezott -
#122750 tejeskávéról még nem hallotál?:o -
t0ma #122749 te kavet iszol vacsihoz? -
WiLDoR #122748 tényleg nagyon jó lett az a movie, könnyesre röhögtem magam rajta én is
nagy gratula érte -
#122747 reroll pve ja bocs:DD -
Warden #122746 Nem.Mire odaértem a guildtársam (a rugó) már megölt igy csak udvariasan köszöntem a huntardommal és mivel a cica sem volt pont éhes nem etettelek meg vele -
flinta #122745 rugó ellen mókás, hogy nem tudja átütni a shield block-ot de amúgy valóban :) -
#122744 -
#122743 vacsora közbeni farmolásos pvp-m eredménye egy halál egy összekávézott billentyűzet és egy törött bögre:S:)
te voltál a rugó? -
Warden #122742 Úgy kb hogy megkéred a huntert hogy tegye el a petjét ne tegyen trap-ot és ne lövöldözzön rád.A prot warrior nem pvp re lett kitalálva esélytelen az összes class ellen cserébe viszont bármikor talál partyt instance-be.
Más.Crassus van olyan zóna a játékban shattrath kivételével ahol nem pvp on-al rohangálsz?Miért jó az hogy rohangálhatsz vissza nagrand legtávolabbi helyére is a temetőből -
DjScott #122741 Our account management pages are currently unavailable.
Please check back later.
Thank you for your understanding.
faszom kivan reggel óta ez van kiírva. persze us meg megy
-
#122740 officalon nincs ilyen. -
#122739 persze törtön. -
Tiger1111 #122738 Hello mindenki.Lehet hogy hülye kérdés lesz ,de azt mondták hogy ha az egyik frakcióban van magasbb szintű karim azt a blizzard pénzért átt rakja az ellenkező frakcióba .Persze úgy hogy megváltoztatja a fajt,ez igaz hallotatok ilyenről? -
#122737 Mostmár tudom ,hogy mit éreztem. -
#122736 sziasztok
protos warriorral hogyan tudok elverni egy bm-es huntert duelban? -
#122735 linksz és én eldöntöttük, hogy megyünk le nyáron Dav-hez ( ő még nem tud róla ) -
#122734 Téged ez már ne érdekeljen! -
#122733 drágák a hímringyók mi? -
Lacika 79 #122732 Tudod mi a fura? A kész anyagon én is szarrá röhögtem magam, barátnőm majdnem orvost akart hívni :D
Szólólemez? Ismerek pár menő együttest, akik legalább olyan szarul énekelnek mint én, de nagy közönség előtt nem merem ezt felvállalni, csak így poénból, meg esténként ventrin :D -
#122731 huhu ne is mond. Az ország 1 évi költségvetése nem lesz elég a nyári programjaim fedezésére :(