World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóvan, irigykedj csak <#idiota><#zavart1>

TDC Geronimo
Akár vághattad volna szivecske alakúra is a képet <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

megjött a mester 😊

ragnar360: köszi szépen 😊

ajándék a blizz-tõl, meglett a vállas is.
/me looks soooo cool :x

ijáá😄
Happy Birthday WiLDoR ! <#wave>

már vártalak (Y)

[HUN]Crassus
Mivan nubok?😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

"Mire mindez megtörténik, addigra halott is vagy, tehát nincs más dolgod, mint újra megpróbálni, de lehetõleg vigyél még két havert"

idéztelek téged. amihez ez kapcsolódott az kb. 3-4,5 sec-et vesz igénybe. ezalatt kapsz max 2 dotot meg castolják rád a 3. effektet.
és igen, a hunternek van hozzá elég instantja, hogy kinukoljon 10k hp-t cloth-oson a pet-jével együtt, pláne, ha bemákol pár crit-et zsinórban.
amúgy meg az tényleg kimaradt, hogy 60-69-es pvp-rõl van szó, de mea culpa, 70-esben gondolkozom.
meg én örülök, hogy sok olyan hunter van, aki lusta hozzá, hogy belassítson egy lock-ot mindennel (bár itt most mondhatnék másik class-t is), amivel csak tud, s utána meg csodálkozik, hogy miért szedik szét melee range-ben, meg miért cc-zik rommá.
90%-uk még arra is lusta, hogy csapdát letegyen, a többirõl nem is beszélve, csak benyomják a nagypirosomgiownu gombot + az intimidation-t, aztán próbálnak elfutni melee range-bõl, ami persze sose jön nekik össze, mikor meg letelik a nagypiroseffekt, onnantól meg kb. halottak is.
ha te nem ilyen vagy, akkor jó neked, gratula, de a többség sajnos(?) ilyen.

a vitát pedig innentõl én lezártam, mert veled tök felesleges vitázni, úgyis mindig csak neked lehet igazad, s különben is túl fárasztó ez már -.-

picket
Akkor most olvass vissza mindent, nézd meg ki emleget elõször 3 másodpercet, ki meséli el, hogy 3 sec alatt leölik a tizensokezer hp-t, és mindezt reakcióként egy 60+-os bg-re. (Ha lusta vagy hozzá, akkor megmondom: te!)
De ha megmagyarázod, hogy többet írtam annál, hogy mire 2 wing clipet felraksz, addig fél hp-n vagy, akkor kapsz egy lucsogós puszit! 😄 Ebbõl te kihoztad, hogy mekkorát whine-olok. Elolvastad egyáltalán, hogy mit írok? Vagy belegondoltál, hogy hány instant sebzõ cuccal rendelkezik egy hunter? Mert te ugyebár wing clipelgetni futkozol a lock után! 😄

&#3237;_&#3237;

Tud vki pontos infot arról milyen rewardok lesznek violet eye-nál 2.2-ben?

BEAST
pic or never happened! <#idiota>

<3 xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
/féltékeny

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mazochisták elõnyben <#hehe>

s0n1c
allysként különösen finom succaval pvpzni 😊
a fekete bárány jobban tetszik, de ez se rossz

na, megvan már a végeredmény?

link pl0x

anti hero

lol emlekszem kihealeltel 3 bm hunter es osszes petjuk rajtam volt es nem birtak megolni

<3 forever biszt

anti hero

ja igazad lehet vhol, aoe stunra kaptak 0.5sec castot hogy ne legyen OP + regen seduce volt a divat cska az a gond hogy succy manapsag 2 utes vagy epp kifogy a manabol azt lofaszra se jo epp

anti hero

200iksz / 350iksz alaphangon (nubcasualgearemmel) ;o
de persze az is keves UA+corr az harap a tobbi csak fluff >.>

anti hero

yaya hunter delete. annyira nullskill class

amit te olyan szintre fokoztál, hogy omg, szegény hunterek, minden lock megeszi õket reggelire, teljesen esélytelenek, 3 mp alatt meghalnak, meg különben is, blizz-nek törölnie kéne a játékból a hunter class-t, mert teljesen useless.
lehet, hogy nub vagyok, de nem vagyok nagyobb nub, mint te, az fix.

Wildort nem baszogatni olyan szivhezszólót irt a hónlapunkra még mindig törölgetem a könnyeim! Õ a magyar narancs, igy szeretjük.
picket
Tessék, most írtam én is egy jó hosszú commentet, aztán kitöröltem, mert úgysem érdekel a véleményem. Jól elbeszélgetünk.

Azért annyit hozzátennék, hogy a témában én egy talentet hagytam ki, te meg felhúztat 70-re a kérdéses karaktert, és raaggadtad a teljes merciless setet, ha jól olvasom. A lényeg, hogy noobwildor 😄

&#3237;_&#3237;

Mighty
Az egész BM hunti vs demo lock téma úgy indult, hogy 60-69 BG!

Nincs resiliance, nincs a hunternek über fegyója, felszerelése > nincs 10k hp. A hunterem nem twink, egy deka enchant sincs rajta. AH-ból megvehetõ cuccok kb 4 slotra. Egyszerûen nincs több jó cucc lvl69-es játéksoknak, ha nem húztak be valamit a 69-re lépés közben instákból. Most meg már késõ bánat instázni, mert szintet lépek 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
omgwildornub

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"kapsz feart és deathcoilt"

amit kiröhögsz bm hunterként ja.
de persze te mm hunterként ne csodálkozz, mikor össze vissza rohangálsz, mert szanaszét cc-znek.

amúgy kicsit olvass vissza, itt konkrétan a bm hunter vs demo lock volt a felállás, s nem pedig mm hunter vs demo lock.

amúgy meg ja, valamit tényleg szarúl csinálsz, mert engem pl. tegnap 3v3 arena-ban bm hunter meg nemtom mi volt a másik olyan gyorsan szétkapott a 12,5k hp-mmal együtt, hogy még az intimidation stun-ra se volt idõm elnyomni a pvp trinketet, hogy kijöjjek belõle. gyakorlatilag instant halál volt.

de most nem sajnáltatni akarom magam, meg nem is omg buff lockz dolog akart lenni, csak nekem ne sírjon már itt senki plz, hogy omg, szegény hunterek (fõleg bm spec), milyen gyengék, mert arena s2 gear-ben igencsak be tudnak durvulni cloth-os ellen...

na ennyi, jöhet a flame és az omg wildor nub vagy és társai -.-

jazzy
Szerintem elég népszerû. Nagyon sokan mondják, hogy pvpre az a legjobb, és ezt tapasztalatok alapján én is így érzem.
s0n1c
destro lock imo azért se túl népszerû, mert szinte semmi védelme nincs (most a nether protot hagyjuk, mert az spec def és melee ellen lófaszt nem ér)
picket
Te három másodperc alatt felszórsz két wing clipet 2 egymástól 40 yardra álló célpontra, majd kapsz feart és deathcoilt, mindkettõbõl kitrinketelsz, és elfutsz távol (locknak persze nincs trinkete), és nuke, i win, sebzõdni meg nem volt idõm. Igazad van, noob vagyok, hogy nem így csinálom :S

&#3237;_&#3237;

na ennyire azért nem kéne túlozni, az a ~150-et tickelgetõ siphon, meg ~250 körül tickelõ drain life ennyire azért nem imba -.-
bár lehet, hogy csak simán te voltál peches, de nálam fear az az esetek 95%-ában max. 2 dot tick sebzés után törik.
továbbá a hot-jaid simán kiheal-elik a siphon+dl sebzést, s van egy subtlety talent-je is a droodnak, amivel 30%-kal lehet csökkenteni a hot-ok dispel esélyét is (ezáltal majdnem 0-ára redukálva annak esélyét, hogy a felhunter leszedje õket).

szóval elhiszem, hogy meg lehet ölni a resto druidot ezzel a két spellel (3, fear-rel együtt), csak az a kérdés, hogy hány órát fog igénybe venni...

The Garrett
hat nemtudom engem az afflis lock siphonlife + drainlife + fear el siman elver, más gombot nem is kell nyomnia 😄
legalabbis a durvabbik fajta. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

curse of tongues

anti hero

jazzy
Én speciel (lehet én vagyok a béna) Druidokat, és általában a healer kasztokat egyszerûen nem tudom verni affli lockal, esélytelen. Ahogy lesebzem eléggé felhealeli magát, szaladgálok, ahogy lemegy a lifeja healeli magát. Próbáltam fearelni egyfolytában de 2 secenként kijött.. lehet csak nem volt szerencsém.
Destlockal viszont nincs ideje igazán healelni, persze sokat segít ha bejön 1-2 crit de anélkül is elég hatékony, 2 dot meg immolate eszi eszi és amikor fél lifeja van rázúditom a maradékot conflagrate shadowburn és ez általában elég.
k O T T A
thx majd megnézem😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Nem, azóta voltam autószerelõnél, kajáltam, stb., de effektíve azóta bent áll ott a karim és gondolkodik... ;D

ugye nem mondod, hogy reggel 7 óra még mindig area52 arena vendornál dekkolsz, mert betegre röhögöm magam azonnal 😄DD

Most olvasom hogy a Public Enemy elsõ magyar guildként megfektette Illidant, hatalmas nagy GÉÉÉZÉÉÉ nekik.<#worship>
Kösz bameg, ott vagyok még mindig ahol a part szakad. 😄
Épp ez a gondom, hogy a staff szép, de a +33dmg +16resi vagy +50 shadowdmg sokkal hasznosabb affli/demon-ként meg raidre is. Bár amennyit én mostanában raidelni tudok járni...

Davidus
catben pounce->mangle->maim
petet altatod
hunterre cyclone
telepakolod magad hotokkal
maci
és ráragadsz a hunterre😛

V9ykn8_TZL0

400 resi kb. ~10% dot dmg csökkentést fog okozni, szal' elenyészõ lesz a nerf, leginkább csak azért csinálta a blizzard, hogy befogja végre a sok rinyagép pofáját. na nem mintha nem lehetne a dotokat millióféleképpen dispelezni, overheal-elni, etc.
(az új sláger most helyette a drainlife + healtstone nerf, de láttam már sírás drain soul miatt is, hiába no, mindenki 1v1 kiskirály akar lenni -.-)

ergo affliction továbbra is jobb spec lesz, mint a destro.
400 resinél van kb. 10-13% crit csökkentés, egy destro lock-nak kb. van 25-28% spellcrit-je jó gear-ben, talent-ekkel, tehát 400 resi ellen majdnem felezve lenne a crit %-od. crit nélkül meg majdnem useless vagy.

megéri? nem. ráadásúl hallottam ts-en vmi olyasmit is, hogy ruin bugos, s emiatt duplán hat a ruin-os spellcrit-re a resiliance csökkentés (ez nemtom mennyire igaz).

viszont mivel fashion >>> all, ezért én a staffra szavazok 😄

de ha dmg-re gyurmázol, akkor spellblade+offhand jobb választás.

irtam rá kommentet, de inkább töröltem.
nincs kedvem megint egy újabb flame meg fikatengert inditani, igy csak annyit, hogy gondold át, hogy mit csinálsz esetleg rosszúl, ha téged egy demo lock képes 3 sec alatt a 10,5k hp-dal együtt megölni.

Ha már lock volt a téma leírom én is az épp aktuális dilemmámat. Klasszikus a probléma, ott állok az aréna vendor elõtt és nem tudom eldönteni, hogy merciless staff vagy spellblade legyen az új kedvencem. Tudjuk ugye, hogy staffal jelentõs +critet lehetne behúzni, míg spellbladdel +dmg +resit. Sajna gyökeret vert a fejemben az a gondolat, hogy elég spell crittel késõbb kacérkodnék arénában a destro lock gondolatával, de mint tudjuk 400-as resi környékén olyan 10-11%-os crit esély csökkentés az általános. Namost emiatt ugye csakis az affli meg a demon a járható út egyelõre, csak kérdés, hogy jó felszereltséggel, ill. a következõ patchek változtatásaival (dot nerf a resi változás miatt) mennyire lesz életképes a crit alapú gladiator cuccokba öltöztetett destro lock, ill. milyen arányban lesz nerfelve az affli lock a resivel?

nemtom, abszolút nem ismerem a druida képességeket, olyan még sose volt :x

picket
"wing clip a lock-ra és a felguard-ra, utána fuss el tõle. ha felguard intercept-et kapsz, akkor várd meg, amig letelik, a ha fear-t kapsz, akkor trinkettel gyere ki, deathcoil szintén." - Mire mindez megtörténik, addigra halott is vagy, tehát nincs más dolgod, mint újra megpróbálni, de lehetõleg vigyél még két havert...

&#3237;_&#3237;

k O T T A
köszi midnenesetre hozzáteszem nekem druidából mgé a balance jött be legjobban csak most elég jól fel van gearelve feralnak így marad ez farmolós karinak
midnegy amúgy a palámmal bm hunterral tolom arénában és nagyon jó😄
plusz két silence-ünk is van be miatt szóval frankón élvezetes
hozzáteszem nekem a pvp csak arra kell h meglegyen arenából a retri set😄 és akkor no raiding csak pvp mert hát jó a raiding is de kb ha nem vagy túl tápos guildben mint én akkor pvp jobban megéri fun szempontjából + farmolni meg questelni is végre tudok majd napi talentelés nélkül

amúgy néztem retri változásokat és elég ígéretesek
pve-re még mindíg ratyi lesz sajnos de pvpben hasznos nagyon

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

[negativ] Cirek
vagy válts be maciba és akkor kb 4 rugó 2 warrior és 5 hunter kell ahhoz hogy a rage->hp regen ne healeljen fel maxra...

😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

The Garrett
BM es hunter lehet kb csak necces, mert azt nemtudod stunolni meg semmit, és elkiteolgat :/

"altalanos taktika" hogy amikor kiteolni probal kiváltasz formbol, be travelformba, elszaladsz a másik irányba és mikor utánnadult hirtelen megfordulsz és ráchargeolsz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lacee
😄DDD

amúgy szerintem két nem egymásra épülõ, pl herb+skin, vagy tailor+enchant.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shortstop
na akkor errol ennyit

Lynx_TWL
strici+kurva

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;