166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#123241 1-2 nap alatt max 60-ra , aki 70et mond az vagy exploitozik vagy valamit tud -
Foglaltnick #123240 PVP: Bloodscalp, Ragnaros
PVE: Arathor -
Foglaltnick #123239 fogsz egy havert, aki megcsinálja veled a kveszteket... 70-est, de legalábbis pár 10 szinttel magasabbat, végighúz az instákon. A mobokból nem kapsz sok xp-t, de a kvesztek gyorsan megvannak. de ez nem játék, ez powerlevel. Vagy esetleg ott van még az Athénés exploit... Nyilván mindenki mondja hogy pár nap alatt fel lehet húzni egy karaktert, nyilván aréna ratinget is lehet 3000-est csinálni pár nap alatt, sőt az én apukám erősebb is...
De nézd, a legegyszerűbb ha megkérdezed "mindenkit", hogy ők hogy csinálták ha ennyire okosak... lehet hogy azt fogják válaszolni, hogy jaaa hát ők nem, csak hát hallották? ^^ -
#123238 nem az első karakterem...csak vhogy még ígyis lasunak tűnik..én nme sietek csak nem értem mért haladok ilyen lassan de mind1 nem kérdeztem semmit -
arni17 #123237 Szerintetek melyik serveren van a legtöbb magyar? -
Foglaltnick #123236 ha az első karaktert csinálod, nem lehet néhány nap alatt felhúzni 70-re, és nem is érdemes
hova sietsz? -
#123224 Nálam már letaszította ;> -
#123220 sziasztok.elég láma érdést teszek fel de hogy lehetne gyorsabban fejlődni? nincs vmi módszer erre mert én játszom csak hát lasan haladok és mindenki mondjja hogy pár nap alatt fel lehet huzni egy karit de azt hogy ? ismeritek az öszes q-t? légyszi mondjatok vmi ötletet hogyan lehetne gyorsan elérni a 70et...előre is köszönöm -
#123216 miert, ez kerdeses volt barmikor is? :D -
#123215 wowot semmi nem fogja letaszítani -
#123214 hat emberek AoC nem fogja letaszitani (sajnos) wowot a tronjarol .. ;( -
lennox17 #123213 jah tényleg sry elnéztem vak vok XD -
Lerstal #123212 lennox én a pet-rol meg a mountrol irtam... :>
am kell GC vagy bankkártya h elöfizesd a wowot
-
lennox17 #123211 Lerstal amit irtál az ugye tuti hogy ugy van? -
Lerstal #123210 hallod akkor repear-olj egyet és nem fog fájni :> -
Lerstal #123209 0 durabiliti ????????????????????? -
#123208 fáj a lábam -
lennox17 #123207 de jóó már XD ketten két félét mondtatok:D -
Lerstal #123206 iletve még a WARLOCK kaszt tud idézni HÁTAST (nem pet-t) 40en , amire ráülsz és azzal gyorsabban halacc...ezért nem kel megvenned a normál hátast amit látni szoktál vagy mittomén nézd meg -
Lerstal #123205 uristen donát
venni NEM lehet pet-et... ami melette van az dísz.
szeliditeni, illetve befogni tudsz pet-et... HUNTER-rel és level 10en kapsz egy questet (kvesztet) a HUNTER trainer-nél. (olvasd el mit kell csinálni benne, mielött kérdeznél itt). mikor kész a quest, kapsz egy skillt (P betü, tudod skill ablak) és azzal tudsz örökre befogni... de tanulmányozd ki és ne rögtön kérdezz
pet trainernél pedig a saját PET-edet tudod trainer, tanitani + dolgokat kap
warlock class(KASZT) tud idézni még pet-et...DÉMON-t... amit ugyanugy quest-ből kapsz a warlock trainernél...csak figyeld mindig
hátast tudsz venni ami 40es szintre van, de arra csak ráülni tudsz (irányitani és harcolni nem tud) és gyorsabban haladsz... de az NEM egyenlő a pet-tel... na rem jol elmondtam :S -
Foglaltnick #123204 megveszed, feltelepíted, megcsinálod az accountot. Megkérdezi hogyan szeretnél fizetni. Ha gamecardot választasz, akkor be kell írni egy gamecard számot. Ha bankkártyát választatsz, akkor be kell írni egy bankkártyaszámot, de ott, akkor, nem fog pénzt levonni - csak miután az első ajándékhónap lejárt. Ezért lehet - szükség esetén - valótlan kártyaszámmal elkezdeni játszani. -
Glesthor #123203 ha új vagy, akkor a játék mellé venned kell egy feltöltőkártyát vagy bankkártyával kifizetni egy hónapot(esetleg tetszés szerint többet is) és utána megkapod az ajándék hónapot. -
lennox17 #123202 Sziasztok!
most ez a havidij ugy van ,hogy most megvettem pl a wow-ot és jár hozzá ingyen egy honap de kell bankártya vagy GC ....Ha nem veszek GC t hanem bankártyát használok akkor muszáj fizetni egy honapot és csak ugy kapom meg a ingyen +1honapot?vagy csak elég a bankártya szám ? és akkor ha lejár a ingyen 1honap akkor fizetek. -
Donát9 #123201 na akkor én olyan petre gondoltam amit idézni lehet meg rajta ülni de a ilyet más is tud nem?? -
#123200 Nem lehet petet venni!!!A pet trainer a petjeidnek tanít spelleket pl több hp/armor/resistance stb.Nem csak hunternek locknak is lehet petje. -
Donát9 #123199 én olyan állatra gondoltam amilyet a pet trainereknél lehet venni -
#123198 Ha mar bankartyad van, miert nem azzal fozetsz elo? olcsobb, mint a GC...
Ha meg nem akarod, hogy levonjanak tobbszor, az elso fizetes utan canceleld az accot vagy valts fizetesi modot. -
#123197 szégyeld magad, BC az need abban lehet blood elfet indítani az meg > all -
#123196 csak hunternek.
pet befogós kvesztet.
mindegyik kezdőhelynél ahonnan indulhat hunter kaszt.
az mount ami 40es sziten vehető. -
Donát9 #123195 meg ha csak burning crusadebe lehet?mert az nincs meg. -
Donát9 #123194 CSAK HUNTERNEK LEHET PETET BEFOGNI?
melyik questet?vagy azt mond meg melyik városban?mert és láttam ilyen embereket ahol árusították de csak level 40-től. -
Glesthor #123193 20000 forintért szeretném eladni az accomat a lemezekkel együtt. alapjáték+kiegészítő. május 16-ig lehet még játszani vele. bővebb infóért írj privátot. -
#123192 Szia petet venni nem lehet de befogni 10estől lehet hunternek miután megcsinálod a q-t. -
Donát9 #123191 sziasztok.hanyas szintől lehet petet venni? -
Foglaltnick #123190 Arni, ha velünk maradsz itt a fórumon, megtennéd hogy magyarul postolsz? Legtöbbünket zavarja a stílus amikor két sor szövegben csak három értelmes szó van... köszi :) -
#123189 cserélném feral druidomat fullepic t4 4/5 earthwarden el,friss 70es lock.mind2 bloodscalpon allis oldalon.
szintén bloodscalpos allis karira cserélném -
#123188 Sziasztok, valaki tudna mondani egy megbizhato! web oldalt ahonan lehet venni gc-t bankkartyarol. elore is koszi a helpet -
arni17 #123187 kösz az oldalt:D -
arni17 #123186 jah persze persze bankártya az van :) -
#123185 a regisztráláshoz is kell Gamecard vagy bankkártya, anélkül nem tudsz játszani..
legyel picit onallobb