World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Wowtól igenis fejlõdik az angolja, és már megbocsássál de te szabod meg hogy más mivel játszon? Ha nekik bejön a wow csinálják. Szvsz a wow meg többet is ér mint a cod bár ez lényegtelen..
Csirke4
A WoWtól márpedig fejlõdik az angolja.
The Garrett
we care. XD

amugy mi is cod2-t hagytuk ott anno klánostul a wowért, hasonlóan mint a cod / cod2 scene fele😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lacee
ezt érthetõbben is pls... mi köze van egyik gyereknek ahhoz, hogy a másik nem játszik többet? és hogy jön ide a CoD2?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OFF
Ja és amikor átjön WoWos TSrõl és jön játszani egész war-on mindenkinek osztja az észt hogy õ mióta nem játszott... ilyenkor szeretek beolvasni egy szépet

egyik haveromnak is apuci anyuci veszi a wowot, tök jól nyomta cod2-t most elvitt a klánból 2 embert, az egyiknek azt mondták szülei h nem fizetik, a másik azóta is veszi a GC-t, a 3. most probalja a 10 naposat... szépen kiürül a klán mert egy ember wow függõ lett és szétszedi a klánt... meg gyerek azt mondta szüleinek hogy a wowtól fejlõdik az angolja<#fejvakaras>

shaime01
de könyörgöm miért kell annyira kérdezdösödi private serverel kapcsolatban? én durván 1 hete csináltam egy wow tbc servert private-ot durván 10percnyi keresgélés után olyan szájba rágos f.a.q-t találtam ,hogy 30perc alatt végeztem letöltésekel együtt...

[HUN]Crassus
Figyu majd ha magyarországon MINDENKINEK MINDEN software-e legális lesz majd kiakadhatsz! Természetesen a törtön játszó playerek meg vegyék a fáradságot,hogy máshol érdeklõdjenek...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

wow.allakhazam.com

Koszi a segitseget.

s0n1c
www.wowhead.com

www.thottbot.com
Ha ilyen 1xeru dolgot már egy forumba kérdezel meg , arrol is már buzlik ,h torton nyomod (ot nem segit senki , eleg szegyen,hat igen ,ewn annyira megbuntetnem aki nem offon gamel , h az hihetetlen :@@@ inkább ne is játszon World of Warcraft-ot,amugy is hulye hozzá -.-)...meg tudom is (budapest szerver ftw , mi ???) istenkém ,ha nem lennének tört serverek sokkal több kis köcsög lenne officialon az biztos.
Na itt egy 14 éves kis srác xfire profiljában levö scrnshoot (salvation szerver , szalveta powa😄DD )

Hello mindenkinek ,lenne egy olyan kerdesem.Hogy wow-hoz van olyan addon,vagy honlap ami a questek megcsinalasaban segit.Mert van egy par,olyan q amiben nem talalom az osszegyujtendo dolgokat ,vagy a mobokat amiket olni kell.Elore is koszi a helpet.

ha eleg pajkos akkor johet!

anti hero

Count Adyn
Kéne szobatársnak mi?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tancoslanynak mesz ki bajororszagba-e ?

anti hero

Sziasztok!Külföldre utazok munka céljából és el szeretném adni nagyon jutányos áron az alapjátékot és a kieget.Sajnos kintt már nem lesz idõm vele játszani ezért vagyok kénytelen megválni tõlük.A 2 ára 7000Ft.Mindkettõ dobozos.Ha valakit érdekelne az írjon a [email protected]
Count Adyn
Annyi esélyed van mint a magenek a felhunteres lock ellen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
Énis ezzel bohóckodok mostanában 😛

Instára egész jó, warlockok & rugók ellen, másra nemigazán
[HUN]Crassus
+h

[HUN]Crassus
* petje legyen elõl azt vedd figyelembe!,mert az adja a revengeidet amivel szétpüfölöd a seggét😊

[HUN]Crassus
kb.sehogy:S talán 300-400-as resilencel ha mákod van...,de ha neki is van ennyi resilence akkor 3 adag mák kell legalább😛😊 ahogy a kolléga írta lentebb frost mage-t max jó ha 2x megbírsz ütni a fight alatt...az meg kevés ugye😞
Spell reflekt jó lenne,de raged az úgysem lesz rá sõt semmire nemlesz raged,mert úgysem ütöd meg...

Viszont találtam egy jó mókát lokkokat ölni full prot talenttel!No persze kell hozzá improwed shield bash,de ha én kezdek cargeal nagyoncsúnyán szétlehet szedni õket😊

Csirke4
Moroes mind a 2 dropja DE ezazzzz. Imádom ezta játékot! <3
lol 😄
Csirke4
The Garrett
láttam már gnóm warriort elverni frostmageket.

Eszkapé artist + trinket + spell reflektek (+ gránát) ügyes idõzítésével. Viszont escape artist nélkül nagyot kell mákolni (critelni) hogy sikerüljön.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jee! na megvan az accoutom végreee! csak be kéne fizetni XD
Lazarus
Warriorként mit tudok tenni frostmagek ellen? Nemigen tudok a közelükbe kerülni. Már azon gondolkozom hogy összegyûjtök szépen egy full frostrez szetet hogy a pofájukba röhöghessek.

"l2p noob, reroll xy" és hasonló okosságok nem érdekelnek. Egy kommentszámmal is beérem ha volt már errõl szó.
<#help><#rinya> valakinek nicns eladó accountja az alapjáték árá körül vagy annál olcsobban? vagyis ugy h nincs rajta karakter stb? ([email protected] az msn em)
na megneztem a mestert :o
dúrva

anti hero

Lynx_TWL
<#zavart1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
Trainernél unlearn talents.

A talenteket hol lehet lenullázni? Légyszi valaki segítsen. Köszi!

shala
te meg szõke vagy, és mindig megakarod fogni a kezem amikor sétálunk, ennyi <#integet2>

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
:dd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr_no_NaMe
Azatkrv :C
Miért nem a Ragnán indítottam a lockomat? Meglenne az esti program asszem :C
so trú

anti hero

Lynx_TWL
csak én vagyok megbizhato közületek... malavra rájön a menstruáció mindig, csirire néha rájön a wow szar majd warhammer jó lesz azt kilép, shala nub, biszt meg l2s

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shala
hát igenigen, f iú palád van, és minden fiú megbizhatatlan <#vigyor2>

BEAST
megbizhatatlan? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
te megbizhatatlan pala vagy, én meg pro és jokedvü meg szexi and co -.-

BEAST
latod, en nem mehetek, rohattak mind :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hehe, mi legutóbb olyan raiddel mentünk, amiben volt 2 holy pap 1 shadow pap 1 hunter és 1 paladin 😄 full Karazhan clear volt 4 és fél óra, 2 wipe Netherspite-on és 1 Nightbane-n, ezeknél a bossoknál töben még nem voltak a raidbõl 😊 Moroest szinte észre sem vettük, hogy boss, cak mintha pár neves trashmob lett volna útban 😄

shala
én megyek malacékhoz !! már 43 as a hilbotom , és élvezem 😄

BEAST
<#rinya>

lemaradt a ;( bruhuhhu stb

anti hero

cska valogatott vitezek (tm) johetnek, amugy fullgr00p

anti hero

azert kell megtankolni mert ha nem tankolod meg akkor a 2ik heal utan lejon a mob a healeredre es megoli a healeredet. ha mar taktikat irsz legalabb legyen erotikus..
elkettõpé emmnyolc

anti hero

BEAST
kell egy retri pala? xd

fajermage 😉

anti hero