World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Lentebb minden második hozzászólásban bent volt hogy a blizzardot qrvára nem érdekli az egy-egy un fair harc és belegondolva nagyon nagyon ritkán is alakul ki talán outdoor de az meg pve szerveren ahol te is vagy nincs.Továbbá a blizzardot a melee továbrasem érdekli ezt ugyan egyszer már hozzászóltam le is lettem hurrogva hogy nem igy van ez pedig de.A warlock pedíg továbra is a kis kegyenc class ez igy is marad valószinû a következõ kiegészitõig mikor is a blizzard alkalmazottak nagyrésze majd deathknight meg húsvétinyúl lesz akkor majd az lesz a favorit.
A játék továbra is a casterekrõl szól pvp és pve szinten is ha más classt inditottál akkor vagy tankolj vagy healelj ez a blizzard hozzáállása ha meg nem tudsz egyiket sem lásd rugó akkor egy 25 fõs raidbe csak nagyon max 2 fér be várj a sorodra.
Amit te szeretnél (és még nagyon sokan mások is) talán warhammer onlineben valóra válik hogy nincs oneshotkill és a játékos-játékos elleni harcban a gearen kivül a játéktudás is mérvadó lesz.Egy ismerõsömnek volt akkora mákja hogy kapott beta accountot és azt mondja hogy ugyan nagyon sok minden nem érhetõ még el de szinte napról napra fejlõdik az a játék és véleménye szerint pvp szinten ûberelni fog mindent amit ezidáig kiadtak.Úgy legyen...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"wow isnt balanced around 1v1 combat"
fair play-t meg felejtsd el, ez a játék nem arról szól...mint ahogy leginkább az élet sem...
t nem legalább az általad említett harmstringet belevágom mielõtt dõlök,hogy 15 secre kicsit lassabban mozogjon a drága...
A híleres megoldás pedig már 2vs1...én a fair fightok híve vagyok
a 3 sec pedig baromira nem költõi túlzás volt...bár lehet mégis, volt vagy 4 is...
viszont a lényeg nem ez. én is sírhatnék, hogy omg warriorzhitstohardonmyclothass, de mégse teszem...
na ennyi, jóccakát
"wow isnt balanced around 1v1 combat"
szerezz egy healert a seggedbe, s úgy kapod szét akármelyik lock-ot, hogy ihaj (feltéve ha nem valami überpro-val találkozol, aki perfektül cc-zi a healered - nameg az is elégy csira, hogy hagyja)
stbstbstb blablabla...
mellesleg mi 25 yardról/charge-interceptelünk/ és te ha jól tudom 36 vagy 41 yardra dobálod a spelljeidet😛 nem mellesleg te fal mögûl annélkül,hogy konkrétan látnád a targeted tudsz dotolni...szal valamit te baxtál el nagyon😛😊
harmstring 63-at!!! sebez Géza......
szal stfuetc, devilking elmondta a lényeget 😊
wow isnt balanced around 1v1 combat...
lockpowah :d

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
๏̯͡๏﴿
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
lv 70-es tauren warrior talentozást tud nekem valaki mutatni????????????
Fontos lenne.Az a lényeg hogy TANK legyen,mert az akarok lenni,csak nem tudom hogy talentoljam magam.
Elõre is kösz.
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
és képzeld nem csak lockom van
( nagyon reménykedem,hogy profin)
Devil komolyan indíts más klasszt is mint az a kibebaszott warlokk és megtudod,hogy miért basszák fel az ember agyát.....
nemtartom magam szar játékosnak sem pve-bens em pvp-ben SÕT akik ismernek szintén nemtartanak szar játékosnak sõõõt!/és ez nem tréfa/ ,de amikor egy 12 éves faszpörgettyû áll egyhelyben mint egy jelzõlámpa és te ha beledöglessz sem tudsz tenni ellenne semmit akkor egy magamfajta emberkének felforr ám az agyvize.....
amúgy cry more, l2p, meg ilyenek
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
๏̯͡๏﴿
aha, biztos fejlõdik az angolja 😄
óhátpersze, mert az csak úgy megy, hogy befordulok a sarki epixárushoz és izibe megveszek mindent <#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1><#nevetes1>#nevetes1>
Ha akarsz irhatsz gm nek, az utánnanéz, kiröhög és odaadja neked😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ja és eredeti szerveren jáccok(Doomhammer)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/