World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Kezdjük ott pl, hogy a Black Orc tankként simán tud tauntolni pvp-ben játékosokat 😛

A halál csupán a kezdet...

Felesleges idegesítened magad bg-k miatt.A conviction bg csoporton a horda nyeri az av-k, wsg-k 90% át egyedûl av-n nyer az ally igaz ott 10-bõl 9x.(eye of stromra meg a kutya nem jár 4 óra általában a várakozási idõ)Vezették már le itt pár hónapja hogy a számbéli fölény azért mutatkozik meg horda oldalról mert jóval rövidebb a várakozási idõ ergo azért vannak mindíg többen mert kevesebben vannak<#vigyor2>Ez igy nagyon antagonisztikus ugyan de a wow-ban mi nem az.

Lentebb minden második hozzászólásban bent volt hogy a blizzardot qrvára nem érdekli az egy-egy un fair harc és belegondolva nagyon nagyon ritkán is alakul ki talán outdoor de az meg pve szerveren ahol te is vagy nincs.Továbbá a blizzardot a melee továbrasem érdekli ezt ugyan egyszer már hozzászóltam le is lettem hurrogva hogy nem igy van ez pedig de.A warlock pedíg továbra is a kis kegyenc class ez igy is marad valószinû a következõ kiegészitõig mikor is a blizzard alkalmazottak nagyrésze majd deathknight meg húsvétinyúl lesz akkor majd az lesz a favorit.

A játék továbra is a casterekrõl szól pvp és pve szinten is ha más classt inditottál akkor vagy tankolj vagy healelj ez a blizzard hozzáállása ha meg nem tudsz egyiket sem lásd rugó akkor egy 25 fõs raidbe csak nagyon max 2 fér be várj a sorodra.

Amit te szeretnél (és még nagyon sokan mások is) talán warhammer onlineben valóra válik hogy nincs oneshotkill és a játékos-játékos elleni harcban a gearen kivül a játéktudás is mérvadó lesz.Egy ismerõsömnek volt akkora mákja hogy kapott beta accountot és azt mondja hogy ugyan nagyon sok minden nem érhetõ még el de szinte napról napra fejlõdik az a játék és véleménye szerint pvp szinten ûberelni fog mindent amit ezidáig kiadtak.Úgy legyen...
valoszinu nem egy magyar guildben fog az angolja fejlodni😛 probald meg egy angol nyelvu guildben es maris eszreveszed, hogy bizony javul az angolod.

Count Adyn
lokk ellen a 2v1 eléggé fair😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
ettõl függetlenúl én megmaradok fair playernek bármilyen fúrcsa is neked vagy másnak....és RL is fair maradok!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

csak ismételni tudom magam 😊

"wow isnt balanced around 1v1 combat"

fair play-t meg felejtsd el, ez a játék nem arról szól...mint ahogy leginkább az élet sem...

[HUN]Crassus
ezekkel tisztában vagyok,de nem errõl van szó....egyszerûen csak rühellem ha SEMMIT nemtudok tenni....a tény mondjuk annyi,hogy ha más
t nem legalább az általad említett harmstringet belevágom mielõtt dõlök,hogy 15 secre kicsit lassabban mozogjon a drága...
A híleres megoldás pedig már 2vs1...én a fair fightok híve vagyok

spamstringben nem az a lényeg, hogy mennyit sebez hombre, hanem, hogy leszeded és 0.1-cel késöbb megint rajtad van. próbálj meg igy kiteolni egy immun fear warriort...vagy kettõt.
a 3 sec pedig baromira nem költõi túlzás volt...bár lehet mégis, volt vagy 4 is...

viszont a lényeg nem ez. én is sírhatnék, hogy omg warriorzhitstohardonmyclothass, de mégse teszem...
na ennyi, jóccakát

nemvágod a lényeget 😊
"wow isnt balanced around 1v1 combat"

szerezz egy healert a seggedbe, s úgy kapod szét akármelyik lock-ot, hogy ihaj (feltéve ha nem valami überpro-val találkozol, aki perfektül cc-zi a healered - nameg az is elégy csira, hogy hagyja)

stbstbstb blablabla...

[HUN]Crassus
és a 3 sec elbaszott nagy költõi túlzás.....

mellesleg mi 25 yardról/charge-interceptelünk/ és te ha jól tudom 36 vagy 41 yardra dobálod a spelljeidet😛 nem mellesleg te fal mögûl annélkül,hogy konkrétan látnád a targeted tudsz dotolni...szal valamit te baxtál el nagyon😛😊

harmstring 63-at!!! sebez Géza......

[HUN]Crassus
most mondat,hogy 2! warrior bazdmeg😛

most én mondhatnám, hogy visszaspecceltem afflira grind miatt, bementem ab-re, és arra nem volt idõm, hogy felpakoljam a dotjaim, s két warrior 3 sec alatt leolvaszott rólam 14k hp-t 284 resiliance mellett, arra nem volt idõm, hogy kettõt pislantsak...spamstring ftw ésatöbbi...

szal stfuetc, devilking elmondta a lényeget 😊
wow isnt balanced around 1v1 combat...

lockpowah :d

clio1616v
hehe szerinted a fingja sincs mit hogyan talentoljon ezt érteni fogja? 😛

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

[HUN]Crassus
8-5-48 ha nincs TF-ed

Lynx_TWL
hát én nem számítok semmi jóra ha azt nézzük, hogy két oldal van. az egyiket úgyis többen fogják favorizálni aaztán tessék máris kész a zerg.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

clio1616v
Az régen rosz ha 70es lvlen nem tudod hogyan talentolj. Ha meg nincs még meg a lvl70, akkor addig felesleges aggódni.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

[HUN]Crassus
most vetted e bayen mi? a talentkiosztás nem fog neked tankolni magától ám.....

csá
lv 70-es tauren warrior talentozást tud nekem valaki mutatni????????????
Fontos lenne.Az a lényeg hogy TANK legyen,mert az akarok lenni,csak nem tudom hogy talentoljam magam.
Elõre is kösz.

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

az utóbbi pár órában sem lett 1v1(sem 2v2)-re balanceolva a játék
és képzeld nem csak lockom van

[HUN]Crassus
nagyon,de nagyon kíváncsi leszek warhammer-re ,hogyan oldják meg a hasonló dolgokat.....
( nagyon reménykedem,hogy profin)

[HUN]Crassus
[HUN]Crassus
erre csak a tegnapi vagy tegnapelõtti mage videt vágnám be😛😊

Devil komolyan indíts más klasszt is mint az a kibebaszott warlokk és megtudod,hogy miért basszák fel az ember agyát.....
nemtartom magam szar játékosnak sem pve-bens em pvp-ben SÕT akik ismernek szintén nemtartanak szar játékosnak sõõõt!/és ez nem tréfa/ ,de amikor egy 12 éves faszpörgettyû áll egyhelyben mint egy jelzõlámpa és te ha beledöglessz sem tudsz tenni ellenne semmit akkor egy magamfajta emberkének felforr ám az agyvize.....

shaime01

shaime01
Az az aranyos amikor valaki dual boxozik 5 warlockot és egyszere drain lifeolnak 😊

Lynx_TWL
pedo bear

az egy maci ott .. a... ?

Lynx_TWL
az a baj, hogy 2v2 és többi sincs balanszolva😄

"classes aren't balanced around 1v1 combat"
amúgy cry more, l2p, meg ilyenek

Lacee
na, szûk egy hónapnyi játék után az elsõ ilyen: Arathor szerver csata közben kidobott, és nem is enged vissza 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
Áll a lokk és nemcsinál semmit csak DRain life és meghalok......szopjon le a blizzard!

shaime01
*miért

shaime01
mert.. tier6-t vendortol veszed.. :p

Lynx_TWL
jó hát ti ezt tanultátok, titeket ez fogott meg:d neki lehet más az érdeklõdési köre

stfu, gtfo, fu, u suk, ftw, ftl, bb, cu, omg, nub, onoz, fukzor, l2p, etcetcetc...

aha, biztos fejlõdik az angolja 😄

ha én gm lennék, kiröhögném és már csak azért is megkapná a mask-ot, mert blood elf-fel képes volt elmászni azuremyst island-re 😄DDD

"de ha valaki már eléri a 70-es szintet, full tier6-ja van"

óhátpersze, mert az csak úgy megy, hogy befordulok a sarki epixárushoz és izibe megveszek mindent <#zavart1><#vigyor><#idiota><#hehe><#vigyor1><#nevetes1>

[HUN]Crassus
to fuck,to suck, Fuck off stb.stb.😄😄

Davidus
"meg gyerek azt mondta szüleinek hogy a wowtól fejlõdik az angolja"

jól mondta

V9ykn8_TZL0

nem , addon nincsen berakva. mindc1, akkor folytatom a keresgélést, és holnapra találok eggyet....
Count Adyn
Ha ezen kiakadsz, egy komolyabb raid guildban öngyilkosságot követnél el a z új bugos bossokon való többórás wipolástól😄 Amugy nem lehet hogy valami addon kavart be?
Ha akarsz irhatsz gm nek, az utánnanéz, kiröhög és odaadja neked😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

...o.k.
ja és eredeti szerveren jáccok(Doomhammer)
mit vesztettél onoz!4

HunnernesKonge
Játssz eredeti szerveren
hiBA a MÁtRiXBAN

k O T T A
ha függõ vagy nemmindegy?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

ELMENTEM A 16-OS BE ROGÓMMAL AZUREMYST ISLE-BE, ÉS TALÁLTAM EGY BLOOD ELF BANDITOT? MEGÖLTEM, ELEJTETT 1 MASKOT. mikor lootoltam, a pénzt kiszedte belõle, mikor A MASKRA KATTINTOTTAM, AKKOR NEM CSINÁLT SEMMIT, CSAK BEZÁRÓDOTT A DROP ABLAK. RÁKATTINTOTTTAM A CORPSE-RA, ÉS KIIRTA H INTERNAL BAG ERROR. AZTÁÛN PEDIG, H NINCS ENGEDÉLYEM LOOTOLNI AZT A CORPSE-OT, ÉS MOST ELTÛNT. HOGY TÖRTÉNHETETT EZ??????(bocs a nagybetûért, de qrva ideges vaok)
Lynx_TWL
idejön a fórumra, és hülyeségeket kérdez :>

Lynx_TWL
talán azért mennek át codból mert megunták?😄

Count Adyn
Mire összeszedsz mindent ami csak kell akkorra kijön az új kieg és dobhatsz ki mindent😄 És nem szaladgál a világban hanem húz altot meg flex el IF/Orgriban😄D

Amúgy nekem lenne egy kérdésem, nekem is már évek óta van WoW-om és játszok is vele meg minden, de ha valaki már eléri a 70-es szintet, full tier6-ja van és már minden lehetõ dolgot megcsinált akkor mit tud tenni? Csak szaladgál a világban mint hülyegyerek a fagyi után... Ellenben a CoD-ban lehet, hogy nincs semmi féle szinthatár vagy ilyenek, de asszem trackerje van tehát ott folyamatosan tudod fejleszteni magad verziótól függõen, afféle végtelenített módon ha értitek mire gondolok. Mellesleg ha lennétek olyan szívesek rákattintani erre: http://s2.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16944 <- Ez egy online szerepjáték és ha rámentek akkor én pénzt és dicsõséget kapok a játékban. Csak nyissátok meg és be is zárhatjátok. Ha gondoljátok regisztráljatok be és írjatok nekem. A nevem a játékban: Amras