World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy fury warrinak berserk miatt nem is olyan rossz
nekem is troll amim van
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Viszont tauren.. hát.. amikor leül.. vagy sír... vagy csak táncol.. áááh olyan cuki istenem áááh 😄
tauren a legcukibb kaszt a játékban
ma megprobáltam meglépni a 32-t ahoz kéne még 6 szint.. nem tudom intercept és berserker stance-t mindenképpen szeretném instákat hanyagolom 60ig max sm-be megyek a 2 kard rewardért és azt hiszem ennyi ^^ meg ST a quest vállasért
szerintem a troll elég rusnya, bár nekem olyanom van de ami tény az tény 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
esküszöm ilyet ragnán sosem tapasztaltam.. de tényleg.. SEGITENEK!
de tényleg olyan szivenütött.. lfg chatin megállás nélkül premade wsg ab eye of stormra hivják az embereket nagyon hangulatos és voltam hall of expl-ban ironforge-ban hát.. ilyen kéne orgrimmarba is! MUZEUMOT! a népnek! 😄
jutt eszembe ütöttem 316 heroic stirke crit-et lv26s clothosba cegény ne msokat élt 😄
hordánál minden faj ami lehet warri az ronda
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
mert chain heal az chain heal.. de mégis szeretnék most nem szép nagy zöld criteket látni hanem sárgákat 😊
valaki linkelne egy jó addont ami vmi szép betûtípust varázsol a wowba?
elõre is köszönöm!
Avanti Crociati!
execute-ben meg bt-ben nem játszik a wpn az egyik rage a másik meg ap függõ
a többiben mh wpn dmg van
szóval az a minimum idõ, amit garantálnak, de ahogy hallom, még jóval régebbi accok is megvannak
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1. jelenleg 14% critem van akkor a 2 fegyvernak külön van 14% crit esélye vagy együtt?
2. whirlwind esetében a 2 fegyver közös sebzését sebzi vagy pedig csak a main handét?
3. megéri berserker stance-ben grindelni vagy maradjak a battlenél? crit szép meg minden de az a increased dmg taken picit fáj
4. nem sokára 30😄
szóval
wildor kifarmolta a full merc2 set-et erre jött egy rugo akinak unbuffed 7.8k hpja van pve gearben 5sec alatt megölt egy shadowpriestet meg egy warlockot in same time ofc erre wildor felguardja 1shotolta 1 charge alatt szegény rugot mert neki csak 7k hpja van és aztán volt még itt 6 db ha jól emlékszem kari eladó ember meg 1 ember aki nem emlékezet ,hogy nevezte el a kariját meg már 1 éve nem játszot vele de most fizette be az accot ! (6 hónap után az acc automatikusan törlödik.. sebaj 😄 )
szóval kb ennyi
olvassak vissza bõ 400üzenetet vagy valaki összefoglalja nekem mi történt az elmúlt héten..?😄
a másik pedig a paladinok horde oldalon.. hát oké fantasztikus heal bot meg mi a tököm
de ne ,hogy már MINDEN EGYES KI****** dropra needeljenek mert az jól jön dd-hez az jól jön prothoz az jól jön healhez egyszerüen lemegy az ember velük mondjuk egy heroic bot-ba és beneedli az összes dropot mert neki az milyen húdejó... ááh.. már megint felhuztak.. szóva.. semmi :p
másik movie ami miatt elkezdtem 😊
mivel 25 fõs raid insta tapasztalatom nincs.. igy csak 10esbõl tudtam példát hozni.
lehet mi vagyunk az egyetlen ilyen guild de mi nem az alapra építünk ,hogy dps kell? akkor MOREE WARLOOCK MOOREEE Mage
a mi raid teamünkben
van enh shaman , moonkin😊 , furry warrior és 1 ele shaman (ha éppen nem ér rá valamelyik mage.. olyan sok van nálunk ,hogy szám szerint 3 ^^ ) és mivel 2 warlock van a guildbe 1 magasról szarik a raidre igy csak 1 van ^^
és egész jól megyünk moonkin is elég dmg-t mondjuk mi csak poti automatának hivjuk mert ugy issza a potikat.. :p
én jelenleg resto vagyok és 1 rohadt epic nem esne ki nekem.. ;(
legutoljára Curatort-t probáltuk kisebb nagyobb szerencsével
szóval szerintem furry warriornak igenis ott van a helye raidben akár 10 fõs akár 25 szerintem
1bként is.. ez inspirált õ is elkezdte valahol..
csak a blizzard nem így gonodlta
mana tap rage-re😊 hmm nem is lenne rossz😄 emellett a be sztem a legdögösebb faj mind male mind female-ben
Tudna nekem vki adni tanácsot hogy prot warrior 1 lezes fegyverére milyen enchantot tegyek? Sokan a moongose-t ajánlották, de nemtudom igazábol mi lenne jo nekem.
A segítséget elölre is megköszönöm.
Sziasztok további jo játékot
Egyébként én is gondolkodom egy warrioron. Elég feelinges lehet. Az egyetlen kaszt amibõl nincs magas szintû karim, de most megjött hozzá a kedvem 😞)
a mostani guildbe meg tulságosan jól érzem magam igy csak csendesen várok viszont 1 héten 1xer lemegyünk egy régi raid instba takaritani és ugy néz ki naxxramasba is betekintünk hamarosan ha minden jól megy!
master swordos leszek mert fire guard +agi + stamina és +hit rating szerintem elég jó offhand fegyver
Jelenleg a warriorom full epik a köpenyt és a trinketeket kivéve. 182 hit ratingem van (pedig elég sok hit ratinges gamet raktam bele) és 1694 unbuffed ap.
Ehun armory ha meg akarod nézni.
A halál csupán a kezdet...
off handbe általánosan jó valamelyik season2-es arena fegyó amit eleve relative könnyû megszerezni-ezért nem szoktak szemrehányást tenni - erre is vagy mongoose vagy 20 strength általában ami célszerû
heroic mecha-ból naci
legs
craftolt csuklórawrist
kesztyû ez is craftolt hands
a többi attól tartok kék lesz😄 vért fogsz izzadni mire mindened jó lesz attól tartok
Tudnátok ajánlani valami warrior addont ? akár interface-t vagy valamit ami nagyban segitené a fejlödésemet ?:S
Elöre is kösz! <BS>
Get a life!
ma sem alszok <#guluszem1>#guluszem1><#idiota>#idiota>
a kérdés heroic insták dropjait elnézve mindegyik defense-t add meg blockot ami ugyebár nekem nem igazán jön jól...
szóval kérdés én ezt a warriort inkább raidre szánnám ahol vagyok most server elég jó a progress
Frostmane (eu) amikor bementem if-be egy full T5 shaman ált elöttem mellete egy másik .. 😛
szóval a lényeg én kinéztem fegyvernek a fireguard tier2es verzióját moongose enchantal és a vindicator bandot crusader-el magamnak igy kezdésnek majd lv70-en
de gondolom ahoz ,hogy bármely raid guildba felvegyneke min 1500-1600 unbuffed ap és 200 hit rating kéne.. de.. egyszerüen semmi olyan cucc nincs.. vagy lehet én vagyok vak.. kitudja
lényeg a lényeg tudnátok nekem linkelni ,hogy mely cuccokat kéne összeszednem lv70-en ,hogy esélyem legyen raid guildbe bekerülni furry dps-ként
de igy helyes:Bronzbear (pve)
Jimi Hendrix
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
+3000ft és egy honapra befizetem az accot.
Jimi Hendrix
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(bronbear pve 42es elf/hunter)
Jimi Hendrix