166745
  • Narxis
    11
  • Fehercsoki
    Mikor lesznek újra onlineok a szerverek?
  • picket
    Útlevél beszkennelve.
  • Norbi101
    A fax, scan or digital image of nationally recognized photo ID, such as passport or drivers license (please do not include public transport cards, library cards etc, as these are unsuitable for our needs). mit adjak meg nekik?
  • k O T T A
    legyen shockadin az a legimbább
    nagyon fun spec
  • Narxis
    40-ig inkább retri,nem?
  • Foglaltnick
    a paladinnak 70-ik szinten a három talent ág, három különböző dologra jó, nem lehet eldönteni melyik a "legjobb"... ha tank prot, ha dps retri, ha healer holy...

szintezéshez prot javasolt
    ha dps akkor kétkezes, ha tank akkor pajzs, ha healer akkor mace és mellé offhand vagy pajzs...
    sok variáció nincs...
  • Lerstal
    magyarok itt vannak
    arathor PVE
    bloodscalp PVP
  • szada900
    Ez engem is érdekene, pls válaszoljatok!
  • bAguziB2
    mostmár megvan a semmitől 2.4 ig és arról a 4.1 es re már kész. ja igen és van több fajta ranked szerver ami eredeti? mert akkor majd ott is segítséget kérek
  • Lerstal
    hát figyeld.... tölsd le a wowot a megadott linken keresztül amit a 10day trial gombnál találsz (de figyelj h EU-s legyen) , install és utána magátol a JO patchet tölti...neked kb semmit nem kell csinálni csak tölteni... aztán regelj vagy nemtom de lényeg h eredeti
  • bAguziB2
    Nagyon köszönöm hogy segítetek. Már 2 hete regeltem a 10napos trialra, de azóta is cseszekedtem a patchekkel, így ugrott a cucc...
    köszi
  • Lerstal
    ez igaz... ne törtözz és ne halgass a " komoly wowos haverjaidra". wow-europe.com >>> 10day trial és kövesd az utasitásokat!
  • Foglaltnick
    a world of warcraftból létezik egy 10 napos próbaverzió is. amennyiben csak ki szeretnéd próbálni, esetleg érdemes letölteni, regisztrálni, megnézni. Célszerű olyan időpontra időzíteni, amikor sokat ráfogsz érni. A tört szerver nem olyan mint a hivatalos. Nem csak abban különbözik hogy fizetni kell érte.
  • ladista
    3200 Ft, szvsz nem sok.
    Egy hétvégén mennyit buliznak el a fiatalok? Szerintem a többszörösét. Vagy a havi cigerettapénz, vagy a ... (még sorolhatnám).

• Lerstal
    semmi gond de nem is rág gondoltam most, probáld ki törtön, azztán meg vedd meg hidd el h jobb az eredeti

de most mért törlitek az én hozzászolásaimat is ?XD
  • Foglaltnick
    ugyan nem tudom hogy ott a srácok mennyire fognak rajongani érte, de a törtszerveres témában tessenek átfáradni ide
    aztán lehet hogy ez se jó megoldás, de ne tessenek itt rendetlenkedni
  • bAguziB2
    Sziasztok. Ha tudom akkor nem írom be ide, mert nem akartam hogy ebből vita legyen. Én először wowozok( már rég tudom hogy van és naon jó csak nem volt itthon netem) és csak azért játszok(szeretnék)hogy tudjam hogy megéri e számomra megvenni bár tudom hogy mert néztem pár kedvcsináló vidit, de én még nem vagyok pénzkereső felnőtt ezért is szeretnék ELŐSZÖR evvel játszani.

bocsi még1szer, csak segítséget akartam kérni
  • frc0032 #123356
    Palának melyik a legjobb PVE tálentezés? és melyik a jobb: egy OH és egy SHield, vagy egy TH? köszi
  • Botond #123351
    Korai még leírni aoct.
  • bAguziB2
    okés. értettem és bocsi.
  • Foglaltnick
    kedves gyerekek!

ez a játék interneten játszható, úgynevezett "fizetés" ellenében. A regisztrációhoz igazolni kell azt, hogy a továbbiakban ezt az úgynevezett "fizetést" a vásárló teljesíteni tudja. Ezt vagy egy gamecard megvásárlásával, vagy annak a bankkártyaszámnak a megadásával tudja megtenni, amiről később fizetni fogja.

Amennyiben ezek a feltételek nem teljesíthetők, sajnos a játékkal nem lehet játszani. Amennyiben ez így nem tetszik, tessék a játékot értékesítő üzlethez fordulni tanácsért, a wowtopikot pedig megkímélni a bankkártyacsalásoktól. Köszönöm.
  • WiLDoR
    na ja, ez érdekes lesz, ha az lesz, mint bc elött volt a talentekkel.
    kiváncsi leszek, hogy 51 pontos talentekkel milyen lesz pl. arena.
    az eddig sem túl balanced rendszert ez olyan szépen fogja kifektetni, hogy öröm lesz nézni :))
  • Davidus
    ki se kell adniuk elöbb mert lesz wotlk talent peccs még a kieg elött
  • Narxis
    Azért nem semmi ez a taktik a bosshoz.
  • BEAST #123336
  • Lynx_TWL
    ja igaz, sc2 tízezerszer jobb lesz
  • The Garrett
    sc2 meg wow nem egy kategória.. :)
    Szerintem blizzard arra taktikázik hogy who előtt kiadja a kieget, mert akkor a sok kiéhezett játékos inkább megveszi az újdonságokért, és addig sem pártol át who ba. Ha viszont who jön ki hamarabb, akkor a wowosok akik az év végére már halálra unják magukat BCvel, szépen átmennek whozni.
  • BEAST #123333
    nem lett fos :p

amugy Devil May Cry 4 meg Mass Effect kotelezo lesz -.-
  • s0n1c
    ebből én max az aocot ismerem, de az meg fos lett :/ single szarok meg nem érdekelnek :D
  • BEAST #123331
    me, dmc4 pcre, aoc, es ha igy haladnak sc2 is elobb lesz :D
  • s0n1c
    mijaza a pár jatek? btw, ha nem tolják el megint a releaset, akkor war hamarabb kint lesz mint wotlc
  • BEAST #123329
    azt mar csak a nagyonelvetemultek veszik majd meg ;p ... who elott meg lesz meg par jatek meg ev :D
  • The Garrett
    wh:o előtt még lesz egy wow kieg. :)
  • Mighty
    Ugye cartridge-en lesz? Nincs kedvem kazettázni :P
  • WiLDoR
    nem. C64-en lesz csak játszható.
  • Davidus
    az nem PS2re jön?
  • YakHead
    Ugyan menjetek már, miért vesztek WoW-ot? "Mindjárt" itt van a Warhammer Online inkább arra gyűjtsetek
  • picket
    Elő kell melegíteni a CD-ket a mikróban (2 perc 750W-on). Rá is van írva, hogy 40 fok körül működik legjobban. Núb.
  • bodesz
    akkor formatáljon mindent és rakja újra a winfost.mennifog xD