World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
jelenleg lv20-s vagyok épp 2perce léptem meg cruel barb main handben és smite reaver offhandben egyenlöre annak örülök ,hogy nem kell már shieldet használni viszont lv60 elött hit rating nélkül tényleg sok a miss ezt shamanal megtapasztaltam lv40-en :/
de eddig tetszik blood thrist-t várom blood craze-re raktam lv20-en piecring howl annyira nem szükséges egyenlöre elöbb 3% heal ^^

a wowradiorol meg annyit ,hogy ha valaki csak azért tetves ember mert alliance.. az.. khmm.. igen ennyi.

createev
ok vettem. bocsi

Lazarus
Szívesen segítenénk, de sajnos van a banner alatt egy pirosbetûs szöveg.

(Nem lehet)
createev
egy másik kérdés: hogyan lehet a patcheket leszedni úgy, hogy a wowot ne kelljen uninstallozni?

ja ezzel. nem volt vele gondom, rage is volt bõven mindig, mobok meg olvadtak mint a vaj. a sok miss néha tényleg tudott idegesítõ lenni, de annyira azért nem vészes a dolog. bt meg healelt eleget ahhoz, hogy ne kelljen minden mob után leállni kajálni.
bár mondjuk nekem draenei a warrim, s neki ugyebár ott volt a gift of the naaru is, ami sok esetben 60 alatt imba volt (kár, hogy 70-en kb. nullát ér warrinak, mert nem skálázódik úgy, mint pl. a cannibalize).

sokan esküsznek rá, hogy arms jobb lvlup-ra, nekem pl. abszolút nem jött be. szerintem túl lassú vele a grindsebesség, túl sokat sebzõdik közben a kari, s zero a self heal (mobok nem sûrûn stunolják a karit). de hát izlések és pofonok...

createev
de mi a probléma?
ez vmi korábbi akciózás volt, és nem lehet kipróbálni, vagy mi?

k O T T A
nyugi ma nekem is ezt csinálta... nincs gc-m mondom trialozok addig poénból, hát nem jött be😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

createev
sziasztok!
lenne egy problémám: találtam egy forumon egy linket, hogy 10 napig lehet wowozni(vmi trial). le is szedtem mindent, és mikor be akarok jelentkezni, akkor azt a hibát irja ki, miszerint nem létezik ilyen user/pass. a honlapon megnéztem hogy tényleg igaza van-e, de ott ott tudtam managelni a profilt.
ha valaki tudna segiteni, hogy mi lehet a baj akkor megköszönöm <#wink>

s0n1c
sztem nagyon zsír 😊 rohadt sokat röhögök, legalább nem unatkozom honor farm közben 😊
Fenrir
Ezzel szinteztél? Akkor eléggé hc lehetett 😛

A halál csupán a kezdet...

köcce

Garf
hat egesz viccesen beszel a srac 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

röhej g3c! kurvanagy, jobb mint a jóöreg szilveszteri humorládák<#pias>

kibaszottszar ez a wowradio<#nemtudom>

k O T T A
ezzel csak az a baj h dw-ben annyi a miss/parry h kicsit bosszantó h 3ikra üti meg csak a mobot
viszont folyamatosan van rage és ha nem kell tankolni instában akkor dps-nek beállva még élvezetesebb a dolog

palához képest meg végképp felüdülés a warrior😄 bár más a kettõ de én inkább a warri mellett döntök mint main
elmész bs-nek utána egykezes epic mace-t megcsinálod😊 híjj legyek már 70 vele😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

s0n1c
volt már róla szó párszor, hogy stat cap lesz warban, nem az item lesz az elsõdleges (és egyetlen) fejlõdési lehetõsége a karakterednek, egyébként én pl. szarok a balancera jó nagyot, élvezetes legyen a pvp zóna és a bg, ennyi, ha ez teljesül én már boldog leszek
nem arms-al kell szintezni, ennyi a titka, s nem szednek meg "annyira" (nameg bt, blood crazy se rossz self heal a warriornak).
én fury speccel szinteztem fel valami hihetetlen qrvagyorsan a warriorom 70-re, ha jól emléxem valami 2,5hét volt úgy, hogy mellette dolgoztam is. EZT a talentbuild-et használtam (fury ág elsõként, arms utána).
annyi kellett hozzá, hogy legyen megfelelõ gear-ed az aktuális szintre, fegyver leginkább (mainhand-be slow, offhand-be vmi fast cucc).
kb. ennyi.

Davidus
te szopsz^^

V9ykn8_TZL0

"warhammer onlineben valóra válik hogy nincs oneshotkill és a játékos-játékos elleni harcban a gearen kivül a játéktudás is mérvadó lesz"

aham persze...aztán majd felébredsz.
tudod meddig nem lesz oneshot kill war-ba?
amig el nem kezdenek majd beszivárogni a játékba az epix kategóriájú cuccok...aztán onnantól majd a war fejlesztõk is azzal lesznek elfoglalva, hogy hogyan is balance-olják ki a felborúlt egyensúlyt.

azt hiszed nem lesz ilyen?
ne álmodj, a loot az egyik legfontosabb tényezõ, amivel a játékosokat a játék mellett tudják tartani.

Rip
"u suk - You suck (Nem vagy elég skilles)"
Haha, elég szabad fordítás 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lazarus
gtfo - Get the fuck out (takarodj)
fu - Fuck you
u suk - You suck (Nem vagy elég skilles)
ftl - For the lose (for the win invertálva)
cu - See you
nub - noob (kezdõ, de divat bárkire rámondani)
onoz - Oh no
fukzor - Fucker egy nagyon menõ "zor" surfixel

Wikipedián a történetüket is elolvashatod
The Garrett
kell 1 jo fegyo szintezni is. 😊 ennyi a titka

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kedd este kapta mindenki az invet, hogy legyen pont az új 70eseknek :p
Semmi komoly szándék nincs azzal az 5v5el. Majd lesz normális(egyszer..)

Látom BSen probálkoztok 5vs5 arénával. Kiváncsi vagyok warrior nélkül meddig mentek el.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

shaime01
crassus kérdés hozzád

én dobtam a warlockomat mert lv32-re annyira egyszerü lett ,hogy irtam egy 2db macrot és csak az nyomogattam

/cast coa , immo , corr , syphon - wand <#hehe> másikban volt fear is!

szóval ugy ahogy van hagytam és elkezdtem egy human warriort

az elsõ érvem warrior mellet az volt ,hogy lv70-en hát.. 10sec alatt szétszed akkor még sokat mondtam furry warrir meg egyszerüen nagyon bejön

de viszont a szintezés.. szerinted mennyire vészes? 1 mob 1 kaja? 70ig ez fog menni? mert akkor átgondolom mégegyszer😛
láttam lv30-60 között grindelõ warriorokat 1 mob levette 20%hp-ra aztán first aid és kaja..
szóval a lényeg tényleg ennyire szar szintezni warrioral?

The Garrett
szep szep, az en triumph mountom meg összetört :S

vesszenek a nõi vezetõk! :C

/rl off

Lynx_TWL
én egy porschen gondolkodom már 15 éve :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

clio1616v
Nagyon helyes, ne csak a wowban tápojlátok magatokat.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

<#eljen>

anti hero

en egy saabon gondolkodom mostansag

anti hero

[HUN]Crassus
hagyom magam? nem ma raktam fel a wow-ot

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
Rugó is az fõleg daggerrel.
Guest
Maradjunk annyiban, hogy ha te hagyod magad draintankolni, akkor meg is érdemled, nehogy már ezért a lock legyen a hibás 😉
Csirke4
😄😄😄
Amúgy van egy tauren warriornak egy szép videója ott is szerepel kb mint ingyen honorkill.
shaime01
hunter simán jobb dmg-t tol mint egy warlock vagy mage..

Fenrir
Rohadjon meg, még mindig szép a cápaorrú bömbi 😊

Én most a stiftemet akarom lecserélni H Astra-ra, nekem az tetszik most.

A halál csupán a kezdet...

clio1616v
Ez jó munkahely ausztriában 😛

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Count Adyn
Ezis tuti tört szerver😛 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

clio1616v

Count Adyn
Persze játék, de csak a vesztesek mondják, hogy a részvétel a fontos😄
Bár nem is errõl volt szó,a casual-ság meg a "nincs gear" miatt nem haladadással nincs gond, hanem a rossz csapatösszeállítás, amihez csak gondolkozni kell egy kicsit, mert egyre több múlik ezen😊 Gyakorlatialg minden boss, más szóval eza amgad csakacaster kell duma bullshit és a fordítottja is. Erre akarták felhivni szives figyelmed😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
Nyár van általában mindenki nyaral nem ez a legpörgõsebb évszak wowilag az tény.A sima casual guildok mint amiben én is játszom egyenlõre a t4-es instákat simán egy raidnapon tartják (természetesen karahzan az egy külön raid nap), de maggi meg a gruul az egy este megy le.A t5-ös instákhoz meg gearelõdni kell (a lootreavert nem számolom bele az egy jó pont volt a blizzardtól hogy elérhetõvé tett egy t5-ös tokent is).Viszont a többi t5-ös tokent adó boss az nehéz falat még az hogy egyszer lement a madár eyeben meg a a hydross ssc-ben az képen jól mutat de annyi is volt.

Õsszel majd talán pörgõsebb lesz ha meg nem no akkor sem dõl össze a világ nyilvánvaló hogy egy casual guild nem fog ilidant ölni de még vashj-t sem ebben a kiegészitõben.

Ami a kiegészitõ elött tervezett raidnapot képezett pl zg vagy aq 20 most random jelelggel funként mûxik 7-10 emberrel.Onyxiát öltük 10-en de guildon belül is ölték már öten is.nagyon sokan elfelejtik hogy ez egy JÁTÉK amivel játszani kell és nem azon görcsölni hogy adott szerveren vagy másik szerveren hol tart más guild.
hi
gtfo, fu, u suk, ftl, cu, nub, onoz, fukzor,
ezeket nem igazán hallottam 😄 leirnád (ha kell csillagozva) ,h mit jelentenek?😄

The Garrett
valószínûleg ezért nem is haladnak elõre a guildek 😄DDDDDDD

csak az a néháy aki belátja hogy kell több melee, kell hunterbol is 1-2... stb 😄

[HUN]Crassus
Õ támadott😛😊

Lehetséges hogy el vagyok tévedve.Mindenesetre szinten minden guild a 4 tank 7 healer 2 melee meg kiba..sok lock és mage felálással jár raidelni.Esetleg a mage vagy lock rovására egy vagy két spriest is befér hogy legyen mannatöltésük.Ünnep és vásárnapokon egy egy hunter vagy ha nincs elég lock vagy mage onlány.
miert ne allna egy helyben te fasz, szted warrior elol hova lehet menni?
az a baj hogy a grass is always greener on the other side , addig is l2p etc tudod senki nem kenyszerit fegyverrel teged hogy lockokat tamadj meg

anti hero

[HUN]Crassus
Devil b+....,de tudodmit ahányszor nyomatod itt a "csóri kaszteres dumáidat" én benyomom ezt a videót:

Skill nem is kell....

[HUN]Crassus
WOOOOW! teljesen fasza! megjegyzem szinte az összes szerepjátékban van taunt skill ami sztem nagyon hasznos és élvezetes dolog....sosem értettem miért nem lehetett a WOW-ban bevezetni...

"A játék továbra is a casterekrõl szól pvp és pve szinten is ha más classt inditottál akkor vagy tankolj vagy healelj ez a blizzard hozzáállása ha meg nem tudsz egyiket sem lásd rugó akkor egy 25 fõs raidbe csak nagyon max 2 fér be várj a sorodra."

látom te még mindig nagyon el vagy tévedve