World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de eddig tetszik blood thrist-t várom blood craze-re raktam lv20-en piecring howl annyira nem szükséges egyenlöre elöbb 3% heal ^^
a wowradiorol meg annyit ,hogy ha valaki csak azért tetves ember mert alliance.. az.. khmm.. igen ennyi.
bár mondjuk nekem draenei a warrim, s neki ugyebár ott volt a gift of the naaru is, ami sok esetben 60 alatt imba volt (kár, hogy 70-en kb. nullát ér warrinak, mert nem skálázódik úgy, mint pl. a cannibalize).
sokan esküsznek rá, hogy arms jobb lvlup-ra, nekem pl. abszolút nem jött be. szerintem túl lassú vele a grindsebesség, túl sokat sebzõdik közben a kari, s zero a self heal (mobok nem sûrûn stunolják a karit). de hát izlések és pofonok...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
lenne egy problémám: találtam egy forumon egy linket, hogy 10 napig lehet wowozni(vmi trial). le is szedtem mindent, és mikor be akarok jelentkezni, akkor azt a hibát irja ki, miszerint nem létezik ilyen user/pass. a honlapon megnéztem hogy tényleg igaza van-e, de ott ott tudtam managelni a profilt.
ha valaki tudna segiteni, hogy mi lehet a baj akkor megköszönöm <#wink>#wink>
viszont folyamatosan van rage és ha nem kell tankolni instában akkor dps-nek beállva még élvezetesebb a dolog
palához képest meg végképp felüdülés a warrior😄 bár más a kettõ de én inkább a warri mellett döntök mint main
elmész bs-nek utána egykezes epic mace-t megcsinálod😊 híjj legyek már 70 vele😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
én fury speccel szinteztem fel valami hihetetlen qrvagyorsan a warriorom 70-re, ha jól emléxem valami 2,5hét volt úgy, hogy mellette dolgoztam is. EZT a talentbuild-et használtam (fury ág elsõként, arms utána).
annyi kellett hozzá, hogy legyen megfelelõ gear-ed az aktuális szintre, fegyver leginkább (mainhand-be slow, offhand-be vmi fast cucc).
kb. ennyi.
aham persze...aztán majd felébredsz.
tudod meddig nem lesz oneshot kill war-ba?
amig el nem kezdenek majd beszivárogni a játékba az epix kategóriájú cuccok...aztán onnantól majd a war fejlesztõk is azzal lesznek elfoglalva, hogy hogyan is balance-olják ki a felborúlt egyensúlyt.
azt hiszed nem lesz ilyen?
ne álmodj, a loot az egyik legfontosabb tényezõ, amivel a játékosokat a játék mellett tudják tartani.
Haha, elég szabad fordítás 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
fu - Fuck you
u suk - You suck (Nem vagy elég skilles)
ftl - For the lose (for the win invertálva)
cu - See you
nub - noob (kezdõ, de divat bárkire rámondani)
onoz - Oh no
fukzor - Fucker egy nagyon menõ "zor" surfixel
Wikipedián a történetüket is elolvashatod
Semmi komoly szándék nincs azzal az 5v5el. Majd lesz normális(egyszer..)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
én dobtam a warlockomat mert lv32-re annyira egyszerü lett ,hogy irtam egy 2db macrot és csak az nyomogattam
/cast coa , immo , corr , syphon - wand <#hehe>#hehe> másikban volt fear is!
szóval ugy ahogy van hagytam és elkezdtem egy human warriort
az elsõ érvem warrior mellet az volt ,hogy lv70-en hát.. 10sec alatt szétszed akkor még sokat mondtam furry warrir meg egyszerüen nagyon bejön
de viszont a szintezés.. szerinted mennyire vészes? 1 mob 1 kaja? 70ig ez fog menni? mert akkor átgondolom mégegyszer😛
láttam lv30-60 között grindelõ warriorokat 1 mob levette 20%hp-ra aztán first aid és kaja..
szóval a lényeg tényleg ennyire szar szintezni warrioral?
vesszenek a nõi vezetõk! :C
/rl off
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
anti hero
anti hero
Amúgy van egy tauren warriornak egy szép videója ott is szerepel kb mint ingyen honorkill.
Én most a stiftemet akarom lecserélni H Astra-ra, nekem az tetszik most.
A halál csupán a kezdet...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár nem is errõl volt szó,a casual-ság meg a "nincs gear" miatt nem haladadással nincs gond, hanem a rossz csapatösszeállítás, amihez csak gondolkozni kell egy kicsit, mert egyre több múlik ezen😊 Gyakorlatialg minden boss, más szóval eza amgad csakacaster kell duma bullshit és a fordítottja is. Erre akarták felhivni szives figyelmed😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Õsszel majd talán pörgõsebb lesz ha meg nem no akkor sem dõl össze a világ nyilvánvaló hogy egy casual guild nem fog ilidant ölni de még vashj-t sem ebben a kiegészitõben.
Ami a kiegészitõ elött tervezett raidnapot képezett pl zg vagy aq 20 most random jelelggel funként mûxik 7-10 emberrel.Onyxiát öltük 10-en de guildon belül is ölték már öten is.nagyon sokan elfelejtik hogy ez egy JÁTÉK amivel játszani kell és nem azon görcsölni hogy adott szerveren vagy másik szerveren hol tart más guild.
gtfo, fu, u suk, ftl, cu, nub, onoz, fukzor,
ezeket nem igazán hallottam 😄 leirnád (ha kell csillagozva) ,h mit jelentenek?😄
csak az a néháy aki belátja hogy kell több melee, kell hunterbol is 1-2... stb 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
az a baj hogy a grass is always greener on the other side , addig is l2p etc tudod senki nem kenyszerit fegyverrel teged hogy lockokat tamadj meg
anti hero
Skill nem is kell....
látom te még mindig nagyon el vagy tévedve