World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
- alapból ott hibádzik ez az egész, hogy elite npckért kapod a zsíros honort plusz boss leölésért, egész egyszerûen nincs értelme a pvpnek a bgn
- battleground markokat miért nem playerekbõl lehet lootolni? vagy playerekbõl essen valami token amit beváltasz bg markra
- a horda ally arányt meg lehetne oldani npckel
- én speciel a bg rewardok nagy részét áttenném olyan outdoor helyekre, mint halaa, terokkar stb. és kicsit felturboznám a hkért járó honor mennyiséget
picket
1. CD nincs, az legenda. Mindig ki lehet jönni trinkettel, ice blockal, bármilyen kaszt bármely képességével, vagy ha megfúj a lágy északi szellõ.
2. A lockoknak ez a 12 másodperc túl kevés. Amig te tehetetlen vagy, addig õ szépen dotolgat. Te unatkozol, õ jól szórakozik. Persze, hogy õ azt mondja, hogy "csak pár sec", te meg azt, hogy "7 év Tibetben".
3. A lock túl gyenge, és tápolni kéne. Ezt a tényt itt megállapítottuk, és mindenki noob aki a témába még ezek után is beleüti az orrát.

ಥ_ಥ

picket
Az a baj ezzel, hogy olyan is van, hogy esélyed sincs. Persze "noob", meg minden hasonló, de mindenki volt már úgy, hogy jött egy csapat, amire azt mondta, hogy "ezek verhetetlenek b+", meg szerintem elég sokan voltak is ilyen csapatnak a tagjai, akikkel akkor, ott, aznap este végigvertek egy ab-n bárkit. Csak gondolj bele, hogy 20x bemennél av-ra, mindet elveszítenéd, kapnál 17 és fél honort 10 óra játékért, és bb. Játszanál vele valaha is többé? És ha esetleg nem, akkor a nyertesnek lenne ellenfele? És akkor feleslegesen van av, meg a többi bg. Pedig azokat ki kellett fejleszteni, plusz hardver... ez pénzbe került a blizzardnak, tehát ha nem játszanak vele, akkor veszteség. Így meg, hogy elég sok honort kapunk akkor is, ha veszítünk azt mondom, hogy bemegyek, szórakozok, lehet, hogy nem nyerek, de nem zavar annyira. A blizznek jó, mert leköt egy kicsit a bg-zés, nekem jó, mert elszórakozgatok. Honorkurvulás? Lehet. Gyõzelem-kurvulás jobb?

ಥ_ಥ

Ki mondta, hogy a fear ujabban pillanatok alatt megszakad? Tegnap az egyik WSG-n volt vagy 5 lock és csak annyit láttam, hogy a mieink össze vissza rohangálnak nagy röhögõ koponyákkal a fejükön. Közben meg szarrá dotolgatták õket...na meg engem is ugye<#violent>Soha ennyit nem rohangáltam még feleslegesen és akaratom ellenére (Ice Block és trinket CD-n volt)

picket
Hány játékos botozik? 0,1%? És hányan leech-elnek? 10-20%? kkthxbai

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
téged védtelek te csacsi!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

crassus mester ne szólj be inkább, menj hk-t farmolni wsg-re <#hehe>

[HUN]Crassus
Wildor ne csicskulj mar be b+!😊

ja tényleg, el is felejtettem ezt az apró tényt, mea culpa 😄

[HUN]Crassus
lexarom a honort én izgalmas,fordulatos és jó meccseket akarok játszani.....

és tudom ez nagyon gáz "hordának 1 perces sora van AV-re, míg ally 30-40 percet vár. 1 óra alatt szinte tripla annyi honort kapnak vesztes meccsekkel, mint mi." 😞(

Mighty
Tegnapi gyõztes AV-n egál volt a kiosztott honor.
Ráadásul a blackout groupban hordának 1 perces sora van AV-re, míg ally 30-40 percet vár. 1 óra alatt szinte tripla annyi honort kapnak vesztes meccsekkel, mint mi.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
Amúgy én brutálmód felnyomnám a gyõzelemért szerezhetõ honorpontok mennyiségét és drasztikusan csökkenteném a veszteseknek járó honort!
Mi a fax az már,hogy össz-vissz 100-150 különbség van a gyõztes és az elveszített meccs közt honorban???A kibebaszott blizzard system sem arra ösztönzi a faszjancsikat,hogy törekedjenek a gyõzelemre! Minek? hiszen majd ugyanannyi a nyeresége egy vesztett meccsnek...

jó az is igaz,hogy AV meg az összes BG lejárt lemez/uncsi meg minden/,DE véleményem szerint ha a rendszer a gyõzelemet értékelné és nem azt mennyi ideig vagy benntO_o "1-2" embernek csak visszajönne a kedve a játékhoz és frankó "IGAZI" csatározások lennének újra!
Mi az már,hogy a 2 40-s raid lazán ellovagol egymás mellett és baxik a másikra??!!Akkor már lehetne Orgrimarban egy épület ahova bemész a kariddal és ha körbe-körbe rohangálsz honorpontokat kapsz....a magamfajta player aki az élvezetért játszik pvp-t legalább nem találkozna a BG-ken a senkiházi honorkúrvákkal!😛😊

Lazarus
Használható WoW botból max 2-3 publikus létezik, ezeket a GMek jól ismerik és nem ritka hogy használatuk okán banánnal jutalmazzák a kedves felhasználókat. Viszonylag expert programozói ismeretek szükségesek ahoz hogy sajátot írj.

AFK botot bármelyik rookie józsi 2 perc alatt megír, ha mégsem akkor csapkodja a spacet miközben írja a házit.

Értsd: Ami publikus azért ban jár, ami saját készítésû és privát, ráadásul van benne némi randomitás (hogy a valós játékos cselekedeteire hasonlítson) azért nem kapsz bant... tetszik már érteni?

Ez jó esetben azt fogja eredményezni hogy pista megbukik az iskolában, mert nem tanul hanem játszik.
Botond
Halucináltál,olyan nincs hogy neked itt igazad legyen és kész. -.-
akkor lehet, hogy én másfajta av-ben voltam, mivel az északi barlangban (ami ott van a hordás bázis mellett, ahol a frostwolf trinket quest-et is meg lehet csinálni) a hétvégén is voltam egyszer ott shardgyûjtõ akcióban.

TVelvet
a vicc az, hogy megfogják oldani, botozni fognak av, farmolni, aztan hello combatba kerültek...
Íme egy újabb lock expert: "summonál magának démont és elereszti..."

Te melyik bolygóról jöttél, gnollok és hárpiák már pár éve nincsenek av-n...

meztelenül.
/grammar police off

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Friczy
Olyat nem tudsz elképzelni h megnézed a score táblát, látsz az alján 7-8 tagot 200+ honorral 0 kb, 0 death, 0-0 dmg heal? no én így számolom össze a 2 oldalon afkolókat.

Jobb klick a nevén és report. Én még egy pár óra av bant is el tudnék képzelni!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Csirke4
Neked mindenbe bele kell kötni?^^
Amúgy mért ne?^^
Fenrir
Kezdõbarlangból?

A halál csupán a kezdet...

Csirke4
Warlock summonol magának egy démont elereszti és ott a combat^^ xD
Csirke4
Van benne valami. 😄
Én pl mindig elfoglalom a bányákat ha a közelükben vagyok de soha nincs benne hordás. 😞
Fenrir
Azért hihetetlen, hogy emellett az av reportolós ficsör mellett a blizzard elõre is gondolkozott azzal, hogy a warriorok bloodrage képessége nem tesz be többé combatba 😊

A halál csupán a kezdet...

The Garrett
szerintem az av leechereket pont érdekli ha free hk lesz belõlük 😄DD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tafaya
Ja, és könnyen hk lehet belõled, mert egy idõ után pár lelkes enemy lehet megsasolja a barlangokat etc. egy kis free honor reményében.

Csirke4
Gondolom arra gondolt hogy a mobokat bottal is lehet ölni. Fõleg AV-n nagyon gyengék.

De attól még nub vagy. -.-'
picket
Csak te voltál ilyen tudatlan eddig, mert ezzel már mindenki tisztában volt. -.-

&#3237;_&#3237;

picket
Annak még látom értelmét, hogy mondjuk könyvet olvasok, néha meglököm a karakteremet, hogy ne afk-oljon ki, és kapom a honort, de annak mi értelme, hogy elmegyek mobokat ölni av-n, mert akkor nem vág ki? Ennyi erõvel már a harcban is részt vehetnék...

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Te megint bent kockulsz a gép elõtt ahelyett hogy levegõznél a réten?-.-'
Csirke4
Most látom hogy kb te is ugyanezt írtad úgyhogy sry. 😄
Csirke4
Ahhoz hogy be reportoljanak valakit minimum kell 5 játékos sztem (bár ezt nemtudom de a report spam valahogy így mûxik). Amúgy ahhoz hogy valakinek a nevére kattints írnia kell a csetbe vagy ott kell állnod mellette na most ha ott állsz mellette akkor te is hátul vagy és te is leechels elméletileg. Ha meg ilyen /script report_leecher féle makró kell neki az emberek 99%-a se fogja használni. Mondjuk írjátok csak bele a csetbe hogy anyám mesztelenül borotválja a kutya faszát és nézzétek meg hányan írnak be egy "LOL"-t. Arra meg végképp nem fognak semmit reagálni hogy pistike kiment WC-re gyorsan mindenki reportolja. Magyarul úgy lesz szar ahogy van. De azért hátha bejön... 😄
s0n1c
az most mitõl lesz jobb, hogy nem a kezdõn fognak leechelni 8an hanem 20 m-el arrébb egy mobokkal teli barlangban? megoldja a problémát? nem, uaúgy szar lesz a bg? igen, de nembaj, blizzard megoldotta...
csodálkoznék, ha egy ember reportálhatna 39 másikat afk-zonak...a sok retardált hülyegyerek szinte biztosan ezzel szórakozna av-n, mert az milyen jó móka...
szvsz legalább 4-5 szavazat kell majd, hogy vki megkapja a debuffot, ha nem több...s az biza már elég sok kiesés a másik oldalon, fõleg, mikor 10+ embert akarsz igy reportálgatni...

Lynx_TWL
beigazolódott mindenki sejtése: nub vagy

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
-Elõször persze hogy sokan fognak vele játszadozni, aztán megszokássá válik, és csak akkor használod ha kell.
-Egy ember reportolhat 39 másikat, nem kell hogy feltétlenül fordítva legyen (hogy 39 azzal foglalkozik, hogy egyet jelentsen? nem tartom valószínûnek). Ráadásul jelenteni egy leechelõt 2 klikk lesz, és azzal az 5 másodperccel az õ "5 percenként lökök egyet a karakteren és ezt csinálom fél órán át" cselekményét szakítod meg. Hasznossága hihhhhetetlen. 5 sec vs 30 min. kkthxbai.
-10 afk leechelõ idegesítõbb (és jobban megnehezíti a csapatod dolgát), mint ha valakinek csak annyi esze van, hogy reportolgatással foglalkozzon. Én bízom benne, hogy nem lesz túl sok ilyen...
-Sosem azokkal volt gond, akik elmentek ezt-azt csinálni av-n. Azok nem véletlenül küldetések, a map része. Ha ahhoz van kedve, akkor csinálja.

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
mostantól csak én írhatok a topicba, aki ezt a szabályt megszegi az nub !

btw enchantoknál van már minimum szintkövetelmény? pl 60as pvp gearemre rakhatok mongooset?

Lynx_TWL
mintha az ellenségnél nem lennének afkzok

ez a kiszavazósdi szerintem egy baromság.
amig te + x haverod ezzel fog pöcsölni av-n, addig a másik fél simán bezúzza a fõboss-t is...
arról nem is beszélve, hogy ha combatba rakod magad, pl. elmész gnollokat, hárpiákat, etc. ölni az egyik barlangba, akkor reportolhat téged az úristen is, max. röhögsz egy jót...

shala
amugy játszik 😄

non potest pluere aeternum

Tafaya
Remélem ez a sok "me pro you noob" hanyagolni fogja a WAR-t, persze akinek nem inge...

Beszûkült látókörû 1stmmorpg fanboi nub?
Barátom hogy mennyire eltaláltad. Idióta farok vagy az a baj. Ha nem játszol vele minek írogatsz ide.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Vhol bizonygatnia kell önmagának, hogy õ nem kocka, de ha az is lenne akkor is inkább profi, mint nub... Erre nem felel meg egy papírcetli vagy a szobája fala mert azt kevesen látnák. 😄

shala
na ezt jol megfogalmaztam, mindegy, ugyis érted miröl beszélek csiri 😊

shala
nem kevésbé szánalmas, mint olyan játék topicjába irogatni állandoan amit nem szeretsz. Komolyan mondom már engem zavar hogy kétnaponta benézek ide, és mást sem látom, mint volt wow kockák fikáznak össze vissza

kifejtenéd?

van jobb ? és remélhetõleg lesz jobb ?

amugy nem jatszom vele; l2read n00b , "nincs az a kurvaisten hogy AVre betegyem a labam" irottam par oldallal lentebb a multkor..

amugy birom az ilyen kis beszukult latokoru 1stmmorpg fanboi nubokat a kis csipkelodes-probalkozasaikkal <3
;d

anti hero

s0n1c
egyszerûbb és jóval kevesebb meló a reportolást betenni, mint élvezhetõvé tenni a bgket 😊