World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- battleground markokat miért nem playerekbõl lehet lootolni? vagy playerekbõl essen valami token amit beváltasz bg markra
- a horda ally arányt meg lehetne oldani npckel
- én speciel a bg rewardok nagy részét áttenném olyan outdoor helyekre, mint halaa, terokkar stb. és kicsit felturboznám a hkért járó honor mennyiséget
2. A lockoknak ez a 12 másodperc túl kevés. Amig te tehetetlen vagy, addig õ szépen dotolgat. Te unatkozol, õ jól szórakozik. Persze, hogy õ azt mondja, hogy "csak pár sec", te meg azt, hogy "7 év Tibetben".
3. A lock túl gyenge, és tápolni kéne. Ezt a tényt itt megállapítottuk, és mindenki noob aki a témába még ezek után is beleüti az orrát.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
és tudom ez nagyon gáz "hordának 1 perces sora van AV-re, míg ally 30-40 percet vár. 1 óra alatt szinte tripla annyi honort kapnak vesztes meccsekkel, mint mi." 😞(
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ráadásul a blackout groupban hordának 1 perces sora van AV-re, míg ally 30-40 percet vár. 1 óra alatt szinte tripla annyi honort kapnak vesztes meccsekkel, mint mi.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mi a fax az már,hogy össz-vissz 100-150 különbség van a gyõztes és az elveszített meccs közt honorban???A kibebaszott blizzard system sem arra ösztönzi a faszjancsikat,hogy törekedjenek a gyõzelemre! Minek? hiszen majd ugyanannyi a nyeresége egy vesztett meccsnek...
jó az is igaz,hogy AV meg az összes BG lejárt lemez/uncsi meg minden/,DE véleményem szerint ha a rendszer a gyõzelemet értékelné és nem azt mennyi ideig vagy benntO_o "1-2" embernek csak visszajönne a kedve a játékhoz és frankó "IGAZI" csatározások lennének újra!
Mi az már,hogy a 2 40-s raid lazán ellovagol egymás mellett és baxik a másikra??!!Akkor már lehetne Orgrimarban egy épület ahova bemész a kariddal és ha körbe-körbe rohangálsz honorpontokat kapsz....a magamfajta player aki az élvezetért játszik pvp-t legalább nem találkozna a BG-ken a senkiházi honorkúrvákkal!😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AFK botot bármelyik rookie józsi 2 perc alatt megír, ha mégsem akkor csapkodja a spacet miközben írja a házit.
Értsd: Ami publikus azért ban jár, ami saját készítésû és privát, ráadásul van benne némi randomitás (hogy a valós játékos cselekedeteire hasonlítson) azért nem kapsz bant... tetszik már érteni?
Ez jó esetben azt fogja eredményezni hogy pista megbukik az iskolában, mert nem tanul hanem játszik.
/grammar police off
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Jobb klick a nevén és report. Én még egy pár óra av bant is el tudnék képzelni!
keep walking... www.artum-inferniti.net
Én pl mindig elfoglalom a bányákat ha a közelükben vagyok de soha nincs benne hordás. 😞
A halál csupán a kezdet...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De attól még nub vagy. -.-'
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
szvsz legalább 4-5 szavazat kell majd, hogy vki megkapja a debuffot, ha nem több...s az biza már elég sok kiesés a másik oldalon, fõleg, mikor 10+ embert akarsz igy reportálgatni...
-Egy ember reportolhat 39 másikat, nem kell hogy feltétlenül fordítva legyen (hogy 39 azzal foglalkozik, hogy egyet jelentsen? nem tartom valószínûnek). Ráadásul jelenteni egy leechelõt 2 klikk lesz, és azzal az 5 másodperccel az õ "5 percenként lökök egyet a karakteren és ezt csinálom fél órán át" cselekményét szakítod meg. Hasznossága hihhhhetetlen. 5 sec vs 30 min. kkthxbai.
-10 afk leechelõ idegesítõbb (és jobban megnehezíti a csapatod dolgát), mint ha valakinek csak annyi esze van, hogy reportolgatással foglalkozzon. Én bízom benne, hogy nem lesz túl sok ilyen...
-Sosem azokkal volt gond, akik elmentek ezt-azt csinálni av-n. Azok nem véletlenül küldetések, a map része. Ha ahhoz van kedve, akkor csinálja.
ಥ_ಥ
btw enchantoknál van már minimum szintkövetelmény? pl 60as pvp gearemre rakhatok mongooset?
๏̯͡๏﴿
amig te + x haverod ezzel fog pöcsölni av-n, addig a másik fél simán bezúzza a fõboss-t is...
arról nem is beszélve, hogy ha combatba rakod magad, pl. elmész gnollokat, hárpiákat, etc. ölni az egyik barlangba, akkor reportolhat téged az úristen is, max. röhögsz egy jót...
Barátom hogy mennyire eltaláltad. Idióta farok vagy az a baj. Ha nem játszol vele minek írogatsz ide.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
non potest pluere aeternum
non potest pluere aeternum
amugy nem jatszom vele; l2read n00b , "nincs az a kurvaisten hogy AVre betegyem a labam" irottam par oldallal lentebb a multkor..
amugy birom az ilyen kis beszukult latokoru 1stmmorpg fanboi nubokat a kis csipkelodes-probalkozasaikkal <3
;d
anti hero