166745
  • RevGo
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy pl. a holy paláknak a bonus healing azt jelenti, hogy például a Flash of Light kb 500 hp-t gyógyít alap szinten, ezek szerint, ha valakinek van kb 1000 bounus healing-je, akkor így a Flash of Light 1500-at gyógyít, jól mondom? Ha nem valaki legyen szíves javítson ki ... köszi.
  • Ragnar360
    köszi
  • Narxis
    :DD
  • Lynx_TWL
    mindig megsajnálom a világot, mikor te megszólalsz.
  • Ragnar360
    mindig megsajnalom a wowot, mikor ebbe a topikba benézek...főleg egy frosoKK olvasgatás után...asszem felnézek a sub oldalára olvasni hátha van vmi értelmes apply...csak a poén kedvéért. :DDD (u.i.: de lehet, h a Deusét kéne akkor nézegetni, kinek mi számit értelmesnek -.-)
  • Sephi
    Hulye bogaradat 5x probaltam leturulni a kepernyorol :DDD
  • Narxis
    jóaz
  • Lynx_TWL
    na már megint a rinya
  • Laza
    Szanalmas.
    Mig nem volt a WoW, olyan jo volt a Magyar MMORPG-s taborhoz tartozni. De miota beszabadult ez a sok gyoker ebbe a tarsadalmi retegbe, felve irom vissza a kulfoldiek kerdesere honnan szarmazom :(
  • Warden
    42-19-0 Tessék.Holyként instázni ez szerintem a legjobb.Amennyiben arénázni akarsz akkor ezt javaslom.
  • Jaffa 2843
    jah csak a játék mappábol keleltt inditani a peccset
  • Lacee
    esetleg herba/alchemy vagy engineering (magas szintű engi jó rugó cuccokat ad)
  • sheva94
    csá!
    Valaki össze tudna dobni nekem 1 jó holy pala talentet?
    előre is thx!
  • sector512
    Jó kis profession mindkettő :D Szerintem amúgy lw/skinning nem rossz választás.
  • Lynx_TWL
    amubsh backstab
  • Shortstop
    rogounak milyen profession a legideálisabb?
  • Lacee
    ha még megvan a telepítés a gépen, akkor minden további nélkül tudsz vele játszani, nem kell, hogy a windows registryjében benne legyen. egszerűen indítsd el a játékot a mappájából, és ugyanúgy letölti az őj peccset, mint korábban.
  • Jaffa 2843
    hali!

egy kis segitség kéne.. hogy tudom feltenni a 2.4.2-es peccset anélkül hogy ujra kelljen telepitenem a gamet? ugyanis volt egy winstall és ugye akkor már nincs bent a telepitett cuccok közt
  • Narxis
    blah!
  • Davidus
    bla?xD
  • Narxis
    blabla
  • Davidus
    bla
  • Narxis
    shaime a WoW világ kisebbsége. Másokon élősködik.
  • isi
    50kHPS warriro :D
    http://w3.uw.hu/50khp.JPG
  • isi
    bár ezt nemide akartam de mind1
  • isi
    én wowozok kisebb nagyobb kihagyásokkal két éve elég jó guildben vagyokde sose fordultam be mindig elmegyek bulizni lazítani edzésre inni meg ilyenek.. és este fele mondjuk egy szerda délután 18:00tól 23:00ig egy kis raid ha épp nincs más dolgod jól esik szerintem. persze ha mondjuk meccs van a TVben átadom a helyemet. szal szerintemfüggő cska az tud lenni aki akar
  • sector512
    Jaja szerintem is elég sok mindent le lehet szűrni egy ember jelleméről abból hogy hogy viselkedik a játékban, ezt tapasztalatból mondom. Legalábbis aki mondjuk egy játékban lévő kard vagy páncél miatt komolyan össze tud veszni valakivel azzal már komoly gondok lehetnek az életben is :)
  • maniac001
    Ne feledd, hogy valakinek a játékstílusa alamelyest tükrözi az egyéniségét. Az a lényeg szerintem, hogy ki hogyan viselkedik egy közösségben. Mit tesz és mit vár el. Ha ebben nincs egyensúly akkor gáz van. Nézd meg a legtöbb valóságshowban is ez van ahol nincs dramaturg uralom. Az is csak egy "játék". De tükrözi az egyéniséget, csak egy másféle környezetben.
  • kocsisgabor9999
    Csak az a különbség hogy a munka az valós a wow meg virtuális...
  • maniac001
    Még 1 post a témához és lezárom a részemről. Miért van az, hogy többen annak esnek neki szinte aki ellenzi a csalást és elítéli a sunyi csalókat, olyanokat mint shaime.

Ezt a csaló nullát kéne itt helyre tenni és nem azokat szapulni akik teljesen jogos és normális játékstílusuk miatti felháborodásukat nyilvánítják ki. És NEM azzal van a baj hogy beírta ezt (bár...) hanem hogy MINDENHOL a csalást keresi, és hogy kit hol tud átverni. Ennyi.
  • Narxis
    bb.
  • Tatyla
    ugy látom a topik megint hozza a szokásos BS szinvonalat,további jó szórakozást.
  • Warden
    Nem mások munkáját nézem le hanem magát az embert jelen esetben egy emberszabásút.Mivel ez egy játék aminek az a lényege hogy más játékosokkal tudsz játszani a ráfordított időben és közösen szórakoztok.No most ha valaki egy csapaton belül ugy próbál nulla teljesítménnyel bármihez hozzájutni hogy közben abszolute nem tesz semmit azt eltávolitják az adott csapatból legyen az egy cég vagy bármiféle sport csapat.A jóarcú is igy járt kb minden guildből kidobták ahol meghfordult valyon miért?Egy sima grundfoci csapatból is kirakják azt aki nem hajlandó futni.

Viszont a munkái vagy amit éles elmével itt büszkén behirdetett kb híven jellemzik a kaliberét és ugyanilyen volumenű munkákat fog csinálni 10-20 év mulva is ugy hogy félévente vált másra.

Jahh amugy egy piciny bt-m van.A világ nem az utcasperésből kovácsolódik össze oda olyanok mennek akik nemigazán alkalmasak másra.Viszont az utcaseprőt is kirakják ha nem végzi el a rábizott feladatot.
  • kocsisgabor9999
    Lacee én jóindulatból indítottam azt a topicot és nem gankeltek be az L2-ben... ja és Warden aki lenézi mások munkáját legyen az utcaseprő annak már komoly gondjai vannak... agyi tevékenység terén... valakinek minden munkát el kell végeznie... ilyen apró dolgokból kovácsolódik össze az egész világ mint például az utcaseprés... és te mit dolgozol?
  • Lacee
    hát nem 100as az tuti, a vitakultúrája tetszik: nincs érvem=hülye vagy (bár ilyen téren errefelé sem panaszkodhat az ember :))
  • The Garrett
    ezt a kocsisgabor gyereket tuti begankelték L2-ben a kedvenc farmhelyén :D
  • tegla
    Szétröhögtem az agyam de lehet inkább sirnom kellett volna :D
  • Gumbo
    Na ezért nem játszom magyarokkal ha lehetséges...
  • rhazid
    múltkor av-ztem a dr0dommal zúzom nagyba a healinget és látom h jön felém egy Nefürgyéle nevű allis pet :D
  • Narxis