World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nemtalálom Onyxiát a barlangjában! pls help m2!😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Hi
Valaki meg tudna dobni egy olyan mappel ami mutatja hyjalban a bossok elhelyezkedeset? Gugli nem dobott ki egy normalisat se pls help :C Azgalort az istennek nem talaljuk.
Vagy ha kezzel labbal elmutogatjatok h. merre van, nekem az is jo 😛
Koszi elore is
Valaki meg tudna dobni egy olyan mappel ami mutatja hyjalban a bossok elhelyezkedeset? Gugli nem dobott ki egy normalisat se pls help :C Azgalort az istennek nem talaljuk.
Vagy ha kezzel labbal elmutogatjatok h. merre van, nekem az is jo 😛
Koszi elore is
omfg itt tényleg elfajultak ám a dolgok 😄DD pwzzzzzzzzzzzzzz
Wildor sg-s accját feltörte crash <#eplus2>#eplus2>
Wildor sg-s accját feltörte crash <#eplus2>#eplus2>
megy
AV afk reportolásról blue:
"Reminder if you don't know yet what's the debuff
We are adding a feature with patch 2.2.0 that gives players the ability to report afkers in the battlegrounds. Once they have enough reports on them they will get a debuff that will count down 30 seconds. They will need to engage in combat during that time or they will get another debuff that will prevent them from gaining any further honor. Once they engage in combat, the debuff is removed immediately.
There is debate on both sides of the coin as to whether this will be the solution to AFKers, but we wanted to give a way for players to take some action against people camping in Battlegrounds that had some impact."
Mennyire jó volna, ha mindenki a debuffal indulna neki. Az aktív játékosokat ez nem érinti, mivel harcba fognak kerülni min. 1-2 perccel a kapunyitás után.
"Reminder if you don't know yet what's the debuff
We are adding a feature with patch 2.2.0 that gives players the ability to report afkers in the battlegrounds. Once they have enough reports on them they will get a debuff that will count down 30 seconds. They will need to engage in combat during that time or they will get another debuff that will prevent them from gaining any further honor. Once they engage in combat, the debuff is removed immediately.
There is debate on both sides of the coin as to whether this will be the solution to AFKers, but we wanted to give a way for players to take some action against people camping in Battlegrounds that had some impact."
Mennyire jó volna, ha mindenki a debuffal indulna neki. Az aktív játékosokat ez nem érinti, mivel harcba fognak kerülni min. 1-2 perccel a kapunyitás után.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
csak múlatják az idõt melóhelyen 2 megoldandó feladat között...
kb. ennyi.
kb. ennyi.
Tátott szájjal olvasgatlak, kreáltál magadnak vmi képzeletbeli elõzményt amivel most vitakozol és unalomig puffogtatott poénokkal próbálod feldobni. Elhiszem, hogy sivár életed vmivel ki kell színezni, de azt ne úgy tedd, hogy meg nem történt dolgokat képzelsz magad elé, senki nem siránkozott, ágált, csupán arról volt szó, hogy amiket írnak a lockkal történõ pvpzésrõl az teljesen másként megy, ergo fogalmuk sincs róla, csak okoskodnak. Én érvekkel vitatkozom, a te esetedben magáért beszél a #113374, ugyanebben a kommentben, és abban amire most reagálok tökéletes példát szolgáltattál a populista ostobaságokra. Nekem semmit sem kell csinálnom, köszönöm, könyveljünk újabb öngólt.
Turelem es tea a ket kulcsszo...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezt a rugó témát meglovagolva pár hete indítottam is egyet. Kaszter után melee-re átállni kicsit nehézkes volt ugyan, de amellett, hogy-tõlem legalábbis-több figyelmet igényel elég szórakoztató kaszt. Az meg különösen az idegösszeomlás felé terelgetett, amikor épp nem volt energy-m vagy mim és azért döglöttem meg kveszteléskor ugye<#falbav>#falbav>
Mindent összevetve szerintem nem a legegyszerûbb kaszt. Meg kell vele tanulni játszani na, nem úgy mint a warlock-nál<#beka2>#beka2><#nyes>#nyes>
(ez utóbbi mondat vége csak "szurkálódás")
Mindent összevetve szerintem nem a legegyszerûbb kaszt. Meg kell vele tanulni játszani na, nem úgy mint a warlock-nál<#beka2>#beka2><#nyes>#nyes>
(ez utóbbi mondat vége csak "szurkálódás")
Vágd már fel az ereidet, mert írtam valamit ami nem tetszett. Legalább akkor azt hiheted, hogy az is az én hibám, hogy meghalsz. Sajnáltasd magad máshol, a lock erõs kaszt, ugyanúgy van amelyik kaszt elveri, mint bármelyik másikat. Majd ha a kasztok 75%-ának free hk vagy, akkor lehet jönni sírni, de amig fordítva igaz, addig stfu. Ha meg a kö-papír-olló nem tetszik, akkor reroll tetris, vagy super mario.
A populista meg az az ember, aki a populista szót arra használja, hogy a tömeget uszítsa egy másikra az ökörségeivel. Vagy vitázz érvekkel, vagy dobálj simán csak sárral, de utóbbinál ne csodálkozz, hogy annak nézünk, aminek.
A populista meg az az ember, aki a populista szót arra használja, hogy a tömeget uszítsa egy másikra az ökörségeivel. Vagy vitázz érvekkel, vagy dobálj simán csak sárral, de utóbbinál ne csodálkozz, hogy annak nézünk, aminek.
ಥ_ಥ
"illetve van átlag 1-1,5k armor, ami gyakorlatilag majdnem a nullával egyenlõ. ezen kívûl se blink, se ice barrier, se iceblock, se power word:shield, se manashield, se semmi."
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Természetesen ez picketnek címezve.
Talán inkább öngól.
Kevesebb lock van mint összes többi, láthatod, hogy a bólogató jánosok már fel is sorakoztak a zászlód alá... Lengesd bátran, legalább mosolygunk jókat az ilyen önjelölt flémerek zsenge próbálkozásain. 😄
Kevesebb lock van mint összes többi, láthatod, hogy a bólogató jánosok már fel is sorakoztak a zászlód alá... Lengesd bátran, legalább mosolygunk jókat az ilyen önjelölt flémerek zsenge próbálkozásain. 😄
hát igen, ezért volt theorycraft. "papíron" jól mutat, de ingame csoda is lenne, ha minden igy összejönne...
én láttam már lock-ot 7k hp-val rohangálni bg-n. nem is élt túl sokáig. asszem destro spec lehetett. többet borúlt, mint állt.
lock-nak meg általában azért van sok hp-ja, mivel a manapool-ja nagyon kicsi, ehhez képest a spell-ek sok manába kerülnek, igy life tap-elnie kell extra manáért. illetve van átlag 1-1,5k armor, ami gyakorlatilag majdnem a nullával egyenlõ. ezen kívûl se blink, se ice barrier, se iceblock, se power word:shield, se manashield, se semmi. van helyette sok hp (már akinek), lolcoil, hs (amig van shardod), meg soullink, amig a pet-ed él.
a hunterem meg pihen, gyûjti a nemlétezõ rested bonus xp-t a köv. kiegre 😊
mint ahogy pihen a papom, mage-em, warrior-om is perpillanat...
lock-nak meg általában azért van sok hp-ja, mivel a manapool-ja nagyon kicsi, ehhez képest a spell-ek sok manába kerülnek, igy life tap-elnie kell extra manáért. illetve van átlag 1-1,5k armor, ami gyakorlatilag majdnem a nullával egyenlõ. ezen kívûl se blink, se ice barrier, se iceblock, se power word:shield, se manashield, se semmi. van helyette sok hp (már akinek), lolcoil, hs (amig van shardod), meg soullink, amig a pet-ed él.
a hunterem meg pihen, gyûjti a nemlétezõ rested bonus xp-t a köv. kiegre 😊
mint ahogy pihen a papom, mage-em, warrior-om is perpillanat...
Ez jól hangzik, és csak egy gond lehet vele: ha van ellenséges csapat is <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Na így próbálja meg az ember begépelni egy szmájli nevét, persze hogy elírom: <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Szerintem neked meg értelmezõ szótárra fogunk gyûjteni. Tetszik az átlagnak amit mondok? Nem? Akkor mitõl populista? Vagy csak kerestél egy csúnya szót, és nem jutott olyan eszedbe, aminek a jelentését is ismered? <#wilitng>#wilitng>
ಥ_ಥ
Csapatjáték volt amúgy. Volt paladin és pap is...csak szegények ugyanúgy rohangáltak mint én<#vigyor>#vigyor>. Amúgy meg a cuccaim elég ratyik, resilence-em alig van szóval nem is csodálkozok, hogy azt a kb. 7k hp-met seperc alatt lekapják rólam. De Te....nemtom lvl. 70-en ki látott már lock-ot 9-10K hp-nál kevesebbel rohangálni, de én még ratyi zöld cuccos lockokat sem láttam 9K-nál kevesebb hp-val. Szóval egy rugó ha nem tud téged stunlockban tartani, akkor kb. halottnak is tekintheti magát<#violent>#violent>
Te Wildor, mi lett a huntereddel? Mert tavasszal vagy mikor még azzal nyomtad és írtad is, hogy az összes kveszt elfogyott Outlanden<#nyes>#nyes>
Te Wildor, mi lett a huntereddel? Mert tavasszal vagy mikor még azzal nyomtad és írtad is, hogy az összes kveszt elfogyott Outlanden<#nyes>#nyes>
nem értem mi a balyod. talán valami problémád van a hejessírásommal?
hogy nyelne el téged is egy fekete juk 😊
hogy nyelne el téged is egy fekete juk 😊
nem kell elolvasni, nem muszáj...
de majd adom a bankszámlaszámot, ahová lehet utalni a pénzeket 😄
de majd adom a bankszámlaszámot, ahová lehet utalni a pénzeket 😄
"Szvsz csak az kapjon honort aki dmg csinal ellenfelen, vagy gyogyit sajatot...igy aki afkzik, nem kap szart se, es dmget/healt meg egy noob is tud csinalni"
ebbõl az lenne, hogy a healerek fele nyugisan afk-zhatna a kezdõhelyen, néha magára vagy valamelyik npc-re, csapattársra rátolna 1-1 healt és kapná a honort.
szvsz nem túl jó megoldás. combat-tal kombinálva már so-so, fogjuk rá, bár ezt is ki lehetne játszani.
av pedig olyan bg, ahol a jellegébõl adódoan muszály, hogy legyenek npc-k, mivel a horda és alliance egyik (nagy) csatáját dolgozza fel.
ebbõl az lenne, hogy a healerek fele nyugisan afk-zhatna a kezdõhelyen, néha magára vagy valamelyik npc-re, csapattársra rátolna 1-1 healt és kapná a honort.
szvsz nem túl jó megoldás. combat-tal kombinálva már so-so, fogjuk rá, bár ezt is ki lehetne játszani.
av pedig olyan bg, ahol a jellegébõl adódoan muszály, hogy legyenek npc-k, mivel a horda és alliance egyik (nagy) csatáját dolgozza fel.
nem killert jarna honor(jobban mondva killert/rezert jarna extra pl. grp honor),hanem pl 1000 hp dmg=1 honor, 1000 hp healed=1 honor...azt meg a vilag legjobb premade teamje sem tudja kivedeni,hogy egy insta dmgt ne nyomjanak be vkinek, attol fuggetlenul hogy insta ki is healelik😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Az ég szerelmére, ezennel gyûjtést szervezek egy helyesírási kislexikonra Wildornak.
Ez biztos szép és akár meg is filmesithetnéd csak az benne a bibi hogy a két fél nem egy távolságról kezd ill balinda jóval gyengébb glavangernél mitöbb a hely is kevésbé védhetõ mint teszem azt fent a dombon glavanger.
grp vs grp-nál nem fog mûködni a dolog, mert egy jól felépített csapatban gondolni fognak a védekezésre is.
ha én lennék a raid leader, akkor valahogy igy osztanám be a csapatokat:
- grp 1-4(-5) (20 ember): támadó
- grp 5-6 (10 ember): középpálya
- grp (6-)7-8 (10 ember): védõ
- támadó csapatok feladata lenne: belinda (grp 1-3), sh bunker és elitek (grp 4), icewing bunker (grp 1-3 belinda után azonnal, itt grp3 maradna védeni foglalás után, grp1-2 menne tovább azonnal, illetve grp4 az sh bunker csapat átvenné grp3 helyét, amint sh bunker elpusztúl), és csörtetés az alli bázis felé
- középpályás csapat feladata lenne a support sh bunkernél, ha szükséges, galvangarnál és iceblood towernél a védekezés, ellenfél lassítása, és amennyiben szükséges support a támadó/védõ csapatoknak.
- védõ csapat feladata lenne, hogy védje galvangart av kezdetén és a tornyokat, illetve utána, frostwolf keep-ben minden lehetséges módon gátolni az ellenfelet toronyfoglalásban, stb.
a csapatokat pedig úgy építeném fel, hogy 4 dps 1 healer, kivéve a támadót, ahol volna 1-2-3 tank is.
legnehezebb feladata a középpályás csapatnak lenne, hogy idõben reagálni tudjon a változásokra, s gyorsan supportot tudjon adni akármelyik csapatnak, na és persze kéne mind a 3 csapatba egy leader, aki státuszjelentéseket adna a raid-nek, a többiek pedig leginkább nem pofáznának közben, hanem mindenki csendben/odafigyelve tenné a dolgát.
na meg ehhez kéne egy jó raid setup és 40 ember ts/ventrilo kapcsolattal.
/theorycraft off, amúgy is túl szép lenne, hogy igaz legyen 😊
ha én lennék a raid leader, akkor valahogy igy osztanám be a csapatokat:
- grp 1-4(-5) (20 ember): támadó
- grp 5-6 (10 ember): középpálya
- grp (6-)7-8 (10 ember): védõ
- támadó csapatok feladata lenne: belinda (grp 1-3), sh bunker és elitek (grp 4), icewing bunker (grp 1-3 belinda után azonnal, itt grp3 maradna védeni foglalás után, grp1-2 menne tovább azonnal, illetve grp4 az sh bunker csapat átvenné grp3 helyét, amint sh bunker elpusztúl), és csörtetés az alli bázis felé
- középpályás csapat feladata lenne a support sh bunkernél, ha szükséges, galvangarnál és iceblood towernél a védekezés, ellenfél lassítása, és amennyiben szükséges support a támadó/védõ csapatoknak.
- védõ csapat feladata lenne, hogy védje galvangart av kezdetén és a tornyokat, illetve utána, frostwolf keep-ben minden lehetséges módon gátolni az ellenfelet toronyfoglalásban, stb.
a csapatokat pedig úgy építeném fel, hogy 4 dps 1 healer, kivéve a támadót, ahol volna 1-2-3 tank is.
legnehezebb feladata a középpályás csapatnak lenne, hogy idõben reagálni tudjon a változásokra, s gyorsan supportot tudjon adni akármelyik csapatnak, na és persze kéne mind a 3 csapatba egy leader, aki státuszjelentéseket adna a raid-nek, a többiek pedig leginkább nem pofáznának közben, hanem mindenki csendben/odafigyelve tenné a dolgát.
na meg ehhez kéne egy jó raid setup és 40 ember ts/ventrilo kapcsolattal.
/theorycraft off, amúgy is túl szép lenne, hogy igaz legyen 😊
Szerintem te vagy a Csirke is, mert ugyanolyan buta populista dumát nyomtok.
Ja igaz, én a középen lévõkre gondoltam a szabadban. De akkor is tévedsz!
Akkor nem az lenne hogy a ket raid elfut egymas melett hogy egybol a sok honoros bossokert menjen?
Szerintem ott kezdodik a gond,hogy pve-ert(npc boss) honor jar...meg magaval a bgk felepitesevel, celjaival.
Szvsz csak az kapjon honort aki dmg csinal ellenfelen, vagy gyogyit sajatot...igy aki afkzik, nem kap szart se, es dmget/healt meg egy noob is tud csinalni, szal nem jon el ures kezzel veszteskent sem, a gyozelemert meg a gyoztes kapjon honort. Esetleg a vesztes,ha egy bizonyos idonel tovabb tud vedekezni +time limit a palyan (max 20perc)...vmint novelni kene a rewardok szamat esetleg rankositani...pl fejlesztheto fegyver...rank1tol rank5ig...fejlesztes honorba kerul...
Szerintem ott kezdodik a gond,hogy pve-ert(npc boss) honor jar...meg magaval a bgk felepitesevel, celjaival.
Szvsz csak az kapjon honort aki dmg csinal ellenfelen, vagy gyogyit sajatot...igy aki afkzik, nem kap szart se, es dmget/healt meg egy noob is tud csinalni, szal nem jon el ures kezzel veszteskent sem, a gyozelemert meg a gyoztes kapjon honort. Esetleg a vesztes,ha egy bizonyos idonel tovabb tud vedekezni +time limit a palyan (max 20perc)...vmint novelni kene a rewardok szamat esetleg rankositani...pl fejlesztheto fegyver...rank1tol rank5ig...fejlesztes honorba kerul...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Pár hete összehozott a sors egy 4 lock, 2 priest, 3 warrior felállású harcot WSG-n. Õk az ellenfelek voltak. Fearelmetes volt...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"vagy playerekbõl essen valami token amit beváltasz bg markra"
ezzel csak annyi a probléma, hogy a melee class-ok nem tudnák egy idõ után hova tenni a tokeneket, a ranged dps és a healerek meg egy kezükön meg tudnák számolni, hogy mennyi jutott nekik.
a másik alternatíva, ha mindenki tudja lootolni a tokent adott hullából, szerintem szanaszét spammolná a general csatit, ami szvsz megint nem biztos, hogy egy jó megoldás...
crassusnak igaza van abban, hogy ami most megy av-n, az nem az, amirõl av-nak szólnia kellene. viszont anno mikor nem ez volt, voltak a jó kis 6-8-10-12-24 órás av-k, ami szintén abszurdum kategória volt.
picketnek igaza van abban, hogy ha levinnék a vesztesnek járó honort, akkor bg-k villámgyorsan kihalnának.
tehát kell valami köztes megoldás, ami kb. az lesz, mint amit a blizz éppen megvalósítani készít av-vel kapcsolatban (gyakorlatilag közeli npc-kért alig fogsz honort kapni, a ahogy haladsz egyre beljebb az ellenséges táborba, úgy adnak majd az npc-k egyre több honort, a legtöbbet pedig az "endboss" fogja adni, amit ugye akkor fogsz megkapni, ha leverted)
viszont én a guild-es av-t várom újra a legjobban. érdekes lesz majd, mikor 2 guild összeakad majd av-ben egymással. jó kis 40vs40 ts/ventrilos fight-ok...na asszem ott lesz tactikázás 1000L...csak azt nem tudom, hogy mi pl. 40 fõt honnan fogunk összekaparni ehhez 😄
ezzel csak annyi a probléma, hogy a melee class-ok nem tudnák egy idõ után hova tenni a tokeneket, a ranged dps és a healerek meg egy kezükön meg tudnák számolni, hogy mennyi jutott nekik.
a másik alternatíva, ha mindenki tudja lootolni a tokent adott hullából, szerintem szanaszét spammolná a general csatit, ami szvsz megint nem biztos, hogy egy jó megoldás...
crassusnak igaza van abban, hogy ami most megy av-n, az nem az, amirõl av-nak szólnia kellene. viszont anno mikor nem ez volt, voltak a jó kis 6-8-10-12-24 órás av-k, ami szintén abszurdum kategória volt.
picketnek igaza van abban, hogy ha levinnék a vesztesnek járó honort, akkor bg-k villámgyorsan kihalnának.
tehát kell valami köztes megoldás, ami kb. az lesz, mint amit a blizz éppen megvalósítani készít av-vel kapcsolatban (gyakorlatilag közeli npc-kért alig fogsz honort kapni, a ahogy haladsz egyre beljebb az ellenséges táborba, úgy adnak majd az npc-k egyre több honort, a legtöbbet pedig az "endboss" fogja adni, amit ugye akkor fogsz megkapni, ha leverted)
viszont én a guild-es av-t várom újra a legjobban. érdekes lesz majd, mikor 2 guild összeakad majd av-ben egymással. jó kis 40vs40 ts/ventrilos fight-ok...na asszem ott lesz tactikázás 1000L...csak azt nem tudom, hogy mi pl. 40 fõt honnan fogunk összekaparni ehhez 😄
erre mondják, hogy szar ügy.
próbáltál már frankó kis stunlockból szabadúlni úgy, hogy trinket és deathcoil cd-n volt? úgy hívják azt a quest-et, hogy mission: impossible 😊
bár persze te nem wlock-kal játszol.
rohangáltál fear-ben, nem tudtál belõle szabadulni, s nézted ahogy megy le a hp-d? na akkor már tudod mit érez egy wlock, mikor egy rugó épp seggbekukizza, s meg se bír moccani, csak nézi, ahogy megy le a hp-ja (tod', trinket és deathcoil még mindig cd-n van).
szal' egykutya -.-
amúgy van egy baromi egyszerû megoldás a problémádra, úgy hivják, hogy grp pvp, paladin, priest haver, akik 1 gombnyomásra lekapják rólad azt a csúnya-csúnya röhögõs koponyát, amit lehet, hogy az a jajdecsúnya warlock bácsi 5 sec-ig castolt rád, mert valaki épp inzultálta eme mûvelet közepén...
próbáltál már frankó kis stunlockból szabadúlni úgy, hogy trinket és deathcoil cd-n volt? úgy hívják azt a quest-et, hogy mission: impossible 😊
bár persze te nem wlock-kal játszol.
rohangáltál fear-ben, nem tudtál belõle szabadulni, s nézted ahogy megy le a hp-d? na akkor már tudod mit érez egy wlock, mikor egy rugó épp seggbekukizza, s meg se bír moccani, csak nézi, ahogy megy le a hp-ja (tod', trinket és deathcoil még mindig cd-n van).
szal' egykutya -.-
amúgy van egy baromi egyszerû megoldás a problémádra, úgy hivják, hogy grp pvp, paladin, priest haver, akik 1 gombnyomásra lekapják rólad azt a csúnya-csúnya röhögõs koponyát, amit lehet, hogy az a jajdecsúnya warlock bácsi 5 sec-ig castolt rád, mert valaki épp inzultálta eme mûvelet közepén...
a bg jelenlegi formájában nem igazán szórakoztató sajnos, egyrészt zerg (tudom premade), másrészt csak azért lépsz be bgre hogy veteran cuccokat kifarmold a resilence miatt, persze vannak mazohisták, mint Crassus 😊 de 100ból 1 van ilyen player kb.
ez esetben bocs, más jött le elsõ olvasatra...
majd ráfogom arra, hogy "túl korán volt még" 😊
majd ráfogom arra, hogy "túl korán volt még" 😊