166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#124925 És 38tól lesz Seal of Wisdom amivel megse kell majd állnod manázni. -
#124924 Hm latod ez uj.Elkezdtem retrire talentolgatni abban a hitben h dpskent hamarabb felhuzom,de akkor ezek utan protolok es felveszem az egykezes skilleket.
13as szinten asszm meg nem gaz :)
Koszi! -
Foglaltnick #124923 célszerű protection-re talentelve szintezni, és egyszerre több mobot ütni, mert retrin nagyon hamar elfogy a manád, és nagyon sokat meg kell állni inni (a mana így is elfogy, de legalább több mobot öltél meg). holy értelemszerűen kilőve szintezésre -
#124922 Ujabb kerdes merult fel bennem.
Akinek van human palaja,kisegithetne azzal,hogy erdemes talentelni.
Tudom hogy leteznek mindenfele kalkulatorok,de en inkabb a tapasztalatokra alapoznek.
-
Foglaltnick #124921 nem -
#124920 Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy, ha letöltö a wotlk-t a blizzard oldalról ,de nem regeltem a betara és nincs kulcsom de egy másik szerón használom az legális-e vagy sem.
előre is köszi a válaszokat -
#124919 Koszi szepen -
#124918 CD GALAXiS
Alapjáték meg kieg egész olcsó, de GC még mindig sokkal drágább, mint bankkártya.. -
#124917 Sziasztok!
Regeltem egy trial accot az Arathor eu-s szerveren,de valami felelmetesen le van butitva,szinte semmi funkcio nem elerheto.Inkabb idegesit mintsem kikapcsolodasnak megfelelo lenne.
Szoval ugy dontottem megveszem a jatekot,ezzel kapcsolatban szeretnem megkerdezni,hogy szerintetek hol erdemes es mennyiert.
Elore is koszi. -
#124916 "Nem szívesek vagyok egy partiban magyarokkal." -> "You racist bastard!" -
Glesthor #124915 Tény, hogy rengeteg gyökér van, akik minden lehetőséget megragadnak a többi játékos fikázására.... Mondjuk a Twisting Netheren játszó emberkék és a Bs-es kollégák között fényévnyi különbség van. Nem tapasztaltam annyi szemétséget, mint a Bs-en. Nem szívesek vagyok egy partiban magyarokkal. Sajnos rengeteget csalódtam már a magyar játékosok jelentős részében. Ezek alatt a kiskölyköket értem, akik állandóan jártatják a szájukat és ezzel égetik a magyar mmorpg-s arcok táborát. Volt olyan, hogy a srác lelépett a partiból, amikor megtudta, hogy magyar vagyok. Azzal indolkolta, hogy már a töke ki van a sok bunkó seggfejjel. Fasza... Természetesen tisztelet a kivételnek! -
#124914 Tehát pl nekem most járt le az accom és minden karaktert látok. -
#124913 Szeritnem inkább a törlés mert a karikat úgyis látnod kéne ha nincs feltöltve az account. -
#124912 2. -
Tiger1111 #124911 Helló mindenki.A régi accountomat már egy éve nem használom,de a rajta lévő karimat el akkartam transferelni a mostanira.De az account managerben nem mutatja hogy rajta lenne.Ez azért van mert törölték ,vagy csak akkor nézhetem meg ha aktiválom? -
t0ma #124910 UI scale -
#124909 Na ez jó. -
YakHead #124908 Ezzel nem értek egyet. Tény, hogy sok ott a gyökér és lépten nyomon beszólnak a kezdő játékosoknak, de hát istenem. Attól, hogy egy olyan szerverre mész, ahol nincs magyar még ugyanúgy beszólhatnak az emberek. Én maximálisan meg vagyok elégedve BS-el. Az igaz, hogy a BG-ket szinte mindég veszítjük, de hát istenem allynál ez már természetes -
Glesthor #124907 a bloodscalp az egyik legszarabb szerver. anno gondoltam, hogy kipróbálom az allyt a bs-en. körüleblül egy hétig játszottam ott és feladtam. ha valaki új arcként jelenik meg azon a szerveren, akkor nem fogja jól érezni magát. kalap szar.... -
#124906 Blikk lolz Ütős -
voloume #124905 na kemény 15 percébe telt a blizzardnak kiszabadítani:) és addonok is felkerültek és végre tom a cbowot használni! ty mindenkinek aki segített -
voloume #124904 1680x1050wide miatt van csak középen.. amugy meg nincs semmi addon .. de bartenderrel amugy is középre raknám -
#124903 h lehet igy középre rakni az action bart? -
#124902 BS-en se megy semmelyik bg... -
#124901 valami gebasz van a BG-kkel, arathoron nem lehet belépni sehova. szerintem várj egy-két órát, és kiszabadulsz... -
voloume #124900 ilyet se csesztem még,de komolyan mondom... eye of storm közbe ugyebár valami történt és megállt minden... pár wow resi után kitett sw-be, de mindig eye of stormos képernyővel töltbe... mind1 erre kimek sw elé kipróbálni jó-e a bow, minden fasza, na elkezdem ujra rakni az addonokat... felrakom az elsőt kilpek . belépek . eye of stormos képernyő és kitesz egy ilyen helyen.
olyan mintha sw előtt lennék a farkasok alapján , mert ott léptem ki, de eye of stormos bigyő... stuck ( cant do while moving) . hs can do while moving.. ujra ctrl+alt+del belépek ugy probalom . cant do while moving..... ujra kitöröltem a 3 mappát de ugyan igy jön be !!! WTFFFF????!?!?!?!?!?!??!? nem akarok megint gm-re várni hogy holnap kiszabaditson... -
#124899 fgsfds -
voloume #124898 tudok angolul beszéltem velük csak miután elküldték ezt a levelet ezt a wtf-ös dolgot nem értettem hogy mit kell vele csinálni de köszi hogy leirtad -
Akitlosz #124897 Ha nem érdekel, amit írok, minek válaszolsz rá? :-)
Véleményemet fenntartom, gondolom te is a tiedet.
Feleslegesen fárasztjük egymást.
Astalavista. -
Akitlosz #124896 Hát valóban nehéz ez a játék azoknak, akik egy kukkot nem tudnak semmi idegen nyelven. :-)
Azt írják azért van problémád, mert egyéni felhasználói felületet használsz. Pl. valami lökött addont.
Megoldás:
1. Lépj ki a játékból!
2. Töröld le a \World of Warcraft\WTF mappát!
3. Töröld le a \World of Warcraft\Cache mappát!
4. Töröld le a \World of Warcraft\Interface mappát!
5. Indítsd újra a játékot! Ez létrehozza automatikusan a fenti mappákat alapbeállításokkal.
6. Állítsd be újra a neked tetsző beállításokat a menükben!
Ennyi. -
#124895 "21. század küszöbén azért az angol vagy a spanyol szerintem elengedhetetlen."
Spanyol? Te Európában élsz? Mert itt a spanyol csak egy ország nyelve és sehol máshol nem beszélik, nincsen semmilyen nemzetek közötti közvetítő szerepe. igen
Nem anyanyelvi beszélők számár Európában az angol, német és a francia nyelvnek van csak jelentősége, így ebben a sorrendben. Illetve a keleti végeken van még kicsit ilyen szerepe az orosznak. köszönjük hogy ezt megosztottad igaz senkit sem érdekel
Spanyolnak sehol semmi. biztos jobban tudod mivel egész életedet kőbányán élted le
WoW-ozni amúgy lehet valóban spanyol nyelven is. Nem sok magyar lehet a spanyol szervereken. angol szerverre sem azért mész mert magyarul beszélnek. hmmm. lehet velem van a gond. ismerek olyat aki spanyol szerveren játszik, szereti, és képzeld nem magyarul beszél ott
Én német nyelvű szerveren játszok (Destromath) ott sem sok magyar van.
kit érdekel?
Annyi előnye van a német szervernek, hogy aki angolul vakerászik az 99%-os valószínűséggel kínai bérmunkásjátékos.
ez tényleg nagyon nagy előny, neked ebből milyen előnyöd származott? -
Pitya #124894 Nagy vonalakban azt mondja, hogy valamelyik addon okozza a gondot. Töröld ki (mozgasd át máshová) a Wtf.cache és az Interface mappákat, és konfigold újra a játékot, mert a beállításaid elvesznek.
(Ha ez megoldja a problémádat, utána kezd el egyesével visszarakni az addonokat és meglesz melyik okozta) -
voloume #124893 na a 2ik levélre megis beszéltem a gm-ekkel a problémám:) küldtek egy ilyet, de ezt igy nagyon nem értem:
-
#124890 nem a wowról beszélt szerintem, hanem úgy en bloc a világról, ahol azért eléggé fontos a spanyol, gondolj egész közép- és dél-amerikára (lassan északon is egyre inkább :))
nem fogunk ezen összeveszni, de szerintem a francia egy hangyabokányit elterjedtebb az EU nyelvezetben, mint a német. mindegy, nem is ide tartozik... -
Akitlosz #124889 "21. század küszöbén azért az angol vagy a spanyol szerintem elengedhetetlen."
Spanyol? Te Európában élsz? Mert itt a spanyol csak egy ország nyelve és sehol máshol nem beszélik, nincsen semmilyen nemzetek közötti közvetítő szerepe.
Nem anyanyelvi beszélők számár Európában az angol, német és a francia nyelvnek van csak jelentősége, így ebben a sorrendben. Illetve a keleti végeken van még kicsit ilyen szerepe az orosznak.
Spanyolnak sehol semmi.
WoW-ozni amúgy lehet valóban spanyol nyelven is. Nem sok magyar lehet a spanyol szervereken.
Én német nyelvű szerveren játszok (Destromath) ott sem sok magyar van.
Annyi előnye van a német szervernek, hogy aki angolul vakerászik az 99%-os valószínűséggel kínai bérmunkásjátékos. -
#124888 Írj egy gm ticketet. -
voloume #124887 Nos, akkor feltöltöm a 3 képet :) amikor a badges cbow van a kezembbn akkor látszik hogy a skillek pirosak vagyis out of range, de ha elkezdtem volna nyomni őket akkor is azt irna :)
bow:
egy akármilyen crossbow:
és végül a badges crossbow: ( skillek pirosak = out of range)
-
feri989 #124886 csa van valakinek akinek vista fut a gépén mer haveromnak nem megy fel a wow alapjáték csak a burnin kiegésztö segitsetek plssss -
Bhalage #124885 nem emlekszem má pontosan, de biztos jó Ikont tettél ki a spellbookból? merthogy lehet, hgoy más ikon kell bowos loveshez meg a crossbowoshoz, de lehet, hogy masik jatekra emlekszem =) -
voloume #124884 érdekes... megnéztem más crossbowal tudok lőni csak a badgesel nem