World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most olyan kérdést tettél fel, amire sajnos nem kaphatsz választ.
vannak dolgok, amiknek mindörökre titokban kell maradniuk <#vigyor>

TDC Geronimo
pala > all

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ROFL ... 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

s0n1c
vegyed má' a poént <#idiota>
PiszkosFred
"Purges the enemy target, removing 1 magic effect."

Bar nincs samanom, es nem ertek hozza, de a leiras szerint nem necces a dolog? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TVelvet
ha encha- akkor cd-n kell tolni a shamanistiket..

na ezt jol megaszondtam
picket
altselfcast <#idiota>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
a rád judge-olt sealt hogy purge-ölöd? L2p

shaime01
purge

capaszabi
kik õk? ^^

capaszabi
végigolvastam, többi nem akkora baromság mint az elsõ 3 sor 😄
bg egyrõl szól: 3 nap alatt kockulj ki t5 szintü övet csizmát bracit dd-gearbe hilerként; illetve kötelezik az arén a csapatokat a BGre, mert arénából vannak "lyukas" helyek a karilapodon.

capaszabi
"nem a rugó meg a warior volt ezidáig sem a gond hanem a casterek meg a sámán."
bocs, de nem olvastam végig. mert LOL. sámán? ráütöd a seal of wisdomot és ha ugy kikapsz akkor reroll vmi hunterpet v. shadowfiend v. hasonlo 😄

Lynx_TWL
a fogtömés nem is rossz😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Ez egy annyira értelmetlen vita, hogy az már hihetetlen.

Így kezdõdik:
Blizz: pure healer kell raideléshez.
Játékosok: healelni büdös, unalmas, pew-pew-t akarunk.
Blizz: ne! pew-pew.
Másik játékosok: most hogyan raidelünk?
Megint másik játékosok: õ pew-pew-zhat, én meg healeljek? QQ
goto "Így kezdõdik"

Koncepicióhibás játékon sírtok. Erre épül a wow pve content. Tank, healer, dd. Csak az elsõ 2 bûzlik, mert senkit nem lehet vele pvp-ben kettévágni. Meg kit érdekelnek a nagy zöld számok, amikor a nagy piros számok szebbek? Ennyit a pointlesz vitátokról noobok.

Ezt meg tanuld már meg, hogy olyan nincs, hogy gildok, mert a szemem kifolyik!!!!

&#3237;_&#3237;

shaime01
lehet csak nekem jelzi ki rosszul de

zöld/kék quest rewardos 1 merc2 fegyo rogue ,hogy tud 3vs3-ban elsõ lenni?:o

aaa

Komolyan mint a perforálódott féregnyulvány(ejtsd vakbél) abszolute nem játszom a paladinommal(ebbõl folyóan nem vagyok belezúgva csak az az elsõ karakterem) raid kivételével csak akkkor loggolok be vele ha valakinek kell valami kavics vagy este raid után körberepkedek bányászni.Minden szarra a hunterem viszem és a hunter tartja el a a paladint repair költségileg is mert a holy paladinnal a napi questek is kb annyira élvezetesek mint egy fogtömés érzéstelenités nélkül.

Viszont a mély érzelmi megnyalvánulásod melett nem válaszoltál arra hogy téged személy szerint mi a jó büdös nõinemiszerv hátrány fog érni egy retri buff esetén vagy miért fog gondot okozni neked hogy páran áttalentelve kicsit megerõsödnek anyagilag játékon belül mert ahogy lentebb pár postal kifejtették nagyon minimális lesz azoknal a guildoknak a száma akik raidelni is visznek egy-egy retri palát.

Lehet akármennyi Linadilar képességû prot pala lehet bármennyi Verona szintû, gear-û retri paladin a guildok nagyrésze nem fogja õket engedni játszani ugy ahogy õk akarnak pedig az õ példájuk is jól mutatja hogy más szerepkörben is alkalmas jelenleg is a paladin mint healbot.
BEAST
mikor lesz 70es paladinod? 😛 csak hogy minosegi "jajazenkasztomaleggyengebb" szosszenetet lassunk toled paladin temaban 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Jó,hát idõmilliomos,nem úgy mint te. :-P
Davidus
6db 70es kari?
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

V9ykn8_TZL0

Davidus
counter strikeal? 1.6 vagy source? vagy most mi van?<#conf>

V9ykn8_TZL0

Engem igazándiból nemérdekel a dolog , csak reagáltam egy postra. Tolom a wow-t béta vége óta ,6db 70es kari után már szinte fejbõl tudom a questeket😊

"vessetek a mókusok közé" :)

<#vigyor><#idiota>

ez annyira szép, felemelõ és megható volt, hogy majdnem elsírtam magam. még most is hüppögök, de komolyan <#sir>
szerintem is, kell még more buff a paláknak, jaja. szegény elesett, gyámoltalan kis lovagocskák <#rinya>

najó, de most komolyan, nem vagy te egy kicsit belezúgva a paladin class-ba?

amúgy láttam jópár pala movie-t, holy, retri kategóriában is, s speciel a holy sokkal jobban tetszett, s nem azért, mert hûdemilyen frankón meg volt szerkesztve...

Lynx_TWL
most járja az elsõ osztályt másodszorra, nézd el neki.

PiszkosFred
Huh, keso van mar nekem ehhez. Miva'?!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor nem jáccotok, mert ugye 0*2=0+0 😊😊
Lynx_TWL
alap, benne van a nevében: MAfüggõLAV
egyedül kétszer annyit játszott mint mi ketten össz.

BEAST
egyezzunk meg abban hogy Malav a fuggo 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
függõvagy

Lynx_TWL
high end guild nem engedheti meg magának, hogy rugón kívül más dpst vigyen.

...a nubok megengedik maguknak >>> ha van a guildedben rugón kivül más dps, akkor egy nub vagy

jó éjszakát gyerekek.

BEAST
tevagy

Lynx_TWL
nubok

Lynx_TWL
"Hát tényleg nagyot szoptam felvettek az államira egyetemre."

szoptál tehát felvettek😄
kit kell leszopni hogy felvegyenek?

Tyler Durden
Nem fognak, ahhoz túl begyepesedettek az emberek, ya know mingyá kapjuk is vkitõl az észosztást, hogy háj end progresselõ guild nem engedheti meg magának, hogy retripalát vigyen le.. ^^
dps-t ki lehet hozni egész normálisat /10seces CS-vel, CD-re potizva/, feltéve ha beraknak melee grp-ba /wf alap, anélkül mehetsz levesbe gyökérnek/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

BEAST
szerinted visznek majd kifejezetten dpsnek palakat, nincs az a patch ami valtoztatna az emberek hozzaallasan ezzel kapcsolatban :p de + blessingekert, judgement refreshelesert + valami dpsert talan, esetleg 😊

Tyler Durden
Ez okés, hogy most a judgementeket fent tudod tartani, de ha nem spammeled, akkor az fix, hogy nem dps-nek fognak vinni, még ha melee grp-ban vagy, akkor sem (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

BEAST
Dehogy, rengetegszer elofordult hogy amikor CS-vel kellett volna refreshelni a bosson levo judgementeket, misselt, igy a kovetkezo CS elott pont lejartak, 6 masodperces cooldownnal egy judgement ideje alatt 3x is uthetsz ha kell. Nem kotelezo folyamatosan spamelni 😊

Tyler Durden
Raides dolgokban 1et értek, bár a 6 sec CS-t raidben én inkább nerfnek mondanám mint buffnak. 10 sec-es CS mellett is simán CD-re iszod a manapotit, ha dmg-ben ott akarsz lenni, most a 6 sec-es mellett kiv leszek mennyire gyorsan fogy ki manából a pala..

shaime01
röviden

"wildor kuss"

akár egy szóban is: l2p <#taps> (nézdcsak ez pont 5 szó 😛)

QuippeR
ezt valaki összefoglalná max öt szóban? 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Fehercsoki
#114263 Erre valaki?

zeki
Sziasztok!
A Ragnán megy már a voice chat tudja már valaki?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Azért van különbség hogy a strenght+agi vagy az összes stat 15% blokkolódik.A mostani vindication valóban nem ért semmit warrior elleni harc kivételével.Egy rugót baromira nem hatotta meg hogy 15% al kevesebb az agilitie igaz nem a rugó meg a warior volt ezidáig sem a gond hanem a casterek meg a sámán.Náluk pedig iszonyta sokat számit ha mindjárt az elején mindenbõl 15% al kevesebbõl gazdálkodhatnak.

Wildor ismered szinte az összes classt volt is mindegyikbõl szinte 70-es most megtaláltad azt a classt ami irreálisan erõsebb a többinél.Miért zavar az téged locként hogy a paladin egy idáig megvetett ága is raid képes lesz vagy hogy bg-ken más taktikát kell maj ellene használni?Mivel az összes kiba.. insta nagyon melee barát igy valóban az összes castert szélnek eresztik a guildokban csak 2 mágust tartanak meg szikvízgyártásra ezt gondolod?A guildek töbsége fix csapatokkal és a csapatkon belül fix tagokkal-öszeállitással játszik.Az hogy most még egy potenciális melee class is lesz nem jelent semmit csak azoknak a gyökereknek akik felsõbrendûnek érzik magukat és lekicsinylõ véleménnyel lehetnek egy másik classról aminek a mûködésérõl fingjuk nincs és a szókincsük kimerül a retricsicska és a puredéépééesclassonly-ban.

Használod ezt a retricsicskát eleget itt is a frostshockon is legalább egyszer vedd a fáradságot és nézz utána hogy mit jelent a csicska szó mibõl ered és kire volt használatos eredeti környezetben.

Az égegyadta világon semmi nem változik bg-n csak annyi hogy egy kimondottan kellemetlen ellenfél lesz a retri paladin estére meg visszatallentel holyra mindenki hogy a kis vagy nagyobb progressét tudja tartani az adott guild, vagy gondolod hogy minden guild hirtelen nekiáll verbuválni még 8-10 healert és talál is 2 napon belül?Bizonyára lesznek oylan szerencsések akik maradnak retri tallenten és úgy is tudnak progresselni remélem én ilyen leszek de ha nem akkor sem dõl össze a világ mert ez egy játék.

Az is biztos hogy a patch kijövetelével a bg-ket mindkét oldalról elárasztják a noobok akik ugy gondolják hogy elég a tallent változás ahoz hogy gear és ész nélkül lerohanjon teszem azt 4 másik frakciójú játékost és csodálkozik hogy meghal.Írtad a bg nem 1-1 rõl szól (igazándiból már az égegyadta világon nem szól semmirõl de ez egy másik történet) és valóban tehát ott sem lesz nagy változás akkor mi a para tárgya?

Ajánlom továbbá figyelmedbe a bc intróját ahol is egy drani retri paladin látható amint megtanul egy új sealt felveszi a válára a hammer of naaru-t és szájba coitál pár orkot vele.Az intróban szereplõ paladin NEM protos és NEM holy(talán mert nem annyira izgalmas intróba berakni egy paladint aki próbálja életben tartani a raidet vagy a tank sem jó reklám hoyg áll a mobbal és dõl bele a heal, a blizzard ezt jól átgondolva nem is tette és egy retri paladint rakott meglepõ módon)Jómagam is ezt teszem majd ha kijön a patch áttalentelek felveszem a holyként öszeszedett retri cuccomat addig fel is enchantoltatom az összes kiegészitõjével együtt mivel jcraftos vagyok minden piros slotba 12 agit kékbe 12 strenghtet vagy staminát a hammer of naarumra rakatok még +35 agit és én is szájbavagdosok mindenkit.Majd este visszatallentelek mert a csapatomból kiesne egy healer és nem tudnánk menni teszem azt zul amanba ami szintén jó mulatság lesz a trollos instákból kiindulva.Ezt követõen a hasonló mentalitásuaknak köszönhetõen mint te majd valóban szarrá lesz nerfelve az egész ág és kezdõdik minden elõrõl, de addig talán kijön valami másik onlány játék és a puredéépééeesclassonlyk itt maradnak dmg meterre onanizálni hogy hú micsoda ász vagyok oneshotoltam egy "retricsicskát", de talán majd emlékeznek páran arra hogy volt egy vagy 2 jó hónap mikor a blizzard engedte azokat is játszani ugy ahogy õk szeretnének és amiylennek egy paladinnak lennie is kellene.

picket
vau? o.O

&#3237;_&#3237;

Shortstop
de mindegy hagyjuk. szerintem nem ugatásra lett kitalálva ez a topik

Shortstop
errõl beszélek. lol

BEAST
Eddig is igy volt :p a 15% stat nem olyan hatalmas dolog, eddig str meg agi csokkentes volt, es ilyen 1% critet meg par dps-t vett le, kb semmit sem ert, ugyanez lesz igaz ra ezutan is 😊 csak jobban nez ki igy xd ... pveben meg semmi ertelme mert a boss mobok immunisak ra. Bubi meg heal eddig is volt, es eddig is lehetett 2-3 hitelni embereket omgtapcsiter cuccokban meg szerencsevel. Ami tenyleg jol jonne az a speed buff, az aggro csokkentes, a hosszabb vengeance es a 6 seces CS, mert ezek ( a speed buff kivetelevel xd) mind jol jonnek ha raidelni szeretne valaki.

nem. ez bugfix volt...visszakapta az eredeti méretét.

clio1616v
Ork hunteremnek kb 2 hete nagyobb lett a shouldere mint elütte volt.
Ez is valami paccs?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)