World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:p
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ma már van arena ahol minel jobb vagy, annal jobb ellenfeleket is kapsz => van mihez viszonyítani a szintedet, es ez jobb mint a bg-randomsága.
Egyébként a BG -s idõkben is próbáltak csinálni battlegrouponként ilyen ranglétra szerûséget... Volt 1 fórum ahova mindenki pakolgatta fel a group vs group screenshotjait WSG bõl, és így is kialakult egyfajta rangsor.^^
de nem értem ,hogy arénától mért lenne egy ember skillesebb.. csak azért mert ott tudja ,hogy fix 2vs2 , 3vs3 vagy 5v5 lesz? és nincs benne az a random factor ,hogy bármikor jöhet még 5 vagy 6 ember ? nem tudom megérteni.
Mostani datum? Mostani verzioszam?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
hogy változik a világ.. :/
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
keep walking... www.artum-inferniti.net
max nagy efekteknél lehet kicsitt lassabb pl: egy BG-n ;P
és vele együtt megtaláltam pár file -t amit már gecirégóta keresek, ugyhogy így közvetetten is imádlak 😄😄😄
<#crazya>#crazya><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
xlootot "felraktam", rendesen beraktam addons mappába. Beis kapcsoltam a játékba, mégse jelenik meg. Ha bevan kapcsolva és loot-olok, lehajol, de nem jelenik meg a loot ablak. Visible-re van pedig állítva. Valaki, please?😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
warrior overall
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nálunk nem engedi. Elõzõ munkahelyen sem. szemetek, nem hagyják játszani az embert.
eastsidevok 😛
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nev: Champions of Light
Letszam: ezert hirdetek.
Forum keszuloben tobbi info ingame ha erdekel keress meg quadrel neven vagyok thx all
átlagban 10-20 fps körül van, tömegben lemegy képregényre, barlangban 25-30
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Laptopot keszulok venni, hogy a melohelyen is jatszhassak, a kov konfigon szerintetek menne a game?
AMD Turion 64x2 TL-56 (1,8 GHz)
2GB Ram
ATI Radeon Xpress1100 256mb
A tobbi szerintem ok, egyedul a graf kartya amiben nem vagyok biztos.
Csak ejszakai farmolasra kene, nem lenyeg a full extra grafika, csak ne legyen otvar ronda, vagy tul lassu..
Ja es Vista alatt fut a jatek? Mert azzal adjak.
Viszont nekem nem kell keresgetni, a wow leszedi magának 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A legtobb helyen csak irtak a patch-rol, ahol meg letoltes is volt ott rendre nemet verzio, ammeg nem jo 😄
Probald ki, hogy az ajanlasod szerint a "wow 2.2.0 patch" string-re rakeresve mennyi ido alatt talalsz egy olyan oldalt a talalatok kozott, ahonnan le tudod szedni a 2.0.0 -> 2.2.0 standalone patch-et. Kivancsi lennek az eredmenyre. 😊
(wow patch verziószám)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Edit FTW.
Azert thx.