World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
nem hinném ,hogy ahogy feljebb jutt valaki arénában annál skillesebb lenne a csapat összeállitáson is mulik nagyon sok . saját tapasztaltaim alapján nagyon sok olyan emberel találkzotam már akik full merc2-ben istenien osztották az észt de amint lekerült roluk vagy 1vs1-be keveredtek, nyerni nem tudtak pl itt van egy hunter 1400-s ratingen van mert barátjával nyomja (névre nem emlékszem bocsi) 3/5 merc2-je van kiállt ellene 2db full merc2 2k rating feletti ember (murloc lover aréna teambõl, pontos nevet nem tudok aki ragnán van biztos ismeri öket) és simán gyözött igy bennem eléggé felvetödött akkor most ha jó a csapatod DE viszont magas ratingen vagy akkor az egyértelmüen biztositja neked azt ,hogy te skilles vagy?

:p

The Garrett
ez szep es jo, hogy az a skilles aki 2v5 ben is nyer 😄 de lehet hogy jon 5 zöld geares kezdõ, vagy 5 fullepic 3 eve jatszo skillgép. Nem lehet mihez viszonyítani a saját eredményed.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hat mivel regen csak bg keretein belül tudtad összemérni a csapatod tudását mások ellen, ezért az volt az alap. De itt nem volt semmi viszonyítási alap, tökmind1 hogy végigvertél mindenkit a battlegroupodban, lehet hogy épp csak a lama csapatokat fogtad ki.

ma már van arena ahol minel jobb vagy, annal jobb ellenfeleket is kapsz => van mihez viszonyítani a szintedet, es ez jobb mint a bg-randomsága.

Egyébként a BG -s idõkben is próbáltak csinálni battlegrouponként ilyen ranglétra szerûséget... Volt 1 fórum ahova mindenki pakolgatta fel a group vs group screenshotjait WSG bõl, és így is kialakult egyfajta rangsor.^^

shaime01
pretbc elötti kommentek nézegettem dátumot nem tudok irni.. csak lapozgattam az oldalak között

de nem értem ,hogy arénától mért lenne egy ember skillesebb.. csak azért mert ott tudja ,hogy fix 2vs2 , 3vs3 vagy 5v5 lesz? és nincs benne az a random factor ,hogy bármikor jöhet még 5 vagy 6 ember ? nem tudom megérteni.

PiszkosFred
Akkori datum? Akkori verzioszam?
Mostani datum? Mostani verzioszam?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
igy visszaolvasa a forumban észrevettem ,hogy ha valaki régen BG-n jó teljesítményt produkált akkor rá azt mondják ,hogy jó játékos meg überimba hasonlo de viszont miota aréna van.. csak az lehet skilles játékos aki 2k feletti ratingen van.. és a bg'n lévõ emberek mind nub honor farmerek.. ^^

hogy változik a világ.. :/

Mighty
http://www.almostgaming.com/wowguides/world-of-warcraft-lockpicking-guide

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hol tudom a lockpickinget 145 felett fejleszteni?? A trainer desolaceban küld, de ott nem tudom merre vannak ilyen ládák...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Friczy

keep walking... www.artum-inferniti.net

Lazarus
Bloodscalpra menj
Gus92
Na gyikok, melyik realmen nyomjátok? 😊

köszi ^^

Botond
Been there,done that.
hi én vista alatt nyomom és semmi bajom nincs vele még a latency meg semmise nött
max nagy efekteknél lehet kicsitt lassabb pl: egy BG-n ;P

The Garrett
megtaláltam ^^

és vele együtt megtaláltam pár file -t amit már gecirégóta keresek, ugyhogy így közvetetten is imádlak 😄😄😄

enj0y th3 musIc!
<#crazya><#eplus2><#hehe><#idiota>

tigeroo
banplz
sziasztok!tud nekem segiteni valaki addon problémában?
xlootot "felraktam", rendesen beraktam addons mappába. Beis kapcsoltam a játékba, mégse jelenik meg. Ha bevan kapcsolva és loot-olok, lehajol, de nem jelenik meg a loot ablak. Visible-re van pedig állítva. Valaki, please?😊

Lacee
😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lynx_TWL
a counter strike jobb!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
ez a játék szar

Lynx_TWL
sziasztok!

MrStokes
Itt az oldal aljan van 3 fele alap build, talan megfelel.
warrior overall

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Garrett, megvan még neked ez a pikcsör? Valaki kérdezte a guildben, és amit én lementettem magamnak, azt nem találom

Mielött megveszed, sztem csekkold le, hogy a céges hálózat egyáltalán engedi e futni a WoW-ot.
Nálunk nem engedi. Elõzõ munkahelyen sem. szemetek, nem hagyják játszani az embert.

Lazarus
Ventura82
Akarom mondani: Üdv

Ventura82
Üdd néktek!
Olyan kérdésem lenne, hogy warriorhoz, talent buildeket hol találok?

bodesz
ne és nemelég már a macro nyomogatás 😄
eastsidevok 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

MrStokes
Nekem is, csak 2 honap kihagyas es egy unisntall-t kovetoen, a frissen telepitett jatek eseten nem tul emberbarat modon a kozel 700 Mb-nyi update olyan jo 7-8 ora alatt jott volna le a Blizz sajat letoltesvezerlojevel...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ok kösz a segitséget.

quad
hali , bloodscalpon jatszom es a Guildunk tagokat keres

Nev: Champions of Light
Letszam: ezert hirdetek.
Forum keszuloben tobbi info ingame ha erdekel keress meg quadrel neven vagyok thx all

Lacee
a konfig jónak tûnik, bár a vista bezavarhat... nekem gyengébb konfiggal elfut macbookon (1280x600, majdnem minden minimumon... dualcore 1,83ghz, 1GB ram, integrált intel grafika (64mb), osx)

átlagban 10-20 fps körül van, tömegben lemegy képregényre, barlangban 25-30

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Udv!
Laptopot keszulok venni, hogy a melohelyen is jatszhassak, a kov konfigon szerintetek menne a game?

AMD Turion 64x2 TL-56 (1,8 GHz)
2GB Ram
ATI Radeon Xpress1100 256mb

A tobbi szerintem ok, egyedul a graf kartya amiben nem vagyok biztos.
Csak ejszakai farmolasra kene, nem lenyeg a full extra grafika, csak ne legyen otvar ronda, vagy tul lassu..

Ja es Vista alatt fut a jatek? Mert azzal adjak.

igen, ha mindkét acc tulajdonosa te vagy. részleteket lds. itt.
Rip
Hehe, igaz 😊

Viszont nekem nem kell keresgetni, a wow leszedi magának 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hello mindenkinek ,lenne egy olyan kérdésem hogy, egy account-ról átt lehet vinni a karaktert egy másikra?

MrStokes
Foleg wow 2.2.0 standalone/full patch -re kerestem, de valahogy nem akarodzott megtalalni... 😄

A legtobb helyen csak irtak a patch-rol, ahol meg letoltes is volt ott rendre nemet verzio, ammeg nem jo 😄

Probald ki, hogy az ajanlasod szerint a "wow 2.2.0 patch" string-re rakeresve mennyi ido alatt talalsz egy olyan oldalt a talalatok kozott, ahonnan le tudod szedni a 2.0.0 -> 2.2.0 standalone patch-et. Kivancsi lennek az eredmenyre. 😊

Rip
Hogy lehet ebben rossz keresõszavakat használni? 😄
(wow patch verziószám)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

MrStokes
*megtalaltam es innen sikerult megoldanom a dolgot

Edit FTW.

MrStokes
Vegul osszejott a dolog. Az altalad megadott linken levo elso talalat oldalat en is megtalatam idokozben es innen megoldanom a dolgot, de nem keves ideig keresgeltem, valszeg rossz keresoszavakat hasznaltam.

Azert thx.

itt

ez csak kis segitseg, mert komolyan nem ertem azokat, akik annyira nem kepesek, hogy google...
MrStokes
Tudna vki adni linket 2.0.0 => 2.2.0 standalone patch letolteshez?

Lacee
eh mekkora ték mán 😊

The Garrett
elvezzétek ki minden pillanatát a sikernek,... 10 sec es repoppol 😄😄

tigeroo
Arch Druid Fandral lezúzva BS-en😊
Chrystopher
Nem ment át az irónia 😊

The Garrett
igen, de dmg re rögtön kijött a targeted, és azt csinált amit akart. Most ha lemajmolod és kijön belõle valami miatt, akkoris ott lesz rajta 3 sec silence, és nemtud castolni.

igen, de nem silencelt 3 secig
Looserke
most nem azért de a maim eddig is stunnolta a célpontot és megszakította a spellcastot...