166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125505 Miután megcsináltad a karaktered már nem. -
#125504 nem, az én apukám erősebb! :i -
Chris #125503 Kis butus, a szövegértés a burkodon kívül nem tudomány, hanem alapkövetelmény ebben a nagy sáros gumicsizmás világban. :D -
#125502 "Az MMORPG-k hatása az emberi külsőre, és vendéglátóipari egységekben való megjelenésére, bőrének pigmentáltságára (barnult-e a naptól valaha-e), és szellemi színvonalának (vissza)fejlődésére a szekta-jellegű vallások terjedésének fényében" címmel fogok tanulmányt megjeleníteni, ha egyszer lesz 20 szabad munkanapom, amely alatt az emberi elme eme mélységeit behatóan tanulmányozhatom, és a maradék józan eszemet (amiből tudva levőleg amúgy sem sokkal rendelkezem) is elvesztem. Tehát soha. De a lényeg, hogy rondák vagytok, mert wowoztok. Én meg szép vagyok. Böbőőő! -
gatyo #125501 ÁÁ hagyd... már 3 is probálkozott. Visítva rohantak ki a rendelőből és azt üvöltözték, "NEM AKAROK FELÉBREDNI JÓ NEKEM EZ A VILÁG!!!" -
#125500 Egy újabb tudomány, melynek mély ismeretét feltüntetheted a szakmai önéletrajzodban -
#125499 Vagy vak vagy, vagy valami veszett vadkörte vilmost vedeltél vödörből. Itt senki sem normális (te sem, mielőtt felsőbbrendűségedre vonatkozó kapmányba kezdenél).
Fogjuk meg egymás kezét: és béküljünk ki... -
#125498 szerinte mszines foltot visznek az életükbe......de... en nem ismerek ilyen embereket ... csak hallottam, egy barátomtól... -
Chris #125497 Nem vettem magamra, csak olyan volt, mintha most ébredtél volna 2-3 éves csipkerózsika álmodból. -
Chris #125496 Na már kezdheted is az önmagadról készített hatástanulmánnyal. Bármely pszichológus megnyalná mind a 21 ujját a jellemváltozásod elemzése láttán. :D -
#125495 régen tök faxa írásiad voltak, bár az is igaz, h magadban nem beszélgethetsz. :D -
WiLDoR #125494 ne vedd magadra, konkrétan nem rád gondoltam, mikor az egyel elöbbi post-omat leirtam.
amúgy kb. a lényeget jól összefoglaltad.
az utóbbi 2-3 hónapban a fórum színvonala kb. a béka segge alá süllyedt két szinttel -.- -
gatyo #125493 Szerintem arról kellene inkább beszélnünk, hogy milyen hatással vannak az MMORPG-k (elterjedése miatt legfőképpen a WoW) a szürke hétköznapokat élők lelkivilágára. -
Chris #125492 Jaj micsoda mesteri felülemelkedés a magasröptű beszélgetésen!
Mégis mikor és mi alapján hitted ezt? "Törtszeró, xyegyfaszmertvmitalkotott, ittaképa34killingblowmról, bsszerverüberalles, stb." vagy a hasonló mélyenszántó gondolatok voltak rád ilyen hatással? -
WiLDoR #125491 ez az utolsó 50 post maga volt a tömény szánalom...
én azt hittem, hogy ide értelmes emberek járnak fórumozni.
azt hiszem, elég nagyot tévedtem -.- -
Chris #125490 Jaj ne légy ilyen kis naiv, hidegen hagy a véleményed, csak gáz. -
#125489 hát itt is mindenről megy a szó csak a wow-rol nem ... najó megbocsájtok nektek... -
#125488 szép vagyok -
#125487 nem ismered a festőt? -
márfoglaltnick #125486 a karakter nemét meglehet változtatattni ? -
#125485 -
Foglaltnick #125484 áh, belezavarodtam, hiszen a névtelen akinek névtelenül szóltál be, az úgy szólt be az ismeretleneknek, hogy látta őket! -
Foglaltnick #125483 várj, tehát ja jól értem, beszóltál névtelenül egy névtelennek, hogy miért szól be ismeretleneknek látatlanban? ^^ -
Attila1234 #125482 Jaja.. Öregek vagyunk és csúnyák, de dícséretünkre legyen mondva, legalább nem tűnödünk számunkra vadidegen férfiak szépségén. Azért ez is valami. Persze azért fáj, hogy nem jövök be Wardennek, de valahogy csak el leszek valahogy. :D :D -
#125481 -
#125480 +érzékem, sráj, hogy lemaradt. Még buta is vagyok. -
#125479 Nincs humorom. -
#125478 látod milyen buta vagy? olyan dolgokat mondasz amit ö állított magáról poénból szó szerint. -
#125477 Meg még öregek is -
#125476 Csúnyák vagytok. -
#125475 Hancu nem jó arc, kiöregedett grammarnácigeci.
És miért ilyen buzis logod? -
#125474 hogy linkeljem ha kilápsz msnről?:D -
#125473 -
#125472 Miért pont bosch? :D -
#125471 anyátokat azt -
#125470 Miután megadott magáról olyan személyes adatokat h Születési név:TatylaTM lehet is szabadon keménykedni. -
#125469 Kemény vagy, mint rambó3. -.- -
#125468 kábé leszarlak... -
#125467 Köszönöm kedves TatylaTM, mert ugye ezen a néven vagy feltehetőleg anyakönyvezve... -
#125466 egy fotó megítéléséhez mi szükség van személyes ismeretre? Szerintem pl. Sztálin nem volt különösebben szép ember, pedig csak fotón láttam, akkor ez már nem si egy érvényes megállapítás?