World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Frozen
This account has been frozen and cannot be used for playing. Please add a payment below to reactivate this account.

Ha jól értem akkor egy fizetési módot be kell állítanom hogy ujra aktiválják az accountomat.De a bankártyám számát nem fogadja el, "Payment rejected" üzenetet rak be.
Mikor tudok megint befizetni rá?
(Multkor cancel accountot nyomtam, amikor feltöltöttem 1 hónapra)

Aki segít, annak adok egy balaton szeletet, személyes átvétellel😊
faxság. a legjobb shadow priestek a taurenek <#idiota>

panther112
Mindent undead-bõl érdemes, amit csak lehet, mert egy imba szar faj.

Shortstop
valaki mondta nekem hogyha shadow priestet akarok akkor azt undeadbõl érdemes. igaz ez vagy faxság?

Tafaya
Rampage bg-ben nem premade AB-ben 10-bõl 1x nyer a horda, alapból úgy kezdõdik hogy 15 ally 8-9 horde, abból 5 stables fetisiszta.

Tafaya
LioN^Tafaya^Pharra el Seevo, de már csak simán Tafaya, a klán inaktív 😊

Guest
Erre most írtam valamit, amit azután inkább kitöröltem, így csak annyit mondok: Patch óta a horda a 90+ %-os EotS-AB-WSG gyõzelmi arány mellett AV-t is kb. 70-80%-ban nyeri. Ezek után hordásként nekiállni sírni, hogy milyen szar a BG, miközben adott idõ alatt nem hogy jól szórakozol a sok "csicska allison", meg gyúrhatsz az iszonyat szkrínsotokra, hogy te mekkora király vagy, hanem még min. 5-6x annyi honort is szedsz össze, nem kis pofátlanság...
OFF
Vegyetek egy 360-at , egy fullos LCD tv-t(ha még nincs😊) aztán nyomjuk...elleszek egy darabig , fõleg ha jön a GTAIV , de éppen most bérgyilkosként szétszurkálok mindenkit az Assassin's Creedben.Néha azért elõtör a WoW láz(föleg ,h fs-t szokta olvasgatni és hát ez a GM-es sztori egész kellemes volt , nameg persze ,h a blizz emléket állitott egy elhunyt játékosnak :berakta a kariját+quest:'(( ) , mert azért egy mmo mégis csak mmo marad...Ja a karim monogrammja - egyszó , csak két szótag 😄 - : CC 😊 from the BS

Narxis
<#puszis>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
tafaya? :o

Tafaya
Jó éjt mindkettõtöknek

shaime01
mit keressek én ilyen koran fent? goback alvás

shaime01
nem az ally béna hanem te vagy tul jó ha meg véletlen megölnek akkor szerencséjük volt! :p

Lynx_TWL
nincs.
az allyk mind bénák, meg gankerek is.
horda az nem.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Shortstop
miert van az hogy az ally olyan bena bg-n?
van hogy egyaltalan ok nyernek neha?

Narxis
<#nevetes1>

shala
2.3 for president

non potest pluere aeternum

Magh
Én már leporoltam, 2.3 óta újra élmény a class, deep fire fõleg 😊. Ez mindenesetre elég durva buff, de azt nem mondom, hogy OP. Managem alap, így már egészséges mennyiséget tölt vissza (új evoval én így a managondokat megoldottnak tekintem). Snap CD reduce: arénára nincs hatással, kedves BG buff, engem sohasem zavart a 10 perc. Icy Veins: szerintem nagyon eltalálták, a tökéletes arena buff, így néha akár DD szerepben is csilloghatunk, BG-n meg a pre-TBC PoM méltó utódja, mert imho ha ezt egy frostmage eltolja, nem lehet megverni - nem mintha eddig sok esély lett volna rá (nerfesélyes). IB miatt sok a sírás a fórumokon (ami ofc semmit nem jelent), szvsz nem sok hatása lesz. Továbbra is arena = deep frost, leginkább 17-0-44. Nekem BGn nem volt gondom a fire ággal, sokkal jobban gearelt ellenfelek és minden class ellen hatékony, megvannak a nyilvánvaló elõnyei, leginkább, hogy nincs semmi hosszú cooldownja, ami BGn ugye nem elhanyagolható, szerintem jobban kijön a játéktudásbeli különbség is, mint a gyakorlatilag CD-only frosttal, viszont nulla surva, most majd megúszok egy-egy zergelést vagy agyondotolást, és sokat segít bizonyos classok ellen, de 5 perc CD az 5 perc CD. Nyilván lesz sírás, hogy a mage blockol 4k damage vagy 3 dot elõl, szépen kivárja a DB cooldownt, aztán kényelmesen szétégeti az ellenfelet, istenem. Szintén hasznos PvE-re, de ezzel nem hiszem, hogy bárkinek gondja lenne.
Blizzardék csak nem lecserélték a fejlesztõgárdát?

Count Adyn
Hát fejben tuti nem^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Aki idejár egy se tiszta. :-)
Lynx_TWL
fél éve nem fizettem be már accomat, 1 hete bátyám accján nyomom a 60as twink hunteremmel az AV pwnt.

Count Adyn
Én tiszta vagyok nyár óta!444 nemtipp!!44

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Látom a wowban a helyzet változatlan ,hiányom lett azért ismét 😞(((((( ebbe sztem mar nem vágok ujbol bele ,majd az uj blizz mmo-ba tuti 😛 ha kész lesz egyszer 😉
Lynx , BEAST , Wildor ,Count Adyn ,Oldern és társai ti mennyira vagytok még aktivak ? Ami a wowot illeti. <#integet2><#dumcsi>

Ferro
Igen 😄 Le lesz porolva a magem azt hiszem...

Narxis

Laky
dual hsz
remélem valami jó hosszadalmas írást löktem ki :C

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
2h

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ferro
Nem proccos😛 1H enchant. Igen a +35 2H.

Botond
www.thottbot.com barátod
Mayday
Nah, nekem olyan kellene, ami nem "proccos", hanem tuti 😊

Ez a +35 agility 1 v. 2kezesre megy fel?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

tigeroo
is-is

proc = proceed , tehát X% az esélye hogy "bekövetkezik".Mittomén 10% proc, akkor minden 10. ütésnél adja be az effektet. Moongose-nál ez az effekt 120 agility egy rövid idõre (meg kb. 2% attack speed gyorsulás, asszem).

persze van még egy enchant , kicsit olcsóbban jön ki mint a mongoose, az pedig 35 agility-t rak a fegyóra.

#115751, please!😞
Lynx_TWL
crusader tudod, hogy mûködik? mongoose is ilyen.
megmarad end of story

Mayday
Tehat ez nem marad rajta a fegyveren? Olyat mondjatok mar nekem, ami egykezes fegyverre enchant, es nem x secre, hanem megmarad. Ilyenbol mit erdemes, tehat gondolok itt +15 agilityre, vagy +20 agilityre, vagy nem tudom, hogy mit lehet kihozni maximumot belole.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Lynx_TWL
csapkodsz ezerrel és % esély van rá, hogy a 120 agi+t megkapod buffként x secre.

Mayday
Az mit jelent, hogy "proccolnia"?

Lynx_TWL
sokba, és proccolnia kell

Mayday
Ez valami nagyon extra dolog egyebkent? Mennyibe kerul egy ilyen enchant?

Botond
Ettõl függetlenül AV most ideális agyatlanul hentelni. Aki meg taktikázni akar az menjen eos,ab,wsg. :-) minden igény ki van elégítve, találd meg a neked valót.
[HUN]Crassus
aki valaha játszott VELEM egy csapatban tudja mi az igazság.Az,hogy közben szarrá verek pártucat embert az csak a hozománya😛😉

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
te hülye vagy b+

o.O

Lazarus
BS?

Botond
Szerintem pedig végre az lett AV,amire eredetileg szánták. Mészárszék. Bemész élreállsz killing blow listán ahogy szereted,és nyertek. Ennyi. Ebben vagy profi, szóval hajrá!
shaime01
igy jártál.

[HUN]Crassus
régóta nem játszottam,de most gondoltam megtesztelem AV-t.....hát egy kurvanagy szopás megintcsak😞(
Mindenki baszik segíteni visszaszedni a tornyokat,basznak megvédeni Galvot, ha bejön valaki elsõ kérdése "Belinda down yet?" és spemmeli a chatet a "lets kill Belinda"-val....továbbra is vagy a hídon vagy IW és SF közt szopik a horda 8-10 allyssal szemben átlag 20-25-en...a többi 10-15 próbál valami ésszerût kihozni a meccsbõl😞
Semmi nem változott igazán továbbra is az AGYnélküli, össze-vissza ötletnélküli zergelés van elõnyben.....annyi a különbség,hogy az Ally-nak nincs ideje leverni a fõboss-t.
Nem hiszem el,hogy 2008 küszöbén annyi játékidõvel mint amennyi a playerek 90%ának van képtelenek felfogni,hogy legalább ELMÉLETBEN mit és HOGYAN kéne csinálniuk....

tigeroo
fene egye meg ezt a szar bankártyás izét...
tegnap meg ma próbáltam felölteni azt a szar accountot de egyszer sem lett jó (2x3 próbálkozást ellõttem)

multkor feltöltöttem 1 honapra, majd cancel accountot nyomtam...pontosan elmondaná valaki hogy hogy irjam be a dolgokat, mire ügyeljek? visa-electronnal mit kell irni a dombornyomás helyére? nememlékszem hogy anno az aláírásnál lévõ 3 számot irtam be vagy az ucsó 3-4 számjegyet, mert akkorsem volt meg elsõre a dolog. jahés a bankkártya számát *szpésszel*_ vagy kötõjellel - irjam be? 123456789 számokat😛

légyszi mondjátok el mert idegesít hogy egyszer sem fogadta el (néhány próbálkozásnál a bankártya-számhoz azt irta hogy payment rejected...ez mit jelent? elõbb be kell állítani a cancel account után ujra valamit hogy megint lehessen subscriptionozni?)
Ferro
Mayday
Sziasztok,

Lenne egy kerdesem: mi a legnagyobb +Agility enchant, amit egykezes fegyverre (kardra, ha szamit) lehet tenni?

mateos
hi
Hol lehet megnézni, hogy milyen új fegyókat raktak be az új patchel?
dobjatok meg egy linkkel. kösz
Ferro
Arathor EU