166745
  • antgecc
    "arra viszont már rájöttem, hogy fun dolog, s jó feeling mondjuk bg-ben valakit visszarántani 1% hp-ről az életbe..."

Nem ezt mondtam neked már 2 éve is? :)
  • Chris
    Jesszus, szerintem a blizzardnak csak a pénzünk kell! Ezek nem is a szórakoztatásért fejlesztenek játékot!
  • Warden
    Szerda mindíg karbantartó nap úgyhogy jobb lesz ha megszokod a gondolatot szerdán délelött nincs játék.
  • gatyo
    "Szerintem úgy lenne a korrekt, ha 60 játéknapig lehetne használni..."
    Ez a megoldás romba döntene mindent, ezért nem is vezetik be sehol.
  • mmmaci
    Nem csak Neked, senkinek sem...
    Kezdem úgy érezni, hogy ez az egész egy nagy átverés. :(
    Megveszed a 60 napos gamecardot, ami csak 60 naptári napig használható.
    (Szerintem úgy lenne a korrekt, ha 60 játéknapig lehetne használni...)
    Közben napközben egy csomószor leállnak a szerverek és nem is tudsz játszani. Az utóbbi szerdán reggel 6-tól 12-ig voltak offline-ok a szerverek. Ha jól sejtem ma ugyanez lesz. Ezekkel a kiesett időkkel mikor fogják meghosszabbítani a játékidőmet?
  • Dopti
    Nem csak neked /cry /argh
  • Warden
    Rakd fel a healbot continud nevű healer addont az incoming heal-el együtt.Olyan és akkora felületet raksz be magadnak ami számodra a legmegfelelőbb és arra bindelsz mindent a healel, decursel kapcsolatban amire akarsz.Raidre akár azt is megteheted vele hogy egér clickekre bindelsz nem kell targetelni csak simán fölé viszed a cursort és már mehet is a heal-decurse de ha neked ugy kényelmesebb akkor arra a billengyűre bindelsz ami számodra a legjobb, plusz egy raid frame addont is megspórolsz vele.
  • McHaals
    csak nekem nem megy egy csomó szerver?
  • WiLDoR
    nah, nekem is kéne 1 kis help.

tegnap kicsit healelgettem a druidámmal, s rájöttem, hogy egész jó móka.
    (kieg-ig én már csak fun-olok, no raid)

viszont, van gondom.
    balkezes vagyok, igy számomra a tab, shift-tab, control-tab, stb. (szóval ami a targetelést segitené) gombok baromira nem érhetőek el (IJKL ezekkel mozgok, WSAD helyett).
    az alt gomb szintén nem érhető el, ami a targetvesztés nélküli self heal lenne alapból (szintén baromi nagy gond).

szóval kellene pár tanács (főleg balkezes healerektől, ha van ilyen), hogy ők hogy oldották meg ezt a problémát.

ami fontos lenne:
    - tanács, addon, akármi, hogy mondjuk egy 20 fős raid-ben, hogy lehet legkönyebben kiválasztani azt, aki a leginkább heal-re szorul? (van erre valami keybind lehetőség? esetleg macro? addon? nameplate? egyéb?)

- kéne valami addon, amivel baromi gyorsan lehet váltogatni a targetet, party-self-raid között. esetleg macro is jöhet, ha van ilyen.

- kellene valami addon arra, hogy a blizz default self heal opciót lecserélhessem az alt-control-shift gombokról valami másra. tehát vmi olyan addon, ami ugyanezt megcsinálja, csak beállíthatom saját magamnak, hogy melyik gombbal szeretném ezt csinálni.

próbáltam tegnap healix-et, meg grid-et, de ez a kattintgassunk gyorsan jobbra-balra a kis ikonokra valahogy nem a világom (nameg baromi lassú is), erre kéne valami megoldás, amivel ezt ki lehetne váltani keybind-ekre.
    már ha létezik ilyen...

de amúgy jöhet bármilyen tanács, szivesen látok minden infót, mert az effektiv healeléshez mondhatjuk úgy, hogy abszolúte nulla tapasztalatom van (eddig 1 kis kivételtől eltekintve csak dps class-aim voltak).
    arra viszont már rájöttem, hogy fun dolog, s jó feeling mondjuk bg-ben valakit visszarántani 1% hp-ről az életbe...

kösz előre is.

ps: tegnap kérdeztem egy másik dudut bg-n, hogy ő hogy healelget, addon-e vagy vmi más, valami F key-t mondott, hogy azzal targetel, de fingom sincs mi az, mivel nálam fullra át van configozva a keyb. (lehet valami assist funckció ez?)
  • ShaiHulud
    annyirol volt szo, hogy azt a tavolsagot akarjak novelni, ahol a playereket es npcket kirajzolja a gepeden.
  • lololol
    J Allen Brack, senior producer of Wrath of the Lich King: At the start of each expansion, we've said, "do we want to do a graphical update?" EverQuest and Ultima Online are the two games that tried that, but most players ended up preferring the original art. That doesn't feel good as a developer - to spend all that time on new art, and to hear "what you had before was better". There's not really a clear path for us to work out what the right plan for us is.

Our approach now is to continue to expand and make cool effects for players with high-end videocards and high-end processors, as long as there's some kind of fall-back system for those that don't have the hardware. We have plans to increase the draw distance: we doubled the maximum draw distance in The Burning Crusade, and we'd like to increase it again. I don't know if we'll be able to double it again, though.

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=190535
  • Narxis
    émelyegnem kell tőletek
  • BEAST #126099
  • Lerstal
    afbrRSKAKAahahsaa
  • Lynx_TWL
    jönnék rád akkor
  • Lynx_TWL
    figyeld jön a tetanusz

AHAHAHAHAHAH
  • raziel.
    hányinger vagy -.-
  • Lerstal
    okszi:)
  • tigeroo
    fültövön csaplak mint malackát a jégeső DDD:

megfelel?
  • tigeroo
    its gonna be legen....wait for it....dary! LEGENDARY
  • Lerstal
    most fog jönni a köv oltás várom :]
  • Lerstal
    ajjjj de oltás :DD
    magyar szinvonal :)
  • Lynx_TWL
    hát mivel csak a legjobb arcok kapnak, ne csodálkozz
  • Lerstal
    nekem meg nincs höhö
  • Lynx_TWL
    höhö van béta kulcsom
  • BEAST #126086
    Egyszer enis ovlastam valahol hogy valaki hallotta valakitol hogy... linket. Amugy ha meg is noveltek a latotavolsagot bcben, nekem nem tunt fel xd
  • Csirke4
    A fejlesztőbácsi (nemtudommelyik) mondta, hogy a BC-ben megduplázták a látótávot és SZERETNÉK a wotlk-ban is duplázni HA LEHET.
  • BEAST #126084
    Ki beszelt 2x nagyobb latotavolsagrol, de a szebb arnyekok miatt lehet 2-vel esetleg 3-mal! kevesebb fpsed lesz :O ... hihetetlen hogy mar wownal is ilyen hulyeseggel jonnek egyesek hogy "juj majd csucskonfigot kell venni ojaj4!!4"
  • Dant0r
    Wotlk-ban meg meglesz a cucc, de a köv. kiegben meg dobálhatod kifelé.
    Sőt, ha kijön az új blizzard mmo, akkor is kidobhatod a wow karijaidat.
    De ha tovább megyek ha megdöglesz életed végén akkor is kuka az egész.

Most vagy semmi értelme és azért játszol, mert "fun", vagy elkezdesz benne értelmet keresni és tökmindegy.
  • Csirke4
    Hogyte milyen egy barom hülyevagy.

HÁT NEM ÉRTED??!
    Úgy fog 2szer olyan messzebre látni a karaktered új 3d-s árnyékokkal és effektekkel hogy nem változik a efpéesed!!!!444444négy
    Mert ezaz új teknológia!!!!!!!!4444444444
  • Lerstal
    tölsd le torrental a fraps registered (full) verziot...vagy vmi ilyesmit.
  • edios
    Nekem egyébként így volt. Hetvenig elquesteltünk, kimaxoltam profokat (közben pár kara meg botanica becsúszott, szal olyan tier3hoz hasonló szintre eljutottam) és lemondtam az előfizut. A fenét fogok napi több órát dailyzni több héten át, h meglegyen a normális mount. Cuccokat meg szintén nem gyűjtök, mert WotLK megjelenése után úgyis lehet dobálni őket kifelé.
  • voloume
    és hogyan tom megszerezni a nem demo verziot ? frapson valahol kell regelni.. de nem talalom
  • torrente111
    hát akkor ezek szerint neked csak a questezésröl szól a wow 70 ig azután új kari
  • ShaiHulud
    ne demo verziot hasznalj es legyen rengeteg szabad helyed.
  • voloume
    sziasztok, valaki tudna segiteni hogy hogyan tudok jó minőségben videot csinalni pl egy raidről ? mert pl fraps kb fél perc után leáll és ilyen 900 megás egy 30 seces video és valamiért nem megy tovabb...
  • TDC Geronimo
    nincs mibül
  • ShaiHulud
    tuzfal + varni kell hogy leszedje a patchet.
  • Viruz mark
    HELP !!!!!!
    segítsetek!
    az a problem hogy elindítom a játékot és kiadja azt középen hogy account name:
    account password :
    beírom,addíg oké enter és írja hogy letölti a pachet és amikor kiirja hogy restart kilép elinditja a pach telepítését és 0% marad!!!!

Nagyon kéne a segítség!!!

+ bármit adok érte!
  • Narxis
    enyémet is lécci, csak most az egyszer, köszi