World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This account has been frozen and cannot be used for playing. Please add a payment below to reactivate this account.
Ha jól értem akkor egy fizetési módot be kell állítanom hogy ujra aktiválják az accountomat.De a bankártyám számát nem fogadja el, "Payment rejected" üzenetet rak be.
Mikor tudok megint befizetni rá?
(Multkor cancel accountot nyomtam, amikor feltöltöttem 1 hónapra)
Aki segít, annak adok egy balaton szeletet, személyes átvétellel😊
Vegyetek egy 360-at , egy fullos LCD tv-t(ha még nincs😊) aztán nyomjuk...elleszek egy darabig , fõleg ha jön a GTAIV , de éppen most bérgyilkosként szétszurkálok mindenkit az Assassin's Creedben.Néha azért elõtör a WoW láz(föleg ,h fs-t szokta olvasgatni és hát ez a GM-es sztori egész kellemes volt , nameg persze ,h a blizz emléket állitott egy elhunyt játékosnak :berakta a kariját+quest:'(( ) , mert azért egy mmo mégis csak mmo marad...Ja a karim monogrammja - egyszó , csak két szótag 😄 - : CC 😊 from the BS
Blizzardék csak nem lecserélték a fejlesztõgárdát?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lynx , BEAST , Wildor ,Count Adyn ,Oldern és társai ti mennyira vagytok még aktivak ? Ami a wowot illeti. <#integet2>#integet2><#dumcsi>#dumcsi>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
remélem valami jó hosszadalmas írást löktem ki :C
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ez a +35 agility 1 v. 2kezesre megy fel?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
proc = proceed , tehát X% az esélye hogy "bekövetkezik".Mittomén 10% proc, akkor minden 10. ütésnél adja be az effektet. Moongose-nál ez az effekt 120 agility egy rövid idõre (meg kb. 2% attack speed gyorsulás, asszem).
persze van még egy enchant , kicsit olcsóbban jön ki mint a mongoose, az pedig 35 agility-t rak a fegyóra.
#115751, please!😞
megmarad end of story
๏̯͡๏﴿
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
๏̯͡๏﴿
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mindenki baszik segíteni visszaszedni a tornyokat,basznak megvédeni Galvot, ha bejön valaki elsõ kérdése "Belinda down yet?" és spemmeli a chatet a "lets kill Belinda"-val....továbbra is vagy a hídon vagy IW és SF közt szopik a horda 8-10 allyssal szemben átlag 20-25-en...a többi 10-15 próbál valami ésszerût kihozni a meccsbõl😞
Semmi nem változott igazán továbbra is az AGYnélküli, össze-vissza ötletnélküli zergelés van elõnyben.....annyi a különbség,hogy az Ally-nak nincs ideje leverni a fõboss-t.
Nem hiszem el,hogy 2008 küszöbén annyi játékidõvel mint amennyi a playerek 90%ának van képtelenek felfogni,hogy legalább ELMÉLETBEN mit és HOGYAN kéne csinálniuk....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
tegnap meg ma próbáltam felölteni azt a szar accountot de egyszer sem lett jó (2x3 próbálkozást ellõttem)
multkor feltöltöttem 1 honapra, majd cancel accountot nyomtam...pontosan elmondaná valaki hogy hogy irjam be a dolgokat, mire ügyeljek? visa-electronnal mit kell irni a dombornyomás helyére? nememlékszem hogy anno az aláírásnál lévõ 3 számot irtam be vagy az ucsó 3-4 számjegyet, mert akkorsem volt meg elsõre a dolog. jahés a bankkártya számát *szpésszel*_ vagy kötõjellel - irjam be? 123456789 számokat😛
légyszi mondjátok el mert idegesít hogy egyszer sem fogadta el (néhány próbálkozásnál a bankártya-számhoz azt irta hogy payment rejected...ez mit jelent? elõbb be kell állítani a cancel account után ujra valamit hogy megint lehessen subscriptionozni?)
Lenne egy kerdesem: mi a legnagyobb +Agility enchant, amit egykezes fegyverre (kardra, ha szamit) lehet tenni?
Hol lehet megnézni, hogy milyen új fegyókat raktak be az új patchel?
dobjatok meg egy linkkel. kösz