World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki baszik segíteni visszaszedni a tornyokat,basznak megvédeni Galvot, ha bejön valaki elsõ kérdése "Belinda down yet?" és spemmeli a chatet a "lets kill Belinda"-val....továbbra is vagy a hídon vagy IW és SF közt szopik a horda 8-10 allyssal szemben átlag 20-25-en...a többi 10-15 próbál valami ésszerût kihozni a meccsbõl😞
Semmi nem változott igazán továbbra is az AGYnélküli, össze-vissza ötletnélküli zergelés van elõnyben.....annyi a különbség,hogy az Ally-nak nincs ideje leverni a fõboss-t.
Nem hiszem el,hogy 2008 küszöbén annyi játékidõvel mint amennyi a playerek 90%ának van képtelenek felfogni,hogy legalább ELMÉLETBEN mit és HOGYAN kéne csinálniuk....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
tegnap meg ma próbáltam felölteni azt a szar accountot de egyszer sem lett jó (2x3 próbálkozást ellõttem)
multkor feltöltöttem 1 honapra, majd cancel accountot nyomtam...pontosan elmondaná valaki hogy hogy irjam be a dolgokat, mire ügyeljek? visa-electronnal mit kell irni a dombornyomás helyére? nememlékszem hogy anno az aláírásnál lévõ 3 számot irtam be vagy az ucsó 3-4 számjegyet, mert akkorsem volt meg elsõre a dolog. jahés a bankkártya számát *szpésszel*_ vagy kötõjellel - irjam be? 123456789 számokat😛
légyszi mondjátok el mert idegesít hogy egyszer sem fogadta el (néhány próbálkozásnál a bankártya-számhoz azt irta hogy payment rejected...ez mit jelent? elõbb be kell állítani a cancel account után ujra valamit hogy megint lehessen subscriptionozni?)
Lenne egy kerdesem: mi a legnagyobb +Agility enchant, amit egykezes fegyverre (kardra, ha szamit) lehet tenni?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hol lehet megnézni, hogy milyen új fegyókat raktak be az új patchel?
dobjatok meg egy linkkel. kösz
megtudnátok adni az arathor szerver címét?
amióta megláttam, hogy az Omen-t frissíti a wowace updater, a KTM nincs a gépemen ^^
(nekem tegnap délben lejárt, 1kor már felsem tudtam menni, mikor haverom még bõ egy napot játszogatott vele)
ez a parancs a képernyõ közepére teszi a KTM ablakot. ha ezután sem látod, akkor utána írd be a
/ktm gui show
parancsot. a két parancs begépelése után a képernyõ közepén lesz egy mozgatható KTM Threat meter 😊
amúgy meg használj Oment, jobb, frissebb, szárazabb érzés 😉
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenne egy hülye kérdésem. Tegnap telepítettem újra a klh threatmeter-t és az elsõ indításnál láttam is, de utána beállítottam a felbontást és a többi dolgot és a képernyõ bal felsõ sarkába csúszott el, de csak az alsó sort látom ha partyban vagyok. Ugye nem is tudom lehúzni, mert a legtetejét kéne megfogni. Már töröltem és újra másoltam és kikapcs/bekapcs dolgot is próbáltam, de sajnos nem tudom visszahozni a képernyõre. Valaki nem tud véletlenül egy olyan megoldást amivel újra középre tudnám varázsolni? A többi karakteremnél megy, de pont a fõ karakternél nem 😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
tessék, realmlist (köszönd meg az aláírásodnak<#smile>#smile>)
Eiderin-Night Elf Rogue level 70-Ragnaros
Mit tok csinálni?
lehet fake bankártyaszámokat találni a neten, de sztem tök fölösleges. ha wowozni akarsz elõbb-utóbb kell gc, és sztem az alapjáték már olyan olcsó hogy kilehet perkálni a GC-t is melette.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az egyetlen ami kell az s3-ból az a kesztyû az 5%cs dmg bonussal
mostani t4 kesztyû mellett majd tesztelem
amúgy a healelést én is megutáltam, inkább farmológép leszek és élvezem minth h állandóan csesztessenek healerként
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
ಥ_ಥ
Ha tudjátok, oké, ha nem, akkor itt egy megjelenési dátum (?) a The Wrath of The Lich King-rõl. Tudja a fene, hogy igaz e...
"vessetek a mókusok közé" :)
de énis ugy tudom hogy feral skill van, ahol shapeshift formokban fegyvertõl független a skill rating> crit%
azért 1% crit kicsit gáz volt cicában fegyó nélkül..
Egy aprócska problémában szeretnék segítséget kérni. Nem tudok fellépni a WoW szerverekre. Wifi-s netem van és sajnos nem akaródzik neki belépni. Ha netalántán sikerülne is, akkor is szétkapcsol, vagy ledob. Mi lehet a hiba??
elõre is köszike a helpet.