World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtudnátok adni az arathor szerver címét?
amióta megláttam, hogy az Omen-t frissíti a wowace updater, a KTM nincs a gépemen ^^
(nekem tegnap délben lejárt, 1kor már felsem tudtam menni, mikor haverom még bõ egy napot játszogatott vele)
ez a parancs a képernyõ közepére teszi a KTM ablakot. ha ezután sem látod, akkor utána írd be a
/ktm gui show
parancsot. a két parancs begépelése után a képernyõ közepén lesz egy mozgatható KTM Threat meter 😊
amúgy meg használj Oment, jobb, frissebb, szárazabb érzés 😉
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenne egy hülye kérdésem. Tegnap telepítettem újra a klh threatmeter-t és az elsõ indításnál láttam is, de utána beállítottam a felbontást és a többi dolgot és a képernyõ bal felsõ sarkába csúszott el, de csak az alsó sort látom ha partyban vagyok. Ugye nem is tudom lehúzni, mert a legtetejét kéne megfogni. Már töröltem és újra másoltam és kikapcs/bekapcs dolgot is próbáltam, de sajnos nem tudom visszahozni a képernyõre. Valaki nem tud véletlenül egy olyan megoldást amivel újra középre tudnám varázsolni? A többi karakteremnél megy, de pont a fõ karakternél nem 😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
tessék, realmlist (köszönd meg az aláírásodnak<#smile>#smile>)
Eiderin-Night Elf Rogue level 70-Ragnaros
Mit tok csinálni?
lehet fake bankártyaszámokat találni a neten, de sztem tök fölösleges. ha wowozni akarsz elõbb-utóbb kell gc, és sztem az alapjáték már olyan olcsó hogy kilehet perkálni a GC-t is melette.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az egyetlen ami kell az s3-ból az a kesztyû az 5%cs dmg bonussal
mostani t4 kesztyû mellett majd tesztelem
amúgy a healelést én is megutáltam, inkább farmológép leszek és élvezem minth h állandóan csesztessenek healerként
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
ಥ_ಥ
Ha tudjátok, oké, ha nem, akkor itt egy megjelenési dátum (?) a The Wrath of The Lich King-rõl. Tudja a fene, hogy igaz e...
"vessetek a mókusok közé" :)
de énis ugy tudom hogy feral skill van, ahol shapeshift formokban fegyvertõl független a skill rating> crit%
azért 1% crit kicsit gáz volt cicában fegyó nélkül..
Egy aprócska problémában szeretnék segítséget kérni. Nem tudok fellépni a WoW szerverekre. Wifi-s netem van és sajnos nem akaródzik neki belépni. Ha netalántán sikerülne is, akkor is szétkapcsol, vagy ledob. Mi lehet a hiba??
elõre is köszike a helpet.
Azt a 3% critet simán összelehet hozni gemekbõlmag agility-s enchantokból.Sok idõ nem volt tesztelni de egész kellemeseket lehet vele ütni ,majd hétvégén ismét áttalentelek retrire és próbálgatom tovább.Ugyis fontolgatom hogy végleg áttalentelek retrire a healelés már olyan szinten unalmas hogy holyként egyszerûen rühellek beloggolni.
gõzerõvel megy a retri gearszerzés av hétvégére kiváncsi leszek mennyi fölös honort kell majd elkölteni
épp azt néztem egészen elvetemült 56pontos retri ágat raknék ki szivem szerint😊 majd meglátom mi lesz belõle
szintezés meg ugyanolyan szar😄 palával szenvedés volt úgyh még egyszer nem vállalom be
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/