World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
megtudnátok adni az arathor szerver címét?

jaja, nekem is ugyanez volt amíg KTM-et használtam, azért tudom a parancsokat

amióta megláttam, hogy az Omen-t frissíti a wowace updater, a KTM nincs a gépemen ^^

pedig /ktm g r ezt a problemat oldja meg, mivel nekem is ezvan hogy minden inditasnal/reloaduinal felrakja balra fel es csak also sort latni, /ktm g r-re berakja kozepre.

Valamiért nem megy, de azért köszönöm a segítséget. Így marad az omen...
Lazarus
Ha nem logolsz ki szerdáig
tigeroo
amugy ha nálatok lejár a wow, akkor még kb. meddig tudtok belépni?😄

(nekem tegnap délben lejárt, 1kor már felsem tudtam menni, mikor haverom még bõ egy napot játszogatott vele)
egyszeruseg kedveert /ktm g r es /ktm g s is mukodik.

/ktm gui reset

ez a parancs a képernyõ közepére teszi a KTM ablakot. ha ezután sem látod, akkor utána írd be a

/ktm gui show

parancsot. a két parancs begépelése után a képernyõ közepén lesz egy mozgatható KTM Threat meter 😊

amúgy meg használj Oment, jobb, frissebb, szárazabb érzés 😉

tigeroo
divathordás -.-
(csak be jöhet szóba?!)

rogue vagy rogue amugy
shaime01
ez most igy tényleg komoly?^^
egyébként druida

Shortstop
blood elfbõl milyen karit érdemes indítani ha sokat szeretnék BG-zni vele?

a legtobb addonak van valami konfiguracios fajlja, amiben eltarol ijeneket pont, hogy pozicio. savedvariables vagy valami ijesmi a konyvtar, fajl neve, nem emlexem pontosabban. esetleg probald megkersni ennek az addonak ezt a fajljat, es modositsd, torold. mivel ez ugye karakterekhez kapcsolodik, ezert valahol a /account/karakter konyvtarban kell turkalnod...
Narxis
Használj Oment, jobb, pontosabb, kevesebb memóriát zabál.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

Lenne egy hülye kérdésem. Tegnap telepítettem újra a klh threatmeter-t és az elsõ indításnál láttam is, de utána beállítottam a felbontást és a többi dolgot és a képernyõ bal felsõ sarkába csúszott el, de csak az alsó sort látom ha partyban vagyok. Ugye nem is tudom lehúzni, mert a legtetejét kéne megfogni. Már töröltem és újra másoltam és kikapcs/bekapcs dolgot is próbáltam, de sajnos nem tudom visszahozni a képernyõre. Valaki nem tud véletlenül egy olyan megoldást amivel újra középre tudnám varázsolni? A többi karakteremnél megy, de pont a fõ karakternél nem 😞
Eiderin
jah😊

Eiderin-Night Elf Rogue level 70-Ragnaros

Narxis
Mert a Ragnaros serveren vagy 70-es NE rugó.<#idiota><#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Eiderin
köszi, de miért köszönjem az aláirásomnak?😊

tigeroo
a hírek szerint az uj kiegben murloc karaktert is lehet majd irányítani

open-beta a linkben😄
tigeroo
mekkora szilikon implantátumot használsz?😄
Lynx_TWL
tegnap farsangra készültem:

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tigeroo
google-be ird be: fake credit card numbers

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com

tessék, realmlist (köszönd meg az aláírásodnak<#smile>)
Szóval ahhoz, hogy késõbb is tudjak játszani akkor GC-vel együtt kell megvennem a játékot... Köszi a gyors választ, azért kérdeztem mert most van egy ötezresem és gondoltam leadom ma a rendelést és csütörtök körül már jön a játék. Hát akkor ez tolódik ahogy elnézem =( ...
Eiderin
valaki irna nekem egy realmlist-et?kitöröltem véletlenül, és nemszeretném a repair-t végig várni. elöre is köszönöm. persze eredetire gondolok.

Hy all! megvettem a sima wow-ot, és van hozzá 30 nap ingyen game idõ. de nincs hozzá feltöltõkártya, és nem szeretnék megadni bankártyaszámot.
Mit tok csinálni?

tigeroo
az alapjátékhoz adnak 30napot. de! account készítésekor megkell adnod egy GameCard (GC), vagy bankkártyaszámot, amirõl késõbb fizetni fogod a játékot... (GC esetén feltöltöd az "egyenleged" 60nappal, így 90nap áll majd rendelkezésedre)

lehet fake bankártyaszámokat találni a neten, de sztem tök fölösleges. ha wowozni akarsz elõbb-utóbb kell gc, és sztem az alapjáték már olyan olcsó hogy kilehet perkálni a GC-t is melette.
Sziasztok! Szeretném megvenni a wowot, egyenlõre csak az alapot mert /pill nincs többre keretem, na most így csak az alappal tudok rendesen játszani? Mármint azt tudom, hogy a BC nem kell hozzá, de feltöltõ kártyát is azonnal kell vennem? A blizzard.com-on olvastam (asszem), hogy 30 nap "free trial" dukál az alap játékhoz. Ha ez így van, ez a "trial" mennyire trial? Annyira mint a 10 napos, hogy nem tudok más játokossal kommunikálni meg nem lehet aukciózni meg stb stb... szóval igen csak korlátozott? Mert nem lenne mindegy, hogy hirtelenjében 4500 Ft-ot kell elõrántanom vagy 11 ezret. Elnézést ezért a lerágott csontért! A választ elõre is köszönöm!
tigeroo
nerf lil azn kidz lol
BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

k O T T A
amit néztem h season 3 set fasza meg minden(gyakorlatilag warrior gear intellectel) de nincs semmi spelldmg, crit ratingben is 10 alatt van a különbség a mercilesshez képest egyedül a str amiben jobb (70valamennyivel) de minusz 230 sdmg az nagyon fájó dolog
az egyetlen ami kell az s3-ból az a kesztyû az 5%cs dmg bonussal
mostani t4 kesztyû mellett majd tesztelem
amúgy a healelést én is megutáltam, inkább farmológép leszek és élvezem minth h állandóan csesztessenek healerként

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

BEAST
sok nub igyis ugyis megveszi

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fehercsoki
63as magemet elcserélném akármilyen másik kasztra,min 50es szintû karia,csak az a lényeg hogy bloodscalpon legyen alli oldalon.

tigeroo
azért várhatnának februárig :p 12hónapon belül 2 kiegészítõ..:s
Ventura82
Hát a 2008. nekem is gyanús

Tafaya
A január 18 az stimmelhet, de akkor meg a 2008 nem.

L2Goku
megis van csak rosszul forditottam le 😞

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Azaz köffi 😄 nemvágom hogykell használni de majd minyár rájövök remélem 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

picket
Alfa tesztes, akkor még tudtak a druidák macskában puskát használni, meg bicskát, csak aztán kivetették a grínpíszesek :c

&#3237;_&#3237;

Ventura82
http://www.amazon.co.uk/dp/B000UTOE8A?tag=lancraft-21&camp=2506&creative=9274&link_code=as3

Ha tudjátok, oké, ha nem, akkor itt egy megjelenési dátum (?) a The Wrath of The Lich King-rõl. Tudja a fene, hogy igaz e...

Pld.: Bongos vagy Bartender3

"vessetek a mókusok közé" :)

L2Goku
Hogylehet ilyen "MenuBart" vagy nemtudom mi a nevét csinálni ? tehát hogy nem allap cfg je van a Bároknak.

tigeroo
azt akartam kifejezni, hogy ahányszor fegyvert le és felvettem annyiféle critet mutatott a (valszeg bugos) character lap..
de énis ugy tudom hogy feral skill van, ahol shapeshift formokban fegyvertõl független a skill rating> crit%
azért 1% crit kicsit gáz volt cicában fegyó nélkül..
Lazarus
tigeroo
fake
Hy.

Egy aprócska problémában szeretnék segítséget kérni. Nem tudok fellépni a WoW szerverekre. Wifi-s netem van és sajnos nem akaródzik neki belépni. Ha netalántán sikerülne is, akkor is szétkapcsol, vagy ledob. Mi lehet a hiba??

elõre is köszike a helpet.
igen , amiota bevezettek az uj honor rendszert (meg bc elott) azota 75k a honor cap

picket
kill bear (pedobear) :p

&#3237;_&#3237;

picket

&#3237;_&#3237;

Tafaya

Igazándiból felesleges is kirakni a 3% critet 8 pontot nem ér meg prot ágról szerintem.Próbáltam én is az 5-0-56 tallentelosztást nem rossz és ami nélkülözhetõ belõle az a 2 pont az eye for an eye-n, de mást meg nem érdemes retri ágon kirakni, 2 pont meg kevés a másik 2 ágra.Igy volt unbuffed 27% critem és 1759 ap-m t4 és pvp cuccban vegyesen.

Azt a 3% critet simán összelehet hozni gemekbõlmag agility-s enchantokból.Sok idõ nem volt tesztelni de egész kellemeseket lehet vele ütni ,majd hétvégén ismét áttalentelek retrire és próbálgatom tovább.Ugyis fontolgatom hogy végleg áttalentelek retrire a healelés már olyan szinten unalmas hogy holyként egyszerûen rühellek beloggolni.
k O T T A
amúgy pala változtatások nagyon bejönnek (bár azt a kva 3% hit chance-t minek protban hagyták rakják akkor legfelsõ talenthez)
gõzerõvel megy a retri gearszerzés av hétvégére kiváncsi leszek mennyi fölös honort kell majd elkölteni
épp azt néztem egészen elvetemült 56pontos retri ágat raknék ki szivem szerint😊 majd meglátom mi lesz belõle
szintezés meg ugyanolyan szar😄 palával szenvedés volt úgyh még egyszer nem vállalom be

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/