World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor PvE-tem ugye tankoltam,mikor meg abbahagytam a pve-t wowozni sem wowoztam....
amugymeg nembaj ha az ellen azt hiszi nub wok😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
Nem nagyon van már LioN, 1-2 ember játszik 1.6-tal, source-szal pedig szinte csak én. Kódneved? 😊
Hogy legyen on is:
Fekete László vágja szájon szívlapáttal azt aki megírta a random generátort hogy melyik bg legyen a daily-ben.
Nem lélekben feledás az ha 400 alá esik a reinf.Sokan alli oldalon még mindig ugy gondolják hogy a nyerés csak ugy kivitelezheõ ha drek-et lenyomjuk pedig nem.Amennyiben balinda csak 2 percel továbbhuzza mint glav akkor kb egyenlõ a helyzet.Onnan a rugókon druidokon múlik hogy a tornyokat megtudjuk e tartani ha 2 torony tartva van ill balindát legalább egyszer bevédjük valamint a horda nem a bázist hanem fw-t védi akkor tutira alli win.A terep az teljesen a hordának kedvez a bázisukhoz csak egy uton lehet menni a tornyokról meg simán lehet védeni a kaput no és a kezdõpont is kedvezõbb nekik.
anti hero
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eszembe jutott egy olyan zenekar, ahol van 8 énekes, 7 szólógitáros, 5 basszer, de NINCS DOBOS. xD
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
A conviction bg csoporton elég erõs horda fölény van ez alól av volt kivétel ott a patch elött 10-bõl 9x allisként nyertünk.Most a patch után tartott vagy 4-5 napig míg ki lett tapasznyalva hogy hogy lehet azt a 100 pontos hátrányt behozni amit a horda Balinda eliminálásával gyorsabban megszerez.A trükk borzasztó egyszerû be kell neki segíteni elég 3-4 mage-lock vagy hunter akik meghalnak ugyan de velük vagy 20-25 hordás is ami elég ahoz hogy a többiek begyakják glavot ill egy group csinál egy gyors rusht fw-i temetõig és azt tartja.Innentõl megahent fw és vidéke áfész környékén és általában az a 100 pont elég a nyeréshez.
amit irtál, azt próbáltam meg elõször :o)
nemment. szerintem a payment rejected dolog miatt,de már irtam blizzardnak,csakhát 2nap óta semmi reply..😞
azért köszönöm, holnap ujra megpróbálom 😄
anti hero
,de ugye azt te sem gondolod,hogy háromnegyed négykor bementem az elsõ random BG-re és megkértem 14 embert,hogy tolja szét a seggem heallel és assistoljon a HKimhoz,hogy majd ide jól bepostolhassam...😛😊
közel 3 éve játszom, rengeteget PVP-tem tényleg fúrcsa lehet egyeseknek,de szinte minden klassz csínyját-bínyját ismerem szóval hidd el tényleg tudom mit csinálok odabennt egy BG-ben és a lehetõségeimhez képest a maximálisat tolom.
Amúgy az elsõ ember vagyok aki olvassa a cheten a segítségkérõket és "dobok el mindent" és megyek vissza segíteni akárkinek aki szarban van.WSG-n elõsként reportolom be merre viszik a zászlónkat és termek ott😛 és elsõként vetem magam a mi FC hordárunk támadóira és vakarom le körmömszakadttáig.Közben összejön pár HK? Istenem, mákom van😛
Na errõl beszélek, te bemégy az elsõ AB-re, és megvan, nekem jó eséllyel egész esti szivás után sem lesz meg, ezek után továbbra sem értem a problémád...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Örülök, hogy neked ilyen kifinomult igényeid vannak a szórakozás terén, én lassan már azzal is elégedett lennék, ha reális esélyem lenne a gyõzelemre, és nem egy rakás rosszul idomított aprómajommal kéne harcolnom egy számszerint is fölényben lévõ, overgearelt csapat ellen. Átlagban a második BG után már a gutaütés kerülget, olyan szinten vagyok tehetetlen, de majd ilyenkor gondolok szegény hordásokra, akinek a default win unalmas, és ezért számukra nem nyújt kielégítõ szórakozást a BG...
Armoryn tuti lecsekkolnak aztán majd nem értik😊
Balaton szelet meg nem kell, boríték jöhet nagy címletekkel <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
a szórakozást számomra nem egy agyatlan rohangálós húsdaráló jelenti hanem valamiféle szervezett,taktikus észjáték ahol mindenki/najó majdnem mindenki/ tudja hol a helye és mi a feladata.Ez sajnos ritka,de elõfordul.
delete blood elf's !
Üdv az egyetlen tiszteletbeli
mi van veletek?😊