166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#126151 na elég volt a trollkodásból, mennek a szerverek. :) -
#126150 köszönöm -
#126149 http://www.wowwiki.com/Useful_macros/Hunter -
#126148 Egyebkent nekem meg mindig nem megy csomo realm, azokon pedig, ahol karakterem is van, a "Retrieving characters list" dialognal meg is akad a belepes :) -
#126147 En AG_UF-ot hasznalok, igaz, 25-os raideken en sem latok sokat a jatekbol, de legalabb lehet healelni rendesen ;) Van benne kulon party / raid setup, kompakt, alig hasznal memoriat pluszban.
http://www.wowace.com/wiki/Ag_UnitFrames -
#126146 sziasztok pls valaki be tudná másolni azt a hunter macrot ami steady shot után,rögtön lő 1 auto shotot.köszi -
#126145 HUNArthasHUN? -
WiLDoR #126144 enyém meg, már le is foglaltam x) -
#126143 jaok :d -
#126142 meg. mind a 20 -
#126141 Megvan már DKd neve? <3 -
kr1szmester #126140 Valaki tudja, hogy miért van az, h fölrakom újból a WoW-ot, patchelném, fel de azt írja ki, hogy Data for the next patch is not available. Az miért van? A realmlist-ben ottvan pedig, hogy
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
Nem tudom mi lehet a baj. Van valakinek ötlete? -
pries #126139 Igen, az uj szerver neve Noobland. -
#126138 nem. ragnaros scak simán megszűnt. de nézd a jó oldalát. kezdhetsz új karit -
Savmacska #126137 Most nem vágom mivan -
#126136 -
Savmacska #126135 Akkor most megszünt Ragna és uj nevet kapott a szerver ? -
Chris #126134 Nem olvastátok? Technikai problémákra hivatkozva több realmet összevontak különböző low-pop realmekkel, véletlenszerűen osztották szét a megszűnő realmek karaktereit az újak között. -
amdopteron #126133 hy all azt szeretném kérdezni hogy a wow ezt minek irja ki mikor ujra lett rakva az xp meg miden már 2-szor de mégse jo mindig ezt irja ki An error was detected while verifying the contents of the file "E:\World of Warcraft\Data\model.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at E:\. You can attempt to install again. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. -
Savmacska #126132 Én sem találom.. -
Warden #126131 Nem effektive a playert kell betargetelned hanem a csikra kell csak koncentrálódnod.Van olyan healerünk a guildbe aki még mindíg eltéved bt-ben mert kb csak csíkokat lát az egész instából a 17 es monitorának köszönhetően.A healbotban be tudod állitani hogy bg-raid-sima party legyen e a fő skin.Pl aki nincs rangeben nem jelenik meg de látod hogy sérül, ugy hogy nem zavaró hogy pont három player halódik valahol a map tulsó felén viszont aki range-ben van azt kapásból aktivvá teszi.Nem kortsekedem melette próbálgasd ezt is a gridet is meg még más healer addont és válassz oylat ami megfelel neked. -
HUmanHunter #126130 ragnaros hova lett? az nincs benne ebben a listában mégsincs a realmok között -
WiLDoR #126129 na, akkor jobb hiján megpróbálom majd ezt holnap.
kösz mindenesetre az infókat. -
WiLDoR #126128 nem azzal van bajom, hogy figyelni kell, hanem mindössze kényelmesebbé akarom tenni ezt az egészet, s nem kitördelni az ujjaimat mindenféle nyakatekert billentyűkombinációkkal.
nincs ebben rutinom, na...s baromira nem arról szól a móka, hogy egy ai script ellen kell harcolni, ahol tudod, hogy X esemény után jön Y esemény, s kiszámolható minden, hanem bg-n kell megpróbálni életbentartani a playa-kat, ahol 20-an rohangálnak körülötted, meg rohangálsz te is, hogy ne öljenek le, eközben szórni kell a hot-okat magadra, meg a többiekre akiket ütnek, ez pedig úgy nem működik, hogy azt keresgéled a tömegben, hogy na kinek lehet a legkevesebb hp-ja (próbáltam nameplate-es megoldással, de csak egy bazi nagy káosz lett belőle a képernyön, szal ez alma), meg próbálod betargetelni egérrel, miközben az meg folyamatosan ugrál fel-alá, meg rohangál le-fel.
lehet igy is, csak baromi körülményes, s erre kell valami solution.
ami egyszerű és easy.
dps-ként ez 1 csöppet egyszerűbb, ott figyelned kell magadra, meg a targetedre (meg esetleg a healer-ére, már ha van neki), s ennyi. -
#126127 WoW jeeeehhh -
Warden #126126 Próbáld ki esetleg a gridet de ott targetelni kell.Az egércursor mozgatásánál nincs szerintem gyorsabb reakciós lehetőség.Az meg hogy ki menyire sérül,mennyi healt tolsz bele ill mennyi megy owerhealbe kiiratható ill módod van rá hogy más healer ugyanarra a targetre történő healjét is lásd.(ezért kell az incoming heal).A gridet egy darabig próbálgattam én is de számomra kényelmesebb a healbot no és pont hogy nem kell effektíven targetelni gyorsabb is.Azt meg látod elég rendesen hogy ki az aki halódik azt pirossal jelzi.Különböző healre képes classoknál egész más lehetőségeket rejt.Pl a drOOid hotjait megjeleníti azt is számolja, és az időtartamát is.Paladinnal ugyan jóval egyzserűbb a konfigurálása mivel össz vissz 6 dolgot használok igy azokat simán egérre bindelve a leggyorsabb és mivel ha két egér gomb van lenyomva azt nem veszi figyelembe, igy a mozgásban sem jelent gondot. -
#126125 Takaritsd ki a szobad addig. -
Dr DeViLKiNG #126124 Dehogy játszok én addig. Fél 6-kor kelt a kutya -
kisvihar #126123 Elméletileg online,de gyakorlatilag........ -
#126122 Khadgar is elméletileg online és még se lehet tovább jutni.:\ -
Chris #126121 Hogy vagy képes hajnal 6-ig játszani még mindig egy olyan játékkal, amit 3 éve nyüstölsz? -
#126120 Az Arathor elvileg online a "retrieving character" képernyőnél mégsem jutok tovább... -
#126119 "visszamentem aludni..."
irigyellek :D -
Dr DeViLKiNG #126118 Na miez, reggel 6kor még csak restartról volt szó. Visszamentem aludni, és 4 órával később még mindíg nem megy -
gatyo #126117 Áruld el, hogy minek akarsz te egyáltalán ott ülni a gép mellett raid alatt és játszani? De égő.... -
WiLDoR #126116 kösz, kipróbálom.
azaz már próbáltam is, csak elsőre fullosan kaotikusnak tűnik ez, plusz ez még mindig az a megoldás, hogy egérkurzorozgatni kell, az meg eléggé lassú és körülményes.
egyszeűbb lenne, ha annyi lenne, hogy lenyomok egy gombot s betargeteli az addon azt a partymembert, akinek a legalacsonyabb a hp-ja, s már lehet is tolni rá a healt
vagy ez tud ilyet is, csak még én nem bukkantam rá erre a funkcióra? -
#126115 Khm...
"Realm News
All World of Warcraft realms from the following battlegroups will be shut down shortly in order to perform an emergency maintenance:
Blutdurst
Conviction
Crueldad
Cyclone
Férocité
Glutsturm
Hinterhalt
Némésis
Nightfall
Rampage
Raserei
Ruin
Todbringer
Verderbnis
We apologise for the inconvenience and will update you as soon as we have more information." -
#126114 Mint balkezes healer azt tanácsolom neked, hogy térj át jobbkezes használatra -
DnAJr #126113 Szerdán ki volt írva meg mindig karbantartás van elvileg 11-ig (ami soha nem igaz..) de azt nem értem h ma hétfö van és seol semmi kiirva h leállna a szeró thx blizz..^^ -.- -
mmmaci #126112 Mintha MA HÉTFŐ lenne... :) Nem?
Egyébként még valahol meg is értem a szerdai karbantartó munkákat. DE ha azt írják, hogy reggel 5-től 11-ig, akkor miért offline még a szerverek fele 13-kor is?!