World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferro
Nem értem?! Mibõl gondolod, hogy valaki is fizetett ezért nekem? Mibõl gondolod, hogy ally vagyok... hmm 😊

[HUN]Crassus
azt a gear-re ertettem btw

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
na ja😛😊 fura,de nem jatszottam oszz-vissz 30 meccset sem arenaban😊
Mikor PvE-tem ugye tankoltam,mikor meg abbahagytam a pve-t wowozni sem wowoztam....
amugymeg nembaj ha az ellen azt hiszi nub wok😊

picket
"Armoryn tuti lecsekkolnak aztán majd nem értik😊" - szar a ratinged noob, semmit nem érsz <#idiota>

&#3237;_&#3237;

mennyit fizettek hogy ally legyel?😊

Tafaya
😊)

Nem nagyon van már LioN, 1-2 ember játszik 1.6-tal, source-szal pedig szinte csak én. Kódneved? 😊

Hogy legyen on is:

Fekete László vágja szájon szívlapáttal azt aki megírta a random generátort hogy melyik bg legyen a daily-ben.

Karahzanba tökmindegy hogy milyen classu healerek vannak a trashre általába kettõ bõven elég és nagyon kevés boss van ahová három healer kell.Míg megvolt a guildom három karahzan csapat futott anno és talán az egyikben volt holy priest a másik kettõben paladinok és restro droid healelt a papok inkább shadowként mannavisszatöltõ autómata szerepben voltak jelen.

Nem lélekben feledás az ha 400 alá esik a reinf.Sokan alli oldalon még mindig ugy gondolják hogy a nyerés csak ugy kivitelezheõ ha drek-et lenyomjuk pedig nem.Amennyiben balinda csak 2 percel továbbhuzza mint glav akkor kb egyenlõ a helyzet.Onnan a rugókon druidokon múlik hogy a tornyokat megtudjuk e tartani ha 2 torony tartva van ill balindát legalább egyszer bevédjük valamint a horda nem a bázist hanem fw-t védi akkor tutira alli win.A terep az teljesen a hordának kedvez a bázisukhoz csak egy uton lehet menni a tornyokról meg simán lehet védeni a kaput no és a kezdõpont is kedvezõbb nekik.
mana batterynek kell mer az jóas! ;o)

anti hero

Unknow
Hm..új AV-hoz. Sztem 2.3 kicsit tényleg oda nyomott a hordának 😄 Eddig volt olyan, hogy 5bõl ha 1et megnyertünk már egész jó volt, most meg ha 10bõl 1et veszítünk kezdem azt hinni gondok vannak 😄 Igazából, bármit csinál az alli, nem igazán megy most nekik semmi, ahogy 400 alá esik a reinfük valahogy úgy érzem, hogy lélekben feladják aztán lehet õket darálni. Na de legalább a napi 11 gold + 600 honor mindig biztosítva van 😛
na de minek kell pap karazhanba? nincs olyan trash, boss amit ne lehetne pap nelkul leverni.

Jagumo
mi a burning steppersen vagyunk es fantasztikus hogy avt tenyleg szinte allandoan a horda nyeri.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Botond
Papok átlagos hozzáállása. Jól összefoglaltad.
Ferro
Nem tipp? <#idiota>

Davidus
fótóbolt

V9ykn8_TZL0

Narxis
Most léptem be AV-re és nyertünk...hát igen...<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Martin576
Elkapott a gépszíj, újra elkezdtem játszani, szervert váltottam. Na, második nap jön a whisper, hogy szívesen látnának az YX guildben. Kérdezem a csávót, mi a képlet. Mondja õk egy nagy guild, több mint 60 lvl 70-es karakterrel. Aha mondom, és hogy állnak? Hát õk Karazhant raidelik. Hány csapat fut egyszerre, kérdezem. Egy. Az hogy lehet? Sajnos nincs elég papjuk. Nézek mint egy f*sz, mondom ne haragudj, with all my respect, de ha mondjuk a 60-ból 35 aktív, akkor ez úgy fog kinézni, hogy hetente egyszer lemehetek Karazhanba - amit már 5 hónappal ezelõtt is úgy untam, hogy az leírhatatlan (maradjon ez köztünk)?

Eszembe jutott egy olyan zenekar, ahol van 8 énekes, 7 szólógitáros, 5 basszer, de NINCS DOBOS. xD

[negativ] Cirek
én csak akkor nyerek AV-t ha palával megyek és healelek, ha vmi más karimnak akarok egy wint összehozni kb 1 napot kell ott töltenem mire 1x nyer a horda...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
micsodaaa? 3x többször halok mint 2 tucat másik😛

tigeroo
OFF:
...mibõl lesz a cserebogár:

Ferro
Ehh... most, hogy mondod! Rémlik, hogy ticketet is írt valaki, mert gyanús volt az eset. <#idiota>

Jelenleg bg csoportól függetlenûl a horda van minimális elõnyben av-n aból folyóan hogy közelebb kezdenek ill Balinda gyengébb mint glav.
A conviction bg csoporton elég erõs horda fölény van ez alól av volt kivétel ott a patch elött 10-bõl 9x allisként nyertünk.Most a patch után tartott vagy 4-5 napig míg ki lett tapasznyalva hogy hogy lehet azt a 100 pontos hátrányt behozni amit a horda Balinda eliminálásával gyorsabban megszerez.A trükk borzasztó egyszerû be kell neki segíteni elég 3-4 mage-lock vagy hunter akik meghalnak ugyan de velük vagy 20-25 hordás is ami elég ahoz hogy a többiek begyakják glavot ill egy group csinál egy gyors rusht fw-i temetõig és azt tartja.Innentõl megahent fw és vidéke áfész környékén és általában az a 100 pont elég a nyeréshez.
tigeroo
köszi. visa-electronom van.
amit irtál, azt próbáltam meg elõször :o)
nemment. szerintem a payment rejected dolog miatt,de már irtam blizzardnak,csakhát 2nap óta semmi reply..😞

azért köszönöm, holnap ujra megpróbálom 😄
Lynx_TWL
haverod

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

s0n1c
tudod kinek kamuzz... tuti fake, Crassust nem lehet megölni!!!
Ferro
Ez Halaa volt és csak véletlenül futottunk össze! 😄 Én már csak akkor láttam, hogy te vagy mikor lepihentél, mint öreg Cézár a fürdõben! <#idiota>

merhetetlen skilledet csak a merhetetlen szerenyseged mulja felul ;op

anti hero

Magh
Tényleg szánalmas a Blackout, a BG daily van, hogy nem is sikerül aznap, úgy általában minden 5. meccset nyerjük, néha egész nap semmit, premade meg nincs. Lehangoló. Maga a játék sem egy nagy móka így, mert vagy az átlag allihoz hasonló lámák jönnek, akiket nulla kihívás leverni (pedig most fos a gearem), vagy bezergel 3-4 súlyosan overgearelt arc. Ofc nálunk több az afk és a friss 70-es is, márcsak a horda-alli eloszlás miatt is; 10-bõl 4 barom elképzelhetetlen, hogy ne álljon le midfielden HKt farmolni.

[HUN]Crassus
azért anno a nagy High warlodért tartott ütközetekben rengetegszer bukta Artahor ally a meccset,mert az én trófeámat akarta a háromnegyed csapat😛 közben a mieink szépen zsínórban nyertek😊

[HUN]Crassus
az a baj,hogy ha tehetném esküszöm tolnék veletek pár BG-t nem ellenetek hanem VELETEK ,aztán kíváncsi lennék a véleményetekre utánna.....😉

,de ugye azt te sem gondolod,hogy háromnegyed négykor bementem az elsõ random BG-re és megkértem 14 embert,hogy tolja szét a seggem heallel és assistoljon a HKimhoz,hogy majd ide jól bepostolhassam...😛😊

közel 3 éve játszom, rengeteget PVP-tem tényleg fúrcsa lehet egyeseknek,de szinte minden klassz csínyját-bínyját ismerem szóval hidd el tényleg tudom mit csinálok odabennt egy BG-ben és a lehetõségeimhez képest a maximálisat tolom.
Amúgy az elsõ ember vagyok aki olvassa a cheten a segítségkérõket és "dobok el mindent" és megyek vissza segíteni akárkinek aki szarban van.WSG-n elõsként reportolom be merre viszik a zászlónkat és termek ott😛 és elsõként vetem magam a mi FC hordárunk támadóira és vakarom le körmömszakadttáig.Közben összejön pár HK? Istenem, mákom van😛

Ferro
Jaja, hárman! <#zavart1> Mint ahogy ti is! <#nyes> Csak itt volt egy híler! <#wink>

Guest
Nem rád vonatkozott, hanem általánosságban horda vs. alli viszonylatban.
[HUN]Crassus
Overgear?? nézzé már meg armoryn ember

[HUN]Crassus
hehe jó rég lehetett😊 úgy saccolom olyan 4-5 vs ént toltatok😄

Guest
A csapatmunka alatt azt kell érteni, hogy a csapat feladata az, hogy õt a táblázat élére juttassa, és úgy máris értelmet nyer az egész. 😉
Ferro

Egyik kedvenc képem! <#nyes>

noooo offense 😊

Davidus
mester<#worship>

V9ykn8_TZL0

Guest
Victory in Arathi Basin (Complete)

Na errõl beszélek, te bemégy az elsõ AB-re, és megvan, nekem jó eséllyel egész esti szivás után sem lesz meg, ezek után továbbra sem értem a problémád...
Count Adyn
Pont ezér szóltak be😄 Linkelgeted az ieneket aztán meg mondod hogy "a szórakozást számomra nem egy agyatlan rohangálós húsdaráló jelenti hanem valamiféle szervezett,taktikus észjáték ahol mindenki/najó majdnem mindenki/ tudja hol a helye és mi a feladata" 😄DD Látjuk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Guest
#115792 a Rampage BG-re vonatkozik, a te kommented és az enyém meg a Blackoutra, szóval nem értem, hogy ez mennyiben érv 😛

Örülök, hogy neked ilyen kifinomult igényeid vannak a szórakozás terén, én lassan már azzal is elégedett lennék, ha reális esélyem lenne a gyõzelemre, és nem egy rakás rosszul idomított aprómajommal kéne harcolnom egy számszerint is fölényben lévõ, overgearelt csapat ellen. Átlagban a második BG után már a gutaütés kerülget, olyan szinten vagyok tehetetlen, de majd ilyenkor gondolok szegény hordásokra, akinek a default win unalmas, és ezért számukra nem nyújt kielégítõ szórakozást a BG...
[HUN]Crassus
BWL-es vállas FTW😛😊

[HUN]Crassus
azért picit felszívtam ám magam,hogy miket mondtok rám😛😊

Armoryn tuti lecsekkolnak aztán majd nem értik😊

[HUN]Crassus
a klassznak mi köze ahhoz,hogy valaki tud-e csapatban játszani avagy sem?? nem értem.....

picket
Látom senki nem segített. Kártyaszámot egybe írd (valahol írtad, hogy szpészek, kötõjelek, felejtsd el õket), az ellenõrzõ kód általában rajta szokott lenni a kártyán a ráragasztott aláírásnak való matricán, egy hosszú számsor utolsó három számjegye. De ezeket már annyiszor leírtuk, hogy elkopik az sg adatbázisa tõle. És sokat segít, ha elárulod, hogy melyik banknál vagy, hátha van valaki, aki szintén onnan, és tud segíteni, hogy mi hol van a bankkártyátokon...
Balaton szelet meg nem kell, boríték jöhet nagy címletekkel <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
és mindezt egy warroirral... -.-''''''''''

&#3237;_&#3237;

[negativ] Cirek
lehet hogy külsõre nagyon kedvesek, de lélekben a legaljasabb népség, jobban utálják a humanokat mint az átlagtauren a gnome-okat, szóval simán beférnek hordába...

<#vigyor1><#idiota>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
hehh??? O_o Mage Ultrafelejtõs warrival😛😞

[HUN]Crassus
-->11792 na tessék....nem én mondtam!
a szórakozást számomra nem egy agyatlan rohangálós húsdaráló jelenti hanem valamiféle szervezett,taktikus észjáték ahol mindenki/najó majdnem mindenki/ tudja hol a helye és mi a feladata.Ez sajnos ritka,de elõfordul.

shaime01
nekem herotom van az ÖSSZES blood elftõl... rontják a horda képét.. egy hordás legyen NAGY ERÕS BRUTÁLIS VÉRENGZÕ ÉS RONDA nem pedig aranyos , közepes , szép , légyneknemtudokártani kinézet.. ~.~

delete blood elf's !

shaime01
óóbazdmeg azok a szép idõk UNQL the final answeren.. nagy lion fan voltam 😄

Üdv az egyetlen tiszteletbeli tag 😄

mi van veletek?😊

tigeroo
be a legjobb, mert az új és a többit már rég meguntuk olyan régóta játszuk a wowot...