166745
  • Davidus
    outland szintezés fel lesz turbózva
  • gborisz
    hc sethekk halls végén megidézed a bosst, ami a drood questhez kell, levered, és reménykedsz, hogy kiesik (meg hogy te dobod rá a legnagyobbat, miután kiesett)
  • bodesz
    hát nézegettem a dk kat hogy milyenek lesznek tankolásra videókból és a mostani talentból sztem nemnagyon jön le az h jó lesz és sztem 1 warri v 1 droid ill pala is jobb lesz bár ez majd kialakul amúgy dd re és pvp re fullos nagyon legalábbis nekem bejövős.amúgymeg tetszik hogy dk hasonló cuccot fog hordani mint 1 pala (pala tank/dd powa :P) spellhit meg ezek miatt.több cuccot paláknak!!!
  • LeWyTy
    A videó legelején lévő madarat hogytom beszerezni?
    Valaki léci mondja el részletesen.
  • Lynx_TWL
    grand theft palonimo kveszt, dk kezdőn
  • Lacee
    ezmiez? lehet nyerni ünnepi zsebDKt valahol?
  • Foglaltnick
    ne vegyél mérget az 1-2 napra, az a legjobb eset variáció. Olyankor többe kerül az utalás, és közel sem biztos hogy a netbankban az a default. Legegyszerűbb ha felhívod az OTP-t
  • Lynx_TWL
    lehet frost wyrmen repkedni hihi
  • Syron
    hopp hivatalos oldalon, lich king talent calculatorok :O
    ittene
  • tigeroo
    epic póniló?
  • voloume
    valaki tudna nekem segiteni hogy ha valakinek van egy paypall accja és arra szeretnék befizetni lóvét akkor azt hogyan tom? meg egyáltalán mennyi idő ez? gyorsabb mint az átualás?

nekem is van paypall accom de nem igazán vágom az ilyen accrol accra dolgot :/
  • Lynx_TWL
    igen, neked meg nem lesz ilyen sose
  • Davidus
    ez a tiéd
  • TDC Geronimo
    Der LickKönig
  • Bhalage
    dúrva !
  • Lynx_TWL
    jelentem a helyzet siralmas
  • Lynx_TWL
    így néz ki egy pro (én) Dkja.
  • voloume
    amugy tehát most végülis annyi hogy kiköltöznek és mostantól végig azzal fogja csinálni tehát nem fogja válltogatni.. de gondolom ha valami problema lesz ő is kap egy levelet és gondolom ha elmondja mitörtént akkor nem lesz semmi belőle! na ty akkor mindent
  • voloume
    értem és köszi.. szóval 1-2 nap.. az tökéletes (otp-s számlám van amugy)
  • Lynx_TWL
    ez egy ötlet volt, nem poén
  • Dr DeViLKiNG
    Ja még annyi, hogy a legalább 8 kari transzfert is mind másik bankkártyáról lett fizetve, de az nem érdekelte őket.
  • Dr DeViLKiNG
    Én accomat kb 4szer töltötték fel külföldi bankkártyával (olasz, svéd, finn, orosz), 4. után kaptam egy levelet hogy magyarázzam meg mialófasz van különben bezárják az accom :D
  • Foglaltnick
    volt itt egy srác az sg fórumon vagy másfél éve, az volt a problémája, hogy egy accountot több bankkártyáról fizetett... egyszer az egyikről, aztán egyszercsak a másikról. Aztán bannolták, mert állítólag gyanús volt hogy eladta az accountot. Legalábbis ezt mondta hogy ezt mondták. Mindeközben emberek százai cserélnek bankot, bankkártyát, fizetési módot minden probléma nélkül.

Ha nem akarsz trükközni, vagy a haverod nem akar trükközni, akkor nincs semmi félnivalója. Ha bekövetkezik a legeslegrosszabb, és valaki csak azt figyeli a blizzardnál hogy ki mikor vált bankkártyát, és a játékba loggolós IP cím egyezik-e a bankkártyát kibocsátó bank országának IP tartományával, és bannolják, akkor is kb két telefon elintézni, elmagyarázni, és visszateszik.

A nemzetközi átutalásoknak, főleg ha nem eurós a számlád, hanem még devizát is kell "venned". különböző kategóriái vannak. Minél jobban sietsz, annál nagyobb a kezelési költség. Én azt hiszem, hogy leggyorsabban holnapután reggel kaphatja meg, mert a megbízásodat már csak holnap fogja befogadni a bankod (általában 12-ig vagy 13-ig fogadnak nemzetközi megbízásokat), és azt másnap reggel küldik át a nemzetközi rendszeren.
    De lehet hogy tévedek, és ha most berögzíted, akkor holnap délelőtt már átutalják, de szerintem erre kicsi az esély.

Hogyha csak sima netbankod van, az nem tudom milyen gyors nemzetközi átutalásnál. Talán a legegyszerűbb felhívnod a bankot, és megkérdezned.
  • Tatyla
    ez hülyeség...
  • voloume
    sziasztok , lenne 2 kérdésem: ha pl ma este neten küldök németországa lóvét átutalással az kb mennyi idő még megérkezik?
    2. egyik haverom kimegy németországba és új bankkártyája lesz, nos nekem aztmondta vlaki hogy ha más nemzetiségű bnakkártyával fizeti hip-hopp banolják, ez igaz? :O
    idézek:
    " mert a blizzard bannolhat ha észreveszi ,hogy más nemzetiségű bankártyával van töltögetve az acc és ez nem kitaláció vagy Kamu "
    "volt 1 ismerösöm aki kiköltözött Németbe és Német kártyával töltötte fel az accját 2 napon belül kapta a bannt"

• Rasim
    Okés köszi,már elindult.
  • Lacee
    azért nem találod amit keresel, mert a listán levő nevek battlegroupokat jelölnek, nem szervereket.
  • StRucC555
    miért csinálnák meg fizetsz a játékért ember ... gondolkodj mielőtt pötyögsz egy aggódó sort.
  • Rasim
    Sziasztok!

Nagyon sok szerver nem megy, pl a Ragnaros sem. De még az offline szerverlistában sincs benne. Lentebb olvastam, valaki írta hogy megszűnt. Ez most poén volt? Meg hogy szétszórták a karaktereket véletlenszerűen. Ugye ezt nem csinálják meg?
  • picket
    Ez most gyenge volt. Még tőled is :p
  • WiLDoR
    egyre szarabbak a poénjaid x)
  • Lynx_TWL
    WilDKor
  • WiLDoR
    nem.
    deathlegolashun
  • ShaiHulud
    grid a legjobb megoldas, csak ne felejtsd el bekapcsolni, hogy jelezze kulon, hogy kivan neked 40 yardon belul es igy elkerulheted a felesleges heal probalkozasokat.
  • HUmanHunter
    ragi még mindig nemmegy így sose érem el a lvl 61 et
  • picket
    Rossz a cd. Ha ismersz valakit, akinek megvan, akkor kérd el tőle, vagy töltsd le a trialt (az is teljes kliens).
  • Ioles
    Ok, köszi
  • bowden
    igen lehet
  • Ioles
    Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem. 1db bankkártyáról fellehet tölteni több accountot? Az én esetemben 2-ről lenne szó.
  • torrente111
    hahaha