World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdemes elolvasni szerintem, az oldalon lefelé van linkelve pár konkrét build is.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Koszonom elore is!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
s0(kék pvp) - s3(season 3 arena set)
legnagyobb buffot a retri pala meg a feral set kapja s3ban
V9ykn8_TZL0
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
van egy rendkívül idegesítõ gondom, druiddal.
szóval buffok nélkül (talent nélkül) van 6% critem, egy 2h maceal.
karakter lapon az agility-hez azt irja, hogy increases crit.hit chance by 9%...OK mondom. Bemegyek maciba/cicába, dettó ittis 6% crit, DE!
Ha leveszek a fegyót cicában, akkor rögtön 9% critem lesz...felrakom a fegyót akkor marad ez az érték (9% crit)...
ám sajnos néha azt veszem észre 2-5-10percenként, random teljesen ez a "bug", hogy azt veszem észre hogy ujra 6% a critem..
Azért öröm látni amikor felveszek egy +10agit adó chestet és a 9% critembõl lesz 7% 😄 (cicába be, weapon reset és 10% akkor...)
szóval kb ~3% critet farag le mindíg nekem, de miért? WDB/WTF mappát ürítettem már, forumon meg ilyennel eddig még nem találkoztak
Jelenleg a t4 setbõl a sityak és a gatya az ami pvp-re is jó a többi felejtõs a chestet válast mindenkép le kell cserélni a season 1-es cuccra mert sokkal parktikusabb.A kesztyû az egyetlen ami warrior cuccból helyettesíthetõ t4 szinten a gruulból esõ kesztyût használom szerintem jobb a stocketek miatt mint a paladin t4 kesztyû.
Valami oknál fogva most minden warrior, rugó bepróbálkozik a legdurvább egy 61-es idióta ork warrior volt tegnap este av-n rámchargeolt útban az if toronyhoz.Két ütés volt de nem vette el a kedvét ugy 4-5 perc mulva megint bepróbálkozott hasonló eredményel.
Most délelött mentem egy pug-os gyors heroic rampartsot jó lesz pve-re is a retri paladin.Pláne ha van spriest a groupba egy potit sem kelett innom.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
V9ykn8_TZL0
amúgy a palánál nemtudom h jó-e h cs csak wep dmg-el fog dolgozni
még több lesz az 5k manával warricuccokban mászkáló palli persze kvanagyot fog ütni kritelni de selfhealre már nem marad(spdm párti vagyok)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
legs 14500 - 30x WSG mark
head 14500 - 30x AV mark
shoulder 11250 - 20x AB mark
hands 10500 - 20x AV mark
2hand wep - 27000 - 40x AV mark
1hand main hand 18000 - 20x EYE mark
1hand off hand 9000 - 20x EYE mark
trinket wands idols etc. 8000 - 10x EYE mark
Full S1 set + 2hand wep = 92250 honor 50x AB 30x WSG 90x AV
Az a 75K honor korlát az él még mert a hunteremmel elértem mi több a mait ha jóváirják akkor át is lépem.Most este a paladinommal voltam végre nem healerként nagyon jó a vindication imádom amikor bepánikolnak hogy eltünt a 15% életük és meg sem voltak ütve.A következõ patchban még kicsit buffolják a retri palát akkor nagyon jó lesz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WOW <3
karakter: Nikossz (vagy nikoszz mar nem emlekszem 😛)
Server: Arathor!
<#wow2>#wow2>
melyikvótaz?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ahhoz képest h 2 napom van 24k-t kifarmolni h köv héten minden arena1-et behúzhassak hát majd meglátjuk
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
én is most jöttem egy 40 perces 200:S honoros AV-ból amit 550 250-rõl buktuk el,mert valami Isteni közbeavatkozásra a sok hülyegyerek elkezdett hallgatni arra a 2-3 gyökérre akik RUSH RUSH-t spemmeltek a cheten......értehetetlen!!!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
mar letoltam 1 palat.
nemtetszik
anti hero
anti hero
amugy joak jatek :p
anti hero
anti hero
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
:o
anti hero
anti hero
ezt az oldalt keresem csak miután ujralett rakva a gép nem találom!
aki estleg ismeri az oldaslt vagy hasonlót legyn szives megosztani.
thx
██
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azthiszem ehhez nem kell komment.........
90%!!!! komolyan 90%!!!! Embernek FOGGALMA sincs az új AV-ról!!!
Ne haragudjatok,de ez kiborító😞((
Amint segítséget kértem csak leugattak és senki ,de senki az ég világon nemtörõdött a tornyainkkal....az a poén,hogy ennek ellenére SEMMIT nemtudtak befoglalni....teljesen értetlenûl állok a dolog elõtt😞
az utóbbi hónapokban nem wowoztam,de vettem a fáradtságot és elolvastam a kibebaszott peccsnótot az újjításokról és aszerint játszom AV-ben,de ez??? mi ez??? ááááááá kész vok😞
๏̯͡๏﴿
bárki bármit is mond az emberek fele azt se tudja mit kell csinálni tökmindegy milyen oldalon van