World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
wowwiki hunter builds
érdemes elolvasni szerintem, az oldalon lefelé van linkelve pár konkrét build is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mayday
Biztos ezerszer volt mar, de segitenetek talalni nekem valami tutis hunter talentet? Elsosorban DPS, Crit jellegu erdekelne, de nem tudom, hogy induljak neki pl armoryn, mit, kit keressek. Inkabb PVE, mint PVP.

Koszonom elore is!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Davidus
mennyit fejlõdtek a setek
s0(kék pvp) - s3(season 3 arena set)
legnagyobb buffot a retri pala meg a feral set kapja s3ban

V9ykn8_TZL0

Lacee
nyilván nub vagyok, de ehhez kéne valami magyarázat, mi a f... (fene) ez?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Davidus

V9ykn8_TZL0

tigeroo
hmmm

van egy rendkívül idegesítõ gondom, druiddal.
szóval buffok nélkül (talent nélkül) van 6% critem, egy 2h maceal.
karakter lapon az agility-hez azt irja, hogy increases crit.hit chance by 9%...OK mondom. Bemegyek maciba/cicába, dettó ittis 6% crit, DE!
Ha leveszek a fegyót cicában, akkor rögtön 9% critem lesz...felrakom a fegyót akkor marad ez az érték (9% crit)...
ám sajnos néha azt veszem észre 2-5-10percenként, random teljesen ez a "bug", hogy azt veszem észre hogy ujra 6% a critem..
Azért öröm látni amikor felveszek egy +10agit adó chestet és a 9% critembõl lesz 7% 😄 (cicába be, weapon reset és 10% akkor...)
szóval kb ~3% critet farag le mindíg nekem, de miért? WDB/WTF mappát ürítettem már, forumon meg ilyennel eddig még nem találkoztak
Szerintem jó dolog a cs weapon damage-re való cserélése.Az a paladin amelyik a warriorcuccokhoz ragaszkodik majd rájön hogy manna nélkül nem tud ütni healelésre amugy sem alkalmas a retri pala, max ha átöltözik healer cuccba akkor be tud segíteni a healbe.A sanctified judgement buffolása meg logikus és kimondottan kellemes buff lesz.

Jelenleg a t4 setbõl a sityak és a gatya az ami pvp-re is jó a többi felejtõs a chestet válast mindenkép le kell cserélni a season 1-es cuccra mert sokkal parktikusabb.A kesztyû az egyetlen ami warrior cuccból helyettesíthetõ t4 szinten a gruulból esõ kesztyût használom szerintem jobb a stocketek miatt mint a paladin t4 kesztyû.

Valami oknál fogva most minden warrior, rugó bepróbálkozik a legdurvább egy 61-es idióta ork warrior volt tegnap este av-n rámchargeolt útban az if toronyhoz.Két ütés volt de nem vette el a kedvét ugy 4-5 perc mulva megint bepróbálkozott hasonló eredményel.

Most délelött mentem egy pug-os gyors heroic rampartsot jó lesz pve-re is a retri paladin.Pláne ha van spriest a groupba egy potit sem kelett innom.
KapuBen
Szerintetek frostmagenek talentben az arctic winds vagy a winter's chill éri meg jobban?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

zeki
Sziasztok ide hogy tudom fel tölteni a guildünk adatait? elõre is thx

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Davidus
veterant ápgrédelik s3ban szal cserélhetsz😄

V9ykn8_TZL0

k O T T A
t4 kesztyû megvan meg a veteran cuccok a többi kell csak
amúgy a palánál nemtudom h jó-e h cs csak wep dmg-el fog dolgozni
még több lesz az 5k manával warricuccokban mászkáló palli persze kvanagyot fog ütni kritelni de selfhealre már nem marad(spdm párti vagyok)

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

shala
<#eljen>

non potest pluere aeternum

Davidus
+ 3x vindicator is 50k körül van

V9ykn8_TZL0

shaime01
chest 14500 - 30x AB mark
legs 14500 - 30x WSG mark
head 14500 - 30x AV mark
shoulder 11250 - 20x AB mark
hands 10500 - 20x AV mark

2hand wep - 27000 - 40x AV mark
1hand main hand 18000 - 20x EYE mark
1hand off hand 9000 - 20x EYE mark
trinket wands idols etc. 8000 - 10x EYE mark

Full S1 set + 2hand wep = 92250 honor 50x AB 30x WSG 90x AV

Lehet legalábbis az atlasloot irja.Általában 10-15k honor és 20-30 token egy item.A honort simán összelehet hozni egy hétvégén a mai termés 14K délutántól av-n.

Az a 75K honor korlát az él még mert a hunteremmel elértem mi több a mait ha jóváirják akkor át is lépem.Most este a paladinommal voltam végre nem healerként nagyon jó a vindication imádom amikor bepánikolnak hogy eltünt a 15% életük és meg sem voltak ütve.A következõ patchban még kicsit buffolják a retri palát akkor nagyon jó lesz.
BEAST
oo, mar lehet tudni hogy mennyibe kerulnek majd? 😄 Nem igazan neztem korul xd de azert erdekelne 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
voltam ma az õrsv. téri ikeaban vásárolni, az egyik falon a nappali butoroknál tollal fel van írva hogy:

WOW <3
karakter: Nikossz (vagy nikoszz mar nem emlekszem 😛)
Server: Arathor!

<#wow2>
melyikvótaz?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

k O T T A
mai szenevdés eredménye 8k honor a questtel együtt😄(ebbõl ugye még lejön nap végén)
ahhoz képest h 2 napom van 24k-t kifarmolni h köv héten minden arena1-et behúzhassak hát majd meglátjuk

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

<#eljen> ez sajnos nagyon igy van, s nagyon látszik is

[HUN]Crassus
szerény véleményem szerint kb 1 hónap mire a tudatlan faszkalapoknak is leesik,hogy SEMMI,de SEMMI értelme Rusholni hanem sokkal több honor ha megvédi a csapat a tornyait/bunkerjait.....
én is most jöttem egy 40 perces 200:S honoros AV-ból amit 550 250-rõl buktuk el,mert valami Isteni közbeavatkozásra a sok hülyegyerek elkezdett hallgatni arra a 2-3 gyökérre akik RUSH RUSH-t spemmeltek a cheten......értehetetlen!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

k O T T A
jah tudom még reroll is ugye?<#wink>

Narxis
Leech.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BEAST
l2p <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

k O T T A
36perc szenvedés 170 honorért nálunk ez az új av rendszer...(és közben meghalsz vagy 20szor mert próbálsz valamit csinálni)

"pályát"

anti hero

nem
mar letoltam 1 palat.
nemtetszik

anti hero

2 eve ez megy JOREGGELT CRASSUS

anti hero

BEAST
Meg mindig CoDra varsz? D😄D

amugy joak jatek :p

<#shakehead>

anti hero

BEAST
<#rinya>

Davidus
sírjunk hát<#szomoru1>

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
valóban qrvára vicces,de szerintem 2 héttel peccs kiadása után ilyen nagy araányú tudatlanság a playerek közt inkább elszomorító..

Lynx_TWL
😊))))

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

<#nyes>

anti hero

na ez tetszett <#nevetes1>

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Botond
Ja,gondolták úgyse kell védeni,ha crassus nagy arca eltorlaszolja a völgyszorost,akkor senki nem jut át...
na mi van mindenki elbujt a banyaban?
:o

anti hero

Pyotr
ez dupla post bocs

&#9608;&#9608;

<#mf2>

anti hero

Pyotr
Sziasztok, réggeben elvolt mentve kedvencek közé egy olyan blog vagy oldal amin meglehetett nézni mindenféle megközelités szerint h az adott realmen ki hogy (hányadik helyen) áll raidboss kill szerint.first kill, ki hányszor vágta le ...stb.
ezt az oldalt keresem csak miután ujralett rakva a gép nem találom!
aki estleg ismeri az oldaslt vagy hasonlót legyn szives megosztani.
thx

&#9608;&#9608;

Narxis
Én a barlangban vagyok mindig, szóval én defendeltem volna.<#idiota><#gonosz1>

[HUN]Crassus
lol most nézem! KÚRVÁRA IGAZAD VAN!!!és MAGHNAK is.....modnom playerek 90%-a!!! szomorú ám ez.....

[HUN]Crassus
30 percnél tizenvalahány tartaléknál.../szóval a végénél/

[HUN]Crassus

Azthiszem ehhez nem kell komment.........

90%!!!! komolyan 90%!!!! Embernek FOGGALMA sincs az új AV-ról!!!
Ne haragudjatok,de ez kiborító😞((
Amint segítséget kértem csak leugattak és senki ,de senki az ég világon nemtörõdött a tornyainkkal....az a poén,hogy ennek ellenére SEMMIT nemtudtak befoglalni....teljesen értetlenûl állok a dolog elõtt😞
az utóbbi hónapokban nem wowoztam,de vettem a fáradtságot és elolvastam a kibebaszott peccsnótot az újjításokról és aszerint játszom AV-ben,de ez??? mi ez??? ááááááá kész vok😞

Lynx_TWL
annyira boldogunk vaguynk egymásnak, hogy nálunk az ally nálatok a horda nyer mindig, hát szeressük egymást gyerekek.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Magh
Rengetegen nem is tudják, hogy mi változott, és harcolnak a graveyardokért, mint régen, közben a horda leégeti a 4 tornyot és nyer. Én ha elindulok capelni, egy percen belül garantáltan megjelenik 3-4 hordás, látom a minimapen is, hogy rugók/druidák capelik a bázistornyokat, aztán levágják õket, mert nincs support. Hiába írják be jól láthatóan tapasztalt PvP-sek, mit kéne csinálni, senkit nem érdekel, horda oldalon nyilván jelent valamit egy warlord rang, ha már lehúzott párszáz AV-t. Plusz ott a 10-20 sec elõny Belinda miatt. Ha van 10 normális ember, pillanatok alatt le lehet minden tornyot égetni, recapelni a sajátunkat, a maradék meg közben azt csinál, amit akar.

k O T T A
ez az av hétvége nagyon szar
bárki bármit is mond az emberek fele azt se tudja mit kell csinálni tökmindegy milyen oldalon van

Magh
Szerencsére összekapta magát az alli a hétvégére, a meccsek javát nyerjük - bár ez inkább a 10-15 normális tagnak köszönhetõ. Így talán összejön 50k S3-ra. Nem zavarna azért, ha némileg balanceolt lenne AV :/.