World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

utolag mind konnyu mar😊

Pedig ennel mar csak egyszerubbek vannak hatra.

igy utólag végiggondolva egy pi**aegyszerû fight, nemtom mit bénáztunk ennyit eddig rajta -.-

panther112
Kedvenc herom volt w3-ban, de grat😊

Tatyla
itt a kép a Kael killhez...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shala
<#taps>

non potest pluere aeternum

nah, buzi kael megdöglött végre...

Lazarus
scifi mmo <3
Magh
Vagy, mint én, mindkettõ 😊. Mindenképpen kipróbálom a WAR-t, bár sokat romlott a róla kialakult képem, és a WotLK-et is, pedig megvan a véleményem a TBC-rõl is. Én ráadásul mindkét lore-nak fanatikusa vagyok, ehhez még ha jönne a W40k MMO is, teljes lenne a kép 😄.

shaime01
vagy mind2-t^^

shaime01
warhammer szerintem ezzel a tul sok reklámozásal olyan lesz ,hogy az embermbe már annyira él ,hogy "omgwarhammergiefgief" ,hogy mikor kiprobálja folyamatosan csalodni fog benne mert ,hogy hoppez mégsem olyan.. ^^

wow ftw:p

Botond
Ez szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik. Aki akar majd vált, aki nem az meg megy lvl80ra. Bár lehet lesznek renitensek, akik a 3. utas megoldást választják, és egyik sem. :-)
Narxis
Nem a kinézetre gondolok, hanem úgy az egész, nézegettem screenshotokat, videokat és nem tudom elképzelni, hogy félretegyem a WoW-ot és majd ha jön a Warhammer akkor azzal játszak.De biztos lesz akinek jobban fog tetszeni.Ez van.Embörök vagyunk.<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hi, eladó 2 db 60 napos WOW Gamecard 6500 ft / db akit érdekel írjon.

s0n1c
Pedig a wow "hasonlóan" néz ki, mint a warhammer 😊
Narxis
A Warhammer pvp-re lesz megcsinálva, én úgy látom, hogy most WoW-ban a pve nagyobb szerepet kap.Nekem amúgy a warhammer nem nagyon jön be.

Lazarus
Mindenki a warhammertõl várja a megváltást... nem lesz jobb semmivel se mint bármelyik másik vakvágányra futott MMO, de ne legyen igazam
The Garrett
rengeteg premade av -t toltunk anno, amíg lehetett... 😞
mikor még Bloodscalpon voltak eu akkori legjobb guildjei ( nightmares asylum nightwatchers stb...), kurvajó kis meccsek mentek AVkon.

goodtájmz

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jazzy
video optionsban?!
Pókmalac
hi all

felbontást hol lehet állitnai a játékban??? mer nem találom:S lehet hogy láma kérdés de még uj nekem ez a wow

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

jah, oda aztán kéne egy normális raid-leader, nem lenne elég csak megtanulni a taktikot mindenkinek oszt tolni ^^
fun lenne, az biztos

BEAST
premade AV kell ide 😄 mekkora fun lenne mar, guild eventkent AVzni!: D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mentalitasban van a problema, a jatekosok mentalitasaban, lehetne most is szorakoztatobb a pvp, de a osszjatek teljes hianya miatt a pvp egyenlore marad teljesen kiszamithatatlan ki nyer az adott bg instaceben power..

anti hero

picket
honorwhore :l

&#3237;_&#3237;

tigeroo
warhammer online kijön talán meghúzza magát a blizzard is..
és kicsit beerõsít pvp terén a wow is (hogy necsak honorról szóljon az egész, hanem a pvp-rõl)
Lazarus
eu wow - eu bc - eu szerverek
usa wow - usa bc - usa szerverek

euból célszerû eu szerveren játszani az idõzóna miatt

Barney Tech
Vannak , de nagyon nehezen lehet szerezni...

Fúúdejó lesz s2 netherdrakem <#mf2>
Egy nap alatt sikerült 1.8k ratingrõl felmenni 2.3k-ra. Nerf locks lololol!
csak enyhén vagyok agyhalott így 7 óra arena után <#idiota><#idiota>

panther112
Nekem fixa ideám, hogy wsg/ab lenne az egyik legjobb pc játék, ha minden játékos azonos gear-t kapna bg alatt. Sajnos most (most=kb. 1 hónapja) 10 bg-re jut 1-2 élvezetes. Hogy a többivel mi a gond nehéz megmondani, talán az együttmûködés teljes hiánya, a boruló egyensúly a gyakran nagyon különbözõ gear miatt, kisebb bg-ken emberhiány, leaver-ek stb.
Mondjuk adja magát, hogy a random bg nem válik igazi taktikai játékká, mivel minden meccs más class leosztással megy, amit még tetéz a karakterek nagyon eltérõ felszerelése is. 10-15 fõs csapatoknál ez pedig már bõven elég, hogy ne legyen fix "nyerõ taktika". Ahhoz pedig, hogy valaki a harsona elõtt felmérje a csapattagokat, kitaláljon egy taktikát, amit majd dinamikusan hozzáigazít az akkor még nem teljesen ismert ellenfélhez igazi hadvezéri képességek kellenek😊 Ahhoz meg, hogy az emberek kövessék is kisebb csoda, hiszen gyakran még csak nem is köszönnek, buffolnak... Amíg a wow játékosok jó 70%-a honor farmként tekint a bg-kre nagy játék nem lesz. Pedig az "end-game" pvp része sok realm-en beszûkül bg-re és arénára, fõleg az olyan helyeken, ahol az egyik frakció kétszer annyi játékost tud felvonultatni, mint a másik. Sajnos ezeken a szervereken a world pvp egy-két akcióra korlátozódik, aminek, akkor vet véget a fölényben lévõ frakció, amikor csak akar.

ja ebben van valami.
amúgy ezt csak tesztként csináltam tegnap, kiváncsi voltam, mennyit változott a honorbeáramlási szint (de szépen meg lett fogalmazva :F) a régi verzióhoz képest.
hát kb. semennyire.

amúgy meg 1,5x ennyi is lehetne, ha nem 50-50% lenne a win-loss arány...
sajna sok hordásnak még mindig nincs lövése se arról, hogy mit is kéne csinálni az új av-ben... még mindig élnek a régi, rush-rush-rush beidegzõdések, holott már baromira nem errõl szól a móka...

Narxis
Azok a legendary itemek, nem tom honnan lehet szerezni.

Shortstop
ebben van valami 😄

amúgy erre tudja valaki a választ? #115902

Narxis
Jaja.<#violent>

panther112
A bg-ken szerzett honor nem a tudással, hanem a seggmérettel arányos sajnos😞 Legalábbis rampage ally oldal random bg-ken.

Lacee
az normális jelenség, hogy BRD közepén kidobott a szerver, és ha vissza akarok jelentkezni akkor betölt mindent, és utána disconnectel megint?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gyenge vagy, l2grind honor <#idiota>

Narxis
Mert szerinted, hogyan kellene válogatni?Aki komolyabban akar pvp-zni menjen arénába.Szvsz...

Az a baj a BGkkel, hogy barkit beengednek..

Narxis

Szerezd meg az enGB változatot, nincs különbség a kettõ között csak lokalizáltak.

panther112
észak amerikás sokkal jobb

Pókmalac
hi all

amikor szeretném fel telepiteni a tbc-t azt irja hogy: This version of The burning crusade is only compatible with the north american version of world of warcraft...tehát ha jol értem a sima wow nekem angliai verzio a tbc meg amerikai..és ez igy nem fér össze....akkor megszerzem ujra csak kérdés hogy melyik a jobb az angliai vagy az észak amerikás változat???vagy különbés nicns is közte

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

tigeroo
jah leszedtem ilyen dmg meter izét, szerintem csak a reakcióideje lassult be a wow panelemnek, amugy több a crit mint a bugos érték..
Mighty
AV-ben az a legnagyobb rohely, hogy lockok es hunterek tobbet healelnek ally oldalon, mint a healer classok....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Shortstop
narancssarga cuccot honnan lehet szerezni mert lattam hogy van ilyen de a jatekban meg nem talalkoztam vele.

Mighty
Csak ugy halkan megkerdezem, crit line mit mond? Szard le a megjelenitest, ha egyebkent meg jol mukodik.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mayday
Koszonom, ez nagyon jo lesz, azt hiszem! <#worship>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

azért változik mert human formában a fegyverskill is számít a critben, macskában meg tökmindegy milyen fegyver van nálad mert úgyse azzal harcol
nem érdemes foglalkozni a dologgal

Lazarus
Ja és aki retri-re több pontot rak mint 39 attól vegyék el az összes bubiját <#rinya>
Lazarus
Utálom a palákat, de mind2 jogos szvsz