166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#126236 mage -
#126235 Tankokból komoly hiány van. -
KisKolok #126234 Köszi.
Amúgy mindenkivel közlöm hogy EQ2-t untam meg, mivel ott csak "pick-up-raid"-elés megy összevissza, a legtöbb boss ölhető minimális skillel, kicsit siralmas :-\
Csak látom az eladási listákon még mindig előkelő helyet foglal el a WoW, ez a topik is pörög- gondoltam belekóstolok.
EQ2-ben is azért voltam illusionist-al, mert kevés volt belőle és "kellett", akkor felteszem úgy a kérdést: mi az ami lvl70-en nagyon hasznos, sok kell belőle a raidre, és nincs túljelentkezés? -
#126233 amúgy olyat kezdesz amilyet akarsz:)
ragnaros jó, sok a magyar viszonylag.
de biztos van már valami elképzelésed. pl. varázsolni akarsz vagy egy nagy kardal ütni...?
próbálj ki mindent, lvl 10ig "próbaként" húzz fel egy-egy karaktert...
a puding próbája az evés..
-
Savmacska #126232 -
#126231 még 1 hónap van iskolakezdésig...
biztos hogy kell ez neked? -
#126230 -
KisKolok #126229 Újoncként milyen karaktert érdemes indítani, ha főleg az endgame raid-tartalom érdekel, és nem healer akarok lenni?
(illetve a Ragnaros jó szerver-e ilyesmire?) -
Chris #126228 Vki aki naprakészebb segítsen picit, a warriornál a flurry és az enrage még mindig össze vannak kapcsolva úgy, hogy egyszerre csak az egyik lehet aktív? Kutakodtam, de semmi biztosat nem találtam. -
#126227 töltsd ki web-form-ot oldalon, én is várok már rá h választ kapjak egy ideje -
#126226 57-58-at meg aki trükkös - és hordás, ha alli pvp szerveren ez fájdalmas móka lehet - Outlanden csinálja zöld outlandes cuccokban Bonechewer orkokon... bár ha DK-val el lehet zuzni 57-ig kezdőhelyen akkor onnantól kezdve már játék lesz felmenni 58-ra sok-sok free xp küldivel... (AV, Zeldás bohózat, Stealing Knowledge és társai)
de mindenesetre outland+chopper+crusader strike+szürke DK oneshotolás=win. -
3333 #126225 Barmilyen esely a feltort accom visszakapni a secret questionra valo valasz nelkul..? franc se emlekszik mar ra.. 1000eve volt.. -
#126224 DK kezdőre senki nem tud bemenni. ott kb lvl57ig lehet eljutni aztán max utána gankelhetig őket EPLen. de akinek van agya ez elhúz másik zónába meglépni azt az utolsó szintet. az igazi gank outlanden kezdődik:D -
kr1szmester #126223 Miért nem tud válaszolni senki a kérdésemre? O.o
Csak annyi, h nem tudom felpatchelni. A patchlist rendben, 4 reinstall 4 repair sem segített...Nem tud valaki megoldást? -
#126222 Strengths: Atlternative to Warrior, Paladin, or Bear Tank
de az alapján h mennyien fogják campelni a DK-kat, én inkább egy "leveling up to 56"-t írnék -
#126221 amúgy az is esélyes hogy a következő buildben már m,egint más talent lesz ott:D -
#126220 a hivatalos oldalnak jobban hiszek. ráadásul azt tegnap frisstítették az mmochamipon féle kalkulátor meg 3 napos -
YakHead #126219 Jól hangzik, csak egyik helyen nevén nevezik a spelleket, amire hat, a másik helyen meg nem
Na majd pár hét múlva biztos letisztulnak a dolgok. -
#126218 nekem se kell, így mindig önmagam árnyéka leszek -
ShaiHulud #126217 akkor jo szorakozast az 50 fokban (mondjuk nem most:D) -
#126216 ki a ráknak hiányzik az árnyék. életben is utálom :D -
#126215 szerintem az táp talent. 5 crit DW-el pillanatok alatt összejön és már nyomhatod is az instant healt
-
ShaiHulud #126214 no para, shaman kurvajo lesz :) -
YakHead #126213 ÓÓ az zsír.
Ja wowhead-en kicsit ki van bővítve az a malestrom weapon nevű talentígy már nem tűnik olyan rossznak -
#126212 Tud valaki biztosat honor és arena pont resetről? -
#126211 A Windfury totemből +20% passzív melee haste totem lett, a RNG csökkentése érdekében. -
YakHead #126210 Pfúúú...háááát elég hiányos a Sámán kaszt enhancement ága még, illetve van egy kis kavarodás a mélyebb szekcióban. Pl. nem értem, hogy mit keres ez a Malestrom Weapon nevű - szerintem enha ágon totál felesleges - talent ilyen mélyen ennyi pontért ezen az ágon?
Tudom, hogy nem kell aggódni, még sokminden fog változni csak furának találtam így első ránézésre -
YakHead #126209 omg...
Kérdés: Blizzard oldalon a WoTLK talentkalkulátoron, sámánnál enhancement ágon van az az improved windfury totem, amit ha kirak az ember akkor 4% mele haste-t ad. Na most akkor a trainernél tanult windfury totem már nem plusz egy ütést fog adni extra attack powerrel a melee party/raid tagoknak, hanem haste-t? Vagy a windfury totem marad a régi, csak ezzel a talenttel még egy kicsit fel is lehet turbózni? Vagyis az extra egy ütés mellé még haste-t is fog adni?
(Istenem, egy rövid kérdést akartam feltenni, erre tessék...) -
#126208 egy két modellen van már öv mesh. lehet eltérnek végre a régi megoldástól és a páncélzat valóban páncél lesz nem pedig egy textúra a modellen. -
#126207 árnyék mozgásban -
#126206 Challenges: Leveling up to 80
-
#126205 Csak akkor ha druid csinál valami qestet?Mer én aztis hallottam. -
Tusy #126204 - guild member írta július 7.-én :
Blizz lezarta az accomat. Azaz lezarta azt a reszt ahol fizethetnek.
Azt mondtak masok, hogy azert zartak le es lett Challanged Account, mert az acc nem HU-n volt regizve de en most magyar bankkartyaval akartam fizetni.
Tehat most en irtam a Blizz-nek levelet... de addig pause Sad :(
Meg Game Cardot sem tudok ADD-olni Sad
-
#126203 marad a 2/2/2 leosztás és a runeforgeolt fegyert nem lehet enchantolni -
ShaiHulud #126202 http://www.worldofwarcraft.com/info/ -
#126201 Az írásjeleket azért találták fel, hogy megértsük az írott szöveg mondanivalóját. Használd őket, vagy számolj azzal, hogy nem tudjuk mit gépelgetsz össze. (3 sor, a végén 3 felkiáltójel. Szép statisztikák.) -
#126200 Átutalás sima számlára drága, és lassú. Számolj egy rakás költséggel (főleg otp-nél), és kb egy héttel mire megérkezik a pénz. A helyzet csak akkor más, ha iban számláról van szó. Akkor jóval olcsóbb, és 1-2 nap.
wow-ot meg arról fizeted, amiről kedved van, Blizzardnak semmi köze hozzá, és ha rinyálnak, akkor meg is lehet mondani nekik. -
YakHead #126199 Nyami
Húúú mennyit fogok én itt lógni, míg megint kiókumlálom a "legjobb" elosztást -
ShaiHulud #126198 ejj maskor frissitek mielott pastezek:DD -
ShaiHulud #126197 Re: Lowered 60-70 exp a permanent change? 07/21/2008 08:42:40 PM PDT
Yes, we're planning on speeding up leveling in the 60-70 range. Keep the feedback coming. We are still adjusting it. Let us know what levels you are in what areas in this bracket.