166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #126279 5 man DK (lvl61-64) Blood Furnace run, healer nélkül
atombrutál, mage-ek, lock-ok mehetnek nyugdíjba x)
jah, forrás ofcoz FS! -
#126278 Ahogy ez BC kijövetelekor is volt. Le is gankeltek a Dark Portalnál... -
HUmanHunter #126277 akkor örülök -
#126276 Eléggé! -
HUmanHunter #126275 ha egy 70 es, full pvp itemekben lévő mage nem tud megölni egy 61 es outland questes cuccokban lévő dual wieldes sámánt az szégyen? -
HUmanHunter #126274 10, innentőle ^^ -
#126273 akkor sorry :D
grp buff, aoe cc, poly, burst dmg
stealtherek inkább solo karik szerintem, nem azt mondtam, hogy alkalmatlan a grp pvpre -
#126272 pörgess vissza ott a kép a gnóm dkmról
a dk armor designok egyenlőre jól néznek ki, semmi giccses szarság mint pala t6 -
gatyo #126271 Alább pve raidekről volt szó, de kifejtenéd grp pvpben miért jobb a mage? :-) -
#126270 láttál már gnome dkt? :D
- armor designokon változtattak e valamit? (értem ezalatt: plate még mindig úgy néz e ki mint egy latex)
- dk pvpről bármilyen info? (azonkívül, hogy atm táp)
- norhtrendi pvp zóna/új bgk
-
WiLDoR #126269 mikor küldik már a beta key-eket?
ésénfogokekapni????? merazneed... -
Dr DeViLKiNG #126268 Ha valakinek kérdése van betaval kapcsolatban (ingame dolgok), ne fogja vissza magát :p -
#126267 grp pvp szempontból egy mage jóval hasznosabb -
geristar #126266 Ha Tiszaújvárosi Camelot akkor én is közelben lakom. 20km-re van tőlem! :) -
KisKolok #126265 Rajtam nem múlik, majd integess Zherum-nak -
gatyo #126265 Szerintem ez hülység (mage>rugo). Egy rugo soha nem fogy ki a manából, képes 10-15 secig stunban tartani, lassit, pár secig képes CCzni combatban (gouge, blind), sokáig combaton kívül (sap). Szerintem legalább annyira hasznos mint egy mage... -
YakHead #126263 Melyik megye? Melyik Camelot? -
Savmacska #126262 Nincs mit, és sok sikert :) Legalább majd genkeljük egymást -
#126261 mellesleg en hajnal 1-ota grindeltem mostanaig, es nemvolt 1db restart sem ;) (EU@BS) -
WiLDoR #126260 most már van olyan is, hogy rolling server maintance vagymi, újrainditják a servereket egyszer, azt csá, megvolt a szerdai karbantartás... -
Chris #126259 Mi a franc van? Mennek a szerverek. -
Dr DeViLKiNG #126258 Az orosz kapcsolatok néha nagyon jól jönnek
-
#126257 Lesznek paran, akik nem akarjak/tudjak megvenni a megjeleneskor a kieget. Ezek kozul szep szammal akadhat majd, aki ebben eli majd ki perverzioit. -
#126256 Mekkora nagy hordás pala gankeket ígértek azt nem volt abból se semmi :p -
#126255 aki nem veszi meg elso nap a kieget az ott fog gankelni ^^ -
WiLDoR #126254 flurry és enrage egyszerre is lehet aktiv.
egyik plusz attackspeed, másik pluszdmg.
ami már nem stack-el az a deathwish + enrage, ez a kettő már nem adódik össze... -
WiLDoR #126253 "DK kezdőre senki nem tud bemenni. ott kb lvl57ig lehet eljutni aztán max utána gankelhetig őket EPLen. de akinek van agya ez elhúz másik zónába meglépni azt az utolsó szintet. az igazi gank outlanden kezdődik:D"
nem lesz itt semmilyen gank. aki nem rerollol, az tuti, hogy megy felfedezni az új zónákat, meg ott fog bóklászni, questelni, ahelyett, hogy azzal szúrná el az értékes, felfedezésre váró időt, hogy gankelgessen.
túl nagy lesz az újdonság élménye ahhoz, hogy az emberek azzal szórakozzanak, hogy gankelik a kicsiket (bár 1-2 qrvára retardált tuti, hogy lesz, de azokat könnyen el lehet majd kerülni).
aki meg speeduplvl-ezi a dk-ját, úgyis beéri alig valamivel később a friss 80-asokat is, max. 1-2 nappal... -
#126252 what an excellent choice
(bár nekem az ork racialja jön be a legjobban ha közelharci karakterről van szó)
-
KisKolok #126251 Thankyouthankyou:)
Troll Warrior lettem a Ragnaroson. -
Chris #126250 Ok köszi. -
#126249 Amit te beszólásnak neveztél, az BT clear-ig tartó személyes raid tapasztalat. Iszonyat nehéz mage-ként bejutni egy realm top 5-10 guild-jébe. Ha nem értesz kimagasló szinten a mage-hez, pár raid után megköszönik a részvételt, és kiraknak... Ez a többi class-ra nem jellemző (szintén személyes tapasztalat). Bár biztos attól is függ, ki hol játszik, én a Method-dal voltam egy realm-en, ally oldalon... szóval a lecke fel volt adva. -
ShaiHulud #126248 szerintem sosem volt igy. deathwish es enrage nem lehet egyszerre, az elvielg most sem lehet. -
ShaiHulud #126247 "Talent calculator stats may differ from those seen in the Wrath of the Lich King beta, as they may reflect more current information."
marmitn a wow.comos szoval elvileg az frissebb mint az aktualis beta verzio. -
#126245 az kár... -
#126244 :DD!
hátt sajna akit ismerek személyesen az mind törtön nyomja..:( -
Savmacska #126241 Tank, ez főként warrior vagy pala tank , holy pala, resto drood, és resto shaman, bár ha úgy nézed tank és healer mindig kell és mindig hiány van belőle, panther112 a beszólásod: annyi van mint a szemét ez nem igaz... a rugoból nincs több egyik kasztnál sem, a mage nem haszontalan mint egy rugo kaja/pia raid buffok, és végtelen időkig bír cc-zni, hisz a rugo csak sapolni tud azt is csak 1x még nem kerül combat-ba, se raid se party buff semmi, tehát mage midnig is fog kelleni, és elég kevés skilles mage van sajnos, aki tudja mikor mit kell tenni...off -
#126240 te nem is laksz messze tőlem,lehetne már valami WoW találkozó itt a megyében,igaz vagy 2 éve volt a Camelotban keményen voltunk 7-en -
#126239 -reklám-
éééés ha érdekel eladó account akkor vegyük fel a kapcsolatot... -
#126238 jó tank mindíg kell.
(warrior-pala-druid)
amúgy az EQ2 után olyan egyszerű lesz a WOW mint egy százas szög, hamar belefogsz jönni :-D -
#126237 lol annyi van belőle, mint a szemét