World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
omg wtf skilles vagyok
๏̯͡๏﴿
druidal csak mangle + rip / ferocious
warlockal most éppen affli farmoláshoz ua,coa,corr,siphon drain life ! (ez sok gomb!! 😄 )
hunter - steady shot + kill command
ezeket használom..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem a mage dögunalom azzal a pár gombjával. Szerintem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Még esetleg rugóban is lehet gondolkodni, csak hát 70-re felhúzni szerintem nem egy leányálom...<#alien>#alien>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Erõsen gondolkodom hogy én is az arathoron inditok egy akármit és annak fügvényében viszem át a paladinom meg a hunterem a nordrassilnak magyar szempontból vége no meg az arathor jobb ally oldali battlegroupban van.
vmi részletes magyar leirás nincs a játékrol???hogyan kell tanulni,küzdeni stb?
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
nerf=egy kaszt, képesség vagy tárgy gyengítése, általában a balansz elõsegítésére tett gyenge próbálkozás a fejlesztõk részérõl (eredetileg a nerf egy szivacs szerû anyagból készülõ játékfegyvereket gyártó cég, vagy márka). O.O
ಥ_ಥ
ha az accom eu-s de a wow-om usa-s de átírom a realmlistet az us-ra akkore tudok fellépni? 😄
akik most is aktivan jatszanak megkerdeznem hogy mennyire erdemes lockot kezdeni? magyaran hogy allnak a lockok, megmindig overpowered vagy voltak nerfek? bar nehez elkepzelni. csakmertnemkisertemfigyelemmelazesemenyeket!
60-75 kb bár sztem badge-ért nem éri meg ilyet venni
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ಥ_ಥ
Szal talentoljak át? Megfontolom.
inkább ezt használd
bár ha elérem majd a 495 resi cap-et, akkor utána már jó lesz...
V9ykn8_TZL0
ಥ_ಥ
már csak trinketekkel vagyok bajban amúgy minden kész és szép
de jó lesz a kis gnómokba belekrittelni mikor aoe-znek és ugrálgatnak😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
bár nem is nagyon erõltettem a dolgot, ez is csak 1 teszt volt 😊
csak ajánlani tudom...