166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#126319 saját Maghmadar -
#126318 WTB béta kulcs -
#126317 azt vicces lesz bevinni majd arenaba -
#126316 :D:D -
#126315 te menjél vissza aocozni -
#126314 merges gnom -
#126313 pl devilsaur -
WiLDoR #126312 rugó jah, tényleg imba lesz, de szerintem az új destrolock se lesz pite.
az a chaos bolt nagyot fog ütni bizonyos kasztok ellen (no more bubihs)
meg néztem egy lock movie-t is a demon form-ról, hát kellemes lesz.
úgy néztem megkapja az éppen elől lévő démon speckóit is (felgárnál pl. charge, bár lehet ez spéci demonform képesség).
mókás lesz, jah...
amire viszont baromi kiváncsi lennék, hogy a hunternél az 51 pontos talentnél miafranc lesz az az exotic pets... -
#126311 Ameddig ilyen linkszféle tőrös ratyik játszanak vele, addig nem lesz gond -
#126310 egyértelműen a rugó lesz a legimbább -
#126309 és tele lesz a LFG csatorna ilyennel:
"LF1M DK...or DK to BF"
-
#126308 Errol van szo... most mindenki tatott szajjal nezi a dk ujdonsagokat es azon gondolkozik mi lesz az uj karakterenek a neve csak mert... jujdeimba... kozben ha jobban utananeznenek az emberek latszodna hogy mar most is elegge jol mukodik a rendszer, csak a szamokat kell kicsit balanceolni... ennek ellenere nem latom a "huhaalockhuntershamanpaladinmilyenimbalesz" hozzaszolasokat, pedig 1-2 uj cucc kifejezetten erosnek tunik, amiknel szinten majd a szamokban lesz aprobb valtozas. A dk is olyan lesz mint a tobbi, annyi kulonbseggel hogy par honapig 100x tobbet fogunk latni belole mint barmelyik masik kasztbol :D -
#126307 Ja meg azért nem csak dk-knak lesznek erös spelljeik.uj talentek stb minden kasztnál pl ez elég durva föleg a metamorphosis -
#126306 Nem kell beszarni a DK-któl. Rögtön kezdésnél imba kék cuccokat kapnak, hogy gyorsan fel tudjanak zárkózni és ne kelljen sokáig szopni a faszt Outlanden. Kb 65-66 környékén fogják lecserélni a cuccaikat és balance-olódik a DK dolog. 80-ra már egyenrangú lesz minden karival. -
#126305 3 magevel toltuk heroicon. Akkor nerf mages is? -
HUmanHunter #126304 nem 20 m magasról ugrott le hanem kb 3 de az minek számít ha nem leugrásnak? -
WiLDoR #126303 én is öltem meg 62-es affli lock-kal 70-es lock-ot, még anno Harpa-val, mikor szinteztem.
még screenshot is van róla vhol a gépemen, előkereshetem x) -
YakHead #126302 Jééézus máriám. Jobb, mint az ötfős Shaman bohóckodás apám. Na kiváncsi leszek, hogy idővel hány DK fog rohangálni(tuti, hogy nekem is lesz egy....majd valamikor) -
#126301 ne is figyelj a többiekre... amikor crassus szájalja ugyanezt az skillből van, te meg csak afksokat tudsz ölni -
Chris #126300 Szerencsétlen mage balesetet szenvedett ő meg legankelte. Javaslom tiltsuk ki az agresszort a topikból! -
#126299 jaja , amugy 9 szint kulonbseg meg ugyis necces ... mas meg se tunna karcolni a 70-est de a mi Hary Janosunk megolte ... ez a nagy dolog ;) -
#126298 sámán kollégánk pedig látva a zsíros prédát rávetette magát...csóri mage meg csak kapkodott össze-vissza low hp-n:) -
#126297 Megfejtettem a rejtélyt!
"zangarmash határán leugrott elém egy gnome mage flying mountról"
valószínűleg 2k hp-ja maradt a nagy ugrás után.......:P:)
-
#126296 tisztelt bíróság, ezen kijelentés után javaslom a gyanúsított pszichiátriai vizsgálatát az ítélet meghozatala előtt! :) -
HUmanHunter #126295 nembaj, megöltem nekem jól esett :D -
#126294 hát akkor ezt sajnos nem tudjuk perdöntő bizonyítékként elfogadni -
HUmanHunter #126293 de faszom se tudja már hogy hívják a csávót :D -
#126292 ja jó. midig elfelejtem hogy ez már a 21. század:D -
#126291 tegyetek fel keresztkérdéseket!
előbb-utóbb úgyis bevallja hogy hazudik :D -
HUmanHunter #126290 armoryn megnéztem -
#126289 Farmbot volt :D -
#126288 és zet te honnan tudod?-.- -
HUmanHunter #126287 2 arénás cucca volt 2 varrott a többi meg ien natúr honoros -
HUmanHunter #126286 vagyis amikor elnyomta a frostboltot és én kijöttem polyból akkor nyomtam purget -
HUmanHunter #126285 hellfire és zangarmash határán leugrott elém egy gnome mage flying mountról frost nova én honor trinket polyzni akart earth shock elblinkelt felrakta az ice barriert[purgeval leszedtem róla mindent] úgy polyzott, egy frostbolt fire blast, odaértem WF procolt+stormstrike earth shock még 1x és meghalt kb így volt :D -
#126284 de van benne ráció
ha a mage neve afk-val kezdődött... -
#126283 nagyon santit ez a story....
4,5k hp vs 11k hp
0 resi vs cca400 resi
cca 300 spell dmg or 1000 ap vs 800-900 spell dmg....
hmm hmm -
maniac001 #126282 Kicsit kiestem mostanában az eseményekből. A DK plate armoros lesz vagy mailes? -
#126281 Attól függ:D Ha elszaladtál travel formban ő meg szart rád akkor neked szégyen hogy örülsz:DD -
#126280 Azért álltak a dark portalnál 3 napig a gyépések. Akinek nem kocka volt a jele az oviban, azt vagy át kellett kísérni, vagy átidézni. Túloldalon meg már szent a béke, mert úgy dől az ikszpé. /spit