World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nalunk legtobb mana potit a hunterek isszak, szal van manajuk es imba damaget is tolnak😛 amit eddig megsporoltatok repairre az most mehet a manapotikba😄
mit nyavajog itt egy hunter repair költségen??
Kérdezz meg egy MT-t mennyibe kerül neki egy raid.....Bahhh megáll az eszem!
Kérdezz meg egy MT-t mennyibe kerül neki egy raid.....Bahhh megáll az eszem!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
igazából lehetne egy-két óra global totem cd, az lenne csak az igazi, de ennek a mostaninak is örülök :p
ಥ_ಥ
otp-s call centeres nem tudja egy webcard cvv-jét hol keresse, amikor az lenne a webcard lényege, hogy interneten fizess vele? küldd el a hold sötét oldalára kekszet termeszteni.
ಥ_ಥ
66os allis magem(human,nem gnóm) bloodscalpon cserélném bármelyik szerón bármelyik oldalon paladinra vagy sámánra.Min 50esre.
igen mert hiába írtam be azt amit kaptam, vagy semmit nem fogadta el, és már próbálkoztam sajnos háromszor, szóval gondolom majd éjféltõl lehet megint. az otp-s call centeres azt mondta hogy elképzelhetõ hogy annak a kártyámnak az utolsó 3 számjegyét adjam meg amihez ez a virtuális kártya tartozik. ezért kérdem hogy másnál is volt-e ilyen jellegû baki.
Eddig is parasztság volt az ,hogy a hunter alig fizetett repair költséget.. enniy erõvel ha ankh vagy soulstone-al halok meg akkor ne kapjak -10% durát és kiegyeztünk :p
A kedvenc kasztom pedig a shaman "volt" .. régi szép idõk windfuryjai.. :p
persze most kaptunk szép buffot ami szép.. mondjuk az ,hogy warrior ellen CD függö legyek kicsit szivenütött (shamanistic rage) :p
persze lehet irni ,hogy überimba buff (az is!) de hivj ki duelre egy shamant aki kipakolja az összes totemet elöre simán nyer.. után olyat aki nem pakol le minden totemet (agi,str,psnclean,searing) és simán veszt😛
/target myself /cry more
A kedvenc kasztom pedig a shaman "volt" .. régi szép idõk windfuryjai.. :p
persze most kaptunk szép buffot ami szép.. mondjuk az ,hogy warrior ellen CD függö legyek kicsit szivenütött (shamanistic rage) :p
persze lehet irni ,hogy überimba buff (az is!) de hivj ki duelre egy shamant aki kipakolja az összes totemet elöre simán nyer.. után olyat aki nem pakol le minden totemet (agi,str,psnclean,searing) és simán veszt😛
/target myself /cry more
Nem, de a raid kedvéért elég sokan voltak. Mint ahogyan nem minden hunter bm. A hozzászólásom az egész hunter kasztra vonatkozott, nem a bm hunterek engineer platformjának szélsõallis vonulatára <#idiota>#idiota>. Biztos vannak más okok is, és nem a javítási költség a legfontosabb. A mana miatti dps kiesés pl akár az egész raid dps-ét befolyásolhatja, de ez mellékes, lényeg, hogy most már õk is kifizetik azt a 40g-t <#eplus2>#eplus2>
ಥ_ಥ
Igen, mert minden hunter engineer ... alap.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hidd el nem igaz az elmúlt 5 napban szarásig pvp-tem és a %-os arány 80-20 sacc/kb az allynak....érdekes módón este 22 után kicsit jobbak az esélyeink,de egész nap szinte full szopás.Mai 8 AV-ben 7x kikaptunk 1x nyertünk csak...Hidd el a nagyszámok törvénye alapján jóval jobb az ally minden BGRP-ban....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Dögöljön meg a szomszéd tehene is... legjobb hozzáállás.
Az, hogy esetleg jumper cable-el fel tudott szedni valakit a hunter, az teljesen lényegtelen, vagy hogy átlag hunternek nincs manája egy bossfight negyedére sem, hogy ha bm hunternek meghal a petje, akkor nem tudja megetetni utána, meg hogy évek óta bent van valami a játékban, aztán egyszercsak bugnak nyilvánítják. Majd bugnak tekintik azt is, hogy a kedvenc kasztod egyik hasznos képessége mûködik. Akkor majd sírsz, és mi majd helyeslünk a blizzardnak, hogy megérdemelted. Örülni fogsz neki. Kötelezõ. <#nezze>#nezze>
Az, hogy esetleg jumper cable-el fel tudott szedni valakit a hunter, az teljesen lényegtelen, vagy hogy átlag hunternek nincs manája egy bossfight negyedére sem, hogy ha bm hunternek meghal a petje, akkor nem tudja megetetni utána, meg hogy évek óta bent van valami a játékban, aztán egyszercsak bugnak nyilvánítják. Majd bugnak tekintik azt is, hogy a kedvenc kasztod egyik hasznos képessége mûködik. Akkor majd sírsz, és mi majd helyeslünk a blizzardnak, hogy megérdemelted. Örülni fogsz neki. Kötelezõ. <#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
Ugy tünik patch ota nem nagyon voltál bossfighton, ugyanis nálunk hunterek továbbra is rendszeresen tulélik ha esetleg vájp van. valszeg bug ? o.O
". Az usa és eu fórumon is ment a sírás a repair költségek miatt. "
végülis amikor egy egy kiadosabb wipe után nekem 40g repair költégem van te meg 10gbõl bevásárolsz magadnak nyilat a kaját meg ha okos vagy megfözöd magadnak:p + hunterel uj mend petjével kibaszotul könnyen lehet farmolni akkor már ne ,hogy repair költséget is megusszátok... ^^
végülis amikor egy egy kiadosabb wipe után nekem 40g repair költégem van te meg 10gbõl bevásárolsz magadnak nyilat a kaját meg ha okos vagy megfözöd magadnak:p + hunterel uj mend petjével kibaszotul könnyen lehet farmolni akkor már ne ,hogy repair költséget is megusszátok... ^^
Crassus csak nem volt elsõ killing blow-ban, azért jött sírni. <#idiota>#idiota>
Ez az a battlegroup, ahol mindegyik oldal mindig veszít...
Ez az a battlegroup, ahol mindegyik oldal mindig veszít...
ಥ_ಥ
Itt is olvastam hogy jelentõsen erõsebb az a battlegroup csoport ally oldalon no meg a nagy crassus is azt bírta kinyilatkozni hogy szívnak hordásként rendesen, és nem csak av-n hanem mindegyiken.Persze az is lehet hogy túlzott kicsit pedíg nem szokása és egyszer kikaptak és azt élte meg kicsit nehezebben<#vigyor2>#vigyor2>
Mindenesetre a conviction battlegroupon av kivételével szinte lehetetlen nyerni mindenhol kevesebb ally oldali játékos van és azokból is egy-kettõ tutira leechel.A másik hogy pve szerver a nordrassilról csak az arathor jöhet szóba mivel ott a legnagyobb a magyar populáció a quel thalas meg ugyanezen a bg csoporton van oda meg minek mennék.
A receptes tippet köszi nézem is.
Mindenesetre a conviction battlegroupon av kivételével szinte lehetetlen nyerni mindenhol kevesebb ally oldali játékos van és azokból is egy-kettõ tutira leechel.A másik hogy pve szerver a nordrassilról csak az arathor jöhet szóba mivel ott a legnagyobb a magyar populáció a quel thalas meg ugyanezen a bg csoporton van oda meg minek mennék.
A receptes tippet köszi nézem is.
Én semmit nem zárnék ki, ha embertársaink teljesítményérõl (vagy annak hiányáról) van szó <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
AH-ban nem is fogod látni a receptet mert BoP, cooking daily quest eredményeképpen lehet hozzájutni.
"no meg az arathor jobb ally oldali battlegroupban van"
Na ezen jót mosolyogtam, honnan ezt honnan veszed? Kizártnak tartom, hogy Blackout BG-nál bénább lenne bárhol máshol az alli...
Na ezen jót mosolyogtam, honnan ezt honnan veszed? Kizártnak tartom, hogy Blackout BG-nál bénább lenne bárhol máshol az alli...
cartographer, mapinfó, metamap pl.
Mi is a annak az addonak a neve ami kiirja a mapra a koordinátákat ? -.-
non potest pluere aeternum
Ez igaz. behúz többet, dotol és fearel. Ráadásul az elementálok nem is húzzák be egymást ha befeareled a többi közé. A plató a lockok helye.
Apropó hunter pet.Most a patchal kijött egy pet kaja ami ad +20 strenghtet de sem ah-ban nem láttam pedig naponta nézem a wowheaden is csak annyi van hogy drop de hogy hol arról nincs szó.Találkozott már valaki ezvel a receptel és ha igen hol?
No igen a lock az nem is farmol hanem szüretel.Bárkinek meg kell állnia enni inni 2-3-4 mobonként kivéve a warlock.Az elementál platón ha van egy warlock másnak nincs is maccsa sem szedegetni a mote akármiket egy banish egy fear egyet meg kivégez, teszi ezt ugy hogy semmibe nem kerül neki
No igen a lock az nem is farmol hanem szüretel.Bárkinek meg kell állnia enni inni 2-3-4 mobonként kivéve a warlock.Az elementál platón ha van egy warlock másnak nincs is maccsa sem szedegetni a mote akármiket egy banish egy fear egyet meg kivégez, teszi ezt ugy hogy semmibe nem kerül neki
Nekem is van egy T4-es hunterem. És igazad van, a legfeelingesebb kaszt. A gond ott van, hogy a blizz a hunterekhez való hozzáállása az, hogy egyik kezével ad, másikkal elvesz. Gondolok itt a rendszeres pve nerfre, ami által még nélkülözhetõvé teszik raidre. Az usa és eu fórumon is ment a sírás a repair költségek miatt. De pl. egyiknek se jutott eszébe hogy a lõszer és a pet kajája is pénz. Mi lenne, ha a hunterek meg azért tüntetnének hogy a casterek akkor mától ne tudjanak csak úgy lövöldözni, kelljen hozzá reagens. ha már nincs FD boss fightok alatt, nem úszom meg, akkor úgy fer hogy nekik IS kelljen ammó. Ne lehessen shadowboltot lõni csak ha elõtte vesz reageseket mint a huntákok lõszert. Hm?
A gombok...Shamie01 eszemben sincs gombokról vitatkozni csak írtam hogy nekem miért unalmas a mage. Affli lock-al farmoláshoz a CoS, siphon life UA, corruption, life tap, drain life, drain soul spellrotációt haználom. Ez azért jó, mert a harc végén full életen és full manán vagyok, így nem kell megállni.
A gombok...Shamie01 eszemben sincs gombokról vitatkozni csak írtam hogy nekem miért unalmas a mage. Affli lock-al farmoláshoz a CoS, siphon life UA, corruption, life tap, drain life, drain soul spellrotációt haználom. Ez azért jó, mert a harc végén full életen és full manán vagyok, így nem kell megállni.
Nem tudom mi a bajod, ha kényszert érzel rá, hogy elmeséld az egész életedet, akkor csak nyugodtan, mi nem tartunk vissza, csak nem a fórum rá a legalkalmasabb. Pedig el sem hiszed mennyire kiváncsiak vagyunk rá! <#idiota>#idiota>
Anyukádat meg én is emlegethetném, csak hát ez a különbség kettõnk stílusa között...
Anyukádat meg én is emlegethetném, csak hát ez a különbség kettõnk stílusa között...
ಥ_ಥ
Mondtad és akkor is az a kedves idõsödõ hölgy jutott eszembe aki elõször mosolygott rád de sebaj majd köt neked karácsonyra helyes mellénykét a régit ugyis kinõted...
Mondtam már, hogy írj blogot? Mert ha nem (vagy nem emlékszel), akkor most mondom. Sõt, szerintem a topik címébe bekerülhetne a link rá, és ígérem, hogy serényen olvasgatnánk!
ಥ_ಥ
4 gomb: balkilkk (vagy tab, de az már csak sznoboknak),ctrl + 1, jobklikk. Most ezen kívül farmoláshoz mi kell még? Néha egy mend pet. Az persze más, ha feltûnik egy rugó, mert akkor jön a makró amit írtál, csak annyit hibáztál benne, hogy /spit már az elején is van :p
Ja, és persze bw, silencing shot, meg wyvern sting, mert ez mindenkinek ki van talentelve egyszerre :p
Ja, és persze bw, silencing shot, meg wyvern sting, mert ez mindenkinek ki van talentelve egyszerre :p
ಥ_ಥ
Ehhez kapcsolódóan kint van már 1 ideje a patch, megvettem úgy 1 hete az egyik új badge-es itemet. Az armory szerint azóta nincsen neckem (Brooch of deftness). A blizz topicok szerint ZA-s cuccokkal is elõfordul ilyen - dehát béta, ez van. Mondjuk nem értem, hogy másik új badges itemem miért látszik akkor (back)...
TSW: Tunderke
Kinek mi jön be.Próbaszinten már minden classt inditottam de nekem a hunter az ami játékélmény szempontjából legjobban tetszik meg is érte a hetvenet ahogy az elsõ karakterem a paladin is.A többit vagy töröltem vagy mint pl a rugó vagy a mage 40-42 lvl szinten valahol tanarisban vannak és lomtárszinten funkcionálnak.A paladin mellé jó választás volt a hunter holy paladinnal nem egy leányálom bármit is csinálni a játékban most hogy a patch után ismét retri aktívabb is mint a hunterem.(pláne ugy hogy a hunternek meg van a 75K honor limitje).A guildem nem élte túl ssc-t tk-ban is csak lootreaverig jutottunk meg pár alar kisérletig holyként nemigazán volt élmény csikokra klikkelgetni szorzószámok nézegetése melett.Ugyhogy jelenleg a pve rész most nemigazán érint.Retriként meg egyenlõre élvezem a bg-ket szerintem nem lett rosz a paladin.Jelenleg idõm sincs minden este hétõl hajnali kettõig raidelni elfunolni meg pug-os heroicokhoz meg jó mindkét karakterem.
Lehet hogy a lock még mindíg erõsebb mint a mage vagy bármelyik más karakter de közel annyira nem változatos és nem nyujt annyi bónuszt mint a mágus legalábbis nekem.Az biztos hogy primal akármit farmolni lockal a legegyszerûbb de azért meg nem húz fel az ember egy karaktert hetvenre hogy csak azt tegye.Ez olyan kinek a pap kinek a papné...
Lehet hogy a lock még mindíg erõsebb mint a mage vagy bármelyik más karakter de közel annyira nem változatos és nem nyujt annyi bónuszt mint a mágus legalábbis nekem.Az biztos hogy primal akármit farmolni lockal a legegyszerûbb de azért meg nem húz fel az ember egy karaktert hetvenre hogy csak azt tegye.Ez olyan kinek a pap kinek a papné...
az armory firssítésrõl 😊 Ennyit
40,69% az alap critem,amikor csak mancs van rajtam. Ehhez képest a 48,98% szerintem meglepõen kevés. Igaz ez csak egy bokot és egy agitotemet jelent. Még ehetnék agi kaját, és cserélhetném az idolt a crit aurámat erõsítõ idolra. Meg szerintem s3 honor cuccok is fognak még ezen lökni. Igazándiból réd buffok nélküli 50et akarom elérni. ^^
hunterrel multi, aimed, conc, 3 trap, mark, raptor, 2 aspect, det, mong, counter spit makro tízszer
omg wtf skilles vagyok
omg wtf skilles vagyok
๏̯͡๏﴿
shamanal csak lighting bolt + lesser healinget
druidal csak mangle + rip / ferocious
warlockal most éppen affli farmoláshoz ua,coa,corr,siphon drain life ! (ez sok gomb!! 😄 )
hunter - steady shot + kill command
ezeket használom..
druidal csak mangle + rip / ferocious
warlockal most éppen affli farmoláshoz ua,coa,corr,siphon drain life ! (ez sok gomb!! 😄 )
hunter - steady shot + kill command
ezeket használom..
Alap... amugy is, rajtam kivul mindenki 2 gombos classokkal jatszik 😄D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hát koma ezzel nem értek egyet. Afflis lock-ként ezerszer változatosabb akár instázni akár mobozni mint a mage.
Nekem a mage dögunalom azzal a pár gombjával. Szerintem.
Nekem a mage dögunalom azzal a pár gombjával. Szerintem.