World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a játék igy lett kitalálva,ezt vagy elfogadja az ember vagy mással játszik.Ahoz hogy radelni tudjon az emberfia több lehetösége van,vagy kifarmolja a pénzt vagy az alapanyagot vagy ah-zik vagy goldot vesz.

Davidus
Wildor a postodat így változtatnám... ha téged lockként egy hunter megelõz dmg-ben akkor l2p.

Tudom mi az a shotrotation, hetekig teszteltem és megvan minden talentkiosztáshoz a megfelelõ. De kérdezzetek meg pár top klánt hogy egy igazán hatékony classbalance-hoz hány hunter kell. A blizz saját maga is elismerte hogy egyenlõre a leggyengébb dps a hunter. És az usa és eu fórumon is ezernyi post van ezzel kapcsolatban, de ti itt biztos jobban tudjátok, és l2p az egész világnak. És tartom a véredényem, egy fõleg dinamikus harcnál ha egy hunta nagyobb dmg-t tol akkor a lockok gondolkodjanak el ezen...
Lazarus
Bluepost: Honor point wipe lesz, hogy ne futkosson egybõl minden casual epicben (source)
QuippeR
és ha három van, de plusz egy már nincs, akkor mi van?

(tulajdonképpen nem érdekel, csak vicces, hogy ha "csak" napi egy órát kell farmolni a raideléshez az egyeseknek már elfogadható.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lynx_TWL
MENNEK MÁR A SZERÓÓÓÓÓÓK?

๏̯͡๏﴿

BEAST
OMG Miert nem tudok belepni! tudja valaki? omg omg <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Mondtam, hogy kímélj meg attól, hogy te csak belépsz és a kezedbe spawnol minden. Nem kell farmolni, csak 1 órácska erre, elfutsz oda, megcsinálod ezt, még egy óra... nem érdekel, egy darab napi questet sem akarok megcsinálni, nem ötöt. Még akkor sem, ha lenne rá idõm (pedig a kis eszmefuttatásodban repairre még nem is farmoltál, arra végkép nem lenne idõm). Ez van, szemét alak vagyok, farmolni nem akarok.
Gold (vagy bármilyen erõforrás) gyûjtése bármilyen formában ami ismétlõdõ (és nem szórakoztató, mint ahogy egymillióháromszázhuszonnégyszer semmi sem az), unalmas tevékenység, az pedig farmolás. Ha daily questnek hívod, akkor is.

&#3237;_&#3237;

capaszabi
Gief Szerver !

Ha az embernek napi 1 órája van játszani akkor ilyen gondjai nincsenek,mert sem raidre sem instába nem jár ahova ezek a cuccok kellenének

QuippeR
napi egy óra az egyeseknek az összes játékideje. lehet, hogy neked nem tûnik soknak, de nekem pl pont egy órával több mint amennyit még rászánnék ilyesmire.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

te milyen farmolásról beszélsz?
megcsinálsz napi 5 daily quest-et ~1 óra alatt, utána elbattyogsz ah-ba és megveszed a cuccot raid-re.
vagy ami kell még kiveszed guild bankból.

nálunk guild bankban annyi mana poti van, hogy már folyik ki belõle.
ezen kívûl mi olyan sok cucc van, ami kell még raid-hez?
1 kajabuff, ezt gyorsan össze lehet szedni pl. zangar-ban a baziliszkuszokból, vagy terokkar-ban a warp stalkerekbõl, aztán kell még egy flask, ezt simán meg lehet venni akár ah-ban is, 30-50g körüli áron (4-5 daily quest-bõl simán bejön ennyi) vagy olcsóbban, meg kell még egy oil a fegyverre (kb. 10g ah-ban), aztán szevasz.
ennyi kell kb. raid-hez, szal nem vágom mi az, amiért órákig kéne farmolgatni...

picket
Én arra gondoltam, hogy a blizzard hiába fizet meg akár 500 embert, hogy bõvítsék a contentet, nem ez a járható út, mert pármillió ember úgyis kiszívja az egészet 3-4 hét alatt, aztán elkezdi unni magát. Ilyenkor idõt kell nyerni valahogyan, hogy a következõ content megjelenéséig megmaradjanak az elõfizetõk. Egy lehetõséget talált a Blizzard: farmolás nélkül nem lehet megcsinálni bizonyos dolgokat. Csak a farmolás... lásd a kép a korábbi hozzászólásomban.

&#3237;_&#3237;

Az ötletes fordulatos játék minden negyedik-ötödik bosskilnél eltünik onnan farmstátusnak lehet hívni.Ettõl kezdve nem azért megy az ember mert micsoda jó móka 7261x is begyakni prince-t hanem azért mert neked vagy 9 másik játékosnak kell belõle valami.Ugyanez igaz a 25 fõsekre is a cassual guildok létjogosultsága lootravernél véget is ér hiába ölik hetente hkm-gruul-maggi t4 lootmobokat.SSC tõl már fegyelem tervszerûség és haladási szándék kell 25-30 ember részérõl aki talált ilyen guild-et annak valóban fordulatos a játék aki nem az vagy keresgél olyan guild-ot ahol mindezeket megvalósíthatja de vannak olyanok is mint pl én hogy heti 20+ órát nem ér meg az hogy lássam meghalni vlagyimir iljics uljanovot és a 20+ órát még bõvítsem 20 al ami farmról szól.

Ötletesen fordulatosan lehetne játszani pl a régi instákban is ahova a kutya nem jár öltük már meg öten onyxiát és jó móka volt vagy hakkart heten hülyének is néztek bennünket hogy minek mászkálunk ilyen helyekre ahelyett hogy izgulnánk hogy hányszor wipeolunk aznap hydroson.
Tafaya
12-re ígérték. Este már menni is fognak 😊

na valyon medig tart az extra karbantartás? remélem 11:00 kor vissza csapják<#idiota>

s0n1c
Igen emlékszem, pont amiatt röhögtem 😊
Tafaya
Nalátod, az 500g-t a lockomnak küldheted, kkthx ^^

picket
Enchantokat nem kell talán minden nap felrakatni, annyit még én is hajlandó vagyok farmolni. De vannak határok. Szívesen utazgattam, és idéztem a társaimat raidre, ritkán kellett engem idézni, de 10 perc unalmas autoshotolást sem vagyok hajlandó azért megtenni, hogy utána raidelhessek. Ez van, az új verziós blizzarddal nem vagyok kompatibilis <#idiota> Nem akarok hosszasan farmolni, nem is fogok, és ezért nem raidelek. Ilyen egyszerû. Az viszont egy érdekes filozófia, hogy az embereket nem az ötletes, fordulatos játék köti a gép elé estérõl-estére, hanem az x cucc kifarmolása. És ide tartozik az íj is, amiért 23454 és fél Karazhant megy valaki. És tápos lesz a karaktered a következõ nagy peccsig <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Nem röhög, volt ilyen hozzászólás, amikor farmolásról vitáztunk 😄

&#3237;_&#3237;

s0n1c
óriás karbantartás van s3 miatt
s0n1c
"meg beloggolok 2 percre, és a kezembe spawnol 2 stack virág" 😊)
Nah jah a flashkokat,potikat az ember csak ugy megtalálja a bankba ahogy a nyilvesszõt/lõszert is meg az enchantokhoz való cuccok is hirtelen elõteremnek.Mitöbb a kaja (warpburgert használtam raidre) valamint a petkaja is ingyen volt soha nem kelett menni érte egy métert sem.

Vipert használni lehet bg-n farmolászódás közben de raiden elég jelentõs dps kiesést bír okozni ughogy a hunterem nagyobb mannapoti fogyasztó mint teszem azt a paladinom holyként.

A különbség csak annyi hogy hunterrel farmolni sokkal gyorsabb és könyebb mint teszem azt egy melee classal pláne bm hunterrel.

A játék egyik ha nemlegnagyobb hibája a drooprendszer a mélypont primal air farmolása közben volt mikor 75 elementálból jött össze 2 primal air.

Voltam egy guildben a maniac-al jó hunter a létezõ összes optimális tallent elosztást kipróbálta nem csak elméletben gyakorlatban is a drooprendszerrõl õ is tudna mesélni pl a prince-s nyil ugy 8 hónap után esett pedig minden héten ment egy kör karahzant, de pl a legacy sosem esett neki igaz 10-bõl 9x valamiért nekünk mindig a rómeó és julia jutott operaeventileg.
Tafaya
Nekem is volt olyan, hogy hiába írtam be mindent jól, nem sikerült, máskor meg elsõre ment.

na most már illõ volna vissza kapcsolni a servereket

picket
Az igazság az, hogy van a blizzardnál egy bazinagy piros lámpa, ami kigyulladt (és persze hozzá hangos sípolás és visítás), ha valaki huzamosabb ideig nem farmolt raidre. Hunter megtehette, hogy nem farmolt raidre, hanem felvágta az viper aspectet, wipe-nál fd-zett, amit a mobok dobtak pénzt, abból fedezte a költségeit. Raidre beloggolt, raid után ment aludni. Lehet, hogy ezzel a hozzáállással nem lehet top guildben top instance-eket tolni, de el lehet lenni - ami nagyon fontos egyes noobok számára - farmolás nélkül. Ezért a piros lámpa. És erre nem az kéne, hogy a reakció legyen, hogy "neked is kelljen farmolni", hanem az, hogy "senkinek se legyen kötelezõ farmolni". De ez nem mûködik: daily quest, meg beloggolok 2 percre, és a kezembe spawnol 2 stack virág, és hasonló képtelen hülyeségek, és nem lehet érteni, hogy

&#3237;_&#3237;

[negativ] Cirek
õk nem is sírnak minden fórumon 😛

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

jah es fel mana potion kulonosen ajanlott huntereknek 😛

aki top3 damagevolt az eddig sem fd+drinkelt hanem potizott, fd+drink boduletesen nagy damage kieses.

[negativ] Cirek
inkább az fájó a huntereknek hogy több mint 2év után sajnos raidre kell vinni mana potit, mert nem lehet leülni inni...
omg

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

btw ugye tisztaban vagy a hunter shoot rotation fogalmaval? es kidolgoztad magadnak a megfelelot a fegyeredhez, specedhez valot?

http://elitistjerks.com/f31/t13107-hunter_shot_rotation_illustrated/

ha esetleg nem ismerted volna, vess ra egy pillantast, es akkro valami konstruktivat is hozza tudtam szolni.

annak a hutnernek szar a dps-e akinek rerollolnia kene masik classra mert lama hozza.

shaime01
és ha csak egyedül vagy a raidben inkább örülj mert tiéd minden huntard loot xD

shaime01
neked löszer kell

warlocknak soulshard (igen tudom ingyen van.. de amikor x-ik wipe után kell elmenni soulshardot gyüjteni elég idegölö)
shamanként ankh kell
rogueként meg posionok.. azért az üveg nem olyan olcso (:p)..
priest/druida/paladin/mage regeants.

Az meg ,hogy a hunternek kell venni nyilat meg löszert.. jaj gondolom arra számitottál ,hogy majd varázsolsz magadnak nyilat?

hunter meg mindig bentvan általában a top3-5ben és mindig lesz helye a raidben... vagy nem értem.. ez a nem szükséges raidbe dologot mért irod nehéz guildet találni? szerinted más dpsként mennyire könnyü? áltaában healer vagy tank req. van ^^

egyébként meg magek is sirhatnának mert leginkább sheep és pia/kaja miatt vannak :p

hali, aki hasznal naturenemycastbart megtudna nekem mondani h lehet rajta focus targetet beallitani?

nálunk az uccsó vasjh killen (bm) hunta csinálta a legtöbb dmg-et, méghozzá toronymagasan az elsõ lett.
szal azért sírni, hogy a hunta szar pve-re, nem kicsit túlzás.
az meg vicc, hogy pvp-re szar, mert azon meg csak röhögni tudok.
no offense, de l2p, ennyi.

NEM a repair költség a legfontosabb. A dps kiesés, ami a huntereknek amúgy sem erõssége igazán, ezáltal mégjobban nélkülözhetõ a hunter. Ezt kéne megérteni mert 1000x leírtam.
És jogos Picket postja...ha ti fizettek fizessenek a huntákok is (dögöljön meg a szomszéd tehene is). De akkor ha nekünk kell lõszer akkor a castereknek is kelljen. nem így lenne a fair?
vagy az rendben van hogy egy pve-ben gyengus kasztot pve-ben tovább nerfelnek? Szerintetek ez normális? Amúgy meg ahol hnter az dmg elsõ ott a lockok sunnyognak. Ennyi.
Lynx_TWL
kösz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mighty
Repair koltseg miatt sirni a napi questek megjelenese ota nem kicsit tulzas...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Repulo mountot lehet mistletoeval atalakitani repulo szarvassa.
Kicsit bugus, mert hunterrel csinalva, megjelenik a peted, mint a regi idokben.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ja, ezen röhögök én is...
itt sír a hunta, hogy milyen sok a repair költség.
a warrimnak annyi 2 halál után a repair költsége, mint a lock-omnak 0% durability-rõl...

rampage bggrp-ban is nagyon erõs az alli minden bg-ben.
av is olyan, hogy átlagban 60-40% az alli javára.
többirõl meg inkább nem is nyilatkozom, katasztrófa, amit a horda mûvel néha...

nya, winterchill is megdöglött.
23 emberrel, 2. try-ra kinyúvadt. enyhén mc nosztalgikus feeling-em lett ennél a boss-nál, hogy nem kellett hozzá 1 hétnyi try-olgatás 😊
shot1
shot2
megyünk bt-be -.-

picket
Csak a legfrissebb verzióval mûködik. Próbáld újra feltelepíteni.

&#3237;_&#3237;

sziasztok.leszedtem a blizzard oldaláról ezt a 10 napos proba verziot el akarom inditani csináltam flh jelszót de mindig frissiteni akar és az egyik frissitésnél mindig hibával kiakad.nem lehet ugy belépni hogy ne keljen neki mindig frissiteni?????

ja és bocsi a láma kerdesért

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Ferro
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Lynx_TWL
repülõ rénszarvas mountot, hogy lehet szerezni?
a már meglévõ mountot lehet átalakítani a mistletoeval mint régen?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

valaki egy linket plz a wow-2.3.0 as patchet akarom leszedni csak nem megy a blizzard tracker 😞

Botond
Képzeld, a 4 kulcs,amit adtál pont azt a mobot idézte le aki kellett ^.^ 4. nekifutásra kész a q \o/