166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#126358 állj a sor végére:d -
#126357 pug BGre meg berakhatnának egy olyan rendszert ami ösztönzi az embereket hogy játszanak:P sebzés/heal alapján+honor meg ilyenek
-
#126356 amúgy resto druidák elksözönhetnek a feral chargetól mert lecsúszott a feral ág közepére -
#126355 rated BG
gyengébb healek
1v1 arena
nekem ennyi kell a pvp boldogsághoz
-
#126355 na akkor egyben válaszolok mindkét hozzászólásodra: igen, ezért született, 1-shot ellen, bár szerintem elég buta volt bedobni, inkább cuccokon kellett volna máshogy finomítani. de a lényeg: elszabadult. félelmet és rettegést szült, elvitte a mókát a BG-ktől, teljes spec-eket fogyasztott el reggelire. perpill már szvsz annyira elment az egész a "mindent kihealelünk, 400+ resi felett ugysem tudják leburstölni egymást" irányba az egész hogy az már egyszerűen nem móka. #126346 nagyjából egyetértek amugy, egy dolgot kivéve: raid és pvp. van aki remek pvp játékos, de nem raidel - engem sem izgat/szórakoztat a legkevésbé sem. jó cuccok jöjjenek csak pvp-ből is, ne csak pve-ből - csak ne a jelenlegi "egy hétig leechelek AV-t és hopp full S2-ben vagyok" szinten. -
#126354 tehat ha valakit csak a pvp erdekelne, az is okadja vegig magat mindenfele csudajo pve contenten hogy sikerelmenye lehessen pvpben ... logikus :D ... ez a mostani rendszer meg mindig baratsagosabb, aki pvpzni akar az pvpzik, aki pvezni az pvezik. A pvp geares sem fog elonyt elvezni raidek alatt, es a pve geares sem pvp alatt. Dontsd el mi erdekel ;p -
#126353 Jah és mostmár nem heti 3 nap... 5!!!!!!! :/ -
#126352 Teljesen igazad van. Viszont azt nem értem, miért nem lehet máskor???? Nagyon sokmindenki van aki abban az időpontban nem ér rá, köztük én is. Pedig nagyon szivesen mennék PvE-zni... de egy csak marad a PvP -
#126351 nagyon jó volt... elárulom mi volt akkor a WoW (ott hagytam abba), péntek-szombat + 1 hétköznap ott vagy-e 20-24 óráig. Bulizol/barátnőzöl/szociális életet élsz? akkor ez nem a te játékot. tényleg, jó volt, hogy a pve-n múlott a játék -
#126350 az egyikért odaadom a fél no-life omat! -
#126349 pic or not true -
#126348 kamu -
#126347 -
WiLDoR #126346 jah, ez a mostani rendszer sem túl frankó, ami van, mert nonstop bg grind-ről szól a gamma, meg arénáról, pve meg döglődik...
viszont a megoldás nem a resil kivétele, hanem valami olyasmi, hogy ezt az egész pve fegyver, hp, pvp systemet valahogy úgy balancolják ki, hogy mindenki happy legyen.
szerintem még anno az a rendszer volt a legjobb, mikor még nem volt aréna, nem volt free, honoros s1, s2 epix, hanem mindenki, aki jó geart akart összeszedni, annak raid-elnie kellett.
akkor volt motiváció a raid-elésre, nem is kevés.
na ezt kéne kicsit megfűszerezni a resil system-mel valami minimál szinten, hogy ne 1-2 shotolják egymást az emberek és mindenki happy lenne.
hogy ezt hogy tudná megvalósítani a blizz (a pve progresst ugyanis pont a minél pro-bb tárgyak szerzése motiválja, ezért jön minden instával egyre táposabb set, meg cuccok), na arról gőzőm sincs, mert baromira nem egyszerű történet... -
#126345 dugom a húgod : > -
#126344 Nem akarok kötekedni :P, de Slow Fall powa (vicces kis dolog :D )... ha meg ennyi esze nem volt, akkor hagyjuk -
Chris #126343 Ígyvan, vegyék ki a faszba a resiliencet. Ott van elbaszva a dolog, hogy nem annak kéne a fő motiváló tényezőnek lennie, hogy minden egyes content patchel másfélszeresére ugrik a fegyverek dps-e, a hp meg szépen lassan növekszik csak. Ez egy kényszeredett tűzoltás volt, hogy behozták a resit, na meg vele az aréna cuccokat, de legalább elérték vele azt, hogy még jobban szétbarmolták az addig épített tartalmat. A legjobb akkor volt a játék, amikor bejött az s1, ott kellett volna a cuccoknak némi megálljt parancsolni. Mondom mindezt úgy, hogy mindig csak a pvp érdekelt, némi nem túl megterhelő pve-vel, mert a raideléstől másfél ssc után rámjött a pörögve-hányás. -
WiLDoR #126342 te is sokat játszhattál bc elött...
tényleg baromi jó lenne cloth-osként, mikor odamenne egy warrior, kettőt rádb*szna vagy még annyit se és elfeküdnél...
biztos élveznéd ezt a feeling-et wsg-n minden 30. mp-ben, mikor ress-elnél a temetőben...
ne légy már marharépa, a resi pont emiatt született, hogy a pve-hez szükséges abszurd dps-t pvp-ben lehessen valamivel egyensúlyozni, s ne 1-2 hit-eljék egymást az emberek -.-
ez már bc elött se volt fun, meg most se lenne az... -
#126341 két béta kulcsom is van, lehet licitálni:D -
#126340 cső nubok, így pwnollak majd titeket
-
#126339 töcsed le... -
Chris #126338 Epedve várunk töki. -
#126337 képillusztráció hozzá -
#126336 pet talentek se szarok
Roar of Recovery
Rank 0/1
Requires 2 points in Owl's Focus
Requires 20 points in Cunning Talents
34 Focus
30 yd range
Instant
6 min cooldown
Your pet's inspiring roar restores 40% of your total mana over 8 sec.
-
#126335 b+ eltünt a burning dvd-m :D -
#126334 <3 -
#126333 inkább töröljük a resit és hadd szabaduljanak el az indulatok sokkal mókásabb lenne a pvp ha az emberek 2-3 ütés után feküdnének, nem pedig 400+ resivel ellátott népek ölnék egymást fél évig, hogy végül az döntse el a küzdelmet hogy melyik oldalon van több healer. -
#126332 kb 50%al(van olyan spell ami csak 30) gyógyítanak többet a lvl80 healing spellek -
#126331 megvan az új gép, megyek wowozni ratyik ! -
#126330 folytatva a sort: esetleg huntereknek új shot, mondjuk legyen a neve "Facepalm Shot", ami átugrik minden anti-CCt, 90%-al lassít és esetleg még mass dispellel is... ja, persze shapeshiftel se lehet kijönni belőle, mert nem számít movement impairing effectnek. -
#126329 mintha palának olyan sokszor kellett volna lockok elől bubihselnie
nem tudom még milyen faszság jön resistek/immunitások szintjén... már van ugye dispel resist ami nem resistel, helyette a dispel simán átugorja. most akkor jön immunitás, amin mi sem természetesebb mint hogy át lehet lőni. mi lesz a következő? sebző spell ami nem sebez, helyette kedvesen megcirógatja a másik játékost és elmondja hogy anyuci szereti? -
#126328 az alacsony szintű healeket nagyon le fogják nerfelni, hogy egyáltalán ne legyen értelme használni 80on -
Chris #126327 Ja, vagy a másik lehetőség: Az átlag hp -mivel direkt kiemelték, hogy nem lesz nagy hp növekedés- lesz mondjuk 30k hp, ami az alapjáték 2-300%-os hpnövekedése mellett mondjuk csak pont 100%, a healerek kapnak megint a spellpowerből meg az átvariálásból annyi + healinget, hogy a lvl10-es 0,1 seces spellel maxra húzzák magukat és ott leszünk megint ahol a part szakad. Plusz még gondolom vmi nagy gondolkodó hatására berakják s5-ös gearbe mondjuk az anti-resilience pontokat, ami arra lesz jó, hogy a resilience hatását oltsa ki... Marad minden ahogy most van, csak egyformán gearelt, sorozatgyártásban fröccsöntött műanyag-katonák fognak rohangálni mindenhol, nulla variálhatóság mellett. -
#126326 -
#126325 tükör visszavág -
#126324 linkszet mindenki egyshotolja :o
...najo malav nem :D -
#126323 én téged 1shotollak majd -
#126322 szep uj vilag :C -
#126321 ha nem kúrják tele staminavala 80as cuccokat, mindenki képes lesz egyshotolni a másikat:D -
Chris #126320 Ahogy nézegettem a videókat meg az infókat az új képességekről egyre inkább úgy tűnt, hogy az első néhány hónap a könnyáztatta billentyűzetek jegyében fog eltelni. Van itt annyi durvának tűnő újdonság, ami alapjában fogja felforgatni a mechanikát. Mind baromi hívogatónak tűnik, remekül vissza fogja hozni azokat, akik már lejöttek a szerről, csakhát ha bg-re vagy arénára kerül a sor, akkor olyan látogatott lesz a hivatalos fórum, mint egy ingyenkocsma.