Windows XP vs. Jatekok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma felraktam a Need for Speed Porsche Unleashed-et. Loading közben lefagy, fastwrites kikapcs-bekapcs nincs változás. Kompatibilításban win98/me beállít game elindul de szaggat, kompatibilítás win2000 beállít nem indul.
Valszeg nem a gép gyenge neki😊 2GP4, 512RAM, Radeon 9600Pro, Catalys3.8, DX9 800x600x16. Régen ez futott nekem 2000 alatt hibátlanul, sõt 98 alatt is egy 466-os celeronon.
Valahogy meg lehet oldani vagy nincs rá esély?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ami utilt viszont nem fogadott el, azt compatibility-vel sem tudta elindítani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ez a neve.
A programs->accessories-ben van.
(Programok->Kellékek->Kompatibilitás varázsoló csodamasina 😊)))
Ezzel faján műxik, többivel nekem is szarakodott a színkorrekció.
A file neve: 2188ew2kxp.zip , ez egy 5MBás zip, van egy régebbi is, ez pedig az ASUS honlapjáról: 2181aw2p.zip , ez pedig 4MBás.
Lehet, hogy az újjabbak is jók, de azokat még nem próbáltam, nekem az elsővel tökéletesen megy, még a sebessége is korrekt.
Sok sikert!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Tegyél fel másik detonatort.
Quake III Arena nem valami jo nalam (Asus v3800 TNT2...) Az a baj, hogy nagyon sotet a kep es nem reagal a Brightnesre ! Egyebkent errol a problemarol mar olvastam valahol. Mit lehet vele csinalni ???
Lenne egy kérdésem: Még pedig az hogy,van nekem egy Ati Radeon 64MB VIVO viedo kártyám,és nem rég feltelepítettem az Win XP-t, de a legújabb driverben tartalmazza az ATI-nak újabb technologiáit,pl TRUFORM™ vagy a SMARTSHADER™-t , szép szép,de ezek gondolom az Radeon 8500-asra van optimizálva,és nem pedig a Radeon 64-re,szóval így a 3D-s játékok lelassulnak(fps nagy mértékkel csökkent,pl Q3 vagy Counter-strike.....😞( ) És néha nem is kell ez a „simítás,vagy görbítés”. De az a problémám,hogy a Win xp alatt,csak ez a driver jó,és nem tudom hol lehet kikapcsolni ezeket a funkciókat,vagy egyáltalán lehetséges??? Ha tudnál segíteni,akkor nagyon megköszönném, köszi!!!😊))! Üdv.
z.
ui.: A tweakerekben se találtam ilyen opciótL....
Aztán install.
A proléma a következő. WinXP Home, detonator 21.83.
Hogyan lehet azt beállítani, amit win98-ban simán lehetett, hogy a felbontásokhoz mindig a legjobb monitorfrekvencia "kerüljön"? Ugye ezt 98se-ben úgy lehetett, hogy optimálisra kellet állítani a monitorfrissítést, és akkor bármilyen játékot indítottam, és bármilyen felbontásba raktam, a windows mindig tudta, hogy milyen herz kell. XP alatt meg mindig tök kevés a herz, a szemem meg golyózik a sok vibrálástól. Előre is köszönöm a segítséget.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Igaz, compatibility módban kell inditani, de gondolom ezt ti is kipróbáltátok😊
Eddig nekem minden játék (kb. 30) tökéletesen működött XP alatt, a fagyás szóról végre a tél jut először eszembe nem pedig a Windows😊)
nagy kar a red factionert! pedig k**va jo game! 😊
mer nekem fullra nem akar elindulni.
ilyetszol nekem hogy a c:\-n keres nekem egy nemletezo file-t.
valaki talalkozott mar ilyennel?

NV4_Modes
Innen szedd ki a kártyádnak megfelelő helyről a neked nem tetsző frissítéseket.
colos
nVidia könyvtárba
)(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amugy az NFS5 D3Ds.
Szerintem neked az a játék ugy szar ahogy van, nem pedig az XP vagy a detonator...