Windows XP vs. Jatekok

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
A másik topikban válaszoltam.
detto

Sziasztok.Régóta szivok egy xp problémával. Tudom nem illik, de sok másolt játékprogim van.Telepités után a szokott módon megtöröm rámásolással (ugye ahogy mindenki szokta :-P ) . Mikor inditanám a gamét, irja azt a hülye hibaüzenetet, hogy baj van az exe-vel, és értesitse e esetleg a májkrémszoftot. Megörülök ettöl. segitsetek!! köszi. Balázs
Sziasztok.Régóta szivok egy xp problémával. Tudom nem illik, de sok másolt játékprogim van.Telepités után a szokott módon megtöröm rámásolással (ugye ahogy mindenki szokta :-P ) . Mikor inditanám a gamét, irja azt a hülye hibaüzenetet, hogy baj van az exe-vel, és értesitse e esetleg a májkrémszoftot. Megörülök ettöl. segitsetek!! köszi. Balázs
Met
Köszi, már javasolták😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kicsit késve:: van megoldás, a játék könyvtárából töröld ki a gimme.dll fájlt, és futni fog rendesen.

Gladiator
van márvalami megoldás az age ofempires2-re?

Met
Hello!

Ma felraktam a Need for Speed Porsche Unleashed-et. Loading közben lefagy, fastwrites kikapcs-bekapcs nincs változás. Kompatibilításban win98/me beállít game elindul de szaggat, kompatibilítás win2000 beállít nem indul.
Valszeg nem a gép gyenge neki😊 2GP4, 512RAM, Radeon 9600Pro, Catalys3.8, DX9 800x600x16. Régen ez futott nekem 2000 alatt hibátlanul, sõt 98 alatt is egy 466-os celeronon.
Valahogy meg lehet oldani vagy nincs rá esély?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DK2 nalam tokeletes volt NTFSen is...

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

A Dungen Keeper2 nem ment nálam NTFS-en, de Fat32-n semmi probléma nem volt. Talán itt van a kutya elásva?
Az Age of Empires 2. nálam is csõdöt mondott. Nagyon sajnáltam a dolgot, mert jó játék, de azért megmaradok az XP-nél.
Evil
akkor probald meg a dungeon keeper 2 -t.Istennek sem tudom beizzitani.Pedig jo kis gamma am.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Z
Én nem tom,mi van az XP-mel, de minden!!! játék fut rajta, nem is akárhogy! 😄

Ami utilt viszont nem fogadott el, azt compatibility-vel sem tudta elindítani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Pheel
Program Compatibility Wizard

Ez a neve.

A programs->accessories-ben van.
(Programok->Kellékek->Kompatibilitás varázsoló csodamasina 😊)))
Pheel
Használd a compatibility wizard-ot! Hazudj neki egy Win98-at 😊
agyhalál
Én a www.hwhunpage.com címről töltöttem XP-s ASUS - Detonator hybrid drivert V7700hoz.
Ezzel faján műxik, többivel nekem is szarakodott a színkorrekció.
A file neve: 2188ew2kxp.zip , ez egy 5MBás zip, van egy régebbi is, ez pedig az ASUS honlapjáról: 2181aw2p.zip , ez pedig 4MBás.
Lehet, hogy az újjabbak is jók, de azokat még nem próbáltam, nekem az elsővel tökéletesen megy, még a sebessége is korrekt.
Sok sikert!

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Ez aligha az XP baja...
Tegyél fel másik detonatort.
A
Quake III Arena nem valami jo nalam (Asus v3800 TNT2...) Az a baj, hogy nagyon sotet a kep es nem reagal a Brightnesre ! Egyebkent errol a problemarol mar olvastam valahol. Mit lehet vele csinalni ???

Az összes Age of Empires is elfut, valamint a Fifa 2001 és 2002 is.

Hello
Lenne egy kérdésem: Még pedig az hogy,van nekem egy Ati Radeon 64MB VIVO viedo kártyám,és nem rég feltelepítettem az Win XP-t, de a legújabb driverben tartalmazza az ATI-nak újabb technologiáit,pl TRUFORM™ vagy a SMARTSHADER™-t , szép szép,de ezek gondolom az Radeon 8500-asra van optimizálva,és nem pedig a Radeon 64-re,szóval így a 3D-s játékok lelassulnak(fps nagy mértékkel csökkent,pl Q3 vagy Counter-strike.....😞( ) És néha nem is kell ez a „simítás,vagy görbítés”. De az a problémám,hogy a Win xp alatt,csak ez a driver jó,és nem tudom hol lehet kikapcsolni ezeket a funkciókat,vagy egyáltalán lehetséges??? Ha tudnál segíteni,akkor nagyon megköszönném, köszi!!!😊))! Üdv.
z.
ui.: A tweakerekben se találtam ilyen opciótL....

Ha nem akarsz plusz programot feltenni (powerstrip vagy fastudja mi) akkor mielött felrakod a detonatort, ird át az nv4_disp.inf fileban a te videokártyádnál a megfelelö felbontásokat, hogy csak a kivánt Hz maradjon utánuk (meg a 0).
Aztán install.
Hi !!

A proléma a következő. WinXP Home, detonator 21.83.
Hogyan lehet azt beállítani, amit win98-ban simán lehetett, hogy a felbontásokhoz mindig a legjobb monitorfrekvencia "kerüljön"? Ugye ezt 98se-ben úgy lehetett, hogy optimálisra kellet állítani a monitorfrissítést, és akkor bármilyen játékot indítottam, és bármilyen felbontásba raktam, a windows mindig tudta, hogy milyen herz kell. XP alatt meg mindig tök kevés a herz, a szemem meg golyózik a sok vibrálástól. Előre is köszönöm a segítséget.
300 MHz-es gépen 128 mega rammal lassabb lenne e két játék amit kérdeztem?

Evil
hat szerintem nem.D3d alatt nekem maradt a sebesseg ogl alatt meg gyorsult is.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Azé' szeretnék addig mindent megtudni róla!

Majd november végén fog!

Csak azé' kérdem, mer' most akarok (majd a magyar verzsönre) váltani!

Dungeon Keeper 2, Age of Empires I, II (meg a kiegészítők mindkettőhöz), Fifa 2001, Need for Speed III, Terep2 (rulez!!) elfutnak????

Kinek nem megy itt a Red Faction? Mert nálam tökéletesen fut!
Igaz, compatibility módban kell inditani, de gondolom ezt ti is kipróbáltátok😊

Eddig nekem minden játék (kb. 30) tökéletesen működött XP alatt, a fagyás szóról végre a tél jut először eszembe nem pedig a Windows😊)

azt hiszem felnyomom a W98-at és az XP-t is.Ami nem megy XP alatt az majd megy W98 alatt, különben most a W98-al semmi baj nincsen.

[oLe]
jaja. enis gondolkodom rajta hogy vagy kettesbe lesznek a milleniummal vagy egyedul millenium lesz.
nagy kar a red factionert! pedig k**va jo game! 😊
[oLe]
probalta mar valaki a red factiont xp alatt?
mer nekem fullra nem akar elindulni.
ilyetszol nekem hogy a c:\-n keres nekem egy nemletezo file-t.

valaki talalkozott mar ilyennel?
Az NFS5 nekem is szaggat kicsit, (p3@880+gef2pro+512). Csak 95/98 comp. modban indul el (ez az egyetlen játék amihez ezt kell használnom) gondolom ebböl kifolyólag van valami baja.. de az az igazság hogy ugyis szar a ghamma szoval nem is sajnálom
Evil
na szoval felraktam a professionalt.A dungeon keeper 2 nem megy kivag.Probaltam azt a compatibility progit de nemtom hasznalni.

Evil
hat en nem igazan talaltam meg ezt a progit.Linked van?

Kicsit le vagy maradva... ez egyrészt XP alatt sem müxik, és ráadásul a Detonator4el sem... szóval ezt buktad.. a régi kis fityó 98 alatt még jó volt det3mal, de itt már nem..
Pheel
ill NV4 már egy kártya ugye 😊
Pheel
Registry túrás és nincs 60Hz.

NV4_Modes

Innen szedd ki a kártyádnak megfelelő helyről a neked nem tetsző frissítéseket.
colos
De az eredetivel (XP-s) sem volt gond, minden ment alatta, csak az a fránya frissítés volt állandóan 60Hz.

colos
colos
Vagy az nvidia oldaráról szedd le a 21.83-as driver-t! Nekem bevált...

colos
bob
Nézz fel az Asus honlapjára ott is az ftp-re onnan leszedheted a 1462w2 -öt én is azt használom.Nekem bevált,de feltettem SG ftp-re is.
nVidia könyvtárba

Pheel
Van valakinek ASUS Gef2MX drivere XP-hez? A 2k-sok nem mennek fel. Vagy várjam meg a 25-ét? 😄DD
Malakai
Nekem geforce2mx van és eddig minden ment (bár még nem túl sokat próbáltam)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evil
szerintem a rendes hivatalos elsa drivereket hasznald ne az nvidia sokat.Nekem azota megszuntek a kompatibilitasi problemak +hozott egy kis plusz kakaot.

Tokjo hogy mindenkinel mashogy muxik az XP, szerintem a csillagok allasa is befolyasolo tenyezo. 😉
Pedig rendes fullcd-s peldany, regen win98 alatt meg ment rendesen. Marmint az NFS3. Az Alone4 is fullos, nemhiszem hogy azzal lenne a baj. Szerintem inkabb az XP-t nem szereti, csak nemtom miert (ezt szeretnem kideriteni 😊.
geenq
Nálam a 21.83 WHQL- t el se fogadta az XP, csak a béta 21.85 -öt!

Nekem a 21.81el is ugyanolyan jól ment minden mint most a 21.83 WHQLel.. OpenGL meg D3D meg minden van vele rendesen.
Amugy az NFS5 D3Ds.
Szerintem neked az a játék ugy szar ahogy van, nem pedig az XP vagy a detonator...
geenq
Tedd fel a 21.85 -ös detonatort, mióta nekem fent van, minden megy f@szául (a 21.81 -es 1 nagy sz@r)

Nemtom hogy OpenGL-es vagy sem. Mindenesetre a modszert kiprobaltam, valtozas semmi. 1szeruen nem hiszem hogy ne lenne az XP-s Detonatorban tamogatva az OpenGL. Valamit kavar az XP szerintem. Vkinek 5let?
Oldal 1 / 3Következő →