Windows XP vs. Jatekok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mer szerinted az NFS5 OpenGLes ?
Amugy nekem még oPenGLes progival gond nem volt..
Amugy nekem még oPenGLes progival gond nem volt..
Ha beikszelem, akkor az OpenGL problema is megoldodik?
Nálam az egyetlen játék ami eddig nem ment az az NFS5 volt. exere properties, és 95/98 compatibility mode, és lám máris futott.
Quake3 az m1 rendesen. Bar azt most igy fejbol nemtom hogy OpenGL-es vagy D3D-s e, de a 2 az OpenGL volt.
Valakinek m1 az Alone in the Dark 4 XP alatt? OpemGL-re panaszkodik, aszongya a kartyam nem tudja (Elsa GF2 GTS). Az NFS3 se igazan akar 3D gyorsitani. A 21.81-es Detonator (az XP-s) van fenn. Kell valami OpenGL drivert letolteni hozza, vagy csak szivat?
Talán ha leírnád a konkrét konfigodat több segítséget kaphatnál.Az hogy mx400 meg winxp elég kevés a hiba kiderítéséhez.
Ha jól értem opengl alatt at UT megy teljes képernyőn. Akkor mi a baj? Kotorássz a beálitások közt, a video settings-ben tudod állítani a brightnest-contrast.
Delta Force: Land Warrior KIRAAAA' -es most epp elvezetes is. -A sajnalatos aktualitashaboru miatt
Lovod az arabokat ezerrel, es sir a szajuk ahogy agonizalnak >😊 Waaaaaaaaaaa >:/
Lovod az arabokat ezerrel, es sir a szajuk ahogy agonizalnak >😊 Waaaaaaaaaaa >:/
esetleg az UT-t probald meg masik driverrel futtatni. (OpenGl, Direct3D, szoftveres 😉
hmmm, erdekes hiba...a dxdiag mit mond ? a tobbi d3d-s jatek ? opengl-es ? (probald pl. a q3-t futtatni)
nnna meg 1-2 ami eszembe jutott 😊 diablo2, diablo 2 : LOD, monopoly tycoon, railrod tycoon 2 platinum edition, conquest frontier wars
En mar eleg sok jatekkal probaltam, eddig mind futott. Csak 1 par belole : NHL2002, Pool of radience 2, Rtcw, trade empires, patrician 2 (itt a rippet probaltam, volt 1 kis bug, task managerrel ki kell loni a blinkplay.exe-t)
Bár az lennék 😊 De egy vanta áráért már lehet videókártyát is kapni
. De legalábbis egy savage 4-et ami sokkal jobb. (gizda létemre énis ezzel nyomom 😊 Természetesen nem akartalak megbántani, csak viccelődtem 😊)
. De legalábbis egy savage 4-et ami sokkal jobb. (gizda létemre énis ezzel nyomom 😊 Természetesen nem akartalak megbántani, csak viccelődtem 😊)Bocs, de a vantával örülhetsz ha a wordpadba életet lehelsz 😊)) Azt nem játékra találták ki, főleg nem UT-zni 😊
Legyen mar egy ilyen tema is. 😊
Nektek milyen jatekok indulnak el XP alatt es milyenek nem? Nekem igen: Q3, RedAlert2, Emperor
Es ami nem: Need for Speed 5, Serious Sam
-a tobbit meg nem probaltam, de erdekelnek a tapasztalatok
Nektek milyen jatekok indulnak el XP alatt es milyenek nem? Nekem igen: Q3, RedAlert2, Emperor
Es ami nem: Need for Speed 5, Serious Sam
-a tobbit meg nem probaltam, de erdekelnek a tapasztalatok