111
Windows XP vs. Jatekok
  • bob
    Nézz fel az Asus honlapjára ott is az ftp-re onnan leszedheted a 1462w2 -öt én is azt használom.Nekem bevált,de feltettem SG ftp-re is.
    nVidia könyvtárba
  • Pheel
    Van valakinek ASUS Gef2MX drivere XP-hez? A 2k-sok nem mennek fel. Vagy várjam meg a 25-ét? :DDD
  • Malakai
    Nekem geforce2mx van és eddig minden ment (bár még nem túl sokat próbáltam)
  • Evil
    szerintem a rendes hivatalos elsa drivereket hasznald ne az nvidia sokat.Nekem azota megszuntek a kompatibilitasi problemak +hozott egy kis plusz kakaot.
  • MZ/X
    Tokjo hogy mindenkinel mashogy muxik az XP, szerintem a csillagok allasa is befolyasolo tenyezo. ;)
  • MZ/X
    Pedig rendes fullcd-s peldany, regen win98 alatt meg ment rendesen. Marmint az NFS3. Az Alone4 is fullos, nemhiszem hogy azzal lenne a baj. Szerintem inkabb az XP-t nem szereti, csak nemtom miert (ezt szeretnem kideriteni :).
  • geenq
    Nálam a 21.83 WHQL- t el se fogadta az XP, csak a béta 21.85 -öt!
  • Borg
    Nekem a 21.81el is ugyanolyan jól ment minden mint most a 21.83 WHQLel.. OpenGL meg D3D meg minden van vele rendesen.
    Amugy az NFS5 D3Ds.
    Szerintem neked az a játék ugy szar ahogy van, nem pedig az XP vagy a detonator...
  • geenq
    Tedd fel a 21.85 -ös detonatort, mióta nekem fent van, minden megy f@szául (a 21.81 -es 1 nagy sz@r)
  • MZ/X
    Nemtom hogy OpenGL-es vagy sem. Mindenesetre a modszert kiprobaltam, valtozas semmi. 1szeruen nem hiszem hogy ne lenne az XP-s Detonatorban tamogatva az OpenGL. Valamit kavar az XP szerintem. Vkinek 5let?
  • Borg
    Mer szerinted az NFS5 OpenGLes ?
    Amugy nekem még oPenGLes progival gond nem volt..
  • MZ/X
    Ha beikszelem, akkor az OpenGL problema is megoldodik?
  • Borg
    Nálam az egyetlen játék ami eddig nem ment az az NFS5 volt. exere properties, és 95/98 compatibility mode, és lám máris futott.
  • MZ/X
    Quake3 az m1 rendesen. Bar azt most igy fejbol nemtom hogy OpenGL-es vagy D3D-s e, de a 2 az OpenGL volt.
  • MZ/X
    Valakinek m1 az Alone in the Dark 4 XP alatt? OpemGL-re panaszkodik, aszongya a kartyam nem tudja (Elsa GF2 GTS). Az NFS3 se igazan akar 3D gyorsitani. A 21.81-es Detonator (az XP-s) van fenn. Kell valami OpenGL drivert letolteni hozza, vagy csak szivat?
  • MuERTe
    Driverek dolgában kérdeztem :)) Pl melyik directx verziót használod és melyik detonátort :))
  • MuERTe
    Talán ha leírnád a konkrét konfigodat több segítséget kaphatnál.Az hogy mx400 meg winxp elég kevés a hiba kiderítéséhez.
  • MuERTe
    Ha jól értem opengl alatt at UT megy teljes képernyőn. Akkor mi a baj? Kotorássz a beálitások közt, a video settings-ben tudod állítani a brightnest-contrast.
  • MuERTe
    Ne is kend rám a jó döntéseid! :)))
  • John Rambo
    Delta Force: Land Warrior KIRAAAA' -es most epp elvezetes is. -A sajnalatos aktualitashaboru miatt
    Lovod az arabokat ezerrel, es sir a szajuk ahogy agonizalnak >:) Waaaaaaaaaaa >:/
  • John Rambo
    esetleg az UT-t probald meg masik driverrel futtatni. (OpenGl, Direct3D, szoftveres ;)
  • KeviN
    hmmm, erdekes hiba...a dxdiag mit mond ? a tobbi d3d-s jatek ? opengl-es ? (probald pl. a q3-t futtatni)
  • KeviN
    nnna meg 1-2 ami eszembe jutott :) diablo2, diablo 2 : LOD, monopoly tycoon, railrod tycoon 2 platinum edition, conquest frontier wars
  • KeviN
    En mar eleg sok jatekkal probaltam, eddig mind futott. Csak 1 par belole : NHL2002, Pool of radience 2, Rtcw, trade empires, patrician 2 (itt a rippet probaltam, volt 1 kis bug, task managerrel ki kell loni a blinkplay.exe-t)
  • MuERTe
    Bár az lennék :) De egy vanta áráért már lehet videókártyát is kapni . De legalábbis egy savage 4-et ami sokkal jobb. (gizda létemre énis ezzel nyomom :) Természetesen nem akartalak megbántani, csak viccelődtem :))
  • MuERTe
    Bocs, de a vantával örülhetsz ha a wordpadba életet lehelsz :))) Azt nem játékra találták ki, főleg nem UT-zni :)
  • G@b0r
    nekem is megy need for speed 5 és az összes többi játék amit probáltam (kb 10) geforce 2-vel
  • John Rambo
    Legyen mar egy ilyen tema is. :)
    Nektek milyen jatekok indulnak el XP alatt es milyenek nem? Nekem igen: Q3, RedAlert2, Emperor
    Es ami nem: Need for Speed 5, Serious Sam
    -a tobbit meg nem probaltam, de erdekelnek a tapasztalatok