111
Windows XP vs. Jatekok
-
#111 A másik topikban válaszoltam.
-
vader #110 detto -
Pbalci #108 Sziasztok.Régóta szivok egy xp problémával. Tudom nem illik, de sok másolt játékprogim van.Telepités után a szokott módon megtöröm rámásolással (ugye ahogy mindenki szokta :-P ) . Mikor inditanám a gamét, irja azt a hülye hibaüzenetet, hogy baj van az exe-vel, és értesitse e esetleg a májkrémszoftot. Megörülök ettöl. segitsetek!! köszi. Balázs -
Pbalci #107 Sziasztok.Régóta szivok egy xp problémával. Tudom nem illik, de sok másolt játékprogim van.Telepités után a szokott módon megtöröm rámásolással (ugye ahogy mindenki szokta :-P ) . Mikor inditanám a gamét, irja azt a hülye hibaüzenetet, hogy baj van az exe-vel, és értesitse e esetleg a májkrémszoftot. Megörülök ettöl. segitsetek!! köszi. Balázs -
#106 Köszi, már javasolták:) -
Tovi #105 Kicsit késve:: van megoldás, a játék könyvtárából töröld ki a gimme.dll fájlt, és futni fog rendesen. -
#104 van márvalami megoldás az age ofempires2-re? -
#102 Hello!
Ma felraktam a Need for Speed Porsche Unleashed-et. Loading közben lefagy, fastwrites kikapcs-bekapcs nincs változás. Kompatibilításban win98/me beállít game elindul de szaggat, kompatibilítás win2000 beállít nem indul.
Valszeg nem a gép gyenge neki:) 2GP4, 512RAM, Radeon 9600Pro, Catalys3.8, DX9 800x600x16. Régen ez futott nekem 2000 alatt hibátlanul, sőt 98 alatt is egy 466-os celeronon.
Valahogy meg lehet oldani vagy nincs rá esély? -
Frenzy #100 DK2 nalam tokeletes volt NTFSen is... -
nortol #99 A Dungen Keeper2 nem ment nálam NTFS-en, de Fat32-n semmi probléma nem volt. Talán itt van a kutya elásva? -
nortol #98 Az Age of Empires 2. nálam is csődöt mondott. Nagyon sajnáltam a dolgot, mert jó játék, de azért megmaradok az XP-nél. -
#97 akkor probald meg a dungeon keeper 2 -t.Istennek sem tudom beizzitani.Pedig jo kis gamma am. -
#96 Én nem tom,mi van az XP-mel, de minden!!! játék fut rajta, nem is akárhogy! :D
Ami utilt viszont nem fogadott el, azt compatibility-vel sem tudta elindítani. -
#95 Program Compatibility Wizard
Ez a neve.
A programs->accessories-ben van.
(Programok->Kellékek->Kompatibilitás varázsoló csodamasina :)))) -
#93 Használd a compatibility wizard-ot! Hazudj neki egy Win98-at :) -
#91 Én a www.hwhunpage.com címről töltöttem XP-s ASUS - Detonator hybrid drivert V7700hoz.
Ezzel faján műxik, többivel nekem is szarakodott a színkorrekció.
A file neve: 2188ew2kxp.zip , ez egy 5MBás zip, van egy régebbi is, ez pedig az ASUS honlapjáról: 2181aw2p.zip , ez pedig 4MBás.
Lehet, hogy az újjabbak is jók, de azokat még nem próbáltam, nekem az elsővel tökéletesen megy, még a sebessége is korrekt.
Sok sikert! -
Borg #90 Ez aligha az XP baja...
Tegyél fel másik detonatort. -
Bakka #89 A
Quake III Arena nem valami jo nalam (Asus v3800 TNT2...) Az a baj, hogy nagyon sotet a kep es nem reagal a Brightnesre ! Egyebkent errol a problemarol mar olvastam valahol. Mit lehet vele csinalni ??? -
Break #87 Az összes Age of Empires is elfut, valamint a Fifa 2001 és 2002 is. -
zice #84 Hello
Lenne egy kérdésem: Még pedig az hogy,van nekem egy Ati Radeon 64MB VIVO viedo kártyám,és nem rég feltelepítettem az Win XP-t, de a legújabb driverben tartalmazza az ATI-nak újabb technologiáit,pl TRUFORM™ vagy a SMARTSHADER™-t , szép szép,de ezek gondolom az Radeon 8500-asra van optimizálva,és nem pedig a Radeon 64-re,szóval így a 3D-s játékok lelassulnak(fps nagy mértékkel csökkent,pl Q3 vagy Counter-strike.....:(( ) És néha nem is kell ez a „simítás,vagy görbítés”. De az a problémám,hogy a Win xp alatt,csak ez a driver jó,és nem tudom hol lehet kikapcsolni ezeket a funkciókat,vagy egyáltalán lehetséges??? Ha tudnál segíteni,akkor nagyon megköszönném, köszi!!!:)))! Üdv.
z.
ui.: A tweakerekben se találtam ilyen opciótL....
-
Borg #81 Ha nem akarsz plusz programot feltenni (powerstrip vagy fastudja mi) akkor mielött felrakod a detonatort, ird át az nv4_disp.inf fileban a te videokártyádnál a megfelelö felbontásokat, hogy csak a kivánt Hz maradjon utánuk (meg a 0).
Aztán install. -
ekosa #80 Hi !!
A proléma a következő. WinXP Home, detonator 21.83.
Hogyan lehet azt beállítani, amit win98-ban simán lehetett, hogy a felbontásokhoz mindig a legjobb monitorfrekvencia "kerüljön"? Ugye ezt 98se-ben úgy lehetett, hogy optimálisra kellet állítani a monitorfrissítést, és akkor bármilyen játékot indítottam, és bármilyen felbontásba raktam, a windows mindig tudta, hogy milyen herz kell. XP alatt meg mindig tök kevés a herz, a szemem meg golyózik a sok vibrálástól. Előre is köszönöm a segítséget. -
Break #79 300 MHz-es gépen 128 mega rammal lassabb lenne e két játék amit kérdeztem? -
#77 hat szerintem nem.D3d alatt nekem maradt a sebesseg ogl alatt meg gyorsult is. -
Break #75 Azé' szeretnék addig mindent megtudni róla! -
Break #74 Majd november végén fog! -
Break #72 Csak azé' kérdem, mer' most akarok (majd a magyar verzsönre) váltani! -
Break #71 Dungeon Keeper 2, Age of Empires I, II (meg a kiegészítők mindkettőhöz), Fifa 2001, Need for Speed III, Terep2 (rulez!!) elfutnak???? -
zacsko #70 Kinek nem megy itt a Red Faction? Mert nálam tökéletesen fut!
Igaz, compatibility módban kell inditani, de gondolom ezt ti is kipróbáltátok:)
Eddig nekem minden játék (kb. 30) tökéletesen működött XP alatt, a fagyás szóról végre a tél jut először eszembe nem pedig a Windows:)) -
diegho #68 azt hiszem felnyomom a W98-at és az XP-t is.Ami nem megy XP alatt az majd megy W98 alatt, különben most a W98-al semmi baj nincsen. -
#64 jaja. enis gondolkodom rajta hogy vagy kettesbe lesznek a milleniummal vagy egyedul millenium lesz.
nagy kar a red factionert! pedig k**va jo game! :) -
#61 probalta mar valaki a red factiont xp alatt?
mer nekem fullra nem akar elindulni.
ilyetszol nekem hogy a c:\-n keres nekem egy nemletezo file-t.
valaki talalkozott mar ilyennel? -
Borg #60 Az NFS5 nekem is szaggat kicsit, (p3@880+gef2pro+512). Csak 95/98 comp. modban indul el (ez az egyetlen játék amihez ezt kell használnom) gondolom ebböl kifolyólag van valami baja.. de az az igazság hogy ugyis szar a ghamma szoval nem is sajnálom -
#58 na szoval felraktam a professionalt.A dungeon keeper 2 nem megy kivag.Probaltam azt a compatibility progit de nemtom hasznalni. -
#57 hat en nem igazan talaltam meg ezt a progit.Linked van? -
Borg #56 Kicsit le vagy maradva... ez egyrészt XP alatt sem müxik, és ráadásul a Detonator4el sem... szóval ezt buktad.. a régi kis fityó 98 alatt még jó volt det3mal, de itt már nem.. -
#55 ill NV4 már egy kártya ugye :) -
#54 Registry túrás és nincs 60Hz.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nv4\Device0]
NV4_Modes
Innen szedd ki a kártyádnak megfelelő helyről a neked nem tetsző frissítéseket. -
#53 De az eredetivel (XP-s) sem volt gond, minden ment alatta, csak az a fránya frissítés volt állandóan 60Hz.
colos -
#52 Vagy az nvidia oldaráról szedd le a 21.83-as driver-t! Nekem bevált...
colos