Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Kipateroltátok a jegesmedvét? :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

REALista
Nem mondták neked még hogy ne állj a légkondi elé???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

(Sejtelmes zene.) Érdekes a szellemlét?

A szobánkban egyszer volt eg hideg pont. Szép meleg volt a szoba. (Nyár.) D azon a hejen kifejezetten fagyos volt a levegõ. Másnapra eltûnt.
Érdekes volt...
Én igen, csak az orvos nem látott engem.
REALista
Orvos látott mán???

sz4bolcs
mondom bögre <#wow1> Annyi koffeintõl egy ló is imaginálna..

Ez egyértelmüen azt jelenti hogy le kell szoknod a kávéról,mert megelégelte a szervezeted...
sz4bolcs
Nekem ilyen akkor van ha megiszom egy nagy bögre kávét.. de spontán is elõjön. 😄

sz4bolcs
megkérdezhetem? : Most Te tényleg paranormális jelenséget gyártasz? <#wow1>

Volt már olyan hogy ettõl ébrettem fel északa. Egy jó kis fájdalams hallomásra. dejó.
Elég szar amikor éppen matek órán volt, nem tudtam egyáltalán koncentrálni azon az órán, szerencse hogy nem szólitottak fel
És aza fura benne, hogy a látomás (vagy inkább hallomás?? látni nem látok semmi különöset) nagy részét a lecsillapodás után elfelejtem.

Meg ha valaki közben beszélt hozzám, akkor azt természetesen nem értettem, és nem is került be a memóriámba
De annyira szer érzés. Olyan hasitó lelki fájdalom
Najó mondok mást.

Volt két idõszakom amikor folyton látomásaim voltak. Naponta 2szer háromszor. Ugy zajlik le, hogy egyszer csak elkezdenek eszmbejutni dolgok, legtöbbször párbeszédek, és mindig úgyérzem hogy valahonnan ismerem már õket. Eközben végig erõs fájdalomérzetem van. Ez az egész 1 percig tart kábé, de a fájdalomérzet kicsit lassabban mulik el, és utána még vagy 3 órán át keresztül levert vagyok, nincs életkedvem. Mint mondtam kétszer volt ilyen idõszakom, amik olyan 2 hetes periódusok. Az elsõ még régen volt, vagy 4 éva, a másik meg tavaly volt, november táján.
sz4bolcs
Megette a szendvics. :-)

aha, egy pár másodperc alatt amig visszatettem a hütõbe a kaját, egy rágcsáló odaosont és levitte a sonkát, mi ? :\ Emeletes panelházban lakom, itt nincsenek rágcsálók
sz4bolcs
rágcsálóírtást válalol 😊

2: Az eltünt sonka esete.

Vacsorát csináltam. Rajtam kivül csak anyám volt itthon, és õ fürdött. Két sonkásbucit (hosszukás zsemle) készitettem, szendvics-formátumban. Kivettem a sonkát, papirban volt. három-háro szelet sonkát terveztem a szenyókba, megszáémoltam van-e annyi. Hét volt. szóval egy maradt. Elkészitettem a szenyókat beletettem a 2xhárom sonkát, visszatettem a cuccokat a hütõbe. Ezután még igazgatni kezdtem egy kicsit az egyik szenyát, mert kilógott a sonka. levettem a tetejét, és a szendvicsben CSAK KÉT SZELET SONKA VOLT. Pedig teljesen biztosan emlékszem hogy beletettem hármat. Aztán pár másodperc alatt eltünt. Keresgéltem hogy nem esett e ki, de nem találtam sehol. Szóval még bele kellett tennem a 7edik maradék sonkát is. D nem értem hogy hova lett az a sonka. Egyszerüen eltünt.
Velem két dolog történt, nem olyan nagyok és elvontak mint az eddig leirtak, de azért emlitésre méltó ...

1: Egyszer régen, még elsõs voltam (általánosba) hárman haverokkal bementünk a dedóba nosztizni .... van ott egy fehér idõs nõi alakot ábrázoló szobor. Hülyültünk meg minden, aztán homokkal dobáltuk a szobrot, aminek egyszer csak (talán mert megelégelte) KINYILT AZ EGYIK SZEME !!! (Elég nagy csukott szemei vannak, tehát nehéz nem észrevenni.) Egy másodpercre kussoltunk, aztán orditva rohantunk el ... késõbb gondolkoztunk, hogy biztos ugy tapadt oda egy kis homok, hogy attól lûtszott úgy ... de nem, nem ugynézett ki. Teljes részletességgel ottvolt a nyitott szeme.
Shaman
Nah megtaláltam,s végigolvastam a topigot.
Pár megjegyzés:

-A piramisnak szárító hatása van.
-a Gömbvillám elõl sose fuss el,mint ahogy valaki javasolta,hanem le kell feküdni a földre,mert ha futsz elkezd követni (légáramlatok miatt)
-spontán égésekre javasolt Lõrincz L László: A nagy mészárlás, A kõ fiai nevû könyvei.
Persze ezek kitalációk,de egész érdekes teóriát feszeget bennük,ami kapcsolatban van a piramis hatással is.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

sz4bolcs
Igen 😊 erre mást nem tudok mondani, nincs semmi ok nélkül.

Hát igen már ezen én is gondolkoztam...

Egyszer éjszaka felkeltem és a szoba közepén egy bazi nagy juk volt. Totál beparáztam. Persze csak álom volt, de álmában szokott félni az ember? Lényeg a lényeg. Ha még csak álom is akkor is kipróbálom. Tesóm valalami béna játékrobota ott állt az asztalon. Fogtam és belelejtettem. Nem halatszott hogy leért volna.
Úgy tûnik mégis álmodhattam, mert tök logikátlanul azt döntöttem el, hogy inkább lefekszek. El is aludtam. Reggel persze minden normális volt DE és itt ráz azóta is a hideg ha rágondolok. Azt a jó alkar nagyságú játékrobotot AZÓTA SEM TALÁLJUK SEHOL!!!!!
Pedig lefekvéskor még megvolt.

Azóta sem értem mi történt. Álom volt vagy nem? Reméllem álom. DE akkor meg hova tünt a robot? Azóta két festés is volt, hogy hogy mindent kipakoltam személyesen a szobából, és még sem lett meg. Apa szerint a dolgok nem szívódhatnak csak úgy fel, de én nem tudom....
sz4bolcs
Olyan dolog biztos létezik, amire a tudomány nem tud magyarázatot adni, ilyen pl, nõknek miért van agyuk, és hasonlók 😄

DE ezzel az erõvel én is lehetnék ördögûzõ! Kifoygatatlan készélet van sajna sarlatánokból...
Hehe 😄

A miheztartás véget... Ha nem is hiszek, de elképzelhetõnek tartok néhány paranormális jelenséget, de a Ferike fiúnak inkább egy jó nagy tasli kelett volana mint örgdögûzõ Julikanéni.
sz4bolcs
goaud 😄

Majd ordítom hogy ÉN VAGYOK A SÁTÁN A A SÖTÉTSÉG FIAAAA! Utánna meg latinul beszélek...
Tuti siker.
sz4bolcs
Szted nem fogják tudni bizonyítani, hogy a Sátán volt? (Én benne vagyok😊)

Na megyegyezünk... Én szimulálok egy ördögi megszálást. Te meg kiûzöd belõllem... Fele fele osztozunk... 😊 Na?
sz4bolcs
a=e á=é Ferike és az exszöszájzbúk. http://ordoguzes.uw.hu/

sz4bolcs
alakul.. Pl. egy Ferika ördögûzás elég paranormális lenne, ha igaz lenne. 😄

Akkor mi a parnaormális? A Reiki? A meditáció? Az ördögûzés? Az elõzõ életekre melékezés? Ezeket talán még lehet bizonyítani, de ha az illet õtárgyakat lebegtetõ méfiumokat vár akkor elég kevés az esély...
sz4bolcs
de nem kell sarkosítani, mesélj, milyen természetfeletti paranormális dolgok léteznek

sz4bolcs
akár az is.. 😄 Amúgy meg mély hitetlenkedést nem tudom elképzelni, ugyanis minden elõre elképzelt dolog gátolja a megismerést. A hitetlenkedés pedig kb az, mint a hit csak negatívban.

Nem hiszem. De ezt hiába magyaráznám. Épp hogy úgy kezdtem bele hogy nem hittem. Ki akartam próbélni igaz e. A legmélyebb hitetlenkedéssel csináltam. Mégis bejött...

De...

Akkor James Randinál, mi számít paranormálisnak?
Reiki nem...

Esetleg örögûzõ Julikanéni dimenziókapunyitása? 😊
REALista
Ebbe mi a parnormális? Egyszerûen csak könnyen befojásolható vagy és hiszel az ilyen baromságokba és azért érzed a meleget!

danióra
X akták.

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

sz4bolcs
ugyan, ebben meg mi a fene a természetfeletti, paranormális, megmagyarázhatatlan? 😄😄😄 IStenem...

Mi számít annak? Én Reikizek de hiába magyaráznám én meg kezelt beteg hogy én érzem a meleget ami jön a kezembõl, meg õ is nem hiszem hogy elhinné...
sz4bolcs
Sztem az a milliomos, aki elzáratott egy millió dollárt, és felajánlotta, hogy aki valami "természetfelettit", vagy megmagyarázhatatlan dolgot csinál az megkapja a pénzt. Azóta bûvészek meg rakás csaló próbálkozott, de az egy milla még bent áll.

Az meg ki?
Jelentkezzetek a James Randinál, kaptok 1 millát dollárban!
Az infóért 10 %-ot kérek:-)
Nem kizárt hogy sok mit sok rengeteg csalás meg átverés van de szerrintrm egy bizonyos hányada nmeg igaz...

AZ NG-n meg jó kis sorozat de nem magyaráz meg mindent. AZ elõtt meg egy épp olyan sorozat ment ami az ilyen jelenségekrõl szólt. -Mutattak benne pár állítólag hiteles felvételt. Mármint az NG szrint. Persze ez lehet kamu is de akkor meg ezzel az erõvel a leleplezõ sorozat is az lehet....
sz4bolcs
ostobák is vannak.

REALista
Igazság szerint nagy részt nem csalásról van szó hanem ostobaságról!!!!!!

sz4bolcs
mindenhol vannak csalók

REALista
Mindenkinek ajánlom a National Geographic-ot!Ott van egy mûsor ahol leleplezik az ilyen baromságokat mint a spontán öngyulladás vagy a szellemek!!!!<#eljen>

sz4bolcs
<#nevetes1><#wink>

Hát én 12 éveskoromban égtem elõször spontán. Az iskolai menzában lerántottam egy csomó pléhtálcát. Nagyon csörögtek... mindenki engem nézett... Akkorát égtem, de tényleg! 😊

Komolyan. Furcsa ez. Láttam fotókat. egy embert még a krematóriumban isnehéz úgy elégetni, hogy csak hamu maradjon belõlle. Itt meg csak úgy megy. Meg amikor az anyuka kimegy a konyhába hozni egy kis vizet és spontánég. Furcsa. Reméllem én nem fogok. 😊 Bár a South Parkban van egy módszer Öngyulladás ellen. 😊
sz4bolcs
Szeretnél spontánégni? Nem fog menni mert csak spontán akarat nélkül lehetséges.