Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A szobánkban egyszer volt eg hideg pont. Szép meleg volt a szoba. (Nyár.) D azon a hejen kifejezetten fagyos volt a levegõ. Másnapra eltûnt.
Érdekes volt...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Meg ha valaki közben beszélt hozzám, akkor azt természetesen nem értettem, és nem is került be a memóriámba
Volt két idõszakom amikor folyton látomásaim voltak. Naponta 2szer háromszor. Ugy zajlik le, hogy egyszer csak elkezdenek eszmbejutni dolgok, legtöbbször párbeszédek, és mindig úgyérzem hogy valahonnan ismerem már õket. Eközben végig erõs fájdalomérzetem van. Ez az egész 1 percig tart kábé, de a fájdalomérzet kicsit lassabban mulik el, és utána még vagy 3 órán át keresztül levert vagyok, nincs életkedvem. Mint mondtam kétszer volt ilyen idõszakom, amik olyan 2 hetes periódusok. Az elsõ még régen volt, vagy 4 éva, a másik meg tavaly volt, november táján.
Vacsorát csináltam. Rajtam kivül csak anyám volt itthon, és õ fürdött. Két sonkásbucit (hosszukás zsemle) készitettem, szendvics-formátumban. Kivettem a sonkát, papirban volt. három-háro szelet sonkát terveztem a szenyókba, megszáémoltam van-e annyi. Hét volt. szóval egy maradt. Elkészitettem a szenyókat beletettem a 2xhárom sonkát, visszatettem a cuccokat a hütõbe. Ezután még igazgatni kezdtem egy kicsit az egyik szenyát, mert kilógott a sonka. levettem a tetejét, és a szendvicsben CSAK KÉT SZELET SONKA VOLT. Pedig teljesen biztosan emlékszem hogy beletettem hármat. Aztán pár másodperc alatt eltünt. Keresgéltem hogy nem esett e ki, de nem találtam sehol. Szóval még bele kellett tennem a 7edik maradék sonkát is. D nem értem hogy hova lett az a sonka. Egyszerüen eltünt.
1: Egyszer régen, még elsõs voltam (általánosba) hárman haverokkal bementünk a dedóba nosztizni .... van ott egy fehér idõs nõi alakot ábrázoló szobor. Hülyültünk meg minden, aztán homokkal dobáltuk a szobrot, aminek egyszer csak (talán mert megelégelte) KINYILT AZ EGYIK SZEME !!! (Elég nagy csukott szemei vannak, tehát nehéz nem észrevenni.) Egy másodpercre kussoltunk, aztán orditva rohantunk el ... késõbb gondolkoztunk, hogy biztos ugy tapadt oda egy kis homok, hogy attól lûtszott úgy ... de nem, nem ugynézett ki. Teljes részletességgel ottvolt a nyitott szeme.
Pár megjegyzés:
-A piramisnak szárító hatása van.
-a Gömbvillám elõl sose fuss el,mint ahogy valaki javasolta,hanem le kell feküdni a földre,mert ha futsz elkezd követni (légáramlatok miatt)
-spontán égésekre javasolt Lõrincz L László: A nagy mészárlás, A kõ fiai nevû könyvei.
Persze ezek kitalációk,de egész érdekes teóriát feszeget bennük,ami kapcsolatban van a piramis hatással is.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egyszer éjszaka felkeltem és a szoba közepén egy bazi nagy juk volt. Totál beparáztam. Persze csak álom volt, de álmában szokott félni az ember? Lényeg a lényeg. Ha még csak álom is akkor is kipróbálom. Tesóm valalami béna játékrobota ott állt az asztalon. Fogtam és belelejtettem. Nem halatszott hogy leért volna.
Úgy tûnik mégis álmodhattam, mert tök logikátlanul azt döntöttem el, hogy inkább lefekszek. El is aludtam. Reggel persze minden normális volt DE és itt ráz azóta is a hideg ha rágondolok. Azt a jó alkar nagyságú játékrobotot AZÓTA SEM TALÁLJUK SEHOL!!!!!
Pedig lefekvéskor még megvolt.
Azóta sem értem mi történt. Álom volt vagy nem? Reméllem álom. DE akkor meg hova tünt a robot? Azóta két festés is volt, hogy hogy mindent kipakoltam személyesen a szobából, és még sem lett meg. Apa szerint a dolgok nem szívódhatnak csak úgy fel, de én nem tudom....
A miheztartás véget... Ha nem is hiszek, de elképzelhetõnek tartok néhány paranormális jelenséget, de a Ferike fiúnak inkább egy jó nagy tasli kelett volana mint örgdögûzõ Julikanéni.
Tuti siker.
De...
Akkor James Randinál, mi számít paranormálisnak?
Reiki nem...
Esetleg örögûzõ Julikanéni dimenziókapunyitása? 😊
Az infóért 10 %-ot kérek:-)
AZ NG-n meg jó kis sorozat de nem magyaráz meg mindent. AZ elõtt meg egy épp olyan sorozat ment ami az ilyen jelenségekrõl szólt. -Mutattak benne pár állítólag hiteles felvételt. Mármint az NG szrint. Persze ez lehet kamu is de akkor meg ezzel az erõvel a leleplezõ sorozat is az lehet....
Komolyan. Furcsa ez. Láttam fotókat. egy embert még a krematóriumban isnehéz úgy elégetni, hogy csak hamu maradjon belõlle. Itt meg csak úgy megy. Meg amikor az anyuka kimegy a konyhába hozni egy kis vizet és spontánég. Furcsa. Reméllem én nem fogok. 😊 Bár a South Parkban van egy módszer Öngyulladás ellen. 😊