Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sztem amit ma paranormális jelenségnek vélünk az is meg lessz maygaréázva és mlg mindig furcsa lessz pl a szellem de akkor már nem fog paranormális jelenségnek számítani.
Na ezt magyarázzátok!!!
For sale: thedronewebshop.com
nekem régebben volt egy álmom, amiben egy padon ?ltem a budapesti ôszi cipô- és ruhavásáron (Népstadionnál).
Szal egy padon ültem és vártam, anyukám elôttem nézte a cipôket. nagyonis emléxek az álomra!
fél évvel késôbb teljhesen ugyanaz történt meg 😊
másik
többször jáccottam már el ilyen esetekkel
barátommal beszélgetek, majd beugrik hogy ezt már láttam vhol és gyorsan elôjön a nagy "jövô" 😄 általában végigvezetem a dejavu végéig, de csináltam ebben az esetben is egy olyat, hogy nem azt mondtam amire emlékeztem, de a válasz tökugyanaz volt!
valaki tudja a titkát? engem érdekelne, de lusta vagyok utánanézni 😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A "Sátán" erõs bûntudatot, és félelmet szül.
Biblia szerint a satan az emberi bun azaz te magad vagy onmagad demona ha elkovetsz valami csuf dolgot akkor csak magadra vess mivel buntudatod van mert ugy te tudod hogy elkovetted amit elkovettel es felsz mert ha kiderul jaj neked...szoval ennyi a dolog lenyege a Szent konyv is csak azert tanit a jo dolgokra hogy ne felj onmagadtol ne idezz magadban satani szarsagokat elj buntelenul..😊)
Norbi England, Basingstoke<#nyes>#nyes><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#wink>#wink>
Sokan örülnének neki. 😄
részeg télapó mennyire paranormális? 😊
A titok annyi, hogy valszeg regisztráláskor az alapot nyomták ami ugye Jan.1. kb ez a nagy rejtély, mint ahogy sok reges oldal tele van ajkai emberrel, persze azért mert a jelöld ki a várost rublikánál Ajka az elsõ...
Errõl ennyit...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mi is így vagyunk ezekkel. Nem értjük ezért hûûûûûûûûûû! Természetfelettinek tartjuk, pedig semmi sincs a természet felettt... Ezek is a természet részei, csak mivel nem értjük õket ezért tartjuk természetfelettinek.
Huh... Reméllem érthetõ volt.
A temetése estéjén be is kopogott, ráadásul a kopogás pont abban a ritmusban volt mint ahoyg az öreg szokta.
Ez többet nem ismétlõdött meg. (Biztos megelégedett egyszerialkalomal is az öreg.)
Leírok két dolgot, amire ketten is tanúk vagyunk, és máig nemtom mi volt az oka...
Anno amikor a feleségemmel megismerkedtem, és elkezdtem hozzájuk járni, a nagyapja haldoklott... ágyhoz volt már akkor kötve, és sajnos mindig úgy jött ki, hogy nem tudtam találkozni vele. Pedig mindenki úgy akarta, hogy csak egyszer tudjak beszélni vele, legalább egy kézfogás erejéig,mert állítólag testalkatra, jellemre, stílusra szakasztott olyan vagyok mint az öreg, és nagyon szeretet volna látni...Na ez nem jött be, és szegény meghalt /RIP/. Ezekután rengeteg családi beszélgetésen feljött a szó, hogy de kár, hogy az öreg nem ismerhetett meg engem, és én sem õt, merthát ugye a legkedvesebb/!/ unokájának lettem a férje stb...
Na telt az idõ, sógornõmék is abba a faluba költöztek vissza, ahol anyósomék laktak, és sok buliba, meg horgászatra jártunk ki hozzájuk, és ilyenkor anyósoméknál aludtunk, mert kib@szott nagy a házuk, és ugye se a feleségem se a nõvére nem lakik már ott...Egyszer éjjel arra ébredtem, hogy valaki nézi ahogy alszom. Nem álmodtam, nem voltam részeg, TUDTAM, hogy valaki van a szobában és NÉZ ahogy fekszem. Ezt ebédkor elmondtam az asszonynak, és azt válaszolt, hogy OMG, õ nem akarta hangoztatni, de éjjel felébredt, hogy valaki ballag fel hozzánk a lépcsõn az emeletre, csak eddig nem akarta mondani, nehogy fossak...Abban a házban nõtt fel, tudja melyik zaj mit jelent, és pl az apósom tuti nem volt, mert õ lent horkolt a hálóban, anyósom alatt meg nem ropog a lépcsõ, mert nem akkora darab. Na mind1.
Ugyanitt erre rá egy évre kb egyszer nyári éjjel felkeltem, mondom rágyújtok, mert kib@szott meleg volt, meg aludni sem tudtam. Mit látok a padlószõnyegen? Egy vizes emberi talp nyomát a szõnyegben. Hirtelen azt sem tudtam mihez kezdjek, asszonyt felkiabáltam, mondom nézd meg b+, mert ezt nekem el nem hiszi senki, ha elmondom... Nem érzéki csalódás, nem penész, nem szálhiba a szõnyegben, hanem egy 44-45ös emberi talp vizes nyoma a szõnyegen. Semmi értelmes magyarázatot nem találtam rá azóta sem hogy került oda...
Hacsak nem az öreg mégis megnézett magának a túlvilágról! Remélem elégedett!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tagja vagy vmely vallási felekezetnek, vagy egyéb más csoportosulásnak?
vagy lehet, hogy csak oltogatsz?<#nemtudom>#nemtudom>
Ti ilyet akartatok?
Miért kell ugy éljek nap mint nap, hogy az ártatlan ujságárusok kisértsenek meg erotikus lapjaik tucatjaival, vagyis ha az állam engedi, azt kéne megverni!
- ujságárust, kiadót, stb.
Mással is megteszik?
Mit lehet ellenük tenni?
A verésen kivül gondolom, vagy az elutasitáson kivül.

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Egyszer játszottam vele,és a kutya rámnézett,és rendesen vörös szeme volt."
Az én kutyámnak is vörösen világítanak a szemei ha úgy nézek bele (fõleg este). Ugyanaz a vörösszem effektus mint ami a fényképeken van. Na meg macskáknál zöldben van ugyanez.
"Válaszolt,hogy õ,aztán megnyomtam a kinyitó gombot. Na ekkor nyilt lenn az ajtó, és marha érdekes módon egy katolikus müsort lehetett hallani a kaputelefonba,mintha valami rádió lenne. És valaki beszélt benne is ráadásul,na itt hülyét kaptam annyira féltem utánna"
1, Ha rádiós: Légköri zavarok. Napkitörés esetén az ionoszféra érdekes módon keveri meg a rádióhullámokat, urh adások verõdnek vissza és a föld másik felén hallhatóak tisztán.
2, Ha meg vezetékes kontakthiba lehet. Elképzelhetõ hogy vki rádiót hallgatott a házban és vhogy vette és kapcsolta a kaputelefon
"Egyik ismerõsöm sátánista,és õ megmondta,hogy igenis vannak szellemek,õk kapcsolatba vannak velük. Na itt már tényleg ledöbbentem. :|"
El kell osztani kettõvel amit a szektások mondanak. szekta=agymosoda
" De a mai napig nincs válasz arra, hogy amikor meghalt valamilyen rokonom, a család aktuális kutyája miért ásott hatalmas gödröt, és miért dugta bele a fejét gyakran egy egész napra." - talán mert meleg volt. Nálunk is beásták magukat nyáron. Ha meg nem akkor rájött az áshatnék.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
De rendesen 😊
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
Hát jah,én még csak 1szer láttam a csajt,de elég is volt baszki.
De amúgy az csak a vörös szem effektus fényképezõn 😄
De komolyan igy ugynézki mint egy démon <#wow1>#wow1>
aztakúú...mint egy szörny, fõleg vörös szemekkel..lolbazdmeg, ez durva :S
én ilyennel szóba sem állnék<#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1>
Na azt már nem is részletezem,hogy tipikus marilyn manson õrült.
Az meg tudnillik sátánista..
Itt jobban látszik.