Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
ANGYAL

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

sz4bolcs
Le fogok maradni az évszázad eseményérõl. 😉)
De nem lepõdõk meg, ha valóban nem találkozom velük.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mi a bajod? Agyadra ment a sok nap?
Jobb is, ha nem hiszel, így a legjobb mindenkinek...Te úgysem fogsz velük sosem találkozni, ahhoz túl...inkább nem írom le, hogy mi vagy.

sz4bolcs
Hát a memóriamanipulálás, és a hipnotizálás sem az erõsséged. 😄

Mind1, hagyjuk, vegyétek úgy, hogy nem írtam semmit.

sz4bolcs
Mint az anyuka, aki elveszi a kisgyereke kezébõl a mobiltelefont, nehogy lenyelje. 😄

REALista
Honnan veszed ezeket a baromságokat???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sz4bolcs
A Dogmában sem a Múzsának sem Metatronnak nem volt nemiszerve.

sz4bolcs
Tehát megállapíthatjuk, hogy férfi nemüek.

Amúgy a férfiak nehezzen lehetnek k*rvák...de mind1. Ne nõi angyalt képzelj, mint a filmeken.

Már nem azért, de én ezt teljesen komolyan írtam.

Kik?

sz4bolcs
közben meg nagy kurvák, igaz?

Khmmm..., az utolsó kacsintást nem akartam odarakni.<#miaz>

Igen, láttam. Az angyalok sokszor ember bõrébe bújnak és észre sem vesszük, hogy köztünk élnek. <#papakacsint> Szóval az angyalokat ne úgy képzeljétek el, hogy leszáll az égbõl és nagy szárnyai vannak, hanem õk is csak sima ember képében jönnek. A démonoknál sajnos ugyanígy van, de õk mindig megpróbálnak elrejtõzni, hogy semmi esetre se ismerjék fel õket, magyarul angyali képük van. Kis ártatlannak tûnnek, közben meg... <#papakacsint>

sz4bolcs
Igen, ..pl. ezért van többekközt villamosunk.

Annyival vagyunk okosabbak /az átlag / a négyezer évvel ezelõtt élt embereknél, fel tudunk szállni a villamosra, de csak azért, mert akkor még nem volt.

Walk the Talk.

sz4bolcs
Jó és rossz tõlünk ered, így van.

Pluskast
Nem tudom de ha a barátnõmre nézek akkor biztos vagyok benne, hogy egy angyalt látok magam elött <#love11>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Látott már valaki angyalt vagy démont?Én még nem,de szerintem nem is fogok,mert ilyenek nincsenek,én csak jó és rossz emberekeket látok.Soha semmi más nem befolyásolta a jót vagy rosszat úgy mint az ember.Ha ti ezt az sátánra vagy az isten égi kompániájára akarjátok fogni csak tessék,de ne lepõdjetek meg,ha majd nem az történik amit vártok.Minden jó vagy rossz tölünk ered,mert itt és most mi dötünk jó és gonosz felett.Ez a mi választásunk és ne próbáljuk ezt más erõkre hárítani.A döntés a mienk.<#gonosz3>
hogy kell visszafelé mondani, szavanként vagy betûnként ? nekem nem jelenik meg

Most nem azér de a XXI. században hogy hihettek ilyen dolgokban mint a sátánidézés? Vegyék egyszer fel egy kamerával hogy télleg megjelenik, vagy ha sötét kell hozzá, akkor infrakamerával, tökmindegy... de errõl mindenki csak ilyen legendákat mesél, konkrétan meg nincsenek felvételek mer kamu az egész, vagy csak sokat szívnak egyesek mostanában.. Ilyen erõvel Wotan istennek is áldozhatnátok 😊
Nem mityánk fontos talán hanem az érzelmi töltés. Az érzelmek állítólag nagyon kisugároznak az emberbõl és azt emgérezhezi valami... Persze nem a sátán, mer az egy marhaság (szerintem) de lehetnekolyan entitások amik felfigyelhetnek rá.

Szóval akár a micimackót is énekelheted, de ha ezzel valmi gonoszt akarsz idézni,(is giszted is hogy így lessz) vagy azt hiszed akkor az lessz. 😊
sz4bolcs
És hogy mi vár a rossz út végén? Talán annyi, mint a jó út végén.

sz4bolcs
Tõlünk ered? 😊 Nem hinném... Mástól? Azt sem.

Sok minden van körülõtünk amit még nem ismerünk,most mindegy milyen módszerrel,
de ha a gonoszt keresed akkor meg is talál,mert minden jó vagy rossz tõlünk ered és ha igazán rosszat akarsz látni hát nézz magadba,ismerd meg a saját gonoszságodat és megláthatod mire képes az ember.Minden szörny meg gonosz lény érdekes,hogy emberi tulajdonságokkal rendelkezik:vérszomj,düh,indulat,irigység,félelem.
Válaszd hát a rossz utat és meglátod,hogy mi vár a végén.<#gonosz3>
jaja!!

bár ez nem igazán ide tartozik,de

ettõl durvább volt az amikor koliban bebélyegeztünk,
aztán úgy idéztünk szellemet.
na ott mindenki látott mindent, halálfélelmem volt.

de bárhogy is van, ha valaki nagyon látni akar valamit,
és még bele is éli magát, akkor látni is fog valamit.
pszihésen beképzeli

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Hát nemtudom, de ez elég hülye módszernek tûnik.
1. A bibliát emberek írták.(bár ez elég hülyén hangzik, mert minden könyvet emberek írtak😊 )
2. Azóta minden nyelvre lefordították. Kétlem hogyha akármelyik nyelven visszafele olvasod akkor megjelenne a sátán.
3. Miért pont a miatyánkot? Talán, mert azt ismeri mindenki? Ez alapján nagyon úgy tûnik, hogy valami hülyegyerek kitalálta ezt a "nagy módszert" és az 1 bolond 100-at csinál elv alapján a haverod is kipróbálta.

Elképzelhetõ, hogy ha nagyon akarsz látni valamit akkor az agyad furcsa dolgokat produkál. Pl. ami máskor fel se tûnne, de ilyenkor az agyad felnagyítja a dolgokat, fõleg ha parázol. Lehet hogy a srác látott valamit amit másnak hitt és sokkot kapott. Nálunk általános iskolába volt ez nagy divat. Mindig napközibe "szellemet idéztünk" és ha meglibbent a függöny mindenki ordítva szaladt ki. 5 perc múlva meg már ilyeneket beszéltünk: "te is láttad, ahogy a függöny egy ordító arcot formált?"😄DD

Mi a tükör szerepe ? Felé kell állni, vagy mi?

A szoba sarkába ? Ugyérted hogy ugy kel fellógatni hogy mindkét fallal 45 fokos szöget zárjon be?

Hátulrl elõre ? Ugyérted hogy viszafele olvasva, vagy rendesen olcasva csak a szavak sorrendje van visszafele?
nembeszél elharapta a nyelvét

viszlát :DDDDDD

Távozz tõlem sántán.... <#violent>

viszlát :DDDDDD

sz4bolcs
Lehet a srácnak elvitte a lelkét.

UltimateGamR
nem biztos hogy az volt , sõt nemtudom hogy mivolt

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Komoly?

Mert mi a baja? Nem beszél? Mit reagált amikor elmondta visszafele?

Bocs de kicsit kételkedõ vagyok. Sok dologban hiszek de ez azért...

Nem kizárható hogy valakit megidézet de hogy a sátánt...

Majd holnap hoszabbn kifejtem miért...

UltimateGamR
itt az igazi paranormális tevékenység!:

Haver ( 19éves ) tegnap este átjött és megcsináltuk azt ami minden laikus embernek csak hülyeségnek tüník. Megidéztük a SÁTÁNT(!!!), vagyis én részben mivel a haverral csináltattam én meg messzirõl néztem a rituálét.
Szóval ami kell:
-két személy , egy segítõ csak ha nagyon kell és egy személy aki csinálja , de lehet egyedül is
-biblia ha valaki nemtudja a miatyánkot
Menet a következõ:
kell egy tükör , a tükröt elhelyezitek a szoba sarkába szemmagasságba. Ezután aki megakarja idézni a sátánt az elkezdi mondani a miatyánkat HÁTULRÓL ELÕRE!!!!!! és ha teljesen végig mondta akkor hirtelen jéghideg lesz és megjelenik egy sötét árny majd, zagyvál valamit és... / ezt csak akkor tudjátok meg ha kipróbáltátok /
Ja ha van segitõ az nehogy elrohanjon nehogy közbelépjen mert azzal csak bajt hoz.
Ui.: a haver azóta sem szólt egy szót sem , még az orvos sem tudja mi a baja...

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

xoxo009
KATT!!
VAgy ide, elgondolkodtató a cikkek ezek...<#fejvakaras>

Akit erdekelnek eredeti jelentesek, beszamolok magasrangu pentagon, katonai szemelyektol stb ide latogasson el nyugodtan

http://www.disclosureproject.org/

sz4bolcs
Nem tudom, de a sprite jobb vízkõoldó, mint a calgon 😄

Ez szép és jó, de nem értem... <#szomoru1>
lol mi van itt a kólával? ne szidd, tudjátok milyen sok mindenre használható? 😄 => magyarul hogy is van? "állítolag", discovery powaa, myth busters, nézze mindenki! kóla4ever!
sz4bolcs
Mondtam, hogy ne igyál annyi kolát. 😊

guardian hero
Egyébként elég nehezen tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy egy élõ lény van egy szobában, de nem mozog a levegõ -> légzés, testhõ által felmelegített levegõ felszálllása, helyére hideg áramlása, hogy egyebekrõl ne is beszéljünk.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

volt valami abban a kólában?

REALista
Szerintem ez a túl sok Csacska angyal nézésének a hatása!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nekem is volt ma egy fura látomásom , ülök a szobámba , netezek , kinézek az ajtón azt látom hogy valaki felmegy a lépcsõn , nem tudom ki , fogtam a kólás üveget a kezembe felmentem a lépcsõn a másik szobába és nem volt senki.

Ki tudja...
Érdekes egy világ ez...
Ilyet szerintem minden ember tapasztalt! Az is jópofa, amikor mondjuk fekszik az emberfia éjjel, minden be van csukva (huzat kizárt), megis érzel valamit, ahogy mozog a levegõ...
sz4bolcs
Lehet, csak képzelted az egészet. :-)

😊)))

Jut eszembe amikor a hûtõt kiyitomm akkor is érzem a hideg foltot. Talán a szellem odaköltözött? 😊

De a szobás dolog igaz.