Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem lepõdõk meg, ha valóban nem találkozom velük.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jobb is, ha nem hiszel, így a legjobb mindenkinek...Te úgysem fogsz velük sosem találkozni, ahhoz túl...inkább nem írom le, hogy mi vagy.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Walk the Talk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szóval akár a micimackót is énekelheted, de ha ezzel valmi gonoszt akarsz idézni,(is giszted is hogy így lessz) vagy azt hiszed akkor az lessz. 😊
de ha a gonoszt keresed akkor meg is talál,mert minden jó vagy rossz tõlünk ered és ha igazán rosszat akarsz látni hát nézz magadba,ismerd meg a saját gonoszságodat és megláthatod mire képes az ember.Minden szörny meg gonosz lény érdekes,hogy emberi tulajdonságokkal rendelkezik:vérszomj,düh,indulat,irigység,félelem.
Válaszd hát a rossz utat és meglátod,hogy mi vár a végén.<#gonosz3>#gonosz3>
bár ez nem igazán ide tartozik,de
ettõl durvább volt az amikor koliban bebélyegeztünk,
aztán úgy idéztünk szellemet.
na ott mindenki látott mindent, halálfélelmem volt.
de bárhogy is van, ha valaki nagyon látni akar valamit,
és még bele is éli magát, akkor látni is fog valamit.
pszihésen beképzeli
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
1. A bibliát emberek írták.(bár ez elég hülyén hangzik, mert minden könyvet emberek írtak😊 )
2. Azóta minden nyelvre lefordították. Kétlem hogyha akármelyik nyelven visszafele olvasod akkor megjelenne a sátán.
3. Miért pont a miatyánkot? Talán, mert azt ismeri mindenki? Ez alapján nagyon úgy tûnik, hogy valami hülyegyerek kitalálta ezt a "nagy módszert" és az 1 bolond 100-at csinál elv alapján a haverod is kipróbálta.
Elképzelhetõ, hogy ha nagyon akarsz látni valamit akkor az agyad furcsa dolgokat produkál. Pl. ami máskor fel se tûnne, de ilyenkor az agyad felnagyítja a dolgokat, fõleg ha parázol. Lehet hogy a srác látott valamit amit másnak hitt és sokkot kapott. Nálunk általános iskolába volt ez nagy divat. Mindig napközibe "szellemet idéztünk" és ha meglibbent a függöny mindenki ordítva szaladt ki. 5 perc múlva meg már ilyeneket beszéltünk: "te is láttad, ahogy a függöny egy ordító arcot formált?"😄DD
A szoba sarkába ? Ugyérted hogy ugy kel fellógatni hogy mindkét fallal 45 fokos szöget zárjon be?
Hátulrl elõre ? Ugyérted hogy viszafele olvasva, vagy rendesen olcasva csak a szavak sorrendje van visszafele?
viszlát :DDDDDD
viszlát :DDDDDD
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Mert mi a baja? Nem beszél? Mit reagált amikor elmondta visszafele?
Bocs de kicsit kételkedõ vagyok. Sok dologban hiszek de ez azért...
Nem kizárható hogy valakit megidézet de hogy a sátánt...
Majd holnap hoszabbn kifejtem miért...
Haver ( 19éves ) tegnap este átjött és megcsináltuk azt ami minden laikus embernek csak hülyeségnek tüník. Megidéztük a SÁTÁNT(!!!), vagyis én részben mivel a haverral csináltattam én meg messzirõl néztem a rituálét.
Szóval ami kell:
-két személy , egy segítõ csak ha nagyon kell és egy személy aki csinálja , de lehet egyedül is
-biblia ha valaki nemtudja a miatyánkot
Menet a következõ:
kell egy tükör , a tükröt elhelyezitek a szoba sarkába szemmagasságba. Ezután aki megakarja idézni a sátánt az elkezdi mondani a miatyánkat HÁTULRÓL ELÕRE!!!!!! és ha teljesen végig mondta akkor hirtelen jéghideg lesz és megjelenik egy sötét árny majd, zagyvál valamit és... / ezt csak akkor tudjátok meg ha kipróbáltátok /
Ja ha van segitõ az nehogy elrohanjon nehogy közbelépjen mert azzal csak bajt hoz.
Ui.: a haver azóta sem szólt egy szót sem , még az orvos sem tudja mi a baja...
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
VAgy ide, elgondolkodtató a cikkek ezek...<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.disclosureproject.org/
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Érdekes egy világ ez...
Jut eszembe amikor a hûtõt kiyitomm akkor is érzem a hideg foltot. Talán a szellem odaköltözött? 😊
De a szobás dolog igaz.