Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már a Bigfootnál tartunk, szerintetek léteznek még olyan kietlen erdõk, ahol még nem járt soha ember és lehetnek különleges lények? Mármint ilyen majomember szerûségek vagy más furcsa lények.

Errõl láttam egy filmet a Geographicon. Enyhén csaltak egy kicsit a fényképnél, mint késõbb kiderült. Elõásták a disznó csontvázának a maradványait, aztán sokkal kisebb volt, mint kellett volna lennie. Bár így is egy átlagos disznónál nagyobb, de nem ekkora, mint ami a képen van.

Öregapámnál láttam én is egy ekkorát még rég de azt egy ilyen egyszerû kis bálásmadzag nem sokáig bírta volna el.
szerintem is<#vigyor>

lehet, hogy a csernobili vadgazdaság erdõibõl való.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Az igazából egy kamu disznó!!!!!<#mf2>

Jééé!

AZ én exanyósom is paranormális! Ez elõny?? Szerintem inkább hátrány..

az az anyósom!!!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Igazából nem olyan nagy ám az!!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

A disznót nézd!

REALista
Az a sapkás ember tényleg elég fúrcsa de ettõl még ez sem paranormális jelenség!!!<#vigyor><#vigyor>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Errõl már régen kiderült hogy átverés az egész!!!<#hehe>

szerintem az a fentrõl lefelé harmadik kép egy ruszki katona aki sétal hazafelé .......<#alien>
szerintem az a fentrõl lefelé harmadik kép egy ruszki katona aki sétal hazafelé .......<#alien>
Itt egy nagyob kép

Hogzilla az oriás vaddisznó!!!!!!!!!!

és még egy!!

UFO!!!<#wow2><#wow2>

még egy kép!

Tomo15
Bigfoot!! LoooL

Biztosan teleportált 😊
sz4bolcs
Haha, ez hasonló, mint amikor csináltak egy programot, ami szakszavakból véletlenszerü, de értelmesnek látszó szöveget rak ki.
Elõ is adták a tudomány krémje elõtt, és nagy ovációt váltott ki az elõadás.
Aztán közölték a professzorokkal, hogy hablaty volt az egész.
Ez valami tudományos kísérlet volt, ha valaki bõvebben tudna errõl az esetrõl adni olvasnivalót, azt megköszönném.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ja volt mégegy. Haveromékhoz mentem a rekkemért.Bekopogtam és kiszólt az öccse ,hogy mindjárt megy. Egy normál kis kertesházban laknak. Szóval kijön a haver és beszélgetünk. Az útcára csak 1 kijárat van és mi ott álltunk a kapuban szóval anélkül hogy feltûnne senki se ki se be. ÍElmondtam amit akartam és a cuccom is megvolt indultam hazafelé. Úgy 8-9 házzal arrébb egyszercsak megpillantom haver öccsét aki kiszólt. Cengával voltam úgyhogy sehogy sem érhetett oda hamarabb és biztos ,hogy õ volt ott és biztos ,hogy õ is szólt ki. Most vagy tud teleportálni vagy csak össze vissza-halucinálok ez tök para-normális.
Ó ilyet mi is akartunk csinálni ,de mikor beletrappoltunka a gabonába egybõl ott termett az Illésbá oszt vasvillával kergetett.
Másnap meg ott elõttem anyázott 3 kölköt aki létaposta a búzát "há most hogy kaszálom lé" Én meg röhögtem rajta magamba. A faszi 70 éves+ fajparaszt
macleod2005
Haverral csináltunk egy szép gaonakör-sort, eegész éjjel azon dolgoztunk (kb 5-6 óra volt) de megérte, még a szomszéd faluból is eljöttek megcsodálni, mi meg szakadtunk meg azon hogy ki mit talált ki rá. <#idiota> Ezt érts úgy hogy a 75 éves Józsibácsi még a repülõ csészealjat is láttad, meg a zöld 2,5 méter magas lényeket (én szerény 175 centi vagyok haver meg 168 ), ezzel végülis csak arra akarok rávilágítani hogy nagyon sok mindent kitalálnak csak az emberek és az ufó azért jó téma mert nem lehet bizonyítani.
Amúgy én biztos vagyok benne hogy léteznek más élõlények a földön kívül, de ha idejönnek biztos nem arra fogják pazarolni az erejüket hogy gabonaköröket rajzoljanak, vagy ilyesztegessék a 75 éves Józsi bácsit.

Az egyik este furcsa zajra lettem figyelmes mikor ezen a forumon ovasgattam a történeteiteket.
A zaj erõsen az ágyam mögürrõl jött. Olyan lecsukhatós ág szóval hirtelen felindulásból kirántootam a helyérõl és semmi. Olyan fajta ágy ,hogy kihúzni könnyû de visszatólni hát szóval visszaszenvedtem. Amint lekapcsoltam a villanyt egybõl jött aza a zaj. Magaszról szartam rá....
De egyre zavaróbb volt.Elkezdtem gondolkozni mi a franc lehet az.
Ahogy végiglvastam az összes történeteteket odamentem és kirántottam megint az ágyat. Akkor hirtelen az arcombarepült egy baszottnagy légy de tényleg rohadtnagy volt. Na szóval úgy beszartam mint állat. ez paranormális mondom rohadtnag volt az a légy lehet hogy egy idegen volt.(ja és amint feleszméltem eltûnt szõrén szárnyán😄)
berlinboy6329
Szerintem a Hold 1 UFO,csak álcázzák magukat. <#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mucsácsó
mégnéztem anno, de nagy része ki volt takarva<#miaz><#miaz>
ja, akinek van Google Earth-e, megnézheti az 51-es körzetet 😊
Ron Ragm
Ez olyan jó, szal látnak VALAMIT, amirõl nem tudják hogy mi, és egybõl idegen ûrhajó lesz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Elég kész ,de lehet hogy mások is probálkoztak , elcseszõdött az ûrhajó és körbe körbe megy a föld körûl.
mucsácsó
"Aldrin beszámolójában azt is megemlíti, hogy társaival repülésük során láttak egy azonosítatlan repülõ tárgyat, melyrõl a NASA már harminc esztendeje hallgat. "Volt valami odakint, ami elég közel volt ahhoz, hogy megfigyelhessük" - nyilatkozott Aldrin a dokumentumfilmet csütörtökön mûsorára tûzõ brit Channel Five-nak..."

nah ehhez mit szóltok? haver copyzta valahonnan...
<#zavart2><#zavart2><#pardon1>
"Mégis miért van az, hogy minden képen feketék, és homályosak a csészealjak??? "

Hát még ezt se tudod? 😊

Hát mert bekapcsolják az álcázót! 😊
sz4bolcs
Gondolja egy buta ember?

hnoemi
Igazad van Zooey, az nem lehet hogy csak ezen a bolygón van lájf. Az meg pláne abszurd, hogy pont az emberek legyenek azok, mert nálunk aztán kell lennie intelligensebbnek, mert ha nincs, akkor valaki valamit nagyon elba..tt. Múltkor láttam egy csatornán egy palit meg egy nõcit, azt mondták, hogy õk kiûzik belõlünk az idegeneket, mert azok irányítanak minket. És ezek a jószágok látták is õket, a riport alatt éppen a pasi feje felett volt egy ûrhajó, amin asszem 270ezer idegen volt. Hát én nem tudom, de amin ennyien elférnek, az szerintem még a napot is letakarta volna emberünk elõl, dehát ez van. Szóval tényleg túlzás ez az ufó-mánia, de kell hogy legyenek. Élet van máshol, ezt már bebizonyították, olvastam egy magazinban hogy baktériumokat találtak már nem is tudom melyik bolygón. Na de a tény az tény: minden ûrhajó csésze alakú, és mind világít, és mind csak az amerikaiaknál száll le. 😊
Ja, és olvastam nemtom melyik bulvárlapban, hogy egy vagon pénzt adtak azért a röntgenfelvételért, amin egy kacsa van, ami lenyelt egy idegent. Szeretem ezeket a sztorikat, kis móka unalmas napjaimban.
Na de ha már paranormális topikról van szó, ez a dezsavû (le tudom ám írni), néha kiakaszt.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

de mindegyik csak egy folt... ha fekete, akkor is látszódhatna a formája...
kiba gyorsak és ilyenre vannak festve? 😄
Komolyra fordítva: UFFO-hisztéris tízévente feltámad, bizonyítékok meg nem akaródzanak lenni az istennek se (legalábbis perdöntõ normális fotók filmek).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

biztosan léteznek földönkívüliek. ez 100%. a világûr olyan bazitágas, hogy nem lehet, hogy csak a Földön van benne élet... Viszont ezek az UFO jelenségek kicsit túlreagált hülyeségek.. Mégis miért van az, hogy minden képen feketék, és homályosak a csészealjak??? <#idiota>
sz4bolcs
😄😄

ufók és szellemek léteznek persze, a bedrogozott marhák és a bolondok agyában biztosan <#eplus2><#eplus2><#hehe><#ejnye1>

REALista
<#nemtudom><#schmoll2><#wink>

Szvsz tiszteletben kéne tartani a másik nézõpontját, mégha irritálónak találod is... <#pardon1>

Bár lehet, hogy ezt már írtam itt... <#buck>

Elrohantak, majd egyre kevesebben lettek és... najó 😊

Történetem kissebb túlzásokkal, az élvezhetõbbség kedvéért: 😊
2006 nyara, borús, esõ utáni éjfél
Kimentem a nagy hõségben egy kis frissítõért a konyhára, majd mikor vissza felé tartottam a sötét folyosón, oldalra fordultam, hogy szobám felé vegyem az irányt, de a szemem sarkából megpillantottam azt a halvány, csontfehér, sejtelmes felvillanást, mely a konyhaajtó homályos, csak kis mértékben áttetszõ ablaküvege mögül villant fel, s illant el. Gondoltam a 4-5 óra Still Life -ozás eredménye e képzelgés, szinte már bejöttem az elõszobába, a folyosóról, de a szemem ismét a konyha ajtó ablaküvegére irányult, és ismét azt a rejtélyes fény felvillanását sikerült felfedeznem. - Jó - mondom, visszalépek a folyosóra, és most erõsen a 3-4 méterre lévõ ablaküvegre koncentrálok. - Ha ismét felvillan, akkor az már biztos nem a képzelgésem szüleménye -. Felvillant, ezzel egyetemben az adrenalin szint mutatom is. Poharam letettem a közeli virágpolcra, majd lassan, kiváncsian közeledtem a konyhaajtóhoz, és annak homályos ablaküvegéhez. Kezem már az ajtó kilincsén, és ismét felvillant. Játszadozott az adrenalin mutatóm, mint egy forgó propeller mellé kötött papírcsík. Kinyitottam az ajtót, sötét áramlot felém, majd felvillant, kissit meghátráltam, és ismét azonnal felvillant, ekkor már nyugodtabban konstantáltam, hogy minden túlvilági fény-villanás egy kissé hibás, Tesco "gazdaságos és takarékos" izzónak tulajdonítandó...

End 😊
csak legyen aki végigolvassa 😊

sz4bolcs
még tart a hatásszünet... 😄 Holnap folytatja

REALista
Szerintem ennyi!<#wow2>

sz4bolcs
és?

berlinboy6329
Írjatok már,olyan jó olvasni a sztorikat.

Nekem 1x olyan volt,mikor ott voltam haveréknál,hogy hülyéskedtünk,hogy ott szellemek vannak meg minden.Ott voltunk a föld úton,felhõ sehol,nyár volt k.. meleg.Lenézek a fölédre,és látom hogy 1 elég nagy árnyék így elsuhan a földön.Pár mp volt az egész,és aztán megint semmi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

UFO