Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
AZ én exanyósom is paranormális! Ez elõny?? Szerintem inkább hátrány..
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Elõ is adták a tudomány krémje elõtt, és nagy ovációt váltott ki az elõadás.
Aztán közölték a professzorokkal, hogy hablaty volt az egész.
Ez valami tudományos kísérlet volt, ha valaki bõvebben tudna errõl az esetrõl adni olvasnivalót, azt megköszönném.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Másnap meg ott elõttem anyázott 3 kölköt aki létaposta a búzát "há most hogy kaszálom lé" Én meg röhögtem rajta magamba. A faszi 70 éves+ fajparaszt
Amúgy én biztos vagyok benne hogy léteznek más élõlények a földön kívül, de ha idejönnek biztos nem arra fogják pazarolni az erejüket hogy gabonaköröket rajzoljanak, vagy ilyesztegessék a 75 éves Józsi bácsit.
A zaj erõsen az ágyam mögürrõl jött. Olyan lecsukhatós ág szóval hirtelen felindulásból kirántootam a helyérõl és semmi. Olyan fajta ágy ,hogy kihúzni könnyû de visszatólni hát szóval visszaszenvedtem. Amint lekapcsoltam a villanyt egybõl jött aza a zaj. Magaszról szartam rá....
De egyre zavaróbb volt.Elkezdtem gondolkozni mi a franc lehet az.
Ahogy végiglvastam az összes történeteteket odamentem és kirántottam megint az ágyat. Akkor hirtelen az arcombarepült egy baszottnagy légy de tényleg rohadtnagy volt. Na szóval úgy beszartam mint állat. ez paranormális mondom rohadtnag volt az a légy lehet hogy egy idegen volt.(ja és amint feleszméltem eltûnt szõrén szárnyán😄)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
nah ehhez mit szóltok? haver copyzta valahonnan...
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#pardon1>#pardon1>
Hát még ezt se tudod? 😊
Hát mert bekapcsolják az álcázót! 😊
Ja, és olvastam nemtom melyik bulvárlapban, hogy egy vagon pénzt adtak azért a röntgenfelvételért, amin egy kacsa van, ami lenyelt egy idegent. Szeretem ezeket a sztorikat, kis móka unalmas napjaimban.
Na de ha már paranormális topikról van szó, ez a dezsavû (le tudom ám írni), néha kiakaszt.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Komolyra fordítva: UFFO-hisztéris tízévente feltámad, bizonyítékok meg nem akaródzanak lenni az istennek se (legalábbis perdöntõ normális fotók filmek).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Történetem kissebb túlzásokkal, az élvezhetõbbség kedvéért: 😊
2006 nyara, borús, esõ utáni éjfél
Kimentem a nagy hõségben egy kis frissítõért a konyhára, majd mikor vissza felé tartottam a sötét folyosón, oldalra fordultam, hogy szobám felé vegyem az irányt, de a szemem sarkából megpillantottam azt a halvány, csontfehér, sejtelmes felvillanást, mely a konyhaajtó homályos, csak kis mértékben áttetszõ ablaküvege mögül villant fel, s illant el. Gondoltam a 4-5 óra Still Life -ozás eredménye e képzelgés, szinte már bejöttem az elõszobába, a folyosóról, de a szemem ismét a konyha ajtó ablaküvegére irányult, és ismét azt a rejtélyes fény felvillanását sikerült felfedeznem. - Jó - mondom, visszalépek a folyosóra, és most erõsen a 3-4 méterre lévõ ablaküvegre koncentrálok. - Ha ismét felvillan, akkor az már biztos nem a képzelgésem szüleménye -. Felvillant, ezzel egyetemben az adrenalin szint mutatom is. Poharam letettem a közeli virágpolcra, majd lassan, kiváncsian közeledtem a konyhaajtóhoz, és annak homályos ablaküvegéhez. Kezem már az ajtó kilincsén, és ismét felvillant. Játszadozott az adrenalin mutatóm, mint egy forgó propeller mellé kötött papírcsík. Kinyitottam az ajtót, sötét áramlot felém, majd felvillant, kissit meghátráltam, és ismét azonnal felvillant, ekkor már nyugodtabban konstantáltam, hogy minden túlvilági fény-villanás egy kissé hibás, Tesco "gazdaságos és takarékos" izzónak tulajdonítandó...
End 😊
csak legyen aki végigolvassa 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nekem 1x olyan volt,mikor ott voltam haveréknál,hogy hülyéskedtünk,hogy ott szellemek vannak meg minden.Ott voltunk a föld úton,felhõ sehol,nyár volt k.. meleg.Lenézek a fölédre,és látom hogy 1 elég nagy árnyék így elsuhan a földön.Pár mp volt az egész,és aztán megint semmi.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/