4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
#1187 wááá:S nee:P -
#1186 Nem tudom de sztem bármelyik pillanatban megtorténhet...
Na desjana mennem kel.:(( -
#1185 oks... nah szejjasz! -
#1184 Nagyon rosz érzés, pedig semmilyen szellő nincs sehol, sőt a gép előtt ülök egész ideig, nem nagyon mozgolódok, mégis... jah, ás idebent is megterem a 22 fok a gép miatt:D -
#1183 Na de nekem mennem kell sjana:( Majd holnap :) hello -
#1182 aham:P nh inenntől 70 komment! be kéne izzitani a szabolcsot is meg patiangot sas6 irjááá dce ne offtopicot! amugy mennyi esélye h valaha is látunk ufo-t?
-
#1181 ez megesik velem is:) -
#1180 Próbálkozz az valamilyen FBI-os oldallal, magyar szerintem nincs sok... -
#1179 nem hittem h komolyan gondolod jól is néznénk ki ha igy lenne:D max 10 éves korig joo dolog oda szaladni:D -
#1178 nem lesz mivel már csak 70 kell!! amugy tuttok jó ufo-s oldalt? de amibe nincsenek ijen képek amin beszarok a félelemtől vagy szellemeset! kép nélkül persze! -
#1177 Bocs, nem tudtam, h nincs vaku.... amúgy azt mondják, ha valami szellem van a szobában, akkor lehül a környezet... ritkán velem is előfordul, hoy kiráz a hideg, és szinte fagyok megfele... -
#1176 Álmonj királylány!!! :P:P azért a napi 250 kicsit nagyszám nem?:D megpróbálhatjuk ;) de egyik se legyen offos ám! :) -
#1175 azthtted komolyan gondolom:DD
Én is mennék a csajomhoz ha lenne:S
Amugy a telomon nincs vaku:)
-
#1174 blőőő:D nh irjatok irjatok! még legalább napi 250ig el kéne jutni! -
#1173 Jogos:D -
#1172 én inkább már negy lennék és a csajommal a saját lakásunkba szeretnék élni! és ha van szellem akkor az egy plusz ok az összebújásra :D -
#1171 Vajon miért van a vaku... -
#1170 köxx az együttérző szavakat! -
#1169 én szerintem anyámmal aludnék:DDDDDDDDDD Na jo nem azért..., -
#1168 esetleg hívok egy táltost! és az majd szellemirtani fog! -
#1167 megtudlak érteni:DD -
#1166 aha ha én fényképeznék a telommal nem sok mindent látnék:DD maxegy szép fekete képet -
#1165 majd felveszem és megbézem mit látok!:D ha van vmi olyasmi ami nem a szobámba való akkor kiköltözök onnét! -
#1164 sry, kétszert ment el -
#1163 Én szöoktam nagyon néha olyat csinálni, hogy előkapom a digi kamerát, és fényképezek, egyet kettőt a sötétbe, meg amerre látok... Ki tudja, sikerül lekapni egy szellemet... próbáljátok ti is -
#1162 hát azt nézik mennyire vagy tele szellemmel! -
#1161 jah már leesett... de nagyon sok műsorban van, sztem lehet magyarba is kapni -
#1160 Hát nem tudom nem hakllottam még ilyenekrol.
De én nem tom h végigmernék e nézni egy camerát ami veszi fel h mi torténik éjjszaka és én kozben ott alszok. ááá:DD -
#1159 sztem nem lesz offtopic eccse!:F amugy a táltosok meg az ijenek azok fel is mérik a lakásod szellemeességét! -
#1158 Mit néznek???? -
#1157 ?? hát nemtom vannak ijen hivatásos táltosok is akik járják az országot és ezt nézik! -
#1156 Azt mondom én is Csabinek ;) -
#1155 Vhonnan szerezni kell egy olyan szerkentyűt, amivel lehet sézlelni, ha szellem van a szobában... hol lehet iylet kapni??? -
#1154 Jah de nem kéne teleoffolni xDD -
#1153 Hozzuk a topikot az első helyre:D
-
#1152 Hát nem tom:D Nekunk nicns padlásunk szall... Nem is baj:D -
#1151 ejejej:P attol h én húzok nem kell megijedni!! Viszláát sonkapapa! remélem lácc wmi szellemet vagy ufo-t! -
#1150 Minálunk minden éjjel vmi mozog fenn a padláson... persze most már tudjuk, h csak a patkányok... pedig azt mondják, nemm élnek meg az üveggyapotban... -
Sonkapapa #1149 Oks majd holnap meglessz:)
hy mindenkinek :) -
Sonkapapa #1148 Nekem meg ritkán ilyen kopogó hangot ad valami aztán néha hallok valami mást is és úgy kövé dermedek még, hogy még a szememet sem merem megmozdítani :D