Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak én eléggé hozzávagyok ragadva ezekhez a sötét dolgozhoz,azért is vettem ... van egy könyvem tele ilyen satan versekkel 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
EZEN MÁR ÉN IS GONDOLKOZTAM, ÉS NEMRÉG NÉZEGETTEM MAG A fÛRÉSZ 1 2 3 AT.
ja meg a hideglelést, szóvel lehet benne vmi...😄
Ezt ugye nem komolyan kérdezted? XDDD
Gracie Barra
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egyébként van-e olyan ember itt, akit elraboltak a földönkívüliek, vagy esetleg ismerõsét, és tud róla?
btw: ez lehet nem ide tartozik, de nekem nyár óta van egy heg a hátamon. mintha egy ilyen égetés lenne, vagy nem is tudom, de még az unokatestvéremnek is van...az övét még a fürdõben vették észre, enyémet késõbb, mikor nem volt rajtam póló. nagyon megilletõdtem =/
ez is érdekes... elraboltak volna?? 😄D
hallottam már ilyent is, hogy nyomokat hagytak az embereken, de ez kétlem, hogy az lenne, de akkor sem tudom,hogy mi ez rajtam, és mitõl lehet =/
Gracie Barra
Két ágú csillag
1 ágú csillag (ilyen van nekem,csak zászloban)
Ja, arról még nem is írtam, hogy egyszer belecsapott a házunkba a villám és majdnem leégett a pince. Kijöttek a szakértõk és nem találtak sehol sem bemeneti részt, azt mondták, hogy valószínûleg gömbvillám volt. Szóval lehet, hogy amiatt ilyen az áramkör.
De nézhettük volna ezeket a tényeket is:
-Egy gyilkos volt ott,ha kimentem volna én már nem élnénk.
-Egy rossz szellem volt ott,aki rusnya pofával pattogott volna elöttem.
-Tesóm volt,aki ilyeszteni akart.(de nem hinném,mivel bentvolt a saját szobájában)
-Egy ufo volt,akir elakart rabolni,csak észrevette hogy látok...
😄
-Elzavarsz egy betörõt
-Köszönsz a lakótársadnak
-Beszélsz egy rég halott rokonoddal, megtudod mi van odaát
-Elmondják van-e élet a földön kívül
Dehát a lustaság mindig nyer, és inkább visszafekszünk aludni😄
Gracie Barra
hát egységben nagyobb az erõ !
Votl még1 érdekes dolog,ilyen kb hajnali 2kro fejeztem be a gépezést,elmentem lefeküdni.még nem nagyon aluttam,gondolkoztam,nézegetem a beesö hold fényét.egyszercsak egy homyálos fehér emberkét látok az ajtomnál.az ajtom bevolt csukva,de az üveges,szoval az üvegen át láttam.nem volt tiszta,szoval nem lehetet látni hogy most lány vagy fiu,kicsit megilyedtem,nem is mertem kinyitni az ajtot,inkább figyeltem.kicsit behunytam a szemem 2 percre,visszanéztem,és ott volt még mindig.nah jolvan hagyom a pcsbe,aludni akarok.azota nem jelent meg .
az ajtonál ahol megjelent a fehér emberke,az a fénytöl nem lehetet,mivel ott az összes ablak levan huzva,mivel nem szeretek fényben gépezni.az én ablakombol a fény csak az ágyra jött...a többi levolt huzva...szoval pasz...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
hát ilyenre tippeltem énis, hogy ez az lehet az oka, de ez már nagyon régóta van bennem (lol és most is könnyezek, nem hiszem el..), szóval már jópár éve... de akkor látom, hogy nem csak én vagyok ezzel...
és dettó, én sem vagyok egy félõs, soha nem is voltam, max. a megijedés megy 😊
Pedig nem vagyok félõs. Ez oylan mint valami õsi félelem. Amikor magadsem tudom mitõl félsz de mégis...
Itt is elment, de...mikor is...talán olyan 1 órája, másfél órája?
de tényleg csak egy ilyen pillanatra, ment a gépem, éppen játszottam, tesóm meg nézte a tv-t...
TV-ben elment az adás, gép restartolt azonnal, ez után nem volt net egy olyan 5 percig...
És az a nagyon durva, hogy aki vannak pl. msn-en haverjaim, illetve ismerõsök, egytõl egyig erre panaszkodtak majdnem, hogy velük is dettó ugyanez történt 😮
Nem tudom mi volt ez, de még aki innen 40-50 km-re lakik, õ is mondta, és ezen lepõdtem meg a legjobban... 😮
Csak már így erre az áramelmenésre elmíteném..
És most olvasom csak tovább, amit írtál 😮OOOO
Ez hogy a papagályod elkezdett csapkodni...😮 hát itt nálunk 2 kutya van, meg a szomszédoknak is van 1-1, ezek mint ugattak, viszont az egyik szomszédé (olyan kutya aki vihart megérzi elõre, nyüszít, kapar ilyenkor) nagyon nyüszített... de most kinéztem az ablakon, full semmi vihar, szinte felhõk sincsenek..
Lehet ezek után abszolút hülyének néztek, pedig erre esküdni mernék, és én nagyon megijedtem hirtelen, mert nem értettem, hogy mi ez 😮
viszont más: nagyon érdekes, mikor írok az UFO-kal kapcsolatosan (jelen pillanatban is!!!) könnyezik a szemem, és néha kiráz a hideg! Ez mitõl lehet? Nem tudom, hogy tapasztaltatok-e ti már hasonlót, de szabályosan folyik a könnyem, mikor róluk látok képeket, róluk beszélnek, beszélek...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Volt ilyen máskor is, de az durvább volt, többször is elment az áram egymás után, akkor is csak egy pillanatra, akkor se volt vihar, és mikor elõszõr elment, akkor a papagályom elõtte elkezdett hevesen repkedni, elõre megérezte a dolgot. Ez nem furcsa?
Hát nekem nincsenek UFO-s könyveim, se újságaim vagyis van egy darab könyv, amit még kiskoromban kaptam: Amire nincs magyarázat a címe és nagy kék vastag könyv. Abban elég érdekes dolgok vannak.
Dokumentumfilmet én is láttam már.
Gracie Barra
van egy csomo ufos ujság,meg video,meg sok szelems dokumentum filmet néztem 😊
Ha meg átvert volna valaki,már most elmondta volna,nem igaz ?
Egyébként én is hiszek bennük már régóta, gyerekkorom óta...
Volt fótózás után elõvéve az a zászló?
Gracie Barra
Mesélek:
SZülök szobájában ugye mikor általánosban volt fotozás,arrol van kép,1 db rólam,1db a testvéremröl.
Elmentünk kirádnulni 2 hétre,hazajöttünk,és mother szol hogy nincs meg az én képen,ki rakta el és hova.Én,brother,és teso egyáltlaán nem nyult hozzá,mother meg nem szokott elvinni feleslegesen képet ...
Sehol sem találjuk...Eddig sem találtuk meg... Tolvaj nem járhatott,mivel mindennap jött megnézni a házat a szomszéd,hogy minden rendben van e,meg takaritott is.
Aztán 2 hónap mulva,ugye én a headbangerböl vettem egy ilyen csillagos zázslot,forditot csilag és ég,ez kb 1 éve megvan.
Szétnyitottam,és b*zmeg szó szerint ott volt a képem...Vagyis az a kép ami elveszet...Gyönyörüen a csillag középpontjában,és az 1 élen állu csillag felett volt a nyak,a fej meg pontosan a 2 égü csillag fölött..Már majdnem ott kaptam sokkot ...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Pl. ha sok thrilleres filmet nézek, akkor van úgy, hogy utána eléggé rémisztõ dolgokról álmodok, és szinte olyan, mintha igaz lenne.
Viszont lenne egy kérdésem. Nagyon régi házban laksz? Mert ha igen, akkor lehet, hogy a régi bútorok vagy régi parketta recseg magától. Ilyen sokszor elõ szokott fordulni a régi dolgoknál.
Ja és régi házakban szokott elõfordulni szellem is. 😉
Egyébként ha valaki fél valami ilyesmitõl, hajlamos néha odaképzelni.
Pl gyerekkoromban én is féltem az ufóktól, olyankor láttam is alakokat.
Ma már nem is érdekel az egész annyira, és azóta nemis látok semmit. Így visszagondolva pedig teljesen normális dolgokról, árnyékokról képzeltem, hogy valami más az.
Gracie Barra
Nos, lehet amit most mondok, az nem paranormális jelenség, csak érdekel, hátha tudtok rá mondani valamit...
Már vagy két hete van az, hogy amikor lefekszem aludni az ajtó reccs-reccs, kopp, meg minden, és mikor már alszok, azt veszem észre, h valamilyen alak áll az ajtóm elõtt, mikor pedig odamegyek, a levegõ tiszta hideg (miintha szellem lenne ott... azóta csak tévével, vagy lámpával alszok, bátr néha akkor is elõfordul...
lehet, h anyumékkal kellesz aludnom?😄
Látták a Descentet õk is...
EGy betontömb megtenné, és olcsó is lenne...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
de idáig semmi kézzelfoghatót nem tudott felmutatni senki,
pedig rengeteg fanatista van, aki erre tette fel az életét.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!