Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szóval értitek.<#idiota>#idiota>
Azt hiszem, ezután a film után megint nehezzen tudok elaludni.<#rolleyes>#rolleyes>
de az az 1 hét elég volt hogy fullban kipihenjem magam 😄
2 hónapig szar volt az este nyáron.
megváltozott kicsit az alvásom.
egész este alig birtam elaludni. hajlani 2 elött nem is birtam,csak épphogy.aztán délig aludtam vagy 12ig,vagy tovább...de 1 hónap alatt visszaszoktattam magam nagy nehezen ...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
manapság én se nagyon tok elaludni, mindíg idegesítõ kopogást hallok, mondom magamba, h ez csak biztos a radiátor, de akor még hangosabban recseg valami...
ehhez kicsit nehéz hozzászokni, valószínû, h beképzelem magamnak, bár biztos, h ez azért van, mert mikor alszok, többször eszembe jut ez a fórum XD
manapság én se nagyon tok elaludni, mindíg idegesítõ kopogást hallok, mondom magamba, h ez csak biztos a radiátor, de akor még hangosabban recseg valami...
ehhez kicsit nehéz hozzászokni, valószínû, h beképzelem magamnak, bár biztos, h ez azért van, mert mikor alszok, többször eszembe jut ez a fórum XD
Ez csak azért van, mert mostanában sokat gondoltok és írtok a szellemekrõl és lassan már aludni sem tudtok emiatt. Ha kevesebbet fantázálnátok bizonyos dolgokon, akkor nem lenne alváspróblémátok.
Higyjétek el, nem hülyeségbõl írom, velem is ez van néha, emiatt is próbálok nem gondolni ezekre a dolgokra és akkor sikerül elaludnom.
pl tegnap fél 11kor lefeküdtem,és 12ig nem tudtam aludni.
hogy igy forgolotam hol ugy..hol ugy probáltam aludni,hason,háton,kézenfekve,és nem ment ... 😞
nekem is érdekes éjszakám volt...
velem ilyen nem szokott elõfordulni, de nem tudtam egyszerûen aludni éjjel...pedig még kávét sem ittam, meg semmi...
én ha ledõlök, akkor pár percen belül elalszom. viszont ma...hát lefeküdtem fél 1-kor, és még 2kor mindig az ágyban szenvedtem :S
vmi kegyetlen szar volt, ráadásul 5-kor felkeltem, visszaaludtam, majd olyan negyed 7 fele végleg felkeltem magamtól =/
szinte alig aludtam =/ nem tudom miért volt..
De úgyse fogsz, mert ha nagyon szeretnél látni, akkor sosem sikerül.
Szellemet jó látni,sõt élmény egy embernek...
avagy sokk xDDD
Gracie Barra
Bár lehet hogy a szobámban lévö légkondi lehetett ...
Vagy rosszul tudom?
Alvajárás közben odament a szobatárs ágyához, és lehugyozta. ;DDD
Mármint az ágyat, nem volt benne senki.
Másnap természetesen semmire nem emlékezett, de állati LoL volt =)
én faterom sem volt semmi még, leszedte a képet, meg leszerelte a lámpát álmában!! és ebbõl semmire sem emlékezett állítása szerint..
meg sokszor volt, hogy felkapcsolta álmában a lámpát, vagy beszélt magában. eléggé érdekes alvási szokásai voltak...
anno még a 4.-en laktunk, és mindig anyám féltette, nehogy kimenjen az erkélyre, és leugorjon, vagy ledobjon valamit 😮
meg volt egy ismerõsöm, az is ilyeneket csinált, csak õ epilepszia miatt volt ilyen.
Ez még régebben történt. fater alszik, és a saját szememmel látom, h felkel és kimegy az ajtón.
ekkor megfogom, bekapcsolom a zenét, tudván h már nem alszik...
megy a zene egy fél percet, fater kijön a szobából, h ne bömböltessem a zenét, mert szeretne aludni...
Errõl a mai napig no comment...
kezemen is van egy, de már 2 éve, mikor égett mûanyag csöppent rá...dehát ez tök más...
aszonnyátok orvos egybõl, egy heg miatt?
Na majd ha õ is csak a fejét vakarja, akkor lesz érdekes😊
Gracie Barra
éppen tapogatom ezt a heget, kicsit ilyen vastagabb, egyenes, de olyan érzés, mint hogy ha meg lenne gyûrõdve ott a bõröm =/
és a gerincem mellett van majdnem közvetlen, jobb oldalt.
majd megkérem valamelyik családtagot, hogy nézzék meg jobban...
Itt pesten viszont semmi nem történt. Tegnap(v tegnapelõtt, nem emléxem) reggel volt, hogy hogy fél percre elment az áram.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Nem csak nálunk volt....
Áramellátási problémák Európa több országában