4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
#1347 Ha kinyitottad volna az ajtót, láttad volna anyukád és apukád összeragadva, és rájöhettél volna, hogy nem a gólya hozza a kisbabát.
Biztos ők rosszalkodtak. :)) -
#1346 amúgy most eszembejutott, hogyrégen mikor kisebb voltam (kb 12 éves)néha mikor már mindenki aludta a házban tök furcsa hangokat hallottam kiszűrődnia a nappaliból...olyan volt mintha többen ott ülnek és beszélgetnek, pedig nincs ott senki... :D -
Sonkapapa #1345 írjatok már valamit elég ha beköszöntök vagy valami:)
-
Sonkapapa #1344 Látom sokan írnak!!!!!!!!! :D
-
#1343 nekem az ijenek mindennaposak meg se lepődök rajtuk lassan azt kell megszoknom h mostanába mindig tom h mit akar a másik mondani és azé szinkronba beszélek vele... :P amugy kössz h elismered nem wok átlagos... sztem a világnak annyi lenne h csak ijen átlag emberek szaladgálnának. -
#1342 hja bocs amugy ezér csinálom ert te is bántasz... de ha nem tennéd akk én se tomikáználak. ijen egyszerű -
#1341 Dehogy bántottál meg! Akkor nem így válaszoltam volna:D Amúgy még mindíg Tomi vagyok -
#1340 basszus tomika . nemtom lehet h megbántottalak. vagy nemtom de azért bocsánatot kérek nem akartalak megbántani már ha megtörtént vagy alapból ijen stresszes vagy? egyél aloe verát az mindenre jó! és halgass relax zenét az is jó sk mindenre! -
#1339 Te ritka pöcs vagy ember:D Ki terorizál már téged? Azért vannak kételyeim, mert ilyen stílusban máskor beszél az ember. Úgy látszik te más vagy. Tomika meg az anyukámnak vagyok esetleg sry;)
Ha már az álmokról van szó. Velem is történt már olyan, hogy megálmodtam dolgokat. Elösször azt álmodtam, hogy a családban valakinek valami szivbaja lett, és hivni kellett a mentöt. Nem láttam, hogy ki az, mert körbeállták. 2 nap múlva meg is történt. Sajnos én voltam az a valaki:)(szerencsére semmi komoly)
Másik. kb 2-3hónapra rá. Valaki rosszúl lesz a családban. Szintén nem tudtam pontossan, hogy ki. 1 hétre rá a nagypapám lett rosszúl.
Az utolsó ilyen "beteljesedett" álmom az 1,5 éve volt körülbelül. Azt állmodtam, hogy sétállok a dunaparton, majd mellettem beleesik egy kis repülő a vizbe, de még ott elöttem kimászik a pilóta. Kb. 2 hétre rá tölünk kb 2km-re belezuhant egy kisrepülő a dunába, mert nekiment egy vezetéknek. A pilota túlélte. Nem tudom, hogy ezek az állmok mennyire vannak összefüggésben a valóságban megtörténtekkel, mindenesetre számomra érdekesek...
Pár percel mielött lezuhant a gép, épp az anyukámnak segítettem összehúzni a leveleket a kertben. Egy kis gép(az ami lezuhant) feltünően alacsonyan szállt, és élesebb kanyarokat is tett. Még mondtam is birnám, ha lezuhanna;c
Ezek az állmok valahogy mások mint a többiek. Amikor felébredtem minden esetben rossz hangulatom volt, és tisztán vissza tudok rájuk emlékezni. -
#1338 volt erről egy cikk az sg-n telefontelepátia amugy... -
#1337 nekem mindig... -
#1336 és ha nem lenne nevetés akkor csak az olyan gonoszkodó emberek lennének mint te és nem bírják elviselni a másikat de ráadásul még megpróbálják a terrort másokon levezetni. tomika engem talált meg... de amugy aki itt a fórumból ismer az tudja hogy mijen jófej wok. (csgery, macsekolok, sonkapapa és még stb... sz4bolcs is)
és nem áll nehezemre kijelenteni h ők a legjob paranormális emberek akiket csak ismerhetek!!!!!!!!! -
#1335 ezzel próbálom korlátozni a bennem rejlő pesszimizmust:D -
#1334 igaza van macseknak:D ő tudja tanusítani mikor rossz dolgokról v a halál esetekről beszélünk akkor is nevetős fejet rakok:D -
#1333 kedveess tomiikaa:P attól h nem csipsz még nem kéne piszkálnod. azztán amiket írok télleg igaz. Ha nem hiszed ne hidd ez a te dolgod.. amugy is ha valami nem lenne igaz odaírnám h olvastam meg minden. A mi házunk télleg paranormális. Ezt én elfogadtam és kész örülök neki. A dezsávű érzésről meg annyit.. hogy olvastam sok tudós úgy gondolja h az ősrobbanásban ugye tágul a tér. Aztán ez visszahúzódik. és ujra lesz egy ősrobbanás. és ez megállás nélkül folytatódik... lehet h ez a dezsávű. aztán az is lehet h néhányan fogékonyak megérezni a jövöt de és sztem ez tök jó dolog.ha van ijen képességed háths fejlesztheted és akkor akarattal is tudod majd irényítani. ez leginkább a lottóhúzásoknál jó:D Az álmok pedig olyan üzenetek amiket meg kell érteni... én csak probálkozok h mit jelenthet amit olvastam.:D szal egy ijen kökerítéssel voltál kötbevéve, és mikor körülnéztél csak a sötét erdőt láttad? ez pl lehet az is h nagyon úgy érzed h korlátok vannak körülötted és a kilátásaid se jook:De ez csak egy ötlet.. hú most kiirtam mindent:D -
#1332 Épp az egyik volt újságnak (most nem mondom meg melyikét) a címlapját is megálmodtam illetve hogy kik lsznek benne.Pedig, akkor még meg se jelent az újság, hisz két héttel később volt csak kiadva az első szám... -
#1331 Én velem meg azt történt hogy megálmodtam azt amit szeretnénk majd csinálni a hétvéggén:DD Kiváncsi leszek h ugyanolyan lessz-e :DD -
#1330 ilyen érzés velem is már párszor megesett:
fekszem az ágyban, és egyszer csak úgy érzem mintha a falak elmozdulnának, és pedig hozzájuk képest egyre kisebb lennék...
Bár lehet, hogy ezek csak a magas láz miatt voltak, mert az összes (kb 3-4) esetben 39-40°os lázam volt -
#1329 8))) -
#1328 velem is történtek ehhez hasonlók...pl. 1 nap eszembejutott hogy tök jó lenne ha ez lenne a kaja és erre 1 héten belül azt csinálja anyám.... :DDDD
Vagy, hogy néha álmomba látok 1-2 dolgot...persze utána nemsokra emléxem és nem is tartom őket fontosnak, de aztán (többször volt már) teljesen változó időközönként megtörténnek...de ilyenkor csak 1 pillanatkép az ami után hirtelen deja-vu érzésem lesz.... -
Sonkapapa #1327 Velem az szokott lenni mintha már régebben megéltem volna azt a helyzetet amikor éppen abban vagyok és elkezdek gondolkodni ez elég ismerős és gondolkodok mi lehetett azután, aztán eszembe villan valami és megis történik az ami az eszembe jutott.
Meg az amikor alvásnál becsukom a szemem és rá pár perc múlva olyan mintha
elkezdenék leesni hirtelen megállok megint mintha szabadon esnék megállok és ez párszor lejátszodik kb. 2 másodperc allatt. -
Aspyrin #1326 Azért nem hiszem, hogy véletlen mert velem számtalanszor megtörténik ugyanez a szitu. -
Vlala #1325 Ilyen megérzéseim nekem is szoktak lenni.
Egyszer elővettem a telefonomat, hogy felhívjak valakit. Erre csörögni kezdett a cucc, és pont az illető hívott.
Ez szerintetek véletlen? -
Ace McCloud #1324 Csá !
Hehehehe ez jó poén volt.
De most komolyan!
Azthittem hogy csak az én készülékemben van a hiba, de nálam is előfordultak ilyen dolgok amiket írtatok.
Régen mikor az anyáméknál laktam hazafelé a suliból elég gyakran megtörtént hogy eszembe ötlött egy kaja íze, illata, és láss csodát, mire hazaértem otthon az várt, pedíg anyum mindíg aznap találta ki mit fog főzni, és a bevásárlásokat is aznap reggel intézte, mivel napközis tanárnő. De sokszor zenével, vagy filmmel is előfordult hogy eszembejutott, és kis idő múlva láttam hogy a tvben az a film megy, vagy a valahol meghallottam a számot(elég ritkán halgattam rádiót).
Sőt Macselek írta hogy megálmodott egy reklámot, én ugyanígy voltam de a sima életből pár másodperces teljessen lényegtelen dolgokat hanggal színekkel, érzésekkel. Eleinte csak akkor tudatosult amikor átéltem, és hidegzuhanyként ért a felismerés, késöbb előre is tudtam, mert annyira különbözött az éppen álmodott álomtól.Valaki írta hogy úgy érezte, távolodnak tőle a dolgok.
Nálam kissrác koromban volt hogy az ágyamból néztem a falat, a falvédőt, és hirtelen úgy éreztem parányi leszek, de a testem érzése megmaradt, viszont felfordult a gyomrom, mert a fizikai érzések baromira felerősödtek. Teljessen olyan érzésem volt hogy élnek a dolgok körülöttem. A falak, padló, az egész ház, az egyenetlenségek megnőlnek, és mintha mozdulnának a dolgok. De közben minden mozdulatlan volt.
És sokszor érzem a körülöttem élők érzéseit, ami sokszor utal a gondolataikra is, sőt ha jó formában vagyok, akkor megérzem más rendszerint emberek jelenlétét akár kilóméternyi távolságokból is.
:) Ezt a feleségem tesztelte egy erdőhatáros szántóföldön.
Mindazonáltal az ingázáson kívül soha nem érdekeltek ezek a dolgok.
Előfordultak és kész. Inkább nem beszél az ember igazi név alatt ilyen dolgokról, mert a végén még kap egy nem túl kényelmes kabátkát, meg sok sok gyógyszert.De történt még sok furi dolog ezeken kívül is, és hallottam még sok másikról is. -
steweee #1323 velem is soxor. főleg ha baszásról van szó. de az nem paranormális jelenség sztem :)) -
#1322 Hogyne, ez előfordul nem kevés esetben velem is.Vagy épp a Deja Vu érzés, az is ugyanilyen. -
#1321 Telepátia;) Egyik haverral mindig egyszerre mondjuk ugynazt:D -
patiang #1320 Nem tudom nálatok előfordult-e már, de velem már rengetegszer.
Társaságban vagyok, gondolok valamire / pl. témára /, és a másik tök ugyanazokkal a szavakkal el kezd beszélni róla. -
#1319 ez a zenés dolog nálam is előjött már csomószor!
megyek haza suliból (10perc gyaloggalopp busz után) és közben eszembejut csak úgy egy dal, aztán hazaérek, és hallom ahogy anyám hallgatja halkan a rádióban pont azt a dalt! -
#1318 Sok sikert!;) -
#1317 Nem tudod milyen hatással volt ez rá...:D -
#1316 csibcsab szerintem te ezeket a történeteket magad találod ki. Ha tényleg látnál valamit a tükörben vagy ilyesmi biztos nem tennél utánna még 4 nevető fejet... -
#1315 Nem csak holnap vizsgázom belőle :DDD -
#1314 Bexter, Te pszihológus vagy? Nem gondoltam volna... -
#1313 Nálam az szokott lenni, hogy csak úgy gondolkozom mindenfélén és eszembe jut egy szám amit tök rég hallottam. Kicsit később bekapcsolom a tévét és pont az a szám megy ami eszembejutott:O. De nem ám ilyen agyonjátszott szar. Hanem vmi olyan amit baromi régen hallottam. Egyszer meg régebben megálmodtam egy James Bond reklámotXD De pont úgy ahogy a tv2-n ment. Mostanában egyre gyakrabban van ez.
-
#1312 Egy pszichologus elött ezt ne mond. A pszichoban ő az egyik isten :DD -
#1311 Az a Freud ki?:D Valami kutató??? -
#1310 De jobb hatása van ha elalvás elött olvasol egy kis Álomfejtést Freudtól :D Akkor jobban tudod majd mire figyelj oda :) persz ez nem fog elsőre menni. -
#1309 Valahogy megpróbálok már koncentrálni én is egy keveset:) -
#1308 Nálam se rendszeresek. De ha koncentrálsz rá és odafigyelsz összejöhet.