Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Ugyanúgy erdei manók, szellemek, indigó gyerekek ........stb.😞(((((
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Indigó gyerek, az mit jelent?
Hát valami nagyon különleges dolog történik a családotokkal, az biztos...kezd gyanúsan emlékeztetni a Ringu-ra (japán horror)...ott is egy családdal történnek furcsa dolgok...anyja, meg a lánya is különleges tulajdonságokkal van "megáldva"...ebbõl simán lehetne horrorfilmet forgatni, amik veled történnek.
csak olvassátok is £!!!
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A végén természetesen kimutatták, (mert volt benne egy mamó, akinek a lába gyulladt meg mindenki szeme láttára😄 ) hogy amilyen kis kavicsot, vagy mittomén felvett, és azon nátrium volt (mert a tóparton szilveszter volt, és tele volt minden tûzijátékkal) és ezután a zsebébe tett egy vizes zsebkendõt, és tudniilik a nátrium nem szereti a vizet😄 ami még szobahõmérsékleten is képes begyuladni a vízzel! :o
És megmagyarázták, h nem gyulladt meg, hanem csak kémia😄
francba,hogy még mindig nem full bizonyiték van ezekre a dolgokra !
moderm tudomány mindig talál rá valamit hogy kamu...de lehet hogy attol még nem kamu..dehát a nép fele nem hisz,a nép fele meg hisz...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
él még?vagy mit csináltak vele?
de ez idõ kérdése...talán meglátjuk,megtudjuk,talán nem...
én örülnék ha látnék vmi kézenfogható bizonyítékot hogy nem vagyunk egyedül.
lehet hogy igaz,de lehet hogy nem !
csak ha igaz,akkor mért kell kssolni rola,mért nem lehet megmondani a világnak,hogy igen is nem vagyunk egyedül ?
de szerintem azért hogy ne keltsenek pánikot...
sztetek mennyi igazság lehet benne?
mert ha semmi akkor vkinek hagyon élénk fantáziája van.
aszteroidák is vannak ám 😉
volt egy dokumemtum film a nationalon erröl is...komolyan mondom olyan fsza ez a national,tele olyan érdekes izgalmas dolgokkal...ilyeneket kéne nézni,föleg kicsiknek,hidd el olyan okosak lennének mire felnönének...
meg volt tegnap az antikrisztusos dolog,azis über jo,5x láttam 😊
AZ IGAZSÁG NYOMÁBAN 10/5. RÉSZ: EMBERI ÖNGYULLADÁS
A sorozat olyan jelenségek nyomába ered, melyek a tudomány jelenlegi állása szerint nem létezhetnek, de valamilyen rejtélyes okból kifolyólag mégsem akarnak kikopni a köztudatból. Valóban létezik az emberi öngyulladás baljós jelensége, vagy csupán "normál", külsõ tûzforrás okozta égési sérüléskrõl van szó, melyeket rosszul interpretáltak? A filmben paranormális jelenségekre szakosodott nyomozók, igazságügyi biológusok, fizikusok és tûzszakértõk egy jól dokumentált eset részletes elemzésével igyekeznek választ adni a dilemmára. a kérdésre.
de azért érdekes....pont ez a téma jött itt elö,és pont ez a téma ment tegnap ...meg még fog menni _😊
Visszatérve az öngyulladásra... Ha ugyanakkora lenne a népsûrûség, ugyanúgy nem lenne elterjedve a média, stb. stb. akkor most sem találnának annyi öngyulladásos esetet.
Remélem érthetõ volt amit írtam. 😊
Ha van ilyen, akkor most sem minden öngyulladás valódi öngyulladás, szenzációhajhászás megy ezerrel...
A másik meg, hogy régebbrõl honnan tudnánk ilyenekrõl?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.