4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
Sonkapapa #1387 A szex kedves kolléga :D
(már akinél) -
#1386 a haj, az nem árt, ha sűrű! :) -
#1385 a nyári zápor nem olyan sűrű... az véltelten és gyors...inkább más legyen sűrű... aki tud valami sűrű dolgot irja le! -
#1384 Igen, telepátia létezik, csak nem olyan sűrven fordul elő, mint például a nyári zápor... -
#1383 nagy probléma...:P telepátia létezik... ha nem is olyan nyílvánvaló módon. -
#1382 mi más lehetne ha nem véletlen? :D a telepatikus képességeket egyelőre elutasítom, maradok a valószínüség számításnál inkább :DD -
#1381 Lehet a két kölyöknek fejlettek a telepatikus képességei:P -
#1380 Talán lehet véletlen egybeesés is. -
#1379 1:642462 hoz:D -
#1378 tegnap a folyosón megállított egy haver, és egy, már lassan 1,5 éve nem látott közös ismerösünkről kérdezett, hogy mi van vele, hallottam e róla. Aztán este egy másik barátom szólt, hogy néhány nap múlva tartunk egy kis találkozót a régi ismerösökkel, mert a gyerek, akiről a folyosón is kérdeztek tőlem, megunta hogy régen találkoztunk, így lehetne most egy kis koccintos estécske. 1,5 éve nem is hallottam róla, most meg két ember is előjön a nevével :) Mennyi erre az esély? :) -
#1377 ottvan mellette -
#1376 Köszike ez nagyon jo lehet de menyibe is kerül? :DD -
#1375 Hihetetlen magazin -
Sonkapapa #1374 Annál a könyvtárasnál meg 30 másodpercenként frissití hát ha még valami esetleg át is megy a képernyőn akkor is mázli kell, hogy pont akkor frissítsen, amásiknál meg egész jó :) -
Sonkapapa #1373 Én is belekutantottam de nem láttam semmit :D -
#1372 Nem tudom, nekem nem lendítettek még lepedőt (de télleg, ki az a hülye, aki ezt egy napon keresztül képes nézni? én már 1 óra után meguntam, csak azért nézem, nehogy lássak télleg vmit). -
#1371 gondolom néha 1 lepedőt ellenditenek h izgibb legyen :P -
#1370 ghost cam
Ez is ghost cam
Nos, remélem érdekel ez másokat is. Az alábbi linkeken olyan oldalakat találtok, amelyeken élő adást közvetítenek egy kamera segítségével "szellemjárta" helyeken. Ajlánlom mindenkinek a figyelmébe őket, hátha lát valaki valamit ( megjegyzem hogy már 2 órája nézem őket, de sehon semmi) -
#1369 :D hjaa tök jóó:D -
#1368 A jövő horrorfilmjei is e sablon mintájára fognak készülni :) -
#1367 Aranyos -
#1366 ezt sztem midneki nézze meg akit egy kicsit is érdekel a paranormalitás -
#1365 mintha írnátok ide:D -
#1364 Van olyan??????????????????????? Nem is tudtam:) Mennyibe kerul és mikor jelenik meg havonta??
Wááááá:DD -
#1363 Azt nem igazán szeretem.Nem magyaráz semmit, és különösen irritáló feje van a pasasnak.Én inkább a hihetetlen magazint ajánlom, újságosoknál kapni. -
#1362 elraboltak az UFO-k és nem nagyon engednek a géphez :D
Amugy itt vok csak nem tok mit irni:DD De szombaton lesz a Viasat3-on a rejtélyes igazságok 19:30-kor jhee:DD -
Sonkapapa #1361 sas6-ot nem láttátok valahol?
Mert én szem elől veszetttem :D -
Sonkapapa #1360 Hát ha a halaim tudnak matatni a táskámban akkor a háziállatos lesz az! :D
Egyébként lehet csak a konyhábol hallottam valami(de nem hiszem) vagy csak én képzelődtem :) -
#1359 hja majd egy ufo piszkájja szegény cuccait:D -
#1358 Lehet vmi hörcsög, nem?:D Van vmilyen háziállatod, talán kiszökött??? LEhet egy UFó kutatott utánad, de lehet csak egy kém :) NA jó, nem idétlenkedek tovább... -
#1357 dik:D -
Sonkapapa #1356 Szokott mostanában ilyen lenni?
Mert ha igen akkor valami gép amivele lehet videjot csinálni azzal levidejozhatod nekünk a helyiséget:D -
Sonkapapa #1355 Nekem 3ez ma reggel volt csak olyan mintha a táskámban matattak volna kb. fél méterre tőlem felnézek és nincs ott senki :D
-
#1354 sztem:D ijen harry potter féle láthatatlanná tévő takarója van anyukádéknak:D és gyorsan amgukra húzták:D -
#1353 poénos.. :D
nem anyámék voltak, me volt, hogy kinéztem és senki nem volt ott.....2 másodperc alatt meg nem tűnik el senki és semmi.... :DDD -
#1352 amugy sztem szabolcs kommentje a leghihetőbb h megmagyarázzuk az esetet... -
#1351 te mondod? mikuláásos -
#1350 nyugodtan -
Sonkapapa #1349 Ezért jó ha felveszi az ember mik vannak ott este :D
-
Sonkapapa #1348 Ez jó volt :) (nem baj ha felveszlek msn-re, hogy majd tudjunk egyszer kétszer közösben is beszélni a többiekkel aki benne van?)